Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αυτο το topine ακομα το ψαχνω...![]()
σοβαρα μιλας;
ολα τα σ/μ το εχουν....τι θελεις να πεις...οτι σε ολοκληρη λαρσα
...δεν εχει ενα σ/μ με τοπαιν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Μονο στον Βεροπουλο δεν εχω παει γιατι ειναι πολυ μακρια και πρεπει να παω με αμαξι...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
τι να πω,πηγα Μασουτη,Μαρινοπουλο,Σ\Μ Λαρισα....δεν θυμαμαι ποιο αλλο.
Μονο στον Βεροπουλο δεν εχω παει γιατι ειναι πολυ μακρια και πρεπει να παω με αμαξι...![]()
στον βασιλοπουλο να πας....

ΥΓ......να υποθεσω οτι....γυρισε ο γειτονας;

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Στο μαγαζι ειμαι τωρα,σπιτι δεν εχω δικτυο....

Γι'αυτο εξαφανιστηκα,δεν μπορω θα σκασω χωρις ιντερνετ!

Την αλλη εβδομαδα που εχω αδεια θα πω τον αδερφο μου να παω Βασιλοπουλο με το αμαξι-κι αυτο μακρια ειναι.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εψαχνα,εψαχνα να βρω που μου την κανανε την κουτσουκελα τα δικα μου αλλα δεν εβρισκα!
Ε λοιπον το βρηκα!Ο αδεσποτος το εκανε!Ηταν η εξωτερικη πλευρα του τζαμιου!Ειχε αφησει και λεκε!Αλλα προφανως οταν ειχα κλειστο το τζαμι δε μυριζε,αλλα οταν ανοιγα τα φυλλα και ειχα μονο κλειστο το πατζουρι μου βρωμαγε!
Γιατι το εκανε αυτο?Για να την βγει μαγκας στο Σηφη μου?
Μηπως νομιζε οτι η Σελινα ειναι αστειρωτη?ΟΟΟΧΙΙΙ δεν θα σου κατσει παλιοκατσουλο!
Γιατι κατουρησε τα μωρα μου στη μουρη???

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

...λοιπον,την κυριακη που μας περασε,βρηκα κατω απο τον καναπε που καθονται τα ζωντοβολα,κατουρα....τα ειδα ολα...ο μπουκακος παντα ηταν κυριος σε αυτο το θεμα...η πουπυ μου κατουραγε στην αρχη εκτος,αλλα οταν τη στειρωσα το σταματησε...εκτοτε...πρεπει κανα δυο φορες να κατουρησε εκτος..και αυτο ηταν...το θεμα ειναι οτι 1ον δεν ξερω ποιος τα κανει,και 2ον και κυριοτερο εχω αγχωθει παρα πολυ αν ειναι ο μπουκακος που παντα ηταν κυριος...υπαρχει περιπτωση να δειχνει προβλημα στα νεφρα;
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
το οτι θα εγραφα και εγω σε αυτο το θεμα...ως παθουσα...ουτε που το φανταζομουν!!!!...λοιπον,την κυριακη που μας περασε,βρηκα κατω απο τον καναπε που καθονται τα ζωντοβολα,κατουρα....τα ειδα ολα...ο μπουκακος παντα ηταν κυριος σε αυτο το θεμα...η πουπυ μου κατουραγε στην αρχη εκτος,αλλα οταν τη στειρωσα το σταματησε...εκτοτε...πρεπει κανα δυο φορες να κατουρησε εκτος..και αυτο ηταν...το θεμα ειναι οτι 1ον δεν ξερω ποιος τα κανει,και 2ον και κυριοτερο εχω αγχωθει παρα πολυ αν ειναι ο μπουκακος που παντα ηταν κυριος...υπαρχει περιπτωση να δειχνει προβλημα στα νεφρα;
...

καλα μιλαμε τι ακυρο ηταν αυτο??

το ξαναεκανε και σημερα?? εχεις δει να πινει καποιο απο τα 2 περισσοτερο νερο?

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
καλα μιλαμε τι ακυρο ηταν αυτο??
το ξαναεκανε και σημερα?? εχεις δει να πινει καποιο απο τα 2 περισσοτερο νερο?
![]()
αυτο εχει συμβει διαπιστωμενα την κυριακη που μας περασε...και σημερα...
η αληθεια ειναι οτι σημερα ο μπουκακος ειδα οτι επινε πολυ νερο....αλλα εχει συμβει και αλλες φορες...δεν ηταν η 1η φορα δηλαδη που τον ειδα να πινει τοσο νερο...τι να πω..
πηρα το γιατρο μου τηλ και μου ειπε οτι καταρχην πρεπει να δουμε ποιο απο τα δυο ειναι..στην ουρολιθιαση μου ειπε οτι σπανια συμβαινει...συνηθως αυτο (οταν δεν ειναι θεμα παραξενιας ) γινεται απο ακρατεια ,που μπορει να ειναι ειτε λογω γειρατιων ειτε απο μια ουρολοιμωξη...
natalouko
Επιφανές μέλος

Μήπως δεν ήταν καθαρή η άμμος τους??

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και είναι ένα τυχαίο γεγονός.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ζήλεψανε τα γατόνια σου από τα άλλα και άρχισαν να τα κάνουν εκτός???
Μήπως δεν ήταν καθαρή η άμμος τους??
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και είναι ένα τυχαίο γεγονός.![]()
η πλακα ειναι οτι ηταν πεντακαθαρη!!!!! και εννοειται και η ιδια που τους εχω...

natalouko
Επιφανές μέλος
Τι να τα έπιασε στα καλά καθούμενα???η πλακα ειναι οτι ηταν πεντακαθαρη!!!!! και εννοειται και η ιδια που τους εχω...![]()

Αν έχεις σκεπαστή αμμολεκάνη, μήπως κάτι τα τρόμαξε την ώρα που μπήκαν μέσα και φοβούνται να ξαναμπούν.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τι να τα έπιασε στα καλά καθούμενα???Αν έχεις σκεπαστή αμμολεκάνη, μήπως κάτι τα τρόμαξε την ώρα που μπήκαν μέσα και φοβούνται να ξαναμπούν.
![]()
οχι μωρε....τιποτα δεν εχει αλλαξει...ολα ιδια ειναι...

brigite
Διάσημο μέλος
το οτι θα εγραφα και εγω σε αυτο το θεμα...ως παθουσα...ουτε που το φανταζομουν!!!!...λοιπον,την κυριακη που μας περασε,βρηκα κατω απο τον καναπε που καθονται τα ζωντοβολα,κατουρα....τα ειδα ολα...ο μπουκακος παντα ηταν κυριος σε αυτο το θεμα...η πουπυ μου κατουραγε στην αρχη εκτος,αλλα οταν τη στειρωσα το σταματησε...εκτοτε...πρεπει κανα δυο φορες να κατουρησε εκτος..και αυτο ηταν...το θεμα ειναι οτι 1ον δεν ξερω ποιος τα κανει,και 2ον και κυριοτερο εχω αγχωθει παρα πολυ αν ειναι ο μπουκακος που παντα ηταν κυριος...υπαρχει περιπτωση να δειχνει προβλημα στα νεφρα;
...

Τι γινεται βρε κοριτσια ,επιδημια επεσε; αρχιζω να ταρακουλιαζομαι .
Μηπως τρομαξε απο καποιο θορυβο και του/της εφυγαν;Αν ηταν μονο για μια φορα ,ισως ειναι εντελως τυχαιο γεγονος.Αν ομως επαναληφθει καλο ειναι να του/της κανεις μια εξεταση ουρων,μηπως ειναι ουρολοιμωξη.
Hlianna
Διάσημο μέλος
μηπως εγινε κατι που τον ενοχλησε??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
πουπι εγω δεν θα αγχωνομουν με την μια φορα..παρακολουθησε τον ομως αν το ξανακανει, και παρε τον στο γιατρο..εγω ετσι θα εκανα![]()
2 φορες εχει γινει.....πηρα τον γιατρο τηλεφωνο και μου ειπε οτι για να ειναι συμπτωμα ουρολοθιασης δεν το πιστευει...ισως θα μπρουσε να ειναι ουρολοιμωξη...ισως...αλλα για να το παω στο γιατρο...πρεπει πρωτα να βρω ποιο απο τα δυο μου κανει την κουτσουκελα...

...ακομα δεν τον εχω πιασει τον κατουρλη..
brigite
Διάσημο μέλος
2 φορες εχει γινει.....πηρα τον γιατρο τηλεφωνο και μου ειπε οτι για να ειναι συμπτωμα ουρολοθιασης δεν το πιστευει...ισως θα μπρουσε να ειναι ουρολοιμωξη...ισως...αλλα για να το παω στο γιατρο...πρεπει πρωτα να βρω ποιο απο τα δυο μου κανει την κουτσουκελα......ακομα δεν τον εχω πιασει τον κατουρλη..
![]()
Λογικα πρεπει να τα βαλεις σε διαφορετικα δωματια για να βρεις ποιο απο τα δυο το κανει,αν βεβαια το ξανακανει ,Διαφορετικα θα φυλας καραουλι ,ποτε θα πανε για κατουρημα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool