chryssa
Διάσημο μέλος
(Τσομπάνη τον λέω εγώ)![]()

Βρε, Ελένη, είπαμε ότι φέρνει σε τσοπανόσκυλο το καημένο, αλλά δεν πιστεύω ότι όλη η έμπνευση εξαντλήθηκε όταν βρήκες όνομα στη Μπασσέτ! Σίγουρα μπορείς να βρεις και κάτι πιο εύηχο για τον κούκλο τον κούταβο!!!
Πότε θα μας βάλεις καμιά φωτογραφία του να τον δούμε που μεγαλώνει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Έτσι-'ετσι, μην ξεχνιόμαστεΤην ίδια ώρα που το πήρα χαμπάρι, έστειλα τον προστάτη-άγγελό του στον κτηνίατρο, του τα έβγαλε, του έβαλε αυτό το αντιπαρασιτικό λουράκι και του έβαλε και αμπούλα φροντλάινΣήμερα ο Τσομπάνης είναι μια χαρά!! (Τσομπάνη τον λέω εγώ)
![]()

.Τσομπάνη ποιόν λες καλέ, τον σκύλο ή τον άντρα σου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Είναι μιας φίλης μου και ζούνε ευτυχισμένα σε ένα διαμέρισμα στον Πειραιά!
H τρίχρωμη είναι η Λιλίκα και αυτός που έχει φορέσει την ''κάλτσα'' στο ένα μόνο ποδαράκι του, είναι ο Gishmo

Δεν είναι φατσούλες?
Συνημμένα
ELENIP
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

μπαινει στο φορουμ η φιλη σου ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
πολυ ομορφα και τα 2 ελενη μουμπαινει στο φορουμ η φιλη σου ?
Οχι Ιωάννα μου δυστυχώς. Γι αυτό ειπα, να βάλω εγώ φωτογραφίες των κεραμιδιών της.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Η Λιλίκα μου θύμισε λίγο το Ελβιράκι.

Εχουν κάποιες ομοιότητες? ή εμένα έτσι μου φάνηκε?

ELENIP
Διάσημο μέλος
Πολύ όμορφα γατάκια Ελένη μου.
Η Λιλίκα μου θύμισε λίγο το Ελβιράκι.
Εχουν κάποιες ομοιότητες? ή εμένα έτσι μου φάνηκε?![]()
Nαι

Τωρα που την ξαναείδα έχεις δίκοιο!Μου το είχε πει η φίλη μου οτι μοιάζει με την Ελβίρα αλλα δεν μου τη θύμιζε τότε.Το Σάββατο τα είδα απο κοντά τα γατάκια της μετα απο 2 χρόνια που τα έχει.Μένανε Ιταλία και γυρισανε όλοι μαζί!Είναι απο τη Σικελία η Λίλη και ο Gishmo.Μαφιοζάκια
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Α, σαν τη Mercy κι αυτά, είναι Ιταλάκια!!!Πολύ πολύ χαριτωμένα!!NαιΤωρα που την ξαναείδα έχεις δίκοιο!Μου το είχε πει η φίλη μου οτι μοιάζει με την Ελβίρα αλλα δεν μου τη θύμιζε τότε.Το Σάββατο τα είδα απο κοντά τα γατάκια της μετα απο 2 χρόνια που τα έχει.Μένανε Ιταλία και γυρισανε όλοι μαζί!Είναι απο τη Σικελία η Λίλη και ο Gishmo.Μαφιοζάκια
![]()

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Έτσι-'ετσι, μην ξεχνιόμαστε.
Τσομπάνη ποιόν λες καλέ, τον σκύλο ή τον άντρα σου;![]()
Α, δεν βάζω έμπνευση , γιατί, θα αφήσω τον εαυτό μου ανεξέλεγκτο στη φάτσα του και αλλίμονό μουΒρε, Ελένη, είπαμε ότι φέρνει σε τσοπανόσκυλο το καημένο, αλλά δεν πιστεύω ότι όλη η έμπνευση εξαντλήθηκε όταν βρήκες όνομα στη Μπασσέτ! Σίγουρα μπορείς να βρεις και κάτι πιο εύηχο για τον κούκλο τον κούταβο!!!
Πότε θα μας βάλεις καμιά φωτογραφία του να τον δούμε που μεγαλώνει?
![]()
Τον λέω Μπάνη (εκ του τσομπάνη), καθότι, ο ανάδοχός του τον προσφωνεί με το εντελώς ασυνήθιστο και πρωτότυπο όνομα....Μπούμπη!!

Θα σας βάλω, λοιπόν ,φωτογραφίες του Μπουμπομπάνη, μπας και τον λιγουρευτεί καμιά σας και τον υιοθετήσει

chryssa
Διάσημο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μία μεγάλη καλημέρα !

Η μέρα εδώ είναι θαυμάσια και ήδη η θερμοκρασία έφτασε τους 20 βαθμούς.

Κάποιοι βγήκαν πρωί-πρωί έξω, και περιμένουν να ποιούν το κεφεδάκι τους!

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα σ'όλα τα πανέμορφα γατόνια κ τις μαμάδες τους!!Να σας δείξω κ εγώ την Μπιάνκα!!Την βρήκα βράδυ έξω από ένα νεκροταφείο παρέα μ'ένα σκυλάκι.Φάνηκε να με συμπάθησε...Μόλις πήγα εκεί κ κούνησα το δάχτυλό μου άρχισε να παίζει!!μετά από λίγο όμως ήρθε ένα άλλο σκυλί το οποίο δεν νομίζω να την συμπάθησε...τεσπα χωρις πολλή σκέψη τη πήρα κ ιδού μετα από μερικές μέρες...οι 2 τελευταίες είναι οι πιο πρόσφατες.enjoy
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

ωραία φώτο!πως την έκανες?
moukelis
Επιφανές μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool