μαγισσα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
...δεν το συνεχίζω... αν είναι και τελικά έρθω στον καφέ θα τα πουμε απο κοντά....
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα δεν λεω κουκλος ο γατος της μουκελης...
αλλα εχει την φωτογενεια, την χαρη και την ευγενια του Κικη???????
θελω αποδειξεις!
moukelis
Επιφανές μέλος
Μαγισσούλα να'σαι καλά,ούτε εγώ το συνεχίζω καλύτερα...μην ζορίζεστε όποιος νικήσει τον πέρνω εγώ,,,,, η Κλειώ είναι αστειρωτη ακόμα...................
julia
Διακεκριμένο μέλος

Το παιδί μου μόνο "ευγενικό" δεν είναι ΝΙΑΡ.....
και του δίνω κατι βιταμίνες για να του φυτρώσει γρηγορότερα το συκώτι... εχτές λοιπόν διάβαζα τα συστατικά και έχει ΝΤΟΠΑ!!!! Ταυρίνη και 2 άλλες απο τις απαγορευμένες!!!!
ΟΚ λέει ΜΟΝΟ για γάτες..(δεν σκέφτηκα να το φάω και εγω..)..τουλάχιστον όχι ακόμα....
Αλλά λέτε γιαυτό να είναι έτσι στην ΤΣΙΤΑ????????????? λέω να μην του δίνω αλλο......
Θα κάνει καμία έφοδο η αστυνομία και άντε να πεις οτι το δίνω στην γάτα μου......

elvenstar
Επιφανές μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασχετο.. θα κάνω μια παρενθεση...
Το παιδί μου μόνο "ευγενικό" δεν είναι ΝΙΑΡ.....
και του δίνω κατι βιταμίνες για να του φυτρώσει γρηγορότερα το συκώτι... εχτές λοιπόν διάβαζα τα συστατικά και έχει ΝΤΟΠΑ!!!! Ταυρίνη και 2 άλλες απο τις απαγορευμένες!!!!
ΟΚ λέει ΜΟΝΟ για γάτες..(δεν σκέφτηκα να το φάω και εγω..)..τουλάχιστον όχι ακόμα....
Αλλά λέτε γιαυτό να είναι έτσι στην ΤΣΙΤΑ????????????? λέω να μην του δίνω αλλο......
Θα κάνει καμία έφοδο η αστυνομία και άντε να πεις οτι το δίνω στην γάτα μου......![]()

και εγω του δινω βιταμινες και εχουν μεσα Ταυρινη 
julia
Διακεκριμένο μέλος
ΤΕΡΜΑ... κομμένες... γιατι θέλω να τον πάρω μαζί το Πάσχα στο χωριό.... και τέτοια συμπεριφορά δεν επιτρέπετε ειναι απαράδεκτη μπροστά σε έναν Τσάρο....
Με τί μούτρα.. θα σταθώ μπροστά Του.....

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ίσως να μην φταίνε τα φάρμακα κ ο γάτος να είναι Μπολσεβίκος κ όσο πλησιάζει η ώρα να δει τον Τσάρο...και τέτοια συμπεριφορά δεν επιτρέπετε ειναι απαράδεκτη μπροστά σε έναν Τσάρο....
Με τί μούτρα.. θα σταθώ μπροστά Του.....![]()
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ίσως να μην φταίνε τα φάρμακα κ ο γάτος να είναι Μπολσεβίκος κ όσο πλησιάζει η ώρα να δει τον Τσάρο...
ωχ.....

λες να έχουμε καμία Κόκκινη Επανάσταση??? Μαζί με την Κόκκινη Ανάσταση?????

και.. έχουμε και τους κλοσάρ.....

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Λες να κάνει και η δικιά μας καμιά επανάσταση πασχαλιάτικα;ωχ.....λες να έχουμε καμία Κόκκινη Επανάσταση???
Μαζί με την Κόκκινη Ανάσταση?????
και.. έχουμε και τους κλοσάρ......
julia
Διακεκριμένο μέλος

..... με βλέπω σκοπιά με την λαμπάδα.....
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ξέρω... θα του βάλω και χαμομήλι στο νερό....
..... με βλέπω σκοπιά με την λαμπάδα.....

θελω φωτογραφιεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
θελω φωτογραφιεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
απο το χαμομήλι , το νερό ή την λαμπάδα?????

τστσ.... τα γούστα σου.....

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
ειδες γουστα...τσ τσ τσ

julia
Διακεκριμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
στην ταράτσα??????
ΕΕΕΕΕΕΕ?????
και καλό ΣΚ!!!!!!!!!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

Τώρα θα δεις,αντεπίθεση αμελινόγατων!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool