Κεραμιδό-maniacs

Είναι μικρούλα η δικιά σου ακόμα γι αυτό!!! Και η δικιά μου στην ηλικία της Νάλα, τα ίδια μου κανε!!! Τώρα η παλιόγρια θα φάει και εμάς
Μωρέ την κακομοίρα όχι και παλιόγρια!!! :lol::lol:Κι εμείς τον Τίμυ τον έχουμε σαν τον μεγάλο κ σοφό γερομπαμπαλή εδώ μέσα. Χε χε . Είναι κ ολίγον τι γεροντοκόρος παιδιά κ γρουσουζάκος αλλά δεν φταίει αυτός το μωρό μου αλλά εμείς που δεν πήραμε όταν ήταν μικρός δεύτερη γάτα. Βεβαια είχαμε την πρώτη μας σκυλίτσα μια μικρή θιβετιανή κ έπαιζαν αλλά τοτε τον ψιλοέφτυνε εκείνη γιατί τον ζήλευε... Τώρα που ήρθαν στη ζωή του τα άλλα γατια τους αφιερώνει κ κανένα χουυυ:lol:

Τι λετε παιδια,δειτε εδω αυτο το πραγμα ηταν κολλημενο στον τοιχο με μια σχισμη δεκα εκατοστων.Η φωτο που βλεπετε ειναι αφου τραβηξαμε και βγαλαμε το ψυγειο(κι αφου ειχα χασει τη μιση μου ζωη και ολη μου την αξιοπρεπεια φωναζοντας στη γειτονια)

P9051414.jpg
Καλα την άτιμη πού τρύπωσε εκεί μεσα??? :D

Λοιπον σημερα το πρωι εγκαινιασαμε το νεο μας σαμαρακι.Παραδοξως το δεχτηκε σχετικα "ηρεμα".Εδω οι φωτο που του εβγαλα.Δειτε αν του το "φορεσα"καλα.:hmm:
Το φορεσε καμια ωριτσα, εγω ειχα το νου μου καθε λιγο εβγαινα στην βεραντα να τον ελεχω.Ομως καποια στιγμη βλεπω οτι κατορθωσε να το βγαλει:blink:.Μαλλον δεν το εκανα αρκετα σφιχτο.
Υ.Γ Τραβηξα και βιντεακι.Αν τα καταφερω θα το ανεβασω στο you tube:D

Το εχω σκεφτει εκατο φορες πως μπορω να κλεισω τους δρομους διαφυγης,αλλα πολυ φοβαμαι οτι παλι θα τα καταφερει:down: η θα σκαρφαλωσει στα πλεγματα.:hmm:
Για αυτο επιμενω στο σαμαρακι.Και μη νομιζεις οτι δεν παλεψαμε ωσπου να βαλει ο Αρης το σαμαρακι.Σιγα μην παραδινοταν ανευ ορων.;)Ασε που κατορθωσε να το βγαλει μονος του.:mad:
Μαλλον εχει δικιο η Julia,πρεπει να την εβαλα αναποδα.:redface:
Συγνωμη Mπασσετ που σου απαντω εγω αντι του Αρουλη, αλλα σημερα που ηρθε ο αδερφος μου να φαμε μαζι το μεσημερι, Ο καπεταν-φασαριας τρυπωσε στην ντουλαπα της κρεβατοκαμαρας(εχει συρομενες πορτες και τις ανοιγει) και μαλλον κοιμαται του καλου καιρου! ;):lol:

Μια χαρά βίντεο τράβηξες!!! Βλέπω ότι το δέχεται το σαμαράκι του. Άμα το έβαζα στην δικιά μου θα το είχε φάει! Ούτε λουράκι δεν δέχεται το θηρίο
Οσο και να το βάλεις σωστά το σαμαράκι αν αποφασίσουν να το βγάλουν θα το βγάλουν είναι πολύ άτιμα. Εμένα η Νάλα το βγάζει στο πι κ φι. Αλλωστε παρά το σαμαράκι σκαρφαλώνει ξανά στε πλέγματα κ κρεμιέται. τι να πω. Πρέπει να είμαστε διαρκώς δίπλα τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετά παίρνεις εκείνο για τα σκυλιά, που μεγαλώνει και μαζεύει...;) Και πρόσεχε να έχει και φρένο!!:)

Κάτι έχεις κάνει λάθος... το στρογγυλό κρικάκι πρέπει να είναι μπροστά στο στήθος, το άλλο που μπαίνει το μακρύ απο πίσω στην πλάτη.. ΔΕΝ τον βολεύει έτσι.. και τον δυσκολεύει...:hmm:

Για δες.. αν καταλαβαίνεις.. θα το φόραγα στον Κίκη.. αλλα Α) ΔΕΝ του κάνει... και Β) Κοιμάται... και ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ...:/:

Σε λίγο θα κάνει του σκύλου....:happy:

Julia σε ευχαριστω πολυ για τις φωτο.:D Σιγουρα του το φορεσα τελειως λαθος.:redface::hmm:Θα προσπαθησω αυριο παλι.:/::)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νίκη, με γειά το σαμαράκι σας και καλές βόλτες!!:)
Αν κατάλαβα καλά από τις φωτογραφίες, έχω την εντύπωση ότι αυτό που πήρες εσύ και αυτό που σου δείχνει η Τζούλια είναι διαφορετικοί τύποι, το δικό σου πρέπει να είναι "8" και της Τζούλιας "Η".:hmm:

Ο Πορδίτσος σήμερα έκανε "αθλητική Κυριακή", όπως βλέπετε...:lol::lol:

Συνημμένα

• DSCN2289.jpg
    DSCN2289.jpg
    89,7 KB · Εμφανίσεις: 18
Νίκη, με γειά το σαμαράκι σας και καλές βόλτες!!:)
Αν κατάλαβα καλά από τις φωτογραφίες, έχω την εντύπωση ότι αυτό που πήρες εσύ και αυτό που σου δείχνει η Τζούλια είναι διαφορετικοί τύποι, το δικό σου πρέπει να είναι "8" και της Τζούλιας "Η".:hmm:

"Σήκωσέ το, το μαμημένο,
δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω!" :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ανέβαζα κάτι φωτό στο facebook σήμερα και "έπεσα" πάνω σε κάποιες φωτό ... κεραμιδόγατας (!) που συνάντησα το καλοκαίρι στο Bronx. Με πολλή αγαπή σας τις αφιερώνω:) Ζωή, ετοιμάσου για Χούφτι-Χούφτι!
p7070006bo6.jpg

p7070004bk4.jpg

Στελλα η πρωτη φωτο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!:up:
Aυθορμητα σου'ρχετε να την χαιδεψεις την τιγρη!:up:
Zbeebz αυτο ειναι το αληθινο χουφτι-χουφτι!:blink:;)

Μωρέ εγώ να κάνω και μακροβούτι στην κοιλιά της αλλά έλα που δεν μας άφηναν:( Λες να μου έτρωγε το χέρι;:hmm: Μια σταλιά γατάκι;;;:P

Και εγω αυτην την εντυπωση εχω.Θα ξαναπαω στον κτηνιατρο να ρωτησω.:hmm:

Ειναι φοβερος:up::up::up:
Αντε και στο Μουντιαλ!:blink::lol:

Μωρέ εγώ να κάνω και μακροβούτι στην κοιλιά της αλλά έλα που δεν μας άφηναν:( Λες να μου έτρωγε το χέρι;:hmm: Μια σταλιά γατάκι;;;:P

Μια σταλια γατάκι? :blink::blink:

Εγώ όταν είχα δει ένα τέτοιο στο ζωολογικό κήπο του Τσεστερ είχα κλ%σει μέντες! Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Αν δεν τα δεις απο κοντα δεν μπορεις να συνειδητοποιήσεις πόσο μεγάλα είναι. Εγώ τα είχα πετύχει και σε ώρα φαγήτού που τα ταίζαν κάτι τερααααστιες κοματαρες κρέας και....ας πούμε ότι δεν θα ήθελα με τίποτα να ημουν στην θέση του κρέατος. Παρόλα τ'αυτα.....ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!! :up:

Αν δεν τα δεις απο κοντα δεν μπορεις να συνειδητοποιήσεις πόσο μεγάλα είναι.
Εννοείται ότι αστειεύομαι! Αλλά με τη λαχτάρα που έχω γι'αυτές τις γάτες, πιο κοντά από μένα στο zoo ήταν μόνο η κοπέλα που τον τάιζε:) Ξέρω πολύ καλά πόσο... μικρά γατάκια είναι! Λατρείες:inlove:

Εννοείται ότι αστειεύομαι! Αλλά με τη λαχτάρα που έχω γι'αυτές τις γάτες, πιο κοντά από μένα στο zoo ήταν μόνο η κοπέλα που τον τάιζε:) Ξέρω πολύ καλά πόσο... μικρά γατάκια είναι! Λατρείες:inlove:

Είναι. Οτι είναι λατρείες είναι σίγουρα! Όλα γενικώς τα αιλουροειδή έχουν μια χάρη....άλλο πράγμα!!! :inlove:

Είναι. Οτι είναι λατρείες είναι σίγουρα! Όλα γενικώς τα αιλουροειδή έχουν μια χάρη....άλλο πράγμα!!! :inlove:

Συμφωνω απολυτα μαζι σας!:up::up::up:
Ενα απο τα υπερ της γατας ειναι, οτι εχεις σπιτι σου μια τιγρη σε μικρογραφια! Και η πιο γλυκεια γατουλα ειναι ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΕΣ!:up:

Ανέβαζα κάτι φωτό στο facebook σήμερα και "έπεσα" πάνω σε κάποιες φωτό ... κεραμιδόγατας (!) που συνάντησα το καλοκαίρι στο Bronx. Με πολλή αγαπή σας τις αφιερώνω:) Ζωή, ετοιμάσου για Χούφτι-Χούφτι!
p7070006bo6.jpg

p7070004bk4.jpg
Παιδί μου εσύ ατελείωτο! Είσαι και το κινέζικό μου ζώδιο!
300 κιλά ζεστή και απαλή γούνα... και χουρχούρισμα σαν τρένο στο ρελαντί!!! ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ... για τα παιδάκια της! (μη λέμε κι ό,τι να 'ναι τώρα, ε; ;))

για μένα είναι το ωραιότερο ζώο, και στην εγκυκλοπαίδεια των ζώων ,του ΣΚΑΙ, έχει ωραιότατες φωτογραφίες.
και για να μη ξεχνιώμαστε ηΡαφαέλα τώρα τελευταία έρχετε στο σπίτι μόνο για ύπνο.

Πολυ χουφτι-χουφτι λεμε!!!!!!!!!!!Παρτε και λιγο απο τη Leia.....

Ειδα το τιγρόνι παραπάνω και είοπα να βάλω κι εγω μια φωτογραφια που εβγαλα. Είναι η μερικών μηνων λευκή τιγρης που φιλοξενείται στο αττικό παρκο και η εμφανώς μεγαλύτερη, και επισης θυληκιά συγκάτοικος της..:

Συνημμένα

• SNB10539.jpg
    SNB10539.jpg
    428,9 KB · Εμφανίσεις: 14
  • SNB10536.jpg
    SNB10536.jpg
    441,7 KB · Εμφανίσεις: 14
  • SNB10535.jpg
    SNB10535.jpg
    531,8 KB · Εμφανίσεις: 12
Πω, πω, κάτι κοιλιές για χούφτωμα και κάτι τιγρίσιες πατουσάρες και μουστάκες!!! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Επειδή καιρό έχω να βάλω φωτό, κάντε τώρα λίγο οφθαλμόλουτρο και με τα δικά μου. Πρώτα η Άσπρη...

Συνημμένα

• PA080003res.JPG
    PA080003res.JPG
    274,4 KB · Εμφανίσεις: 19
  • PA070084res.JPG
    PA070084res.JPG
    332,4 KB · Εμφανίσεις: 18
  • PA070080res.JPG
    PA070080res.JPG
    253 KB · Εμφανίσεις: 20
...και μετά ο Beeb, ως γατολούλουδο σε γλάστρα και ως αλφαμίτης πάνω στον θερμοσυσσωρευτή!

Συνημμένα

• PA080001res.jpg
    PA080001res.jpg
    168 KB · Εμφανίσεις: 21
  • PA120020res.JPG
    PA120020res.JPG
    154,1 KB · Εμφανίσεις: 24
  • PA100009res.jpg
    PA100009res.jpg
    55,5 KB · Εμφανίσεις: 22
Ρε zbeez τι κούκλα που είναι η Άσπρη!!! την έχω δει και σε άλλα thread και την κάνω χάζι, μοιαζει σαν να φοράει ένα στραβο μπερεδάκι!:P Μήπως είναι καλλιτεχνική φύση??:D Να την χαίρεσαι κι αυτη και τον πανθηρούλη σου, τον εβένινο..;)

Ρε zbeez τι κούκλα που είναι η Άσπρη!!! την έχω δει και σε άλλα thread και την κάνω χάζι, μοιαζει σαν να φοράει ένα στραβο μπερεδάκι!:P Μήπως είναι καλλιτεχνική φύση??:D Να την χαίρεσαι κι αυτη και τον πανθηρούλη σου, τον εβένινο..;)
Να 'σαι καλά! :)
Η Άσπρη είναι το γλυκό μου Αρνόγατο κι ο Beeb ο καρακατίμαυρος το γλυκό μου... διατανόγατο! :lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back