Κατουρομπελάδες...

σημερα παντως θα κοιμηθω με τον μπουκακο ,κλειστη την πορτα και την πουπυ εξω...να δω τι θα γινει...αν βρω κατουρακια θα σημαινει οτι ειναι η πουπυ...αν δεν βρω ομως....;;; θα κλεισω την επομενη μερα την πουπυστην κρεββατοκαμαρα....μονο που δεν θα κοιμηθω εγω...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι μονο εδω....αλλα και ενεργα κιολας...:lol::lol:...λοιπον...3η μερα σημερα που βρηκα κατουρα κατω απο τον ιδιο καναπε,αλλα λιγο πιο αριστερα...και ακομα να ανακαλυψω ποιος τα κανει....αν ειναι η πουπυ δεν με απασχολει ιδιαιτερα...τον μπουκακο φοβαμαι που δεν το εκανε ποτε..:(..παντως πριν απο λιγο ο μπουκακος πηγε τουαλετα...τον παραφυλαξα και ακουσα τα τσισακια του..και δεν εβγαλε καμμια φωνουλα,να πεις οτι δυσκολευεται να κατουρισει....βρε που κατανταει ο ανθρωπος..:lol::lol::lol:...ασε που εχω στραβωλεμιασει,γιατι ο καναπες που τα κανει οποιος τα κανει...ειναι απο πισω μου,οταν καθομαι στον ΗΥ..:lol:

Αχχχχ,ειναι αυτο που λεμε εκει που εισαι ημουνα κι εκει που ειμαι θα 'ρθεις!:P:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχχχχ,ειναι αυτο που λεμε εκει που εισαι ημουνα κι εκει που ειμαι θα 'ρθεις!:P:lol::lol:

με μονη διαφορα οτι εσυ δεν ξεκουνας απο την θεση σου!:rolleyes::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τι ηθελα και ανοιγα το ρημαδι μου να πω οτι εμενα σε αυτο το θεμα ειναι αψογα;;:lol::lol::lol:
με μονη διαφορα οτι εσυ δεν ξεκουνας απο την θεση σου!:rolleyes::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Θα πω κατι κι ας το γραψω λαθος-διορθωστε με:redface:-"μηδενα προ του τελους μακαριζε":P

Θα πω κατι κι ας το γραψω λαθος-διορθωστε με:redface:-"μηδενα προ του τελους μακαριζε":P

πολυ σωστα!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

:up::up::up::up::up:

σημερα παντως θα κοιμηθω με τον μπουκακο ,κλειστη την πορτα και την πουπυ εξω...να δω τι θα γινει...αν βρω κατουρακια θα σημαινει οτι ειναι η πουπυ...αν δεν βρω ομως....;;; θα κλεισω την επομενη μερα την πουπυστην κρεββατοκαμαρα....μονο που δεν θα κοιμηθω εγω...:(
:lol::lol::lol::lol:Έφη υποπτεύομαι τον ένοχο...αρσενικός μου κάνει...εμένα το σίχαμα κατουράει όχι επειδή έχει πρόβλημα αλλά άμα νευριάζει,σήμερα μπήκε στο σπιτάκι του και μυρίζει κατουρίλα ξανά...κάπου την αμόλησε...:mad::mad::mad:

:lol::lol::lol::lol:Έφη υποπτεύομαι τον ένοχο...αρσενικός μου κάνει...εμένα το σίχαμα κατουράει όχι επειδή έχει πρόβλημα αλλά άμα νευριάζει,σήμερα μπήκε στο σπιτάκι του και μυρίζει κατουρίλα ξανά...κάπου την αμόλησε...:mad::mad::mad:

μα και εγω εχω την αισθηση οτι ειναι ο μπουκακος....αλλα γιατι;:hmm::hmm:
δεν μου λες...σου το εκανε παντα αυτο;...ή το εμφανισε ξαφνικα;:)

:lol::lol: Κανονισε,να ειναι ο Μπουκακος αυτος που κανει τη ματσολια και να στην κανει και η Πουπυ επειδη την εκλεισες εξω απο την πορτα.:lol::lol:

:lol::lol: Κανονισε,να ειναι ο Μπουκακος αυτος που κανει τη ματσολια και να στην κανει και η Πουπυ επειδη την εκλεισες εξω απο την πορτα.:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:.....εκει ειναι που θα μουρλαθω εντελως...:lol::lol:

μα και εγω εχω την αισθηση οτι ειναι ο μπουκακος....αλλα γιατι;:hmm::hmm:
δεν μου λες...σου το εκανε παντα αυτο;...ή το εμφανισε ξαφνικα;:)
Λοιπόν το άρχισε φέτος...το κάνει ή από ζήλεια ή από νεύρα ή άμα δεν του δώσω σημασία ...αν και νομίζω ότι έιναι το πρώτο γιατί θέλει το σπίτι δικό του...μόλις δεί ή μυρίσει την άλλη θα πάει κοντά και θα αρχίσει να τρεμοπαίζει ο κ.λος του ...:lol::lol::lol:αν τον προλάβω,τον αρπάξω αγκαλιά και τον πετάξω έξω,έχει καλλώς αλλιώς πάει το κατούρησε το σημείο εκείνο...:mad::mad::mad:

Λοιπόν το άρχισε φέτος...το κάνει ή από ζήλεια ή από νεύρα ή άμα δεν του δώσω σημασία ...αν και νομίζω ότι έιναι το πρώτο γιατί θέλει το σπίτι δικό του...μόλις δεί ή μυρίσει την άλλη θα πάει κοντά και θα αρχίσει να τρεμοπαίζει ο κ.λος του ...:lol::lol::lol:αν τον προλάβω,τον αρπάξω αγκαλιά και τον πετάξω έξω,έχει καλλώς αλλιώς πάει το κατούρησε το σημείο εκείνο...:mad::mad::mad:

ποσο χρονων ειναι το....παλιοπραγμα;:lol::lol::lol:

Α ..ξέχασα...άμα κατουρήσει σε ένα σημείο μετά το θυμάται και το επαναλαμβάνει με σταθερό ρυθμό..μια φορά την ημέρα για να μην ξεχνιόμαστε...:lol::lol::lol:

Α ..ξέχασα...άμα κατουρήσει σε ένα σημείο μετά το θυμάται και το επαναλαμβάνει με σταθερό ρυθμό..μια φορά την ημέρα για να μην ξεχνιόμαστε...:lol::lol::lol:

και εμενα απο οτι εχω καταλαβει...μια φορα την ημερα την κανει την κουτσουκελα...:lol::lol::lol:

Μια φορα τη μερα και ζοριζεστε;:rolleyes:Για ελατε να δειτε σε μενα τι γινεται με 3 φορες και βαλε.:P

Μια φορα τη μερα και ζοριζεστε;:rolleyes:Για ελατε να δειτε σε μενα τι γινεται με 3 φορες και βαλε.:P

μα εγω δεν ζοριζομαι με την εννοια οτι με ενοχλει αυτο καθεαυτο...μου τα κανει και σε ενα σημειο που απλα τα σφουγγαριζω...εγω ανησυχω γιατι το κανει οποιο το κανει.μηπως υπαρχει προβλημα αρρωστιας....αυτο θελω να βρω...:)

Αν ηταν οθρολοιμωξη θα αφηνε λιγα-λιγα σε ξεκαρφωτα σημεια και θα ζοριζοταν,οταν το κανουν στο ιδιο σημειο ειναι ειτε ψυχολογικο ειτε θεμα νεφρων,σε βλεπω για εξετασεις αν συνεχιστε...:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back