moukelis
Επιφανές μέλος
Δε νομιζω να εχει βαλει κατι στο ματι,παρολα αυτα η μαμα λεει να της παρει μια ωραια φωλιτσα και μπεμπεκοπαιχνιδα μηπως μπει στο νοημα...Ψέματα λες!!! (Κρύο το αστειάκι...το προσπερνώ κ συνεχίζω)
Μοϊράκι, ψιψινάκι έβαλες στο ματάκι κανένα φοβερό δωράκι; ή μήπως θες μια αγκαλίτσα κ χαδάκια στην κοιλίτσα;
(μ'έχει πιάσει το χαζοχαρούμενο...κ καθώς είμαι στην αναμονή βγάζω το άχτι μου στα δικά σας γατόνια)
Ποτε παιρνεις τη μικρη σου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Καλό μου Βαβελόψαρο μη τους βάζεις ιδέες!
Τα δικά μου, δεν θέλουν και πολύ!
Η μάνα τους.![]()
Αααααα δε φταίω εγώ, ο Μόργκαν από το νησί χάκεψε το σύστημα κ παρενέβη στη συζήτηση

Βλέπω παράσιτα...ωχ..άντε πάλι....

Θέλουμε παιχνίδια, θέλουμε μπαλάκια, θέλουμε ποντίκια (φέικ) κ όχι κονσερβάκια!!!! Σαρδέλες φάτε εσείς, άπονοι γονείς!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αααααα δε φταίω εγώ, ο Μόργκαν από το νησί χάκεψε το σύστημα κ παρενέβη στη συζήτηση
Βλέπω παράσιτα...ωχ..άντε πάλι....
Θέλουμε παιχνίδια, θέλουμε μπαλάκια, θέλουμε ποντίκια (φέικ) κ όχι κονσερβάκια!!!! Σαρδέλες φάτε εσείς, άπονοι γονείς!
Καλέ τι γίνεται εδώ?
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ?

Ευτυχώς που τα δικά μου κοιμούνται αυτήν την ώρα και δεν τα διαβάζουν αυτά!

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Δε νομιζω να εχει βαλει κατι στο ματι,παρολα αυτα η μαμα λεει να της παρει μια ωραια φωλιτσα και μπεμπεκοπαιχνιδα μηπως μπει στο νοημα...
Ποτε παιρνεις τη μικρη σου;
Να'μαι πάλι...Μόργκαν, άμα το ξανακάνεις αυτό θα σου βάψω μια άσπρη λωρίδα απ'άκρη σ'άκρη κ θα σε λένε όλοι ασβό!!!
Πωπω κ εγώ χαλβαδιάζω διάφορα αξεσουάρια σ'ένα σάιτ, αλλά ακόμα δεν έχω ξεθηκαρώσει την πιστωτική, γιατί είμαι επικίνδυνη! Είναι πολύ όμορφες οι φωλίτσες, ρε γμτ κ τα παιχνιδάκια...αλλά, άμα παραγγείλεις από έξω πόσο καιρό κάνουν να φτάσουν λες;;; έχεις δοκιμάσει κανένα του εξωτερικού; Αλλιώς, από πού κάνετε τα ψώνια σας;
Τη μικρή μου, θέλω να πιστεύω, περί τα μέσα προς τέλη του Απρίλη την περιμένω. Γιάννα, ακούς;;; Τότε θα'ναι πάνω κάτω 2,5-3 μηνών, οπότε φαντάζομαι θα είναι στην πρέπουσα ηλικία. Ή όχι;
Τόσο δε συμβουλεύουν οι επιστήμονες; Τα μέχρι τώρα γατόνια μου ήταν αδέσποτα κ μόνα, οπότε δεν με είχε ξανααπασχολήσει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Εχουμε ενα μεγαλο πετ σοπ στο Βολο που εχει παρα παρα πολλα πραγματα,και αξεσουαρ που τα βλεπεις μονο σε σαιτ του εξωτερικου.Τωρα που θα παω η ξενιτεμενη θα εφοδιαστω καταλληλως γιατι αν περιμενω να μου τα στειλουν θα εχει γεννησει!Να'μαι πάλι...Μόργκαν, άμα το ξανακάνεις αυτό θα σου βάψω μια άσπρη λωρίδα απ'άκρη σ'άκρη κ θα σε λένε όλοι ασβό!!!
Πωπω κ εγώ χαλβαδιάζω διάφορα αξεσουάρια σ'ένα σάιτ, αλλά ακόμα δεν έχω ξεθηκαρώσει την πιστωτική, γιατί είμαι επικίνδυνη! Είναι πολύ όμορφες οι φωλίτσες, ρε γμτ κ τα παιχνιδάκια...αλλά, άμα παραγγείλεις από έξω πόσο καιρό κάνουν να φτάσουν λες;;; έχεις δοκιμάσει κανένα του εξωτερικού; Αλλιώς, από πού κάνετε τα ψώνια σας;
Τη μικρή μου, θέλω να πιστεύω, περί τα μέσα προς τέλη του Απρίλη την περιμένω. Γιάννα, ακούς;;; Τότε θα'ναι πάνω κάτω 2,5-3 μηνών, οπότε φαντάζομαι θα είναι στην πρέπουσα ηλικία. Ή όχι;Τόσο δε συμβουλεύουν οι επιστήμονες; Τα μέχρι τώρα γατόνια μου ήταν αδέσποτα κ μόνα, οπότε δεν με είχε ξανααπασχολήσει.

Καλα ειναι στην ηλικια που θα την παρεις,αν και εγω τη Μόιρα την πηρα μεγαλυτερη και ειχα παρατηρησει οτι ολα τα μικρα που εμειναν περισσοτερο με τη μαμα ειχαν εξαιρετικο χαρακτηρα και βγηκαν πολυ χαδιαρικα.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Εχουμε ενα μεγαλο πετ σοπ στο Βολο που εχει παρα παρα πολλα πραγματα,και αξεσουαρ που τα βλεπεις μονο σε σαιτ του εξωτερικου.Τωρα που θα παω η ξενιτεμενη θα εφοδιαστω καταλληλως γιατι αν περιμενω να μου τα στειλουν θα εχει γεννησει!
Καλα ειναι στην ηλικια που θα την παρεις,αν και εγω τη Μόιρα την πηρα μεγαλυτερη και ειχα παρατηρησει οτι ολα τα μικρα που εμειναν περισσοτερο με τη μαμα ειχαν εξαιρετικο χαρακτηρα και βγηκαν πολυ χαδιαρικα.
Αχχχ, τι καλά !!! Είναι αλυσίδα ή μπα; Επίσης, δεν το ήξερα οτι είστε σε ενδιαφέρουσα!!! Σούπερ!!!Συγχαρητήρια!!! Σούπερ-συγχαρητήρια!!!

Λες να πρέπει να μείνει κ άλλο με τη μαμά της;

moukelis
Επιφανές μέλος
Δε νομιζω να ειναι αλυσιδα,δεν ξερω κιολας παλι επειδη εχω μηνες να παω.Αν ειναι αλυσιδα θα σου πω.Αχχχ, τι καλά !!! Είναι αλυσίδα ή μπα; Επίσης, δεν το ήξερα οτι είστε σε ενδιαφέρουσα!!! Σούπερ!!!Συγχαρητήρια!!! Σούπερ-συγχαρητήρια!!!
Λες να πρέπει να μείνει κ άλλο με τη μαμά της;![]()
Ελπιζουμε να ειμαστε σε ενδιαφερουσα,σε μερικες μερες που θα παω να την παρω απο τον γαμβρο θα ξερουμε.
Ειναι μια χαρα η ηλικια που θα την παρεις,απλα νομιζω οτι και τριων,και τεσσαρων μηνων να την εχεις κοντα σου κακο δε θα της κανει.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Δε νομιζω να ειναι αλυσιδα,δεν ξερω κιολας παλι επειδη εχω μηνες να παω.Αν ειναι αλυσιδα θα σου πω.
Ελπιζουμε να ειμαστε σε ενδιαφερουσα,σε μερικες μερες που θα παω να την παρω απο τον γαμβρο θα ξερουμε.
Ειναι μια χαρα η ηλικια που θα την παρεις,απλα νομιζω οτι και τριων,και τεσσαρων μηνων να την εχεις κοντα σου κακο δε θα της κανει.
Άντε με το καλό, εύχομαι να είναι!!!
Όσο για το δικό μου, μέχρι αρχές Μάη την παλεύω...για πιο μετά δεν εγγυώμαι τίποτα..Μάλλον, θα σκάσω

κ θα με βρείτε σε καμια γωνιά να κοιτάω το χάος κ να μαδάω κουβερτάκια!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Ασε κι εγω με το ζορι κρατιομουν και την πηρα κοντα πεντε μηνων,ειχα σκασει!
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Ασε κι εγω με το ζορι κρατιομουν και την πηρα κοντα πεντε μηνων,ειχα σκασει!
πέντε; πέντε; πέεεεεεεεεεεεεεεντεεεεεεεεεε;
Τέλει να πετάνω;;;;;;;!!!!! Όχι, τέλει;
Θα οργανώσω παλαιοκωστιανή απαγωγή... με ελικόπτερο!!!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Yo, my man, Morgan! Εδώ Beeb, ο ξενιτεμένος. Άσε, κι εγώ τα ίδια τραβάω. Μόνο που εγώ έχω κι άλλο λόγο να χαλβαδιάζω τις μπαλκονόπορτες και την εξώπορτα. Θέλω να ξαναγυρίσω σπίτι μουουουου! Γι' αυτό, ρίξε μουστακόσκονη, κάνε βουντού, πες κάνα ξόρκι, να γίνει η Άσπρη μας καλά γρήγορα και να γυρίσω κι εγώ στα γνωστά μου λημέρια...Μακρινέ εξάδελφε Beeb, πού γυρνάς;;; Εγώ ψάχνω για παρέα, αλλά όλοι νομίζουν οτι θέλω να τους $%#%^& κ μου κάνουν αγριάδες. Αυτά τα δίποδα που με υπηρετούν τσιρίζουν όποτε πλησιάζω την πόρτα. Εγώ, όμως, δεν θέλω να τους &^$%#% γιατί δεν έχω %^#*&%# κ θέλω να πάω μια κεραμιδότσαρκα, μαμώτη μου. Κ έτσι κατεβάζω τα μούτρα κ κρύβομαι μέσα στα συρτάρια της ντουλάπας...Κ εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής: "Everybody in this town &%^$^ except to me?"
Με ζοχάδα,
Μόργκαν
(σε απευθείας σύνδεση με Μυτιλήνη)
Φιλικά και συνωμοτικά,
Beeb
ΥΓ Αλήθεια, τι κάνει ο Μπαμπαγκίτα με το ωραίο το όνομα; Καιρό έχω να μάθω νέα του! Χρειάζομαι επειγόντως update.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Μην την ακούς , καλή μου Βαβελοψαρίνα!!!Η Δώρα είχε και το Σείριο, δεν ήταν μόνη κατάμονη, αν και με μπέρδεψες με τους Μόργκαν σου και τους Μπαμπαγκίτες σουπέντε; πέντε; πέεεεεεεεεεεεεεεντεεεεεεεεεε;
Τέλει να πετάνω;;;;;;;!!!!! Όχι, τέλει;
Θα οργανώσω παλαιοκωστιανή απαγωγή... με ελικόπτερο!!!

Από πού περιμένεις γάτα; Ρίξε μια επανάλα, γιατί έχω κουλαθεί και δεν μπορώ να κάνω πολλά πους απς με το ποντίκι
όσον αφορά στα δώρα της Μπασσέτ, εκτός από το γλυφιτζούρι, που το τίμησε αρκετά, καθότι γλυκαντζού, της έκανα δώρο δύο φωτογραφικά πορτραίτα, που ήδη κοσμούν τον τοίχο του σπιτιού της, με φωτογραφίες της, που τις έκανα να μοιάζουν σχεδόν σαν ακουαρέλες. Επί πλέον, παρήγγειλα από δύο σάιτς ένα αμερικάνικο και ένα αγγλικό, σαμπουάν και σπρέυ για τη γούνα της , από το πρώτο, διάφορα παιχνίδια από το δεύτερο. Και ενώ από την Αμερική τα σαμπουάν ήρθαν σε λιγότερο από 10 ημέρες, από την Αγγλία τα παιχνίδια ήδη συμπλήρωσαν 16 ημέρες και δεν έχουν έρθει. Το εκνευριστικό είναι ότι τους έχω στείλει δύο μαίηλ, να μου πουν πού βρίσκεται η παραγγελία μου και απάντηση δεν έλαβαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
) Παρτε και μερικες φωτογραφιες με υφος και τουπε(εκεινη την ωρα ακουγε την μπαντα που περναγε απο κατω την 25η Μαρτιου)...
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Συνημμένα
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Kαλα Νικη,τελεια η τελευταια φωτογραφια του Αρουλη!!!!!Του παει πολυ το ανοιξιατικο ντεκορ!!!
Ευχαριστούμε πολύ Leioμάνα

Το ντεκόρ είναι μόνιμο!
Είναι το ονυχοδρομίο του, δίπλα σε κάτι τεχνιτά ηλιοτρόπια.

Βγήκε πολύ όμορφος και κάνω πως ξεχνάω τις βλακείες που έκανε το πρωί πάνω στην τέντα.

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Moukelis οταν γεννησει η κουκλαρα σου θα σου κανω μια επισκεψη με την Μπιζου να δουμε τα μπεμπε της

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Τι ωραιο ονυχοδρομιο!Εγω της πηρα ενα απλο,χαμηλο απο το Jumbo γιατι δεν ηξερα οτι μπορει να σκαρφαλωνει ψηλα αλλα τελικα παντου ανεβαινει κ τωρα θελω να παρω ενα πιο ωραιο!Απο πετ σοπ το πηρες η το παρηγγειλες απο καπου?
Το έχουμε πάρει από το Quiko στην Θεσσαλονίκη περύση τον Οκτωβριο περίπου 40 Ευρώ.Νομίζω οτι το έχω δεί και σε ένα κυπριακό site για ζώα, αλλά τώρα δεν το βρίσκω.

Αν το βρώ θα στο στείλω με π.μ

Υ.Γ Στο βρήκα
https://www.houseofpet.com/catalog/index.php?currency=EUR&cPath=24_48
Συνημμένα
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Μικρή έχει αέρα ντίβας, τί τα θες τί τα γυρεύεις. Αυτόν τον κύριο Μόργκαν, εκτός από το ωραίο του όνομα, πρεπει να τον ψάξεις ενδελεχώς, αν έχει αριστοκρατικό αίμα, αλλιώς, δεν θα πετύχει το προξενιόHello κεραμιδακια!!!!!!!!Ηρθαμε κι εμεις απο εδω να διαβαζουμε τα νεα σας.Και περιττο να πω οτι σιγα σιγα αγαπω ολο και περισσοτερο αυτον τον επεναστατη Μοργκαν και λεω να τον προξενεψω στη Leia(αυτη κοιμαται και η τυχη της δουλευει)
Παρτε και μερικες φωτογραφιες με υφος και τουπε(εκεινη την ωρα ακουγε την μπαντα που περναγε απο κατω την 25η Μαρτιου)...

Είναι από τη Μυτιλήν'μας, πού ναι τρανό χουριό, άρα, είναι τρανός, αν μη τι άλλο!!

Ο Άρης -ακροβάτης, μικρός εξερευνητής. Αμ, τί τις θέτε τις τέντες; Και ο Άρης σκαρφαλώνει και τους διαρρήκτες διευκολύνουν, άμα λάχειLeia είσαι πολύ όμορφο κορίτσι!
Ο Αρης σήμερα αφου με κοψοχώλιασε με τις αναρριχήσεις του στην τέντα της βεράντας, μετά κάθησε σαν καλό παιδί, να βγεί μια ωραία φωτογραφία.
Και μιά σημερινή της Μυρτούλας για να μην παραπονιέται.![]()

Ο Άρης -λουλουδάκι και η Μυρτώ -βιβλιοθηκάριος είναι πολύ επιτυχημένες φωτογραφίες

Αυτά τα γατιά χρωματικώς ταιριάζουν τέλεια με το σπίτι τους

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

, μετά κάθησε σαν καλό παιδί, να βγεί μια ωραία φωτογραφία.