aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 16:04 Η aalyah έγραψε: #921 10-10-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το!! Ο Φρίξος καθόταν με τις ωωωωωρες στο μπαλκόνι και κοιτούσε ΟΛΑ τα δρώμενα. Επίσης "έδινε" την μάνα μου στεγνά στον πατέρα μου, όταν την έβλεπε απο το μπαλκόνι να γυρνάει σπίτι. Έτρεχε σαν μανιακός στην πόρτα! Και ακουγες απο μέσα τον μπαμπα "Θένιααααα γύρισε η μαμά σου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 16:04 Η Μυρτω4038: #922 10-10-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 16:52 Η bunny έγραψε: #923 10-10-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από peggoto: το μωρο μου... Click για ανάπτυξη... Αχ,ειναι τέλειος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η Ελένη Άνση: #924 10-10-08 17:02 Να, πως μπορείς να γελοιοποιήσεις μια καθ'όλα αξιοπρεπή γάτα: Να την φωτογραφήσεις την ώρα που χασμουριέται. Ιδού, η Μπασσέτ χασμώμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2156.jpg 178,7 KB · Εμφανίσεις: 35 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:04 Η Zbeebz έγραψε: #925 10-10-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Να, πως μπορείς να γελοιοποιήσεις μια καθ'όλα αξιοπρεπή γάτα: Να την φωτογραφήσεις την ώρα που χασμουριέται. Ιδού, η Μπασσέτ χασμώμενη Click για ανάπτυξη... Μα τι γέλιο που έχουν όταν χασμουριούνται!!! Όσο για τον Beeb, είπε και ελάλησε: "Μισή ντροπή δική της, μισή ντροπή δική μου"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:32 Η Ελένη Άνση: #926 10-10-08 17:32 Αυτήν την παπαράτσα, θα τη δαγκώσω. Είναι ικανή να με βγάλει φωτογραφία και την ώρα της άμμου. Beeb, είσαι κούκλος, είτε με ανοιχτό είτε με κλειστό στόμα (και τι ωραία δόντια που έχουμε και οι δυό μας!!!) Άσε τον παλιόκοσμο να λέει, να λέει ό,τι θέλει Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:37 Η Zbeebz έγραψε: #927 10-10-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αυτήν την παπαράτσα, θα τη δαγκώσω. Είναι ικανή να με βγάλει φωτογραφία και την ώρα της άμμου. Beeb, είσαι κούκλος, είτε με ανοιχτό είτε με κλειστό στόμα (και τι ωραία δόντια που έχουμε και οι δυό μας!!!) Άσε τον παλιόκοσμο να λέει, να λέει ό,τι θέλει Bassy Click για ανάπτυξη... Bassy, εδώ Beeb. Τέτοιος μαυρογκάγκανος που είμαι, τα δόντια μου φαίνονται ακόμα πιο άσπρα και το δίποδό μου με φωνάζει Count Dracula. Συμφωνώ μαζί σου. Άσε τα ανίδεα δίποδα να λένε ό,τι θέλουν. Είμαστε πανέμορφα πλάσματα κι αυτό δεν κρύβεται!!! Μουσουδοφιλάκια, Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 21:37 Η tzoutzou έγραψε: #928 10-10-08 21:37 Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η Μυρτω4038: #929 10-10-08 22:12 Οι φωτγραφιες των γατιων την ωρα που χασμουριονται ειναι πραγματικα φοβερες.Ενα τοσο δα πλασματακι να παιρνει μια τοσο αγρια εκφραση...πραγματικα μαγικο! Ζηλεψα θα προσπαθησω και εγω να πετυχω την Μυρτουλα να χασμουριεται,γιατι ο αγαθιαρης μου αποκλειεται να βγει αγριος στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 23:53 Η Zbeebz έγραψε: #930 10-10-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Click για ανάπτυξη... Μα η δικιά σου έχει βγει γλυκύτατη στη φωτό! Όχι τέρας απ' την κόλαση, όπως η Bassy και ο Beeb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 00:30 Η Ελένη Άνση: #931 11-10-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι, και αναδεικνύονται τα υπέροχα μουστάκια της Leia. Επίσης, η Κίτυ της Peggoto είναι πολυ χαριτωμένη στην αρχή του χασμουρητού της. Niki, δεν σε βλέπω καλά, αν βγάλεις την πριγκίπισσα Μυρτούλα φωτογραφία με τη στομάτα ανοιχτή.Θα σου τα ψάλλει Όσο για τον Αρούλη, εγώ νομίζω ότι εφόσον (φυσιολογικά) θα έχει κλειστά τα μάτια και τέντα τη στοματάρα, μια χαρά γελοιοάγριος θα δείχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:51 Η Μυρτω4038: #932 11-10-08 18:51 Λοιπον τι μου εκανε σημερα ο Αρης. Οσες εχετε ερθει σπιτι μου θα θυμαστε στην βεραντα τις πλαστικες ντουλαπες που εχω(πρεπει να φαινονται και στις φωτο).Ο Αρουλης απο τοτε που εγινε καλα το ποδαρακι του καταφερε να ανεβει πανω σ'αυτες πηδοντας πρωτα σ'ενα πλαστικο ντεποζιτο για αποθηκευση νερου που εχουμε.Τον επιασα ηδη μια φορα επ'αυτοφορο πανω στις ντουλαπες. Χθες το βραδυ γυρισε ο αδρεφος μου απο "τα ξενα"(ειναι υποπλοιαρχος και ταξιδευει) και αυτα και τα δυο μολις τον ειδαν σπιτι εξαφανιστηκαν σε χρονο dt.Ισως γιατι ειχαν πολυ καιρο να τον δουν η γιατι αυτος τις αγαπαει μεν αλλα θελει να τις αγκαλιαζει συνεχεια(ειναι χειροτερος και απο μενα).Το μεσημερι που γυρισα απο την αγορα και περασε ο αδερφος μου απο το σπιτι, πηρε αγκαλια τον μικρο και ηρθε να με βρει στην βεραντα (κατι εκανα εγω στα λουλουδια).Ο μικρος του ξεφευγει και αστραπιαια ανεβαινει πανω στις πλαστικες ντουλαπες και μετα βρισκει διεξοδο αναμεσα στην ανοιχτη τεντα και μια προεξοχη που εχουμε(υπαρχει κενο για να διαφευγει ο αερας) και βρισκεται πανω στο υποστεγο της γειτονισας.Απο κει και περα δεν ειχα οπτικη επαφη μαζι του.Αφου τσακωθηκα ασχημα με τον αδερφο μου(ακομη δεν μιλαμε) και πανω στην ταραχη μου εκανα ενα τεταρτο να βρω το κλειδι της ταραρσας ανεβηκα επιτελους πανω να τον ψαξω.Και ο Αρουλης αφαντος.Τι στις διπλανες ταραστες κοιταξα, στην διπλανη οικοδομη που υπηρχε προσβαση στο μπαλκονι τους.Τιποτα, πουθενα.Δεκα φορες εκανα τον γυρω της πυλωτης μηπως επεσε.Ουτε εκει τιποτα.Στον φωταγωγο παλι τιποτα.Αρχισα να σκεφτομαι μηπως επεσε στο κουβουκλιο του ασανσερ(εχει ενα μικρο ανοιγμα).Εχουν περασει περιπου δυο ωρες ,εγω στα προθυρα νευρικης κρισης ηδη σκεφτομαι τα χειριτερα και κλαιω.Η τραγικη ειρωνια ειναι οτι χθες το απογευμα ειχα παει στον κτηνιατρο και του αγορασα σαμαρακι και ηθελα να του βγαλω και φωτο να το δειτε γιατι ειχα αμφιβολια αν του το φορουσα σωστα.Και ξαφνικα μετα απο περιπου δυο ωρες τον βλεπω μπροστα μου στην βεραντα(εγω μπαινοεβγαινα συνεχεια) απο το πουθενα στην κυριολεξια.Δεν καταλαβα που ηταν, η απο που ηρθε(τα ειχα ψαξει ολα εκατο φορες), μαλλον δεν ειναι τοσο μπουνταλακος οσο νομιζω. Τον φιλουσα και τον μαλωνα ταυτοχρονα.Τωρα κοιμαται του καλου καιρου.Χιλια συγνωμη για το σεντονι αλλα ειμαι σιγουρη οτι ΕΣΕΙΣ καταλαβενετε και νιωθετε την αγωνια που περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Η Raisa έγραψε: #933 11-10-08 18:59 Πω πω λαχτάρα που τράβηξες βρε Νίκη....καλά, και πού είχε χωθεί για 2 ώρες ο άτιμος? Δεν πειράζει όμως, τέλος καλό όλα καλά!!! Υ.Γ. Μη του θυμώνεις μωρέ του αδελφού, δεν το ήθελε και αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Η Mia_m έγραψε: #934 11-10-08 19:06 Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:16 Η Μυρτω4038: #935 11-10-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Click για ανάπτυξη... Οχι τα κοιταξα ολα τα πιθανα σημεια πολλες φορες.Παντος τον βρηκα βρομικο(ακομη δεν καθαρισε η μυτουλα του) καπου βρηκε κρυψωνα στην ταρατσα για να ηταν μες'την σκονη.Απο αυριο τα ψεματα τελειωσαν ο μικρος εξερευνητης θα βγαινει μονο με σαμαρακι.Του αρεσει. δεν του ρεσει.Το προβλημα ειναι οτι καταλαβαινει οταν παμε να βγουμε στην βεραντα για να παρουμε κατι, και πεταγεται εξω χωρις καλα,καλα να το καταλαβεις.Θελει παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #936 11-10-08 19:26 Ελα μωρε δεν το ηθελε ο ανθρωπος...Φανταζομαι θα λαχταρησε οσο κι εσυ.Μα που ειχε χωθει κι αυτος ο πορτοκαλενιος πια και σας εκοψε τη χολη; Λοιπον,θα σας πω κατι να γελασετε.Οι γονεις μου καθε Σαββατοκυριακο πανε στο χωριο μας στο Πηλιο.Εχουν κτηματα εκει,και ταϊζουν τις γατουλες που ζουν εκει και ερχονται μολις τους ακουσουν.Παιρνει λοιπον σημερα η μαμα μου τηλεφωνο,και εκει που μιλαμε,ακουω ενα πολυ πολυ επιμονο νιαουρητο.Αρχιζω να την πειραζω που λεει σε μενα για τις γατες μεσα στο σπιτι,αρχιζει να την πειραζει κι ο μπαμπας απο το βαθος οτι κυκλοφορει με συνοδεια γατιων,και μου εξηγει οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:32 Η Μυρτω4038: #937 11-10-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν αυτο εξηγειται επιστημονικα η αλλιως!Αλλα σιγουρα θα σου το επιβαιβεωσουν ολοι οσοι εχουν πορτοκαλογατο! Ο Αρουλης μου μπορει να κανει καμια φορα τον "ανταρτη" (ετσι που παιρνει τα βουνα) αλλλα σιγουρα ειναι η επιβαιβεωση του κανονα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η julia έγραψε: #938 11-10-08 19:42 Ρε λαχτάρα Κυριακάτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #939 11-10-08 20:11 Αμάν βρε κορίτσι μου τί έπαθες άλλο πάλι και τούτο !!!!! Πάντως τέλος καλό όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η bunny έγραψε: #940 11-10-08 20:12 Γεια σας Κεραμιδάκια! Οι Βirmaniacs δε μας καταδέχονται(λοίπουν όλοι)κι είπα να 'ρθω εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το!! Ο Φρίξος καθόταν με τις ωωωωωρες στο μπαλκόνι και κοιτούσε ΟΛΑ τα δρώμενα. Επίσης "έδινε" την μάνα μου στεγνά στον πατέρα μου, όταν την έβλεπε απο το μπαλκόνι να γυρνάει σπίτι. Έτρεχε σαν μανιακός στην πόρτα! Και ακουγες απο μέσα τον μπαμπα "Θένιααααα γύρισε η μαμά σου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 16:04 Η Μυρτω4038: #922 10-10-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 16:52 Η bunny έγραψε: #923 10-10-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από peggoto: το μωρο μου... Click για ανάπτυξη... Αχ,ειναι τέλειος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η Ελένη Άνση: #924 10-10-08 17:02 Να, πως μπορείς να γελοιοποιήσεις μια καθ'όλα αξιοπρεπή γάτα: Να την φωτογραφήσεις την ώρα που χασμουριέται. Ιδού, η Μπασσέτ χασμώμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2156.jpg 178,7 KB · Εμφανίσεις: 35 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:04 Η Zbeebz έγραψε: #925 10-10-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Να, πως μπορείς να γελοιοποιήσεις μια καθ'όλα αξιοπρεπή γάτα: Να την φωτογραφήσεις την ώρα που χασμουριέται. Ιδού, η Μπασσέτ χασμώμενη Click για ανάπτυξη... Μα τι γέλιο που έχουν όταν χασμουριούνται!!! Όσο για τον Beeb, είπε και ελάλησε: "Μισή ντροπή δική της, μισή ντροπή δική μου"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:32 Η Ελένη Άνση: #926 10-10-08 17:32 Αυτήν την παπαράτσα, θα τη δαγκώσω. Είναι ικανή να με βγάλει φωτογραφία και την ώρα της άμμου. Beeb, είσαι κούκλος, είτε με ανοιχτό είτε με κλειστό στόμα (και τι ωραία δόντια που έχουμε και οι δυό μας!!!) Άσε τον παλιόκοσμο να λέει, να λέει ό,τι θέλει Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:37 Η Zbeebz έγραψε: #927 10-10-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αυτήν την παπαράτσα, θα τη δαγκώσω. Είναι ικανή να με βγάλει φωτογραφία και την ώρα της άμμου. Beeb, είσαι κούκλος, είτε με ανοιχτό είτε με κλειστό στόμα (και τι ωραία δόντια που έχουμε και οι δυό μας!!!) Άσε τον παλιόκοσμο να λέει, να λέει ό,τι θέλει Bassy Click για ανάπτυξη... Bassy, εδώ Beeb. Τέτοιος μαυρογκάγκανος που είμαι, τα δόντια μου φαίνονται ακόμα πιο άσπρα και το δίποδό μου με φωνάζει Count Dracula. Συμφωνώ μαζί σου. Άσε τα ανίδεα δίποδα να λένε ό,τι θέλουν. Είμαστε πανέμορφα πλάσματα κι αυτό δεν κρύβεται!!! Μουσουδοφιλάκια, Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 21:37 Η tzoutzou έγραψε: #928 10-10-08 21:37 Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η Μυρτω4038: #929 10-10-08 22:12 Οι φωτγραφιες των γατιων την ωρα που χασμουριονται ειναι πραγματικα φοβερες.Ενα τοσο δα πλασματακι να παιρνει μια τοσο αγρια εκφραση...πραγματικα μαγικο! Ζηλεψα θα προσπαθησω και εγω να πετυχω την Μυρτουλα να χασμουριεται,γιατι ο αγαθιαρης μου αποκλειεται να βγει αγριος στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 23:53 Η Zbeebz έγραψε: #930 10-10-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Click για ανάπτυξη... Μα η δικιά σου έχει βγει γλυκύτατη στη φωτό! Όχι τέρας απ' την κόλαση, όπως η Bassy και ο Beeb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 00:30 Η Ελένη Άνση: #931 11-10-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι, και αναδεικνύονται τα υπέροχα μουστάκια της Leia. Επίσης, η Κίτυ της Peggoto είναι πολυ χαριτωμένη στην αρχή του χασμουρητού της. Niki, δεν σε βλέπω καλά, αν βγάλεις την πριγκίπισσα Μυρτούλα φωτογραφία με τη στομάτα ανοιχτή.Θα σου τα ψάλλει Όσο για τον Αρούλη, εγώ νομίζω ότι εφόσον (φυσιολογικά) θα έχει κλειστά τα μάτια και τέντα τη στοματάρα, μια χαρά γελοιοάγριος θα δείχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:51 Η Μυρτω4038: #932 11-10-08 18:51 Λοιπον τι μου εκανε σημερα ο Αρης. Οσες εχετε ερθει σπιτι μου θα θυμαστε στην βεραντα τις πλαστικες ντουλαπες που εχω(πρεπει να φαινονται και στις φωτο).Ο Αρουλης απο τοτε που εγινε καλα το ποδαρακι του καταφερε να ανεβει πανω σ'αυτες πηδοντας πρωτα σ'ενα πλαστικο ντεποζιτο για αποθηκευση νερου που εχουμε.Τον επιασα ηδη μια φορα επ'αυτοφορο πανω στις ντουλαπες. Χθες το βραδυ γυρισε ο αδρεφος μου απο "τα ξενα"(ειναι υποπλοιαρχος και ταξιδευει) και αυτα και τα δυο μολις τον ειδαν σπιτι εξαφανιστηκαν σε χρονο dt.Ισως γιατι ειχαν πολυ καιρο να τον δουν η γιατι αυτος τις αγαπαει μεν αλλα θελει να τις αγκαλιαζει συνεχεια(ειναι χειροτερος και απο μενα).Το μεσημερι που γυρισα απο την αγορα και περασε ο αδερφος μου απο το σπιτι, πηρε αγκαλια τον μικρο και ηρθε να με βρει στην βεραντα (κατι εκανα εγω στα λουλουδια).Ο μικρος του ξεφευγει και αστραπιαια ανεβαινει πανω στις πλαστικες ντουλαπες και μετα βρισκει διεξοδο αναμεσα στην ανοιχτη τεντα και μια προεξοχη που εχουμε(υπαρχει κενο για να διαφευγει ο αερας) και βρισκεται πανω στο υποστεγο της γειτονισας.Απο κει και περα δεν ειχα οπτικη επαφη μαζι του.Αφου τσακωθηκα ασχημα με τον αδερφο μου(ακομη δεν μιλαμε) και πανω στην ταραχη μου εκανα ενα τεταρτο να βρω το κλειδι της ταραρσας ανεβηκα επιτελους πανω να τον ψαξω.Και ο Αρουλης αφαντος.Τι στις διπλανες ταραστες κοιταξα, στην διπλανη οικοδομη που υπηρχε προσβαση στο μπαλκονι τους.Τιποτα, πουθενα.Δεκα φορες εκανα τον γυρω της πυλωτης μηπως επεσε.Ουτε εκει τιποτα.Στον φωταγωγο παλι τιποτα.Αρχισα να σκεφτομαι μηπως επεσε στο κουβουκλιο του ασανσερ(εχει ενα μικρο ανοιγμα).Εχουν περασει περιπου δυο ωρες ,εγω στα προθυρα νευρικης κρισης ηδη σκεφτομαι τα χειριτερα και κλαιω.Η τραγικη ειρωνια ειναι οτι χθες το απογευμα ειχα παει στον κτηνιατρο και του αγορασα σαμαρακι και ηθελα να του βγαλω και φωτο να το δειτε γιατι ειχα αμφιβολια αν του το φορουσα σωστα.Και ξαφνικα μετα απο περιπου δυο ωρες τον βλεπω μπροστα μου στην βεραντα(εγω μπαινοεβγαινα συνεχεια) απο το πουθενα στην κυριολεξια.Δεν καταλαβα που ηταν, η απο που ηρθε(τα ειχα ψαξει ολα εκατο φορες), μαλλον δεν ειναι τοσο μπουνταλακος οσο νομιζω. Τον φιλουσα και τον μαλωνα ταυτοχρονα.Τωρα κοιμαται του καλου καιρου.Χιλια συγνωμη για το σεντονι αλλα ειμαι σιγουρη οτι ΕΣΕΙΣ καταλαβενετε και νιωθετε την αγωνια που περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Η Raisa έγραψε: #933 11-10-08 18:59 Πω πω λαχτάρα που τράβηξες βρε Νίκη....καλά, και πού είχε χωθεί για 2 ώρες ο άτιμος? Δεν πειράζει όμως, τέλος καλό όλα καλά!!! Υ.Γ. Μη του θυμώνεις μωρέ του αδελφού, δεν το ήθελε και αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Η Mia_m έγραψε: #934 11-10-08 19:06 Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:16 Η Μυρτω4038: #935 11-10-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Click για ανάπτυξη... Οχι τα κοιταξα ολα τα πιθανα σημεια πολλες φορες.Παντος τον βρηκα βρομικο(ακομη δεν καθαρισε η μυτουλα του) καπου βρηκε κρυψωνα στην ταρατσα για να ηταν μες'την σκονη.Απο αυριο τα ψεματα τελειωσαν ο μικρος εξερευνητης θα βγαινει μονο με σαμαρακι.Του αρεσει. δεν του ρεσει.Το προβλημα ειναι οτι καταλαβαινει οταν παμε να βγουμε στην βεραντα για να παρουμε κατι, και πεταγεται εξω χωρις καλα,καλα να το καταλαβεις.Θελει παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #936 11-10-08 19:26 Ελα μωρε δεν το ηθελε ο ανθρωπος...Φανταζομαι θα λαχταρησε οσο κι εσυ.Μα που ειχε χωθει κι αυτος ο πορτοκαλενιος πια και σας εκοψε τη χολη; Λοιπον,θα σας πω κατι να γελασετε.Οι γονεις μου καθε Σαββατοκυριακο πανε στο χωριο μας στο Πηλιο.Εχουν κτηματα εκει,και ταϊζουν τις γατουλες που ζουν εκει και ερχονται μολις τους ακουσουν.Παιρνει λοιπον σημερα η μαμα μου τηλεφωνο,και εκει που μιλαμε,ακουω ενα πολυ πολυ επιμονο νιαουρητο.Αρχιζω να την πειραζω που λεει σε μενα για τις γατες μεσα στο σπιτι,αρχιζει να την πειραζει κι ο μπαμπας απο το βαθος οτι κυκλοφορει με συνοδεια γατιων,και μου εξηγει οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:32 Η Μυρτω4038: #937 11-10-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν αυτο εξηγειται επιστημονικα η αλλιως!Αλλα σιγουρα θα σου το επιβαιβεωσουν ολοι οσοι εχουν πορτοκαλογατο! Ο Αρουλης μου μπορει να κανει καμια φορα τον "ανταρτη" (ετσι που παιρνει τα βουνα) αλλλα σιγουρα ειναι η επιβαιβεωση του κανονα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η julia έγραψε: #938 11-10-08 19:42 Ρε λαχτάρα Κυριακάτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #939 11-10-08 20:11 Αμάν βρε κορίτσι μου τί έπαθες άλλο πάλι και τούτο !!!!! Πάντως τέλος καλό όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η bunny έγραψε: #940 11-10-08 20:12 Γεια σας Κεραμιδάκια! Οι Βirmaniacs δε μας καταδέχονται(λοίπουν όλοι)κι είπα να 'ρθω εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Καλέ, οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είναι οι άντρες, μηδέ των γάτων εξαιρουμένων Όρμα, Νίνο, μην αφήνεις τίποτα ασχολίαστο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 16:52 Η bunny έγραψε: #923 10-10-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από peggoto: το μωρο μου... Click για ανάπτυξη... Αχ,ειναι τέλειος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η Ελένη Άνση: #924 10-10-08 17:02 Να, πως μπορείς να γελοιοποιήσεις μια καθ'όλα αξιοπρεπή γάτα: Να την φωτογραφήσεις την ώρα που χασμουριέται. Ιδού, η Μπασσέτ χασμώμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2156.jpg 178,7 KB · Εμφανίσεις: 35 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:04 Η Zbeebz έγραψε: #925 10-10-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Να, πως μπορείς να γελοιοποιήσεις μια καθ'όλα αξιοπρεπή γάτα: Να την φωτογραφήσεις την ώρα που χασμουριέται. Ιδού, η Μπασσέτ χασμώμενη Click για ανάπτυξη... Μα τι γέλιο που έχουν όταν χασμουριούνται!!! Όσο για τον Beeb, είπε και ελάλησε: "Μισή ντροπή δική της, μισή ντροπή δική μου"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:32 Η Ελένη Άνση: #926 10-10-08 17:32 Αυτήν την παπαράτσα, θα τη δαγκώσω. Είναι ικανή να με βγάλει φωτογραφία και την ώρα της άμμου. Beeb, είσαι κούκλος, είτε με ανοιχτό είτε με κλειστό στόμα (και τι ωραία δόντια που έχουμε και οι δυό μας!!!) Άσε τον παλιόκοσμο να λέει, να λέει ό,τι θέλει Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:37 Η Zbeebz έγραψε: #927 10-10-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αυτήν την παπαράτσα, θα τη δαγκώσω. Είναι ικανή να με βγάλει φωτογραφία και την ώρα της άμμου. Beeb, είσαι κούκλος, είτε με ανοιχτό είτε με κλειστό στόμα (και τι ωραία δόντια που έχουμε και οι δυό μας!!!) Άσε τον παλιόκοσμο να λέει, να λέει ό,τι θέλει Bassy Click για ανάπτυξη... Bassy, εδώ Beeb. Τέτοιος μαυρογκάγκανος που είμαι, τα δόντια μου φαίνονται ακόμα πιο άσπρα και το δίποδό μου με φωνάζει Count Dracula. Συμφωνώ μαζί σου. Άσε τα ανίδεα δίποδα να λένε ό,τι θέλουν. Είμαστε πανέμορφα πλάσματα κι αυτό δεν κρύβεται!!! Μουσουδοφιλάκια, Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 21:37 Η tzoutzou έγραψε: #928 10-10-08 21:37 Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η Μυρτω4038: #929 10-10-08 22:12 Οι φωτγραφιες των γατιων την ωρα που χασμουριονται ειναι πραγματικα φοβερες.Ενα τοσο δα πλασματακι να παιρνει μια τοσο αγρια εκφραση...πραγματικα μαγικο! Ζηλεψα θα προσπαθησω και εγω να πετυχω την Μυρτουλα να χασμουριεται,γιατι ο αγαθιαρης μου αποκλειεται να βγει αγριος στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 23:53 Η Zbeebz έγραψε: #930 10-10-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Click για ανάπτυξη... Μα η δικιά σου έχει βγει γλυκύτατη στη φωτό! Όχι τέρας απ' την κόλαση, όπως η Bassy και ο Beeb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 00:30 Η Ελένη Άνση: #931 11-10-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι, και αναδεικνύονται τα υπέροχα μουστάκια της Leia. Επίσης, η Κίτυ της Peggoto είναι πολυ χαριτωμένη στην αρχή του χασμουρητού της. Niki, δεν σε βλέπω καλά, αν βγάλεις την πριγκίπισσα Μυρτούλα φωτογραφία με τη στομάτα ανοιχτή.Θα σου τα ψάλλει Όσο για τον Αρούλη, εγώ νομίζω ότι εφόσον (φυσιολογικά) θα έχει κλειστά τα μάτια και τέντα τη στοματάρα, μια χαρά γελοιοάγριος θα δείχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:51 Η Μυρτω4038: #932 11-10-08 18:51 Λοιπον τι μου εκανε σημερα ο Αρης. Οσες εχετε ερθει σπιτι μου θα θυμαστε στην βεραντα τις πλαστικες ντουλαπες που εχω(πρεπει να φαινονται και στις φωτο).Ο Αρουλης απο τοτε που εγινε καλα το ποδαρακι του καταφερε να ανεβει πανω σ'αυτες πηδοντας πρωτα σ'ενα πλαστικο ντεποζιτο για αποθηκευση νερου που εχουμε.Τον επιασα ηδη μια φορα επ'αυτοφορο πανω στις ντουλαπες. Χθες το βραδυ γυρισε ο αδρεφος μου απο "τα ξενα"(ειναι υποπλοιαρχος και ταξιδευει) και αυτα και τα δυο μολις τον ειδαν σπιτι εξαφανιστηκαν σε χρονο dt.Ισως γιατι ειχαν πολυ καιρο να τον δουν η γιατι αυτος τις αγαπαει μεν αλλα θελει να τις αγκαλιαζει συνεχεια(ειναι χειροτερος και απο μενα).Το μεσημερι που γυρισα απο την αγορα και περασε ο αδερφος μου απο το σπιτι, πηρε αγκαλια τον μικρο και ηρθε να με βρει στην βεραντα (κατι εκανα εγω στα λουλουδια).Ο μικρος του ξεφευγει και αστραπιαια ανεβαινει πανω στις πλαστικες ντουλαπες και μετα βρισκει διεξοδο αναμεσα στην ανοιχτη τεντα και μια προεξοχη που εχουμε(υπαρχει κενο για να διαφευγει ο αερας) και βρισκεται πανω στο υποστεγο της γειτονισας.Απο κει και περα δεν ειχα οπτικη επαφη μαζι του.Αφου τσακωθηκα ασχημα με τον αδερφο μου(ακομη δεν μιλαμε) και πανω στην ταραχη μου εκανα ενα τεταρτο να βρω το κλειδι της ταραρσας ανεβηκα επιτελους πανω να τον ψαξω.Και ο Αρουλης αφαντος.Τι στις διπλανες ταραστες κοιταξα, στην διπλανη οικοδομη που υπηρχε προσβαση στο μπαλκονι τους.Τιποτα, πουθενα.Δεκα φορες εκανα τον γυρω της πυλωτης μηπως επεσε.Ουτε εκει τιποτα.Στον φωταγωγο παλι τιποτα.Αρχισα να σκεφτομαι μηπως επεσε στο κουβουκλιο του ασανσερ(εχει ενα μικρο ανοιγμα).Εχουν περασει περιπου δυο ωρες ,εγω στα προθυρα νευρικης κρισης ηδη σκεφτομαι τα χειριτερα και κλαιω.Η τραγικη ειρωνια ειναι οτι χθες το απογευμα ειχα παει στον κτηνιατρο και του αγορασα σαμαρακι και ηθελα να του βγαλω και φωτο να το δειτε γιατι ειχα αμφιβολια αν του το φορουσα σωστα.Και ξαφνικα μετα απο περιπου δυο ωρες τον βλεπω μπροστα μου στην βεραντα(εγω μπαινοεβγαινα συνεχεια) απο το πουθενα στην κυριολεξια.Δεν καταλαβα που ηταν, η απο που ηρθε(τα ειχα ψαξει ολα εκατο φορες), μαλλον δεν ειναι τοσο μπουνταλακος οσο νομιζω. Τον φιλουσα και τον μαλωνα ταυτοχρονα.Τωρα κοιμαται του καλου καιρου.Χιλια συγνωμη για το σεντονι αλλα ειμαι σιγουρη οτι ΕΣΕΙΣ καταλαβενετε και νιωθετε την αγωνια που περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Η Raisa έγραψε: #933 11-10-08 18:59 Πω πω λαχτάρα που τράβηξες βρε Νίκη....καλά, και πού είχε χωθεί για 2 ώρες ο άτιμος? Δεν πειράζει όμως, τέλος καλό όλα καλά!!! Υ.Γ. Μη του θυμώνεις μωρέ του αδελφού, δεν το ήθελε και αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Η Mia_m έγραψε: #934 11-10-08 19:06 Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:16 Η Μυρτω4038: #935 11-10-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Click για ανάπτυξη... Οχι τα κοιταξα ολα τα πιθανα σημεια πολλες φορες.Παντος τον βρηκα βρομικο(ακομη δεν καθαρισε η μυτουλα του) καπου βρηκε κρυψωνα στην ταρατσα για να ηταν μες'την σκονη.Απο αυριο τα ψεματα τελειωσαν ο μικρος εξερευνητης θα βγαινει μονο με σαμαρακι.Του αρεσει. δεν του ρεσει.Το προβλημα ειναι οτι καταλαβαινει οταν παμε να βγουμε στην βεραντα για να παρουμε κατι, και πεταγεται εξω χωρις καλα,καλα να το καταλαβεις.Θελει παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #936 11-10-08 19:26 Ελα μωρε δεν το ηθελε ο ανθρωπος...Φανταζομαι θα λαχταρησε οσο κι εσυ.Μα που ειχε χωθει κι αυτος ο πορτοκαλενιος πια και σας εκοψε τη χολη; Λοιπον,θα σας πω κατι να γελασετε.Οι γονεις μου καθε Σαββατοκυριακο πανε στο χωριο μας στο Πηλιο.Εχουν κτηματα εκει,και ταϊζουν τις γατουλες που ζουν εκει και ερχονται μολις τους ακουσουν.Παιρνει λοιπον σημερα η μαμα μου τηλεφωνο,και εκει που μιλαμε,ακουω ενα πολυ πολυ επιμονο νιαουρητο.Αρχιζω να την πειραζω που λεει σε μενα για τις γατες μεσα στο σπιτι,αρχιζει να την πειραζει κι ο μπαμπας απο το βαθος οτι κυκλοφορει με συνοδεια γατιων,και μου εξηγει οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:32 Η Μυρτω4038: #937 11-10-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν αυτο εξηγειται επιστημονικα η αλλιως!Αλλα σιγουρα θα σου το επιβαιβεωσουν ολοι οσοι εχουν πορτοκαλογατο! Ο Αρουλης μου μπορει να κανει καμια φορα τον "ανταρτη" (ετσι που παιρνει τα βουνα) αλλλα σιγουρα ειναι η επιβαιβεωση του κανονα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η julia έγραψε: #938 11-10-08 19:42 Ρε λαχτάρα Κυριακάτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #939 11-10-08 20:11 Αμάν βρε κορίτσι μου τί έπαθες άλλο πάλι και τούτο !!!!! Πάντως τέλος καλό όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η bunny έγραψε: #940 11-10-08 20:12 Γεια σας Κεραμιδάκια! Οι Βirmaniacs δε μας καταδέχονται(λοίπουν όλοι)κι είπα να 'ρθω εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από peggoto: το μωρο μου... Click για ανάπτυξη... Αχ,ειναι τέλειος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η Ελένη Άνση: #924 10-10-08 17:02 Να, πως μπορείς να γελοιοποιήσεις μια καθ'όλα αξιοπρεπή γάτα: Να την φωτογραφήσεις την ώρα που χασμουριέται. Ιδού, η Μπασσέτ χασμώμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2156.jpg 178,7 KB · Εμφανίσεις: 35 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:04 Η Zbeebz έγραψε: #925 10-10-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Να, πως μπορείς να γελοιοποιήσεις μια καθ'όλα αξιοπρεπή γάτα: Να την φωτογραφήσεις την ώρα που χασμουριέται. Ιδού, η Μπασσέτ χασμώμενη Click για ανάπτυξη... Μα τι γέλιο που έχουν όταν χασμουριούνται!!! Όσο για τον Beeb, είπε και ελάλησε: "Μισή ντροπή δική της, μισή ντροπή δική μου"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:32 Η Ελένη Άνση: #926 10-10-08 17:32 Αυτήν την παπαράτσα, θα τη δαγκώσω. Είναι ικανή να με βγάλει φωτογραφία και την ώρα της άμμου. Beeb, είσαι κούκλος, είτε με ανοιχτό είτε με κλειστό στόμα (και τι ωραία δόντια που έχουμε και οι δυό μας!!!) Άσε τον παλιόκοσμο να λέει, να λέει ό,τι θέλει Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:37 Η Zbeebz έγραψε: #927 10-10-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αυτήν την παπαράτσα, θα τη δαγκώσω. Είναι ικανή να με βγάλει φωτογραφία και την ώρα της άμμου. Beeb, είσαι κούκλος, είτε με ανοιχτό είτε με κλειστό στόμα (και τι ωραία δόντια που έχουμε και οι δυό μας!!!) Άσε τον παλιόκοσμο να λέει, να λέει ό,τι θέλει Bassy Click για ανάπτυξη... Bassy, εδώ Beeb. Τέτοιος μαυρογκάγκανος που είμαι, τα δόντια μου φαίνονται ακόμα πιο άσπρα και το δίποδό μου με φωνάζει Count Dracula. Συμφωνώ μαζί σου. Άσε τα ανίδεα δίποδα να λένε ό,τι θέλουν. Είμαστε πανέμορφα πλάσματα κι αυτό δεν κρύβεται!!! Μουσουδοφιλάκια, Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 21:37 Η tzoutzou έγραψε: #928 10-10-08 21:37 Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η Μυρτω4038: #929 10-10-08 22:12 Οι φωτγραφιες των γατιων την ωρα που χασμουριονται ειναι πραγματικα φοβερες.Ενα τοσο δα πλασματακι να παιρνει μια τοσο αγρια εκφραση...πραγματικα μαγικο! Ζηλεψα θα προσπαθησω και εγω να πετυχω την Μυρτουλα να χασμουριεται,γιατι ο αγαθιαρης μου αποκλειεται να βγει αγριος στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 23:53 Η Zbeebz έγραψε: #930 10-10-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Click για ανάπτυξη... Μα η δικιά σου έχει βγει γλυκύτατη στη φωτό! Όχι τέρας απ' την κόλαση, όπως η Bassy και ο Beeb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 00:30 Η Ελένη Άνση: #931 11-10-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι, και αναδεικνύονται τα υπέροχα μουστάκια της Leia. Επίσης, η Κίτυ της Peggoto είναι πολυ χαριτωμένη στην αρχή του χασμουρητού της. Niki, δεν σε βλέπω καλά, αν βγάλεις την πριγκίπισσα Μυρτούλα φωτογραφία με τη στομάτα ανοιχτή.Θα σου τα ψάλλει Όσο για τον Αρούλη, εγώ νομίζω ότι εφόσον (φυσιολογικά) θα έχει κλειστά τα μάτια και τέντα τη στοματάρα, μια χαρά γελοιοάγριος θα δείχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:51 Η Μυρτω4038: #932 11-10-08 18:51 Λοιπον τι μου εκανε σημερα ο Αρης. Οσες εχετε ερθει σπιτι μου θα θυμαστε στην βεραντα τις πλαστικες ντουλαπες που εχω(πρεπει να φαινονται και στις φωτο).Ο Αρουλης απο τοτε που εγινε καλα το ποδαρακι του καταφερε να ανεβει πανω σ'αυτες πηδοντας πρωτα σ'ενα πλαστικο ντεποζιτο για αποθηκευση νερου που εχουμε.Τον επιασα ηδη μια φορα επ'αυτοφορο πανω στις ντουλαπες. Χθες το βραδυ γυρισε ο αδρεφος μου απο "τα ξενα"(ειναι υποπλοιαρχος και ταξιδευει) και αυτα και τα δυο μολις τον ειδαν σπιτι εξαφανιστηκαν σε χρονο dt.Ισως γιατι ειχαν πολυ καιρο να τον δουν η γιατι αυτος τις αγαπαει μεν αλλα θελει να τις αγκαλιαζει συνεχεια(ειναι χειροτερος και απο μενα).Το μεσημερι που γυρισα απο την αγορα και περασε ο αδερφος μου απο το σπιτι, πηρε αγκαλια τον μικρο και ηρθε να με βρει στην βεραντα (κατι εκανα εγω στα λουλουδια).Ο μικρος του ξεφευγει και αστραπιαια ανεβαινει πανω στις πλαστικες ντουλαπες και μετα βρισκει διεξοδο αναμεσα στην ανοιχτη τεντα και μια προεξοχη που εχουμε(υπαρχει κενο για να διαφευγει ο αερας) και βρισκεται πανω στο υποστεγο της γειτονισας.Απο κει και περα δεν ειχα οπτικη επαφη μαζι του.Αφου τσακωθηκα ασχημα με τον αδερφο μου(ακομη δεν μιλαμε) και πανω στην ταραχη μου εκανα ενα τεταρτο να βρω το κλειδι της ταραρσας ανεβηκα επιτελους πανω να τον ψαξω.Και ο Αρουλης αφαντος.Τι στις διπλανες ταραστες κοιταξα, στην διπλανη οικοδομη που υπηρχε προσβαση στο μπαλκονι τους.Τιποτα, πουθενα.Δεκα φορες εκανα τον γυρω της πυλωτης μηπως επεσε.Ουτε εκει τιποτα.Στον φωταγωγο παλι τιποτα.Αρχισα να σκεφτομαι μηπως επεσε στο κουβουκλιο του ασανσερ(εχει ενα μικρο ανοιγμα).Εχουν περασει περιπου δυο ωρες ,εγω στα προθυρα νευρικης κρισης ηδη σκεφτομαι τα χειριτερα και κλαιω.Η τραγικη ειρωνια ειναι οτι χθες το απογευμα ειχα παει στον κτηνιατρο και του αγορασα σαμαρακι και ηθελα να του βγαλω και φωτο να το δειτε γιατι ειχα αμφιβολια αν του το φορουσα σωστα.Και ξαφνικα μετα απο περιπου δυο ωρες τον βλεπω μπροστα μου στην βεραντα(εγω μπαινοεβγαινα συνεχεια) απο το πουθενα στην κυριολεξια.Δεν καταλαβα που ηταν, η απο που ηρθε(τα ειχα ψαξει ολα εκατο φορες), μαλλον δεν ειναι τοσο μπουνταλακος οσο νομιζω. Τον φιλουσα και τον μαλωνα ταυτοχρονα.Τωρα κοιμαται του καλου καιρου.Χιλια συγνωμη για το σεντονι αλλα ειμαι σιγουρη οτι ΕΣΕΙΣ καταλαβενετε και νιωθετε την αγωνια που περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Η Raisa έγραψε: #933 11-10-08 18:59 Πω πω λαχτάρα που τράβηξες βρε Νίκη....καλά, και πού είχε χωθεί για 2 ώρες ο άτιμος? Δεν πειράζει όμως, τέλος καλό όλα καλά!!! Υ.Γ. Μη του θυμώνεις μωρέ του αδελφού, δεν το ήθελε και αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Η Mia_m έγραψε: #934 11-10-08 19:06 Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:16 Η Μυρτω4038: #935 11-10-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Click για ανάπτυξη... Οχι τα κοιταξα ολα τα πιθανα σημεια πολλες φορες.Παντος τον βρηκα βρομικο(ακομη δεν καθαρισε η μυτουλα του) καπου βρηκε κρυψωνα στην ταρατσα για να ηταν μες'την σκονη.Απο αυριο τα ψεματα τελειωσαν ο μικρος εξερευνητης θα βγαινει μονο με σαμαρακι.Του αρεσει. δεν του ρεσει.Το προβλημα ειναι οτι καταλαβαινει οταν παμε να βγουμε στην βεραντα για να παρουμε κατι, και πεταγεται εξω χωρις καλα,καλα να το καταλαβεις.Θελει παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #936 11-10-08 19:26 Ελα μωρε δεν το ηθελε ο ανθρωπος...Φανταζομαι θα λαχταρησε οσο κι εσυ.Μα που ειχε χωθει κι αυτος ο πορτοκαλενιος πια και σας εκοψε τη χολη; Λοιπον,θα σας πω κατι να γελασετε.Οι γονεις μου καθε Σαββατοκυριακο πανε στο χωριο μας στο Πηλιο.Εχουν κτηματα εκει,και ταϊζουν τις γατουλες που ζουν εκει και ερχονται μολις τους ακουσουν.Παιρνει λοιπον σημερα η μαμα μου τηλεφωνο,και εκει που μιλαμε,ακουω ενα πολυ πολυ επιμονο νιαουρητο.Αρχιζω να την πειραζω που λεει σε μενα για τις γατες μεσα στο σπιτι,αρχιζει να την πειραζει κι ο μπαμπας απο το βαθος οτι κυκλοφορει με συνοδεια γατιων,και μου εξηγει οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:32 Η Μυρτω4038: #937 11-10-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν αυτο εξηγειται επιστημονικα η αλλιως!Αλλα σιγουρα θα σου το επιβαιβεωσουν ολοι οσοι εχουν πορτοκαλογατο! Ο Αρουλης μου μπορει να κανει καμια φορα τον "ανταρτη" (ετσι που παιρνει τα βουνα) αλλλα σιγουρα ειναι η επιβαιβεωση του κανονα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η julia έγραψε: #938 11-10-08 19:42 Ρε λαχτάρα Κυριακάτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #939 11-10-08 20:11 Αμάν βρε κορίτσι μου τί έπαθες άλλο πάλι και τούτο !!!!! Πάντως τέλος καλό όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η bunny έγραψε: #940 11-10-08 20:12 Γεια σας Κεραμιδάκια! Οι Βirmaniacs δε μας καταδέχονται(λοίπουν όλοι)κι είπα να 'ρθω εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να, πως μπορείς να γελοιοποιήσεις μια καθ'όλα αξιοπρεπή γάτα: Να την φωτογραφήσεις την ώρα που χασμουριέται. Ιδού, η Μπασσέτ χασμώμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:04 Η Zbeebz έγραψε: #925 10-10-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Να, πως μπορείς να γελοιοποιήσεις μια καθ'όλα αξιοπρεπή γάτα: Να την φωτογραφήσεις την ώρα που χασμουριέται. Ιδού, η Μπασσέτ χασμώμενη Click για ανάπτυξη... Μα τι γέλιο που έχουν όταν χασμουριούνται!!! Όσο για τον Beeb, είπε και ελάλησε: "Μισή ντροπή δική της, μισή ντροπή δική μου"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:32 Η Ελένη Άνση: #926 10-10-08 17:32 Αυτήν την παπαράτσα, θα τη δαγκώσω. Είναι ικανή να με βγάλει φωτογραφία και την ώρα της άμμου. Beeb, είσαι κούκλος, είτε με ανοιχτό είτε με κλειστό στόμα (και τι ωραία δόντια που έχουμε και οι δυό μας!!!) Άσε τον παλιόκοσμο να λέει, να λέει ό,τι θέλει Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:37 Η Zbeebz έγραψε: #927 10-10-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αυτήν την παπαράτσα, θα τη δαγκώσω. Είναι ικανή να με βγάλει φωτογραφία και την ώρα της άμμου. Beeb, είσαι κούκλος, είτε με ανοιχτό είτε με κλειστό στόμα (και τι ωραία δόντια που έχουμε και οι δυό μας!!!) Άσε τον παλιόκοσμο να λέει, να λέει ό,τι θέλει Bassy Click για ανάπτυξη... Bassy, εδώ Beeb. Τέτοιος μαυρογκάγκανος που είμαι, τα δόντια μου φαίνονται ακόμα πιο άσπρα και το δίποδό μου με φωνάζει Count Dracula. Συμφωνώ μαζί σου. Άσε τα ανίδεα δίποδα να λένε ό,τι θέλουν. Είμαστε πανέμορφα πλάσματα κι αυτό δεν κρύβεται!!! Μουσουδοφιλάκια, Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 21:37 Η tzoutzou έγραψε: #928 10-10-08 21:37 Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η Μυρτω4038: #929 10-10-08 22:12 Οι φωτγραφιες των γατιων την ωρα που χασμουριονται ειναι πραγματικα φοβερες.Ενα τοσο δα πλασματακι να παιρνει μια τοσο αγρια εκφραση...πραγματικα μαγικο! Ζηλεψα θα προσπαθησω και εγω να πετυχω την Μυρτουλα να χασμουριεται,γιατι ο αγαθιαρης μου αποκλειεται να βγει αγριος στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 23:53 Η Zbeebz έγραψε: #930 10-10-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Click για ανάπτυξη... Μα η δικιά σου έχει βγει γλυκύτατη στη φωτό! Όχι τέρας απ' την κόλαση, όπως η Bassy και ο Beeb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 00:30 Η Ελένη Άνση: #931 11-10-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι, και αναδεικνύονται τα υπέροχα μουστάκια της Leia. Επίσης, η Κίτυ της Peggoto είναι πολυ χαριτωμένη στην αρχή του χασμουρητού της. Niki, δεν σε βλέπω καλά, αν βγάλεις την πριγκίπισσα Μυρτούλα φωτογραφία με τη στομάτα ανοιχτή.Θα σου τα ψάλλει Όσο για τον Αρούλη, εγώ νομίζω ότι εφόσον (φυσιολογικά) θα έχει κλειστά τα μάτια και τέντα τη στοματάρα, μια χαρά γελοιοάγριος θα δείχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:51 Η Μυρτω4038: #932 11-10-08 18:51 Λοιπον τι μου εκανε σημερα ο Αρης. Οσες εχετε ερθει σπιτι μου θα θυμαστε στην βεραντα τις πλαστικες ντουλαπες που εχω(πρεπει να φαινονται και στις φωτο).Ο Αρουλης απο τοτε που εγινε καλα το ποδαρακι του καταφερε να ανεβει πανω σ'αυτες πηδοντας πρωτα σ'ενα πλαστικο ντεποζιτο για αποθηκευση νερου που εχουμε.Τον επιασα ηδη μια φορα επ'αυτοφορο πανω στις ντουλαπες. Χθες το βραδυ γυρισε ο αδρεφος μου απο "τα ξενα"(ειναι υποπλοιαρχος και ταξιδευει) και αυτα και τα δυο μολις τον ειδαν σπιτι εξαφανιστηκαν σε χρονο dt.Ισως γιατι ειχαν πολυ καιρο να τον δουν η γιατι αυτος τις αγαπαει μεν αλλα θελει να τις αγκαλιαζει συνεχεια(ειναι χειροτερος και απο μενα).Το μεσημερι που γυρισα απο την αγορα και περασε ο αδερφος μου απο το σπιτι, πηρε αγκαλια τον μικρο και ηρθε να με βρει στην βεραντα (κατι εκανα εγω στα λουλουδια).Ο μικρος του ξεφευγει και αστραπιαια ανεβαινει πανω στις πλαστικες ντουλαπες και μετα βρισκει διεξοδο αναμεσα στην ανοιχτη τεντα και μια προεξοχη που εχουμε(υπαρχει κενο για να διαφευγει ο αερας) και βρισκεται πανω στο υποστεγο της γειτονισας.Απο κει και περα δεν ειχα οπτικη επαφη μαζι του.Αφου τσακωθηκα ασχημα με τον αδερφο μου(ακομη δεν μιλαμε) και πανω στην ταραχη μου εκανα ενα τεταρτο να βρω το κλειδι της ταραρσας ανεβηκα επιτελους πανω να τον ψαξω.Και ο Αρουλης αφαντος.Τι στις διπλανες ταραστες κοιταξα, στην διπλανη οικοδομη που υπηρχε προσβαση στο μπαλκονι τους.Τιποτα, πουθενα.Δεκα φορες εκανα τον γυρω της πυλωτης μηπως επεσε.Ουτε εκει τιποτα.Στον φωταγωγο παλι τιποτα.Αρχισα να σκεφτομαι μηπως επεσε στο κουβουκλιο του ασανσερ(εχει ενα μικρο ανοιγμα).Εχουν περασει περιπου δυο ωρες ,εγω στα προθυρα νευρικης κρισης ηδη σκεφτομαι τα χειριτερα και κλαιω.Η τραγικη ειρωνια ειναι οτι χθες το απογευμα ειχα παει στον κτηνιατρο και του αγορασα σαμαρακι και ηθελα να του βγαλω και φωτο να το δειτε γιατι ειχα αμφιβολια αν του το φορουσα σωστα.Και ξαφνικα μετα απο περιπου δυο ωρες τον βλεπω μπροστα μου στην βεραντα(εγω μπαινοεβγαινα συνεχεια) απο το πουθενα στην κυριολεξια.Δεν καταλαβα που ηταν, η απο που ηρθε(τα ειχα ψαξει ολα εκατο φορες), μαλλον δεν ειναι τοσο μπουνταλακος οσο νομιζω. Τον φιλουσα και τον μαλωνα ταυτοχρονα.Τωρα κοιμαται του καλου καιρου.Χιλια συγνωμη για το σεντονι αλλα ειμαι σιγουρη οτι ΕΣΕΙΣ καταλαβενετε και νιωθετε την αγωνια που περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Η Raisa έγραψε: #933 11-10-08 18:59 Πω πω λαχτάρα που τράβηξες βρε Νίκη....καλά, και πού είχε χωθεί για 2 ώρες ο άτιμος? Δεν πειράζει όμως, τέλος καλό όλα καλά!!! Υ.Γ. Μη του θυμώνεις μωρέ του αδελφού, δεν το ήθελε και αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Η Mia_m έγραψε: #934 11-10-08 19:06 Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:16 Η Μυρτω4038: #935 11-10-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Click για ανάπτυξη... Οχι τα κοιταξα ολα τα πιθανα σημεια πολλες φορες.Παντος τον βρηκα βρομικο(ακομη δεν καθαρισε η μυτουλα του) καπου βρηκε κρυψωνα στην ταρατσα για να ηταν μες'την σκονη.Απο αυριο τα ψεματα τελειωσαν ο μικρος εξερευνητης θα βγαινει μονο με σαμαρακι.Του αρεσει. δεν του ρεσει.Το προβλημα ειναι οτι καταλαβαινει οταν παμε να βγουμε στην βεραντα για να παρουμε κατι, και πεταγεται εξω χωρις καλα,καλα να το καταλαβεις.Θελει παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #936 11-10-08 19:26 Ελα μωρε δεν το ηθελε ο ανθρωπος...Φανταζομαι θα λαχταρησε οσο κι εσυ.Μα που ειχε χωθει κι αυτος ο πορτοκαλενιος πια και σας εκοψε τη χολη; Λοιπον,θα σας πω κατι να γελασετε.Οι γονεις μου καθε Σαββατοκυριακο πανε στο χωριο μας στο Πηλιο.Εχουν κτηματα εκει,και ταϊζουν τις γατουλες που ζουν εκει και ερχονται μολις τους ακουσουν.Παιρνει λοιπον σημερα η μαμα μου τηλεφωνο,και εκει που μιλαμε,ακουω ενα πολυ πολυ επιμονο νιαουρητο.Αρχιζω να την πειραζω που λεει σε μενα για τις γατες μεσα στο σπιτι,αρχιζει να την πειραζει κι ο μπαμπας απο το βαθος οτι κυκλοφορει με συνοδεια γατιων,και μου εξηγει οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:32 Η Μυρτω4038: #937 11-10-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν αυτο εξηγειται επιστημονικα η αλλιως!Αλλα σιγουρα θα σου το επιβαιβεωσουν ολοι οσοι εχουν πορτοκαλογατο! Ο Αρουλης μου μπορει να κανει καμια φορα τον "ανταρτη" (ετσι που παιρνει τα βουνα) αλλλα σιγουρα ειναι η επιβαιβεωση του κανονα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η julia έγραψε: #938 11-10-08 19:42 Ρε λαχτάρα Κυριακάτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #939 11-10-08 20:11 Αμάν βρε κορίτσι μου τί έπαθες άλλο πάλι και τούτο !!!!! Πάντως τέλος καλό όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η bunny έγραψε: #940 11-10-08 20:12 Γεια σας Κεραμιδάκια! Οι Βirmaniacs δε μας καταδέχονται(λοίπουν όλοι)κι είπα να 'ρθω εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Να, πως μπορείς να γελοιοποιήσεις μια καθ'όλα αξιοπρεπή γάτα: Να την φωτογραφήσεις την ώρα που χασμουριέται. Ιδού, η Μπασσέτ χασμώμενη Click για ανάπτυξη... Μα τι γέλιο που έχουν όταν χασμουριούνται!!! Όσο για τον Beeb, είπε και ελάλησε: "Μισή ντροπή δική της, μισή ντροπή δική μου"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:32 Η Ελένη Άνση: #926 10-10-08 17:32 Αυτήν την παπαράτσα, θα τη δαγκώσω. Είναι ικανή να με βγάλει φωτογραφία και την ώρα της άμμου. Beeb, είσαι κούκλος, είτε με ανοιχτό είτε με κλειστό στόμα (και τι ωραία δόντια που έχουμε και οι δυό μας!!!) Άσε τον παλιόκοσμο να λέει, να λέει ό,τι θέλει Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:37 Η Zbeebz έγραψε: #927 10-10-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αυτήν την παπαράτσα, θα τη δαγκώσω. Είναι ικανή να με βγάλει φωτογραφία και την ώρα της άμμου. Beeb, είσαι κούκλος, είτε με ανοιχτό είτε με κλειστό στόμα (και τι ωραία δόντια που έχουμε και οι δυό μας!!!) Άσε τον παλιόκοσμο να λέει, να λέει ό,τι θέλει Bassy Click για ανάπτυξη... Bassy, εδώ Beeb. Τέτοιος μαυρογκάγκανος που είμαι, τα δόντια μου φαίνονται ακόμα πιο άσπρα και το δίποδό μου με φωνάζει Count Dracula. Συμφωνώ μαζί σου. Άσε τα ανίδεα δίποδα να λένε ό,τι θέλουν. Είμαστε πανέμορφα πλάσματα κι αυτό δεν κρύβεται!!! Μουσουδοφιλάκια, Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 21:37 Η tzoutzou έγραψε: #928 10-10-08 21:37 Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η Μυρτω4038: #929 10-10-08 22:12 Οι φωτγραφιες των γατιων την ωρα που χασμουριονται ειναι πραγματικα φοβερες.Ενα τοσο δα πλασματακι να παιρνει μια τοσο αγρια εκφραση...πραγματικα μαγικο! Ζηλεψα θα προσπαθησω και εγω να πετυχω την Μυρτουλα να χασμουριεται,γιατι ο αγαθιαρης μου αποκλειεται να βγει αγριος στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 23:53 Η Zbeebz έγραψε: #930 10-10-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Click για ανάπτυξη... Μα η δικιά σου έχει βγει γλυκύτατη στη φωτό! Όχι τέρας απ' την κόλαση, όπως η Bassy και ο Beeb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 00:30 Η Ελένη Άνση: #931 11-10-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι, και αναδεικνύονται τα υπέροχα μουστάκια της Leia. Επίσης, η Κίτυ της Peggoto είναι πολυ χαριτωμένη στην αρχή του χασμουρητού της. Niki, δεν σε βλέπω καλά, αν βγάλεις την πριγκίπισσα Μυρτούλα φωτογραφία με τη στομάτα ανοιχτή.Θα σου τα ψάλλει Όσο για τον Αρούλη, εγώ νομίζω ότι εφόσον (φυσιολογικά) θα έχει κλειστά τα μάτια και τέντα τη στοματάρα, μια χαρά γελοιοάγριος θα δείχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:51 Η Μυρτω4038: #932 11-10-08 18:51 Λοιπον τι μου εκανε σημερα ο Αρης. Οσες εχετε ερθει σπιτι μου θα θυμαστε στην βεραντα τις πλαστικες ντουλαπες που εχω(πρεπει να φαινονται και στις φωτο).Ο Αρουλης απο τοτε που εγινε καλα το ποδαρακι του καταφερε να ανεβει πανω σ'αυτες πηδοντας πρωτα σ'ενα πλαστικο ντεποζιτο για αποθηκευση νερου που εχουμε.Τον επιασα ηδη μια φορα επ'αυτοφορο πανω στις ντουλαπες. Χθες το βραδυ γυρισε ο αδρεφος μου απο "τα ξενα"(ειναι υποπλοιαρχος και ταξιδευει) και αυτα και τα δυο μολις τον ειδαν σπιτι εξαφανιστηκαν σε χρονο dt.Ισως γιατι ειχαν πολυ καιρο να τον δουν η γιατι αυτος τις αγαπαει μεν αλλα θελει να τις αγκαλιαζει συνεχεια(ειναι χειροτερος και απο μενα).Το μεσημερι που γυρισα απο την αγορα και περασε ο αδερφος μου απο το σπιτι, πηρε αγκαλια τον μικρο και ηρθε να με βρει στην βεραντα (κατι εκανα εγω στα λουλουδια).Ο μικρος του ξεφευγει και αστραπιαια ανεβαινει πανω στις πλαστικες ντουλαπες και μετα βρισκει διεξοδο αναμεσα στην ανοιχτη τεντα και μια προεξοχη που εχουμε(υπαρχει κενο για να διαφευγει ο αερας) και βρισκεται πανω στο υποστεγο της γειτονισας.Απο κει και περα δεν ειχα οπτικη επαφη μαζι του.Αφου τσακωθηκα ασχημα με τον αδερφο μου(ακομη δεν μιλαμε) και πανω στην ταραχη μου εκανα ενα τεταρτο να βρω το κλειδι της ταραρσας ανεβηκα επιτελους πανω να τον ψαξω.Και ο Αρουλης αφαντος.Τι στις διπλανες ταραστες κοιταξα, στην διπλανη οικοδομη που υπηρχε προσβαση στο μπαλκονι τους.Τιποτα, πουθενα.Δεκα φορες εκανα τον γυρω της πυλωτης μηπως επεσε.Ουτε εκει τιποτα.Στον φωταγωγο παλι τιποτα.Αρχισα να σκεφτομαι μηπως επεσε στο κουβουκλιο του ασανσερ(εχει ενα μικρο ανοιγμα).Εχουν περασει περιπου δυο ωρες ,εγω στα προθυρα νευρικης κρισης ηδη σκεφτομαι τα χειριτερα και κλαιω.Η τραγικη ειρωνια ειναι οτι χθες το απογευμα ειχα παει στον κτηνιατρο και του αγορασα σαμαρακι και ηθελα να του βγαλω και φωτο να το δειτε γιατι ειχα αμφιβολια αν του το φορουσα σωστα.Και ξαφνικα μετα απο περιπου δυο ωρες τον βλεπω μπροστα μου στην βεραντα(εγω μπαινοεβγαινα συνεχεια) απο το πουθενα στην κυριολεξια.Δεν καταλαβα που ηταν, η απο που ηρθε(τα ειχα ψαξει ολα εκατο φορες), μαλλον δεν ειναι τοσο μπουνταλακος οσο νομιζω. Τον φιλουσα και τον μαλωνα ταυτοχρονα.Τωρα κοιμαται του καλου καιρου.Χιλια συγνωμη για το σεντονι αλλα ειμαι σιγουρη οτι ΕΣΕΙΣ καταλαβενετε και νιωθετε την αγωνια που περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Η Raisa έγραψε: #933 11-10-08 18:59 Πω πω λαχτάρα που τράβηξες βρε Νίκη....καλά, και πού είχε χωθεί για 2 ώρες ο άτιμος? Δεν πειράζει όμως, τέλος καλό όλα καλά!!! Υ.Γ. Μη του θυμώνεις μωρέ του αδελφού, δεν το ήθελε και αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Η Mia_m έγραψε: #934 11-10-08 19:06 Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:16 Η Μυρτω4038: #935 11-10-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Click για ανάπτυξη... Οχι τα κοιταξα ολα τα πιθανα σημεια πολλες φορες.Παντος τον βρηκα βρομικο(ακομη δεν καθαρισε η μυτουλα του) καπου βρηκε κρυψωνα στην ταρατσα για να ηταν μες'την σκονη.Απο αυριο τα ψεματα τελειωσαν ο μικρος εξερευνητης θα βγαινει μονο με σαμαρακι.Του αρεσει. δεν του ρεσει.Το προβλημα ειναι οτι καταλαβαινει οταν παμε να βγουμε στην βεραντα για να παρουμε κατι, και πεταγεται εξω χωρις καλα,καλα να το καταλαβεις.Θελει παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #936 11-10-08 19:26 Ελα μωρε δεν το ηθελε ο ανθρωπος...Φανταζομαι θα λαχταρησε οσο κι εσυ.Μα που ειχε χωθει κι αυτος ο πορτοκαλενιος πια και σας εκοψε τη χολη; Λοιπον,θα σας πω κατι να γελασετε.Οι γονεις μου καθε Σαββατοκυριακο πανε στο χωριο μας στο Πηλιο.Εχουν κτηματα εκει,και ταϊζουν τις γατουλες που ζουν εκει και ερχονται μολις τους ακουσουν.Παιρνει λοιπον σημερα η μαμα μου τηλεφωνο,και εκει που μιλαμε,ακουω ενα πολυ πολυ επιμονο νιαουρητο.Αρχιζω να την πειραζω που λεει σε μενα για τις γατες μεσα στο σπιτι,αρχιζει να την πειραζει κι ο μπαμπας απο το βαθος οτι κυκλοφορει με συνοδεια γατιων,και μου εξηγει οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:32 Η Μυρτω4038: #937 11-10-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν αυτο εξηγειται επιστημονικα η αλλιως!Αλλα σιγουρα θα σου το επιβαιβεωσουν ολοι οσοι εχουν πορτοκαλογατο! Ο Αρουλης μου μπορει να κανει καμια φορα τον "ανταρτη" (ετσι που παιρνει τα βουνα) αλλλα σιγουρα ειναι η επιβαιβεωση του κανονα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η julia έγραψε: #938 11-10-08 19:42 Ρε λαχτάρα Κυριακάτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #939 11-10-08 20:11 Αμάν βρε κορίτσι μου τί έπαθες άλλο πάλι και τούτο !!!!! Πάντως τέλος καλό όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η bunny έγραψε: #940 11-10-08 20:12 Γεια σας Κεραμιδάκια! Οι Βirmaniacs δε μας καταδέχονται(λοίπουν όλοι)κι είπα να 'ρθω εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτήν την παπαράτσα, θα τη δαγκώσω. Είναι ικανή να με βγάλει φωτογραφία και την ώρα της άμμου. Beeb, είσαι κούκλος, είτε με ανοιχτό είτε με κλειστό στόμα (και τι ωραία δόντια που έχουμε και οι δυό μας!!!) Άσε τον παλιόκοσμο να λέει, να λέει ό,τι θέλει Bassy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 17:37 Η Zbeebz έγραψε: #927 10-10-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αυτήν την παπαράτσα, θα τη δαγκώσω. Είναι ικανή να με βγάλει φωτογραφία και την ώρα της άμμου. Beeb, είσαι κούκλος, είτε με ανοιχτό είτε με κλειστό στόμα (και τι ωραία δόντια που έχουμε και οι δυό μας!!!) Άσε τον παλιόκοσμο να λέει, να λέει ό,τι θέλει Bassy Click για ανάπτυξη... Bassy, εδώ Beeb. Τέτοιος μαυρογκάγκανος που είμαι, τα δόντια μου φαίνονται ακόμα πιο άσπρα και το δίποδό μου με φωνάζει Count Dracula. Συμφωνώ μαζί σου. Άσε τα ανίδεα δίποδα να λένε ό,τι θέλουν. Είμαστε πανέμορφα πλάσματα κι αυτό δεν κρύβεται!!! Μουσουδοφιλάκια, Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 21:37 Η tzoutzou έγραψε: #928 10-10-08 21:37 Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η Μυρτω4038: #929 10-10-08 22:12 Οι φωτγραφιες των γατιων την ωρα που χασμουριονται ειναι πραγματικα φοβερες.Ενα τοσο δα πλασματακι να παιρνει μια τοσο αγρια εκφραση...πραγματικα μαγικο! Ζηλεψα θα προσπαθησω και εγω να πετυχω την Μυρτουλα να χασμουριεται,γιατι ο αγαθιαρης μου αποκλειεται να βγει αγριος στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 23:53 Η Zbeebz έγραψε: #930 10-10-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Click για ανάπτυξη... Μα η δικιά σου έχει βγει γλυκύτατη στη φωτό! Όχι τέρας απ' την κόλαση, όπως η Bassy και ο Beeb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 00:30 Η Ελένη Άνση: #931 11-10-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι, και αναδεικνύονται τα υπέροχα μουστάκια της Leia. Επίσης, η Κίτυ της Peggoto είναι πολυ χαριτωμένη στην αρχή του χασμουρητού της. Niki, δεν σε βλέπω καλά, αν βγάλεις την πριγκίπισσα Μυρτούλα φωτογραφία με τη στομάτα ανοιχτή.Θα σου τα ψάλλει Όσο για τον Αρούλη, εγώ νομίζω ότι εφόσον (φυσιολογικά) θα έχει κλειστά τα μάτια και τέντα τη στοματάρα, μια χαρά γελοιοάγριος θα δείχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:51 Η Μυρτω4038: #932 11-10-08 18:51 Λοιπον τι μου εκανε σημερα ο Αρης. Οσες εχετε ερθει σπιτι μου θα θυμαστε στην βεραντα τις πλαστικες ντουλαπες που εχω(πρεπει να φαινονται και στις φωτο).Ο Αρουλης απο τοτε που εγινε καλα το ποδαρακι του καταφερε να ανεβει πανω σ'αυτες πηδοντας πρωτα σ'ενα πλαστικο ντεποζιτο για αποθηκευση νερου που εχουμε.Τον επιασα ηδη μια φορα επ'αυτοφορο πανω στις ντουλαπες. Χθες το βραδυ γυρισε ο αδρεφος μου απο "τα ξενα"(ειναι υποπλοιαρχος και ταξιδευει) και αυτα και τα δυο μολις τον ειδαν σπιτι εξαφανιστηκαν σε χρονο dt.Ισως γιατι ειχαν πολυ καιρο να τον δουν η γιατι αυτος τις αγαπαει μεν αλλα θελει να τις αγκαλιαζει συνεχεια(ειναι χειροτερος και απο μενα).Το μεσημερι που γυρισα απο την αγορα και περασε ο αδερφος μου απο το σπιτι, πηρε αγκαλια τον μικρο και ηρθε να με βρει στην βεραντα (κατι εκανα εγω στα λουλουδια).Ο μικρος του ξεφευγει και αστραπιαια ανεβαινει πανω στις πλαστικες ντουλαπες και μετα βρισκει διεξοδο αναμεσα στην ανοιχτη τεντα και μια προεξοχη που εχουμε(υπαρχει κενο για να διαφευγει ο αερας) και βρισκεται πανω στο υποστεγο της γειτονισας.Απο κει και περα δεν ειχα οπτικη επαφη μαζι του.Αφου τσακωθηκα ασχημα με τον αδερφο μου(ακομη δεν μιλαμε) και πανω στην ταραχη μου εκανα ενα τεταρτο να βρω το κλειδι της ταραρσας ανεβηκα επιτελους πανω να τον ψαξω.Και ο Αρουλης αφαντος.Τι στις διπλανες ταραστες κοιταξα, στην διπλανη οικοδομη που υπηρχε προσβαση στο μπαλκονι τους.Τιποτα, πουθενα.Δεκα φορες εκανα τον γυρω της πυλωτης μηπως επεσε.Ουτε εκει τιποτα.Στον φωταγωγο παλι τιποτα.Αρχισα να σκεφτομαι μηπως επεσε στο κουβουκλιο του ασανσερ(εχει ενα μικρο ανοιγμα).Εχουν περασει περιπου δυο ωρες ,εγω στα προθυρα νευρικης κρισης ηδη σκεφτομαι τα χειριτερα και κλαιω.Η τραγικη ειρωνια ειναι οτι χθες το απογευμα ειχα παει στον κτηνιατρο και του αγορασα σαμαρακι και ηθελα να του βγαλω και φωτο να το δειτε γιατι ειχα αμφιβολια αν του το φορουσα σωστα.Και ξαφνικα μετα απο περιπου δυο ωρες τον βλεπω μπροστα μου στην βεραντα(εγω μπαινοεβγαινα συνεχεια) απο το πουθενα στην κυριολεξια.Δεν καταλαβα που ηταν, η απο που ηρθε(τα ειχα ψαξει ολα εκατο φορες), μαλλον δεν ειναι τοσο μπουνταλακος οσο νομιζω. Τον φιλουσα και τον μαλωνα ταυτοχρονα.Τωρα κοιμαται του καλου καιρου.Χιλια συγνωμη για το σεντονι αλλα ειμαι σιγουρη οτι ΕΣΕΙΣ καταλαβενετε και νιωθετε την αγωνια που περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Η Raisa έγραψε: #933 11-10-08 18:59 Πω πω λαχτάρα που τράβηξες βρε Νίκη....καλά, και πού είχε χωθεί για 2 ώρες ο άτιμος? Δεν πειράζει όμως, τέλος καλό όλα καλά!!! Υ.Γ. Μη του θυμώνεις μωρέ του αδελφού, δεν το ήθελε και αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Η Mia_m έγραψε: #934 11-10-08 19:06 Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:16 Η Μυρτω4038: #935 11-10-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Click για ανάπτυξη... Οχι τα κοιταξα ολα τα πιθανα σημεια πολλες φορες.Παντος τον βρηκα βρομικο(ακομη δεν καθαρισε η μυτουλα του) καπου βρηκε κρυψωνα στην ταρατσα για να ηταν μες'την σκονη.Απο αυριο τα ψεματα τελειωσαν ο μικρος εξερευνητης θα βγαινει μονο με σαμαρακι.Του αρεσει. δεν του ρεσει.Το προβλημα ειναι οτι καταλαβαινει οταν παμε να βγουμε στην βεραντα για να παρουμε κατι, και πεταγεται εξω χωρις καλα,καλα να το καταλαβεις.Θελει παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #936 11-10-08 19:26 Ελα μωρε δεν το ηθελε ο ανθρωπος...Φανταζομαι θα λαχταρησε οσο κι εσυ.Μα που ειχε χωθει κι αυτος ο πορτοκαλενιος πια και σας εκοψε τη χολη; Λοιπον,θα σας πω κατι να γελασετε.Οι γονεις μου καθε Σαββατοκυριακο πανε στο χωριο μας στο Πηλιο.Εχουν κτηματα εκει,και ταϊζουν τις γατουλες που ζουν εκει και ερχονται μολις τους ακουσουν.Παιρνει λοιπον σημερα η μαμα μου τηλεφωνο,και εκει που μιλαμε,ακουω ενα πολυ πολυ επιμονο νιαουρητο.Αρχιζω να την πειραζω που λεει σε μενα για τις γατες μεσα στο σπιτι,αρχιζει να την πειραζει κι ο μπαμπας απο το βαθος οτι κυκλοφορει με συνοδεια γατιων,και μου εξηγει οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:32 Η Μυρτω4038: #937 11-10-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν αυτο εξηγειται επιστημονικα η αλλιως!Αλλα σιγουρα θα σου το επιβαιβεωσουν ολοι οσοι εχουν πορτοκαλογατο! Ο Αρουλης μου μπορει να κανει καμια φορα τον "ανταρτη" (ετσι που παιρνει τα βουνα) αλλλα σιγουρα ειναι η επιβαιβεωση του κανονα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η julia έγραψε: #938 11-10-08 19:42 Ρε λαχτάρα Κυριακάτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #939 11-10-08 20:11 Αμάν βρε κορίτσι μου τί έπαθες άλλο πάλι και τούτο !!!!! Πάντως τέλος καλό όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η bunny έγραψε: #940 11-10-08 20:12 Γεια σας Κεραμιδάκια! Οι Βirmaniacs δε μας καταδέχονται(λοίπουν όλοι)κι είπα να 'ρθω εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αυτήν την παπαράτσα, θα τη δαγκώσω. Είναι ικανή να με βγάλει φωτογραφία και την ώρα της άμμου. Beeb, είσαι κούκλος, είτε με ανοιχτό είτε με κλειστό στόμα (και τι ωραία δόντια που έχουμε και οι δυό μας!!!) Άσε τον παλιόκοσμο να λέει, να λέει ό,τι θέλει Bassy Click για ανάπτυξη... Bassy, εδώ Beeb. Τέτοιος μαυρογκάγκανος που είμαι, τα δόντια μου φαίνονται ακόμα πιο άσπρα και το δίποδό μου με φωνάζει Count Dracula. Συμφωνώ μαζί σου. Άσε τα ανίδεα δίποδα να λένε ό,τι θέλουν. Είμαστε πανέμορφα πλάσματα κι αυτό δεν κρύβεται!!! Μουσουδοφιλάκια, Beeb Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 21:37 Η tzoutzou έγραψε: #928 10-10-08 21:37 Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η Μυρτω4038: #929 10-10-08 22:12 Οι φωτγραφιες των γατιων την ωρα που χασμουριονται ειναι πραγματικα φοβερες.Ενα τοσο δα πλασματακι να παιρνει μια τοσο αγρια εκφραση...πραγματικα μαγικο! Ζηλεψα θα προσπαθησω και εγω να πετυχω την Μυρτουλα να χασμουριεται,γιατι ο αγαθιαρης μου αποκλειεται να βγει αγριος στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 23:53 Η Zbeebz έγραψε: #930 10-10-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Click για ανάπτυξη... Μα η δικιά σου έχει βγει γλυκύτατη στη φωτό! Όχι τέρας απ' την κόλαση, όπως η Bassy και ο Beeb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 00:30 Η Ελένη Άνση: #931 11-10-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι, και αναδεικνύονται τα υπέροχα μουστάκια της Leia. Επίσης, η Κίτυ της Peggoto είναι πολυ χαριτωμένη στην αρχή του χασμουρητού της. Niki, δεν σε βλέπω καλά, αν βγάλεις την πριγκίπισσα Μυρτούλα φωτογραφία με τη στομάτα ανοιχτή.Θα σου τα ψάλλει Όσο για τον Αρούλη, εγώ νομίζω ότι εφόσον (φυσιολογικά) θα έχει κλειστά τα μάτια και τέντα τη στοματάρα, μια χαρά γελοιοάγριος θα δείχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:51 Η Μυρτω4038: #932 11-10-08 18:51 Λοιπον τι μου εκανε σημερα ο Αρης. Οσες εχετε ερθει σπιτι μου θα θυμαστε στην βεραντα τις πλαστικες ντουλαπες που εχω(πρεπει να φαινονται και στις φωτο).Ο Αρουλης απο τοτε που εγινε καλα το ποδαρακι του καταφερε να ανεβει πανω σ'αυτες πηδοντας πρωτα σ'ενα πλαστικο ντεποζιτο για αποθηκευση νερου που εχουμε.Τον επιασα ηδη μια φορα επ'αυτοφορο πανω στις ντουλαπες. Χθες το βραδυ γυρισε ο αδρεφος μου απο "τα ξενα"(ειναι υποπλοιαρχος και ταξιδευει) και αυτα και τα δυο μολις τον ειδαν σπιτι εξαφανιστηκαν σε χρονο dt.Ισως γιατι ειχαν πολυ καιρο να τον δουν η γιατι αυτος τις αγαπαει μεν αλλα θελει να τις αγκαλιαζει συνεχεια(ειναι χειροτερος και απο μενα).Το μεσημερι που γυρισα απο την αγορα και περασε ο αδερφος μου απο το σπιτι, πηρε αγκαλια τον μικρο και ηρθε να με βρει στην βεραντα (κατι εκανα εγω στα λουλουδια).Ο μικρος του ξεφευγει και αστραπιαια ανεβαινει πανω στις πλαστικες ντουλαπες και μετα βρισκει διεξοδο αναμεσα στην ανοιχτη τεντα και μια προεξοχη που εχουμε(υπαρχει κενο για να διαφευγει ο αερας) και βρισκεται πανω στο υποστεγο της γειτονισας.Απο κει και περα δεν ειχα οπτικη επαφη μαζι του.Αφου τσακωθηκα ασχημα με τον αδερφο μου(ακομη δεν μιλαμε) και πανω στην ταραχη μου εκανα ενα τεταρτο να βρω το κλειδι της ταραρσας ανεβηκα επιτελους πανω να τον ψαξω.Και ο Αρουλης αφαντος.Τι στις διπλανες ταραστες κοιταξα, στην διπλανη οικοδομη που υπηρχε προσβαση στο μπαλκονι τους.Τιποτα, πουθενα.Δεκα φορες εκανα τον γυρω της πυλωτης μηπως επεσε.Ουτε εκει τιποτα.Στον φωταγωγο παλι τιποτα.Αρχισα να σκεφτομαι μηπως επεσε στο κουβουκλιο του ασανσερ(εχει ενα μικρο ανοιγμα).Εχουν περασει περιπου δυο ωρες ,εγω στα προθυρα νευρικης κρισης ηδη σκεφτομαι τα χειριτερα και κλαιω.Η τραγικη ειρωνια ειναι οτι χθες το απογευμα ειχα παει στον κτηνιατρο και του αγορασα σαμαρακι και ηθελα να του βγαλω και φωτο να το δειτε γιατι ειχα αμφιβολια αν του το φορουσα σωστα.Και ξαφνικα μετα απο περιπου δυο ωρες τον βλεπω μπροστα μου στην βεραντα(εγω μπαινοεβγαινα συνεχεια) απο το πουθενα στην κυριολεξια.Δεν καταλαβα που ηταν, η απο που ηρθε(τα ειχα ψαξει ολα εκατο φορες), μαλλον δεν ειναι τοσο μπουνταλακος οσο νομιζω. Τον φιλουσα και τον μαλωνα ταυτοχρονα.Τωρα κοιμαται του καλου καιρου.Χιλια συγνωμη για το σεντονι αλλα ειμαι σιγουρη οτι ΕΣΕΙΣ καταλαβενετε και νιωθετε την αγωνια που περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Η Raisa έγραψε: #933 11-10-08 18:59 Πω πω λαχτάρα που τράβηξες βρε Νίκη....καλά, και πού είχε χωθεί για 2 ώρες ο άτιμος? Δεν πειράζει όμως, τέλος καλό όλα καλά!!! Υ.Γ. Μη του θυμώνεις μωρέ του αδελφού, δεν το ήθελε και αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Η Mia_m έγραψε: #934 11-10-08 19:06 Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:16 Η Μυρτω4038: #935 11-10-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Click για ανάπτυξη... Οχι τα κοιταξα ολα τα πιθανα σημεια πολλες φορες.Παντος τον βρηκα βρομικο(ακομη δεν καθαρισε η μυτουλα του) καπου βρηκε κρυψωνα στην ταρατσα για να ηταν μες'την σκονη.Απο αυριο τα ψεματα τελειωσαν ο μικρος εξερευνητης θα βγαινει μονο με σαμαρακι.Του αρεσει. δεν του ρεσει.Το προβλημα ειναι οτι καταλαβαινει οταν παμε να βγουμε στην βεραντα για να παρουμε κατι, και πεταγεται εξω χωρις καλα,καλα να το καταλαβεις.Θελει παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #936 11-10-08 19:26 Ελα μωρε δεν το ηθελε ο ανθρωπος...Φανταζομαι θα λαχταρησε οσο κι εσυ.Μα που ειχε χωθει κι αυτος ο πορτοκαλενιος πια και σας εκοψε τη χολη; Λοιπον,θα σας πω κατι να γελασετε.Οι γονεις μου καθε Σαββατοκυριακο πανε στο χωριο μας στο Πηλιο.Εχουν κτηματα εκει,και ταϊζουν τις γατουλες που ζουν εκει και ερχονται μολις τους ακουσουν.Παιρνει λοιπον σημερα η μαμα μου τηλεφωνο,και εκει που μιλαμε,ακουω ενα πολυ πολυ επιμονο νιαουρητο.Αρχιζω να την πειραζω που λεει σε μενα για τις γατες μεσα στο σπιτι,αρχιζει να την πειραζει κι ο μπαμπας απο το βαθος οτι κυκλοφορει με συνοδεια γατιων,και μου εξηγει οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:32 Η Μυρτω4038: #937 11-10-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν αυτο εξηγειται επιστημονικα η αλλιως!Αλλα σιγουρα θα σου το επιβαιβεωσουν ολοι οσοι εχουν πορτοκαλογατο! Ο Αρουλης μου μπορει να κανει καμια φορα τον "ανταρτη" (ετσι που παιρνει τα βουνα) αλλλα σιγουρα ειναι η επιβαιβεωση του κανονα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η julia έγραψε: #938 11-10-08 19:42 Ρε λαχτάρα Κυριακάτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #939 11-10-08 20:11 Αμάν βρε κορίτσι μου τί έπαθες άλλο πάλι και τούτο !!!!! Πάντως τέλος καλό όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η bunny έγραψε: #940 11-10-08 20:12 Γεια σας Κεραμιδάκια! Οι Βirmaniacs δε μας καταδέχονται(λοίπουν όλοι)κι είπα να 'ρθω εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η Μυρτω4038: #929 10-10-08 22:12 Οι φωτγραφιες των γατιων την ωρα που χασμουριονται ειναι πραγματικα φοβερες.Ενα τοσο δα πλασματακι να παιρνει μια τοσο αγρια εκφραση...πραγματικα μαγικο! Ζηλεψα θα προσπαθησω και εγω να πετυχω την Μυρτουλα να χασμουριεται,γιατι ο αγαθιαρης μου αποκλειεται να βγει αγριος στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 23:53 Η Zbeebz έγραψε: #930 10-10-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Click για ανάπτυξη... Μα η δικιά σου έχει βγει γλυκύτατη στη φωτό! Όχι τέρας απ' την κόλαση, όπως η Bassy και ο Beeb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 00:30 Η Ελένη Άνση: #931 11-10-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι, και αναδεικνύονται τα υπέροχα μουστάκια της Leia. Επίσης, η Κίτυ της Peggoto είναι πολυ χαριτωμένη στην αρχή του χασμουρητού της. Niki, δεν σε βλέπω καλά, αν βγάλεις την πριγκίπισσα Μυρτούλα φωτογραφία με τη στομάτα ανοιχτή.Θα σου τα ψάλλει Όσο για τον Αρούλη, εγώ νομίζω ότι εφόσον (φυσιολογικά) θα έχει κλειστά τα μάτια και τέντα τη στοματάρα, μια χαρά γελοιοάγριος θα δείχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:51 Η Μυρτω4038: #932 11-10-08 18:51 Λοιπον τι μου εκανε σημερα ο Αρης. Οσες εχετε ερθει σπιτι μου θα θυμαστε στην βεραντα τις πλαστικες ντουλαπες που εχω(πρεπει να φαινονται και στις φωτο).Ο Αρουλης απο τοτε που εγινε καλα το ποδαρακι του καταφερε να ανεβει πανω σ'αυτες πηδοντας πρωτα σ'ενα πλαστικο ντεποζιτο για αποθηκευση νερου που εχουμε.Τον επιασα ηδη μια φορα επ'αυτοφορο πανω στις ντουλαπες. Χθες το βραδυ γυρισε ο αδρεφος μου απο "τα ξενα"(ειναι υποπλοιαρχος και ταξιδευει) και αυτα και τα δυο μολις τον ειδαν σπιτι εξαφανιστηκαν σε χρονο dt.Ισως γιατι ειχαν πολυ καιρο να τον δουν η γιατι αυτος τις αγαπαει μεν αλλα θελει να τις αγκαλιαζει συνεχεια(ειναι χειροτερος και απο μενα).Το μεσημερι που γυρισα απο την αγορα και περασε ο αδερφος μου απο το σπιτι, πηρε αγκαλια τον μικρο και ηρθε να με βρει στην βεραντα (κατι εκανα εγω στα λουλουδια).Ο μικρος του ξεφευγει και αστραπιαια ανεβαινει πανω στις πλαστικες ντουλαπες και μετα βρισκει διεξοδο αναμεσα στην ανοιχτη τεντα και μια προεξοχη που εχουμε(υπαρχει κενο για να διαφευγει ο αερας) και βρισκεται πανω στο υποστεγο της γειτονισας.Απο κει και περα δεν ειχα οπτικη επαφη μαζι του.Αφου τσακωθηκα ασχημα με τον αδερφο μου(ακομη δεν μιλαμε) και πανω στην ταραχη μου εκανα ενα τεταρτο να βρω το κλειδι της ταραρσας ανεβηκα επιτελους πανω να τον ψαξω.Και ο Αρουλης αφαντος.Τι στις διπλανες ταραστες κοιταξα, στην διπλανη οικοδομη που υπηρχε προσβαση στο μπαλκονι τους.Τιποτα, πουθενα.Δεκα φορες εκανα τον γυρω της πυλωτης μηπως επεσε.Ουτε εκει τιποτα.Στον φωταγωγο παλι τιποτα.Αρχισα να σκεφτομαι μηπως επεσε στο κουβουκλιο του ασανσερ(εχει ενα μικρο ανοιγμα).Εχουν περασει περιπου δυο ωρες ,εγω στα προθυρα νευρικης κρισης ηδη σκεφτομαι τα χειριτερα και κλαιω.Η τραγικη ειρωνια ειναι οτι χθες το απογευμα ειχα παει στον κτηνιατρο και του αγορασα σαμαρακι και ηθελα να του βγαλω και φωτο να το δειτε γιατι ειχα αμφιβολια αν του το φορουσα σωστα.Και ξαφνικα μετα απο περιπου δυο ωρες τον βλεπω μπροστα μου στην βεραντα(εγω μπαινοεβγαινα συνεχεια) απο το πουθενα στην κυριολεξια.Δεν καταλαβα που ηταν, η απο που ηρθε(τα ειχα ψαξει ολα εκατο φορες), μαλλον δεν ειναι τοσο μπουνταλακος οσο νομιζω. Τον φιλουσα και τον μαλωνα ταυτοχρονα.Τωρα κοιμαται του καλου καιρου.Χιλια συγνωμη για το σεντονι αλλα ειμαι σιγουρη οτι ΕΣΕΙΣ καταλαβενετε και νιωθετε την αγωνια που περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Η Raisa έγραψε: #933 11-10-08 18:59 Πω πω λαχτάρα που τράβηξες βρε Νίκη....καλά, και πού είχε χωθεί για 2 ώρες ο άτιμος? Δεν πειράζει όμως, τέλος καλό όλα καλά!!! Υ.Γ. Μη του θυμώνεις μωρέ του αδελφού, δεν το ήθελε και αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Η Mia_m έγραψε: #934 11-10-08 19:06 Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:16 Η Μυρτω4038: #935 11-10-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Click για ανάπτυξη... Οχι τα κοιταξα ολα τα πιθανα σημεια πολλες φορες.Παντος τον βρηκα βρομικο(ακομη δεν καθαρισε η μυτουλα του) καπου βρηκε κρυψωνα στην ταρατσα για να ηταν μες'την σκονη.Απο αυριο τα ψεματα τελειωσαν ο μικρος εξερευνητης θα βγαινει μονο με σαμαρακι.Του αρεσει. δεν του ρεσει.Το προβλημα ειναι οτι καταλαβαινει οταν παμε να βγουμε στην βεραντα για να παρουμε κατι, και πεταγεται εξω χωρις καλα,καλα να το καταλαβεις.Θελει παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #936 11-10-08 19:26 Ελα μωρε δεν το ηθελε ο ανθρωπος...Φανταζομαι θα λαχταρησε οσο κι εσυ.Μα που ειχε χωθει κι αυτος ο πορτοκαλενιος πια και σας εκοψε τη χολη; Λοιπον,θα σας πω κατι να γελασετε.Οι γονεις μου καθε Σαββατοκυριακο πανε στο χωριο μας στο Πηλιο.Εχουν κτηματα εκει,και ταϊζουν τις γατουλες που ζουν εκει και ερχονται μολις τους ακουσουν.Παιρνει λοιπον σημερα η μαμα μου τηλεφωνο,και εκει που μιλαμε,ακουω ενα πολυ πολυ επιμονο νιαουρητο.Αρχιζω να την πειραζω που λεει σε μενα για τις γατες μεσα στο σπιτι,αρχιζει να την πειραζει κι ο μπαμπας απο το βαθος οτι κυκλοφορει με συνοδεια γατιων,και μου εξηγει οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:32 Η Μυρτω4038: #937 11-10-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν αυτο εξηγειται επιστημονικα η αλλιως!Αλλα σιγουρα θα σου το επιβαιβεωσουν ολοι οσοι εχουν πορτοκαλογατο! Ο Αρουλης μου μπορει να κανει καμια φορα τον "ανταρτη" (ετσι που παιρνει τα βουνα) αλλλα σιγουρα ειναι η επιβαιβεωση του κανονα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η julia έγραψε: #938 11-10-08 19:42 Ρε λαχτάρα Κυριακάτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #939 11-10-08 20:11 Αμάν βρε κορίτσι μου τί έπαθες άλλο πάλι και τούτο !!!!! Πάντως τέλος καλό όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η bunny έγραψε: #940 11-10-08 20:12 Γεια σας Κεραμιδάκια! Οι Βirmaniacs δε μας καταδέχονται(λοίπουν όλοι)κι είπα να 'ρθω εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι φωτγραφιες των γατιων την ωρα που χασμουριονται ειναι πραγματικα φοβερες.Ενα τοσο δα πλασματακι να παιρνει μια τοσο αγρια εκφραση...πραγματικα μαγικο! Ζηλεψα θα προσπαθησω και εγω να πετυχω την Μυρτουλα να χασμουριεται,γιατι ο αγαθιαρης μου αποκλειεται να βγει αγριος στην φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 23:53 Η Zbeebz έγραψε: #930 10-10-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Click για ανάπτυξη... Μα η δικιά σου έχει βγει γλυκύτατη στη φωτό! Όχι τέρας απ' την κόλαση, όπως η Bassy και ο Beeb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 00:30 Η Ελένη Άνση: #931 11-10-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι, και αναδεικνύονται τα υπέροχα μουστάκια της Leia. Επίσης, η Κίτυ της Peggoto είναι πολυ χαριτωμένη στην αρχή του χασμουρητού της. Niki, δεν σε βλέπω καλά, αν βγάλεις την πριγκίπισσα Μυρτούλα φωτογραφία με τη στομάτα ανοιχτή.Θα σου τα ψάλλει Όσο για τον Αρούλη, εγώ νομίζω ότι εφόσον (φυσιολογικά) θα έχει κλειστά τα μάτια και τέντα τη στοματάρα, μια χαρά γελοιοάγριος θα δείχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:51 Η Μυρτω4038: #932 11-10-08 18:51 Λοιπον τι μου εκανε σημερα ο Αρης. Οσες εχετε ερθει σπιτι μου θα θυμαστε στην βεραντα τις πλαστικες ντουλαπες που εχω(πρεπει να φαινονται και στις φωτο).Ο Αρουλης απο τοτε που εγινε καλα το ποδαρακι του καταφερε να ανεβει πανω σ'αυτες πηδοντας πρωτα σ'ενα πλαστικο ντεποζιτο για αποθηκευση νερου που εχουμε.Τον επιασα ηδη μια φορα επ'αυτοφορο πανω στις ντουλαπες. Χθες το βραδυ γυρισε ο αδρεφος μου απο "τα ξενα"(ειναι υποπλοιαρχος και ταξιδευει) και αυτα και τα δυο μολις τον ειδαν σπιτι εξαφανιστηκαν σε χρονο dt.Ισως γιατι ειχαν πολυ καιρο να τον δουν η γιατι αυτος τις αγαπαει μεν αλλα θελει να τις αγκαλιαζει συνεχεια(ειναι χειροτερος και απο μενα).Το μεσημερι που γυρισα απο την αγορα και περασε ο αδερφος μου απο το σπιτι, πηρε αγκαλια τον μικρο και ηρθε να με βρει στην βεραντα (κατι εκανα εγω στα λουλουδια).Ο μικρος του ξεφευγει και αστραπιαια ανεβαινει πανω στις πλαστικες ντουλαπες και μετα βρισκει διεξοδο αναμεσα στην ανοιχτη τεντα και μια προεξοχη που εχουμε(υπαρχει κενο για να διαφευγει ο αερας) και βρισκεται πανω στο υποστεγο της γειτονισας.Απο κει και περα δεν ειχα οπτικη επαφη μαζι του.Αφου τσακωθηκα ασχημα με τον αδερφο μου(ακομη δεν μιλαμε) και πανω στην ταραχη μου εκανα ενα τεταρτο να βρω το κλειδι της ταραρσας ανεβηκα επιτελους πανω να τον ψαξω.Και ο Αρουλης αφαντος.Τι στις διπλανες ταραστες κοιταξα, στην διπλανη οικοδομη που υπηρχε προσβαση στο μπαλκονι τους.Τιποτα, πουθενα.Δεκα φορες εκανα τον γυρω της πυλωτης μηπως επεσε.Ουτε εκει τιποτα.Στον φωταγωγο παλι τιποτα.Αρχισα να σκεφτομαι μηπως επεσε στο κουβουκλιο του ασανσερ(εχει ενα μικρο ανοιγμα).Εχουν περασει περιπου δυο ωρες ,εγω στα προθυρα νευρικης κρισης ηδη σκεφτομαι τα χειριτερα και κλαιω.Η τραγικη ειρωνια ειναι οτι χθες το απογευμα ειχα παει στον κτηνιατρο και του αγορασα σαμαρακι και ηθελα να του βγαλω και φωτο να το δειτε γιατι ειχα αμφιβολια αν του το φορουσα σωστα.Και ξαφνικα μετα απο περιπου δυο ωρες τον βλεπω μπροστα μου στην βεραντα(εγω μπαινοεβγαινα συνεχεια) απο το πουθενα στην κυριολεξια.Δεν καταλαβα που ηταν, η απο που ηρθε(τα ειχα ψαξει ολα εκατο φορες), μαλλον δεν ειναι τοσο μπουνταλακος οσο νομιζω. Τον φιλουσα και τον μαλωνα ταυτοχρονα.Τωρα κοιμαται του καλου καιρου.Χιλια συγνωμη για το σεντονι αλλα ειμαι σιγουρη οτι ΕΣΕΙΣ καταλαβενετε και νιωθετε την αγωνια που περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Η Raisa έγραψε: #933 11-10-08 18:59 Πω πω λαχτάρα που τράβηξες βρε Νίκη....καλά, και πού είχε χωθεί για 2 ώρες ο άτιμος? Δεν πειράζει όμως, τέλος καλό όλα καλά!!! Υ.Γ. Μη του θυμώνεις μωρέ του αδελφού, δεν το ήθελε και αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Η Mia_m έγραψε: #934 11-10-08 19:06 Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:16 Η Μυρτω4038: #935 11-10-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Click για ανάπτυξη... Οχι τα κοιταξα ολα τα πιθανα σημεια πολλες φορες.Παντος τον βρηκα βρομικο(ακομη δεν καθαρισε η μυτουλα του) καπου βρηκε κρυψωνα στην ταρατσα για να ηταν μες'την σκονη.Απο αυριο τα ψεματα τελειωσαν ο μικρος εξερευνητης θα βγαινει μονο με σαμαρακι.Του αρεσει. δεν του ρεσει.Το προβλημα ειναι οτι καταλαβαινει οταν παμε να βγουμε στην βεραντα για να παρουμε κατι, και πεταγεται εξω χωρις καλα,καλα να το καταλαβεις.Θελει παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #936 11-10-08 19:26 Ελα μωρε δεν το ηθελε ο ανθρωπος...Φανταζομαι θα λαχταρησε οσο κι εσυ.Μα που ειχε χωθει κι αυτος ο πορτοκαλενιος πια και σας εκοψε τη χολη; Λοιπον,θα σας πω κατι να γελασετε.Οι γονεις μου καθε Σαββατοκυριακο πανε στο χωριο μας στο Πηλιο.Εχουν κτηματα εκει,και ταϊζουν τις γατουλες που ζουν εκει και ερχονται μολις τους ακουσουν.Παιρνει λοιπον σημερα η μαμα μου τηλεφωνο,και εκει που μιλαμε,ακουω ενα πολυ πολυ επιμονο νιαουρητο.Αρχιζω να την πειραζω που λεει σε μενα για τις γατες μεσα στο σπιτι,αρχιζει να την πειραζει κι ο μπαμπας απο το βαθος οτι κυκλοφορει με συνοδεια γατιων,και μου εξηγει οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:32 Η Μυρτω4038: #937 11-10-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν αυτο εξηγειται επιστημονικα η αλλιως!Αλλα σιγουρα θα σου το επιβαιβεωσουν ολοι οσοι εχουν πορτοκαλογατο! Ο Αρουλης μου μπορει να κανει καμια φορα τον "ανταρτη" (ετσι που παιρνει τα βουνα) αλλλα σιγουρα ειναι η επιβαιβεωση του κανονα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η julia έγραψε: #938 11-10-08 19:42 Ρε λαχτάρα Κυριακάτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #939 11-10-08 20:11 Αμάν βρε κορίτσι μου τί έπαθες άλλο πάλι και τούτο !!!!! Πάντως τέλος καλό όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η bunny έγραψε: #940 11-10-08 20:12 Γεια σας Κεραμιδάκια! Οι Βirmaniacs δε μας καταδέχονται(λοίπουν όλοι)κι είπα να 'ρθω εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Click για ανάπτυξη... Μα η δικιά σου έχει βγει γλυκύτατη στη φωτό! Όχι τέρας απ' την κόλαση, όπως η Bassy και ο Beeb! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 00:30 Η Ελένη Άνση: #931 11-10-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι, και αναδεικνύονται τα υπέροχα μουστάκια της Leia. Επίσης, η Κίτυ της Peggoto είναι πολυ χαριτωμένη στην αρχή του χασμουρητού της. Niki, δεν σε βλέπω καλά, αν βγάλεις την πριγκίπισσα Μυρτούλα φωτογραφία με τη στομάτα ανοιχτή.Θα σου τα ψάλλει Όσο για τον Αρούλη, εγώ νομίζω ότι εφόσον (φυσιολογικά) θα έχει κλειστά τα μάτια και τέντα τη στοματάρα, μια χαρά γελοιοάγριος θα δείχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:51 Η Μυρτω4038: #932 11-10-08 18:51 Λοιπον τι μου εκανε σημερα ο Αρης. Οσες εχετε ερθει σπιτι μου θα θυμαστε στην βεραντα τις πλαστικες ντουλαπες που εχω(πρεπει να φαινονται και στις φωτο).Ο Αρουλης απο τοτε που εγινε καλα το ποδαρακι του καταφερε να ανεβει πανω σ'αυτες πηδοντας πρωτα σ'ενα πλαστικο ντεποζιτο για αποθηκευση νερου που εχουμε.Τον επιασα ηδη μια φορα επ'αυτοφορο πανω στις ντουλαπες. Χθες το βραδυ γυρισε ο αδρεφος μου απο "τα ξενα"(ειναι υποπλοιαρχος και ταξιδευει) και αυτα και τα δυο μολις τον ειδαν σπιτι εξαφανιστηκαν σε χρονο dt.Ισως γιατι ειχαν πολυ καιρο να τον δουν η γιατι αυτος τις αγαπαει μεν αλλα θελει να τις αγκαλιαζει συνεχεια(ειναι χειροτερος και απο μενα).Το μεσημερι που γυρισα απο την αγορα και περασε ο αδερφος μου απο το σπιτι, πηρε αγκαλια τον μικρο και ηρθε να με βρει στην βεραντα (κατι εκανα εγω στα λουλουδια).Ο μικρος του ξεφευγει και αστραπιαια ανεβαινει πανω στις πλαστικες ντουλαπες και μετα βρισκει διεξοδο αναμεσα στην ανοιχτη τεντα και μια προεξοχη που εχουμε(υπαρχει κενο για να διαφευγει ο αερας) και βρισκεται πανω στο υποστεγο της γειτονισας.Απο κει και περα δεν ειχα οπτικη επαφη μαζι του.Αφου τσακωθηκα ασχημα με τον αδερφο μου(ακομη δεν μιλαμε) και πανω στην ταραχη μου εκανα ενα τεταρτο να βρω το κλειδι της ταραρσας ανεβηκα επιτελους πανω να τον ψαξω.Και ο Αρουλης αφαντος.Τι στις διπλανες ταραστες κοιταξα, στην διπλανη οικοδομη που υπηρχε προσβαση στο μπαλκονι τους.Τιποτα, πουθενα.Δεκα φορες εκανα τον γυρω της πυλωτης μηπως επεσε.Ουτε εκει τιποτα.Στον φωταγωγο παλι τιποτα.Αρχισα να σκεφτομαι μηπως επεσε στο κουβουκλιο του ασανσερ(εχει ενα μικρο ανοιγμα).Εχουν περασει περιπου δυο ωρες ,εγω στα προθυρα νευρικης κρισης ηδη σκεφτομαι τα χειριτερα και κλαιω.Η τραγικη ειρωνια ειναι οτι χθες το απογευμα ειχα παει στον κτηνιατρο και του αγορασα σαμαρακι και ηθελα να του βγαλω και φωτο να το δειτε γιατι ειχα αμφιβολια αν του το φορουσα σωστα.Και ξαφνικα μετα απο περιπου δυο ωρες τον βλεπω μπροστα μου στην βεραντα(εγω μπαινοεβγαινα συνεχεια) απο το πουθενα στην κυριολεξια.Δεν καταλαβα που ηταν, η απο που ηρθε(τα ειχα ψαξει ολα εκατο φορες), μαλλον δεν ειναι τοσο μπουνταλακος οσο νομιζω. Τον φιλουσα και τον μαλωνα ταυτοχρονα.Τωρα κοιμαται του καλου καιρου.Χιλια συγνωμη για το σεντονι αλλα ειμαι σιγουρη οτι ΕΣΕΙΣ καταλαβενετε και νιωθετε την αγωνια που περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Η Raisa έγραψε: #933 11-10-08 18:59 Πω πω λαχτάρα που τράβηξες βρε Νίκη....καλά, και πού είχε χωθεί για 2 ώρες ο άτιμος? Δεν πειράζει όμως, τέλος καλό όλα καλά!!! Υ.Γ. Μη του θυμώνεις μωρέ του αδελφού, δεν το ήθελε και αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Η Mia_m έγραψε: #934 11-10-08 19:06 Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:16 Η Μυρτω4038: #935 11-10-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Click για ανάπτυξη... Οχι τα κοιταξα ολα τα πιθανα σημεια πολλες φορες.Παντος τον βρηκα βρομικο(ακομη δεν καθαρισε η μυτουλα του) καπου βρηκε κρυψωνα στην ταρατσα για να ηταν μες'την σκονη.Απο αυριο τα ψεματα τελειωσαν ο μικρος εξερευνητης θα βγαινει μονο με σαμαρακι.Του αρεσει. δεν του ρεσει.Το προβλημα ειναι οτι καταλαβαινει οταν παμε να βγουμε στην βεραντα για να παρουμε κατι, και πεταγεται εξω χωρις καλα,καλα να το καταλαβεις.Θελει παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #936 11-10-08 19:26 Ελα μωρε δεν το ηθελε ο ανθρωπος...Φανταζομαι θα λαχταρησε οσο κι εσυ.Μα που ειχε χωθει κι αυτος ο πορτοκαλενιος πια και σας εκοψε τη χολη; Λοιπον,θα σας πω κατι να γελασετε.Οι γονεις μου καθε Σαββατοκυριακο πανε στο χωριο μας στο Πηλιο.Εχουν κτηματα εκει,και ταϊζουν τις γατουλες που ζουν εκει και ερχονται μολις τους ακουσουν.Παιρνει λοιπον σημερα η μαμα μου τηλεφωνο,και εκει που μιλαμε,ακουω ενα πολυ πολυ επιμονο νιαουρητο.Αρχιζω να την πειραζω που λεει σε μενα για τις γατες μεσα στο σπιτι,αρχιζει να την πειραζει κι ο μπαμπας απο το βαθος οτι κυκλοφορει με συνοδεια γατιων,και μου εξηγει οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:32 Η Μυρτω4038: #937 11-10-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν αυτο εξηγειται επιστημονικα η αλλιως!Αλλα σιγουρα θα σου το επιβαιβεωσουν ολοι οσοι εχουν πορτοκαλογατο! Ο Αρουλης μου μπορει να κανει καμια φορα τον "ανταρτη" (ετσι που παιρνει τα βουνα) αλλλα σιγουρα ειναι η επιβαιβεωση του κανονα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η julia έγραψε: #938 11-10-08 19:42 Ρε λαχτάρα Κυριακάτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #939 11-10-08 20:11 Αμάν βρε κορίτσι μου τί έπαθες άλλο πάλι και τούτο !!!!! Πάντως τέλος καλό όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η bunny έγραψε: #940 11-10-08 20:12 Γεια σας Κεραμιδάκια! Οι Βirmaniacs δε μας καταδέχονται(λοίπουν όλοι)κι είπα να 'ρθω εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Πω πω!!!!Πολυ αγρια φαινεται η Μπασσετ ετσι.......Βγαλαμε κι εμεις μια χασμουροφωτογραφια σημερα,μονο που πρωταγωνιστικο ρολο παιζει η γλωσσα.... Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι, και αναδεικνύονται τα υπέροχα μουστάκια της Leia. Επίσης, η Κίτυ της Peggoto είναι πολυ χαριτωμένη στην αρχή του χασμουρητού της. Niki, δεν σε βλέπω καλά, αν βγάλεις την πριγκίπισσα Μυρτούλα φωτογραφία με τη στομάτα ανοιχτή.Θα σου τα ψάλλει Όσο για τον Αρούλη, εγώ νομίζω ότι εφόσον (φυσιολογικά) θα έχει κλειστά τα μάτια και τέντα τη στοματάρα, μια χαρά γελοιοάγριος θα δείχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:51 Η Μυρτω4038: #932 11-10-08 18:51 Λοιπον τι μου εκανε σημερα ο Αρης. Οσες εχετε ερθει σπιτι μου θα θυμαστε στην βεραντα τις πλαστικες ντουλαπες που εχω(πρεπει να φαινονται και στις φωτο).Ο Αρουλης απο τοτε που εγινε καλα το ποδαρακι του καταφερε να ανεβει πανω σ'αυτες πηδοντας πρωτα σ'ενα πλαστικο ντεποζιτο για αποθηκευση νερου που εχουμε.Τον επιασα ηδη μια φορα επ'αυτοφορο πανω στις ντουλαπες. Χθες το βραδυ γυρισε ο αδρεφος μου απο "τα ξενα"(ειναι υποπλοιαρχος και ταξιδευει) και αυτα και τα δυο μολις τον ειδαν σπιτι εξαφανιστηκαν σε χρονο dt.Ισως γιατι ειχαν πολυ καιρο να τον δουν η γιατι αυτος τις αγαπαει μεν αλλα θελει να τις αγκαλιαζει συνεχεια(ειναι χειροτερος και απο μενα).Το μεσημερι που γυρισα απο την αγορα και περασε ο αδερφος μου απο το σπιτι, πηρε αγκαλια τον μικρο και ηρθε να με βρει στην βεραντα (κατι εκανα εγω στα λουλουδια).Ο μικρος του ξεφευγει και αστραπιαια ανεβαινει πανω στις πλαστικες ντουλαπες και μετα βρισκει διεξοδο αναμεσα στην ανοιχτη τεντα και μια προεξοχη που εχουμε(υπαρχει κενο για να διαφευγει ο αερας) και βρισκεται πανω στο υποστεγο της γειτονισας.Απο κει και περα δεν ειχα οπτικη επαφη μαζι του.Αφου τσακωθηκα ασχημα με τον αδερφο μου(ακομη δεν μιλαμε) και πανω στην ταραχη μου εκανα ενα τεταρτο να βρω το κλειδι της ταραρσας ανεβηκα επιτελους πανω να τον ψαξω.Και ο Αρουλης αφαντος.Τι στις διπλανες ταραστες κοιταξα, στην διπλανη οικοδομη που υπηρχε προσβαση στο μπαλκονι τους.Τιποτα, πουθενα.Δεκα φορες εκανα τον γυρω της πυλωτης μηπως επεσε.Ουτε εκει τιποτα.Στον φωταγωγο παλι τιποτα.Αρχισα να σκεφτομαι μηπως επεσε στο κουβουκλιο του ασανσερ(εχει ενα μικρο ανοιγμα).Εχουν περασει περιπου δυο ωρες ,εγω στα προθυρα νευρικης κρισης ηδη σκεφτομαι τα χειριτερα και κλαιω.Η τραγικη ειρωνια ειναι οτι χθες το απογευμα ειχα παει στον κτηνιατρο και του αγορασα σαμαρακι και ηθελα να του βγαλω και φωτο να το δειτε γιατι ειχα αμφιβολια αν του το φορουσα σωστα.Και ξαφνικα μετα απο περιπου δυο ωρες τον βλεπω μπροστα μου στην βεραντα(εγω μπαινοεβγαινα συνεχεια) απο το πουθενα στην κυριολεξια.Δεν καταλαβα που ηταν, η απο που ηρθε(τα ειχα ψαξει ολα εκατο φορες), μαλλον δεν ειναι τοσο μπουνταλακος οσο νομιζω. Τον φιλουσα και τον μαλωνα ταυτοχρονα.Τωρα κοιμαται του καλου καιρου.Χιλια συγνωμη για το σεντονι αλλα ειμαι σιγουρη οτι ΕΣΕΙΣ καταλαβενετε και νιωθετε την αγωνια που περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Η Raisa έγραψε: #933 11-10-08 18:59 Πω πω λαχτάρα που τράβηξες βρε Νίκη....καλά, και πού είχε χωθεί για 2 ώρες ο άτιμος? Δεν πειράζει όμως, τέλος καλό όλα καλά!!! Υ.Γ. Μη του θυμώνεις μωρέ του αδελφού, δεν το ήθελε και αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Η Mia_m έγραψε: #934 11-10-08 19:06 Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:16 Η Μυρτω4038: #935 11-10-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Click για ανάπτυξη... Οχι τα κοιταξα ολα τα πιθανα σημεια πολλες φορες.Παντος τον βρηκα βρομικο(ακομη δεν καθαρισε η μυτουλα του) καπου βρηκε κρυψωνα στην ταρατσα για να ηταν μες'την σκονη.Απο αυριο τα ψεματα τελειωσαν ο μικρος εξερευνητης θα βγαινει μονο με σαμαρακι.Του αρεσει. δεν του ρεσει.Το προβλημα ειναι οτι καταλαβαινει οταν παμε να βγουμε στην βεραντα για να παρουμε κατι, και πεταγεται εξω χωρις καλα,καλα να το καταλαβεις.Θελει παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #936 11-10-08 19:26 Ελα μωρε δεν το ηθελε ο ανθρωπος...Φανταζομαι θα λαχταρησε οσο κι εσυ.Μα που ειχε χωθει κι αυτος ο πορτοκαλενιος πια και σας εκοψε τη χολη; Λοιπον,θα σας πω κατι να γελασετε.Οι γονεις μου καθε Σαββατοκυριακο πανε στο χωριο μας στο Πηλιο.Εχουν κτηματα εκει,και ταϊζουν τις γατουλες που ζουν εκει και ερχονται μολις τους ακουσουν.Παιρνει λοιπον σημερα η μαμα μου τηλεφωνο,και εκει που μιλαμε,ακουω ενα πολυ πολυ επιμονο νιαουρητο.Αρχιζω να την πειραζω που λεει σε μενα για τις γατες μεσα στο σπιτι,αρχιζει να την πειραζει κι ο μπαμπας απο το βαθος οτι κυκλοφορει με συνοδεια γατιων,και μου εξηγει οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:32 Η Μυρτω4038: #937 11-10-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν αυτο εξηγειται επιστημονικα η αλλιως!Αλλα σιγουρα θα σου το επιβαιβεωσουν ολοι οσοι εχουν πορτοκαλογατο! Ο Αρουλης μου μπορει να κανει καμια φορα τον "ανταρτη" (ετσι που παιρνει τα βουνα) αλλλα σιγουρα ειναι η επιβαιβεωση του κανονα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η julia έγραψε: #938 11-10-08 19:42 Ρε λαχτάρα Κυριακάτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #939 11-10-08 20:11 Αμάν βρε κορίτσι μου τί έπαθες άλλο πάλι και τούτο !!!!! Πάντως τέλος καλό όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η bunny έγραψε: #940 11-10-08 20:12 Γεια σας Κεραμιδάκια! Οι Βirmaniacs δε μας καταδέχονται(λοίπουν όλοι)κι είπα να 'ρθω εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον τι μου εκανε σημερα ο Αρης. Οσες εχετε ερθει σπιτι μου θα θυμαστε στην βεραντα τις πλαστικες ντουλαπες που εχω(πρεπει να φαινονται και στις φωτο).Ο Αρουλης απο τοτε που εγινε καλα το ποδαρακι του καταφερε να ανεβει πανω σ'αυτες πηδοντας πρωτα σ'ενα πλαστικο ντεποζιτο για αποθηκευση νερου που εχουμε.Τον επιασα ηδη μια φορα επ'αυτοφορο πανω στις ντουλαπες. Χθες το βραδυ γυρισε ο αδρεφος μου απο "τα ξενα"(ειναι υποπλοιαρχος και ταξιδευει) και αυτα και τα δυο μολις τον ειδαν σπιτι εξαφανιστηκαν σε χρονο dt.Ισως γιατι ειχαν πολυ καιρο να τον δουν η γιατι αυτος τις αγαπαει μεν αλλα θελει να τις αγκαλιαζει συνεχεια(ειναι χειροτερος και απο μενα).Το μεσημερι που γυρισα απο την αγορα και περασε ο αδερφος μου απο το σπιτι, πηρε αγκαλια τον μικρο και ηρθε να με βρει στην βεραντα (κατι εκανα εγω στα λουλουδια).Ο μικρος του ξεφευγει και αστραπιαια ανεβαινει πανω στις πλαστικες ντουλαπες και μετα βρισκει διεξοδο αναμεσα στην ανοιχτη τεντα και μια προεξοχη που εχουμε(υπαρχει κενο για να διαφευγει ο αερας) και βρισκεται πανω στο υποστεγο της γειτονισας.Απο κει και περα δεν ειχα οπτικη επαφη μαζι του.Αφου τσακωθηκα ασχημα με τον αδερφο μου(ακομη δεν μιλαμε) και πανω στην ταραχη μου εκανα ενα τεταρτο να βρω το κλειδι της ταραρσας ανεβηκα επιτελους πανω να τον ψαξω.Και ο Αρουλης αφαντος.Τι στις διπλανες ταραστες κοιταξα, στην διπλανη οικοδομη που υπηρχε προσβαση στο μπαλκονι τους.Τιποτα, πουθενα.Δεκα φορες εκανα τον γυρω της πυλωτης μηπως επεσε.Ουτε εκει τιποτα.Στον φωταγωγο παλι τιποτα.Αρχισα να σκεφτομαι μηπως επεσε στο κουβουκλιο του ασανσερ(εχει ενα μικρο ανοιγμα).Εχουν περασει περιπου δυο ωρες ,εγω στα προθυρα νευρικης κρισης ηδη σκεφτομαι τα χειριτερα και κλαιω.Η τραγικη ειρωνια ειναι οτι χθες το απογευμα ειχα παει στον κτηνιατρο και του αγορασα σαμαρακι και ηθελα να του βγαλω και φωτο να το δειτε γιατι ειχα αμφιβολια αν του το φορουσα σωστα.Και ξαφνικα μετα απο περιπου δυο ωρες τον βλεπω μπροστα μου στην βεραντα(εγω μπαινοεβγαινα συνεχεια) απο το πουθενα στην κυριολεξια.Δεν καταλαβα που ηταν, η απο που ηρθε(τα ειχα ψαξει ολα εκατο φορες), μαλλον δεν ειναι τοσο μπουνταλακος οσο νομιζω. Τον φιλουσα και τον μαλωνα ταυτοχρονα.Τωρα κοιμαται του καλου καιρου.Χιλια συγνωμη για το σεντονι αλλα ειμαι σιγουρη οτι ΕΣΕΙΣ καταλαβενετε και νιωθετε την αγωνια που περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 18:59 Η Raisa έγραψε: #933 11-10-08 18:59 Πω πω λαχτάρα που τράβηξες βρε Νίκη....καλά, και πού είχε χωθεί για 2 ώρες ο άτιμος? Δεν πειράζει όμως, τέλος καλό όλα καλά!!! Υ.Γ. Μη του θυμώνεις μωρέ του αδελφού, δεν το ήθελε και αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Η Mia_m έγραψε: #934 11-10-08 19:06 Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:16 Η Μυρτω4038: #935 11-10-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Click για ανάπτυξη... Οχι τα κοιταξα ολα τα πιθανα σημεια πολλες φορες.Παντος τον βρηκα βρομικο(ακομη δεν καθαρισε η μυτουλα του) καπου βρηκε κρυψωνα στην ταρατσα για να ηταν μες'την σκονη.Απο αυριο τα ψεματα τελειωσαν ο μικρος εξερευνητης θα βγαινει μονο με σαμαρακι.Του αρεσει. δεν του ρεσει.Το προβλημα ειναι οτι καταλαβαινει οταν παμε να βγουμε στην βεραντα για να παρουμε κατι, και πεταγεται εξω χωρις καλα,καλα να το καταλαβεις.Θελει παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #936 11-10-08 19:26 Ελα μωρε δεν το ηθελε ο ανθρωπος...Φανταζομαι θα λαχταρησε οσο κι εσυ.Μα που ειχε χωθει κι αυτος ο πορτοκαλενιος πια και σας εκοψε τη χολη; Λοιπον,θα σας πω κατι να γελασετε.Οι γονεις μου καθε Σαββατοκυριακο πανε στο χωριο μας στο Πηλιο.Εχουν κτηματα εκει,και ταϊζουν τις γατουλες που ζουν εκει και ερχονται μολις τους ακουσουν.Παιρνει λοιπον σημερα η μαμα μου τηλεφωνο,και εκει που μιλαμε,ακουω ενα πολυ πολυ επιμονο νιαουρητο.Αρχιζω να την πειραζω που λεει σε μενα για τις γατες μεσα στο σπιτι,αρχιζει να την πειραζει κι ο μπαμπας απο το βαθος οτι κυκλοφορει με συνοδεια γατιων,και μου εξηγει οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:32 Η Μυρτω4038: #937 11-10-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν αυτο εξηγειται επιστημονικα η αλλιως!Αλλα σιγουρα θα σου το επιβαιβεωσουν ολοι οσοι εχουν πορτοκαλογατο! Ο Αρουλης μου μπορει να κανει καμια φορα τον "ανταρτη" (ετσι που παιρνει τα βουνα) αλλλα σιγουρα ειναι η επιβαιβεωση του κανονα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η julia έγραψε: #938 11-10-08 19:42 Ρε λαχτάρα Κυριακάτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #939 11-10-08 20:11 Αμάν βρε κορίτσι μου τί έπαθες άλλο πάλι και τούτο !!!!! Πάντως τέλος καλό όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η bunny έγραψε: #940 11-10-08 20:12 Γεια σας Κεραμιδάκια! Οι Βirmaniacs δε μας καταδέχονται(λοίπουν όλοι)κι είπα να 'ρθω εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πω πω λαχτάρα που τράβηξες βρε Νίκη....καλά, και πού είχε χωθεί για 2 ώρες ο άτιμος? Δεν πειράζει όμως, τέλος καλό όλα καλά!!! Υ.Γ. Μη του θυμώνεις μωρέ του αδελφού, δεν το ήθελε και αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Η Mia_m έγραψε: #934 11-10-08 19:06 Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:16 Η Μυρτω4038: #935 11-10-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Click για ανάπτυξη... Οχι τα κοιταξα ολα τα πιθανα σημεια πολλες φορες.Παντος τον βρηκα βρομικο(ακομη δεν καθαρισε η μυτουλα του) καπου βρηκε κρυψωνα στην ταρατσα για να ηταν μες'την σκονη.Απο αυριο τα ψεματα τελειωσαν ο μικρος εξερευνητης θα βγαινει μονο με σαμαρακι.Του αρεσει. δεν του ρεσει.Το προβλημα ειναι οτι καταλαβαινει οταν παμε να βγουμε στην βεραντα για να παρουμε κατι, και πεταγεται εξω χωρις καλα,καλα να το καταλαβεις.Θελει παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #936 11-10-08 19:26 Ελα μωρε δεν το ηθελε ο ανθρωπος...Φανταζομαι θα λαχταρησε οσο κι εσυ.Μα που ειχε χωθει κι αυτος ο πορτοκαλενιος πια και σας εκοψε τη χολη; Λοιπον,θα σας πω κατι να γελασετε.Οι γονεις μου καθε Σαββατοκυριακο πανε στο χωριο μας στο Πηλιο.Εχουν κτηματα εκει,και ταϊζουν τις γατουλες που ζουν εκει και ερχονται μολις τους ακουσουν.Παιρνει λοιπον σημερα η μαμα μου τηλεφωνο,και εκει που μιλαμε,ακουω ενα πολυ πολυ επιμονο νιαουρητο.Αρχιζω να την πειραζω που λεει σε μενα για τις γατες μεσα στο σπιτι,αρχιζει να την πειραζει κι ο μπαμπας απο το βαθος οτι κυκλοφορει με συνοδεια γατιων,και μου εξηγει οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:32 Η Μυρτω4038: #937 11-10-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν αυτο εξηγειται επιστημονικα η αλλιως!Αλλα σιγουρα θα σου το επιβαιβεωσουν ολοι οσοι εχουν πορτοκαλογατο! Ο Αρουλης μου μπορει να κανει καμια φορα τον "ανταρτη" (ετσι που παιρνει τα βουνα) αλλλα σιγουρα ειναι η επιβαιβεωση του κανονα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η julia έγραψε: #938 11-10-08 19:42 Ρε λαχτάρα Κυριακάτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #939 11-10-08 20:11 Αμάν βρε κορίτσι μου τί έπαθες άλλο πάλι και τούτο !!!!! Πάντως τέλος καλό όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η bunny έγραψε: #940 11-10-08 20:12 Γεια σας Κεραμιδάκια! Οι Βirmaniacs δε μας καταδέχονται(λοίπουν όλοι)κι είπα να 'ρθω εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:16 Η Μυρτω4038: #935 11-10-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Click για ανάπτυξη... Οχι τα κοιταξα ολα τα πιθανα σημεια πολλες φορες.Παντος τον βρηκα βρομικο(ακομη δεν καθαρισε η μυτουλα του) καπου βρηκε κρυψωνα στην ταρατσα για να ηταν μες'την σκονη.Απο αυριο τα ψεματα τελειωσαν ο μικρος εξερευνητης θα βγαινει μονο με σαμαρακι.Του αρεσει. δεν του ρεσει.Το προβλημα ειναι οτι καταλαβαινει οταν παμε να βγουμε στην βεραντα για να παρουμε κατι, και πεταγεται εξω χωρις καλα,καλα να το καταλαβεις.Θελει παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #936 11-10-08 19:26 Ελα μωρε δεν το ηθελε ο ανθρωπος...Φανταζομαι θα λαχταρησε οσο κι εσυ.Μα που ειχε χωθει κι αυτος ο πορτοκαλενιος πια και σας εκοψε τη χολη; Λοιπον,θα σας πω κατι να γελασετε.Οι γονεις μου καθε Σαββατοκυριακο πανε στο χωριο μας στο Πηλιο.Εχουν κτηματα εκει,και ταϊζουν τις γατουλες που ζουν εκει και ερχονται μολις τους ακουσουν.Παιρνει λοιπον σημερα η μαμα μου τηλεφωνο,και εκει που μιλαμε,ακουω ενα πολυ πολυ επιμονο νιαουρητο.Αρχιζω να την πειραζω που λεει σε μενα για τις γατες μεσα στο σπιτι,αρχιζει να την πειραζει κι ο μπαμπας απο το βαθος οτι κυκλοφορει με συνοδεια γατιων,και μου εξηγει οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:32 Η Μυρτω4038: #937 11-10-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν αυτο εξηγειται επιστημονικα η αλλιως!Αλλα σιγουρα θα σου το επιβαιβεωσουν ολοι οσοι εχουν πορτοκαλογατο! Ο Αρουλης μου μπορει να κανει καμια φορα τον "ανταρτη" (ετσι που παιρνει τα βουνα) αλλλα σιγουρα ειναι η επιβαιβεωση του κανονα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η julia έγραψε: #938 11-10-08 19:42 Ρε λαχτάρα Κυριακάτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #939 11-10-08 20:11 Αμάν βρε κορίτσι μου τί έπαθες άλλο πάλι και τούτο !!!!! Πάντως τέλος καλό όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η bunny έγραψε: #940 11-10-08 20:12 Γεια σας Κεραμιδάκια! Οι Βirmaniacs δε μας καταδέχονται(λοίπουν όλοι)κι είπα να 'ρθω εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μήπως έπεσε πίσω απ τη ντουλάπα? Click για ανάπτυξη... Οχι τα κοιταξα ολα τα πιθανα σημεια πολλες φορες.Παντος τον βρηκα βρομικο(ακομη δεν καθαρισε η μυτουλα του) καπου βρηκε κρυψωνα στην ταρατσα για να ηταν μες'την σκονη.Απο αυριο τα ψεματα τελειωσαν ο μικρος εξερευνητης θα βγαινει μονο με σαμαρακι.Του αρεσει. δεν του ρεσει.Το προβλημα ειναι οτι καταλαβαινει οταν παμε να βγουμε στην βεραντα για να παρουμε κατι, και πεταγεται εξω χωρις καλα,καλα να το καταλαβεις.Θελει παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #936 11-10-08 19:26 Ελα μωρε δεν το ηθελε ο ανθρωπος...Φανταζομαι θα λαχταρησε οσο κι εσυ.Μα που ειχε χωθει κι αυτος ο πορτοκαλενιος πια και σας εκοψε τη χολη; Λοιπον,θα σας πω κατι να γελασετε.Οι γονεις μου καθε Σαββατοκυριακο πανε στο χωριο μας στο Πηλιο.Εχουν κτηματα εκει,και ταϊζουν τις γατουλες που ζουν εκει και ερχονται μολις τους ακουσουν.Παιρνει λοιπον σημερα η μαμα μου τηλεφωνο,και εκει που μιλαμε,ακουω ενα πολυ πολυ επιμονο νιαουρητο.Αρχιζω να την πειραζω που λεει σε μενα για τις γατες μεσα στο σπιτι,αρχιζει να την πειραζει κι ο μπαμπας απο το βαθος οτι κυκλοφορει με συνοδεια γατιων,και μου εξηγει οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:32 Η Μυρτω4038: #937 11-10-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν αυτο εξηγειται επιστημονικα η αλλιως!Αλλα σιγουρα θα σου το επιβαιβεωσουν ολοι οσοι εχουν πορτοκαλογατο! Ο Αρουλης μου μπορει να κανει καμια φορα τον "ανταρτη" (ετσι που παιρνει τα βουνα) αλλλα σιγουρα ειναι η επιβαιβεωση του κανονα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η julia έγραψε: #938 11-10-08 19:42 Ρε λαχτάρα Κυριακάτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #939 11-10-08 20:11 Αμάν βρε κορίτσι μου τί έπαθες άλλο πάλι και τούτο !!!!! Πάντως τέλος καλό όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η bunny έγραψε: #940 11-10-08 20:12 Γεια σας Κεραμιδάκια! Οι Βirmaniacs δε μας καταδέχονται(λοίπουν όλοι)κι είπα να 'ρθω εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελα μωρε δεν το ηθελε ο ανθρωπος...Φανταζομαι θα λαχταρησε οσο κι εσυ.Μα που ειχε χωθει κι αυτος ο πορτοκαλενιος πια και σας εκοψε τη χολη; Λοιπον,θα σας πω κατι να γελασετε.Οι γονεις μου καθε Σαββατοκυριακο πανε στο χωριο μας στο Πηλιο.Εχουν κτηματα εκει,και ταϊζουν τις γατουλες που ζουν εκει και ερχονται μολις τους ακουσουν.Παιρνει λοιπον σημερα η μαμα μου τηλεφωνο,και εκει που μιλαμε,ακουω ενα πολυ πολυ επιμονο νιαουρητο.Αρχιζω να την πειραζω που λεει σε μενα για τις γατες μεσα στο σπιτι,αρχιζει να την πειραζει κι ο μπαμπας απο το βαθος οτι κυκλοφορει με συνοδεια γατιων,και μου εξηγει οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:32 Η Μυρτω4038: #937 11-10-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν αυτο εξηγειται επιστημονικα η αλλιως!Αλλα σιγουρα θα σου το επιβαιβεωσουν ολοι οσοι εχουν πορτοκαλογατο! Ο Αρουλης μου μπορει να κανει καμια φορα τον "ανταρτη" (ετσι που παιρνει τα βουνα) αλλλα σιγουρα ειναι η επιβαιβεωση του κανονα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η julia έγραψε: #938 11-10-08 19:42 Ρε λαχτάρα Κυριακάτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #939 11-10-08 20:11 Αμάν βρε κορίτσι μου τί έπαθες άλλο πάλι και τούτο !!!!! Πάντως τέλος καλό όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η bunny έγραψε: #940 11-10-08 20:12 Γεια σας Κεραμιδάκια! Οι Βirmaniacs δε μας καταδέχονται(λοίπουν όλοι)κι είπα να 'ρθω εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: οτι ειναι ενας γατος πολυ μαμακιας,που τρεχει συνεχεια για αγκαλιες και ολη την ωρα της μιλαει και μπερδευεται στα ποδια της.Και τη ρωταω "πορτοκαλενιος ειναι;" και απαντα η μαμα εντρομη "Που το ξερεις;;;;;;;;;;;" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν αυτο εξηγειται επιστημονικα η αλλιως!Αλλα σιγουρα θα σου το επιβαιβεωσουν ολοι οσοι εχουν πορτοκαλογατο! Ο Αρουλης μου μπορει να κανει καμια φορα τον "ανταρτη" (ετσι που παιρνει τα βουνα) αλλλα σιγουρα ειναι η επιβαιβεωση του κανονα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 19:42 Η julia έγραψε: #938 11-10-08 19:42 Ρε λαχτάρα Κυριακάτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #939 11-10-08 20:11 Αμάν βρε κορίτσι μου τί έπαθες άλλο πάλι και τούτο !!!!! Πάντως τέλος καλό όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η bunny έγραψε: #940 11-10-08 20:12 Γεια σας Κεραμιδάκια! Οι Βirmaniacs δε μας καταδέχονται(λοίπουν όλοι)κι είπα να 'ρθω εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε λαχτάρα Κυριακάτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η μαγισσα έγραψε: #939 11-10-08 20:11 Αμάν βρε κορίτσι μου τί έπαθες άλλο πάλι και τούτο !!!!! Πάντως τέλος καλό όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η bunny έγραψε: #940 11-10-08 20:12 Γεια σας Κεραμιδάκια! Οι Βirmaniacs δε μας καταδέχονται(λοίπουν όλοι)κι είπα να 'ρθω εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αμάν βρε κορίτσι μου τί έπαθες άλλο πάλι και τούτο !!!!! Πάντως τέλος καλό όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2008 στις 20:12 Η bunny έγραψε: #940 11-10-08 20:12 Γεια σας Κεραμιδάκια! Οι Βirmaniacs δε μας καταδέχονται(λοίπουν όλοι)κι είπα να 'ρθω εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεια σας Κεραμιδάκια! Οι Βirmaniacs δε μας καταδέχονται(λοίπουν όλοι)κι είπα να 'ρθω εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.