Κεραμιδό-maniacs

Ωραια ας περιμενουμε τοτε και την ψηφο των γατοσυναδελφων.Μανδαμ μελλοντικη γατομαμα της Ιριδας παλι καλα που δεν πηρε τις τιγρε ο Αιμιλιος,γιατι την πεφτει και σε μεγαλυτερες!:lol:

Είναι να μην σου βγει το όνομα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραια ας περιμενουμε τοτε και την ψηφο των γατοσυναδελφων.Μανδαμ μελλοντικη γατομαμα της Ιριδας παλι καλα που δεν πηρε τις τιγρε ο Αιμιλιος,γιατι την πεφτει και σε μεγαλυτερες!:lol:

Σοβαρά? Α σαν δεν ντρεπεται! Η Ιριδα λυπόμαστε αλλά δεν διατιθεται. Ουτε με ειδικη παραγγελια ουτε σε συσκευασια δώρου.

Ευχαριστουμε για την κατανοηση σας! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ως γαταμαμα εχω να δηλωσω τα εξης
1.Οποιος υποψηφιος θαυμαστης ενδιαφερεται για την Μυρτουλα, εγω του δινω την ευχη μου(ας φορτωθει τις ιδιοτροπιες της και καποιος αλλος:blink:)
αν θελει κανεις μια αληθηνη "φαμ φαταλ", εδω ειμαστε;)
2.Ο μικρος μου μπουνταλακος αν και 9 μηνων πια, ακομη δεν εχει δειξει ενδιαφερον για θυλικο γατι.:hmm:Μηπως να αρχισω να ανησυχω?:(

Αυτή τη φωτό την έχω τάξει στην Αλίκη που της αρέσει πολύ:)
Ευχαριστούμεεεεε :up::up::up:
Μα δεν είναι τέλεια φωτογραφία; Η στρογγυλή κοιλίτσα, τα πουά, αλλά ΚΥΡΙΩΣ οι αρκουδοπατούσες... :inlove:

Αυτή τη φωτό την έχω τάξει στην Αλίκη που της αρέσει πολύ:) Ως γνήσια σπιτιού - Κεραμιδιού, η Μελίσσα μου απολαμβάνει το γαλατάκι της, σε ηλικία ενάμιση μήνα, στην αγκαλιά της μαμάς!

melipouakoiliazz9.jpg
Αυτο ειναι σωστο Bengal tigre look.
εχω μεινει αγαλμα:up::up::up::lol::lol::lol:

2.Ο μικρος μου μπουνταλακος αν και 9 μηνων πια, ακομη δεν εχει δειξει ενδιαφερον για θυλικο γατι.:hmm:Μηπως να αρχισω να ανησυχω?:(

Μπα και εμένα ο δικός μου τον νου του στο παιχνίδι τον έχει ακόμα και είναι 9 μηνών:)

Είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΟΣ Κουκλαρος ο Μέλας. Πραγματικά υπέροχος.!!!Να τον χαίρεσαι.:up:

Ευχαριστούμε για το κοπλιμάν :D:greycat:

:hmm:Σαν πολύ δεν μαζευτήκαμε καλέ εδώ μέσα:mad: Ε όχι και να μου φάτε τα κοριτσάκια. Θα σας ρίξω σκόνη:cool:

Λοιπον αγορια,να τις μοιρασουμε.Αιμιλιες,θες τις πορτοκαλενιες που κανετε και σετ;Να παρω εγω τις βρετανιδες που μου αρεσουν οι γυναικες με πιασιματα,ο Beeb τις μαυρες καλλονες,κι ο Μέλας τις τιγρε.Πως σας φαινεται η μοιρασια;

Μέλας: "Μου είπε η μαμά πως θα με στειρώσει, οπότε αγόρια αναγκαστικά αποσύρομαι από το ματς. Αν θέλετε πάντως οργανώνω εκδρομή στο Άγιο Όρος... Για την ιστορία, εάν ήμουν στη θέση να διεκδικήσω κατηγορία, θα έλεγα Σιάμ και μόνο Σιάμ :D"

Ευχαριστούμε για το κοπλιμάν :D:greycat:

Μέλας: "Μου είπε η μαμά πως θα με στειρώσει, οπότε αγόρια αναγκαστικά αποσύρομαι από το ματς. Αν θέλετε πάντως οργανώνω εκδρομή στο Άγιο Όρος... Για την ιστορία, εάν ήμουν στη θέση να διεκδικήσω κατηγορία, θα έλεγα Σιάμ και μόνο Σιάμ :D"

Καλέ και οι υπόλοιποι στειρωμένοι είναι και ο δικός μου ετοιμάζεται σε κάνα μήνα:) Για φλέρτ μιλάμε καλέ

Beeb,τωρα την πεφτεις και σε διποδα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Όχι... "μωράκι", απλώς τους τονώνω το ηθικό για να μην κλαίνε που είναι γλόμποι!
Βρε άμα η γυναίκα δεν είναι τίγκα στην τρίχα, τι να την κάνεις;;;

Beeb

Για τους απανταχού θαυμαστές μας!!!!!!!!!!!

Η ΚΑΚΟΠΕΡΑΣΗ σε όλο της το ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!
PA010023.jpg

Είμαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και φαίνεται!!!!
P9280012.jpg

Κούκλος (και λουστραρισμένος ο Τσάρος), αλλά και ο Κίκης... τροφαντός-τροφαντός, για τρελό ζούληγμα!! :inlove: Κι από ό,τι βλέπω, το δολοφονικό βλέμμα δεν το απέβαλε στην εξοχή, ε; :cool:

Julia, τα "βασανισμένα" σου μου 'φτιαξαν τα κέφια! :up::up::up::D:D:D

Julia ,o Κικης καθε φορα που τον παρατηρω δειχνει πιο μεγαλος και βαρυς:hmm:Μαλλον απο την κακοπεραση θα ειναι:blink:;)
Ποσα κιλα ειναι τωρα?:D
Παντος εναν αερα ανωτεροτητας τον εχει!:up:

Παντος εναν αερα ανωτεροτητας τον εχει!:up:
Ποια ανωτερώτητα Νίκι μου; Εγώ κοιτάζοντας το βλέμμα του βελάκια τον βλέπω να πετάει:lol::lol:.
Ίσως φταίει η εξοχή αυτός ήταν ήσυχο γατάκι:lol::lol:.
Άσε δε η "κακοπέραση".....

Ποια ανωτερώτητα Νίκι μου; Εγώ κοιτάζοντας το βλέμμα του βελάκια τον βλέπω να πετάει:lol::lol:.
Ίσως φταίει η εξοχή αυτός ήταν ήσυχο γατάκι:lol::lol:.
Άσε δε η "κακοπέραση".....

Εννοω οτι εχει ενα υφος οτι "τους βλεπει ολους αφ'υψηλου".Ενας σνομπ
πρωτευουσιανος, παιδι μου.;):P:lol::lol:
Julia απαιτουμε και αλλες φωτο του Κικη γαι να διαλευκανθει καλα το υφος του!:blink::lol::lol::lol:

Julia απαιτουμε και αλλες φωτο του Κικη γαι να διαλευκανθει καλα το υφος του!:blink::lol::lol::lol:
Ναι Ναι Ναι.:lol::lol::lol:

Τζούλια τι κούκλος ειναι αυτος!Τον σηκωσε το κλιμα της εξοχης ε;
Μαμα Μέλα,αφού είστε θαυμάστρια των σιαμ,να περνάτε από το νήμα μας να τα λέμε,σε λίγο θα έχουμε και μωράκια!

Μαμα Μέλα,αφού είστε θαυμάστρια των σιαμ,να περνάτε από το νήμα μας να τα λέμε,σε λίγο θα έχουμε και μωράκια!

Ευχαρίστως να σας επισκεπτόμεθα αξιότιμη Σιάμ οικογένεια :D
Και εσείς είστε ευπρόσδεκτοι στο κονάκι μας :)

Αν και βλέπω να φεύγω με τα μωράκια αγκαλιά στα κρυφά (ένα βράδυ βροχερό και σκοτεινό ) :lol::lol::lol:

Ευχαρίστως να σας επισκεπτόμεθα αξιότιμη Σιάμ οικογένεια :D
Και εσείς είστε ευπρόσδεκτοι στο κονάκι μας :)

Αν και βλέπω να φεύγω με τα μωράκια αγκαλιά στα κρυφά (ένα βράδυ βροχερό και σκοτεινό ) :lol::lol::lol:
Με ολα βρε αχορταγοι;:lol:
Πάντως όταν έρθει εκείνη η ώρα με το καλό,κι αν δεν προτιμήσετε κάποιο αδεσποτάκι,θα χαρούμε να σας συνεντευξιάσουμε για ένα από τα μωρά μας.Αν κι έχουμε βρει γατογονείς,αν θέλει κάποιος από το φόρουμ,θα τον προτιμήσω,ειδικά η υπευθυνότητα που επιδείξατε στο θέμα του Μέλα σας κάνει πολύ σωστους γατογονεις.:)

Με ολα βρε αχορταγοι;:lol:
Πάντως όταν έρθει εκείνη η ώρα με το καλό,κι αν δεν προτιμήσετε κάποιο αδεσποτάκι,θα χαρούμε να σας συνεντευξιάσουμε για ένα από τα μωρά μας.Αν κι έχουμε βρει γατογονείς,αν θέλει κάποιος από το φόρουμ,θα τον προτιμήσω,ειδικά η υπευθυνότητα που επιδείξατε στο θέμα του Μέλα σας κάνει πολύ σωστους γατογονεις.:)

Αααααχ, φωτιές βάζεις, φωτιές βάζεις... :lol:
Μακάρι να πείσω τον γατομπαμπά για δεύτερο γατάκι και θα σου κάνω και κωλοτούμπες ανάποδες στην συνέντευξη :D (αν αποφασίσουμε να μην υϊοθετήσουμε αδεσποτάκι)

Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια :)

Και ναι, όοοολα θα τα έπαιρνα!! αλλά θα έμενε μάλλον πίσω ο μπαμπάς :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back