Κεραμιδό-maniacs

Εσύ Beeb εισαι ο κορκοντζελόγατος; Τι σημαίνει αυτό; είναι κανένας διακριτικός τίτλος; τι έκανες για να στον απονείμουν; Πες μου καλέ μου, είσαι το ίνδαλμά μου, άμα κάνεις όλα αυτά τα ζερζεβουλικά. Εγώ δεν είμαι άτακτη, απλώς, σνομπ και απόμακρη. Να, τώρα ας πούμε, με βούτηξε ο μπαμπάς από την αγκαλιά της μαμάς, για να κάτσουμε στον καναπέ. Σιγά. Βγήκα έξω, μες τη νύχτα, ανέβηκα σε ένα γατοέπιπλο και κοίταζα τα αστέρια. Τέτοια κάνω και για να γουργουρίσω, ούτε λόγος, σπάνια το κάνω η μαμά μου δε, λέει ,ότι ακούγεται πιο πολύ σαν ροχαλητό χχχχχχΓΟΥΡΡΡΡΡχχχχχΓΟΥΡΡΡΡΡ. :rolleyes::rolleyes:
BASSET
Γεια σου Basset! Ναι, εγώ είμαι ο κορκοντζελόγατος! Αν δεις το θέμα μου "Ένας χρόνος Beeb" που ανοίχτηκε στις 19 Αυγούστου, θα καταλάβεις τι κουμάσι είμαι. Περιληπτικά, είμαι ένας λούμπεν λατίνος εραστής. Κάνω ό,τι μου καπνίσει αφού πρώτα τους γλυκάνω πουλώντας έρωτες (πλησιάζω με ουρά κατάρτι ή πηγαίνω και ζυμώνω γουργουρίζοντας την κυρία επί των τιμών μου όταν την πετύχω να κάθεται στον καναπέ). Κι όταν με ζορίσουν, τραβάω και καμιά μπάτσα ή κάνα δάγκωμα. Πολύ macho όμως, μιλάμε, δικιά μου.
Θα χαρώ να σε βοηθήσω να κάνεις τη ζωή των διπόδων σου πατίνι!
Γεια σου, μωρό... Τα λέμε! :cool:

Beeb Clooney

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α, εδώ βλέπω εξυφαίνονται καταχθόνιες συνωμοσίες!:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια και όσοι παρευρέθηκαν στη συνάντηση τη θαύμασαν ήδη, είπα να την παρουσιάσω και στους υπόλοιπους. Ιδού λοιπόν η Μαργκό (ή αλλιώς Παπουτσωμένη Γάτα), η αδελφούλα του Μέλα, που εδώ και λίγες μέρες μας χαρίζει τα γουργουρητά της.:inlove:
Κάνει πολύ καλή παρέα με τον Πορδίτσο, παίζουν συνέχεια μαζί και το βράδι κοιμούνται και οι δύο στο κρεββάτι μας.:happy:
Όπως θα δείτε και από το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί, ο Πορδολέων ήταν τζέντλεμαν απ'την αρχή, την καλοδέχτηκε και της έδειξε τα κατατόπια!:D

Τί κουκλιά!! :inlove:
Το ρεπορτάζ δε θεϊκό... :up:

Καλημερα σας κεραμυδογατακια...!!! Εδω Τυμι...Ειμαι και εγω κεραμυδογατος η μαμα μου με βρηκε οταν ημουν πολυ μωρακι περιπου 2 εβδομαδων και με μεγαλωσε γιατι τη βιολογικη μου μαμα της εριξε καποιος φολα...Θυμαμαι ηταν μια βροχερη μερα του Σεπτεμβρη το 2000, εκει που καθομουν κουλουριασμενος κατω απο μια γλαστρα διπλα στο νεκρο μου αδερφουλη ξαφνικα ακουσα μια γυναικια φωνη και γυρισα να κοιταξω... Τοτε ειδα μια κοπελιτσα που με φωναζε... Τοτε αρχισα να περπαταω και πηρα σβαρνα ολα τα σκαλια κουτρουβαλωντας... Μετα βρεθηκα κατευθειαν στην αγκαλια της τωρινης μου μαμας. Η οποια κατευθειαν με ζεστανε με ταϊσε γιατι ημουν πολυ πεινασμενος... Ειναι παρα πολυ καλη και την αγαπαω παρα πολυ με μεγαλωσε με πολυ αγαπη...:) Βεβαια ωρες-ωρες μου τη σπαει οταν κοιμαμαι και ερχεται και με χαϊδευει... Προσφατα μαλιστα απεκτησα και ενα καινουριο αδερφο το Σιμπα στην αρχη δεν τον πηγαινα και πολυ αλλα μετα ομως τον συμπαθησα... Ειναι καλος τελικα δεν ειναι τοσο κακος οσο πιστευα,μαλιστα το καλοκαιρι που τον κρατησε η μαμα μου σπιτι μας αρχισαμε να παιζουμε λιγο... Αλλα καποιες φορες του εκανα ΧΧΧΧ γιατι ειναι μωρο ακομα και ολο παιχνιδια ηθελε και βαριομουν να παιζω συνεχεια μαζι του...

Τυμι, πολύ ωραία η ιστορία σου και με χαρούμενο τέλος! :up::up:
Στείλε μας και καμιά φωτό δική σου και του Σίμπα για να σας καμαρώσουμε! :) Εκτός από αυτές της gallery, δηλαδή!

Γεια σου Τιμυ!Καλα να περνατε με το φιλαρακο σου τον Σιμπα!:)

Επειδή είναι ζηλιάρης, ο Μέλας απαίτησε και εκείνος να διεκδικήσει τη θέση του στους Κεραμιδιού Maniacs :D:lol:

Ακολουθεί η απάντηση του στο ρεπορτάζ της Aretha για την αδερφή του Μαργκό... :cool:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• μσύρος πάνθηρας.jpg
    μσύρος πάνθηρας.jpg
    126,1 KB · Εμφανίσεις: 46
  • ΑΚΟΥΣΑ.jpg
    ΑΚΟΥΣΑ.jpg
    76 KB · Εμφανίσεις: 45
  • χμ.jpg
    χμ.jpg
    76,1 KB · Εμφανίσεις: 46
  • το νου σου.jpg
    το νου σου.jpg
    75,2 KB · Εμφανίσεις: 46
  • αλλιώς.jpg
    αλλιώς.jpg
    75,5 KB · Εμφανίσεις: 50
Επειδή είναι ζηλιάρης, ο Μέλας απαίτησε και εκείνος να διεκδικήσει τη θέση του στους Κεραμιδιού Maniacs :D:lol:

Ακολουθεί η απάντηση του στο ρεπορτάζ της Aretha για την αδερφή του Μαργκό... :cool:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
:lol: :lol: :lol: :lol: Τέλειοοοο! :lol: :lol: :greycat:

Αααα, έτσι εξηγείται το απειλητικό βλέμμα... Γιατί αλλιώς τον θυμόμουν!:P Άντε, να τον δούμε και με σαρίκι :lol:

Αααα, έτσι εξηγείται το απειλητικό βλέμμα... Γιατί αλλιώς τον θυμόμουν!:P Άντε, να τον δούμε και με σαρίκι :lol:

Σίγουρα... :blink:
Άσε που ο μπαμπάς για να τον πειράξει τον φωνάζει Μανωλιό :hmm:,
Για την ακρίβεια: "Εεεε Μανωλιό! Ήντα κάνεις!..." :lol::lol::lol::lol::lol:

Ε όπως και να το κάνεις κάτι το χρώμα κάτι το βλέμα....έχει κάτι απο κριτικάτσι ο Μέλας! ;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καλε τι ομορφο σοι ειναι αυτο!:inlove::inlove::inlove:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καλε τι ομορφο σοι ειναι αυτο!:inlove::inlove::inlove:

Είδες;:inlove: Άτιμο πράγμα τα γονίδια!! :rolleyes:

Το ομορφόσογο...Το λεβεντάτσι κι η μπαλαρίνα :D
Φτου μας φτου μας :lol:

Ετσι πρεπει!Η δικια μας η χαζη ολη μερα κοιταει τον ουρανο.Η μαμα λεει επειδη ειναι ερωτευμενη,ακους;Με εναν τυπο στην Αθηνα,θα γνωριστουν λεει τα Χριστουγεννα...Ερωτες και χαζομαρες λεω εγω.Και δεν καταλαβα,τι εχει αυτος περισσοτερο απο μενα;Ενταξει,εχει μπλε ματια...Πιφ,εγω ειμαι ολοκληρος μπλε!

Ασ'τα φιλε Σειριε.Να δεις που το κανει επειδη ο αλλος ειναι αριστοκρατης στην καταγωγη!:down: Μην κοιτας που σου κανει την φιλη, μολις ειδε τις περγαμηνες του αλλου περι αριστοκρατικης καταγωγης, αμεσως ξιπαστηκε.:blink::down: Ετσι ειναι οι γυναικες.:down:
Και εσυ σε αντιποινα καν της κχουουου και αγνωησε την.Αυτες οι ψιλομυτες τετοια θελουν...την μεθοδο του γραματασημου!:blink::lol:
Μια βερα κεραμιδογατα
Μυτρω

Ετσι λες ε;Να μην πεσει η αυτοπεποιθηση μου...
Μωρε και χου της κανω,κι οποτε κοιμαται για να φτιαξει επιδερμιδα για τον μορφονιο,παω και της σκαω μια περιποιημενη δαγκωνια στη γυριστη ουρα της.Θα δει αυτη...Εμ κι αυτη η μαμα αντι να μου φερει καμια περπατημενη κεραμιδογατα μου εφερε αυτη τη χαζοβιολα.Σιαμ και βλακειες.Ολο περπατει κουνιστη και λυγοστη,κουναει κι αυτο το πραγμα που υποτιθεται οτι ειναι ουρα,και μιλαει στη μαμα ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Πανε οι παλιες μας κουβεντουλες.Και μολις κανει δουλεια η μαμα,τρεχει πανω της και την κοιταζει μεσα στα ματια,και η αθωα η μαμα μου(ειναι αβγαλτη μωρε και δεν ξερει η καημενη) λιωνει και της κανει γλυκες.Μπλιαχ...Θα εχουμε και μωρα λεει σε μερικους μηνες.Απο ΑΥΤΗ;;;;Ολα χαζα θα βγουν λεω εγω...:down:
Εδω Σιμπα ο Αθηναιος ερωτας της Μοϊρας... Ειδα αυτα που γραφεται για εμενα και για εκεινη... Να προσεχετε πως μιλατε για την κοπελα μου γιατι ειναι μια πραγματικη αριστοκρατησα...:P Και ναι ειναι ερωτευμενη μαζι μου... Δεν καταλαβα τι εχω εγω λιγοτερο απο εσας κυριε Σειριε...? Ενταξει μπορει να ειστε λιγο μεγαλυτερος μου... Και τι εγινε...? Αν θελετε να ξερετε αγαπητε Σειριε η αγαπημενη δεν ειναι καθολου χαζη και ουτε και εγω βεβαια.. Και τα μωρα μας θα βγουν πανεξυπνα και κουκλια... Παντως επειδη μου πατε πολυ κοντρα απο οτι ειδα κυριε Σειριε:P, για να σας κανω να ζηλεψετε οταν θα συναντηθουμε με την κοπελα μου(τα χριστουγεννα)θα σας στειλω φωτογραφιες που θα ειμαστε αγκαλια στο ηλιβασιλεμα....
:D Αυτα προς το παρον... Φιλικα και με καλες προθεσεις(ακομα)
Σιμπα,ενας αριστοκρατης σιαμεζος...:P
:lol:

"Κυριε" (που λεει ο λογος) Σιμπα.
Οπως καλα θα καταλαβατε,εδω ειναι το νημα των κεραμιδογατων.Για τα βουτυρογατα σαν του λογου σας υπαρχει το σιαμεζονημα.Παραπανω απο εσας και την χαζοβιολα αγαπημενη σας εχω:1)ουρά,2)τεραστιες πατουσες,και 3)ασημενιο τριχωμα.Κι ας λεει η μαμα οτι το δικο μου ειναι ασημενιο και της χαζης περλενιο,εγω πιστευω οτι το πολυ πολυ να ειναι κρεμωδες.Ή εστω κρεμ καραμελε.Σκασιλα μου για τα χαζα σας αγκαλιασματα στο ηλιοβασιλεμα,αληθεια,θα την ξεφορτωθω για τα Χριστουγεννα;Ωραια,γιατι λενε οτι οπως σε βρει ο καινουριος χρονος,ετσι θα κυλησει κι ο υπολοιπος!Θα κανω γλυκες στη μαμα δεκαπεντε μερες και θα διορθωσω το λαθος να την φερει σπιτι μας.:mad:
Τα σεβη μου στην αφεντομουτσουναρα σας,
Σερ Σειριος

Αγαπητοί αρσενικοί κεραμιδόγατοι,
παρακολουθώντας τις διενέξεις σας, κατέληξα στο συμπέρασμα πως ένας θα είναι ο $%$##$%% της γειτονιάς (και των περιχώρων άμα λάχει...)
Εγώ!!!
Μπορεί τώρα η μαμά μου να μην με αφήνει να διεκδικήσω το θρόνο μου, γιατί είμαι μικρός ακόμα και αναρρώνει το ποδαράκι μου, όμως προπονούμαι καθημερινά και σε λίγους μήνες θα έχω τη θέση που μου αναλογεί... Και όλες τις γατογκόμενες που σουλατσάρουν στο mycat.

Μετά πολεμικών χαιρετισμών,
Μέλας (γνωστός στην πιάτσα και ως "Ο Μαύρος Πάνθηρας")
:cool:

Μελα παιδι μου,ακου και σωπαινε...Που μας ηρθες απο το πουθενα μια σταλια γατι να μας φας και τα κοριτσια...Beeb,που εισαι;Ανταρσια!

"Κυριε" (που λεει ο λογος) Σιμπα.
Οπως καλα θα καταλαβατε,εδω ειναι το νημα των κεραμιδογατων.Για τα βουτυρογατα σαν του λογου σας υπαρχει το σιαμεζονημα.Παραπανω απο εσας και την χαζοβιολα αγαπημενη σας εχω:1)ουρά,2)τεραστιες πατουσες,και 3)ασημενιο τριχωμα.Κι ας λεει η μαμα οτι το δικο μου ειναι ασημενιο και της χαζης περλενιο,εγω πιστευω οτι το πολυ πολυ να ειναι κρεμωδες.Ή εστω κρεμ καραμελε.Σκασιλα μου για τα χαζα σας αγκαλιασματα στο ηλιοβασιλεμα,αληθεια,θα την ξεφορτωθω για τα Χριστουγεννα;Ωραια,γιατι λενε οτι οπως σε βρει ο καινουριος χρονος,ετσι θα κυλησει κι ο υπολοιπος!Θα κανω γλυκες στη μαμα δεκαπεντε μερες και θα διορθωσω το λαθος να την φερει σπιτι μας.:mad:
Τα σεβη μου στην αφεντομουτσουναρα σας,
Σερ Σειριος
Σας πληροφορω να σας πω monsieur Σειριε (το monsieur ειναι για να δειτε οτι ειμαι και γαλλομαθης)... Οτι, εχω καθε δικαιωμα να ειμαι εδω και όπου αλλου μου αρεσει... Εχουμε δημοκρατια βλέπετε... Και επισης ο αδερφος μου Τυμι ειναι κεραμυδογατος.... Και απο τη στιγμη που θυγεται την αγαπημενη μου ως σωστος gentlemen ειμαι υποχρεωμενος να την προστατευσω απο οτιδηποτε... Και θα μιλησω και στους φιλους μου τα σιαμακια να ειναι προετοιμασμενοι σε περιπτωση που ερθετε απο εκει για να σας βγαλουμε knockout... :P Προς το παρον... Γεια σας... :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back