Καφέ χρώματος λεκές σε άσπρη περσική

fdion

Νεοφερμένο μέλος

Ο fdion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Μολις πηρα μια περσικη γατουλα λευκη, η οποια εχει κατω απο το σαγονι της καθως και στις ακρες απο τα μπροστινα ποδαρακια της κεφεκοκκινου χρωματος λεκεδες (σαν να εχει βαφτει με καποιο τροπο το λευκο τριχωμα). Ισως καποιος ξερει απο που προερχονται και πως αφαιρουνται?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν αποκλειστεί το ενδεχόμενο ότι είναι το χρώμα της γούνας της, τότε είναι ή βρώμα, ή ξεραμένο αίμα.

Με λίγο ζεστό νεράκι ή κανένα υποαλλεργικό μωρομάνδυλο, θα πρέπει να βγεί εύκολα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ειναι λεκες , αλλα ειναι σαν να εχει βαφτει το τριχωμα απο κατι . Ειναι δυνατον να εχει βαφτει το τριχωμα απο τροφη που εφαγε το γατακι?

δεν είναι λεκές.. είναι από το γλύψιμο... μετά το φαγητό ΄γλύφονται και ναι βάφονται... το βλέπω και στα δύο μου περσικά.. :) στο μπλέ βέβαια δεν πολυφαίνεται αλλά στο άσπρο της μικρής μου..... άστα...

φεύγει με το μπάνιο πάντως...

τι τροφή δίνεις στο γατί σου; είναι από την τροφή

Απο τροφη δινω Royal Canin για περσικες απο 4-12 μηνων. Βλεπω τοσα λευκα περσικα που δεν εχουν αυτους τους λεκεδες , λετε να αλλαξω τροφή?

όχι να μην αλλάξεις
είναι μακράν η καλύτερη για περσικές... απλά μία στο τόσο θα κάνεις σαπουνάδα στη γάτα σου και θα καθαρίζει. εγώ κάνω μπάνιο κάθε δεκαπέντε στα μικρά μου και γιαλύζει η τρίχα καθαριότητα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back