Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σημερα ασε τις πορτες οπως τις ειχες πριν απο το συμβαν και ευχομαι να φταιει αυτο και να μην εχετε παρομοιο ατυχημα.![]()
ή αυτο θα κανω...ή θα παρω τον μπουκακο στην κρεββατοκαμαρα και θα αφησω εξω την πουπυ....θα δω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εφη μου κι εμένα δεν έχει κανένα πρόβλημα απλώς σταμπάρει την περιοχή του...κατουράει και την πόρτα του γκαράζ σε ένα σημείο....αλλά δεν φαίνεται ούτε να πονάει ούτε να δυσανασχετεί...το ευχαριστιέται κιόλας...δηλαδη και εσενα σου φαινεται πιθανο...ε..;
...παντως ολη την υπολοιπη μερα....ολα ειναι ενταξει...και τον ακουσα σημερα που πηγε στην αμμο του κανονικα και κατουρουσε...![]()

Ψυχολογικό πρέπει να είναι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εφη μου κι εμένα δεν έχει κανένα πρόβλημα απλώς σταμπάρει την περιοχή του...κατουράει και την πόρτα του γκαράζ σε ένα σημείο....αλλά δεν φαίνεται ούτε να πονάει ούτε να δυσανασχετεί...το ευχαριστιέται κιόλας...Ψυχολογικό πρέπει να είναι...
αχ αννουλα μου...δεν ξερεις ποσο με ανεβαζεις!!!!!

...βεβαια θα το παρακολουθησω το θεμα...αλλα ειναι παρηγορο το οτι συμβαινει και αλλου,χωρις να υπαρχει οργανικο προβλημα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
δηλαδη εγω δεν σε...ανεβασα?

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αι μαρη..δηλαδη εγω δεν σε...ανεβασα?
![]()
ναι...ναι αγαπουλα μου...και εσυ!!!!!!

....αυριο να δω πως θα'μαι...με τις εξελιξεις..
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εμένα το σκασμένο κατουράει όρθιο σαν τα αστείρωτα με την ησυχία του...και βγάζει ποσότητααχ αννουλα μου...δεν ξερεις ποσο με ανεβαζεις!!!!!...βεβαια θα το παρακολουθησω το θεμα...αλλα ειναι παρηγορο το οτι συμβαινει και αλλου,χωρις να υπαρχει οργανικο προβλημα...
![]()

αγαπημένο του μέρος είναι και ένα δέντρο απέναντι από το σπίτι...είχα πάρει ούρα για ανάλυση αλλά δεν είχε τίποτα..κι ο γιατρός μου είπε ότι το κάνει για να εδραιώσει την περιοχή του...μην ανησυχείς ή θα το κάνει από τα νεύρα του ή του θυμήθηκε τώρα καθυστερημένα ότι είναι άντρας και πρέπει να το δείξει...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εμένα το σκασμένο κατουράει όρθιο σαν τα αστείρωτα με την ησυχία του...και βγάζει ποσότητααγαπημένο του μέρος είναι και ένα δέντρο απέναντι από το σπίτι...είχα πάρει ούρα για ανάλυση αλλά δεν είχε τίποτα..κι ο γιατρός μου είπε ότι το κάνει για να εδραιώσει την περιοχή του...μην ανησυχείς ή θα το κάνει από τα νεύρα του ή του θυμήθηκε τώρα καθυστερημένα ότι είναι άντρας και πρέπει να το δείξει...
![]()
ηθελα να'ξερα....τα ουρα....πως τα πηρες;

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Από το πλακάκι που κατούρησε τα ρούφηξα με σύριγγα(τον περίμενα του την είχα στημένη...)ηθελα να'ξερα....τα ουρα....πως τα πηρες;![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Από το πλακάκι που κατούρησε τα ρούφηξα με σύριγγα(τον περίμενα του την είχα στημένη...)![]()
δεν παιζεσαι!!!!!!!!!

samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
Από το πλακάκι που κατούρησε τα ρούφηξα με σύριγγα(τον περίμενα του την είχα στημένη...)![]()

δεν μπορω αλλο σημερα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν απαντάει .Λοιπόν τι έγινε σήμερα...κατουρήσαμε;![]()
Μπορέι να είναι απασχολημένη σφουγγαρίζοντας

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Λοιπόν τι έγινε σήμερα...κατουρήσαμε;![]()
λοιπον...χτες το βραδυ πηρα αρχικα τον μπουκακο κρεββατοκαμαρα και εκλεισα εκτος την πουπυ....εμενα δε,να μην με πιανει ο υπνος καθολου...κατα τις 4 ξυπναει ο μπουκακος και ηθελε να βγει εξω,...σηκωνομαι ,τον βγαζω και ελεγχω...τιποτα..κανενα κατουρο...μετα βαζω την πουπυ μεσα γιατι ειχε ξεροσταλιασει η κακομοιρα μοναχη της,και αφηνω εξω τον μπουκακο...η πουπυ κλασσικα βολοδερνε πανω απο το κεφαλι μου...οποτε εγω ειμαι αυπνη....το αποτελεσμα ειναι οτι σημερα δεν εχουμε κατουρα προς το παρων....θα δειξει...

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωχ βρε παιδί μουλοιπον...χτες το βραδυ πηρα αρχικα τον μπουκακο κρεββατοκαμαρα και εκλεισα εκτος την πουπυ....εμενα δε,να μην με πιανει ο υπνος καθολου...κατα τις 4 ξυπναει ο μπουκακος και ηθελε να βγει εξω,...σηκωνομαι ,τον βγαζω και ελεγχω...τιποτα..κανενα κατουρο...μετα βαζω την πουπυ μεσα γιατι ειχε ξεροσταλιασει η κακομοιρα μοναχη της,και αφηνω εξω τον μπουκακο...η πουπυ κλασσικα βολοδερνε πανω απο το κεφαλι μου...οποτε εγω ειμαι αυπνη....το αποτελεσμα ειναι οτι σημερα δεν εχουμε κατουρα προς το παρων....θα δειξει...![]()
. Θα πεθάνεις στην αυπνία μέχρι να το βρεις.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ωχ βρε παιδί μου. Θα πεθάνεις στην αυπνία μέχρι να το βρεις.
αστα να πανε....
...τουλαχιστον να μην ειναι τιποτα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο duke(ο μικρος) συνεχιζει να τα κανει στο κρεβατι.....εκει που κοιμαται στο κρεβατι σηκωνεται κανει τσισακια και τσουπ φευγει.....σημερα μαλιστα επειδη δεν τον πηρε η μητερα μου χαμπαρει εκανε 2 φορες....οχι σταγονες κανονικα τσισακια.....κακα κανει κανονικα στην αμμο κ τα σκεπαζει κιολας....τα πλενουμε συνεχεια τα σεντονια κλπ κ αυτος ξαναπαει....τι να κανουμε
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Να ρωτησω κι εγω κατι....ο duke(ο μικρος) συνεχιζει να τα κανει στο κρεβατι.....εκει που κοιμαται στο κρεβατι σηκωνεται κανει τσισακια και τσουπ φευγει.....σημερα μαλιστα επειδη δεν τον πηρε η μητερα μου χαμπαρει εκανε 2 φορες....οχι σταγονες κανονικα τσισακια.....κακα κανει κανονικα στην αμμο κ τα σκεπαζει κιολας....τα πλενουμε συνεχεια τα σεντονια κλπ κ αυτος ξαναπαει....τι να κανουμε
![]()
αχ τι μου θυμιζεις..

εχεις καταλαβει ποτε το κανει?? εννοω οταν ειναι μονος του?οταν νευριαζει? ποτε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool