julia
Διακεκριμένο μέλος
ΚΑΙ οι σφίγγες!!!
Την έκανε μιά χαψιά.... δεν πρόλαβα.. και τον τσίμπησε και στο χέρι.. (αλλά καλά να πάθει, σκέφτηκα.. μήπως και δεν το ξανακάνει...) αλλά σιγά μην τον σταμάταγε αυτό.. πήγε αμέσως πίσω στο παράθυρο και κοίταγε την επόμενη.....
Το καλό της ημέρας φυσικά είναι ότι έμαθα ότι ΔΕΝ είναι αλλεργικός!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Απο σήμερα στο μενού του Τασμανού μου μπήκαν εκτός απο τις Κατσαρίδες, Νυχτερίδες, και διάφορα πετούμενα...
ΚΑΙ οι σφίγγες!!!
Την έκανε μιά χαψιά.... δεν πρόλαβα.. και τον τσίμπησε και στο χέρι.. (αλλά καλά να πάθει, σκέφτηκα.. μήπως και δεν το ξανακάνει...) αλλά σιγά μην τον σταμάταγε αυτό.. πήγε αμέσως πίσω στο παράθυρο και κοίταγε την επόμενη.....
Το καλό της ημέρας φυσικά είναι ότι έμαθα ότι ΔΕΝ είναι αλλεργικός!!!![]()
![]()
Ένα μόνο σου λέω ο δικός μου έχει τόση δύναμη που δεν καταφέρνω να του αρπάξω την μύγα. Την κρατάει με τα δύο του ποδαράκια και όσο κι αν τον τραβάω θα κάνει το δικό του
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν δοκίμασα να του την πάρω.. γιατί ΔΕΝ πρόλαβα.. την μία την κοίταγε ψηλά.. και την άλλη γλυφόταν. 
Φυσικά ΑΜΑ θέλω... τον κουμαντάρω... γιατί ξέρει ότι ΔΕΝ τον παίρνει να μου κάνει εμένα τσαμπουκάδες...(την αδελφή μου.. την ξέσκισε φυσικά που πήγε να τον βάλει μέσα.. σαν να ήταν νορμάλ γατα σαν τα άλλα μας...
)Θα φάει και το ξύλο του απο τα άλλα και θα μάθει.. δεν φοβάμαι...
Πρέπει να βρεί την θέση του στην ιεραρχία.. και σαν στειρωμένος... θα πρέπει να φτιαχτεί καινούργια κατηγορία για να τον κατατάξουν!!!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Έψαξα στο ίντερνετ, όπου διάφοροι γατογονείς εχουν τέτοιες ανησυχίες και ρωτούν να μάθουν. Η πλειοψηφία των γατογονιών που απαντά, είναι καθησυχαστική, οι επιστημονικές απόψεις διαφοροποιούνται
Μάλιστα. Οπότε, να μην ξεχνάμε την αποπαρασίτωση και ας ελπίσουμε ότι το μόνο που καταπίνουν είναι πρωτεΐνη
aretha
Περιβόητο μέλος

Ιδού, το καμάρι μας, σε πόζα στρουθοκαμήλου:
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Το ότι ο Πορδίτσος μου έχει ένα θέμα με τα χαλάκια, ίσως κάποιοι να το θυμάστε από παλιότερα ρεπορτάζ. Η τελευταία του λατρεία είναι με το χαλάκι του μπάνιου: Πάει και χώνεται από κάτω (ενίοτε παίρνει μαζί του και κάποιο απ'τα παιχνίδια του) και κάνει τον ψόφιο κοριό μέχρι να κάνει κάποιος από μας το μοιραίο λάθος και να πλησιάσει σε πεδίο βολής, οπότε και εκτινάσσεται για επίθεση!
Ιδού, το καμάρι μας, σε πόζα στρουθοκαμήλου:
![]()
Διαολίτσος ο πορδίτσος Αλίκη

stellak
Διάσημο μέλος
Τη φωτό του κουτσομπόλη!
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου θύμισε τη Λίλη μου, ειδικά καθώς στη φωτογραφία φαίνεται μόνο η μουσουδίτσα του είναι σαν να τη βλέπω (αν και ξέρω ότι γενικότερα δεν μοιάζουν). Αυτή σκεπαζόταν οπουδήποτε μπορούσε και σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
Δεν ξέρω τι έπαθα, συγκινήθηκα τώρα. Ευτυχώς είμαι μόνη στο γραφείο.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αχ ο Πορδίτσος!!!
Μου θύμισε τη Λίλη μου, ειδικά καθώς στη φωτογραφία φαίνεται μόνο η μουσουδίτσα του είναι σαν να τη βλέπω (αν και ξέρω ότι γενικότερα δεν μοιάζουν). Αυτή σκεπαζόταν οπουδήποτε μπορούσε και σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
Δεν ξέρω τι έπαθα, συγκινήθηκα τώρα. Ευτυχώς είμαι μόνη στο γραφείο.
Άσε Νεκταρία μην αρχίσουμε θα μας πιάσουν όλες τα ζουμιά
Κι όχι τίποτα άλλο εμένα με έχουν πιάσει μια φορά στο γραφείο και είπα ότι ήταν από έντονο πονοκέφαλοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι πρέπει να συμμαζευτώ γιατί πλάκωσε και κόσμος εδώ.Άσε Νεκταρία μην αρχίσουμε θα μας πιάσουν όλες τα ζουμιάΚι όχι τίποτα άλλο εμένα με έχουν πιάσει μια φορά στο γραφείο και είπα ότι ήταν από έντονο πονοκέφαλο
Καλό αυτό με τον πονοκέφαλο, θα το λέω και γω.
aretha
Περιβόητο μέλος

Πάρτε και μια γενικότερη άποψη της κατάστασης, εδώ σε πόζα "τορπίλη":
Συνημμένα
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως, να τι έχω βρει κ΄μούρχεται να γίνω μετανάστης https://www.7thheavencatfurniture.com/index.html?&goldencanst=katkabin και https://www.storesonline.com/site/613948/product/CFH-00 Πανάκριβα, βέβαια.Αν , όμως έχετε δει πουθενά κάτι τέτοιο, πείτε τό μου, please.
https://www.sustainablepet.com/Catalog I.html

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Άντε βρε κορίτσια, μην πέφτετε, εγώ για να ευθυμήσουμε την ανέβασα τη φωτογραφία! (Άλλωστε ο Πορδολέων έχει πια πολιτογραφηθεί ως "γάτος-γελωτοποιός")
Πάρτε και μια γενικότερη άποψη της κατάστασης, εδώ σε πόζα "τορπίλη":
Αυτά τα κάνει και ο δικός μου γελωτοποιός
Τώρα τον έχει πιάσει να θέλει να μπει στην ντουλάπα και νιαουρίζει ανελέητα να του την ανοίξω. Βέβαια έχει ανακαλύψει ότι έχω κρυμένα εκεί μέσα 3 φτερά από παγώνια που θέλει η μαμά μου να της πάω. Έχουμε ομηρικούς καυγάδες με τον μικρό για να σταματήσει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Τουλάχιστον αυτός έχει ένα λόγο που νιαουρίζει. Ενώ μερικών μερικών τα γατιά νιαουρίζουν γενικά ΚΑΙ ασταμάτητα.Τώρα τον έχει πιάσει να θέλει να μπει στην ντουλάπα και νιαουρίζει ανελέητα να του την ανοίξω.
Ονόματα δε λέμε

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
,ή να σηκώνεις το πόδι να πηδήξεις το γατοτούνελ, και να βρίσκεσαι με ένα γατί να κρέμεται στον αέρα από το πόδι σου; (εδώ γελάς, άμα γλυτώσεις το γκρέμισμα)
Αμ το καλύτερο; Να έρχεται γατοφοβική φίλη σου επίσκεψη, και όπως είναι χυμένη άνετα άνετα στην πολυθρόνα, να πετιέται το γατί και να σκαρφαλώνει από το πουθενά στο κεφαλάρι, σχεδόν πάνω στο κεφάλι της μιλάμε 

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος

Ο φιλος μου που φοραει παντελονι,οταν περπαταει του κανει επιθεσεις δηλ και με τα δυο της ποδαρακια,αγκαλιαζει το ενα του ποδι.Φοβαται και να μην την πατησει

Raisa
Περιβόητο μέλος
Α ναι σε ατομα που δεν τα συμπαθουν εχουν ποικιλες αντιδρασεις ... π.χ. η μεν Φαιδρα λεει γραμμενη σε εχω και ουτε καν εμφανιζεται μεχρι να φυγει απο το σπιτι ο επισκεπτης η δε Ιολη σε μια θεια μου που εχει ενα θεμα με τις τριχες πηγε και καθισε διπλα της το πουλακι μου η δε θεια να την κοιταει σαν ufo kai η Ιολη να καμμαρωνει....![]()
Ξέρουν τι κάνουν αυτά!!!!

stellak
Διάσημο μέλος
Που τα είδατε τα κεραμίδια και μας αποκαλείτε έτσι εμάς τους... κεραμιδόγατους; Εγώ κάτι μάρμαρα έχω εδώ κάτω να κυλιέμαι (που δεν είναι και τόσο ζεστά ακόμα κι όταν καίει ο ήλιος) και δεν έχω δει ποτέ μου κεραμίδια, για να ξέρετε! Χμμμ:greycat:Μέλη
stellak
Διάσημο μέλος
Αν μας έλεγαν μαρμαρόγατους, μήπως θα ήταν πιο ακριβές;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool