Καφές Παρασκευή απόγευμα έκτακτη συνάντηση

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
αχ αχ αχ... Έρωτας έρωτας είναι... Να ζήσετε για να χαρείτε! Φτού φτου σκόρδα Βικάκι!

Και μετά λέτε για μένα πουλάκια μου...:rolleyes: :whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aχουυυυ!:/: Eγώ σχολάω απο τη δουλειά πολύ αργότερα (κανένα δύωρο τρίωρο περίπου) :( Kαι πως θα χαιρετήσω και το Bικάκι; Πότε φεύγεις Bίκυ μου απο Aθήνα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οτι κανονισετε πειτε και σε εμενα....:P

Αλικη εγω θελω να ξερω τι τουρτα θα φτιαξεις, μην ερθω αδικα!:bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh:

μεχρι αυριο το βραδυ ειμαστε ανοικτα κ σας περιμενουμε οσοι πιστη προσελθετε βρε ολγα θα σε περιμενουμε η κατι καλυτερο κανε την αρρωστη χιχιχιχ

Aχουυυυ!:/: Eγώ σχολάω απο τη δουλειά πολύ αργότερα (κανένα δύωρο τρίωρο περίπου) :(
Σιγά το πρόβλημα καλέ!! Θα σε περιμένουμε :)
Αλικη εγω θελω να ξερω τι τουρτα θα φτιαξεις, μην ερθω αδικα!:bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh:
Δέχομαι παραγγελίες!! Το μόνο μου πρόβλημα είναι οι χορτοφάγοι της παρέας...:hmm: Δεν έχω ιδέα πώς να φτιάξω γλυκό χωρίς γαλακτοκομικά και χωρίς αυγά... Μόνο φρουτοσαλάτα μπορώ να σκεφτώ :/: :hmm: Κάθε βοήθεια δεκτή! ;)

Αχ βρε Αλίκη μου...δεν έχει διαφορά, βάζεις αντί για γάλα γάλα σόγιας ή αμυγδάλου, αντί για αυγά λάδι και είναι ακριβώς ίδια η γεύση..αλλά που να μπαίνεις τώρα σε τέτοια;; :/:
Να δες μια συνταγη αλλά τα υλικά; :/:
Κι άλλη μια... α! Αν θες οπωσδήποτε να κάνεις κάνε καλύτερα τη δεύτερη! Είναι πολύ γρήγορη εύκολη και πειρασμός...:redface: Αλλά τα υλικά ρε συ πού θα τα βρείς;;;;
323268212_be2858428b.jpg

Αλλά τα υλικά ρε συ πού θα τα βρείς;;;;
Εμ, εδώ σε θέλω κάβουρα... Το θέμα είναι να βρω κάτι που δε χρειάζεται "εξωτικά" υλικά του τύπου τόφου... Ψάχνοντας όμως, έχω ήδη βρει δυο-τρεις υποψήφιες συνταγούλες, οπότε κάπως θα τα βολέψουμε ;) Εσύ θα μας έρθεις;;

Εμ, εδώ σε θέλω κάβουρα... Το θέμα είναι να βρω κάτι που δε χρειάζεται "εξωτικά" υλικά του τύπου τόφου... Ψάχνοντας όμως, έχω ήδη βρει δυο-τρεις υποψήφιες συνταγούλες, οπότε κάπως θα τα βολέψουμε ;) Εσύ θα μας έρθεις;;

Αντί για τόφου εγώ βάζω κράμα γάλακτος φυτική, ξέχασα να στο πω..κι αυτό όμως που να το ψάχνεις; :/: Εγώ θα έρθω αλλά μια ώρα αργότερα μάλλον, θα είναι κοντά σε σταθμό μετρό; Γιατί η μητέρα μου θα με πάει μέχρι το μετρό κι από κει κα΄ποιος θα πρέπει να με παραλάβει για να πάω στο σπίτι σου.. Έχει κάπου κοντά σταθμό μετρό; Μαλλον η Βίκη θα με παραλάβει είπε..

μισο γιατι εγω δεν καταλαβα που θα βρεθουμε τελικα γιατι με μπερδεψατε κ βλεπω να μην μπορω να ενημερωσω την βικυ

Λοιπόν, να οργανωθούμε!
μέχρι στιγμής είμαστε οι: Φρόσω, Ελένη, Μιμίκα, Ασπασία, Κατερίνα, Βίκυ, Silmoril (συγγνώμη, δεν ξέρω το όνομά σου :redface: ), Όλγα και Φένια. Μένω σχετικά κοντά στον Ηλεκτρικό της Βικτώριας, για όσες έρθουν με μετρό. Από εκεί, το σπίτι μου είναι περίπου 10 λεπτά με τα πόδια ή τρεις στάσεις με το τρόλεϊ. Πείτε μου πώς θα έρθετε, για να σας στείλω πιο συγκεκριμένες οδηγίες με ΠΜ. :cool:

Αντί για τόφου εγώ βάζω κράμα γάλακτος φυτική, ξέχασα να στο πω..κι αυτό όμως που να το ψάχνεις; :/: Εγώ θα έρθω αλλά μια ώρα αργότερα μάλλον, θα είναι κοντά σε σταθμό μετρό; Γιατί η μητέρα μου θα με πάει μέχρι το μετρό κι από κει κα΄ποιος θα πρέπει να με παραλάβει για να πάω στο σπίτι σου.. Έχει κάπου κοντά σταθμό μετρό; Μαλλον η Βίκη θα με παραλάβει είπε..

φενια ακομη δεν ξερουμε εαν θα παμε στηνν αλικη γιαυτο μην το δενεις οτι θα φας τουρτα εμεις δεν θα θελαμε να βαλουμε σε κοπο την κοπελα οποτε περιμενω την βικυ να αποφασισουμε να δουμε τι θελει κ εκεινη οποτε μην βιαζεσαι

Τωρα μιλησα με την Φροσω, που μιλησε με την Βικυ, και της ειπε οτι δεν θα μπορεσει να ερθει στην Αλικη γιατι ειναι πολυ μακρυα...
Θα ερθει που θα ερθει για λιγο, αν ερθει και στην Αλικη θα κατσει μαζι μας ακομα λιγοτερο.

Γι'αυτο καλυτερα να παμε καπου εξω και πιο κοντα, μην βαζουμε και την Αλικη σε κοπο.

Θα μπει η Φροσω αργοτερα να σας τα πει εκεινη που μιλησε με την Βικυ.

:( κρίμα γμτ... Πάνω που βρήκα και χορτοφαγικά γλυκά! ;) Ελπίζω να μπορέσω να έρθω όπου μαζευτείτε, έστω για λίγο.

Εγώ πάλι Παρασκευή φεύγω στην Αλεξανδρούπολη.... αλλά και να μην έφευγα λίγο δύσκολο να έρθω από Δράμα για έναν καφέ.. Να περάσετε όμορφα.

φενια ακομη δεν ξερουμε εαν θα παμε στηνν αλικη γιαυτο μην το δενεις οτι θα φας τουρτα εμεις δεν θα θελαμε να βαλουμε σε κοπο την κοπελα οποτε περιμενω την βικυ να αποφασισουμε να δουμε τι θελει κ εκεινη οποτε μην βιαζεσαι

Eγώ της είπα ότι δεν θέλω να τη βάλω σε κόπο, η Αλίκη ήθελε να φτιάξει τούρτα κι εγώ της έδωσα ιδέες.

Αχ κρίμα που δεν θα πάμε στης Αλίκης!! Κι εγώ που χαιρόμουν που θα γνώριζα την Αρήθα:( :(
Πού θα πάμε; Πού λέτε;

Αχ βαχ..... Παιδια εγω πολύ θα το ηθελα αλλά, Παρασκευη ούτε στο ονειρό μου.
Θα ανεβω Αθηνα κάποιο Σ/Κ αυτο το μηνα αλλά δεν ξερω ποιο ακριβως ακόμη και ειναι ηδη κλεισμενο για τον άλλο μηνα ενα Σ/Κ αλλά ας πλησιασει ο καιρος και θα ρωτησω μηπως καταφερουμε τίποτα!!!!!
Ασπασία, Κολωνακι δουλευεις, ε; Αν ανεβω καμια καθημερινη, λες να τα πουμε; Εγω Ακαδημίας πάω όταν ερχομαι...... Αλλά πλεον ανεβαινω σπάνια καθημερινες. Περυσι κι επι χρόνια ημουν Αθηνα κάθε Δευτερα Τεταρτη και Παρασκευη....

Ασπασία, Κολωνακι δουλευεις, ε; Αν ανεβω καμια καθημερινη, λες να τα πουμε; Εγω Ακαδημίας πάω όταν ερχομαι...... .
Ναι στην πλατεία ακριβώς. Πολύ κοντά στην Ακαδημίας. Όποτε είναι να έρθεις πεστο μου τουλάχιστον από την προηγούμενη για να μην έχω κανονίσει κάτι. Άντε έλα! Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά!!!:P

Πραγματι ειμαστε τόσο κοντα!!!! Τι ωρες δουλευεις; Λογικά παιζει μόνο για μετα τη δουλεια, ε;.....
Ελπιζω να τα πουμε βρε παιδι μου!!!!

Πραγματι ειμαστε τόσο κοντα!!!! Τι ωρες δουλευεις; Λογικά παιζει μόνο για μετα τη δουλεια, ε;.....
Ελπιζω να τα πουμε βρε παιδι μου!!!!
Δουλεύω 08:30-17:00. Αν είσαι εδώ τέτοια ώρα κανονίζουμε να τα πούμε...;)

Ωραια αν ανεβω κάποια στιγμη θα σε ενημερωσω από τη προηγούμενη
:) :) :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back