Κεραμιδό-maniacs

Φωτογραφία007β.jpgΦωτογραφία0055.jpgΦωτογραφία0070.jpΦωτογραφία012Φωτογραφία0127.jpg6.jpgg
Στις φωτο ειναι η Σίσσι και η Νορα και η χνουδωτη μπαλίτσα ειναι ενα απο τα τρια ευτυχισμενα καλοζωισμένα αδεσποτάκια της γειτονιάς.Οταν το είχα πρωτοδεί ηταν μικρούλι και αδυνατούλι:):).Ευτυχως μενω σε πολύ φιλόζωη γειτονιά που και τις 3 γάτες τις ταιζουν 3 διαφορετικά σπίτια.Μεχρι και μιας γατούλας της εχει επιτραπεί να μπαινει και μεσα στο σπιτι(μονοκατοικία) και να βρισκει μονη της το μπωλακι για να φαει:).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω ξερω οτι βλεπουμε συνεχεια Νορα και Σισσυ,την τριτη της παρεας που ειναι και η αδυναμια μου γιατι δεν τη βλεπουμε συνεχεια;Διαμαρτυρομαι εντονως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπραβο ρε ελενη. υπαρχουν κ τετοιες γειτονιες?

Φωτογραφία007β.jpgΦωτογραφία0055.jpgΦωτογραφία0070.jpΦωτογραφία012Φωτογραφία0127.jpg6.jpgg
Στις φωτο ειναι η Σίσσι και η Νορα και η χνουδωτη μπαλίτσα ειναι ενα απο τα τρια ευτυχισμενα καλοζωισμένα αδεσποτάκια της γειτονιάς.Οταν το είχα πρωτοδεί ηταν μικρούλι και αδυνατούλι:):).Ευτυχως μενω σε πολύ φιλόζωη γειτονιά που και τις 3 γάτες τις ταιζουν 3 διαφορετικά σπίτια.Μεχρι και μιας γατούλας της εχει επιτραπεί να μπαινει και μεσα στο σπιτι(μονοκατοικία) και να βρισκει μονη της το μπωλακι για να φαει:).
Η φωτό της Σίσσυ, που κοιτάζει ψηλά είναι άπαιχτη!!!Τέλεια!!Για κορνίζα:up::up::up:Το Νοράκι είναι καλύτερα; :(
Ασφαλώς, το χνουδομπαλίνι έχει κλέψει καρδιές. Κουκλί το μανάρι μου:kiss::kiss:

Εγω ξερω οτι βλεπουμε συνεχεια Νορα και Σισσυ,την τριτη της παρεας που ειναι και η αδυναμια μου γιατι δεν τη βλεπουμε συνεχεια;Διαμαρτυρομαι εντονως.

ΓΙΑ να πω στη Σισσυ (που ειχες δηλωσει οτι ειναι η αδυναμία σου και το ξερει) οτι άλλαξες αδυναμία:P και μετα θα σου κρατάει μουτράκια
Το Ελβιρακι ως γνωστο διαολάκι δεν κάθεται να βγάλω καλη φωτογραφία!Αμα πρόκειται ομως για εντονη διαμαρτυρία κατι θα κάνουμε:P:)

Η Σισσυ ειναι σε αλλη κατηγορια,της εχω αδυναμια επειδη ειχα κι εγω τιγρακο και...:(
Η Ελβιρα ειναι η πιο ξεχωριστη,ειναι και μικρουλα και ομορφουλα και γλυκουλα και...ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟ!

μπραβο ρε ελενη. υπαρχουν κ τετοιες γειτονιες?

:up::up::up::up:Η γειτονιά δεν παίζεται.Ειναι απιστευτη!Σπάνια μεν, αλλα υπαρχουνε:):)

Η φωτό της Σίσσυ, που κοιτάζει ψηλά είναι άπαιχτη!!!Τέλεια!!Για κορνίζα:up::up::up:Το Νοράκι είναι καλύτερα; :(
Ασφαλώς, το χνουδομπαλίνι έχει κλέψει καρδιές. Κουκλί το μανάρι μου:kiss::kiss:

Ευχαριστούμε μαμα της Θεας Μπασσετ:):P.
Η Σισσούλα εχει το πρόβλημα με τα φτερνίσματα και τις βλέννες.Σημερα ξεκινήσαμε τη θεραπεία για 5 μερες.Θα βγω με έκτακτο ανακοινωθέν.Θα δούμε πως θα πάει.Δεν ειμαι και απο τις ψυχραιμότερες γατομαμάδες:/:
Το Σισσουλιώ σ'ευχαριστεί πολυ για το ενδιαφέρον.Και η Μπασσετ εχει χαιρετίσματα απο τη φιλενάδα Νόρα:)

Καλε αυτη μεγαλωσε πολυ!
Τι αφρατη ομορφια,δεν εχω λογια...

Ναι, μπαλίτσα εγινε:).Ευχαριστούμε Δωράκι:)

πωπω:inlove::inlove: τι γκομεναρα ειναι αυτη. μας εστειλες αδιαβαστους:inlove::inlove:
ερωτευθηκα

πωπω:inlove::inlove: τι γκομεναρα ειναι αυτη. μας εστειλες αδιαβαστους:inlove::inlove:
ερωτευθηκα

:):):)Ευχαριστούμε πολύ!!!Αυτη είναι η λεγόμενη Ελβίρα, το ημιαγριμάκι του σπιτιού:)

Καλημέρες και από μάς!!
(Δώρα ΔΕΝ μπορώ να κάθομαι να ψάχνω τον Μεσιέ...που κοιμάτε πάλι!!!:mad::down:)

Μπουκέτο.
PC190003.jpg

Άγρια μάνα με άγρια μωρά.
PC190026.jpg

Στα σκαλιά ετοιμοπόλεμη, με Μπουμπού και Λου
PC180019.jpg

PC180006.jpg

2 θαμώνες στο βραδινό τραπέζι.
PC190015.jpg

Και last but not least!!!:rolleyes:
O Κίκης περιμένοντας, την μανα να ξεκολλήσει απο το ριμαδοlaptop να φαμε επιτέλους τίποτα!!!:mad:
PC190004.jpg

Και περνάμε καλά!!!!:)
PC190021.jpg

PC190022.jpg

Τι τελεια φωτο η πρώτη και ο Κίκης που περιμένει για φαγητό και τα αγρια γατιά και ολα ΤΕΛΕΙΑ:up::up::up:

αχ τζουλια εχω εθιστει με τις φωτο σου. χρειαζομαι συνεχεια να μου στελνεις.:) . εχω πεσει ξερη.
παρε κ εσυ μια πολυ πολυ φρεσκια
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
πριν δυο λεπτα.

Συνημμένα

• paraskevas 032.jpg
    paraskevas 032.jpg
    107,3 KB · Εμφανίσεις: 24
αχ τζουλια εχω εθιστει με τις φωτο σου. χρειαζομαι συνεχεια να μου στελνεις.:) . εχω πεσει ξερη.
παρε κ εσυ μια πολυ πολυ φρεσκια
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
πριν δυο λεπτα.

Τι κουκλί.Τελειος.Μ'αρεσουν οι γατογλωσσίτσες:inlove:

Τρελαίνομαι για γλωσσίτσα!!!!:up:

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.:)

Τι κουκλί.Τελειος.Μ'αρεσουν οι γατογλωσσίτσες:inlove:
η μελινα μας. το υποκοριστικο της μελιτζανακι:P

Τρελαίνομαι για γλωσσίτσα!!!!:up:

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.:)
δεν ειναι καλα λογια. εχω πεσει στην αναγκη σου:( αν δε δω φωτο με πιανει στερηση. μηπως θες να με παρεις υπαλληλο στη φαρμα σου
σε παρακαλωωωωωωωωωωωωωωω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back