Κεραμιδό-maniacs

Την Μίτσι μου την γλυκιά σιαμούλα μου μόλλις μπορέσαμε

ενοώ μετά την γέννα την στείρωσα και όταν μεγάλωσαν και τα μικρά έκανα το ίδιο.Κάποια στιγμή θα ανεβάσω και τι φωτογραφίες τους.Αλλά πρέπει να πω
οτι δεν ζουν πια:/::/::/::/::/::/:.Αλλά με παρηγορουν δύο καινουργια ζουζούνια.Αν ζήσουν θα τους δώσω και ονόματα,προσωρινά τα λέω μπουκίτσες:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν κρατησω και αλλα

με βλεπω να κοιμαμαι μαζι τους,οχι οτι θα πειραζε ,με την πρωτη ευκαιρια θα τα στειρωσω και ελπιζω να βρω και σ αυτα ενα καλο σπιτι.Μεχρι στιγμης εχω βρει και τους υποψηφιους γατογονεις φτανει να ζησουν.Τα προηγουμενα απο τα 4 που μου πεταξαν καποιοι καλοι :mad::mad::mad:ανθρωποι δεν τα προλαβα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λαλαλα να 'μαστε και μεις!! Τώρα που έπιασαν τα κρύα και μας ανάβουν τα καλοριφέρ λατρεύουμε να αράζουμε εκέι πάνω στη ζεστούλα..
Στρώνει η μαμά την κουβερτούλα μου και γω απολαμβάνω!!

Συνημμένα

• DSC00389.jpg
    DSC00389.jpg
    163,6 KB · Εμφανίσεις: 35
Julia οι φωτο πανεμορφες.:up:Ειδικα η δευτερη, η πεμπτη και η εκτη που ειναι για γατοκαρτποσταλ.:up:Οπως φανταστικα επισης ειναι τα καταπρασινα ματια του Κικη!:kiss::inlove:
Να σας πω ομως τον "πονο μου":(
Δειτε τι καινουργια παιχνιδι βρηκε το χαζο-μπουνταλογατο μου, πριν απο λιγο.:down::(
Δεν το πιστευω οτι τωρα θα πρεπει να κρυβω και το χαρτι κουζινας!:down::down::mad:

Συνημμένα

• Η ζημιες του Αρη 18-11 002 α.jpg
    Η ζημιες του Αρη 18-11 002 α.jpg
    149,5 KB · Εμφανίσεις: 46
  • Η ζημιες του Αρη 18-11 001 α.jpg
    Η ζημιες του Αρη 18-11 001 α.jpg
    117,3 KB · Εμφανίσεις: 39
Να πω κι εγώ τον πόνο μου? Σήμερα ήρθε επίσκεψη ο γνωστός Αλέκος ο σιαμαίζος μπαμπάς των μικρών της μουρίτσας μου η οποία δεν υπάρχει πια. Λοιπόν ο Αλέκος όσο κι αν δεν το πιστεύετε μου κάνει επισκέψεις ανα διαστήματα. Τρέχει και μπαίνει στο σπίτι με το που θα ανοίξουν οι πόρτες του διαμερίσματός μου και του απέναντι ή μερικές φορές έρχεται και μου χτυπάει την πόρτα. Σήμερα λοιπόν αφού μπήκε στο σαλόνι έκλεισα την πόρτα και άφησα μια χαραμάδα να βλέπονται με τον Αιμίλιο για να τους βάλω να κάνουν παρέα που και που. Λοιπόν ο Αιμίλιος από βουτηρομπεμπές μαμάκιας εξελίχτηκε σε λιοντάρι. Έβγαζε πόδι από την χαραμάδα και τον απειλούσε χου και χου κσι προσπαθούσε να του ρίξει σφαλιάρες. Ο Αλέκος ο καημένος ήσυχος απλά τον τσέκαρε. Ο δικός μου θεριό ανήμερο. Και να φανταστείτε όταν τον άφησα στην μαμά της φίλης μου για ένα διάστημα συμβίωνε με δύο γατούλες με τις οποίες κοιμόταν μαζί. Μία αρσενικιά και μία θηλυκιά. Με την σκυλίτσα μας επίσης είναι ήσυχος. Τι να πω:(

J
Δειτε τι καινουργια παιχνιδι βρηκε το χαζο-μπουνταλογατο μου, πριν απο λιγο.:down::(
Δεν το πιστευω οτι τωρα θα πρεπει να κρυβω και το χαρτι κουζινας!:down::down::mad:
:lol: :lol: Χαρας την ψυχραιμια σου να παρατηρεις το νεο παιχνιδι και να τραβας φωτογραφίες. Είναι τοσο χαριτωμενες οι διαολιες τους που καθομαστε και χαζευουμε, ε;:rolleyes:

:lol: :lol: Χαρας την ψυχραιμια σου να παρατηρεις το νεο παιχνιδι και να τραβας φωτογραφίες. Είναι τοσο χαριτωμενες οι διαολιες τους που καθομαστε και χαζευουμε, ε;:rolleyes:

Ναι ετσι ακριβως ειναι.Ειναι τοσο χαριτωμενος με τις βλακειες που σκαρφιζεται να κανει, που δεν μπορω να τον μαλωσω.:redface:
Ειμαι μια κλασικη Ελληνιδα μαμα.:redface::P

Julia οι φωτο πανεμορφες.:up:Ειδικα η δευτερη, η πεμπτη και η εκτη που ειναι για γατοκαρτποσταλ.:up:Οπως φανταστικα επισης ειναι τα καταπρασινα ματια του Κικη!:kiss::inlove:
Να σας πω ομως τον "πονο μου":(
Α, χαχαχαχαχαχαχα, Α, χαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol: Όρμα Αρούλη , μην αφήνεις τίποτα ορθιο:lol::lol: Η Μπασσέτ μια φορά το έκανε με το χαρτί υγείας, αλλά, επειδή, ήμουν απασχολημένη :redface:εντός της τουαλέτας, όπου είχε μπει λαθραία, όπως είναι φυσικό, δεν έβγαλα φωτό:D

αλλά, επειδή, ήμουν απασχολημένη :redface:εντός της τουαλέτας, όπου είχε μπει λαθραία, όπως είναι φυσικό, δεν έβγαλα φωτό:D

:lol::lol::lol:
Αντίστοιχα, η δική μου τσαπερδόνα η Μέλη, μετά το πέρας της... απασχόλησής μου, σηκώνεται, στηρίζει τα μπροστινά πόδια στη λεκάνη και χαζεύει το νερό από το καζανάκι....:rolleyes::lol: Αν δεν σταματήσει το νερό, δεν κατεβαίνει!

Μα τι κουβέντα πιάσαμε μεσημεριάτικα:rolleyes:

Επειδή η Μπάσσυ είναι και πολύ νοικοκυρά, κατά καιρούς, ψάχνει τους καναπέδες για τυχόν σκουπίδια. Χθες, έψαχνε δαιμονιοδώς, οπότε, έπιασα τη φωτογραφική να δω τί λαυράκι θα βγάλει:lol::lol::lol: Ακολουθεί καρέ καρέ το ψάξιμο και η ανεύρεση του λαυρακίου........ένα χαρτάκι τσίχλας!!!!!!!!:D:D Να μάθουμε, οι πατσατσούλες νοικοκυροσύνη:lol:

Συνημμένα

• DSCF2542.jpg
    DSCF2542.jpg
    143,2 KB · Εμφανίσεις: 30
  • DSCF2545.jpg
    DSCF2545.jpg
    278,4 KB · Εμφανίσεις: 27
  • DSCF2547.jpg
    DSCF2547.jpg
    286,9 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSCF2548.jpg
    DSCF2548.jpg
    298 KB · Εμφανίσεις: 33
Επειδή η Μπάσσυ είναι και πολύ νοικοκυρά, κατά καιρούς, ψάχνει τους καναπέδες για τυχόν σκουπίδια. Χθες, έψαχνε δαιμονιοδώς, οπότε, έπιασα τη φωτογραφική να δω τί λαυράκι θα βγάλει:lol::lol::lol: Ακολουθεί καρέ καρέ το ψάξιμο και η ανεύρεση του λαυρακίου........ένα χαρτάκι τσίχλας!!!!!!!!:D:D Να μάθουμε, οι πατσατσούλες νοικοκυροσύνη:lol:

Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού παίζετε; :lol:

Μ' αρέσει ο μπεζ πωπός στην τρίτη φωτογραφία!! :lol:

Χαχα φαντάζεσαι να έχεις και καλεσμένους :lol: Η Μπάσσυ είναι super

Eλενη καταπληκτικο το φωτορεπορταζ:up::up::up:
Για αλλη μια φορα επιβαιβεωθηκε οτι η Μπασσυ ειναι ενα κοριτσι απο σπιτι και καλη νοικοκυρα:up:( και εχει και προικα, μην ξεχνιομαστε;))
Πριν γινει αναρπαστη να σπευσουμε πρωτοι να δηλωσουμε ενδιαφερον.;)
Ο Αρης μου ειπε να βρουμε μια καλη προξενητρα (κριμα που δεν υπαρχει πια η Γεωργια Βασιλειαδου) να στειλουμε τα προξενια. :blink::blink:

Νοικοκυρόγατος ο Άρης! Μόνο τις παρδαλές κοιτάζει!
Τι να πω κι εγώ με τον δικό μου τον λούμπεν, που κοιτάζει τις... παρδαλές! :lol::lol::lol::lol::lol:

Eλενη καταπληκτικο το φωτορεπορταζ:up::up::up:
Για αλλη μια φορα επιβαιβεωθηκε οτι η Μπασσυ ειναι ενα κοριτσι απο σπιτι και καλη νοικοκυρα:up:( και εχει και προικα, μην ξεχνιομαστε;))
Πριν γινει αναρπαστη να σπευσουμε πρωτοι να δηλωσουμε ενδιαφερον.;)
Ο Αρης μου ειπε να βρουμε μια καλη προξενητρα (κριμα που δεν υπαρχει πια η Γεωργια Βασιλειαδου) να στειλουμε τα προξενια. :blink::blink:
Ναι, είναι καλούλα η ζουζούνα μου, ευχαριστούμε πολύ. Ευτυχώς, Νίκη μου, ο άντρας μου δεν ξέρει να μπαίνει σε ίντερνετ να διαβάσει περί Αρη, γιατί (τί πρωτότυπο!!) δεν θέλει να ακούσει κουβέντα για στείρωση, αλλά, να την αφήσουμε λέει, να κάνει γατάκια. Κι όταν ,για να μην μακρυγορώ, γιατί δεν αντέχω τέτοιες ζαλιστικές συζητήσεις, του λέω "Με ποιόν θα τα κάνει τα γατιά χριστιανέ μου;", δεν απαντά, αλλιώς, θα με κόλλαγε στον τοίχο :"Με τον Αρούλη":D:D .Προς το παρόν, η Μπάσσυ είναι αθώα αθώα, εξαιρετικά ησυχούλα, συγυρίζει, όπως βλέπετε ,και παίζει :cool:. Για καληνύχτα, δίνει πολλά (αθώα) μουσουδόφιλα στον Αρούλη και την υπέροχη Μυρτούλα:kiss::kiss::kiss::kiss:

Ναι, είναι καλούλα η ζουζούνα μου, ευχαριστούμε πολύ. Ευτυχώς, Νίκη μου, ο άντρας μου δεν ξέρει να μπαίνει σε ίντερνετ να διαβάσει περί Αρη, γιατί (τί πρωτότυπο!!) δεν θέλει να ακούσει κουβέντα για στείρωση, αλλά, να την αφήσουμε λέει, να κάνει γατάκια. Κι όταν ,για να μην μακρυγορώ, γιατί δεν αντέχω τέτοιες ζαλιστικές συζητήσεις, του λέω "Με ποιόν θα τα κάνει τα γατιά χριστιανέ μου;", δεν απαντά, αλλιώς, θα με κόλλαγε στον τοίχο :"Με τον Αρούλη":D:D .Προς το παρόν, η Μπάσσυ είναι αθώα αθώα, εξαιρετικά ησυχούλα, συγυρίζει, όπως βλέπετε ,και παίζει :cool:. Για καλυνύχτα, δίνει πολλά (αθώα) μουσουδόφιλα στον Αρούλη και την υπέροχη Μυρτούλα:kiss::kiss::kiss::kiss:

Αχ Ελενη μου, αστευομουνα φυσικα.;):lol::lol:
Ο Αρουλης μου ειναι στειρωμενος απο εξι μηνων.;)
Οποτε μονο σε πλατωνικους ερωτες μπορει να ελπιζει.;):lol::lol:
Ασε που δεν εχει δειξει ποτε ενδιαφερον για θηλυκη γατα.:blink:
Μαμακιας με τα ολα του.;)
Ποσο ειναι τωρα η Μπασσυ? Ειχε ηδη οιστρο?
Καλο θα ηταν να σκεφτοσασταν σιγα σιγα την στειρωση, οσο και να ειναι κλεισμενη σε διαμερισμα οταν θα νιωσει την αναγκη μπορει να φυγει.
Δυστυχως υπαρχουν παραδειγματα γατιων( και εδω στο mycat) με πτωσεις απο μπαλκονια σε αντιστοιχες περιπτωσεις.:hmm:

Η στείρωση είναι αποφασισμένη, θα της την κάνω το Φεβρουάριο .Με έχει επηρρεάσει ο πρώτος κτηνίατρος, που μου είπε να την καθυστερήσουμε όσο δεν έχει οίστρο για να αναπτυχθεί πλήρως, μη γίνει, λέει, με μεγάλα πόδια:confused::confused:Προς το παρόν, είναι ήσυχη, το Σεπτέμβρη, που την είδε ο νέος μας γιατρός, δεν βρήκε σημάδια οίστρου, έτσι, αφήνω να έρθει ο Φεβρουάριος. Φυσικά, αν δω σημάδια γρηγορότερα, θα προχωρήσουμε νωρίτερα (μόνο να μην είναι τα Χριστούγεννα, Παναγίτσα μου:() .Έλειψα 4 μέρες και, μεταξύ άλλων, σκεφτόμουνα κι αυτό που λές, μην την πιάσει ξαφνικά οίστρος και τους φύγει ή τους πέσει από ψηλά:(
Και,.....ναι, το ξέρω για τον Άρη, ο άντρας μου όμως το ξέρει;

Λοιπόν και εγώ ανήκω στην παρέα των κεραμιδο-maniacs.

Και επειδή δεν κάθονται τα σκασμένα για φωτό πάρτε μια μικρή γεύση ............

Συνημμένα

• DSC00189.jpg
    DSC00189.jpg
    145,5 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSC00190.jpg
    DSC00190.jpg
    155,7 KB · Εμφανίσεις: 38
Λοιπόν και εγώ ανήκω στην παρέα των κεραμιδο-maniacs.

Και επειδή δεν κάθονται τα σκασμένα για φωτό πάρτε μια μικρή γεύση ............
Μωάκι μου, ζαχαλωτούλι μου ματς ματς ματς, χιονουλίνι μουουουου:baby::baby::kiss::kiss:κουφετάκι μου, αχ μωλέ, αχ μωλέ το μωό:baby::baby::baby:
Κι άλλες, κι άλλες, κι άλλες (ρυθμικά) φω-το-γρα-φίες:D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back