Κεραμιδό-maniacs

Δειλε...Να δειτε που θα εφυγε κουνωτας την σοκολατενια του ουρα...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρήθα - Αλίκη, χάρηκα πολύ ,που έχεις τη Μαργκό στην αγκαλιά σου, για να μη μιλήσω για τον Πορδολέοντα. Να σου ζήσουν. Τελικά, επιμένεις:" Άσπρο- μαύρο, κλασσικός συνδυασμός." Πρέπει να προσθέσεις, "......σε υπερμοντέρνα διάταξη" ή κάτι πιο ευφάνταστο, ξέρεις εσύ.
:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτή τη φωτό την έχω τάξει στην Αλίκη που της αρέσει πολύ:) Ως γνήσια σπιτιού - Κεραμιδιού, η Μελίσσα μου απολαμβάνει το γαλατάκι της, σε ηλικία ενάμιση μήνα, στην αγκαλιά της μαμάς!

melipouakoiliazz9.jpg

Αυτή τη φωτό την έχω τάξει στην Αλίκη που της αρέσει πολύ:) Ως γνήσια σπιτιού - Κεραμιδιού, η Μελίσσα μου απολαμβάνει το γαλατάκι της, σε ηλικία ενάμιση μήνα, στην αγκαλιά της μαμάς!

melipouakoiliazz9.jpg

:inlove::inlove::inlove::inlove::baby::baby::baby:
Πανέμορφη φωτογραφία και πάρα πολύ τρυφερή!!!
Λιώσαμε με τον Αριέλ!!!!
Να την χαίρεσαι!!

Η Μέλη που τρελαίνεται να την καμαρώνουν ευχαριστεί θερμά: "muchas gracias, querido Ariel y querida Mar, soy una gata guapa!, lo se":greycat::kiss::lol:

Στελλα η φωτογραφια θεικη:up: και η κοιλιτσα "θεικοτερη":blink::up:
Εχεις ανοιξει κανενα θεματακι με τις γατουλες σου?

Σειριε αρχηγε, ετσι μπραβο αγορι μου μην αφηνεις κανεναν αριστοκρατη τζιτζιφιογκο να σου παρει τον αερα. Αυτο μας ελειπε να "μας την βγουνε" και οι φλωροι:down::up:
Ολα τα κεραμιδογατα ( ακομη και ο μπουνταλας Αρουλης) ειναι μαζι σου! :up::up::up:
Με αγωνιστικους χαιρετισμους
Μυρτω
Υ.Γ Σειριε αν χρειαστεις βοηθεια νιαουρισε συνθηματικα τρεις φορες και
καθαριζουμε για παρτη σου.:up:
Κορκονζελογατε σταματα να παριστανεις τον χαριτωμενο, και "εσο ετοιμος" :blink::lol:

Τι ομορφο μωρο...Και πολυ γλυκια ποζα!

Μελα παιδι μου,ακου και σωπαινε...Που μας ηρθες απο το πουθενα μια σταλια γατι να μας φας και τα κοριτσια...Beeb,που εισαι;Ανταρσια!
Εδώ είμαι, μωράκι! Ναι, σε σένα τη δίποδη Δώρα μιλάω. Τι λάτιν λάβερ θα ήμουν αν σε άρχιζα στα "μπονσουάρ σερί μανδάμ";;;

Μπορεί τώρα η μαμά μου να μην με αφήνει να διεκδικήσω το θρόνο μου, γιατί είμαι μικρός ακόμα και αναρρώνει το ποδαράκι μου, όμως προπονούμαι καθημερινά και σε λίγους μήνες θα έχω τη θέση που μου αναλογεί... Και όλες τις γατογκόμενες που σουλατσάρουν στο mycat.
Προς Μέλα:
Τιιιιι έχουμε, πιτσικόκο; Μαγκέψαν τα μονόροφα και βάλαν ασανσέρ;;;;

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι, αλλά μην κάνεις όνειρα να φας όλα τα γκομενάκια. Δεν λέω, μετράτε κι εσείς οι ντεληκανήδες. Όμως κι εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε το καρακατίμαυρο κατιτίς μας και μην κοιτάς που δεν μιλάω και πολύ για τε γενέκε. Αυτούς που δεν μιλάνε να φοβάσαι! :cool::cool::cool:

Πάντως σε παραδέχομαι! Έτσι σκεφτόμουν κι εγώ στην ηλικία σου! Από του χρόνου κι αν συνεχίσεις έτσι, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να συμμαχήσουμε και να κάνουμε το φόρουμ λαμπόγυαλο!
Υπογραφή,
Beeb

Στελλα η φωτογραφια θεικη:up: και η κοιλιτσα "θεικοτερη":blink::up:
Εχεις ανοιξει κανενα θεματακι με τις γατουλες σου?

Ευχαριστούμε, Νίκη!
Βεβαίως και έχουμε θέμα: Ο Νίνο και η Μέλη:cat::greycat: Να μας επισκεφτείτε, δεν θα χάσετε;)

Ευχαριστούμε, Νίκη!
Βεβαίως και έχουμε θέμα: Ο Νίνο και η Μέλη:cat::greycat: Να μας επισκεφτείτε, δεν θα χάσετε;)
Συναδελφόντζελε, φοβερή η φωτό του μωρού Μελισσόγατου με την πουαντιγιέ κοιλιά της! :up::up::up:

Συναδελφόντζελε, φοβερή η φωτό του μωρού Μελισσόγατου με την πουαντιγιέ κοιλιά της! :up::up::up:

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια, Κορκοντζελομάνα:P Έχω βάλει και μερικές στο θέμα τους... αλλά πρέπει να βρω κι άλλες! Κι εγώ δεν τα χορταίνω να τα βλέπω μωράκια!:)

Beeb,τωρα την πεφτεις και σε διποδα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Επειδή είναι ζηλιάρης, ο Μέλας απαίτησε και εκείνος να διεκδικήσει τη θέση του στους Κεραμιδιού Maniacs :D:lol:

Ακολουθεί η απάντηση του στο ρεπορτάζ της Aretha για την αδερφή του Μαργκό... :cool:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΟΣ Κουκλαρος ο Μέλας. Πραγματικά υπέροχος.!!!Να τον χαίρεσαι.:up:

melipouakoiliazz9.jpg
Τι καταπληκτική γάτα είναι αυτή η ζουζούνα?? Αλήθεια τωρα που μεγάλωσε έχει ακόμη τέτοιο χρώμα στην κοιλίτσα της??:)

Εδώ είμαι, μωράκι! Ναι, σε σένα τη δίποδη Δώρα μιλάω. Τι λάτιν λάβερ θα ήμουν αν σε άρχιζα στα "μπονσουάρ σερί μανδάμ";;;

Προς Μέλα:
Τιιιιι έχουμε, πιτσικόκο; Μαγκέψαν τα μονόροφα και βάλαν ασανσέρ;;;;

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι, αλλά μην κάνεις όνειρα να φας όλα τα γκομενάκια. Δεν λέω, μετράτε κι εσείς οι ντεληκανήδες. Όμως κι εμείς οι Βορειοελλαδίτες το έχουμε το καρακατίμαυρο κατιτίς μας και μην κοιτάς που δεν μιλάω και πολύ για τε γενέκε. Αυτούς που δεν μιλάνε να φοβάσαι! :cool::cool::cool:

Πάντως σε παραδέχομαι! Έτσι σκεφτόμουν κι εγώ στην ηλικία σου! Από του χρόνου κι αν συνεχίσεις έτσι, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να συμμαχήσουμε και να κάνουμε το φόρουμ λαμπόγυαλο!
Υπογραφή,
Beeb

:hmm:Σαν πολύ δεν μαζευτήκαμε καλέ εδώ μέσα:mad: Ε όχι και να μου φάτε τα κοριτσάκια. Θα σας ρίξω σκόνη:cool:

Μάγκες, η ομορφιά και η τσαχπινιά θα έχει τον τελευταίο λόγο στις γυναίκες και εκεί σας έχω ξεπεράσει μακράν... :cool:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• 30-09-08_2322.jpg
    30-09-08_2322.jpg
    79,4 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 30-09-08_2319.jpg
    30-09-08_2319.jpg
    72,4 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 30-09-08_2323.jpg
    30-09-08_2323.jpg
    69,4 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 30-09-08_2320.jpg
    30-09-08_2320.jpg
    59,9 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 30-09-08_2318.jpg
    30-09-08_2318.jpg
    72,7 KB · Εμφανίσεις: 31
Λοιπον αγορια,να τις μοιρασουμε.Αιμιλιες,θες τις πορτοκαλενιες που κανετε και σετ;Να παρω εγω τις βρετανιδες που μου αρεσουν οι γυναικες με πιασιματα,ο Beeb τις μαυρες καλλονες,κι ο Μέλας τις τιγρε.Πως σας φαινεται η μοιρασια;

Εγω πάντως το ξεκαθαριζω. Την Ιριδα μου δεν την διεκδικει κανείς γιατι θα μαλωσουμε ε! :P

Λοιπον αγορια,να τις μοιρασουμε.Αιμιλιες,θες τις πορτοκαλενιες που κανετε και σετ;Να παρω εγω τις βρετανιδες που μου αρεσουν οι γυναικες με πιασιματα,ο Beeb τις μαυρες καλλονες,κι ο Μέλας τις τιγρε.Πως σας φαινεται η μοιρασια;

Καλό μου ακούγεται. Τι να σας κάνω που σας έχω αδυναμία σε όλα τα φιλαράκια μου:D

Ωραια ας περιμενουμε τοτε και την ψηφο των γατοσυναδελφων.Μανδαμ μελλοντικη γατομαμα της Ιριδας παλι καλα που δεν πηρε τις τιγρε ο Αιμιλιος,γιατι την πεφτει και σε μεγαλυτερες!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back