Κεραμιδό-maniacs

μην ζορίζεστε όποιος νικήσει τον πέρνω εγώ,,,,, η Κλειώ είναι αστειρωτη ακόμα...................

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν και το γκριζάκι μας βολεύει καλυτερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να΄σαι καλά ρε Μάγισσα....

...δεν το συνεχίζω... αν είναι και τελικά έρθω στον καφέ θα τα πουμε απο κοντά....

εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας.....
καλα δεν λεω κουκλος ο γατος της μουκελης...
αλλα εχει την φωτογενεια, την χαρη και την ευγενια του Κικη???????
θελω αποδειξεις!

μην ζορίζεστε όποιος νικήσει τον πέρνω εγώ,,,,, η Κλειώ είναι αστειρωτη ακόμα...................
Μαγισσούλα να'σαι καλά,ούτε εγώ το συνεχίζω καλύτερα...

Ασχετο.. θα κάνω μια παρενθεση...:|

Το παιδί μου μόνο "ευγενικό" δεν είναι ΝΙΑΡ.....
και του δίνω κατι βιταμίνες για να του φυτρώσει γρηγορότερα το συκώτι... εχτές λοιπόν διάβαζα τα συστατικά και έχει ΝΤΟΠΑ!!!! Ταυρίνη και 2 άλλες απο τις απαγορευμένες!!!!

ΟΚ λέει ΜΟΝΟ για γάτες..(δεν σκέφτηκα να το φάω και εγω..)..τουλάχιστον όχι ακόμα....

Αλλά λέτε γιαυτό να είναι έτσι στην ΤΣΙΤΑ????????????? λέω να μην του δίνω αλλο......

Θα κάνει καμία έφοδο η αστυνομία και άντε να πεις οτι το δίνω στην γάτα μου...... :confused:

Οι αποδήξεις είναι ότι εγώ δεν έχω δει ποτέ μου άσχημο γατί.

Ασχετο.. θα κάνω μια παρενθεση...:|

Το παιδί μου μόνο "ευγενικό" δεν είναι ΝΙΑΡ.....
και του δίνω κατι βιταμίνες για να του φυτρώσει γρηγορότερα το συκώτι... εχτές λοιπόν διάβαζα τα συστατικά και έχει ΝΤΟΠΑ!!!! Ταυρίνη και 2 άλλες απο τις απαγορευμένες!!!!

ΟΚ λέει ΜΟΝΟ για γάτες..(δεν σκέφτηκα να το φάω και εγω..)..τουλάχιστον όχι ακόμα....

Αλλά λέτε γιαυτό να είναι έτσι στην ΤΣΙΤΑ????????????? λέω να μην του δίνω αλλο......

Θα κάνει καμία έφοδο η αστυνομία και άντε να πεις οτι το δίνω στην γάτα μου...... :confused:

:lol::lol::lol: και εγω του δινω βιταμινες και εχουν μεσα Ταυρινη ;)

ναι αλλά αν εμένα έχει προδιάθεση??? Ώρες ώρες φορτώνει και αρχίζει τις διαγώνιους... και μετά καβαλάει την πλάτη του καναπέ και την δακγώνει με μανία... και κακία!!!! και ουέ και αλλίμονο αν κάνεις να τον πιάσεις!!!!

ΤΕΡΜΑ... κομμένες... γιατι θέλω να τον πάρω μαζί το Πάσχα στο χωριό.... και τέτοια συμπεριφορά δεν επιτρέπετε ειναι απαράδεκτη μπροστά σε έναν Τσάρο....

Με τί μούτρα.. θα σταθώ μπροστά Του..... :hmm:

και τέτοια συμπεριφορά δεν επιτρέπετε ειναι απαράδεκτη μπροστά σε έναν Τσάρο....
Με τί μούτρα.. θα σταθώ μπροστά Του..... :hmm:
Ίσως να μην φταίνε τα φάρμακα κ ο γάτος να είναι Μπολσεβίκος κ όσο πλησιάζει η ώρα να δει τον Τσάρο...

Ίσως να μην φταίνε τα φάρμακα κ ο γάτος να είναι Μπολσεβίκος κ όσο πλησιάζει η ώρα να δει τον Τσάρο...

ωχ..... :blink::blink::blink::blink: λες να έχουμε καμία Κόκκινη Επανάσταση???

Μαζί με την Κόκκινη Ανάσταση????? :/::/:

και.. έχουμε και τους κλοσάρ..... :cool::cool:.

ωχ..... :blink::blink::blink::blink: λες να έχουμε καμία Κόκκινη Επανάσταση???

Μαζί με την Κόκκινη Ανάσταση????? :/::/:

και.. έχουμε και τους κλοσάρ..... :cool::cool:.
Λες να κάνει και η δικιά μας καμιά επανάσταση πασχαλιάτικα;

δεν ξέρω... θα του βάλω και χαμομήλι στο νερό.... :hmm:
..... με βλέπω σκοπιά με την λαμπάδα.....

δεν ξέρω... θα του βάλω και χαμομήλι στο νερό.... :hmm:
..... με βλέπω σκοπιά με την λαμπάδα.....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: θελω φωτογραφιεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: θελω φωτογραφιεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

απο το χαμομήλι , το νερό ή την λαμπάδα????? :cool::cool::cool:

τστσ.... τα γούστα σου..... :blink::blink:

εσενα να φυλας σκοπια με την λαμπαδα φυσικα!!!
ειδες γουστα...τσ τσ τσ :P:D

οκ... τώρα μάλιστα!!! :cool::cool::cool:

IM004611.jpg
το αγγελάκι μου!!!

IM004684.jpg
ποιός άπλωσε τα ρούχα
στην ταράτσα??????
ΕΕΕΕΕΕΕ?????

IM004786.jpg

και καλό ΣΚ!!!!!!!!!!!!! :up::up:

Το ξέρεις ότι σε μισώ ε;Το ξέρεις;Λίιιιγο περισσότερο σήμερα!:P
Τώρα θα δεις,αντεπίθεση αμελινόγατων!

b.jpg

ματια......

tigris.jpg

IM004629.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back