mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 15:06 Η mespairos: #821 06-10-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φοβερή η περιγραφή του Μέλα-Ρόκυ-Τζετ Λι!! Πρέπει πραγματικά να βαριέστε πολύ, καημένα παιδιά... Αυτή η αδυναμία στο γατοτούνελ είναι οικογενειακή φαίνεται... Εμείς καταλαβαίνουμε πως είναι μέσα η Μαργκό από τα διάφορα εξαρτήματα που εξέχουν: ποδαράκια, ουρές, αυτάκια, κ.λπ. Click για ανάπτυξη... Μάργκο??? ο Πορδίτσος απέχτισε παρέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 15:09 Η aretha έγραψε: #822 06-10-08 15:09 Ναι μωρέ, γιατί βαριόταν πολύ μόνος του ο γλυκός μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 15:19 Η stellak έγραψε: #823 06-10-08 15:19 Εκείνη η αγγελική γαλήνη της Άσπρης είναι να σε τρελαίνει όμως, ε! Όσο για τον ανασκελά, τον καρακατίμαυρο όντζελο, δεν έχω να προσθέσω τίποτε, χαρακτηρίζεται απόλυτα από τα προηγούμενα κοσμητικά (Συναδελφόντζελε: Βάζε, βάζε βιντεάκια, πεθαίνουμε για γατοσύνες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η Μαρία82 έγραψε: #824 06-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φοβερή η περιγραφή του Μέλα-Ρόκυ-Τζετ Λι!! Πρέπει πραγματικά να βαριέστε πολύ, καημένα παιδιά... Αυτή η αδυναμία στο γατοτούνελ είναι οικογενειακή φαίνεται... Εμείς καταλαβαίνουμε πως είναι μέσα η Μαργκό από τα διάφορα εξαρτήματα που εξέχουν: ποδαράκια, ουρές, αυτάκια, κ.λπ. Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν προλαβαίουμε να δούμε εξαρτήματα, μόνο ένα μαύρο σίφουνα να ξεχύνεται προς την κρεβατοκάμαρα με την ουρά γυριστή :greycat: Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Beeb. Μπράβο Μέλα, είσαι άξιος συνεχιστής της παράδοσης των ιπτάμενων γατοκομμάντο! Επιπροσθέτως, σε συμβουλεύω ποτέ, μα ποτέ, να μην τους ακούς όταν πάνε να σε μαλώσουν. Μόνο να τους κοιτάς με ύφος Ντε Νίρο στον ταξιτζή: Are you talking to me, ρε; Are you talking to me? Και φυσικά να κάνεις πάλι το δικό σου! Μπράβο άξιε πιτσιρίκο! Επιβεβαιώνεις τη γνωστή ρήση "ο νέος είναι ωραίος"!!! Και εις ανώτερα! (εννοώ να πηδήξεις και στα φωτιστικά) Beeb Click για ανάπτυξη... "Αγαπητέ Beed, τα σέβη μου :greycat: Είμαι ακόμα μικρός, όμως ήδη διεκδικώ τη θέση μου στο σπίτι. Όσο για το αν με μαλώνουν, δεν με μαλώνουν ιδιαίτερα. Δεν μπαίνουν στα πόδια μου όταν εξερευνώ τον κόσμο, μόνο αν τους πατήσω καμιά δαγκωνιά, ή παραχώσω κανα νύχι πατάνε καμιά στριγκλιά και με αφήνουν μόνο μου σύξυλο (τί φλώροι αυτές οι μεγάλες γάτες που μου φορτωθήκαν...), αλλά κατά τα άλλα ελεύθερα αλωνίζω... Βέβαια επειδή είναι τόσο συνεργάσιμοι, αν καμιά φορά μου ζητάνε να μην κάνω κάτι το σέβομαι και τους ακούω, γιατί τους λυπάμαι τους καημένους... όσο για τα φωτιστικά τα έχω σταμπάρει και προπονούμαι κάθε μέρα, υπόσχομαι να μη σε απογοητεύσω. Μέλας :greycat:" Αρχική Δημοσίευση από mespairos: Μάργκο??? ο Πορδίτσος απέχτισε παρέα? Click για ανάπτυξη... Και τί παρέα την αδερφή του Μέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 15:48 Η Zbeebz έγραψε: #825 06-10-08 15:48 Κατόπιν απαίτησης του εριτίμου φιλοθεάμονος κοινού παραθέτω λινκς για μερικά ακόμα βιντεάκια (κι ας τα έχω ανεβάσει και στο "Οι γατούλες σας εν δράσει")... Πάμε λοιπόν: https://www.youtube.com/watch?v=-hV_MDp7u1A Ο Beeb αραγμένος στα πόδια μου! Περιττό να πω ότι καταπιάστηκα για να μην τον ξυπνήσω! https://www.youtube.com/watch?v=4pGhI48rn1A Ο καλλωπισμός του ημιθέου! https://www.youtube.com/watch?v=_k4PvSuSFcI Ο καλλωπισμός της Άσπρης, φυσικά πάνω στον θερμαινόμενο καναπέ της. Σε μένα, δηλαδή... https://www.youtube.com/watch?v=u441gL8ZzXg Αυτό το έχω και στις Γατούλες εν δράσει... https://www.youtube.com/watch?v=0jP9rr9aqHM Ζέστη... https://www.youtube.com/watch?v=o4ihARvKIBg Και ξανά, ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η stellak έγραψε: #826 06-10-08 15:54 Το καλύτερό μου είναι εκείνο που ο διαόλης Beeb επιτίθεται στην αμέριμνη Άσπρη, κάτω από το κρεβάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Μυρτω4038: #827 06-10-08 16:00 Εμενα μου αρεσε περισσοτερο ο καλωπισμος του γοη! Με τι προσηλωση καθαριζει την γουνα του.Πως μετα να μην ειναι σαν μεταξι. Δεν πηρε αδικα τον χαρακτηρισμο Βεεβ-Κλουνει!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Zbeebz έγραψε: #828 06-10-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το καλύτερό μου είναι εκείνο που ο διαόλης Beeb επιτίθεται στην αμέριμνη Άσπρη, κάτω από το κρεβάτι Click για ανάπτυξη... Νίκη, Στέλλα, του βρήκα και το τραγούδι του: https://www.dewolfe.co.uk/musicsearch/track_detail.php?primaryid=27926 Αριστερά στην οθόνη κάνεις κλικ και το παίζει. (Ελπίζω να λειτουργεί το λινκ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:05 Η Μυρτω4038: #829 06-10-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Νίκη, Στέλλα, του βρήκα και το τραγούδι του: https://www.dewolfe.co.uk/musicsearch/track_detail.php?primaryid=27926 Αριστερά στην οθόνη κάνεις κλικ και το παίζει. (Ελπίζω να λειτουργεί το λινκ!) Click για ανάπτυξη... Λειτουργει! Μια χαρα ακουγεται. το βραδυ θα σου στειλω με μαιλ τους στιχους στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:08 Η Zbeebz έγραψε: #830 06-10-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: το βραδυ θα σου στειλω με μαιλ τους στιχους στα ελληνικα. Click για ανάπτυξη... Ωραία! Ξέρω στο περίπου τι λέει, αλλά καλό είναι να το έχω και στα ελληνικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:18 Η Ελένη Άνση: #831 06-10-08 20:18 Γατουλίνια γατουλάκια, γατίτσες, γατούδια, είστε απλά, ΦΟΒΕΡΑ! Να σας χαίρονται οι μαμάδες και οι μπαμπάδες σας. Πορδολέων, έγραψες Να δω, πότε θα αξιωθώ να έρθω κατά τα μέρη σου να σε απολαύσω, μετά της Μαργκώ, βεβαίως ,βεβαίως. Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:24 Η Zbeebz έγραψε: #832 06-10-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Ασφαλώς κάποια παρεξήγηση θα έγινε. Όχι κομμωτής... τορεαδόρ παρακαλώ, το-ρε-α-δόρ! Μετά τιμής, Beeb (λούμπεν λατίνος εραστής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Η stellak έγραψε: #833 06-10-08 20:30 Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:15 Η Ελένη Άνση: #834 06-10-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Click για ανάπτυξη... Βρε κορίτσια, θα με πεθάνετε , όπου νάναι, κάποιος σεναριογράφος θα μπει στο my cat, θα ξεπατικώσει ατάκες και θα τις δείτε να σπάνε στην τηλεόραση τα μηχανάκια της AGB Ουχ, Παναγίτσα μου, με πόνεσαν τα πλευρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Zbeebz έγραψε: #835 06-10-08 22:24 Άνευ πλάκας τώρα, κι η δικιά σου, η Μπασέτ, είναι πεντάμορφο ζουζουνόγατο! Τσάκωσα τον Beeb να βλέπει τις φωτό στο θέμα της και να την κοζάρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:35 Η Ελένη Άνση: #836 06-10-08 22:35 Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:43 Η Zbeebz έγραψε: #837 06-10-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Έδεσα τη Zbeebz στην καρέκλα για να μην μπορεί να απαντήσει και γράφω εγώ στη θέση της! Bassy, μωράκι, ποτέ μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λένε τα δίποδα για την εμφάνισή σου. Πρώτα απ' όλα, δες τι χάλι έχουνε: είναι σχεδόν εντελώς φαλακρά!!! Ευτυχώς γι' αυτά, εμείς φερόμαστε ευγενικά και δεν τους τη λέμε. Έβλεπα τις φωτό σου, που λες, με πόνο. Ένα μόνο σου λέω: έχε χάρη που είσαι ανήλικο ακόμα. Όμως για πάρτη σου, μπαίνω και στο ψυγείο (που ούτως ή άλλως το κάνω) και μένω εκεί μέχρι να μεγαλώσεις! Μέχρι να γίνεις η Κάρμεν μου! Υπογραφή, Beeb (ελ τορεαδόρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #838 06-10-08 22:46 Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #839 06-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Click για ανάπτυξη... Κρύβε λόγια, δίποδο, κρύβε λόγια!!! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #840 07-10-08 00:57 Παιδάκια τι κάνετε όλοι σας??? Σας είχαμε υποσχεθει φωτογραφίες από το μπάνιο μας. Απολαύστε μας λοιπόν. Μόλις χθες πήραμε το μπανάκι μας/ Με τη σειρά ο Πέρσης, ο Πέρσης ξανά και η Ναλα μας.Δεν φαίνονται λίγο θυμωμένα τα περσικά? Είναι εντελώς αστεία τα χρυσά μου... Συνημμένα Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φοβερή η περιγραφή του Μέλα-Ρόκυ-Τζετ Λι!! Πρέπει πραγματικά να βαριέστε πολύ, καημένα παιδιά... Αυτή η αδυναμία στο γατοτούνελ είναι οικογενειακή φαίνεται... Εμείς καταλαβαίνουμε πως είναι μέσα η Μαργκό από τα διάφορα εξαρτήματα που εξέχουν: ποδαράκια, ουρές, αυτάκια, κ.λπ. Click για ανάπτυξη... Μάργκο??? ο Πορδίτσος απέχτισε παρέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 15:09 Η aretha έγραψε: #822 06-10-08 15:09 Ναι μωρέ, γιατί βαριόταν πολύ μόνος του ο γλυκός μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 15:19 Η stellak έγραψε: #823 06-10-08 15:19 Εκείνη η αγγελική γαλήνη της Άσπρης είναι να σε τρελαίνει όμως, ε! Όσο για τον ανασκελά, τον καρακατίμαυρο όντζελο, δεν έχω να προσθέσω τίποτε, χαρακτηρίζεται απόλυτα από τα προηγούμενα κοσμητικά (Συναδελφόντζελε: Βάζε, βάζε βιντεάκια, πεθαίνουμε για γατοσύνες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η Μαρία82 έγραψε: #824 06-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φοβερή η περιγραφή του Μέλα-Ρόκυ-Τζετ Λι!! Πρέπει πραγματικά να βαριέστε πολύ, καημένα παιδιά... Αυτή η αδυναμία στο γατοτούνελ είναι οικογενειακή φαίνεται... Εμείς καταλαβαίνουμε πως είναι μέσα η Μαργκό από τα διάφορα εξαρτήματα που εξέχουν: ποδαράκια, ουρές, αυτάκια, κ.λπ. Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν προλαβαίουμε να δούμε εξαρτήματα, μόνο ένα μαύρο σίφουνα να ξεχύνεται προς την κρεβατοκάμαρα με την ουρά γυριστή :greycat: Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Beeb. Μπράβο Μέλα, είσαι άξιος συνεχιστής της παράδοσης των ιπτάμενων γατοκομμάντο! Επιπροσθέτως, σε συμβουλεύω ποτέ, μα ποτέ, να μην τους ακούς όταν πάνε να σε μαλώσουν. Μόνο να τους κοιτάς με ύφος Ντε Νίρο στον ταξιτζή: Are you talking to me, ρε; Are you talking to me? Και φυσικά να κάνεις πάλι το δικό σου! Μπράβο άξιε πιτσιρίκο! Επιβεβαιώνεις τη γνωστή ρήση "ο νέος είναι ωραίος"!!! Και εις ανώτερα! (εννοώ να πηδήξεις και στα φωτιστικά) Beeb Click για ανάπτυξη... "Αγαπητέ Beed, τα σέβη μου :greycat: Είμαι ακόμα μικρός, όμως ήδη διεκδικώ τη θέση μου στο σπίτι. Όσο για το αν με μαλώνουν, δεν με μαλώνουν ιδιαίτερα. Δεν μπαίνουν στα πόδια μου όταν εξερευνώ τον κόσμο, μόνο αν τους πατήσω καμιά δαγκωνιά, ή παραχώσω κανα νύχι πατάνε καμιά στριγκλιά και με αφήνουν μόνο μου σύξυλο (τί φλώροι αυτές οι μεγάλες γάτες που μου φορτωθήκαν...), αλλά κατά τα άλλα ελεύθερα αλωνίζω... Βέβαια επειδή είναι τόσο συνεργάσιμοι, αν καμιά φορά μου ζητάνε να μην κάνω κάτι το σέβομαι και τους ακούω, γιατί τους λυπάμαι τους καημένους... όσο για τα φωτιστικά τα έχω σταμπάρει και προπονούμαι κάθε μέρα, υπόσχομαι να μη σε απογοητεύσω. Μέλας :greycat:" Αρχική Δημοσίευση από mespairos: Μάργκο??? ο Πορδίτσος απέχτισε παρέα? Click για ανάπτυξη... Και τί παρέα την αδερφή του Μέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 15:48 Η Zbeebz έγραψε: #825 06-10-08 15:48 Κατόπιν απαίτησης του εριτίμου φιλοθεάμονος κοινού παραθέτω λινκς για μερικά ακόμα βιντεάκια (κι ας τα έχω ανεβάσει και στο "Οι γατούλες σας εν δράσει")... Πάμε λοιπόν: https://www.youtube.com/watch?v=-hV_MDp7u1A Ο Beeb αραγμένος στα πόδια μου! Περιττό να πω ότι καταπιάστηκα για να μην τον ξυπνήσω! https://www.youtube.com/watch?v=4pGhI48rn1A Ο καλλωπισμός του ημιθέου! https://www.youtube.com/watch?v=_k4PvSuSFcI Ο καλλωπισμός της Άσπρης, φυσικά πάνω στον θερμαινόμενο καναπέ της. Σε μένα, δηλαδή... https://www.youtube.com/watch?v=u441gL8ZzXg Αυτό το έχω και στις Γατούλες εν δράσει... https://www.youtube.com/watch?v=0jP9rr9aqHM Ζέστη... https://www.youtube.com/watch?v=o4ihARvKIBg Και ξανά, ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η stellak έγραψε: #826 06-10-08 15:54 Το καλύτερό μου είναι εκείνο που ο διαόλης Beeb επιτίθεται στην αμέριμνη Άσπρη, κάτω από το κρεβάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Μυρτω4038: #827 06-10-08 16:00 Εμενα μου αρεσε περισσοτερο ο καλωπισμος του γοη! Με τι προσηλωση καθαριζει την γουνα του.Πως μετα να μην ειναι σαν μεταξι. Δεν πηρε αδικα τον χαρακτηρισμο Βεεβ-Κλουνει!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Zbeebz έγραψε: #828 06-10-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το καλύτερό μου είναι εκείνο που ο διαόλης Beeb επιτίθεται στην αμέριμνη Άσπρη, κάτω από το κρεβάτι Click για ανάπτυξη... Νίκη, Στέλλα, του βρήκα και το τραγούδι του: https://www.dewolfe.co.uk/musicsearch/track_detail.php?primaryid=27926 Αριστερά στην οθόνη κάνεις κλικ και το παίζει. (Ελπίζω να λειτουργεί το λινκ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:05 Η Μυρτω4038: #829 06-10-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Νίκη, Στέλλα, του βρήκα και το τραγούδι του: https://www.dewolfe.co.uk/musicsearch/track_detail.php?primaryid=27926 Αριστερά στην οθόνη κάνεις κλικ και το παίζει. (Ελπίζω να λειτουργεί το λινκ!) Click για ανάπτυξη... Λειτουργει! Μια χαρα ακουγεται. το βραδυ θα σου στειλω με μαιλ τους στιχους στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:08 Η Zbeebz έγραψε: #830 06-10-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: το βραδυ θα σου στειλω με μαιλ τους στιχους στα ελληνικα. Click για ανάπτυξη... Ωραία! Ξέρω στο περίπου τι λέει, αλλά καλό είναι να το έχω και στα ελληνικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:18 Η Ελένη Άνση: #831 06-10-08 20:18 Γατουλίνια γατουλάκια, γατίτσες, γατούδια, είστε απλά, ΦΟΒΕΡΑ! Να σας χαίρονται οι μαμάδες και οι μπαμπάδες σας. Πορδολέων, έγραψες Να δω, πότε θα αξιωθώ να έρθω κατά τα μέρη σου να σε απολαύσω, μετά της Μαργκώ, βεβαίως ,βεβαίως. Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:24 Η Zbeebz έγραψε: #832 06-10-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Ασφαλώς κάποια παρεξήγηση θα έγινε. Όχι κομμωτής... τορεαδόρ παρακαλώ, το-ρε-α-δόρ! Μετά τιμής, Beeb (λούμπεν λατίνος εραστής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Η stellak έγραψε: #833 06-10-08 20:30 Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:15 Η Ελένη Άνση: #834 06-10-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Click για ανάπτυξη... Βρε κορίτσια, θα με πεθάνετε , όπου νάναι, κάποιος σεναριογράφος θα μπει στο my cat, θα ξεπατικώσει ατάκες και θα τις δείτε να σπάνε στην τηλεόραση τα μηχανάκια της AGB Ουχ, Παναγίτσα μου, με πόνεσαν τα πλευρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Zbeebz έγραψε: #835 06-10-08 22:24 Άνευ πλάκας τώρα, κι η δικιά σου, η Μπασέτ, είναι πεντάμορφο ζουζουνόγατο! Τσάκωσα τον Beeb να βλέπει τις φωτό στο θέμα της και να την κοζάρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:35 Η Ελένη Άνση: #836 06-10-08 22:35 Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:43 Η Zbeebz έγραψε: #837 06-10-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Έδεσα τη Zbeebz στην καρέκλα για να μην μπορεί να απαντήσει και γράφω εγώ στη θέση της! Bassy, μωράκι, ποτέ μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λένε τα δίποδα για την εμφάνισή σου. Πρώτα απ' όλα, δες τι χάλι έχουνε: είναι σχεδόν εντελώς φαλακρά!!! Ευτυχώς γι' αυτά, εμείς φερόμαστε ευγενικά και δεν τους τη λέμε. Έβλεπα τις φωτό σου, που λες, με πόνο. Ένα μόνο σου λέω: έχε χάρη που είσαι ανήλικο ακόμα. Όμως για πάρτη σου, μπαίνω και στο ψυγείο (που ούτως ή άλλως το κάνω) και μένω εκεί μέχρι να μεγαλώσεις! Μέχρι να γίνεις η Κάρμεν μου! Υπογραφή, Beeb (ελ τορεαδόρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #838 06-10-08 22:46 Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #839 06-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Click για ανάπτυξη... Κρύβε λόγια, δίποδο, κρύβε λόγια!!! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #840 07-10-08 00:57 Παιδάκια τι κάνετε όλοι σας??? Σας είχαμε υποσχεθει φωτογραφίες από το μπάνιο μας. Απολαύστε μας λοιπόν. Μόλις χθες πήραμε το μπανάκι μας/ Με τη σειρά ο Πέρσης, ο Πέρσης ξανά και η Ναλα μας.Δεν φαίνονται λίγο θυμωμένα τα περσικά? Είναι εντελώς αστεία τα χρυσά μου... Συνημμένα Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι μωρέ, γιατί βαριόταν πολύ μόνος του ο γλυκός μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 15:19 Η stellak έγραψε: #823 06-10-08 15:19 Εκείνη η αγγελική γαλήνη της Άσπρης είναι να σε τρελαίνει όμως, ε! Όσο για τον ανασκελά, τον καρακατίμαυρο όντζελο, δεν έχω να προσθέσω τίποτε, χαρακτηρίζεται απόλυτα από τα προηγούμενα κοσμητικά (Συναδελφόντζελε: Βάζε, βάζε βιντεάκια, πεθαίνουμε για γατοσύνες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η Μαρία82 έγραψε: #824 06-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φοβερή η περιγραφή του Μέλα-Ρόκυ-Τζετ Λι!! Πρέπει πραγματικά να βαριέστε πολύ, καημένα παιδιά... Αυτή η αδυναμία στο γατοτούνελ είναι οικογενειακή φαίνεται... Εμείς καταλαβαίνουμε πως είναι μέσα η Μαργκό από τα διάφορα εξαρτήματα που εξέχουν: ποδαράκια, ουρές, αυτάκια, κ.λπ. Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν προλαβαίουμε να δούμε εξαρτήματα, μόνο ένα μαύρο σίφουνα να ξεχύνεται προς την κρεβατοκάμαρα με την ουρά γυριστή :greycat: Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Beeb. Μπράβο Μέλα, είσαι άξιος συνεχιστής της παράδοσης των ιπτάμενων γατοκομμάντο! Επιπροσθέτως, σε συμβουλεύω ποτέ, μα ποτέ, να μην τους ακούς όταν πάνε να σε μαλώσουν. Μόνο να τους κοιτάς με ύφος Ντε Νίρο στον ταξιτζή: Are you talking to me, ρε; Are you talking to me? Και φυσικά να κάνεις πάλι το δικό σου! Μπράβο άξιε πιτσιρίκο! Επιβεβαιώνεις τη γνωστή ρήση "ο νέος είναι ωραίος"!!! Και εις ανώτερα! (εννοώ να πηδήξεις και στα φωτιστικά) Beeb Click για ανάπτυξη... "Αγαπητέ Beed, τα σέβη μου :greycat: Είμαι ακόμα μικρός, όμως ήδη διεκδικώ τη θέση μου στο σπίτι. Όσο για το αν με μαλώνουν, δεν με μαλώνουν ιδιαίτερα. Δεν μπαίνουν στα πόδια μου όταν εξερευνώ τον κόσμο, μόνο αν τους πατήσω καμιά δαγκωνιά, ή παραχώσω κανα νύχι πατάνε καμιά στριγκλιά και με αφήνουν μόνο μου σύξυλο (τί φλώροι αυτές οι μεγάλες γάτες που μου φορτωθήκαν...), αλλά κατά τα άλλα ελεύθερα αλωνίζω... Βέβαια επειδή είναι τόσο συνεργάσιμοι, αν καμιά φορά μου ζητάνε να μην κάνω κάτι το σέβομαι και τους ακούω, γιατί τους λυπάμαι τους καημένους... όσο για τα φωτιστικά τα έχω σταμπάρει και προπονούμαι κάθε μέρα, υπόσχομαι να μη σε απογοητεύσω. Μέλας :greycat:" Αρχική Δημοσίευση από mespairos: Μάργκο??? ο Πορδίτσος απέχτισε παρέα? Click για ανάπτυξη... Και τί παρέα την αδερφή του Μέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 15:48 Η Zbeebz έγραψε: #825 06-10-08 15:48 Κατόπιν απαίτησης του εριτίμου φιλοθεάμονος κοινού παραθέτω λινκς για μερικά ακόμα βιντεάκια (κι ας τα έχω ανεβάσει και στο "Οι γατούλες σας εν δράσει")... Πάμε λοιπόν: https://www.youtube.com/watch?v=-hV_MDp7u1A Ο Beeb αραγμένος στα πόδια μου! Περιττό να πω ότι καταπιάστηκα για να μην τον ξυπνήσω! https://www.youtube.com/watch?v=4pGhI48rn1A Ο καλλωπισμός του ημιθέου! https://www.youtube.com/watch?v=_k4PvSuSFcI Ο καλλωπισμός της Άσπρης, φυσικά πάνω στον θερμαινόμενο καναπέ της. Σε μένα, δηλαδή... https://www.youtube.com/watch?v=u441gL8ZzXg Αυτό το έχω και στις Γατούλες εν δράσει... https://www.youtube.com/watch?v=0jP9rr9aqHM Ζέστη... https://www.youtube.com/watch?v=o4ihARvKIBg Και ξανά, ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η stellak έγραψε: #826 06-10-08 15:54 Το καλύτερό μου είναι εκείνο που ο διαόλης Beeb επιτίθεται στην αμέριμνη Άσπρη, κάτω από το κρεβάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Μυρτω4038: #827 06-10-08 16:00 Εμενα μου αρεσε περισσοτερο ο καλωπισμος του γοη! Με τι προσηλωση καθαριζει την γουνα του.Πως μετα να μην ειναι σαν μεταξι. Δεν πηρε αδικα τον χαρακτηρισμο Βεεβ-Κλουνει!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Zbeebz έγραψε: #828 06-10-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το καλύτερό μου είναι εκείνο που ο διαόλης Beeb επιτίθεται στην αμέριμνη Άσπρη, κάτω από το κρεβάτι Click για ανάπτυξη... Νίκη, Στέλλα, του βρήκα και το τραγούδι του: https://www.dewolfe.co.uk/musicsearch/track_detail.php?primaryid=27926 Αριστερά στην οθόνη κάνεις κλικ και το παίζει. (Ελπίζω να λειτουργεί το λινκ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:05 Η Μυρτω4038: #829 06-10-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Νίκη, Στέλλα, του βρήκα και το τραγούδι του: https://www.dewolfe.co.uk/musicsearch/track_detail.php?primaryid=27926 Αριστερά στην οθόνη κάνεις κλικ και το παίζει. (Ελπίζω να λειτουργεί το λινκ!) Click για ανάπτυξη... Λειτουργει! Μια χαρα ακουγεται. το βραδυ θα σου στειλω με μαιλ τους στιχους στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:08 Η Zbeebz έγραψε: #830 06-10-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: το βραδυ θα σου στειλω με μαιλ τους στιχους στα ελληνικα. Click για ανάπτυξη... Ωραία! Ξέρω στο περίπου τι λέει, αλλά καλό είναι να το έχω και στα ελληνικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:18 Η Ελένη Άνση: #831 06-10-08 20:18 Γατουλίνια γατουλάκια, γατίτσες, γατούδια, είστε απλά, ΦΟΒΕΡΑ! Να σας χαίρονται οι μαμάδες και οι μπαμπάδες σας. Πορδολέων, έγραψες Να δω, πότε θα αξιωθώ να έρθω κατά τα μέρη σου να σε απολαύσω, μετά της Μαργκώ, βεβαίως ,βεβαίως. Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:24 Η Zbeebz έγραψε: #832 06-10-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Ασφαλώς κάποια παρεξήγηση θα έγινε. Όχι κομμωτής... τορεαδόρ παρακαλώ, το-ρε-α-δόρ! Μετά τιμής, Beeb (λούμπεν λατίνος εραστής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Η stellak έγραψε: #833 06-10-08 20:30 Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:15 Η Ελένη Άνση: #834 06-10-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Click για ανάπτυξη... Βρε κορίτσια, θα με πεθάνετε , όπου νάναι, κάποιος σεναριογράφος θα μπει στο my cat, θα ξεπατικώσει ατάκες και θα τις δείτε να σπάνε στην τηλεόραση τα μηχανάκια της AGB Ουχ, Παναγίτσα μου, με πόνεσαν τα πλευρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Zbeebz έγραψε: #835 06-10-08 22:24 Άνευ πλάκας τώρα, κι η δικιά σου, η Μπασέτ, είναι πεντάμορφο ζουζουνόγατο! Τσάκωσα τον Beeb να βλέπει τις φωτό στο θέμα της και να την κοζάρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:35 Η Ελένη Άνση: #836 06-10-08 22:35 Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:43 Η Zbeebz έγραψε: #837 06-10-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Έδεσα τη Zbeebz στην καρέκλα για να μην μπορεί να απαντήσει και γράφω εγώ στη θέση της! Bassy, μωράκι, ποτέ μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λένε τα δίποδα για την εμφάνισή σου. Πρώτα απ' όλα, δες τι χάλι έχουνε: είναι σχεδόν εντελώς φαλακρά!!! Ευτυχώς γι' αυτά, εμείς φερόμαστε ευγενικά και δεν τους τη λέμε. Έβλεπα τις φωτό σου, που λες, με πόνο. Ένα μόνο σου λέω: έχε χάρη που είσαι ανήλικο ακόμα. Όμως για πάρτη σου, μπαίνω και στο ψυγείο (που ούτως ή άλλως το κάνω) και μένω εκεί μέχρι να μεγαλώσεις! Μέχρι να γίνεις η Κάρμεν μου! Υπογραφή, Beeb (ελ τορεαδόρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #838 06-10-08 22:46 Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #839 06-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Click για ανάπτυξη... Κρύβε λόγια, δίποδο, κρύβε λόγια!!! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #840 07-10-08 00:57 Παιδάκια τι κάνετε όλοι σας??? Σας είχαμε υποσχεθει φωτογραφίες από το μπάνιο μας. Απολαύστε μας λοιπόν. Μόλις χθες πήραμε το μπανάκι μας/ Με τη σειρά ο Πέρσης, ο Πέρσης ξανά και η Ναλα μας.Δεν φαίνονται λίγο θυμωμένα τα περσικά? Είναι εντελώς αστεία τα χρυσά μου... Συνημμένα Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εκείνη η αγγελική γαλήνη της Άσπρης είναι να σε τρελαίνει όμως, ε! Όσο για τον ανασκελά, τον καρακατίμαυρο όντζελο, δεν έχω να προσθέσω τίποτε, χαρακτηρίζεται απόλυτα από τα προηγούμενα κοσμητικά (Συναδελφόντζελε: Βάζε, βάζε βιντεάκια, πεθαίνουμε για γατοσύνες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η Μαρία82 έγραψε: #824 06-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φοβερή η περιγραφή του Μέλα-Ρόκυ-Τζετ Λι!! Πρέπει πραγματικά να βαριέστε πολύ, καημένα παιδιά... Αυτή η αδυναμία στο γατοτούνελ είναι οικογενειακή φαίνεται... Εμείς καταλαβαίνουμε πως είναι μέσα η Μαργκό από τα διάφορα εξαρτήματα που εξέχουν: ποδαράκια, ουρές, αυτάκια, κ.λπ. Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν προλαβαίουμε να δούμε εξαρτήματα, μόνο ένα μαύρο σίφουνα να ξεχύνεται προς την κρεβατοκάμαρα με την ουρά γυριστή :greycat: Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Beeb. Μπράβο Μέλα, είσαι άξιος συνεχιστής της παράδοσης των ιπτάμενων γατοκομμάντο! Επιπροσθέτως, σε συμβουλεύω ποτέ, μα ποτέ, να μην τους ακούς όταν πάνε να σε μαλώσουν. Μόνο να τους κοιτάς με ύφος Ντε Νίρο στον ταξιτζή: Are you talking to me, ρε; Are you talking to me? Και φυσικά να κάνεις πάλι το δικό σου! Μπράβο άξιε πιτσιρίκο! Επιβεβαιώνεις τη γνωστή ρήση "ο νέος είναι ωραίος"!!! Και εις ανώτερα! (εννοώ να πηδήξεις και στα φωτιστικά) Beeb Click για ανάπτυξη... "Αγαπητέ Beed, τα σέβη μου :greycat: Είμαι ακόμα μικρός, όμως ήδη διεκδικώ τη θέση μου στο σπίτι. Όσο για το αν με μαλώνουν, δεν με μαλώνουν ιδιαίτερα. Δεν μπαίνουν στα πόδια μου όταν εξερευνώ τον κόσμο, μόνο αν τους πατήσω καμιά δαγκωνιά, ή παραχώσω κανα νύχι πατάνε καμιά στριγκλιά και με αφήνουν μόνο μου σύξυλο (τί φλώροι αυτές οι μεγάλες γάτες που μου φορτωθήκαν...), αλλά κατά τα άλλα ελεύθερα αλωνίζω... Βέβαια επειδή είναι τόσο συνεργάσιμοι, αν καμιά φορά μου ζητάνε να μην κάνω κάτι το σέβομαι και τους ακούω, γιατί τους λυπάμαι τους καημένους... όσο για τα φωτιστικά τα έχω σταμπάρει και προπονούμαι κάθε μέρα, υπόσχομαι να μη σε απογοητεύσω. Μέλας :greycat:" Αρχική Δημοσίευση από mespairos: Μάργκο??? ο Πορδίτσος απέχτισε παρέα? Click για ανάπτυξη... Και τί παρέα την αδερφή του Μέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 15:48 Η Zbeebz έγραψε: #825 06-10-08 15:48 Κατόπιν απαίτησης του εριτίμου φιλοθεάμονος κοινού παραθέτω λινκς για μερικά ακόμα βιντεάκια (κι ας τα έχω ανεβάσει και στο "Οι γατούλες σας εν δράσει")... Πάμε λοιπόν: https://www.youtube.com/watch?v=-hV_MDp7u1A Ο Beeb αραγμένος στα πόδια μου! Περιττό να πω ότι καταπιάστηκα για να μην τον ξυπνήσω! https://www.youtube.com/watch?v=4pGhI48rn1A Ο καλλωπισμός του ημιθέου! https://www.youtube.com/watch?v=_k4PvSuSFcI Ο καλλωπισμός της Άσπρης, φυσικά πάνω στον θερμαινόμενο καναπέ της. Σε μένα, δηλαδή... https://www.youtube.com/watch?v=u441gL8ZzXg Αυτό το έχω και στις Γατούλες εν δράσει... https://www.youtube.com/watch?v=0jP9rr9aqHM Ζέστη... https://www.youtube.com/watch?v=o4ihARvKIBg Και ξανά, ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η stellak έγραψε: #826 06-10-08 15:54 Το καλύτερό μου είναι εκείνο που ο διαόλης Beeb επιτίθεται στην αμέριμνη Άσπρη, κάτω από το κρεβάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Μυρτω4038: #827 06-10-08 16:00 Εμενα μου αρεσε περισσοτερο ο καλωπισμος του γοη! Με τι προσηλωση καθαριζει την γουνα του.Πως μετα να μην ειναι σαν μεταξι. Δεν πηρε αδικα τον χαρακτηρισμο Βεεβ-Κλουνει!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Zbeebz έγραψε: #828 06-10-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το καλύτερό μου είναι εκείνο που ο διαόλης Beeb επιτίθεται στην αμέριμνη Άσπρη, κάτω από το κρεβάτι Click για ανάπτυξη... Νίκη, Στέλλα, του βρήκα και το τραγούδι του: https://www.dewolfe.co.uk/musicsearch/track_detail.php?primaryid=27926 Αριστερά στην οθόνη κάνεις κλικ και το παίζει. (Ελπίζω να λειτουργεί το λινκ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:05 Η Μυρτω4038: #829 06-10-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Νίκη, Στέλλα, του βρήκα και το τραγούδι του: https://www.dewolfe.co.uk/musicsearch/track_detail.php?primaryid=27926 Αριστερά στην οθόνη κάνεις κλικ και το παίζει. (Ελπίζω να λειτουργεί το λινκ!) Click για ανάπτυξη... Λειτουργει! Μια χαρα ακουγεται. το βραδυ θα σου στειλω με μαιλ τους στιχους στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:08 Η Zbeebz έγραψε: #830 06-10-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: το βραδυ θα σου στειλω με μαιλ τους στιχους στα ελληνικα. Click για ανάπτυξη... Ωραία! Ξέρω στο περίπου τι λέει, αλλά καλό είναι να το έχω και στα ελληνικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:18 Η Ελένη Άνση: #831 06-10-08 20:18 Γατουλίνια γατουλάκια, γατίτσες, γατούδια, είστε απλά, ΦΟΒΕΡΑ! Να σας χαίρονται οι μαμάδες και οι μπαμπάδες σας. Πορδολέων, έγραψες Να δω, πότε θα αξιωθώ να έρθω κατά τα μέρη σου να σε απολαύσω, μετά της Μαργκώ, βεβαίως ,βεβαίως. Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:24 Η Zbeebz έγραψε: #832 06-10-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Ασφαλώς κάποια παρεξήγηση θα έγινε. Όχι κομμωτής... τορεαδόρ παρακαλώ, το-ρε-α-δόρ! Μετά τιμής, Beeb (λούμπεν λατίνος εραστής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Η stellak έγραψε: #833 06-10-08 20:30 Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:15 Η Ελένη Άνση: #834 06-10-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Click για ανάπτυξη... Βρε κορίτσια, θα με πεθάνετε , όπου νάναι, κάποιος σεναριογράφος θα μπει στο my cat, θα ξεπατικώσει ατάκες και θα τις δείτε να σπάνε στην τηλεόραση τα μηχανάκια της AGB Ουχ, Παναγίτσα μου, με πόνεσαν τα πλευρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Zbeebz έγραψε: #835 06-10-08 22:24 Άνευ πλάκας τώρα, κι η δικιά σου, η Μπασέτ, είναι πεντάμορφο ζουζουνόγατο! Τσάκωσα τον Beeb να βλέπει τις φωτό στο θέμα της και να την κοζάρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:35 Η Ελένη Άνση: #836 06-10-08 22:35 Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:43 Η Zbeebz έγραψε: #837 06-10-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Έδεσα τη Zbeebz στην καρέκλα για να μην μπορεί να απαντήσει και γράφω εγώ στη θέση της! Bassy, μωράκι, ποτέ μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λένε τα δίποδα για την εμφάνισή σου. Πρώτα απ' όλα, δες τι χάλι έχουνε: είναι σχεδόν εντελώς φαλακρά!!! Ευτυχώς γι' αυτά, εμείς φερόμαστε ευγενικά και δεν τους τη λέμε. Έβλεπα τις φωτό σου, που λες, με πόνο. Ένα μόνο σου λέω: έχε χάρη που είσαι ανήλικο ακόμα. Όμως για πάρτη σου, μπαίνω και στο ψυγείο (που ούτως ή άλλως το κάνω) και μένω εκεί μέχρι να μεγαλώσεις! Μέχρι να γίνεις η Κάρμεν μου! Υπογραφή, Beeb (ελ τορεαδόρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #838 06-10-08 22:46 Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #839 06-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Click για ανάπτυξη... Κρύβε λόγια, δίποδο, κρύβε λόγια!!! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #840 07-10-08 00:57 Παιδάκια τι κάνετε όλοι σας??? Σας είχαμε υποσχεθει φωτογραφίες από το μπάνιο μας. Απολαύστε μας λοιπόν. Μόλις χθες πήραμε το μπανάκι μας/ Με τη σειρά ο Πέρσης, ο Πέρσης ξανά και η Ναλα μας.Δεν φαίνονται λίγο θυμωμένα τα περσικά? Είναι εντελώς αστεία τα χρυσά μου... Συνημμένα Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Φοβερή η περιγραφή του Μέλα-Ρόκυ-Τζετ Λι!! Πρέπει πραγματικά να βαριέστε πολύ, καημένα παιδιά... Αυτή η αδυναμία στο γατοτούνελ είναι οικογενειακή φαίνεται... Εμείς καταλαβαίνουμε πως είναι μέσα η Μαργκό από τα διάφορα εξαρτήματα που εξέχουν: ποδαράκια, ουρές, αυτάκια, κ.λπ. Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν προλαβαίουμε να δούμε εξαρτήματα, μόνο ένα μαύρο σίφουνα να ξεχύνεται προς την κρεβατοκάμαρα με την ουρά γυριστή :greycat: Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εδώ Beeb. Μπράβο Μέλα, είσαι άξιος συνεχιστής της παράδοσης των ιπτάμενων γατοκομμάντο! Επιπροσθέτως, σε συμβουλεύω ποτέ, μα ποτέ, να μην τους ακούς όταν πάνε να σε μαλώσουν. Μόνο να τους κοιτάς με ύφος Ντε Νίρο στον ταξιτζή: Are you talking to me, ρε; Are you talking to me? Και φυσικά να κάνεις πάλι το δικό σου! Μπράβο άξιε πιτσιρίκο! Επιβεβαιώνεις τη γνωστή ρήση "ο νέος είναι ωραίος"!!! Και εις ανώτερα! (εννοώ να πηδήξεις και στα φωτιστικά) Beeb Click για ανάπτυξη... "Αγαπητέ Beed, τα σέβη μου :greycat: Είμαι ακόμα μικρός, όμως ήδη διεκδικώ τη θέση μου στο σπίτι. Όσο για το αν με μαλώνουν, δεν με μαλώνουν ιδιαίτερα. Δεν μπαίνουν στα πόδια μου όταν εξερευνώ τον κόσμο, μόνο αν τους πατήσω καμιά δαγκωνιά, ή παραχώσω κανα νύχι πατάνε καμιά στριγκλιά και με αφήνουν μόνο μου σύξυλο (τί φλώροι αυτές οι μεγάλες γάτες που μου φορτωθήκαν...), αλλά κατά τα άλλα ελεύθερα αλωνίζω... Βέβαια επειδή είναι τόσο συνεργάσιμοι, αν καμιά φορά μου ζητάνε να μην κάνω κάτι το σέβομαι και τους ακούω, γιατί τους λυπάμαι τους καημένους... όσο για τα φωτιστικά τα έχω σταμπάρει και προπονούμαι κάθε μέρα, υπόσχομαι να μη σε απογοητεύσω. Μέλας :greycat:" Αρχική Δημοσίευση από mespairos: Μάργκο??? ο Πορδίτσος απέχτισε παρέα? Click για ανάπτυξη... Και τί παρέα την αδερφή του Μέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 15:48 Η Zbeebz έγραψε: #825 06-10-08 15:48 Κατόπιν απαίτησης του εριτίμου φιλοθεάμονος κοινού παραθέτω λινκς για μερικά ακόμα βιντεάκια (κι ας τα έχω ανεβάσει και στο "Οι γατούλες σας εν δράσει")... Πάμε λοιπόν: https://www.youtube.com/watch?v=-hV_MDp7u1A Ο Beeb αραγμένος στα πόδια μου! Περιττό να πω ότι καταπιάστηκα για να μην τον ξυπνήσω! https://www.youtube.com/watch?v=4pGhI48rn1A Ο καλλωπισμός του ημιθέου! https://www.youtube.com/watch?v=_k4PvSuSFcI Ο καλλωπισμός της Άσπρης, φυσικά πάνω στον θερμαινόμενο καναπέ της. Σε μένα, δηλαδή... https://www.youtube.com/watch?v=u441gL8ZzXg Αυτό το έχω και στις Γατούλες εν δράσει... https://www.youtube.com/watch?v=0jP9rr9aqHM Ζέστη... https://www.youtube.com/watch?v=o4ihARvKIBg Και ξανά, ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η stellak έγραψε: #826 06-10-08 15:54 Το καλύτερό μου είναι εκείνο που ο διαόλης Beeb επιτίθεται στην αμέριμνη Άσπρη, κάτω από το κρεβάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Μυρτω4038: #827 06-10-08 16:00 Εμενα μου αρεσε περισσοτερο ο καλωπισμος του γοη! Με τι προσηλωση καθαριζει την γουνα του.Πως μετα να μην ειναι σαν μεταξι. Δεν πηρε αδικα τον χαρακτηρισμο Βεεβ-Κλουνει!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Zbeebz έγραψε: #828 06-10-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το καλύτερό μου είναι εκείνο που ο διαόλης Beeb επιτίθεται στην αμέριμνη Άσπρη, κάτω από το κρεβάτι Click για ανάπτυξη... Νίκη, Στέλλα, του βρήκα και το τραγούδι του: https://www.dewolfe.co.uk/musicsearch/track_detail.php?primaryid=27926 Αριστερά στην οθόνη κάνεις κλικ και το παίζει. (Ελπίζω να λειτουργεί το λινκ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:05 Η Μυρτω4038: #829 06-10-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Νίκη, Στέλλα, του βρήκα και το τραγούδι του: https://www.dewolfe.co.uk/musicsearch/track_detail.php?primaryid=27926 Αριστερά στην οθόνη κάνεις κλικ και το παίζει. (Ελπίζω να λειτουργεί το λινκ!) Click για ανάπτυξη... Λειτουργει! Μια χαρα ακουγεται. το βραδυ θα σου στειλω με μαιλ τους στιχους στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:08 Η Zbeebz έγραψε: #830 06-10-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: το βραδυ θα σου στειλω με μαιλ τους στιχους στα ελληνικα. Click για ανάπτυξη... Ωραία! Ξέρω στο περίπου τι λέει, αλλά καλό είναι να το έχω και στα ελληνικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:18 Η Ελένη Άνση: #831 06-10-08 20:18 Γατουλίνια γατουλάκια, γατίτσες, γατούδια, είστε απλά, ΦΟΒΕΡΑ! Να σας χαίρονται οι μαμάδες και οι μπαμπάδες σας. Πορδολέων, έγραψες Να δω, πότε θα αξιωθώ να έρθω κατά τα μέρη σου να σε απολαύσω, μετά της Μαργκώ, βεβαίως ,βεβαίως. Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:24 Η Zbeebz έγραψε: #832 06-10-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Ασφαλώς κάποια παρεξήγηση θα έγινε. Όχι κομμωτής... τορεαδόρ παρακαλώ, το-ρε-α-δόρ! Μετά τιμής, Beeb (λούμπεν λατίνος εραστής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Η stellak έγραψε: #833 06-10-08 20:30 Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:15 Η Ελένη Άνση: #834 06-10-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Click για ανάπτυξη... Βρε κορίτσια, θα με πεθάνετε , όπου νάναι, κάποιος σεναριογράφος θα μπει στο my cat, θα ξεπατικώσει ατάκες και θα τις δείτε να σπάνε στην τηλεόραση τα μηχανάκια της AGB Ουχ, Παναγίτσα μου, με πόνεσαν τα πλευρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Zbeebz έγραψε: #835 06-10-08 22:24 Άνευ πλάκας τώρα, κι η δικιά σου, η Μπασέτ, είναι πεντάμορφο ζουζουνόγατο! Τσάκωσα τον Beeb να βλέπει τις φωτό στο θέμα της και να την κοζάρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:35 Η Ελένη Άνση: #836 06-10-08 22:35 Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:43 Η Zbeebz έγραψε: #837 06-10-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Έδεσα τη Zbeebz στην καρέκλα για να μην μπορεί να απαντήσει και γράφω εγώ στη θέση της! Bassy, μωράκι, ποτέ μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λένε τα δίποδα για την εμφάνισή σου. Πρώτα απ' όλα, δες τι χάλι έχουνε: είναι σχεδόν εντελώς φαλακρά!!! Ευτυχώς γι' αυτά, εμείς φερόμαστε ευγενικά και δεν τους τη λέμε. Έβλεπα τις φωτό σου, που λες, με πόνο. Ένα μόνο σου λέω: έχε χάρη που είσαι ανήλικο ακόμα. Όμως για πάρτη σου, μπαίνω και στο ψυγείο (που ούτως ή άλλως το κάνω) και μένω εκεί μέχρι να μεγαλώσεις! Μέχρι να γίνεις η Κάρμεν μου! Υπογραφή, Beeb (ελ τορεαδόρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #838 06-10-08 22:46 Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #839 06-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Click για ανάπτυξη... Κρύβε λόγια, δίποδο, κρύβε λόγια!!! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #840 07-10-08 00:57 Παιδάκια τι κάνετε όλοι σας??? Σας είχαμε υποσχεθει φωτογραφίες από το μπάνιο μας. Απολαύστε μας λοιπόν. Μόλις χθες πήραμε το μπανάκι μας/ Με τη σειρά ο Πέρσης, ο Πέρσης ξανά και η Ναλα μας.Δεν φαίνονται λίγο θυμωμένα τα περσικά? Είναι εντελώς αστεία τα χρυσά μου... Συνημμένα Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατόπιν απαίτησης του εριτίμου φιλοθεάμονος κοινού παραθέτω λινκς για μερικά ακόμα βιντεάκια (κι ας τα έχω ανεβάσει και στο "Οι γατούλες σας εν δράσει")... Πάμε λοιπόν: https://www.youtube.com/watch?v=-hV_MDp7u1A Ο Beeb αραγμένος στα πόδια μου! Περιττό να πω ότι καταπιάστηκα για να μην τον ξυπνήσω! https://www.youtube.com/watch?v=4pGhI48rn1A Ο καλλωπισμός του ημιθέου! https://www.youtube.com/watch?v=_k4PvSuSFcI Ο καλλωπισμός της Άσπρης, φυσικά πάνω στον θερμαινόμενο καναπέ της. Σε μένα, δηλαδή... https://www.youtube.com/watch?v=u441gL8ZzXg Αυτό το έχω και στις Γατούλες εν δράσει... https://www.youtube.com/watch?v=0jP9rr9aqHM Ζέστη... https://www.youtube.com/watch?v=o4ihARvKIBg Και ξανά, ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η stellak έγραψε: #826 06-10-08 15:54 Το καλύτερό μου είναι εκείνο που ο διαόλης Beeb επιτίθεται στην αμέριμνη Άσπρη, κάτω από το κρεβάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Μυρτω4038: #827 06-10-08 16:00 Εμενα μου αρεσε περισσοτερο ο καλωπισμος του γοη! Με τι προσηλωση καθαριζει την γουνα του.Πως μετα να μην ειναι σαν μεταξι. Δεν πηρε αδικα τον χαρακτηρισμο Βεεβ-Κλουνει!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Zbeebz έγραψε: #828 06-10-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το καλύτερό μου είναι εκείνο που ο διαόλης Beeb επιτίθεται στην αμέριμνη Άσπρη, κάτω από το κρεβάτι Click για ανάπτυξη... Νίκη, Στέλλα, του βρήκα και το τραγούδι του: https://www.dewolfe.co.uk/musicsearch/track_detail.php?primaryid=27926 Αριστερά στην οθόνη κάνεις κλικ και το παίζει. (Ελπίζω να λειτουργεί το λινκ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:05 Η Μυρτω4038: #829 06-10-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Νίκη, Στέλλα, του βρήκα και το τραγούδι του: https://www.dewolfe.co.uk/musicsearch/track_detail.php?primaryid=27926 Αριστερά στην οθόνη κάνεις κλικ και το παίζει. (Ελπίζω να λειτουργεί το λινκ!) Click για ανάπτυξη... Λειτουργει! Μια χαρα ακουγεται. το βραδυ θα σου στειλω με μαιλ τους στιχους στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:08 Η Zbeebz έγραψε: #830 06-10-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: το βραδυ θα σου στειλω με μαιλ τους στιχους στα ελληνικα. Click για ανάπτυξη... Ωραία! Ξέρω στο περίπου τι λέει, αλλά καλό είναι να το έχω και στα ελληνικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:18 Η Ελένη Άνση: #831 06-10-08 20:18 Γατουλίνια γατουλάκια, γατίτσες, γατούδια, είστε απλά, ΦΟΒΕΡΑ! Να σας χαίρονται οι μαμάδες και οι μπαμπάδες σας. Πορδολέων, έγραψες Να δω, πότε θα αξιωθώ να έρθω κατά τα μέρη σου να σε απολαύσω, μετά της Μαργκώ, βεβαίως ,βεβαίως. Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:24 Η Zbeebz έγραψε: #832 06-10-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Ασφαλώς κάποια παρεξήγηση θα έγινε. Όχι κομμωτής... τορεαδόρ παρακαλώ, το-ρε-α-δόρ! Μετά τιμής, Beeb (λούμπεν λατίνος εραστής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Η stellak έγραψε: #833 06-10-08 20:30 Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:15 Η Ελένη Άνση: #834 06-10-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Click για ανάπτυξη... Βρε κορίτσια, θα με πεθάνετε , όπου νάναι, κάποιος σεναριογράφος θα μπει στο my cat, θα ξεπατικώσει ατάκες και θα τις δείτε να σπάνε στην τηλεόραση τα μηχανάκια της AGB Ουχ, Παναγίτσα μου, με πόνεσαν τα πλευρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Zbeebz έγραψε: #835 06-10-08 22:24 Άνευ πλάκας τώρα, κι η δικιά σου, η Μπασέτ, είναι πεντάμορφο ζουζουνόγατο! Τσάκωσα τον Beeb να βλέπει τις φωτό στο θέμα της και να την κοζάρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:35 Η Ελένη Άνση: #836 06-10-08 22:35 Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:43 Η Zbeebz έγραψε: #837 06-10-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Έδεσα τη Zbeebz στην καρέκλα για να μην μπορεί να απαντήσει και γράφω εγώ στη θέση της! Bassy, μωράκι, ποτέ μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λένε τα δίποδα για την εμφάνισή σου. Πρώτα απ' όλα, δες τι χάλι έχουνε: είναι σχεδόν εντελώς φαλακρά!!! Ευτυχώς γι' αυτά, εμείς φερόμαστε ευγενικά και δεν τους τη λέμε. Έβλεπα τις φωτό σου, που λες, με πόνο. Ένα μόνο σου λέω: έχε χάρη που είσαι ανήλικο ακόμα. Όμως για πάρτη σου, μπαίνω και στο ψυγείο (που ούτως ή άλλως το κάνω) και μένω εκεί μέχρι να μεγαλώσεις! Μέχρι να γίνεις η Κάρμεν μου! Υπογραφή, Beeb (ελ τορεαδόρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #838 06-10-08 22:46 Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #839 06-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Click για ανάπτυξη... Κρύβε λόγια, δίποδο, κρύβε λόγια!!! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #840 07-10-08 00:57 Παιδάκια τι κάνετε όλοι σας??? Σας είχαμε υποσχεθει φωτογραφίες από το μπάνιο μας. Απολαύστε μας λοιπόν. Μόλις χθες πήραμε το μπανάκι μας/ Με τη σειρά ο Πέρσης, ο Πέρσης ξανά και η Ναλα μας.Δεν φαίνονται λίγο θυμωμένα τα περσικά? Είναι εντελώς αστεία τα χρυσά μου... Συνημμένα Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το καλύτερό μου είναι εκείνο που ο διαόλης Beeb επιτίθεται στην αμέριμνη Άσπρη, κάτω από το κρεβάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Μυρτω4038: #827 06-10-08 16:00 Εμενα μου αρεσε περισσοτερο ο καλωπισμος του γοη! Με τι προσηλωση καθαριζει την γουνα του.Πως μετα να μην ειναι σαν μεταξι. Δεν πηρε αδικα τον χαρακτηρισμο Βεεβ-Κλουνει!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Zbeebz έγραψε: #828 06-10-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το καλύτερό μου είναι εκείνο που ο διαόλης Beeb επιτίθεται στην αμέριμνη Άσπρη, κάτω από το κρεβάτι Click για ανάπτυξη... Νίκη, Στέλλα, του βρήκα και το τραγούδι του: https://www.dewolfe.co.uk/musicsearch/track_detail.php?primaryid=27926 Αριστερά στην οθόνη κάνεις κλικ και το παίζει. (Ελπίζω να λειτουργεί το λινκ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:05 Η Μυρτω4038: #829 06-10-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Νίκη, Στέλλα, του βρήκα και το τραγούδι του: https://www.dewolfe.co.uk/musicsearch/track_detail.php?primaryid=27926 Αριστερά στην οθόνη κάνεις κλικ και το παίζει. (Ελπίζω να λειτουργεί το λινκ!) Click για ανάπτυξη... Λειτουργει! Μια χαρα ακουγεται. το βραδυ θα σου στειλω με μαιλ τους στιχους στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:08 Η Zbeebz έγραψε: #830 06-10-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: το βραδυ θα σου στειλω με μαιλ τους στιχους στα ελληνικα. Click για ανάπτυξη... Ωραία! Ξέρω στο περίπου τι λέει, αλλά καλό είναι να το έχω και στα ελληνικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:18 Η Ελένη Άνση: #831 06-10-08 20:18 Γατουλίνια γατουλάκια, γατίτσες, γατούδια, είστε απλά, ΦΟΒΕΡΑ! Να σας χαίρονται οι μαμάδες και οι μπαμπάδες σας. Πορδολέων, έγραψες Να δω, πότε θα αξιωθώ να έρθω κατά τα μέρη σου να σε απολαύσω, μετά της Μαργκώ, βεβαίως ,βεβαίως. Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:24 Η Zbeebz έγραψε: #832 06-10-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Ασφαλώς κάποια παρεξήγηση θα έγινε. Όχι κομμωτής... τορεαδόρ παρακαλώ, το-ρε-α-δόρ! Μετά τιμής, Beeb (λούμπεν λατίνος εραστής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Η stellak έγραψε: #833 06-10-08 20:30 Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:15 Η Ελένη Άνση: #834 06-10-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Click για ανάπτυξη... Βρε κορίτσια, θα με πεθάνετε , όπου νάναι, κάποιος σεναριογράφος θα μπει στο my cat, θα ξεπατικώσει ατάκες και θα τις δείτε να σπάνε στην τηλεόραση τα μηχανάκια της AGB Ουχ, Παναγίτσα μου, με πόνεσαν τα πλευρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Zbeebz έγραψε: #835 06-10-08 22:24 Άνευ πλάκας τώρα, κι η δικιά σου, η Μπασέτ, είναι πεντάμορφο ζουζουνόγατο! Τσάκωσα τον Beeb να βλέπει τις φωτό στο θέμα της και να την κοζάρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:35 Η Ελένη Άνση: #836 06-10-08 22:35 Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:43 Η Zbeebz έγραψε: #837 06-10-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Έδεσα τη Zbeebz στην καρέκλα για να μην μπορεί να απαντήσει και γράφω εγώ στη θέση της! Bassy, μωράκι, ποτέ μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λένε τα δίποδα για την εμφάνισή σου. Πρώτα απ' όλα, δες τι χάλι έχουνε: είναι σχεδόν εντελώς φαλακρά!!! Ευτυχώς γι' αυτά, εμείς φερόμαστε ευγενικά και δεν τους τη λέμε. Έβλεπα τις φωτό σου, που λες, με πόνο. Ένα μόνο σου λέω: έχε χάρη που είσαι ανήλικο ακόμα. Όμως για πάρτη σου, μπαίνω και στο ψυγείο (που ούτως ή άλλως το κάνω) και μένω εκεί μέχρι να μεγαλώσεις! Μέχρι να γίνεις η Κάρμεν μου! Υπογραφή, Beeb (ελ τορεαδόρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #838 06-10-08 22:46 Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #839 06-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Click για ανάπτυξη... Κρύβε λόγια, δίποδο, κρύβε λόγια!!! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #840 07-10-08 00:57 Παιδάκια τι κάνετε όλοι σας??? Σας είχαμε υποσχεθει φωτογραφίες από το μπάνιο μας. Απολαύστε μας λοιπόν. Μόλις χθες πήραμε το μπανάκι μας/ Με τη σειρά ο Πέρσης, ο Πέρσης ξανά και η Ναλα μας.Δεν φαίνονται λίγο θυμωμένα τα περσικά? Είναι εντελώς αστεία τα χρυσά μου... Συνημμένα Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα μου αρεσε περισσοτερο ο καλωπισμος του γοη! Με τι προσηλωση καθαριζει την γουνα του.Πως μετα να μην ειναι σαν μεταξι. Δεν πηρε αδικα τον χαρακτηρισμο Βεεβ-Κλουνει!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Zbeebz έγραψε: #828 06-10-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το καλύτερό μου είναι εκείνο που ο διαόλης Beeb επιτίθεται στην αμέριμνη Άσπρη, κάτω από το κρεβάτι Click για ανάπτυξη... Νίκη, Στέλλα, του βρήκα και το τραγούδι του: https://www.dewolfe.co.uk/musicsearch/track_detail.php?primaryid=27926 Αριστερά στην οθόνη κάνεις κλικ και το παίζει. (Ελπίζω να λειτουργεί το λινκ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:05 Η Μυρτω4038: #829 06-10-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Νίκη, Στέλλα, του βρήκα και το τραγούδι του: https://www.dewolfe.co.uk/musicsearch/track_detail.php?primaryid=27926 Αριστερά στην οθόνη κάνεις κλικ και το παίζει. (Ελπίζω να λειτουργεί το λινκ!) Click για ανάπτυξη... Λειτουργει! Μια χαρα ακουγεται. το βραδυ θα σου στειλω με μαιλ τους στιχους στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:08 Η Zbeebz έγραψε: #830 06-10-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: το βραδυ θα σου στειλω με μαιλ τους στιχους στα ελληνικα. Click για ανάπτυξη... Ωραία! Ξέρω στο περίπου τι λέει, αλλά καλό είναι να το έχω και στα ελληνικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:18 Η Ελένη Άνση: #831 06-10-08 20:18 Γατουλίνια γατουλάκια, γατίτσες, γατούδια, είστε απλά, ΦΟΒΕΡΑ! Να σας χαίρονται οι μαμάδες και οι μπαμπάδες σας. Πορδολέων, έγραψες Να δω, πότε θα αξιωθώ να έρθω κατά τα μέρη σου να σε απολαύσω, μετά της Μαργκώ, βεβαίως ,βεβαίως. Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:24 Η Zbeebz έγραψε: #832 06-10-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Ασφαλώς κάποια παρεξήγηση θα έγινε. Όχι κομμωτής... τορεαδόρ παρακαλώ, το-ρε-α-δόρ! Μετά τιμής, Beeb (λούμπεν λατίνος εραστής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Η stellak έγραψε: #833 06-10-08 20:30 Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:15 Η Ελένη Άνση: #834 06-10-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Click για ανάπτυξη... Βρε κορίτσια, θα με πεθάνετε , όπου νάναι, κάποιος σεναριογράφος θα μπει στο my cat, θα ξεπατικώσει ατάκες και θα τις δείτε να σπάνε στην τηλεόραση τα μηχανάκια της AGB Ουχ, Παναγίτσα μου, με πόνεσαν τα πλευρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Zbeebz έγραψε: #835 06-10-08 22:24 Άνευ πλάκας τώρα, κι η δικιά σου, η Μπασέτ, είναι πεντάμορφο ζουζουνόγατο! Τσάκωσα τον Beeb να βλέπει τις φωτό στο θέμα της και να την κοζάρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:35 Η Ελένη Άνση: #836 06-10-08 22:35 Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:43 Η Zbeebz έγραψε: #837 06-10-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Έδεσα τη Zbeebz στην καρέκλα για να μην μπορεί να απαντήσει και γράφω εγώ στη θέση της! Bassy, μωράκι, ποτέ μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λένε τα δίποδα για την εμφάνισή σου. Πρώτα απ' όλα, δες τι χάλι έχουνε: είναι σχεδόν εντελώς φαλακρά!!! Ευτυχώς γι' αυτά, εμείς φερόμαστε ευγενικά και δεν τους τη λέμε. Έβλεπα τις φωτό σου, που λες, με πόνο. Ένα μόνο σου λέω: έχε χάρη που είσαι ανήλικο ακόμα. Όμως για πάρτη σου, μπαίνω και στο ψυγείο (που ούτως ή άλλως το κάνω) και μένω εκεί μέχρι να μεγαλώσεις! Μέχρι να γίνεις η Κάρμεν μου! Υπογραφή, Beeb (ελ τορεαδόρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #838 06-10-08 22:46 Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #839 06-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Click για ανάπτυξη... Κρύβε λόγια, δίποδο, κρύβε λόγια!!! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #840 07-10-08 00:57 Παιδάκια τι κάνετε όλοι σας??? Σας είχαμε υποσχεθει φωτογραφίες από το μπάνιο μας. Απολαύστε μας λοιπόν. Μόλις χθες πήραμε το μπανάκι μας/ Με τη σειρά ο Πέρσης, ο Πέρσης ξανά και η Ναλα μας.Δεν φαίνονται λίγο θυμωμένα τα περσικά? Είναι εντελώς αστεία τα χρυσά μου... Συνημμένα Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το καλύτερό μου είναι εκείνο που ο διαόλης Beeb επιτίθεται στην αμέριμνη Άσπρη, κάτω από το κρεβάτι Click για ανάπτυξη... Νίκη, Στέλλα, του βρήκα και το τραγούδι του: https://www.dewolfe.co.uk/musicsearch/track_detail.php?primaryid=27926 Αριστερά στην οθόνη κάνεις κλικ και το παίζει. (Ελπίζω να λειτουργεί το λινκ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:05 Η Μυρτω4038: #829 06-10-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Νίκη, Στέλλα, του βρήκα και το τραγούδι του: https://www.dewolfe.co.uk/musicsearch/track_detail.php?primaryid=27926 Αριστερά στην οθόνη κάνεις κλικ και το παίζει. (Ελπίζω να λειτουργεί το λινκ!) Click για ανάπτυξη... Λειτουργει! Μια χαρα ακουγεται. το βραδυ θα σου στειλω με μαιλ τους στιχους στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:08 Η Zbeebz έγραψε: #830 06-10-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: το βραδυ θα σου στειλω με μαιλ τους στιχους στα ελληνικα. Click για ανάπτυξη... Ωραία! Ξέρω στο περίπου τι λέει, αλλά καλό είναι να το έχω και στα ελληνικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:18 Η Ελένη Άνση: #831 06-10-08 20:18 Γατουλίνια γατουλάκια, γατίτσες, γατούδια, είστε απλά, ΦΟΒΕΡΑ! Να σας χαίρονται οι μαμάδες και οι μπαμπάδες σας. Πορδολέων, έγραψες Να δω, πότε θα αξιωθώ να έρθω κατά τα μέρη σου να σε απολαύσω, μετά της Μαργκώ, βεβαίως ,βεβαίως. Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:24 Η Zbeebz έγραψε: #832 06-10-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Ασφαλώς κάποια παρεξήγηση θα έγινε. Όχι κομμωτής... τορεαδόρ παρακαλώ, το-ρε-α-δόρ! Μετά τιμής, Beeb (λούμπεν λατίνος εραστής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Η stellak έγραψε: #833 06-10-08 20:30 Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:15 Η Ελένη Άνση: #834 06-10-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Click για ανάπτυξη... Βρε κορίτσια, θα με πεθάνετε , όπου νάναι, κάποιος σεναριογράφος θα μπει στο my cat, θα ξεπατικώσει ατάκες και θα τις δείτε να σπάνε στην τηλεόραση τα μηχανάκια της AGB Ουχ, Παναγίτσα μου, με πόνεσαν τα πλευρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Zbeebz έγραψε: #835 06-10-08 22:24 Άνευ πλάκας τώρα, κι η δικιά σου, η Μπασέτ, είναι πεντάμορφο ζουζουνόγατο! Τσάκωσα τον Beeb να βλέπει τις φωτό στο θέμα της και να την κοζάρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:35 Η Ελένη Άνση: #836 06-10-08 22:35 Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:43 Η Zbeebz έγραψε: #837 06-10-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Έδεσα τη Zbeebz στην καρέκλα για να μην μπορεί να απαντήσει και γράφω εγώ στη θέση της! Bassy, μωράκι, ποτέ μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λένε τα δίποδα για την εμφάνισή σου. Πρώτα απ' όλα, δες τι χάλι έχουνε: είναι σχεδόν εντελώς φαλακρά!!! Ευτυχώς γι' αυτά, εμείς φερόμαστε ευγενικά και δεν τους τη λέμε. Έβλεπα τις φωτό σου, που λες, με πόνο. Ένα μόνο σου λέω: έχε χάρη που είσαι ανήλικο ακόμα. Όμως για πάρτη σου, μπαίνω και στο ψυγείο (που ούτως ή άλλως το κάνω) και μένω εκεί μέχρι να μεγαλώσεις! Μέχρι να γίνεις η Κάρμεν μου! Υπογραφή, Beeb (ελ τορεαδόρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #838 06-10-08 22:46 Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #839 06-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Click για ανάπτυξη... Κρύβε λόγια, δίποδο, κρύβε λόγια!!! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #840 07-10-08 00:57 Παιδάκια τι κάνετε όλοι σας??? Σας είχαμε υποσχεθει φωτογραφίες από το μπάνιο μας. Απολαύστε μας λοιπόν. Μόλις χθες πήραμε το μπανάκι μας/ Με τη σειρά ο Πέρσης, ο Πέρσης ξανά και η Ναλα μας.Δεν φαίνονται λίγο θυμωμένα τα περσικά? Είναι εντελώς αστεία τα χρυσά μου... Συνημμένα Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Νίκη, Στέλλα, του βρήκα και το τραγούδι του: https://www.dewolfe.co.uk/musicsearch/track_detail.php?primaryid=27926 Αριστερά στην οθόνη κάνεις κλικ και το παίζει. (Ελπίζω να λειτουργεί το λινκ!) Click για ανάπτυξη... Λειτουργει! Μια χαρα ακουγεται. το βραδυ θα σου στειλω με μαιλ τους στιχους στα ελληνικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 16:08 Η Zbeebz έγραψε: #830 06-10-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: το βραδυ θα σου στειλω με μαιλ τους στιχους στα ελληνικα. Click για ανάπτυξη... Ωραία! Ξέρω στο περίπου τι λέει, αλλά καλό είναι να το έχω και στα ελληνικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:18 Η Ελένη Άνση: #831 06-10-08 20:18 Γατουλίνια γατουλάκια, γατίτσες, γατούδια, είστε απλά, ΦΟΒΕΡΑ! Να σας χαίρονται οι μαμάδες και οι μπαμπάδες σας. Πορδολέων, έγραψες Να δω, πότε θα αξιωθώ να έρθω κατά τα μέρη σου να σε απολαύσω, μετά της Μαργκώ, βεβαίως ,βεβαίως. Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:24 Η Zbeebz έγραψε: #832 06-10-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Ασφαλώς κάποια παρεξήγηση θα έγινε. Όχι κομμωτής... τορεαδόρ παρακαλώ, το-ρε-α-δόρ! Μετά τιμής, Beeb (λούμπεν λατίνος εραστής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Η stellak έγραψε: #833 06-10-08 20:30 Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:15 Η Ελένη Άνση: #834 06-10-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Click για ανάπτυξη... Βρε κορίτσια, θα με πεθάνετε , όπου νάναι, κάποιος σεναριογράφος θα μπει στο my cat, θα ξεπατικώσει ατάκες και θα τις δείτε να σπάνε στην τηλεόραση τα μηχανάκια της AGB Ουχ, Παναγίτσα μου, με πόνεσαν τα πλευρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Zbeebz έγραψε: #835 06-10-08 22:24 Άνευ πλάκας τώρα, κι η δικιά σου, η Μπασέτ, είναι πεντάμορφο ζουζουνόγατο! Τσάκωσα τον Beeb να βλέπει τις φωτό στο θέμα της και να την κοζάρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:35 Η Ελένη Άνση: #836 06-10-08 22:35 Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:43 Η Zbeebz έγραψε: #837 06-10-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Έδεσα τη Zbeebz στην καρέκλα για να μην μπορεί να απαντήσει και γράφω εγώ στη θέση της! Bassy, μωράκι, ποτέ μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λένε τα δίποδα για την εμφάνισή σου. Πρώτα απ' όλα, δες τι χάλι έχουνε: είναι σχεδόν εντελώς φαλακρά!!! Ευτυχώς γι' αυτά, εμείς φερόμαστε ευγενικά και δεν τους τη λέμε. Έβλεπα τις φωτό σου, που λες, με πόνο. Ένα μόνο σου λέω: έχε χάρη που είσαι ανήλικο ακόμα. Όμως για πάρτη σου, μπαίνω και στο ψυγείο (που ούτως ή άλλως το κάνω) και μένω εκεί μέχρι να μεγαλώσεις! Μέχρι να γίνεις η Κάρμεν μου! Υπογραφή, Beeb (ελ τορεαδόρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #838 06-10-08 22:46 Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #839 06-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Click για ανάπτυξη... Κρύβε λόγια, δίποδο, κρύβε λόγια!!! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #840 07-10-08 00:57 Παιδάκια τι κάνετε όλοι σας??? Σας είχαμε υποσχεθει φωτογραφίες από το μπάνιο μας. Απολαύστε μας λοιπόν. Μόλις χθες πήραμε το μπανάκι μας/ Με τη σειρά ο Πέρσης, ο Πέρσης ξανά και η Ναλα μας.Δεν φαίνονται λίγο θυμωμένα τα περσικά? Είναι εντελώς αστεία τα χρυσά μου... Συνημμένα Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: το βραδυ θα σου στειλω με μαιλ τους στιχους στα ελληνικα. Click για ανάπτυξη... Ωραία! Ξέρω στο περίπου τι λέει, αλλά καλό είναι να το έχω και στα ελληνικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:18 Η Ελένη Άνση: #831 06-10-08 20:18 Γατουλίνια γατουλάκια, γατίτσες, γατούδια, είστε απλά, ΦΟΒΕΡΑ! Να σας χαίρονται οι μαμάδες και οι μπαμπάδες σας. Πορδολέων, έγραψες Να δω, πότε θα αξιωθώ να έρθω κατά τα μέρη σου να σε απολαύσω, μετά της Μαργκώ, βεβαίως ,βεβαίως. Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:24 Η Zbeebz έγραψε: #832 06-10-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Ασφαλώς κάποια παρεξήγηση θα έγινε. Όχι κομμωτής... τορεαδόρ παρακαλώ, το-ρε-α-δόρ! Μετά τιμής, Beeb (λούμπεν λατίνος εραστής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Η stellak έγραψε: #833 06-10-08 20:30 Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:15 Η Ελένη Άνση: #834 06-10-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Click για ανάπτυξη... Βρε κορίτσια, θα με πεθάνετε , όπου νάναι, κάποιος σεναριογράφος θα μπει στο my cat, θα ξεπατικώσει ατάκες και θα τις δείτε να σπάνε στην τηλεόραση τα μηχανάκια της AGB Ουχ, Παναγίτσα μου, με πόνεσαν τα πλευρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Zbeebz έγραψε: #835 06-10-08 22:24 Άνευ πλάκας τώρα, κι η δικιά σου, η Μπασέτ, είναι πεντάμορφο ζουζουνόγατο! Τσάκωσα τον Beeb να βλέπει τις φωτό στο θέμα της και να την κοζάρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:35 Η Ελένη Άνση: #836 06-10-08 22:35 Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:43 Η Zbeebz έγραψε: #837 06-10-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Έδεσα τη Zbeebz στην καρέκλα για να μην μπορεί να απαντήσει και γράφω εγώ στη θέση της! Bassy, μωράκι, ποτέ μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λένε τα δίποδα για την εμφάνισή σου. Πρώτα απ' όλα, δες τι χάλι έχουνε: είναι σχεδόν εντελώς φαλακρά!!! Ευτυχώς γι' αυτά, εμείς φερόμαστε ευγενικά και δεν τους τη λέμε. Έβλεπα τις φωτό σου, που λες, με πόνο. Ένα μόνο σου λέω: έχε χάρη που είσαι ανήλικο ακόμα. Όμως για πάρτη σου, μπαίνω και στο ψυγείο (που ούτως ή άλλως το κάνω) και μένω εκεί μέχρι να μεγαλώσεις! Μέχρι να γίνεις η Κάρμεν μου! Υπογραφή, Beeb (ελ τορεαδόρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #838 06-10-08 22:46 Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #839 06-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Click για ανάπτυξη... Κρύβε λόγια, δίποδο, κρύβε λόγια!!! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #840 07-10-08 00:57 Παιδάκια τι κάνετε όλοι σας??? Σας είχαμε υποσχεθει φωτογραφίες από το μπάνιο μας. Απολαύστε μας λοιπόν. Μόλις χθες πήραμε το μπανάκι μας/ Με τη σειρά ο Πέρσης, ο Πέρσης ξανά και η Ναλα μας.Δεν φαίνονται λίγο θυμωμένα τα περσικά? Είναι εντελώς αστεία τα χρυσά μου... Συνημμένα Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γατουλίνια γατουλάκια, γατίτσες, γατούδια, είστε απλά, ΦΟΒΕΡΑ! Να σας χαίρονται οι μαμάδες και οι μπαμπάδες σας. Πορδολέων, έγραψες Να δω, πότε θα αξιωθώ να έρθω κατά τα μέρη σου να σε απολαύσω, μετά της Μαργκώ, βεβαίως ,βεβαίως. Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:24 Η Zbeebz έγραψε: #832 06-10-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Ασφαλώς κάποια παρεξήγηση θα έγινε. Όχι κομμωτής... τορεαδόρ παρακαλώ, το-ρε-α-δόρ! Μετά τιμής, Beeb (λούμπεν λατίνος εραστής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Η stellak έγραψε: #833 06-10-08 20:30 Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:15 Η Ελένη Άνση: #834 06-10-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Click για ανάπτυξη... Βρε κορίτσια, θα με πεθάνετε , όπου νάναι, κάποιος σεναριογράφος θα μπει στο my cat, θα ξεπατικώσει ατάκες και θα τις δείτε να σπάνε στην τηλεόραση τα μηχανάκια της AGB Ουχ, Παναγίτσα μου, με πόνεσαν τα πλευρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Zbeebz έγραψε: #835 06-10-08 22:24 Άνευ πλάκας τώρα, κι η δικιά σου, η Μπασέτ, είναι πεντάμορφο ζουζουνόγατο! Τσάκωσα τον Beeb να βλέπει τις φωτό στο θέμα της και να την κοζάρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:35 Η Ελένη Άνση: #836 06-10-08 22:35 Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:43 Η Zbeebz έγραψε: #837 06-10-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Έδεσα τη Zbeebz στην καρέκλα για να μην μπορεί να απαντήσει και γράφω εγώ στη θέση της! Bassy, μωράκι, ποτέ μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λένε τα δίποδα για την εμφάνισή σου. Πρώτα απ' όλα, δες τι χάλι έχουνε: είναι σχεδόν εντελώς φαλακρά!!! Ευτυχώς γι' αυτά, εμείς φερόμαστε ευγενικά και δεν τους τη λέμε. Έβλεπα τις φωτό σου, που λες, με πόνο. Ένα μόνο σου λέω: έχε χάρη που είσαι ανήλικο ακόμα. Όμως για πάρτη σου, μπαίνω και στο ψυγείο (που ούτως ή άλλως το κάνω) και μένω εκεί μέχρι να μεγαλώσεις! Μέχρι να γίνεις η Κάρμεν μου! Υπογραφή, Beeb (ελ τορεαδόρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #838 06-10-08 22:46 Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #839 06-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Click για ανάπτυξη... Κρύβε λόγια, δίποδο, κρύβε λόγια!!! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #840 07-10-08 00:57 Παιδάκια τι κάνετε όλοι σας??? Σας είχαμε υποσχεθει φωτογραφίες από το μπάνιο μας. Απολαύστε μας λοιπόν. Μόλις χθες πήραμε το μπανάκι μας/ Με τη σειρά ο Πέρσης, ο Πέρσης ξανά και η Ναλα μας.Δεν φαίνονται λίγο θυμωμένα τα περσικά? Είναι εντελώς αστεία τα χρυσά μου... Συνημμένα Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Όσο βλέπω δε τον beeb να πλένεται, τόσο γελάω, η μετεμψύχωση κάποιου κομμωτή είναι, να μου το θυμάστε, τόση φροντίς!! Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Ασφαλώς κάποια παρεξήγηση θα έγινε. Όχι κομμωτής... τορεαδόρ παρακαλώ, το-ρε-α-δόρ! Μετά τιμής, Beeb (λούμπεν λατίνος εραστής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 20:30 Η stellak έγραψε: #833 06-10-08 20:30 Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:15 Η Ελένη Άνση: #834 06-10-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Click για ανάπτυξη... Βρε κορίτσια, θα με πεθάνετε , όπου νάναι, κάποιος σεναριογράφος θα μπει στο my cat, θα ξεπατικώσει ατάκες και θα τις δείτε να σπάνε στην τηλεόραση τα μηχανάκια της AGB Ουχ, Παναγίτσα μου, με πόνεσαν τα πλευρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Zbeebz έγραψε: #835 06-10-08 22:24 Άνευ πλάκας τώρα, κι η δικιά σου, η Μπασέτ, είναι πεντάμορφο ζουζουνόγατο! Τσάκωσα τον Beeb να βλέπει τις φωτό στο θέμα της και να την κοζάρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:35 Η Ελένη Άνση: #836 06-10-08 22:35 Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:43 Η Zbeebz έγραψε: #837 06-10-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Έδεσα τη Zbeebz στην καρέκλα για να μην μπορεί να απαντήσει και γράφω εγώ στη θέση της! Bassy, μωράκι, ποτέ μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λένε τα δίποδα για την εμφάνισή σου. Πρώτα απ' όλα, δες τι χάλι έχουνε: είναι σχεδόν εντελώς φαλακρά!!! Ευτυχώς γι' αυτά, εμείς φερόμαστε ευγενικά και δεν τους τη λέμε. Έβλεπα τις φωτό σου, που λες, με πόνο. Ένα μόνο σου λέω: έχε χάρη που είσαι ανήλικο ακόμα. Όμως για πάρτη σου, μπαίνω και στο ψυγείο (που ούτως ή άλλως το κάνω) και μένω εκεί μέχρι να μεγαλώσεις! Μέχρι να γίνεις η Κάρμεν μου! Υπογραφή, Beeb (ελ τορεαδόρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #838 06-10-08 22:46 Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #839 06-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Click για ανάπτυξη... Κρύβε λόγια, δίποδο, κρύβε λόγια!!! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #840 07-10-08 00:57 Παιδάκια τι κάνετε όλοι σας??? Σας είχαμε υποσχεθει φωτογραφίες από το μπάνιο μας. Απολαύστε μας λοιπόν. Μόλις χθες πήραμε το μπανάκι μας/ Με τη σειρά ο Πέρσης, ο Πέρσης ξανά και η Ναλα μας.Δεν φαίνονται λίγο θυμωμένα τα περσικά? Είναι εντελώς αστεία τα χρυσά μου... Συνημμένα Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:15 Η Ελένη Άνση: #834 06-10-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Click για ανάπτυξη... Βρε κορίτσια, θα με πεθάνετε , όπου νάναι, κάποιος σεναριογράφος θα μπει στο my cat, θα ξεπατικώσει ατάκες και θα τις δείτε να σπάνε στην τηλεόραση τα μηχανάκια της AGB Ουχ, Παναγίτσα μου, με πόνεσαν τα πλευρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Zbeebz έγραψε: #835 06-10-08 22:24 Άνευ πλάκας τώρα, κι η δικιά σου, η Μπασέτ, είναι πεντάμορφο ζουζουνόγατο! Τσάκωσα τον Beeb να βλέπει τις φωτό στο θέμα της και να την κοζάρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:35 Η Ελένη Άνση: #836 06-10-08 22:35 Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:43 Η Zbeebz έγραψε: #837 06-10-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Έδεσα τη Zbeebz στην καρέκλα για να μην μπορεί να απαντήσει και γράφω εγώ στη θέση της! Bassy, μωράκι, ποτέ μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λένε τα δίποδα για την εμφάνισή σου. Πρώτα απ' όλα, δες τι χάλι έχουνε: είναι σχεδόν εντελώς φαλακρά!!! Ευτυχώς γι' αυτά, εμείς φερόμαστε ευγενικά και δεν τους τη λέμε. Έβλεπα τις φωτό σου, που λες, με πόνο. Ένα μόνο σου λέω: έχε χάρη που είσαι ανήλικο ακόμα. Όμως για πάρτη σου, μπαίνω και στο ψυγείο (που ούτως ή άλλως το κάνω) και μένω εκεί μέχρι να μεγαλώσεις! Μέχρι να γίνεις η Κάρμεν μου! Υπογραφή, Beeb (ελ τορεαδόρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #838 06-10-08 22:46 Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #839 06-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Click για ανάπτυξη... Κρύβε λόγια, δίποδο, κρύβε λόγια!!! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #840 07-10-08 00:57 Παιδάκια τι κάνετε όλοι σας??? Σας είχαμε υποσχεθει φωτογραφίες από το μπάνιο μας. Απολαύστε μας λοιπόν. Μόλις χθες πήραμε το μπανάκι μας/ Με τη σειρά ο Πέρσης, ο Πέρσης ξανά και η Ναλα μας.Δεν φαίνονται λίγο θυμωμένα τα περσικά? Είναι εντελώς αστεία τα χρυσά μου... Συνημμένα Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, ρε ταλαίπωρε τορεαδόρ Beeb, με τη μούρλα που δέρνει τη μάνα σου... πολύ φυσιολογικός είσαι, θα μπορούσαν να σου τύχουν και χειρότερα Άκου, το-ρε-α-δορρρρρ! Click για ανάπτυξη... Βρε κορίτσια, θα με πεθάνετε , όπου νάναι, κάποιος σεναριογράφος θα μπει στο my cat, θα ξεπατικώσει ατάκες και θα τις δείτε να σπάνε στην τηλεόραση τα μηχανάκια της AGB Ουχ, Παναγίτσα μου, με πόνεσαν τα πλευρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:24 Η Zbeebz έγραψε: #835 06-10-08 22:24 Άνευ πλάκας τώρα, κι η δικιά σου, η Μπασέτ, είναι πεντάμορφο ζουζουνόγατο! Τσάκωσα τον Beeb να βλέπει τις φωτό στο θέμα της και να την κοζάρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:35 Η Ελένη Άνση: #836 06-10-08 22:35 Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:43 Η Zbeebz έγραψε: #837 06-10-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Έδεσα τη Zbeebz στην καρέκλα για να μην μπορεί να απαντήσει και γράφω εγώ στη θέση της! Bassy, μωράκι, ποτέ μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λένε τα δίποδα για την εμφάνισή σου. Πρώτα απ' όλα, δες τι χάλι έχουνε: είναι σχεδόν εντελώς φαλακρά!!! Ευτυχώς γι' αυτά, εμείς φερόμαστε ευγενικά και δεν τους τη λέμε. Έβλεπα τις φωτό σου, που λες, με πόνο. Ένα μόνο σου λέω: έχε χάρη που είσαι ανήλικο ακόμα. Όμως για πάρτη σου, μπαίνω και στο ψυγείο (που ούτως ή άλλως το κάνω) και μένω εκεί μέχρι να μεγαλώσεις! Μέχρι να γίνεις η Κάρμεν μου! Υπογραφή, Beeb (ελ τορεαδόρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #838 06-10-08 22:46 Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #839 06-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Click για ανάπτυξη... Κρύβε λόγια, δίποδο, κρύβε λόγια!!! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #840 07-10-08 00:57 Παιδάκια τι κάνετε όλοι σας??? Σας είχαμε υποσχεθει φωτογραφίες από το μπάνιο μας. Απολαύστε μας λοιπόν. Μόλις χθες πήραμε το μπανάκι μας/ Με τη σειρά ο Πέρσης, ο Πέρσης ξανά και η Ναλα μας.Δεν φαίνονται λίγο θυμωμένα τα περσικά? Είναι εντελώς αστεία τα χρυσά μου... Συνημμένα Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άνευ πλάκας τώρα, κι η δικιά σου, η Μπασέτ, είναι πεντάμορφο ζουζουνόγατο! Τσάκωσα τον Beeb να βλέπει τις φωτό στο θέμα της και να την κοζάρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:35 Η Ελένη Άνση: #836 06-10-08 22:35 Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:43 Η Zbeebz έγραψε: #837 06-10-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Έδεσα τη Zbeebz στην καρέκλα για να μην μπορεί να απαντήσει και γράφω εγώ στη θέση της! Bassy, μωράκι, ποτέ μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λένε τα δίποδα για την εμφάνισή σου. Πρώτα απ' όλα, δες τι χάλι έχουνε: είναι σχεδόν εντελώς φαλακρά!!! Ευτυχώς γι' αυτά, εμείς φερόμαστε ευγενικά και δεν τους τη λέμε. Έβλεπα τις φωτό σου, που λες, με πόνο. Ένα μόνο σου λέω: έχε χάρη που είσαι ανήλικο ακόμα. Όμως για πάρτη σου, μπαίνω και στο ψυγείο (που ούτως ή άλλως το κάνω) και μένω εκεί μέχρι να μεγαλώσεις! Μέχρι να γίνεις η Κάρμεν μου! Υπογραφή, Beeb (ελ τορεαδόρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #838 06-10-08 22:46 Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #839 06-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Click για ανάπτυξη... Κρύβε λόγια, δίποδο, κρύβε λόγια!!! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #840 07-10-08 00:57 Παιδάκια τι κάνετε όλοι σας??? Σας είχαμε υποσχεθει φωτογραφίες από το μπάνιο μας. Απολαύστε μας λοιπόν. Μόλις χθες πήραμε το μπανάκι μας/ Με τη σειρά ο Πέρσης, ο Πέρσης ξανά και η Ναλα μας.Δεν φαίνονται λίγο θυμωμένα τα περσικά? Είναι εντελώς αστεία τα χρυσά μου... Συνημμένα Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:43 Η Zbeebz έγραψε: #837 06-10-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Έδεσα τη Zbeebz στην καρέκλα για να μην μπορεί να απαντήσει και γράφω εγώ στη θέση της! Bassy, μωράκι, ποτέ μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λένε τα δίποδα για την εμφάνισή σου. Πρώτα απ' όλα, δες τι χάλι έχουνε: είναι σχεδόν εντελώς φαλακρά!!! Ευτυχώς γι' αυτά, εμείς φερόμαστε ευγενικά και δεν τους τη λέμε. Έβλεπα τις φωτό σου, που λες, με πόνο. Ένα μόνο σου λέω: έχε χάρη που είσαι ανήλικο ακόμα. Όμως για πάρτη σου, μπαίνω και στο ψυγείο (που ούτως ή άλλως το κάνω) και μένω εκεί μέχρι να μεγαλώσεις! Μέχρι να γίνεις η Κάρμεν μου! Υπογραφή, Beeb (ελ τορεαδόρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #838 06-10-08 22:46 Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #839 06-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Click για ανάπτυξη... Κρύβε λόγια, δίποδο, κρύβε λόγια!!! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #840 07-10-08 00:57 Παιδάκια τι κάνετε όλοι σας??? Σας είχαμε υποσχεθει φωτογραφίες από το μπάνιο μας. Απολαύστε μας λοιπόν. Μόλις χθες πήραμε το μπανάκι μας/ Με τη σειρά ο Πέρσης, ο Πέρσης ξανά και η Ναλα μας.Δεν φαίνονται λίγο θυμωμένα τα περσικά? Είναι εντελώς αστεία τα χρυσά μου... Συνημμένα Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Πείτε τα κυρία zbeebz μου στη μαμά και το μπαμπά, που λένε ότι δεν είμαι όμορφη με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά, το πιο όμορφο γατάκι στην καρδιά τους! Εμένα αυτό μου θυμίζει αποτυχημένους αθλητές Bassy Click για ανάπτυξη... Εδώ Beeb. Έδεσα τη Zbeebz στην καρέκλα για να μην μπορεί να απαντήσει και γράφω εγώ στη θέση της! Bassy, μωράκι, ποτέ μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λένε τα δίποδα για την εμφάνισή σου. Πρώτα απ' όλα, δες τι χάλι έχουνε: είναι σχεδόν εντελώς φαλακρά!!! Ευτυχώς γι' αυτά, εμείς φερόμαστε ευγενικά και δεν τους τη λέμε. Έβλεπα τις φωτό σου, που λες, με πόνο. Ένα μόνο σου λέω: έχε χάρη που είσαι ανήλικο ακόμα. Όμως για πάρτη σου, μπαίνω και στο ψυγείο (που ούτως ή άλλως το κάνω) και μένω εκεί μέχρι να μεγαλώσεις! Μέχρι να γίνεις η Κάρμεν μου! Υπογραφή, Beeb (ελ τορεαδόρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #838 06-10-08 22:46 Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #839 06-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Click για ανάπτυξη... Κρύβε λόγια, δίποδο, κρύβε λόγια!!! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #840 07-10-08 00:57 Παιδάκια τι κάνετε όλοι σας??? Σας είχαμε υποσχεθει φωτογραφίες από το μπάνιο μας. Απολαύστε μας λοιπόν. Μόλις χθες πήραμε το μπανάκι μας/ Με τη σειρά ο Πέρσης, ο Πέρσης ξανά και η Ναλα μας.Δεν φαίνονται λίγο θυμωμένα τα περσικά? Είναι εντελώς αστεία τα χρυσά μου... Συνημμένα Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η Zbeebz έγραψε: #839 06-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Click για ανάπτυξη... Κρύβε λόγια, δίποδο, κρύβε λόγια!!! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #840 07-10-08 00:57 Παιδάκια τι κάνετε όλοι σας??? Σας είχαμε υποσχεθει φωτογραφίες από το μπάνιο μας. Απολαύστε μας λοιπόν. Μόλις χθες πήραμε το μπανάκι μας/ Με τη σειρά ο Πέρσης, ο Πέρσης ξανά και η Ναλα μας.Δεν φαίνονται λίγο θυμωμένα τα περσικά? Είναι εντελώς αστεία τα χρυσά μου... Συνημμένα Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Beeb αποφασισες να γινεις μονογαμικος; Click για ανάπτυξη... Κρύβε λόγια, δίποδο, κρύβε λόγια!!! Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η staman2 έγραψε: #840 07-10-08 00:57 Παιδάκια τι κάνετε όλοι σας??? Σας είχαμε υποσχεθει φωτογραφίες από το μπάνιο μας. Απολαύστε μας λοιπόν. Μόλις χθες πήραμε το μπανάκι μας/ Με τη σειρά ο Πέρσης, ο Πέρσης ξανά και η Ναλα μας.Δεν φαίνονται λίγο θυμωμένα τα περσικά? Είναι εντελώς αστεία τα χρυσά μου... Συνημμένα Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδάκια τι κάνετε όλοι σας??? Σας είχαμε υποσχεθει φωτογραφίες από το μπάνιο μας. Απολαύστε μας λοιπόν. Μόλις χθες πήραμε το μπανάκι μας/ Με τη σειρά ο Πέρσης, ο Πέρσης ξανά και η Ναλα μας.Δεν φαίνονται λίγο θυμωμένα τα περσικά? Είναι εντελώς αστεία τα χρυσά μου... Συνημμένα Thumbnails Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.