Κεραμιδό-maniacs

Κορίτσια, μην απαγοητεύεστε, με τακτικό σέρβις θα τα βγάλει τα χιλιόμετρα... Αλλά καλού κακού αποφεύγετε τα ΚΤΕΟ;););)
θα λαδωσουμε...και θα περασει την εξεταση...του.......κρ.....ιου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια δε θελω να σας στενοχωρησω,αλλα σε λαθος θεμα ημαστε. παμε σεξ, ή αντρες. εδω μιλαμε για κεραμιδια. :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας!:happy: Αυτή είναι η Ραλού,μια αδέσποτη γατούλα της γειτονιάς που την τα'ί'ζω Gourmet κονσέρβες!:P:D Υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται,ή να συνεχίσω να την τα'ί'ζω εγώ;:hmm:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    29,3 KB · Εμφανίσεις: 376
  • 6.jpg
    6.jpg
    31,8 KB · Εμφανίσεις: 373
  • 2.jpg
    2.jpg
    31,7 KB · Εμφανίσεις: 374
  • 1.jpg
    1.jpg
    36,1 KB · Εμφανίσεις: 384
παιδια δε θελω να σας στενοχωρησω,αλλα σε λαθος θεμα ημαστε. παμε σεξ, ή αντρες. εδω μιλαμε για κεραμιδια. :P
:redface::redface::redface::redface::redface::redface:

Γεια σας!:happy: Αυτή είναι η Ραλού,μια αδέσποτη γατούλα της γειτονιάς που την τα'ί'ζω Gourmet κονσέρβες!:P:D Υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται,ή να συνεχίσω να την τα'ί'ζω εγώ;:hmm:

Καλό θα ήταν να της ανοίξεις ένα ξεχωριστό θέμα;)

ναι κανε της αγγελια, ειναι πανεμορφη γατα, θα βρει σπιτι γρηγορα :)

Γίναμε κ εμείς λίγο του κεραμιδιού:P:P:P:redface::redface::redface:..αλλά επανερχόμαστε στην τάξη.
Μόλις έμαθα οτι η Σπίθα, η τρίτη κ μικρότερη γατούλα της οικογενείας είναι έγκυος...Αχ, την άτιμη!!!Πότε πρόλαβε κ τα κατάφερε;!!Κ το'πα στη μάνα μου να τη στειρώσει, δεν εισακούσθην..άντε, να δούμε τώρα με ποιους θα συγγενέψω!!!

Αυτή τη στιγμή μόλις εγώ και η κόρη μου η Μπασσέτ τελειώσαμε το γεύμα μας, έξω ο Ουρανός έχει μαυρίσει και η βροχή χτυπάει τα τζάμια. Εμείς, μέσα στη ζεστούλα μας κι ενώ η τηλεόραση βράζει από δυσάρεστες ειδήσεις για επιχειρήσεις που κλείνουν, για τράπεζες που κοντεύουν να βαρέσουν κανόνι κλπ, λέμε να σας στείλουμε μια σκεπτική φωτογραφία: Να ζει κανεί; ή να μη ζει; Οι γάτες την έχουν την απάντηση, αλλά, δεν μας τη δίνουν, οι ρουφ**νες!!!!!!

Συνημμένα

• DSCF3411.jpg
    DSCF3411.jpg
    155,5 KB · Εμφανίσεις: 43
Μαμα και κορη ακολουθηστε το δικο μου παραδειγμα και του Σειριου και βαλτε ΣΚΑΪ.:)

Μας έχει πλακώσει ο ουρανός στο κεφάλι και δεν προλαβαίνουμε από τις δουλειές, γι'αυτό ας κάνουμε από ένα σχολιάκι (μαζί με την Μπασσέτ τα κάνουμε για εξοικονόμηση χρόνου:D)
1)Λέια, μη σε αποκοιμίζουν, ότι δήθεν είναι το νέο λουκ ή ότι είσαι στριμμένη, η μάνα σου βαριέται να σε χτενίσει, αυτή είναι δυστυχώς ,η μαύρη αλήθεια:(

ΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!Τι ειπες μαρη????????????:mad::mad::mad::mad:Εγω βαριεμαι να χτενισω το παιδι??????????Σε προκαλω να ερθεις εδω,να μεινεις μια βδομαδα(για να σε συνηθισει και να σε αφηνει να την αγγιζεις) και μετα να προσπαθησεις να τη χτενισεις(αντε, με τη βοηθεια σολωμου για να μη φυγεις ριγε απο δω και με κυνηγαει ο αντρας σου με το δικανο!!) Κι αμα τα καταφερεις,σφυρα μου!!!
Ακους εκει βαριεμαι...τς τς τς!!!
Δε θα σε πετυχω στην Εκθεση?Θα κραταω μεγαλη τσαντα και θα βαλω τη Leia να σου κανει "τζα"!!!!!!
Παρτο πισω γιατι θα ζητησω συμπαρασταση απο τον μαφιοζοαδερφο(ειδες τι εκανε στη Δωρα στο βιντεο) και ολα τα στριτζογατα του φορουμ που αντιστεκονται ακομα στη δικτατορια του χτενισματος!!!!!

Δε θα σε πετυχω στην Εκθεση?Θα κραταω μεγαλη τσαντα και θα βαλω τη Leia να σου κανει "τζα"!!!!!!
Παρτο πισω γιατι θα ζητησω συμπαρασταση απο τον μαφιοζοαδερφο(ειδες τι εκανε στη Δωρα στο βιντεο) και ολα τα στριτζογατα του φορουμ που αντιστεκονται ακομα στη δικτατορια του χτενισματος!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ανάψανε τα αίματα κ θα κάνω δια-δήλωση...Δεν ψαρώνω;););)
Κάτω οι χτένες!!! Κάτω ο καπιταλισμός!!! Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Λέια κ ο Πάτινσον!!! Αδέλφια μου, αλήτες γατιά, επιμελώς ατημέλητοι (για να μη πω αχτένιστοι κ μας υπονομεύσω) όλου του κόσμου ενωθείτε κατά του κατεστημένου!!!!

Συμφωνώ είναι από τις καλύτερες ράτσες:up::up::up::up: . Τον ασπρόμαυρο παραλίγο να τον πατήσω με το αυτοκίνητο μου:redface::redface:. Ο κακόμοιρος είχε τόσες τσίμπλες , δεν έβλεπε που πήγαινε:/:. Την μικρούλα μου την πήρα 20 ημερών . Κάτι σκυλιά σκότωσαν την μαμά της και τα αδελφάκια της.:( Τώρα είναι μαζί μου και τα λατρεύω.:happy:

Μας έχει πλακώσει ο ουρανός στο κεφάλι και δεν προλαβαίνουμε από τις δουλειές, γι'αυτό ας κάνουμε από ένα σχολιάκι (μαζί με την Μπασσέτ τα κάνουμε για εξοικονόμηση χρόνου:D)
1)Λέια, μη σε αποκοιμίζουν, ότι δήθεν είναι το νέο λουκ ή ότι είσαι στριμμένη, η μάνα σου βαριέται να σε χτενίσει, αυτή είναι δυστυχώς ,η μαύρη αλήθεια:(

ΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!Τι ειπες μαρη????????????:mad::mad::mad::mad:Εγω βαριεμαι να χτενισω το παιδι??????????Σε προκαλω να ερθεις εδω,να μεινεις μια βδομαδα(για να σε συνηθισει και να σε αφηνει να την αγγιζεις) και μετα να προσπαθησεις να τη χτενισεις(αντε, με τη βοηθεια σολωμου για να μη φυγεις ριγε απο δω και με κυνηγαει ο αντρας σου με το δικανο!!) Κι αμα τα καταφερεις,σφυρα μου!!!
Να είχα μωρέ εγώ τέτοια γάτα!!!Από νεογέννητη θα την είχα τρελλάνει στο βουρτσισμα, να δεις, θα συνήθιζε ή όχι;ΧΑ! που νόμιζες ότι θα με τρομάξεις!:lol::lol::lol::lol:Και ο Σείριος θα είναι πίσω από τα κάγκελα, ΧΑ!!:lol::lol::lol:
(Στην έκθεση θα έρθω ινκόγκνιτο, θα ρίξω μια ματιά, κι άμα δεν δω μια κυρία με τσάντα που χουχουρίζει, τότε θα αποκαλυφθώ):lol::lol::lol::lol:

Καλέ, τη φωτογραφία μου την είδατε; Άιντε και με τσίγκλαγε μια ώρα η χαζομαμά να μου την βγάλει (και εγώ είμαι και καλοχτενισμένη, ασχέτως αν έχω γούνα α λα γκαρσόν:lol:)Φίλη, Leia, σε ένα πράγμα οφείλω να ομολογήσω ότι υστερώ απέναντί σου: Στο άνω δεξί μουστάκι!!!
Μπάχχχχχυ
Τώρα τελευταία, η Μπάχχχχχχυ την έχει ψωνίσει από όταν κάτι γειτόνισσες της έκαναν γλύκες και τη θαύμαζαν:blink:
Μπασσετομαμά

Μπάχχυ μου καλή μου φιλενάδα τι όμορφη που είσαι; Λιλή:):):)

Φατσούλα πανέξυπνη και πονηρούλα μαζί ε!!!!κΕΛένη:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πες τα βρε κι εγώ μαζί σου!!!Γιατί νομίζουν ότι είναι εύκολο να χτενίσεις μια γάτα που ΔΕΝ θέλει!!!

Καλέ, τη φωτογραφία μου την είδατε; Άιντε και με τσίγκλαγε μια ώρα η χαζομαμά να μου την βγάλει (και εγώ είμαι και καλοχτενισμένη, ασχέτως αν έχω γούνα α λα γκαρσόν:lol:)Φίλη, Leia, σε ένα πράγμα οφείλω να ομολογήσω ότι υστερώ απέναντί σου: Στο άνω δεξί μουστάκι!!!
Μπάχχχχχυ
Τώρα τελευταία, η Μπάχχχχχχυ την έχει ψωνίσει από όταν κάτι γειτόνισσες της έκαναν γλύκες και τη θαύμαζαν:blink:
Μπασσετομαμά

Είσαι πολύ όμορφη κ σοφιστικέ!!!Άσε που ξέρεις να ποζάρεις κιόλας!Αν οι γάτες έβλεπαν δικές τους ειδήσεις, εσύ θα ήσουν η παρουσιάστρια! :cool::cool::cool:

Μπάχχχυ μου, κοίτα τι ωραία που ταιριάζουμε!
Ο Beeb σου

Συνημμένα

• DSCF3411.jpg
    DSCF3411.jpg
    8,1 KB · Εμφανίσεις: 28
  • P2280067res.jpg
    P2280067res.jpg
    90,8 KB · Εμφανίσεις: 37
Μπάχχχυ μου, κοίτα τι ωραία που ταιριάζουμε!
Ο Beeb σου

Κ ο Beeb συμπαρουσιαστής!!:D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back