Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αν ηταν οθρολοιμωξη θα αφηνε λιγα-λιγα σε ξεκαρφωτα σημεια και θα ζοριζοταν,οταν το κανουν στο ιδιο σημειο ειναι ειτε ψυχολογικο ειτε θεμα νεφρων,σε βλεπω για εξετασεις αν συνεχιστε...![]()
θεμα νεφρων απο ποια αποψη;γιατι και ο γιατρος εδω,αλλα και ο δικος μου μου ειπαν οτι για ουριλιθιαση ειναι παρα πολυ απιθανο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
το να κατουραει εκτος ειναι συμπτωμα προβληματος των νεφρων..αλλα οχι απο μονο του, συνηθως με πολυουρια ή πολυδιψια![]()
αυτο φοβαμαι και εγω...αλλα και οι δυο γιατροι,μου το αποκλεισαν...
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
το να κατουραει εκτος ειναι συμπτωμα προβληματος των νεφρων..αλλα οχι απο μονο του, συνηθως με πολυουρια ή πολυδιψια![]()
Αυτο ακριβως...
Πως στο απεκλεισαν χωρις εξετασεις;;;

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
...αλλα ειπαμε,πρωτα πρεπει να βρω ποιος τα κανει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εμενα που η μπειλυ ειχε προβλημα με τους νεφρους, τυχαια το ανακαλυψαμε με τις εξετασεις, αλλο συμπτωμα δεν ειχε..οποτε για να εισαι σιγουρη πηγαινε τον για να του κανεις![]()
οταν λες αλλο συμπτωμα...εννοεις οτι σου κατουραγε εκτος;; γιατι δεν το θυμαμαι...
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα..εννοω οτι δεν ειχε κανενα συμπτωμαοταν λες αλλο συμπτωμα...εννοεις οτι σου κατουραγε εκτος;; γιατι δεν το θυμαμαι...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα..εννοω οτι δεν ειχε κανενα συμπτωμα
περυσι παντως τετοια εποχη καναμε εξετασεις στον μπουκακο..και ειδικα η κρεατινη και οτι αφορα τα νεφρα...ηταν τελεια...και φετος θελω να τον παω...αλλα φοβαμαι υπερβολικα την προναρκωση...αδυνατον να του παρουμε αιμα αλλιως..

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ετσι κι αλλιως ομως δεν πρεπει καθε χρονο να τους κανουμε?περυσι παντως τετοια εποχη καναμε εξετασεις στον μπουκακο..και ειδικα η κρεατινη και οτι αφορα τα νεφρα...ηταν τελεια...και φετος θελω να τον παω...αλλα φοβαμαι υπερβολικα την προναρκωση...αδυνατον να του παρουμε αιμα αλλιως..![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ετσι κι αλλιως ομως δεν πρεπει καθε χρονο να τους κανουμε?![]()
ναι...αλλα για θυμησου την περιπτωση της ρανιας...

...και εμενα ο μπουκακος ισως εχει καποιο προβλημα με την αναπνοη...ανασαινει βαρια...και ο γιατρος μου εχει πει οτι δεν εγγυαται οτι δεν θα παθει κατι με την προναρκωση;;;

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ναι εχεις δικαιοναι...αλλα για θυμησου την περιπτωση της ρανιας......και εμενα ο μπουκακος ισως εχει καποιο προβλημα με την αναπνοη...ανασαινει βαρια...και ο γιατρος μου εχει πει οτι δεν εγγυαται οτι δεν θα παθει κατι με την προναρκωση;;;
![]()

brigite
Διάσημο μέλος
θεμα νεφρων απο ποια αποψη;γιατι και ο γιατρος εδω,αλλα και ο δικος μου μου ειπαν οτι για ουριλιθιαση ειναι παρα πολυ απιθανο..

Θα σου προτεινα να κανεις μια εξεταση ουρων και στα δυο,αν μεχρι αυριο δεν εχεις καταλαβει ποιο απο τα δυο στο κανει.Αν υπαρχει ουρολοιμωξηκαι θα βρεθει ποιο απο τα δυο ειναι και θα ξεκινησεις θεραπεια του.Αν βγει καθαρη η εξεταση,τοτε να προχωρησεις σε εξετασεις αιματος,εστω και σαν τσεκαρισμα ,δεν σημαινει οτι ντε και σονι υπαρχει προβλημα υγειας.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
.....το κατουρημα δε,το βλεπω παντα το πρωι....λετε να πηγαινει ο μπουκακος απο αντιδραση...ή απο στεναχωρια που δεν του ανοιγω;;

Hlianna
Διάσημο μέλος
βρε παιδια...ξερετε τι σκεφτηκα;;....καταρχην ,αυτο δεν θα πρεπει να εχει γινει μονο 3 φορες,γιατι θυμαμαι οτι πριν απο καμμια βδομαδα,το πολυ δυο..μου μυριζε το σπιτι κατουρληλας,και μαλιστα ειχα μονολογησει...τι στο καλο..εχει κατουρισει κανενα;...αρα πρεπει να ειχε γινει και καμμια βδομαδα πριν....λοιπον αυτο που σκεφτηκα ειναι το εξης...τον τελευταιο καιρο,εκλεινα καθε βραδυ την πορτα γιατι δεν αντεχα την πουπυ να βολοδερνει πανω απο το κεφαλι μου...ο μπουκακος ομως ,εχει συνιθισει να ερχεται τα ξημερωματα το πρωι στο κρεββατι μου.....καθε πρωι λοιπον ακουω τον μπουκακο εξω απο την πορτα,να την βαραει με ολη του την δυναμη...και να προσπαθει να μπει....εγω,καποιες φορες που νυσταζω πολυ,δεν ανοιγω...και παει κατα τις 9...και πριν που ειχα διακοπες στις 10.....το κατουρημα δε,το βλεπω παντα το πρωι....λετε να πηγαινει ο μπουκακος απο αντιδραση...ή απο στεναχωρια που δεν του ανοιγω;;
![]()
Πουπυ αυτο μπορει να ειναι..σε καποια φαση οποτε μαλωναμε τον αντρεα πηγαινε και τα εκανε διπλα απο την λεκανη...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πουπυ αυτο μπορει να ειναι..σε καποια φαση οποτε μαλωναμε τον αντρεα πηγαινε και τα εκανε διπλα απο την λεκανη...
δηλαδη και εσενα σου φαινεται πιθανο...ε..;

...παντως ολη την υπολοιπη μερα....ολα ειναι ενταξει...και τον ακουσα σημερα που πηγε στην αμμο του κανονικα και κατουρουσε...

Hlianna
Διάσημο μέλος
δηλαδη και εσενα σου φαινεται πιθανο...ε..;
...παντως ολη την υπολοιπη μερα....ολα ειναι ενταξει...και τον ακουσα σημερα που πηγε στην αμμο του κανονικα και κατουρουσε...![]()
ναι καλε..μην παει το μυαλο σου κατευθειαν στο ασχημο..ασε σημερα ανοιχτην την πορτα να δεις τι θα γινει..
brigite
Διάσημο μέλος
Αμ πεστα μας αυτα απο την αρχη......με το τσιγκελι μας τα βγαζεις στη φοραβρε παιδια...ξερετε τι σκεφτηκα;;....καταρχην ,αυτο δεν θα πρεπει να εχει γινει μονο 3 φορες,γιατι θυμαμαι οτι πριν απο καμμια βδομαδα,το πολυ δυο..μου μυριζε το σπιτι κατουρληλας,και μαλιστα ειχα μονολογησει...τι στο καλο..εχει κατουρισει κανενα;...αρα πρεπει να ειχε γινει και καμμια βδομαδα πριν....λοιπον αυτο που σκεφτηκα ειναι το εξης...τον τελευταιο καιρο,εκλεινα καθε βραδυ την πορτα γιατι δεν αντεχα την πουπυ να βολοδερνει πανω απο το κεφαλι μου...ο μπουκακος ομως ,εχει συνιθισει να ερχεται τα ξημερωματα το πρωι στο κρεββατι μου.....καθε πρωι λοιπον ακουω τον μπουκακο εξω απο την πορτα,να την βαραει με ολη του την δυναμη...και να προσπαθει να μπει....εγω,καποιες φορες που νυσταζω πολυ,δεν ανοιγω...και παει κατα τις 9...και πριν που ειχα διακοπες στις 10.....το κατουρημα δε,το βλεπω παντα το πρωι....λετε να πηγαινει ο μπουκακος απο αντιδραση...ή απο στεναχωρια που δεν του ανοιγω;;
![]()

Παραπονακια ειναι,αφου δεν του εκανες αλλιως το χατιρι,στην εκανε την κουτσουκελα,μπας και παρεις χαμπαρι τι θελει.
Καλου κακου ομως μην επαναπαυθεις,παρακολουθησε το.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αμ πεστα μας αυτα απο την αρχη......με το τσιγκελι μας τα βγαζεις στη φοραΠαραπονακια ειναι,αφου δεν του εκανες αλλιως το χατιρι,στην εκανε την κουτσουκελα,μπας και παρεις χαμπαρι τι θελει.
![]()
τωρα παντως ξαναπειρα τον γιατρο τηλεφωνο...και μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ καλο οτι τον ακουσα να κατουραει κανονικα στην τουαλετα του...σημαινει οτι δεν δυσκολευεται να κατουρισει...και αυτος πιστευει οτι αν ειχε καποιο προβλημα δεν θα γινοταν μονο το πρωι και στο ιδιο παντα σημειο...αλλα θα κατουραγε δεξια και αριστερα και πολλες φορες...ή αντιθετα θα πηγαινε τουαλετα και δεν θα μπορουσε να βγαλει κατουρακια....εγω παντως που τον ακουσα σημερα,εβγαλε ποσοτητα...και με την μια..και ουτε καμμια φωνουλα να πεις οτι ποναει...ουτε τιποτα..
brigite
Διάσημο μέλος
Σημερα ασε τις πορτες οπως τις ειχες πριν απο το συμβαν και ευχομαι να φταιει αυτο και να μην εχετε παρομοιο ατυχημα.τωρα παντως ξαναπειρα τον γιατρο τηλεφωνο...και μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ καλο οτι τον ακουσα να κατουραει κανονικα στην τουαλετα του...σημαινει οτι δεν δυσκολευεται να κατουρισει...και αυτος πιστευει οτι αν ειχε καποιο προβλημα δεν θα γινοταν μονο το πρωι και στο ιδιο παντα σημειο...αλλα θα κατουραγε δεξια και αριστερα και πολλες φορες...ή αντιθετα θα πηγαινε τουαλετα και δεν θα μπορουσε να βγαλει κατουρακια....εγω παντως που τον ακουσα σημερα,εβγαλε ποσοτητα...και με την μια..και ουτε καμμια φωνουλα να πεις οτι ποναει...ουτε τιποτα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool