Κεραμιδό-maniacs

Και να συπληρώσω...... θηλυκά Ιωάννα μου,θηλυκά.....;):lol::lol:

χα χα χα εσυ εχεις και απο τα 2 και ξερεις..εχεις καει απο τη μυρτουλα ??? :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αααααααα
θα με τρελανει αυτο το πασχαλογατο. ποτε τρωει το καταπετασμα, δεν παιρνει ανασα λες και θα της το παρουν, ποτε την πιανει ανορεξια.
:blink::blink::blink::blink:

χα χα χα εσυ εχεις και απο τα 2 και ξερεις..εχεις καει απο τη μυρτουλα ??? :lol:

Ετσι ακριβώς είναι και η Μυρτούλα.Δεν μπορείς να πείς οτι της δίνεις σταθερή δόση κροκετών σε γραμμάρια κάθε μέρα.Μπορεί να τύχει μέρα ή και μέρες που τρώει πολύ λίγο.:hmm:Την αφήνω όμως να ακολουθεί τους δικούς της ρυθμούς.:hmm::)Και όταν τρώει., συνήθως τσιμπάει λίγο "σαν πουλάκι"!;):cool:
Ο Αρης πάλι σταθερή αξία!;)Μονίμως πεινάει!:blink::blink:Και φυσικά πέφτει με τα μούτρα στο φαγητό!:down::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα αγορακια ειναι πιο πειναλες :P

Προχθές πήγαμε στο γιατρό. Μόλις έφερα από την αποθήκη τη γατοφόρο, που είχαμε να την χρησιμοποιήσουμε από το Σεπτέμβριο, έπαθα ένα σοκ!!! Πάει, λέω, δεν θα χωρέσει η Μπασσέτ:blink::blink:Χώρεσε και παραχώρεσε, κάθησε, όπως πάντα ήσυχα στη διαδρομή και στο γιατρό, μετά την άφησα και μόνη της 10 λεπτά, της ψώνισα ένα παιχνίδι και γυρίσαμε σπίτι μας. Εδώ είμαστε μετά την επιστροφή μας με το νέο μας παιχνίδι και το μεταφορικό μας μέσον.

Συνημμένα

• DSCF3428.jpg
    DSCF3428.jpg
    229,8 KB · Εμφανίσεις: 22
  • DSCF3426.jpg
    DSCF3426.jpg
    219,7 KB · Εμφανίσεις: 30
  • DSCF3427.jpg
    DSCF3427.jpg
    193,7 KB · Εμφανίσεις: 31
Προχθές πήγαμε στο γιατρό. Μόλις έφερα από την αποθήκη τη γατοφόρο, που είχαμε να την χρησιμοποιήσουμε από το Σεπτέμβριο, έπαθα ένα σοκ!!! Πάει, λέω, δεν θα χωρέσει η Μπασσέτ:blink::blink:Χώρεσε και παραχώρεσε, κάθησε, όπως πάντα ήσυχα στη διαδρομή και στο γιατρό, μετά την άφησα και μόνη της 10 λεπτά, της ψώνισα ένα παιχνίδι και γυρίσαμε σπίτι μας. Εδώ είμαστε μετά την επιστροφή μας με το νέο μας παιχνίδι και το μεταφορικό μας μέσον.

Και το βραβείο του καλύτερου πιχινού goes to..... Μπασσετ:D

Και το βραβείο του καλύτερου πιχινού goes to..... Μπασσετ:D
:lol::lol::lol:...αν και αλλού είναι το σχετικό θέμα, θα προσθέσω στην κριτική....Πιχινόχ εξερευνητικός και...βασικά χαζός, γιατί χώνεται από μόνος του στο όργανο των βασανιστηρίων:lol::lol::lol::lol:

βασικά χαζός, γιατί χώνεται από μόνος του στο όργανο των βασανιστηρίων:lol::lol::lol::lol:

τοτε η πασχαλια ειναι πιο χαζη. γκρινιαζει να της ανοιξω να μπει μεσα. :P

Τότε μάλλον εμείς είμαστε οι χαζές, γιατί αυτές φαίνεται το απολαμβάνουν σαν βόλτα, κι εμείς έχουμε τύψεις ότι τις καταπιέζουμε:lol::lol::lol:

Τότε μάλλον εμείς είμαστε οι χαζές, γιατί αυτές φαίνεται το απολαμβάνουν σαν βόλτα, κι εμείς έχουμε τύψεις ότι τις καταπιέζουμε:lol::lol::lol:

για αλλη μια φορα, οι γατες μας μας δουλεουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ :lol::lol:

για αλλη μια φορα οι γατες μας μας δουλευουν κανονικα :lol:

:blink::blink::blink:
Πρέπει να δείτε τη Μπουμπού πώς στηλώνει τα πόδια της για να μην μπορώ να την σπρώξω μέσα! :lol::lol::lol:

:blink::blink::blink:
Πρέπει να δείτε τη Μπουμπού πώς στηλώνει τα πόδια της για να μην μπορώ να την σπρώξω μέσα! :lol::lol::lol:
Α, Μπουμπού, έφτασε το τέλος των βασανιστηρίων της μαμάς σου!!Χρύσσα, εδώ διαβασα ένα κόλπο, που το είχε πει ένας κτηνίατρος σε μια κοπέλλα. Θα βάζεις όρθια τη γατοφόρο με το άνοιγμα προς τα επάνω και θα βάζεις τη Μπουμπού με το κεφάλι!!!!:lol::lol:Εγώ δεν χρειάστηκε να κάνω αυτό το κόλπο, αφού το χαϊβάνι μου μπαίνει ευχαρίστως από μόνο του (στην Πόλη τις γάτες τις αποκαλούν χαϊβάνια κανονικά):P:P

Η Κλάρα μόλις δεί τη γατοφόρο, κρύβεται όπου κρίνει ότι δεν μπορώ να την πιάσω. Η μόνη στιγμή που μπαίνει μέσα με χαρά, είναι μετά την εξέτασή της από τον κτηνίατρο. Τότε θέλει να μπεί μέσα σαν τρελλή:lol::lol:

Α, Μπουμπού, έφτασε το τέλος των βασανιστηρίων της μαμάς σου!!Χρύσσα, εδώ διαβασα ένα κόλπο, που το είχε πει ένας κτηνίατρος σε μια κοπέλλα. Θα βάζεις όρθια τη γατοφόρο με το άνοιγμα προς τα επάνω και θα βάζεις τη Μπουμπού με το κεφάλι!!!!:lol::lol:Εγώ δεν χρειάστηκε να κάνω αυτό το κόλπο, αφού το χαϊβάνι μου μπαίνει ευχαρίστως από μόνο του (στην Πόλη τις γάτες τις αποκαλούν χαϊβάνια κανονικά):P:P

Μάλλον Ελένη δεν της είπε με το κεφάλι αλλά με το ποπό. Το έχω κάνει εγώ στο τελευταίο αγριμάκι που έδωσα. Όρθια την γατοφόρο μετά σβέρκωμα και με συνοπτικές διαδικασίες μέσα στην γατοφόρο:)

Α, μπορεί, αφού το έχεις εφαρμόσει, έτσι θα είναι...Όμως, δεν πιάνεται με τα μπροστινά πόδια για να βγει; Πιο εύκολα δεν θα είναι να κάνει και η βαρύτητα λίγη δουλίτσα;:lol::lol::lol::lol:

Και πώς θα μπει μέσα βρε, θα κουτουλήσει το κεφάλι της στην γατοφόρο;;;;:P
Εγώ πάντως την Σίσσυ την πιάνω αγκαλιά και την βάζω τσακ-μπαμ στην όρθια γατοφόρο. Δεν προλαβαίνει να γαντζωθεί.;)

Α, μπορεί, αφού το έχεις εφαρμόσει, έτσι θα είναι...Όμως, δεν πιάνεται με τα μπροστινά πόδια για να βγει; Πιο εύκολα δεν θα είναι να κάνει και η βαρύτητα λίγη δουλίτσα;:lol::lol::lol::lol:

Από το σβέρκο όταν πιάσεις την γάτα παραλύει ακινητοποιείται:lol:. Την βάζεις πως πιάνεις ένα μαρούλι να το βάλεις στην σακούλα. Βέβαια πρέπει να προλάβεις να κλείσεις το πορτάκι. Μιλάμε βέβαια για πιο άγρια γατάκια γιατί ο Αιμιλιάκος μου μπαίνει με συνοπτικές διαδικασίες:lol:

ναι αλλα το μαρουλι :lol:δεν αντιστεκετε ουτε νιαουριζει γραντζουναει και αλλα συναφη που κανουν τα μαφιοζογατονια:lol::lol:

Παιδιά μου, εμένα η γάτα μου, όπως είδατε και παραπάνω στις φωτό, είναι σκέτος λαπάς!!Δεν μπορώ να εκφέρω σοβαρή άποψη, πάντως, ούτε ο πρώτος οικόσιτος γατούλης μου δυστροπούσε με τη γατοφόρο, και μάλιστα είχα τότε μια ψάθινη, που έτσι να έκανε , αν ήταν ζορμπαλής, μπορούσε να την ανοίξει:):):)
Καλά πιάσαμε το μπλα μπλα, δεν βάζετε και καμιά φωτογραφία, καλέ κεραμιδομάνες;

Λοιπόν, για να σας επαναφέρω στο θέμα μας!!!:P:P
Ιδού κάποια Ολλανδικά γατούνια(και τα δύο ήταν μέσα σε μαγαζιά):

Συνημμένα

• 100_0238.jpg
    100_0238.jpg
    178,5 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 100_0289.jpg
    100_0289.jpg
    290,7 KB · Εμφανίσεις: 27

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back