Κατουρομπελάδες...

Λογικα πρεπει να τα βαλεις σε διαφορετικα δωματια για να βρεις ποιο απο τα δυο το κανει,αν βεβαια το ξανακανει ,Διαφορετικα θα φυλας καραουλι ,ποτε θα πανε για κατουρημα;

τι νομιζεις οτι κανω σημερα;:lol::lol::lol::lol:...παντως στην τουαλετα πηγαν κανονικα και τα δυο...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι νομιζεις οτι κανω σημερα;:lol::lol::lol::lol:...παντως στην τουαλετα πηγαν κανονικα και τα δυο...:hmm:
Μηπως δεν ηταν κατουρημα τελικα και τσαμπα ανησυχεις και κατηγορουμε και τα γατονια σου για κατουρλακια.;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το οτι θα εγραφε η πουπι στο θεμα αυτο ουτε που το φανταζομουνα..:rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:

το οτι θα εγραφε η πουπι στο θεμα αυτο ουτε που το φανταζομουνα..:rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:

νομιζεις οτι εγω το φανταζομουνα;;:lol::lol::lol:

νομιζεις οτι εγω το φανταζομουνα;;:lol::lol::lol:

καλα λενε αυτα που κοροιδευεις...:rolleyes::rolleyes:
Πουπι μηπως να αρχισεις να σκεφτεσε το ναιλον??:rolleyes::lol::lol::lol:

καλωστηνε και ας αργησε:lol::lol::lol: να σου στειλω κανα ναιλον??????:lol::lol::lol::lol:

(ελπιζω να μην ειναι τπτ παθολογικο)

ποτε δεν μαρεσε το τραγουδι "Αγαπη απο ναυλον", αλλα σας ταιριαζει γαντι:lol::lol::lol:

το οτι θα εγραφα και εγω σε αυτο το θεμα...ως παθουσα...ουτε που το φανταζομουν!!!!:blink::blink:...λοιπον,την κυριακη που μας περασε,βρηκα κατω απο τον καναπε που καθονται τα ζωντοβολα,κατουρα....τα ειδα ολα...ο μπουκακος παντα ηταν κυριος σε αυτο το θεμα...η πουπυ μου κατουραγε στην αρχη εκτος,αλλα οταν τη στειρωσα το σταματησε...εκτοτε...πρεπει κανα δυο φορες να κατουρησε εκτος..και αυτο ηταν...το θεμα ειναι οτι 1ον δεν ξερω ποιος τα κανει,και 2ον και κυριοτερο εχω αγχωθει παρα πολυ αν ειναι ο μπουκακος που παντα ηταν κυριος...υπαρχει περιπτωση να δειχνει προβλημα στα νεφρα;:(...

με μια και 2 φορες μην ανησυχεις. Πριν λιγες μερες κατουρησε το κρεββατι ο ναρουτο επειδη δεν του ειχα καθαρισει την αμμο το βραδυ. Μηπως καποιο απο τα 2 αγχωθηκε για καποιο λογο; Πχ αλλαξες τιποτα στο σπιτι; Στα επιπλα;:hmm:Δεν πιστευω παντως να εχει προβλημα στα νεφρα γιατι λογικα θα ειχε και αλλα συμπτωματα :hmm:

το μονο σιγουρο ειναι οτι η αμμος ηταν πεντακαθαρη...γιατι την ειχα αλλαξει...επισης τιποτα δεν αλλαξε στο σπιτι...τι να πω...να δουμε και τις αλλες μερες...:)

το μονο σιγουρο ειναι οτι η αμμος ηταν πεντακαθαρη...γιατι την ειχα αλλαξει...επισης τιποτα δεν αλλαξε στο σπιτι...τι να πω...να δουμε και τις αλλες μερες...:)

μπορει κανενας γειτονας να πηρε σκυλο ή γατα και να αγχωθηκε :P

μπορει κανενας γειτονας να πηρε σκυλο ή γατα και να αγχωθηκε :P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:...α να χαθεις...ζωντοβολο...:lol::lol::lol:

κυρια μου εμενα το παιδι μου 1 χρονο εχεζε απεξω..οποτε εμεσα θιγεις και εμενα οταν κοροιδευεις και τις αλλες..:lol::lol::lol:

κυρια μου εμενα το παιδι μου 1 χρονο εχεζε απεξω..οποτε εμεσα θιγεις και εμενα οταν κοροιδευεις και τις αλλες..:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:.....ποτε δεν τις κοροιδεψα....απλα...διασκεδαζα τον πονο τους!!!!!!:lol::lol::lol:

Πουπι κι εσυ εδω;;;;:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

Πουπι κι εσυ εδω;;;;:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

οχι μονο εδω....αλλα και ενεργα κιολας...:lol::lol:...λοιπον...3η μερα σημερα που βρηκα κατουρα κατω απο τον ιδιο καναπε,αλλα λιγο πιο αριστερα...και ακομα να ανακαλυψω ποιος τα κανει....αν ειναι η πουπυ δεν με απασχολει ιδιαιτερα...τον μπουκακο φοβαμαι που δεν το εκανε ποτε..:(..παντως πριν απο λιγο ο μπουκακος πηγε τουαλετα...τον παραφυλαξα και ακουσα τα τσισακια του..και δεν εβγαλε καμμια φωνουλα,να πεις οτι δυσκολευεται να κατουρισει....βρε που κατανταει ο ανθρωπος..:lol::lol::lol:...ασε που εχω στραβωλεμιασει,γιατι ο καναπες που τα κανει οποιος τα κανει...ειναι απο πισω μου,οταν καθομαι στον ΗΥ..:lol:

οχι μονο εδω....αλλα και ενεργα κιολας...:lol::lol:...λοιπον...3η μερα σημερα που βρηκα κατουρα κατω απο τον ιδιο καναπε,αλλα λιγο πιο αριστερα...και ακομα να ανακαλυψω ποιος τα κανει....αν ειναι η πουπυ δεν με απασχολει ιδιαιτερα...τον μπουκακο φοβαμαι που δεν το εκανε ποτε..:(..παντως πριν απο λιγο ο μπουκακος πηγε τουαλετα...τον παραφυλαξα και ακουσα τα τσισακια του..και δεν εβγαλε καμμια φωνουλα,να πεις οτι δυσκολευεται να κατουρισει....βρε που κατανταει ο ανθρωπος..:lol::lol::lol:...ασε που εχω στραβωλεμιασει,γιατι ο καναπες που τα κανει οποιος τα κανει...ειναι απο πισω μου,οταν καθομαι στον ΗΥ..:lol:
Να δεις τι περνάω που πάω και τα κατασκοπεύω όταν πάνε τουαλέτα.:lol::lol: Κοιτάω για διάρροια βέβαια εγώ.:P:P:P

Να δεις τι περνάω που πάω και τα κατασκοπεύω όταν πάνε τουαλέτα.:lol::lol: Κοιτάω για διάρροια βέβαια εγώ.:P:P:P

:lol::lol::lol::lol::lol:.......ακομα χειροτερα...:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back