ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 20:13 Η ELENIP έγραψε: #1.041 15-10-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μας βλέπετε εδώ, στην πρώτη μαγική εικόνα. Πού είναι η γάτα; Στη δεύτερη φωτό, η Μπασσέτ αρκείται να ανεβαίνει στο μικρό ονυχοδρόμιο, μέχρι να έρθει το ψηλό που έχω παραγγείλει για την αφεντιά της. Click για ανάπτυξη... Koυκλαρα η Μπασσετ!! Φτου σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:53 Η Μυρτω4038: #1.042 15-10-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Με το ονυχοδρόμιο, που έχει ύψος 1,61μ. πιστεύω να ευχαριστηθεί η Μπάσσυ μας, γιατί από τον πάτο της βεράντας δεν έχει καλή οπτική γωνία του έξω κόσμου. Και ,βέβαια θα βάλουμε φωτογραφίες μόλις φθάσει, αρκεί να μην το σνομπάρει και να πρέπει να το στολίζω με κροκέτες, όπως εσύ Νίκη Click για ανάπτυξη... Το κακο με το δικο μας ονυχοδρομιο ειναι οτι(και τα δυο) το εχουν για να μπενουν στην φωλια του σαν κρυψωνα.Δεν σαρφαλων σ'αυτο αν και δεν ειναι πολυ ψηλο(93cm)Σκαρφαλωνουν οπουδηποτε αλλου! Ναι αρχικα εβαζα πανω σ'αυτο κροκετες για να τους τραβηξω την προσοχη. Αλλα και τωρα καθιερωθηκε εκει να εχει η Μυρτουλα τις dental κροκετες ανακατεμενες με τις Hills.Οχι οτι ο Αρουλης δεν πηγαινει να της τις τρωει και απο εκει! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Σίγουρα το γκρι της γούνας της έγινε πιο σκούρο, φάνηκαν και ραβδώσεις στα ροδακινί μανίκια και μπατζάκια, γίνεται γατάρα λόγω γονιδίων και όχι λόγω φαγητού (είναι σχετικά λιτοδίαιτη). Γατάρα όλο το 24ωρο, πλην των ωρών 8πμ- 10πμ, όπου γίνεται αεροπλάνο με χαμηλές πτήσεις εδάφους-καναπέ, εδάφους- πολυθρόνας και καναπέ-πολυθρόνας (πιλότος εγώ, εννοείται κρατώντας κορδέλες, ποντίκια και πανιά για πηδάλιο) Click για ανάπτυξη... Το εχουν αυτο οι τριχρωμες γατουλες,οσο μεγαλωνουν τοσο ανοιγουν και αναδικνυονται τα χρωματα τους.Και η Μυρτουλα μικρη ηταν κακασχημη.Να σκεφτεις οταν την πηρα μου λεγαν γνωστοι και φιλοι-γιατι διαλεξες τοσο ασχημη γατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 11:57 Η Vasiliki86: #1.043 16-10-08 11:57 Καλημεριζω τα ομορφα κεραμιδογατακια...! Πως ειστε σημερα..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η Μυρτω4038: #1.044 18-10-08 23:51 Λοιπον σημερα που ειχα παει με τα γατια μου στο χωριο, λιγο πριν να φυγω ειδα την Μυρτουλα να φερνει μεσα απο το μπαλκονι ενα πουλακι.Πρεπει να ηταν μικρο σπουργιτακι.Προσπαθησα να της το παρω αλλα δεν το αφηνε με τιποτα, και μου αγριευε κιολας.Δυστυχως κατεληξε το μικρο πουλακι.Αλλη μια φορα πιο παλια στο παρελθον ειχε πιασει ενα μικρο χελιδονακι.Και παλι δεν μ'αφησε να το σωσω. Τετοιες στιγμες συνειδητοποιεις οτι η γλυκια σου γατουλα που τριβεται στα ποδια σου,σου δειχνει την κοιλιτσα για χαδια και ζυμωνει με την πρωτη ευκαιρια,ειναι πραγματικο αιλουροειδες και το ενστικτο του κυνηγου το εχει παντα μεσα της. Εγινε την ωρα που ετοιμαζα τα πραγματα για να φυγουμε και ειχα ηδη κρυψει την φωτογραφικη μηχανη.Οποτε δεν το αποθανατισα. Ο Αρουλης απο διπλα, κοιμοταν σε μια καρεκλα στο μπαλκονι,τον υπνο "του δικαιου" και ουτε που καταλαβε τιποτα.Ασε που αυτος την θαυμαζει, οποτε καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η ria23 έγραψε: #1.045 18-10-08 23:56 εμεις πριν μια βδομαδα υιοθετησαμε ενα ζευγαρι ζεμπρακια(παραδεισια πουλακια)στην αρχη μολις τα ειδα καθοταν απο μακρια και τα κοιταζε......ε!ολη την εβδομαδα τα παρατηρει συνεχως..ευτυχως δεν την βγαζω στη βεραντα γιατι θα ειχαμε δραματα μαλλον....συλβεστρο -τουιτυ...σημερα ομως παρατηρησα οτι δεν τους φουντωνει πλεον..απλα τα παρατηρει..λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η CrazyTourists: #1.046 19-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμεις πριν μια βδομαδα υιοθετησαμε ενα ζευγαρι ζεμπρακια(παραδεισια πουλακια)στην αρχη μολις τα ειδα καθοταν απο μακρια και τα κοιταζε......ε!ολη την εβδομαδα τα παρατηρει συνεχως..ευτυχως δεν την βγαζω στη βεραντα γιατι θα ειχαμε δραματα μαλλον....συλβεστρο -τουιτυ...σημερα ομως παρατηρησα οτι δεν τους φουντωνει πλεον..απλα τα παρατηρει..λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη γίνουν φίλοι; Πιο παλιά που είχαμε καναρίνι, ο Πίπης μου καθόταν ξάπλα κάτω από το κλουβί όταν κελαηδούσε και το χάζευε και χουζούρευε!!! Όλα γίνονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 00:12 Η ria23 έγραψε: #1.047 19-10-08 00:12 αχ!λες?????καλε τα χαζευει με τις ωρες.....δεν βαριεται.......τους εβαλα και φωλια να γεννησουν λες να θελει να υιοθετησει κανενα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 09:52 Η Ελένη Άνση: #1.048 19-10-08 09:52 Τα ζεμπράκια είναι πολύ χαριτωμένα. Η αδελφή μου έχει ένα ζευγαράκι και τώρα κλωσσάνε πέντε αυγουλάκια. Με "απειλεί" ότι θα μου χαρίσει πουλάκια έτσι και βγουν Βρε, της λέω, αν είχα χρόνο για πουλιά, θα είχα πάρει δεύτερη γάτα, που έχω το καημένο το Μπασσετίνι μου μοναχούλι και αναγκάζομαι και σε κάθε ευκαιρία χοροπηδάω και με κυνηγάει να παίξουμε, για να μην πλήττει Τώρα, θαυμάστε συνολάκι από ταρταρούγα μαμά- κόρη, έχει τίτλο "πλατοξεκούραση", το βρήκα στο Ίντερνετ. Νίκη, μοιάζουν με τη Μυρτούλα ε;:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα back-rest.jpg 58,6 KB · Εμφανίσεις: 40 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:12 Η Μυρτω4038: #1.049 19-10-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τώρα, θαυμάστε συνολάκι από ταρταρούγα μαμά- κόρη, έχει τίτλο "πλατοξεκούραση", το βρήκα στο Ίντερνετ. Νίκη, μοιάζουν με τη Μυρτούλα ε;:kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ετσι και την βλεπεις απο πανω, ιδια η Μυρτουλα ειναι! Η ομοιοτητα ειναι εκπληκτικη.Αλλα το μικρο ταρταρουγακι, χαριτωμενα -ασχημο οπως ολα τα ταρταρουγακια οταν ειναι μικρουλια. Και η Μυρτουλα ασχημοπαπο ηταν μικρη, τωρα που μεγαλωσε πιστευω να εγινε κυκνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η Raisa έγραψε: #1.050 19-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από ria23: λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Click για ανάπτυξη... Για γάτα δεν ξέρω.....αλλά κάποτε είχα ένα παπαγαλάκι, τον Μάρκο, και μια σκυλίτσα, την Πόπη, και είχαν γίνει φίλοι....ο Μάρκος, όλο τσαμπουκά, "ορμούσε " τάχα την Πόπη και της δάγκωνε την μύτη...εκείνη απλώς τον κοιτούσε....είχαν πολύ πλάκα τα γλυκά μου. Δείτε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:38 Η Μυρτω4038: #1.051 19-10-08 10:38 Νικολετα η φωτο θεικη!Σαν ψευτικο ειναι, σαν παιχνιδακι του Αντωνη ειναι!Παντος το σκυλακι πολυ καλο! Σκεψου τωρα να ειχες τον Φιντελ και την Ραισα με τα μικρουλια και το παπαγαλακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:10 Η aretha έγραψε: #1.052 20-10-08 11:10 Bird-watching... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2329.jpg 63,5 KB · Εμφανίσεις: 38 DSCN2328.jpg 69,6 KB · Εμφανίσεις: 42 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.053 20-10-08 11:15 Αααχχχ, αυτός ο Μπάμπης η Δεκαοχτούρα, σελέμπριτυ έχει καταντήσει... Λοιπόν, Πορδίτσο, άλλη φορά να παίρνεις τηλέφωνο αν τον έχεις χάσει, μάλλον στα δικά μας μέρη θα βρίσκεται! Εχτές τον είχα κατάσκοπο στο απέναντι μπαλκόνι όλο το μεσημέρι, διότι έβαζα καλαμωτή στο μοναδικό σημείο της βεράντας που δεν καλύφθηκε από τις τέντες και με παρακολουθούσε με ζωηρό ενδιαφέρον (και τα Νινόμελα αυτόν, βέβαια)! Εύχομαι να κατάλαβε ότι απαγορεύεται η πρόσβαση, διότι ... μπορεί να τον χάσουμε δια παντός καμιά μέρα ΥΓ. Πορδιτσομαργκοτένια μου γλυκά, μωρέ εγώ φταίω που σας λέω ότι είστε για φάγωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:20 Η aretha έγραψε: #1.054 20-10-08 11:20 Α, ώστε σ' εσάς αλήτευε ο Μπάμπης και τον έψαχνε το Πορδάκι μου το πρωί; (Είδες μωρέ τι καλή παρέα που κάνουνε οι ψυχές μου;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #1.055 20-10-08 15:59 Τα παρεξήγησες τα γατιά νομίζω, Aretha. Εμένα σαν να ρομαντζάρουν στο φεγγαρόφωτο μου φαίνονται, γιατί, κάτι συνάδελφοι του Μπάμπη του δεκαοχτούρου μου είπαν, ότι έχει πέσει σύρμα και δεν πλησιάζουν σε σπίτι με μίνι τίγρεις. Στο δικό μας , πάντως, μπαλκόνι, δεν ξαναπλησίασε πουλάκι από τότε που εγκαταστάθηκε στο σπίτι η Μπάχχχχχχυ (ούτε κουτσουλιές ούτε τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #1.056 20-10-08 16:57 Αλικη τι ομορφο ζευγαρακι που ειναι...Φαινονται να κανουν πολυ καλη παρεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η Μαρία82 έγραψε: #1.057 20-10-08 23:12 Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20-10-08_2141.jpg 124,1 KB · Εμφανίσεις: 34 Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η Vasiliki86: #1.058 20-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι κουκλα ειναι η Ρεγγινα καλε...??? Πανεμορφη....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η aretha έγραψε: #1.059 21-10-08 08:29 Πολύ καλό το γατολουναπάρκ, Μαρία!! Το έχεις στερεώσει κάπως το τούνελ πάνω στο νυχοδρόμιο; Και δεν κάνει "κοιλιά" όταν περνάνε τα γατόνια από μέσα; (Το δικό μας τούνελ το βγάζουν βόλτα κανονικά, το περιφέρουν σε ολόκληρο το σπίτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #1.060 22-10-08 15:43 Το Μαργκούδι σε πόζα σοβαρή και στοχαστική: και ο Πορδολέων σε στιγμιότυπο λυσσαλέας μάχης με μπαλάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μας βλέπετε εδώ, στην πρώτη μαγική εικόνα. Πού είναι η γάτα; Στη δεύτερη φωτό, η Μπασσέτ αρκείται να ανεβαίνει στο μικρό ονυχοδρόμιο, μέχρι να έρθει το ψηλό που έχω παραγγείλει για την αφεντιά της. Click για ανάπτυξη... Koυκλαρα η Μπασσετ!! Φτου σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:53 Η Μυρτω4038: #1.042 15-10-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Με το ονυχοδρόμιο, που έχει ύψος 1,61μ. πιστεύω να ευχαριστηθεί η Μπάσσυ μας, γιατί από τον πάτο της βεράντας δεν έχει καλή οπτική γωνία του έξω κόσμου. Και ,βέβαια θα βάλουμε φωτογραφίες μόλις φθάσει, αρκεί να μην το σνομπάρει και να πρέπει να το στολίζω με κροκέτες, όπως εσύ Νίκη Click για ανάπτυξη... Το κακο με το δικο μας ονυχοδρομιο ειναι οτι(και τα δυο) το εχουν για να μπενουν στην φωλια του σαν κρυψωνα.Δεν σαρφαλων σ'αυτο αν και δεν ειναι πολυ ψηλο(93cm)Σκαρφαλωνουν οπουδηποτε αλλου! Ναι αρχικα εβαζα πανω σ'αυτο κροκετες για να τους τραβηξω την προσοχη. Αλλα και τωρα καθιερωθηκε εκει να εχει η Μυρτουλα τις dental κροκετες ανακατεμενες με τις Hills.Οχι οτι ο Αρουλης δεν πηγαινει να της τις τρωει και απο εκει! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Σίγουρα το γκρι της γούνας της έγινε πιο σκούρο, φάνηκαν και ραβδώσεις στα ροδακινί μανίκια και μπατζάκια, γίνεται γατάρα λόγω γονιδίων και όχι λόγω φαγητού (είναι σχετικά λιτοδίαιτη). Γατάρα όλο το 24ωρο, πλην των ωρών 8πμ- 10πμ, όπου γίνεται αεροπλάνο με χαμηλές πτήσεις εδάφους-καναπέ, εδάφους- πολυθρόνας και καναπέ-πολυθρόνας (πιλότος εγώ, εννοείται κρατώντας κορδέλες, ποντίκια και πανιά για πηδάλιο) Click για ανάπτυξη... Το εχουν αυτο οι τριχρωμες γατουλες,οσο μεγαλωνουν τοσο ανοιγουν και αναδικνυονται τα χρωματα τους.Και η Μυρτουλα μικρη ηταν κακασχημη.Να σκεφτεις οταν την πηρα μου λεγαν γνωστοι και φιλοι-γιατι διαλεξες τοσο ασχημη γατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 11:57 Η Vasiliki86: #1.043 16-10-08 11:57 Καλημεριζω τα ομορφα κεραμιδογατακια...! Πως ειστε σημερα..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η Μυρτω4038: #1.044 18-10-08 23:51 Λοιπον σημερα που ειχα παει με τα γατια μου στο χωριο, λιγο πριν να φυγω ειδα την Μυρτουλα να φερνει μεσα απο το μπαλκονι ενα πουλακι.Πρεπει να ηταν μικρο σπουργιτακι.Προσπαθησα να της το παρω αλλα δεν το αφηνε με τιποτα, και μου αγριευε κιολας.Δυστυχως κατεληξε το μικρο πουλακι.Αλλη μια φορα πιο παλια στο παρελθον ειχε πιασει ενα μικρο χελιδονακι.Και παλι δεν μ'αφησε να το σωσω. Τετοιες στιγμες συνειδητοποιεις οτι η γλυκια σου γατουλα που τριβεται στα ποδια σου,σου δειχνει την κοιλιτσα για χαδια και ζυμωνει με την πρωτη ευκαιρια,ειναι πραγματικο αιλουροειδες και το ενστικτο του κυνηγου το εχει παντα μεσα της. Εγινε την ωρα που ετοιμαζα τα πραγματα για να φυγουμε και ειχα ηδη κρυψει την φωτογραφικη μηχανη.Οποτε δεν το αποθανατισα. Ο Αρουλης απο διπλα, κοιμοταν σε μια καρεκλα στο μπαλκονι,τον υπνο "του δικαιου" και ουτε που καταλαβε τιποτα.Ασε που αυτος την θαυμαζει, οποτε καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η ria23 έγραψε: #1.045 18-10-08 23:56 εμεις πριν μια βδομαδα υιοθετησαμε ενα ζευγαρι ζεμπρακια(παραδεισια πουλακια)στην αρχη μολις τα ειδα καθοταν απο μακρια και τα κοιταζε......ε!ολη την εβδομαδα τα παρατηρει συνεχως..ευτυχως δεν την βγαζω στη βεραντα γιατι θα ειχαμε δραματα μαλλον....συλβεστρο -τουιτυ...σημερα ομως παρατηρησα οτι δεν τους φουντωνει πλεον..απλα τα παρατηρει..λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η CrazyTourists: #1.046 19-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμεις πριν μια βδομαδα υιοθετησαμε ενα ζευγαρι ζεμπρακια(παραδεισια πουλακια)στην αρχη μολις τα ειδα καθοταν απο μακρια και τα κοιταζε......ε!ολη την εβδομαδα τα παρατηρει συνεχως..ευτυχως δεν την βγαζω στη βεραντα γιατι θα ειχαμε δραματα μαλλον....συλβεστρο -τουιτυ...σημερα ομως παρατηρησα οτι δεν τους φουντωνει πλεον..απλα τα παρατηρει..λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη γίνουν φίλοι; Πιο παλιά που είχαμε καναρίνι, ο Πίπης μου καθόταν ξάπλα κάτω από το κλουβί όταν κελαηδούσε και το χάζευε και χουζούρευε!!! Όλα γίνονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 00:12 Η ria23 έγραψε: #1.047 19-10-08 00:12 αχ!λες?????καλε τα χαζευει με τις ωρες.....δεν βαριεται.......τους εβαλα και φωλια να γεννησουν λες να θελει να υιοθετησει κανενα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 09:52 Η Ελένη Άνση: #1.048 19-10-08 09:52 Τα ζεμπράκια είναι πολύ χαριτωμένα. Η αδελφή μου έχει ένα ζευγαράκι και τώρα κλωσσάνε πέντε αυγουλάκια. Με "απειλεί" ότι θα μου χαρίσει πουλάκια έτσι και βγουν Βρε, της λέω, αν είχα χρόνο για πουλιά, θα είχα πάρει δεύτερη γάτα, που έχω το καημένο το Μπασσετίνι μου μοναχούλι και αναγκάζομαι και σε κάθε ευκαιρία χοροπηδάω και με κυνηγάει να παίξουμε, για να μην πλήττει Τώρα, θαυμάστε συνολάκι από ταρταρούγα μαμά- κόρη, έχει τίτλο "πλατοξεκούραση", το βρήκα στο Ίντερνετ. Νίκη, μοιάζουν με τη Μυρτούλα ε;:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα back-rest.jpg 58,6 KB · Εμφανίσεις: 40 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:12 Η Μυρτω4038: #1.049 19-10-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τώρα, θαυμάστε συνολάκι από ταρταρούγα μαμά- κόρη, έχει τίτλο "πλατοξεκούραση", το βρήκα στο Ίντερνετ. Νίκη, μοιάζουν με τη Μυρτούλα ε;:kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ετσι και την βλεπεις απο πανω, ιδια η Μυρτουλα ειναι! Η ομοιοτητα ειναι εκπληκτικη.Αλλα το μικρο ταρταρουγακι, χαριτωμενα -ασχημο οπως ολα τα ταρταρουγακια οταν ειναι μικρουλια. Και η Μυρτουλα ασχημοπαπο ηταν μικρη, τωρα που μεγαλωσε πιστευω να εγινε κυκνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η Raisa έγραψε: #1.050 19-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από ria23: λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Click για ανάπτυξη... Για γάτα δεν ξέρω.....αλλά κάποτε είχα ένα παπαγαλάκι, τον Μάρκο, και μια σκυλίτσα, την Πόπη, και είχαν γίνει φίλοι....ο Μάρκος, όλο τσαμπουκά, "ορμούσε " τάχα την Πόπη και της δάγκωνε την μύτη...εκείνη απλώς τον κοιτούσε....είχαν πολύ πλάκα τα γλυκά μου. Δείτε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:38 Η Μυρτω4038: #1.051 19-10-08 10:38 Νικολετα η φωτο θεικη!Σαν ψευτικο ειναι, σαν παιχνιδακι του Αντωνη ειναι!Παντος το σκυλακι πολυ καλο! Σκεψου τωρα να ειχες τον Φιντελ και την Ραισα με τα μικρουλια και το παπαγαλακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:10 Η aretha έγραψε: #1.052 20-10-08 11:10 Bird-watching... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2329.jpg 63,5 KB · Εμφανίσεις: 38 DSCN2328.jpg 69,6 KB · Εμφανίσεις: 42 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.053 20-10-08 11:15 Αααχχχ, αυτός ο Μπάμπης η Δεκαοχτούρα, σελέμπριτυ έχει καταντήσει... Λοιπόν, Πορδίτσο, άλλη φορά να παίρνεις τηλέφωνο αν τον έχεις χάσει, μάλλον στα δικά μας μέρη θα βρίσκεται! Εχτές τον είχα κατάσκοπο στο απέναντι μπαλκόνι όλο το μεσημέρι, διότι έβαζα καλαμωτή στο μοναδικό σημείο της βεράντας που δεν καλύφθηκε από τις τέντες και με παρακολουθούσε με ζωηρό ενδιαφέρον (και τα Νινόμελα αυτόν, βέβαια)! Εύχομαι να κατάλαβε ότι απαγορεύεται η πρόσβαση, διότι ... μπορεί να τον χάσουμε δια παντός καμιά μέρα ΥΓ. Πορδιτσομαργκοτένια μου γλυκά, μωρέ εγώ φταίω που σας λέω ότι είστε για φάγωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:20 Η aretha έγραψε: #1.054 20-10-08 11:20 Α, ώστε σ' εσάς αλήτευε ο Μπάμπης και τον έψαχνε το Πορδάκι μου το πρωί; (Είδες μωρέ τι καλή παρέα που κάνουνε οι ψυχές μου;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #1.055 20-10-08 15:59 Τα παρεξήγησες τα γατιά νομίζω, Aretha. Εμένα σαν να ρομαντζάρουν στο φεγγαρόφωτο μου φαίνονται, γιατί, κάτι συνάδελφοι του Μπάμπη του δεκαοχτούρου μου είπαν, ότι έχει πέσει σύρμα και δεν πλησιάζουν σε σπίτι με μίνι τίγρεις. Στο δικό μας , πάντως, μπαλκόνι, δεν ξαναπλησίασε πουλάκι από τότε που εγκαταστάθηκε στο σπίτι η Μπάχχχχχχυ (ούτε κουτσουλιές ούτε τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #1.056 20-10-08 16:57 Αλικη τι ομορφο ζευγαρακι που ειναι...Φαινονται να κανουν πολυ καλη παρεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η Μαρία82 έγραψε: #1.057 20-10-08 23:12 Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20-10-08_2141.jpg 124,1 KB · Εμφανίσεις: 34 Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η Vasiliki86: #1.058 20-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι κουκλα ειναι η Ρεγγινα καλε...??? Πανεμορφη....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η aretha έγραψε: #1.059 21-10-08 08:29 Πολύ καλό το γατολουναπάρκ, Μαρία!! Το έχεις στερεώσει κάπως το τούνελ πάνω στο νυχοδρόμιο; Και δεν κάνει "κοιλιά" όταν περνάνε τα γατόνια από μέσα; (Το δικό μας τούνελ το βγάζουν βόλτα κανονικά, το περιφέρουν σε ολόκληρο το σπίτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #1.060 22-10-08 15:43 Το Μαργκούδι σε πόζα σοβαρή και στοχαστική: και ο Πορδολέων σε στιγμιότυπο λυσσαλέας μάχης με μπαλάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Με το ονυχοδρόμιο, που έχει ύψος 1,61μ. πιστεύω να ευχαριστηθεί η Μπάσσυ μας, γιατί από τον πάτο της βεράντας δεν έχει καλή οπτική γωνία του έξω κόσμου. Και ,βέβαια θα βάλουμε φωτογραφίες μόλις φθάσει, αρκεί να μην το σνομπάρει και να πρέπει να το στολίζω με κροκέτες, όπως εσύ Νίκη Click για ανάπτυξη... Το κακο με το δικο μας ονυχοδρομιο ειναι οτι(και τα δυο) το εχουν για να μπενουν στην φωλια του σαν κρυψωνα.Δεν σαρφαλων σ'αυτο αν και δεν ειναι πολυ ψηλο(93cm)Σκαρφαλωνουν οπουδηποτε αλλου! Ναι αρχικα εβαζα πανω σ'αυτο κροκετες για να τους τραβηξω την προσοχη. Αλλα και τωρα καθιερωθηκε εκει να εχει η Μυρτουλα τις dental κροκετες ανακατεμενες με τις Hills.Οχι οτι ο Αρουλης δεν πηγαινει να της τις τρωει και απο εκει! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Σίγουρα το γκρι της γούνας της έγινε πιο σκούρο, φάνηκαν και ραβδώσεις στα ροδακινί μανίκια και μπατζάκια, γίνεται γατάρα λόγω γονιδίων και όχι λόγω φαγητού (είναι σχετικά λιτοδίαιτη). Γατάρα όλο το 24ωρο, πλην των ωρών 8πμ- 10πμ, όπου γίνεται αεροπλάνο με χαμηλές πτήσεις εδάφους-καναπέ, εδάφους- πολυθρόνας και καναπέ-πολυθρόνας (πιλότος εγώ, εννοείται κρατώντας κορδέλες, ποντίκια και πανιά για πηδάλιο) Click για ανάπτυξη... Το εχουν αυτο οι τριχρωμες γατουλες,οσο μεγαλωνουν τοσο ανοιγουν και αναδικνυονται τα χρωματα τους.Και η Μυρτουλα μικρη ηταν κακασχημη.Να σκεφτεις οταν την πηρα μου λεγαν γνωστοι και φιλοι-γιατι διαλεξες τοσο ασχημη γατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 11:57 Η Vasiliki86: #1.043 16-10-08 11:57 Καλημεριζω τα ομορφα κεραμιδογατακια...! Πως ειστε σημερα..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η Μυρτω4038: #1.044 18-10-08 23:51 Λοιπον σημερα που ειχα παει με τα γατια μου στο χωριο, λιγο πριν να φυγω ειδα την Μυρτουλα να φερνει μεσα απο το μπαλκονι ενα πουλακι.Πρεπει να ηταν μικρο σπουργιτακι.Προσπαθησα να της το παρω αλλα δεν το αφηνε με τιποτα, και μου αγριευε κιολας.Δυστυχως κατεληξε το μικρο πουλακι.Αλλη μια φορα πιο παλια στο παρελθον ειχε πιασει ενα μικρο χελιδονακι.Και παλι δεν μ'αφησε να το σωσω. Τετοιες στιγμες συνειδητοποιεις οτι η γλυκια σου γατουλα που τριβεται στα ποδια σου,σου δειχνει την κοιλιτσα για χαδια και ζυμωνει με την πρωτη ευκαιρια,ειναι πραγματικο αιλουροειδες και το ενστικτο του κυνηγου το εχει παντα μεσα της. Εγινε την ωρα που ετοιμαζα τα πραγματα για να φυγουμε και ειχα ηδη κρυψει την φωτογραφικη μηχανη.Οποτε δεν το αποθανατισα. Ο Αρουλης απο διπλα, κοιμοταν σε μια καρεκλα στο μπαλκονι,τον υπνο "του δικαιου" και ουτε που καταλαβε τιποτα.Ασε που αυτος την θαυμαζει, οποτε καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η ria23 έγραψε: #1.045 18-10-08 23:56 εμεις πριν μια βδομαδα υιοθετησαμε ενα ζευγαρι ζεμπρακια(παραδεισια πουλακια)στην αρχη μολις τα ειδα καθοταν απο μακρια και τα κοιταζε......ε!ολη την εβδομαδα τα παρατηρει συνεχως..ευτυχως δεν την βγαζω στη βεραντα γιατι θα ειχαμε δραματα μαλλον....συλβεστρο -τουιτυ...σημερα ομως παρατηρησα οτι δεν τους φουντωνει πλεον..απλα τα παρατηρει..λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η CrazyTourists: #1.046 19-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμεις πριν μια βδομαδα υιοθετησαμε ενα ζευγαρι ζεμπρακια(παραδεισια πουλακια)στην αρχη μολις τα ειδα καθοταν απο μακρια και τα κοιταζε......ε!ολη την εβδομαδα τα παρατηρει συνεχως..ευτυχως δεν την βγαζω στη βεραντα γιατι θα ειχαμε δραματα μαλλον....συλβεστρο -τουιτυ...σημερα ομως παρατηρησα οτι δεν τους φουντωνει πλεον..απλα τα παρατηρει..λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη γίνουν φίλοι; Πιο παλιά που είχαμε καναρίνι, ο Πίπης μου καθόταν ξάπλα κάτω από το κλουβί όταν κελαηδούσε και το χάζευε και χουζούρευε!!! Όλα γίνονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 00:12 Η ria23 έγραψε: #1.047 19-10-08 00:12 αχ!λες?????καλε τα χαζευει με τις ωρες.....δεν βαριεται.......τους εβαλα και φωλια να γεννησουν λες να θελει να υιοθετησει κανενα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 09:52 Η Ελένη Άνση: #1.048 19-10-08 09:52 Τα ζεμπράκια είναι πολύ χαριτωμένα. Η αδελφή μου έχει ένα ζευγαράκι και τώρα κλωσσάνε πέντε αυγουλάκια. Με "απειλεί" ότι θα μου χαρίσει πουλάκια έτσι και βγουν Βρε, της λέω, αν είχα χρόνο για πουλιά, θα είχα πάρει δεύτερη γάτα, που έχω το καημένο το Μπασσετίνι μου μοναχούλι και αναγκάζομαι και σε κάθε ευκαιρία χοροπηδάω και με κυνηγάει να παίξουμε, για να μην πλήττει Τώρα, θαυμάστε συνολάκι από ταρταρούγα μαμά- κόρη, έχει τίτλο "πλατοξεκούραση", το βρήκα στο Ίντερνετ. Νίκη, μοιάζουν με τη Μυρτούλα ε;:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα back-rest.jpg 58,6 KB · Εμφανίσεις: 40 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:12 Η Μυρτω4038: #1.049 19-10-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τώρα, θαυμάστε συνολάκι από ταρταρούγα μαμά- κόρη, έχει τίτλο "πλατοξεκούραση", το βρήκα στο Ίντερνετ. Νίκη, μοιάζουν με τη Μυρτούλα ε;:kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ετσι και την βλεπεις απο πανω, ιδια η Μυρτουλα ειναι! Η ομοιοτητα ειναι εκπληκτικη.Αλλα το μικρο ταρταρουγακι, χαριτωμενα -ασχημο οπως ολα τα ταρταρουγακια οταν ειναι μικρουλια. Και η Μυρτουλα ασχημοπαπο ηταν μικρη, τωρα που μεγαλωσε πιστευω να εγινε κυκνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η Raisa έγραψε: #1.050 19-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από ria23: λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Click για ανάπτυξη... Για γάτα δεν ξέρω.....αλλά κάποτε είχα ένα παπαγαλάκι, τον Μάρκο, και μια σκυλίτσα, την Πόπη, και είχαν γίνει φίλοι....ο Μάρκος, όλο τσαμπουκά, "ορμούσε " τάχα την Πόπη και της δάγκωνε την μύτη...εκείνη απλώς τον κοιτούσε....είχαν πολύ πλάκα τα γλυκά μου. Δείτε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:38 Η Μυρτω4038: #1.051 19-10-08 10:38 Νικολετα η φωτο θεικη!Σαν ψευτικο ειναι, σαν παιχνιδακι του Αντωνη ειναι!Παντος το σκυλακι πολυ καλο! Σκεψου τωρα να ειχες τον Φιντελ και την Ραισα με τα μικρουλια και το παπαγαλακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:10 Η aretha έγραψε: #1.052 20-10-08 11:10 Bird-watching... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2329.jpg 63,5 KB · Εμφανίσεις: 38 DSCN2328.jpg 69,6 KB · Εμφανίσεις: 42 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.053 20-10-08 11:15 Αααχχχ, αυτός ο Μπάμπης η Δεκαοχτούρα, σελέμπριτυ έχει καταντήσει... Λοιπόν, Πορδίτσο, άλλη φορά να παίρνεις τηλέφωνο αν τον έχεις χάσει, μάλλον στα δικά μας μέρη θα βρίσκεται! Εχτές τον είχα κατάσκοπο στο απέναντι μπαλκόνι όλο το μεσημέρι, διότι έβαζα καλαμωτή στο μοναδικό σημείο της βεράντας που δεν καλύφθηκε από τις τέντες και με παρακολουθούσε με ζωηρό ενδιαφέρον (και τα Νινόμελα αυτόν, βέβαια)! Εύχομαι να κατάλαβε ότι απαγορεύεται η πρόσβαση, διότι ... μπορεί να τον χάσουμε δια παντός καμιά μέρα ΥΓ. Πορδιτσομαργκοτένια μου γλυκά, μωρέ εγώ φταίω που σας λέω ότι είστε για φάγωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:20 Η aretha έγραψε: #1.054 20-10-08 11:20 Α, ώστε σ' εσάς αλήτευε ο Μπάμπης και τον έψαχνε το Πορδάκι μου το πρωί; (Είδες μωρέ τι καλή παρέα που κάνουνε οι ψυχές μου;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #1.055 20-10-08 15:59 Τα παρεξήγησες τα γατιά νομίζω, Aretha. Εμένα σαν να ρομαντζάρουν στο φεγγαρόφωτο μου φαίνονται, γιατί, κάτι συνάδελφοι του Μπάμπη του δεκαοχτούρου μου είπαν, ότι έχει πέσει σύρμα και δεν πλησιάζουν σε σπίτι με μίνι τίγρεις. Στο δικό μας , πάντως, μπαλκόνι, δεν ξαναπλησίασε πουλάκι από τότε που εγκαταστάθηκε στο σπίτι η Μπάχχχχχχυ (ούτε κουτσουλιές ούτε τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #1.056 20-10-08 16:57 Αλικη τι ομορφο ζευγαρακι που ειναι...Φαινονται να κανουν πολυ καλη παρεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η Μαρία82 έγραψε: #1.057 20-10-08 23:12 Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20-10-08_2141.jpg 124,1 KB · Εμφανίσεις: 34 Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η Vasiliki86: #1.058 20-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι κουκλα ειναι η Ρεγγινα καλε...??? Πανεμορφη....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η aretha έγραψε: #1.059 21-10-08 08:29 Πολύ καλό το γατολουναπάρκ, Μαρία!! Το έχεις στερεώσει κάπως το τούνελ πάνω στο νυχοδρόμιο; Και δεν κάνει "κοιλιά" όταν περνάνε τα γατόνια από μέσα; (Το δικό μας τούνελ το βγάζουν βόλτα κανονικά, το περιφέρουν σε ολόκληρο το σπίτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #1.060 22-10-08 15:43 Το Μαργκούδι σε πόζα σοβαρή και στοχαστική: και ο Πορδολέων σε στιγμιότυπο λυσσαλέας μάχης με μπαλάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημεριζω τα ομορφα κεραμιδογατακια...! Πως ειστε σημερα..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η Μυρτω4038: #1.044 18-10-08 23:51 Λοιπον σημερα που ειχα παει με τα γατια μου στο χωριο, λιγο πριν να φυγω ειδα την Μυρτουλα να φερνει μεσα απο το μπαλκονι ενα πουλακι.Πρεπει να ηταν μικρο σπουργιτακι.Προσπαθησα να της το παρω αλλα δεν το αφηνε με τιποτα, και μου αγριευε κιολας.Δυστυχως κατεληξε το μικρο πουλακι.Αλλη μια φορα πιο παλια στο παρελθον ειχε πιασει ενα μικρο χελιδονακι.Και παλι δεν μ'αφησε να το σωσω. Τετοιες στιγμες συνειδητοποιεις οτι η γλυκια σου γατουλα που τριβεται στα ποδια σου,σου δειχνει την κοιλιτσα για χαδια και ζυμωνει με την πρωτη ευκαιρια,ειναι πραγματικο αιλουροειδες και το ενστικτο του κυνηγου το εχει παντα μεσα της. Εγινε την ωρα που ετοιμαζα τα πραγματα για να φυγουμε και ειχα ηδη κρυψει την φωτογραφικη μηχανη.Οποτε δεν το αποθανατισα. Ο Αρουλης απο διπλα, κοιμοταν σε μια καρεκλα στο μπαλκονι,τον υπνο "του δικαιου" και ουτε που καταλαβε τιποτα.Ασε που αυτος την θαυμαζει, οποτε καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η ria23 έγραψε: #1.045 18-10-08 23:56 εμεις πριν μια βδομαδα υιοθετησαμε ενα ζευγαρι ζεμπρακια(παραδεισια πουλακια)στην αρχη μολις τα ειδα καθοταν απο μακρια και τα κοιταζε......ε!ολη την εβδομαδα τα παρατηρει συνεχως..ευτυχως δεν την βγαζω στη βεραντα γιατι θα ειχαμε δραματα μαλλον....συλβεστρο -τουιτυ...σημερα ομως παρατηρησα οτι δεν τους φουντωνει πλεον..απλα τα παρατηρει..λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η CrazyTourists: #1.046 19-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμεις πριν μια βδομαδα υιοθετησαμε ενα ζευγαρι ζεμπρακια(παραδεισια πουλακια)στην αρχη μολις τα ειδα καθοταν απο μακρια και τα κοιταζε......ε!ολη την εβδομαδα τα παρατηρει συνεχως..ευτυχως δεν την βγαζω στη βεραντα γιατι θα ειχαμε δραματα μαλλον....συλβεστρο -τουιτυ...σημερα ομως παρατηρησα οτι δεν τους φουντωνει πλεον..απλα τα παρατηρει..λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη γίνουν φίλοι; Πιο παλιά που είχαμε καναρίνι, ο Πίπης μου καθόταν ξάπλα κάτω από το κλουβί όταν κελαηδούσε και το χάζευε και χουζούρευε!!! Όλα γίνονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 00:12 Η ria23 έγραψε: #1.047 19-10-08 00:12 αχ!λες?????καλε τα χαζευει με τις ωρες.....δεν βαριεται.......τους εβαλα και φωλια να γεννησουν λες να θελει να υιοθετησει κανενα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 09:52 Η Ελένη Άνση: #1.048 19-10-08 09:52 Τα ζεμπράκια είναι πολύ χαριτωμένα. Η αδελφή μου έχει ένα ζευγαράκι και τώρα κλωσσάνε πέντε αυγουλάκια. Με "απειλεί" ότι θα μου χαρίσει πουλάκια έτσι και βγουν Βρε, της λέω, αν είχα χρόνο για πουλιά, θα είχα πάρει δεύτερη γάτα, που έχω το καημένο το Μπασσετίνι μου μοναχούλι και αναγκάζομαι και σε κάθε ευκαιρία χοροπηδάω και με κυνηγάει να παίξουμε, για να μην πλήττει Τώρα, θαυμάστε συνολάκι από ταρταρούγα μαμά- κόρη, έχει τίτλο "πλατοξεκούραση", το βρήκα στο Ίντερνετ. Νίκη, μοιάζουν με τη Μυρτούλα ε;:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα back-rest.jpg 58,6 KB · Εμφανίσεις: 40 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:12 Η Μυρτω4038: #1.049 19-10-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τώρα, θαυμάστε συνολάκι από ταρταρούγα μαμά- κόρη, έχει τίτλο "πλατοξεκούραση", το βρήκα στο Ίντερνετ. Νίκη, μοιάζουν με τη Μυρτούλα ε;:kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ετσι και την βλεπεις απο πανω, ιδια η Μυρτουλα ειναι! Η ομοιοτητα ειναι εκπληκτικη.Αλλα το μικρο ταρταρουγακι, χαριτωμενα -ασχημο οπως ολα τα ταρταρουγακια οταν ειναι μικρουλια. Και η Μυρτουλα ασχημοπαπο ηταν μικρη, τωρα που μεγαλωσε πιστευω να εγινε κυκνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η Raisa έγραψε: #1.050 19-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από ria23: λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Click για ανάπτυξη... Για γάτα δεν ξέρω.....αλλά κάποτε είχα ένα παπαγαλάκι, τον Μάρκο, και μια σκυλίτσα, την Πόπη, και είχαν γίνει φίλοι....ο Μάρκος, όλο τσαμπουκά, "ορμούσε " τάχα την Πόπη και της δάγκωνε την μύτη...εκείνη απλώς τον κοιτούσε....είχαν πολύ πλάκα τα γλυκά μου. Δείτε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:38 Η Μυρτω4038: #1.051 19-10-08 10:38 Νικολετα η φωτο θεικη!Σαν ψευτικο ειναι, σαν παιχνιδακι του Αντωνη ειναι!Παντος το σκυλακι πολυ καλο! Σκεψου τωρα να ειχες τον Φιντελ και την Ραισα με τα μικρουλια και το παπαγαλακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:10 Η aretha έγραψε: #1.052 20-10-08 11:10 Bird-watching... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2329.jpg 63,5 KB · Εμφανίσεις: 38 DSCN2328.jpg 69,6 KB · Εμφανίσεις: 42 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.053 20-10-08 11:15 Αααχχχ, αυτός ο Μπάμπης η Δεκαοχτούρα, σελέμπριτυ έχει καταντήσει... Λοιπόν, Πορδίτσο, άλλη φορά να παίρνεις τηλέφωνο αν τον έχεις χάσει, μάλλον στα δικά μας μέρη θα βρίσκεται! Εχτές τον είχα κατάσκοπο στο απέναντι μπαλκόνι όλο το μεσημέρι, διότι έβαζα καλαμωτή στο μοναδικό σημείο της βεράντας που δεν καλύφθηκε από τις τέντες και με παρακολουθούσε με ζωηρό ενδιαφέρον (και τα Νινόμελα αυτόν, βέβαια)! Εύχομαι να κατάλαβε ότι απαγορεύεται η πρόσβαση, διότι ... μπορεί να τον χάσουμε δια παντός καμιά μέρα ΥΓ. Πορδιτσομαργκοτένια μου γλυκά, μωρέ εγώ φταίω που σας λέω ότι είστε για φάγωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:20 Η aretha έγραψε: #1.054 20-10-08 11:20 Α, ώστε σ' εσάς αλήτευε ο Μπάμπης και τον έψαχνε το Πορδάκι μου το πρωί; (Είδες μωρέ τι καλή παρέα που κάνουνε οι ψυχές μου;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #1.055 20-10-08 15:59 Τα παρεξήγησες τα γατιά νομίζω, Aretha. Εμένα σαν να ρομαντζάρουν στο φεγγαρόφωτο μου φαίνονται, γιατί, κάτι συνάδελφοι του Μπάμπη του δεκαοχτούρου μου είπαν, ότι έχει πέσει σύρμα και δεν πλησιάζουν σε σπίτι με μίνι τίγρεις. Στο δικό μας , πάντως, μπαλκόνι, δεν ξαναπλησίασε πουλάκι από τότε που εγκαταστάθηκε στο σπίτι η Μπάχχχχχχυ (ούτε κουτσουλιές ούτε τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #1.056 20-10-08 16:57 Αλικη τι ομορφο ζευγαρακι που ειναι...Φαινονται να κανουν πολυ καλη παρεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η Μαρία82 έγραψε: #1.057 20-10-08 23:12 Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20-10-08_2141.jpg 124,1 KB · Εμφανίσεις: 34 Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η Vasiliki86: #1.058 20-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι κουκλα ειναι η Ρεγγινα καλε...??? Πανεμορφη....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η aretha έγραψε: #1.059 21-10-08 08:29 Πολύ καλό το γατολουναπάρκ, Μαρία!! Το έχεις στερεώσει κάπως το τούνελ πάνω στο νυχοδρόμιο; Και δεν κάνει "κοιλιά" όταν περνάνε τα γατόνια από μέσα; (Το δικό μας τούνελ το βγάζουν βόλτα κανονικά, το περιφέρουν σε ολόκληρο το σπίτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #1.060 22-10-08 15:43 Το Μαργκούδι σε πόζα σοβαρή και στοχαστική: και ο Πορδολέων σε στιγμιότυπο λυσσαλέας μάχης με μπαλάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον σημερα που ειχα παει με τα γατια μου στο χωριο, λιγο πριν να φυγω ειδα την Μυρτουλα να φερνει μεσα απο το μπαλκονι ενα πουλακι.Πρεπει να ηταν μικρο σπουργιτακι.Προσπαθησα να της το παρω αλλα δεν το αφηνε με τιποτα, και μου αγριευε κιολας.Δυστυχως κατεληξε το μικρο πουλακι.Αλλη μια φορα πιο παλια στο παρελθον ειχε πιασει ενα μικρο χελιδονακι.Και παλι δεν μ'αφησε να το σωσω. Τετοιες στιγμες συνειδητοποιεις οτι η γλυκια σου γατουλα που τριβεται στα ποδια σου,σου δειχνει την κοιλιτσα για χαδια και ζυμωνει με την πρωτη ευκαιρια,ειναι πραγματικο αιλουροειδες και το ενστικτο του κυνηγου το εχει παντα μεσα της. Εγινε την ωρα που ετοιμαζα τα πραγματα για να φυγουμε και ειχα ηδη κρυψει την φωτογραφικη μηχανη.Οποτε δεν το αποθανατισα. Ο Αρουλης απο διπλα, κοιμοταν σε μια καρεκλα στο μπαλκονι,τον υπνο "του δικαιου" και ουτε που καταλαβε τιποτα.Ασε που αυτος την θαυμαζει, οποτε καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η ria23 έγραψε: #1.045 18-10-08 23:56 εμεις πριν μια βδομαδα υιοθετησαμε ενα ζευγαρι ζεμπρακια(παραδεισια πουλακια)στην αρχη μολις τα ειδα καθοταν απο μακρια και τα κοιταζε......ε!ολη την εβδομαδα τα παρατηρει συνεχως..ευτυχως δεν την βγαζω στη βεραντα γιατι θα ειχαμε δραματα μαλλον....συλβεστρο -τουιτυ...σημερα ομως παρατηρησα οτι δεν τους φουντωνει πλεον..απλα τα παρατηρει..λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η CrazyTourists: #1.046 19-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμεις πριν μια βδομαδα υιοθετησαμε ενα ζευγαρι ζεμπρακια(παραδεισια πουλακια)στην αρχη μολις τα ειδα καθοταν απο μακρια και τα κοιταζε......ε!ολη την εβδομαδα τα παρατηρει συνεχως..ευτυχως δεν την βγαζω στη βεραντα γιατι θα ειχαμε δραματα μαλλον....συλβεστρο -τουιτυ...σημερα ομως παρατηρησα οτι δεν τους φουντωνει πλεον..απλα τα παρατηρει..λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη γίνουν φίλοι; Πιο παλιά που είχαμε καναρίνι, ο Πίπης μου καθόταν ξάπλα κάτω από το κλουβί όταν κελαηδούσε και το χάζευε και χουζούρευε!!! Όλα γίνονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 00:12 Η ria23 έγραψε: #1.047 19-10-08 00:12 αχ!λες?????καλε τα χαζευει με τις ωρες.....δεν βαριεται.......τους εβαλα και φωλια να γεννησουν λες να θελει να υιοθετησει κανενα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 09:52 Η Ελένη Άνση: #1.048 19-10-08 09:52 Τα ζεμπράκια είναι πολύ χαριτωμένα. Η αδελφή μου έχει ένα ζευγαράκι και τώρα κλωσσάνε πέντε αυγουλάκια. Με "απειλεί" ότι θα μου χαρίσει πουλάκια έτσι και βγουν Βρε, της λέω, αν είχα χρόνο για πουλιά, θα είχα πάρει δεύτερη γάτα, που έχω το καημένο το Μπασσετίνι μου μοναχούλι και αναγκάζομαι και σε κάθε ευκαιρία χοροπηδάω και με κυνηγάει να παίξουμε, για να μην πλήττει Τώρα, θαυμάστε συνολάκι από ταρταρούγα μαμά- κόρη, έχει τίτλο "πλατοξεκούραση", το βρήκα στο Ίντερνετ. Νίκη, μοιάζουν με τη Μυρτούλα ε;:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα back-rest.jpg 58,6 KB · Εμφανίσεις: 40 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:12 Η Μυρτω4038: #1.049 19-10-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τώρα, θαυμάστε συνολάκι από ταρταρούγα μαμά- κόρη, έχει τίτλο "πλατοξεκούραση", το βρήκα στο Ίντερνετ. Νίκη, μοιάζουν με τη Μυρτούλα ε;:kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ετσι και την βλεπεις απο πανω, ιδια η Μυρτουλα ειναι! Η ομοιοτητα ειναι εκπληκτικη.Αλλα το μικρο ταρταρουγακι, χαριτωμενα -ασχημο οπως ολα τα ταρταρουγακια οταν ειναι μικρουλια. Και η Μυρτουλα ασχημοπαπο ηταν μικρη, τωρα που μεγαλωσε πιστευω να εγινε κυκνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η Raisa έγραψε: #1.050 19-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από ria23: λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Click για ανάπτυξη... Για γάτα δεν ξέρω.....αλλά κάποτε είχα ένα παπαγαλάκι, τον Μάρκο, και μια σκυλίτσα, την Πόπη, και είχαν γίνει φίλοι....ο Μάρκος, όλο τσαμπουκά, "ορμούσε " τάχα την Πόπη και της δάγκωνε την μύτη...εκείνη απλώς τον κοιτούσε....είχαν πολύ πλάκα τα γλυκά μου. Δείτε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:38 Η Μυρτω4038: #1.051 19-10-08 10:38 Νικολετα η φωτο θεικη!Σαν ψευτικο ειναι, σαν παιχνιδακι του Αντωνη ειναι!Παντος το σκυλακι πολυ καλο! Σκεψου τωρα να ειχες τον Φιντελ και την Ραισα με τα μικρουλια και το παπαγαλακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:10 Η aretha έγραψε: #1.052 20-10-08 11:10 Bird-watching... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2329.jpg 63,5 KB · Εμφανίσεις: 38 DSCN2328.jpg 69,6 KB · Εμφανίσεις: 42 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.053 20-10-08 11:15 Αααχχχ, αυτός ο Μπάμπης η Δεκαοχτούρα, σελέμπριτυ έχει καταντήσει... Λοιπόν, Πορδίτσο, άλλη φορά να παίρνεις τηλέφωνο αν τον έχεις χάσει, μάλλον στα δικά μας μέρη θα βρίσκεται! Εχτές τον είχα κατάσκοπο στο απέναντι μπαλκόνι όλο το μεσημέρι, διότι έβαζα καλαμωτή στο μοναδικό σημείο της βεράντας που δεν καλύφθηκε από τις τέντες και με παρακολουθούσε με ζωηρό ενδιαφέρον (και τα Νινόμελα αυτόν, βέβαια)! Εύχομαι να κατάλαβε ότι απαγορεύεται η πρόσβαση, διότι ... μπορεί να τον χάσουμε δια παντός καμιά μέρα ΥΓ. Πορδιτσομαργκοτένια μου γλυκά, μωρέ εγώ φταίω που σας λέω ότι είστε για φάγωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:20 Η aretha έγραψε: #1.054 20-10-08 11:20 Α, ώστε σ' εσάς αλήτευε ο Μπάμπης και τον έψαχνε το Πορδάκι μου το πρωί; (Είδες μωρέ τι καλή παρέα που κάνουνε οι ψυχές μου;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #1.055 20-10-08 15:59 Τα παρεξήγησες τα γατιά νομίζω, Aretha. Εμένα σαν να ρομαντζάρουν στο φεγγαρόφωτο μου φαίνονται, γιατί, κάτι συνάδελφοι του Μπάμπη του δεκαοχτούρου μου είπαν, ότι έχει πέσει σύρμα και δεν πλησιάζουν σε σπίτι με μίνι τίγρεις. Στο δικό μας , πάντως, μπαλκόνι, δεν ξαναπλησίασε πουλάκι από τότε που εγκαταστάθηκε στο σπίτι η Μπάχχχχχχυ (ούτε κουτσουλιές ούτε τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #1.056 20-10-08 16:57 Αλικη τι ομορφο ζευγαρακι που ειναι...Φαινονται να κανουν πολυ καλη παρεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η Μαρία82 έγραψε: #1.057 20-10-08 23:12 Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20-10-08_2141.jpg 124,1 KB · Εμφανίσεις: 34 Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η Vasiliki86: #1.058 20-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι κουκλα ειναι η Ρεγγινα καλε...??? Πανεμορφη....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η aretha έγραψε: #1.059 21-10-08 08:29 Πολύ καλό το γατολουναπάρκ, Μαρία!! Το έχεις στερεώσει κάπως το τούνελ πάνω στο νυχοδρόμιο; Και δεν κάνει "κοιλιά" όταν περνάνε τα γατόνια από μέσα; (Το δικό μας τούνελ το βγάζουν βόλτα κανονικά, το περιφέρουν σε ολόκληρο το σπίτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #1.060 22-10-08 15:43 Το Μαργκούδι σε πόζα σοβαρή και στοχαστική: και ο Πορδολέων σε στιγμιότυπο λυσσαλέας μάχης με μπαλάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμεις πριν μια βδομαδα υιοθετησαμε ενα ζευγαρι ζεμπρακια(παραδεισια πουλακια)στην αρχη μολις τα ειδα καθοταν απο μακρια και τα κοιταζε......ε!ολη την εβδομαδα τα παρατηρει συνεχως..ευτυχως δεν την βγαζω στη βεραντα γιατι θα ειχαμε δραματα μαλλον....συλβεστρο -τουιτυ...σημερα ομως παρατηρησα οτι δεν τους φουντωνει πλεον..απλα τα παρατηρει..λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η CrazyTourists: #1.046 19-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμεις πριν μια βδομαδα υιοθετησαμε ενα ζευγαρι ζεμπρακια(παραδεισια πουλακια)στην αρχη μολις τα ειδα καθοταν απο μακρια και τα κοιταζε......ε!ολη την εβδομαδα τα παρατηρει συνεχως..ευτυχως δεν την βγαζω στη βεραντα γιατι θα ειχαμε δραματα μαλλον....συλβεστρο -τουιτυ...σημερα ομως παρατηρησα οτι δεν τους φουντωνει πλεον..απλα τα παρατηρει..λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη γίνουν φίλοι; Πιο παλιά που είχαμε καναρίνι, ο Πίπης μου καθόταν ξάπλα κάτω από το κλουβί όταν κελαηδούσε και το χάζευε και χουζούρευε!!! Όλα γίνονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 00:12 Η ria23 έγραψε: #1.047 19-10-08 00:12 αχ!λες?????καλε τα χαζευει με τις ωρες.....δεν βαριεται.......τους εβαλα και φωλια να γεννησουν λες να θελει να υιοθετησει κανενα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 09:52 Η Ελένη Άνση: #1.048 19-10-08 09:52 Τα ζεμπράκια είναι πολύ χαριτωμένα. Η αδελφή μου έχει ένα ζευγαράκι και τώρα κλωσσάνε πέντε αυγουλάκια. Με "απειλεί" ότι θα μου χαρίσει πουλάκια έτσι και βγουν Βρε, της λέω, αν είχα χρόνο για πουλιά, θα είχα πάρει δεύτερη γάτα, που έχω το καημένο το Μπασσετίνι μου μοναχούλι και αναγκάζομαι και σε κάθε ευκαιρία χοροπηδάω και με κυνηγάει να παίξουμε, για να μην πλήττει Τώρα, θαυμάστε συνολάκι από ταρταρούγα μαμά- κόρη, έχει τίτλο "πλατοξεκούραση", το βρήκα στο Ίντερνετ. Νίκη, μοιάζουν με τη Μυρτούλα ε;:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα back-rest.jpg 58,6 KB · Εμφανίσεις: 40 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:12 Η Μυρτω4038: #1.049 19-10-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τώρα, θαυμάστε συνολάκι από ταρταρούγα μαμά- κόρη, έχει τίτλο "πλατοξεκούραση", το βρήκα στο Ίντερνετ. Νίκη, μοιάζουν με τη Μυρτούλα ε;:kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ετσι και την βλεπεις απο πανω, ιδια η Μυρτουλα ειναι! Η ομοιοτητα ειναι εκπληκτικη.Αλλα το μικρο ταρταρουγακι, χαριτωμενα -ασχημο οπως ολα τα ταρταρουγακια οταν ειναι μικρουλια. Και η Μυρτουλα ασχημοπαπο ηταν μικρη, τωρα που μεγαλωσε πιστευω να εγινε κυκνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η Raisa έγραψε: #1.050 19-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από ria23: λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Click για ανάπτυξη... Για γάτα δεν ξέρω.....αλλά κάποτε είχα ένα παπαγαλάκι, τον Μάρκο, και μια σκυλίτσα, την Πόπη, και είχαν γίνει φίλοι....ο Μάρκος, όλο τσαμπουκά, "ορμούσε " τάχα την Πόπη και της δάγκωνε την μύτη...εκείνη απλώς τον κοιτούσε....είχαν πολύ πλάκα τα γλυκά μου. Δείτε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:38 Η Μυρτω4038: #1.051 19-10-08 10:38 Νικολετα η φωτο θεικη!Σαν ψευτικο ειναι, σαν παιχνιδακι του Αντωνη ειναι!Παντος το σκυλακι πολυ καλο! Σκεψου τωρα να ειχες τον Φιντελ και την Ραισα με τα μικρουλια και το παπαγαλακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:10 Η aretha έγραψε: #1.052 20-10-08 11:10 Bird-watching... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2329.jpg 63,5 KB · Εμφανίσεις: 38 DSCN2328.jpg 69,6 KB · Εμφανίσεις: 42 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.053 20-10-08 11:15 Αααχχχ, αυτός ο Μπάμπης η Δεκαοχτούρα, σελέμπριτυ έχει καταντήσει... Λοιπόν, Πορδίτσο, άλλη φορά να παίρνεις τηλέφωνο αν τον έχεις χάσει, μάλλον στα δικά μας μέρη θα βρίσκεται! Εχτές τον είχα κατάσκοπο στο απέναντι μπαλκόνι όλο το μεσημέρι, διότι έβαζα καλαμωτή στο μοναδικό σημείο της βεράντας που δεν καλύφθηκε από τις τέντες και με παρακολουθούσε με ζωηρό ενδιαφέρον (και τα Νινόμελα αυτόν, βέβαια)! Εύχομαι να κατάλαβε ότι απαγορεύεται η πρόσβαση, διότι ... μπορεί να τον χάσουμε δια παντός καμιά μέρα ΥΓ. Πορδιτσομαργκοτένια μου γλυκά, μωρέ εγώ φταίω που σας λέω ότι είστε για φάγωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:20 Η aretha έγραψε: #1.054 20-10-08 11:20 Α, ώστε σ' εσάς αλήτευε ο Μπάμπης και τον έψαχνε το Πορδάκι μου το πρωί; (Είδες μωρέ τι καλή παρέα που κάνουνε οι ψυχές μου;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #1.055 20-10-08 15:59 Τα παρεξήγησες τα γατιά νομίζω, Aretha. Εμένα σαν να ρομαντζάρουν στο φεγγαρόφωτο μου φαίνονται, γιατί, κάτι συνάδελφοι του Μπάμπη του δεκαοχτούρου μου είπαν, ότι έχει πέσει σύρμα και δεν πλησιάζουν σε σπίτι με μίνι τίγρεις. Στο δικό μας , πάντως, μπαλκόνι, δεν ξαναπλησίασε πουλάκι από τότε που εγκαταστάθηκε στο σπίτι η Μπάχχχχχχυ (ούτε κουτσουλιές ούτε τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #1.056 20-10-08 16:57 Αλικη τι ομορφο ζευγαρακι που ειναι...Φαινονται να κανουν πολυ καλη παρεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η Μαρία82 έγραψε: #1.057 20-10-08 23:12 Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20-10-08_2141.jpg 124,1 KB · Εμφανίσεις: 34 Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η Vasiliki86: #1.058 20-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι κουκλα ειναι η Ρεγγινα καλε...??? Πανεμορφη....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η aretha έγραψε: #1.059 21-10-08 08:29 Πολύ καλό το γατολουναπάρκ, Μαρία!! Το έχεις στερεώσει κάπως το τούνελ πάνω στο νυχοδρόμιο; Και δεν κάνει "κοιλιά" όταν περνάνε τα γατόνια από μέσα; (Το δικό μας τούνελ το βγάζουν βόλτα κανονικά, το περιφέρουν σε ολόκληρο το σπίτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #1.060 22-10-08 15:43 Το Μαργκούδι σε πόζα σοβαρή και στοχαστική: και ο Πορδολέων σε στιγμιότυπο λυσσαλέας μάχης με μπαλάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμεις πριν μια βδομαδα υιοθετησαμε ενα ζευγαρι ζεμπρακια(παραδεισια πουλακια)στην αρχη μολις τα ειδα καθοταν απο μακρια και τα κοιταζε......ε!ολη την εβδομαδα τα παρατηρει συνεχως..ευτυχως δεν την βγαζω στη βεραντα γιατι θα ειχαμε δραματα μαλλον....συλβεστρο -τουιτυ...σημερα ομως παρατηρησα οτι δεν τους φουντωνει πλεον..απλα τα παρατηρει..λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη γίνουν φίλοι; Πιο παλιά που είχαμε καναρίνι, ο Πίπης μου καθόταν ξάπλα κάτω από το κλουβί όταν κελαηδούσε και το χάζευε και χουζούρευε!!! Όλα γίνονται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 00:12 Η ria23 έγραψε: #1.047 19-10-08 00:12 αχ!λες?????καλε τα χαζευει με τις ωρες.....δεν βαριεται.......τους εβαλα και φωλια να γεννησουν λες να θελει να υιοθετησει κανενα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 09:52 Η Ελένη Άνση: #1.048 19-10-08 09:52 Τα ζεμπράκια είναι πολύ χαριτωμένα. Η αδελφή μου έχει ένα ζευγαράκι και τώρα κλωσσάνε πέντε αυγουλάκια. Με "απειλεί" ότι θα μου χαρίσει πουλάκια έτσι και βγουν Βρε, της λέω, αν είχα χρόνο για πουλιά, θα είχα πάρει δεύτερη γάτα, που έχω το καημένο το Μπασσετίνι μου μοναχούλι και αναγκάζομαι και σε κάθε ευκαιρία χοροπηδάω και με κυνηγάει να παίξουμε, για να μην πλήττει Τώρα, θαυμάστε συνολάκι από ταρταρούγα μαμά- κόρη, έχει τίτλο "πλατοξεκούραση", το βρήκα στο Ίντερνετ. Νίκη, μοιάζουν με τη Μυρτούλα ε;:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα back-rest.jpg 58,6 KB · Εμφανίσεις: 40 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:12 Η Μυρτω4038: #1.049 19-10-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τώρα, θαυμάστε συνολάκι από ταρταρούγα μαμά- κόρη, έχει τίτλο "πλατοξεκούραση", το βρήκα στο Ίντερνετ. Νίκη, μοιάζουν με τη Μυρτούλα ε;:kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ετσι και την βλεπεις απο πανω, ιδια η Μυρτουλα ειναι! Η ομοιοτητα ειναι εκπληκτικη.Αλλα το μικρο ταρταρουγακι, χαριτωμενα -ασχημο οπως ολα τα ταρταρουγακια οταν ειναι μικρουλια. Και η Μυρτουλα ασχημοπαπο ηταν μικρη, τωρα που μεγαλωσε πιστευω να εγινε κυκνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η Raisa έγραψε: #1.050 19-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από ria23: λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Click για ανάπτυξη... Για γάτα δεν ξέρω.....αλλά κάποτε είχα ένα παπαγαλάκι, τον Μάρκο, και μια σκυλίτσα, την Πόπη, και είχαν γίνει φίλοι....ο Μάρκος, όλο τσαμπουκά, "ορμούσε " τάχα την Πόπη και της δάγκωνε την μύτη...εκείνη απλώς τον κοιτούσε....είχαν πολύ πλάκα τα γλυκά μου. Δείτε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:38 Η Μυρτω4038: #1.051 19-10-08 10:38 Νικολετα η φωτο θεικη!Σαν ψευτικο ειναι, σαν παιχνιδακι του Αντωνη ειναι!Παντος το σκυλακι πολυ καλο! Σκεψου τωρα να ειχες τον Φιντελ και την Ραισα με τα μικρουλια και το παπαγαλακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:10 Η aretha έγραψε: #1.052 20-10-08 11:10 Bird-watching... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2329.jpg 63,5 KB · Εμφανίσεις: 38 DSCN2328.jpg 69,6 KB · Εμφανίσεις: 42 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.053 20-10-08 11:15 Αααχχχ, αυτός ο Μπάμπης η Δεκαοχτούρα, σελέμπριτυ έχει καταντήσει... Λοιπόν, Πορδίτσο, άλλη φορά να παίρνεις τηλέφωνο αν τον έχεις χάσει, μάλλον στα δικά μας μέρη θα βρίσκεται! Εχτές τον είχα κατάσκοπο στο απέναντι μπαλκόνι όλο το μεσημέρι, διότι έβαζα καλαμωτή στο μοναδικό σημείο της βεράντας που δεν καλύφθηκε από τις τέντες και με παρακολουθούσε με ζωηρό ενδιαφέρον (και τα Νινόμελα αυτόν, βέβαια)! Εύχομαι να κατάλαβε ότι απαγορεύεται η πρόσβαση, διότι ... μπορεί να τον χάσουμε δια παντός καμιά μέρα ΥΓ. Πορδιτσομαργκοτένια μου γλυκά, μωρέ εγώ φταίω που σας λέω ότι είστε για φάγωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:20 Η aretha έγραψε: #1.054 20-10-08 11:20 Α, ώστε σ' εσάς αλήτευε ο Μπάμπης και τον έψαχνε το Πορδάκι μου το πρωί; (Είδες μωρέ τι καλή παρέα που κάνουνε οι ψυχές μου;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #1.055 20-10-08 15:59 Τα παρεξήγησες τα γατιά νομίζω, Aretha. Εμένα σαν να ρομαντζάρουν στο φεγγαρόφωτο μου φαίνονται, γιατί, κάτι συνάδελφοι του Μπάμπη του δεκαοχτούρου μου είπαν, ότι έχει πέσει σύρμα και δεν πλησιάζουν σε σπίτι με μίνι τίγρεις. Στο δικό μας , πάντως, μπαλκόνι, δεν ξαναπλησίασε πουλάκι από τότε που εγκαταστάθηκε στο σπίτι η Μπάχχχχχχυ (ούτε κουτσουλιές ούτε τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #1.056 20-10-08 16:57 Αλικη τι ομορφο ζευγαρακι που ειναι...Φαινονται να κανουν πολυ καλη παρεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η Μαρία82 έγραψε: #1.057 20-10-08 23:12 Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20-10-08_2141.jpg 124,1 KB · Εμφανίσεις: 34 Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η Vasiliki86: #1.058 20-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι κουκλα ειναι η Ρεγγινα καλε...??? Πανεμορφη....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η aretha έγραψε: #1.059 21-10-08 08:29 Πολύ καλό το γατολουναπάρκ, Μαρία!! Το έχεις στερεώσει κάπως το τούνελ πάνω στο νυχοδρόμιο; Και δεν κάνει "κοιλιά" όταν περνάνε τα γατόνια από μέσα; (Το δικό μας τούνελ το βγάζουν βόλτα κανονικά, το περιφέρουν σε ολόκληρο το σπίτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #1.060 22-10-08 15:43 Το Μαργκούδι σε πόζα σοβαρή και στοχαστική: και ο Πορδολέων σε στιγμιότυπο λυσσαλέας μάχης με μπαλάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ!λες?????καλε τα χαζευει με τις ωρες.....δεν βαριεται.......τους εβαλα και φωλια να γεννησουν λες να θελει να υιοθετησει κανενα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 09:52 Η Ελένη Άνση: #1.048 19-10-08 09:52 Τα ζεμπράκια είναι πολύ χαριτωμένα. Η αδελφή μου έχει ένα ζευγαράκι και τώρα κλωσσάνε πέντε αυγουλάκια. Με "απειλεί" ότι θα μου χαρίσει πουλάκια έτσι και βγουν Βρε, της λέω, αν είχα χρόνο για πουλιά, θα είχα πάρει δεύτερη γάτα, που έχω το καημένο το Μπασσετίνι μου μοναχούλι και αναγκάζομαι και σε κάθε ευκαιρία χοροπηδάω και με κυνηγάει να παίξουμε, για να μην πλήττει Τώρα, θαυμάστε συνολάκι από ταρταρούγα μαμά- κόρη, έχει τίτλο "πλατοξεκούραση", το βρήκα στο Ίντερνετ. Νίκη, μοιάζουν με τη Μυρτούλα ε;:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα back-rest.jpg 58,6 KB · Εμφανίσεις: 40 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:12 Η Μυρτω4038: #1.049 19-10-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τώρα, θαυμάστε συνολάκι από ταρταρούγα μαμά- κόρη, έχει τίτλο "πλατοξεκούραση", το βρήκα στο Ίντερνετ. Νίκη, μοιάζουν με τη Μυρτούλα ε;:kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ετσι και την βλεπεις απο πανω, ιδια η Μυρτουλα ειναι! Η ομοιοτητα ειναι εκπληκτικη.Αλλα το μικρο ταρταρουγακι, χαριτωμενα -ασχημο οπως ολα τα ταρταρουγακια οταν ειναι μικρουλια. Και η Μυρτουλα ασχημοπαπο ηταν μικρη, τωρα που μεγαλωσε πιστευω να εγινε κυκνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η Raisa έγραψε: #1.050 19-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από ria23: λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Click για ανάπτυξη... Για γάτα δεν ξέρω.....αλλά κάποτε είχα ένα παπαγαλάκι, τον Μάρκο, και μια σκυλίτσα, την Πόπη, και είχαν γίνει φίλοι....ο Μάρκος, όλο τσαμπουκά, "ορμούσε " τάχα την Πόπη και της δάγκωνε την μύτη...εκείνη απλώς τον κοιτούσε....είχαν πολύ πλάκα τα γλυκά μου. Δείτε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:38 Η Μυρτω4038: #1.051 19-10-08 10:38 Νικολετα η φωτο θεικη!Σαν ψευτικο ειναι, σαν παιχνιδακι του Αντωνη ειναι!Παντος το σκυλακι πολυ καλο! Σκεψου τωρα να ειχες τον Φιντελ και την Ραισα με τα μικρουλια και το παπαγαλακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:10 Η aretha έγραψε: #1.052 20-10-08 11:10 Bird-watching... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2329.jpg 63,5 KB · Εμφανίσεις: 38 DSCN2328.jpg 69,6 KB · Εμφανίσεις: 42 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.053 20-10-08 11:15 Αααχχχ, αυτός ο Μπάμπης η Δεκαοχτούρα, σελέμπριτυ έχει καταντήσει... Λοιπόν, Πορδίτσο, άλλη φορά να παίρνεις τηλέφωνο αν τον έχεις χάσει, μάλλον στα δικά μας μέρη θα βρίσκεται! Εχτές τον είχα κατάσκοπο στο απέναντι μπαλκόνι όλο το μεσημέρι, διότι έβαζα καλαμωτή στο μοναδικό σημείο της βεράντας που δεν καλύφθηκε από τις τέντες και με παρακολουθούσε με ζωηρό ενδιαφέρον (και τα Νινόμελα αυτόν, βέβαια)! Εύχομαι να κατάλαβε ότι απαγορεύεται η πρόσβαση, διότι ... μπορεί να τον χάσουμε δια παντός καμιά μέρα ΥΓ. Πορδιτσομαργκοτένια μου γλυκά, μωρέ εγώ φταίω που σας λέω ότι είστε για φάγωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:20 Η aretha έγραψε: #1.054 20-10-08 11:20 Α, ώστε σ' εσάς αλήτευε ο Μπάμπης και τον έψαχνε το Πορδάκι μου το πρωί; (Είδες μωρέ τι καλή παρέα που κάνουνε οι ψυχές μου;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #1.055 20-10-08 15:59 Τα παρεξήγησες τα γατιά νομίζω, Aretha. Εμένα σαν να ρομαντζάρουν στο φεγγαρόφωτο μου φαίνονται, γιατί, κάτι συνάδελφοι του Μπάμπη του δεκαοχτούρου μου είπαν, ότι έχει πέσει σύρμα και δεν πλησιάζουν σε σπίτι με μίνι τίγρεις. Στο δικό μας , πάντως, μπαλκόνι, δεν ξαναπλησίασε πουλάκι από τότε που εγκαταστάθηκε στο σπίτι η Μπάχχχχχχυ (ούτε κουτσουλιές ούτε τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #1.056 20-10-08 16:57 Αλικη τι ομορφο ζευγαρακι που ειναι...Φαινονται να κανουν πολυ καλη παρεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η Μαρία82 έγραψε: #1.057 20-10-08 23:12 Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20-10-08_2141.jpg 124,1 KB · Εμφανίσεις: 34 Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η Vasiliki86: #1.058 20-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι κουκλα ειναι η Ρεγγινα καλε...??? Πανεμορφη....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η aretha έγραψε: #1.059 21-10-08 08:29 Πολύ καλό το γατολουναπάρκ, Μαρία!! Το έχεις στερεώσει κάπως το τούνελ πάνω στο νυχοδρόμιο; Και δεν κάνει "κοιλιά" όταν περνάνε τα γατόνια από μέσα; (Το δικό μας τούνελ το βγάζουν βόλτα κανονικά, το περιφέρουν σε ολόκληρο το σπίτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #1.060 22-10-08 15:43 Το Μαργκούδι σε πόζα σοβαρή και στοχαστική: και ο Πορδολέων σε στιγμιότυπο λυσσαλέας μάχης με μπαλάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα ζεμπράκια είναι πολύ χαριτωμένα. Η αδελφή μου έχει ένα ζευγαράκι και τώρα κλωσσάνε πέντε αυγουλάκια. Με "απειλεί" ότι θα μου χαρίσει πουλάκια έτσι και βγουν Βρε, της λέω, αν είχα χρόνο για πουλιά, θα είχα πάρει δεύτερη γάτα, που έχω το καημένο το Μπασσετίνι μου μοναχούλι και αναγκάζομαι και σε κάθε ευκαιρία χοροπηδάω και με κυνηγάει να παίξουμε, για να μην πλήττει Τώρα, θαυμάστε συνολάκι από ταρταρούγα μαμά- κόρη, έχει τίτλο "πλατοξεκούραση", το βρήκα στο Ίντερνετ. Νίκη, μοιάζουν με τη Μυρτούλα ε;:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:12 Η Μυρτω4038: #1.049 19-10-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τώρα, θαυμάστε συνολάκι από ταρταρούγα μαμά- κόρη, έχει τίτλο "πλατοξεκούραση", το βρήκα στο Ίντερνετ. Νίκη, μοιάζουν με τη Μυρτούλα ε;:kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ετσι και την βλεπεις απο πανω, ιδια η Μυρτουλα ειναι! Η ομοιοτητα ειναι εκπληκτικη.Αλλα το μικρο ταρταρουγακι, χαριτωμενα -ασχημο οπως ολα τα ταρταρουγακια οταν ειναι μικρουλια. Και η Μυρτουλα ασχημοπαπο ηταν μικρη, τωρα που μεγαλωσε πιστευω να εγινε κυκνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η Raisa έγραψε: #1.050 19-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από ria23: λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Click για ανάπτυξη... Για γάτα δεν ξέρω.....αλλά κάποτε είχα ένα παπαγαλάκι, τον Μάρκο, και μια σκυλίτσα, την Πόπη, και είχαν γίνει φίλοι....ο Μάρκος, όλο τσαμπουκά, "ορμούσε " τάχα την Πόπη και της δάγκωνε την μύτη...εκείνη απλώς τον κοιτούσε....είχαν πολύ πλάκα τα γλυκά μου. Δείτε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:38 Η Μυρτω4038: #1.051 19-10-08 10:38 Νικολετα η φωτο θεικη!Σαν ψευτικο ειναι, σαν παιχνιδακι του Αντωνη ειναι!Παντος το σκυλακι πολυ καλο! Σκεψου τωρα να ειχες τον Φιντελ και την Ραισα με τα μικρουλια και το παπαγαλακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:10 Η aretha έγραψε: #1.052 20-10-08 11:10 Bird-watching... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2329.jpg 63,5 KB · Εμφανίσεις: 38 DSCN2328.jpg 69,6 KB · Εμφανίσεις: 42 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.053 20-10-08 11:15 Αααχχχ, αυτός ο Μπάμπης η Δεκαοχτούρα, σελέμπριτυ έχει καταντήσει... Λοιπόν, Πορδίτσο, άλλη φορά να παίρνεις τηλέφωνο αν τον έχεις χάσει, μάλλον στα δικά μας μέρη θα βρίσκεται! Εχτές τον είχα κατάσκοπο στο απέναντι μπαλκόνι όλο το μεσημέρι, διότι έβαζα καλαμωτή στο μοναδικό σημείο της βεράντας που δεν καλύφθηκε από τις τέντες και με παρακολουθούσε με ζωηρό ενδιαφέρον (και τα Νινόμελα αυτόν, βέβαια)! Εύχομαι να κατάλαβε ότι απαγορεύεται η πρόσβαση, διότι ... μπορεί να τον χάσουμε δια παντός καμιά μέρα ΥΓ. Πορδιτσομαργκοτένια μου γλυκά, μωρέ εγώ φταίω που σας λέω ότι είστε για φάγωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:20 Η aretha έγραψε: #1.054 20-10-08 11:20 Α, ώστε σ' εσάς αλήτευε ο Μπάμπης και τον έψαχνε το Πορδάκι μου το πρωί; (Είδες μωρέ τι καλή παρέα που κάνουνε οι ψυχές μου;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #1.055 20-10-08 15:59 Τα παρεξήγησες τα γατιά νομίζω, Aretha. Εμένα σαν να ρομαντζάρουν στο φεγγαρόφωτο μου φαίνονται, γιατί, κάτι συνάδελφοι του Μπάμπη του δεκαοχτούρου μου είπαν, ότι έχει πέσει σύρμα και δεν πλησιάζουν σε σπίτι με μίνι τίγρεις. Στο δικό μας , πάντως, μπαλκόνι, δεν ξαναπλησίασε πουλάκι από τότε που εγκαταστάθηκε στο σπίτι η Μπάχχχχχχυ (ούτε κουτσουλιές ούτε τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #1.056 20-10-08 16:57 Αλικη τι ομορφο ζευγαρακι που ειναι...Φαινονται να κανουν πολυ καλη παρεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η Μαρία82 έγραψε: #1.057 20-10-08 23:12 Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20-10-08_2141.jpg 124,1 KB · Εμφανίσεις: 34 Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η Vasiliki86: #1.058 20-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι κουκλα ειναι η Ρεγγινα καλε...??? Πανεμορφη....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η aretha έγραψε: #1.059 21-10-08 08:29 Πολύ καλό το γατολουναπάρκ, Μαρία!! Το έχεις στερεώσει κάπως το τούνελ πάνω στο νυχοδρόμιο; Και δεν κάνει "κοιλιά" όταν περνάνε τα γατόνια από μέσα; (Το δικό μας τούνελ το βγάζουν βόλτα κανονικά, το περιφέρουν σε ολόκληρο το σπίτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #1.060 22-10-08 15:43 Το Μαργκούδι σε πόζα σοβαρή και στοχαστική: και ο Πορδολέων σε στιγμιότυπο λυσσαλέας μάχης με μπαλάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Τώρα, θαυμάστε συνολάκι από ταρταρούγα μαμά- κόρη, έχει τίτλο "πλατοξεκούραση", το βρήκα στο Ίντερνετ. Νίκη, μοιάζουν με τη Μυρτούλα ε;:kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ετσι και την βλεπεις απο πανω, ιδια η Μυρτουλα ειναι! Η ομοιοτητα ειναι εκπληκτικη.Αλλα το μικρο ταρταρουγακι, χαριτωμενα -ασχημο οπως ολα τα ταρταρουγακια οταν ειναι μικρουλια. Και η Μυρτουλα ασχημοπαπο ηταν μικρη, τωρα που μεγαλωσε πιστευω να εγινε κυκνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η Raisa έγραψε: #1.050 19-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από ria23: λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Click για ανάπτυξη... Για γάτα δεν ξέρω.....αλλά κάποτε είχα ένα παπαγαλάκι, τον Μάρκο, και μια σκυλίτσα, την Πόπη, και είχαν γίνει φίλοι....ο Μάρκος, όλο τσαμπουκά, "ορμούσε " τάχα την Πόπη και της δάγκωνε την μύτη...εκείνη απλώς τον κοιτούσε....είχαν πολύ πλάκα τα γλυκά μου. Δείτε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:38 Η Μυρτω4038: #1.051 19-10-08 10:38 Νικολετα η φωτο θεικη!Σαν ψευτικο ειναι, σαν παιχνιδακι του Αντωνη ειναι!Παντος το σκυλακι πολυ καλο! Σκεψου τωρα να ειχες τον Φιντελ και την Ραισα με τα μικρουλια και το παπαγαλακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:10 Η aretha έγραψε: #1.052 20-10-08 11:10 Bird-watching... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2329.jpg 63,5 KB · Εμφανίσεις: 38 DSCN2328.jpg 69,6 KB · Εμφανίσεις: 42 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.053 20-10-08 11:15 Αααχχχ, αυτός ο Μπάμπης η Δεκαοχτούρα, σελέμπριτυ έχει καταντήσει... Λοιπόν, Πορδίτσο, άλλη φορά να παίρνεις τηλέφωνο αν τον έχεις χάσει, μάλλον στα δικά μας μέρη θα βρίσκεται! Εχτές τον είχα κατάσκοπο στο απέναντι μπαλκόνι όλο το μεσημέρι, διότι έβαζα καλαμωτή στο μοναδικό σημείο της βεράντας που δεν καλύφθηκε από τις τέντες και με παρακολουθούσε με ζωηρό ενδιαφέρον (και τα Νινόμελα αυτόν, βέβαια)! Εύχομαι να κατάλαβε ότι απαγορεύεται η πρόσβαση, διότι ... μπορεί να τον χάσουμε δια παντός καμιά μέρα ΥΓ. Πορδιτσομαργκοτένια μου γλυκά, μωρέ εγώ φταίω που σας λέω ότι είστε για φάγωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:20 Η aretha έγραψε: #1.054 20-10-08 11:20 Α, ώστε σ' εσάς αλήτευε ο Μπάμπης και τον έψαχνε το Πορδάκι μου το πρωί; (Είδες μωρέ τι καλή παρέα που κάνουνε οι ψυχές μου;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #1.055 20-10-08 15:59 Τα παρεξήγησες τα γατιά νομίζω, Aretha. Εμένα σαν να ρομαντζάρουν στο φεγγαρόφωτο μου φαίνονται, γιατί, κάτι συνάδελφοι του Μπάμπη του δεκαοχτούρου μου είπαν, ότι έχει πέσει σύρμα και δεν πλησιάζουν σε σπίτι με μίνι τίγρεις. Στο δικό μας , πάντως, μπαλκόνι, δεν ξαναπλησίασε πουλάκι από τότε που εγκαταστάθηκε στο σπίτι η Μπάχχχχχχυ (ούτε κουτσουλιές ούτε τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #1.056 20-10-08 16:57 Αλικη τι ομορφο ζευγαρακι που ειναι...Φαινονται να κανουν πολυ καλη παρεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η Μαρία82 έγραψε: #1.057 20-10-08 23:12 Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20-10-08_2141.jpg 124,1 KB · Εμφανίσεις: 34 Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η Vasiliki86: #1.058 20-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι κουκλα ειναι η Ρεγγινα καλε...??? Πανεμορφη....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η aretha έγραψε: #1.059 21-10-08 08:29 Πολύ καλό το γατολουναπάρκ, Μαρία!! Το έχεις στερεώσει κάπως το τούνελ πάνω στο νυχοδρόμιο; Και δεν κάνει "κοιλιά" όταν περνάνε τα γατόνια από μέσα; (Το δικό μας τούνελ το βγάζουν βόλτα κανονικά, το περιφέρουν σε ολόκληρο το σπίτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #1.060 22-10-08 15:43 Το Μαργκούδι σε πόζα σοβαρή και στοχαστική: και ο Πορδολέων σε στιγμιότυπο λυσσαλέας μάχης με μπαλάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: λετε να γινουν φιλοι?????μπα... Click για ανάπτυξη... Για γάτα δεν ξέρω.....αλλά κάποτε είχα ένα παπαγαλάκι, τον Μάρκο, και μια σκυλίτσα, την Πόπη, και είχαν γίνει φίλοι....ο Μάρκος, όλο τσαμπουκά, "ορμούσε " τάχα την Πόπη και της δάγκωνε την μύτη...εκείνη απλώς τον κοιτούσε....είχαν πολύ πλάκα τα γλυκά μου. Δείτε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:38 Η Μυρτω4038: #1.051 19-10-08 10:38 Νικολετα η φωτο θεικη!Σαν ψευτικο ειναι, σαν παιχνιδακι του Αντωνη ειναι!Παντος το σκυλακι πολυ καλο! Σκεψου τωρα να ειχες τον Φιντελ και την Ραισα με τα μικρουλια και το παπαγαλακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:10 Η aretha έγραψε: #1.052 20-10-08 11:10 Bird-watching... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2329.jpg 63,5 KB · Εμφανίσεις: 38 DSCN2328.jpg 69,6 KB · Εμφανίσεις: 42 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.053 20-10-08 11:15 Αααχχχ, αυτός ο Μπάμπης η Δεκαοχτούρα, σελέμπριτυ έχει καταντήσει... Λοιπόν, Πορδίτσο, άλλη φορά να παίρνεις τηλέφωνο αν τον έχεις χάσει, μάλλον στα δικά μας μέρη θα βρίσκεται! Εχτές τον είχα κατάσκοπο στο απέναντι μπαλκόνι όλο το μεσημέρι, διότι έβαζα καλαμωτή στο μοναδικό σημείο της βεράντας που δεν καλύφθηκε από τις τέντες και με παρακολουθούσε με ζωηρό ενδιαφέρον (και τα Νινόμελα αυτόν, βέβαια)! Εύχομαι να κατάλαβε ότι απαγορεύεται η πρόσβαση, διότι ... μπορεί να τον χάσουμε δια παντός καμιά μέρα ΥΓ. Πορδιτσομαργκοτένια μου γλυκά, μωρέ εγώ φταίω που σας λέω ότι είστε για φάγωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:20 Η aretha έγραψε: #1.054 20-10-08 11:20 Α, ώστε σ' εσάς αλήτευε ο Μπάμπης και τον έψαχνε το Πορδάκι μου το πρωί; (Είδες μωρέ τι καλή παρέα που κάνουνε οι ψυχές μου;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #1.055 20-10-08 15:59 Τα παρεξήγησες τα γατιά νομίζω, Aretha. Εμένα σαν να ρομαντζάρουν στο φεγγαρόφωτο μου φαίνονται, γιατί, κάτι συνάδελφοι του Μπάμπη του δεκαοχτούρου μου είπαν, ότι έχει πέσει σύρμα και δεν πλησιάζουν σε σπίτι με μίνι τίγρεις. Στο δικό μας , πάντως, μπαλκόνι, δεν ξαναπλησίασε πουλάκι από τότε που εγκαταστάθηκε στο σπίτι η Μπάχχχχχχυ (ούτε κουτσουλιές ούτε τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #1.056 20-10-08 16:57 Αλικη τι ομορφο ζευγαρακι που ειναι...Φαινονται να κανουν πολυ καλη παρεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η Μαρία82 έγραψε: #1.057 20-10-08 23:12 Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20-10-08_2141.jpg 124,1 KB · Εμφανίσεις: 34 Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η Vasiliki86: #1.058 20-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι κουκλα ειναι η Ρεγγινα καλε...??? Πανεμορφη....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η aretha έγραψε: #1.059 21-10-08 08:29 Πολύ καλό το γατολουναπάρκ, Μαρία!! Το έχεις στερεώσει κάπως το τούνελ πάνω στο νυχοδρόμιο; Και δεν κάνει "κοιλιά" όταν περνάνε τα γατόνια από μέσα; (Το δικό μας τούνελ το βγάζουν βόλτα κανονικά, το περιφέρουν σε ολόκληρο το σπίτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #1.060 22-10-08 15:43 Το Μαργκούδι σε πόζα σοβαρή και στοχαστική: και ο Πορδολέων σε στιγμιότυπο λυσσαλέας μάχης με μπαλάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικολετα η φωτο θεικη!Σαν ψευτικο ειναι, σαν παιχνιδακι του Αντωνη ειναι!Παντος το σκυλακι πολυ καλο! Σκεψου τωρα να ειχες τον Φιντελ και την Ραισα με τα μικρουλια και το παπαγαλακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:10 Η aretha έγραψε: #1.052 20-10-08 11:10 Bird-watching... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN2329.jpg 63,5 KB · Εμφανίσεις: 38 DSCN2328.jpg 69,6 KB · Εμφανίσεις: 42 stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.053 20-10-08 11:15 Αααχχχ, αυτός ο Μπάμπης η Δεκαοχτούρα, σελέμπριτυ έχει καταντήσει... Λοιπόν, Πορδίτσο, άλλη φορά να παίρνεις τηλέφωνο αν τον έχεις χάσει, μάλλον στα δικά μας μέρη θα βρίσκεται! Εχτές τον είχα κατάσκοπο στο απέναντι μπαλκόνι όλο το μεσημέρι, διότι έβαζα καλαμωτή στο μοναδικό σημείο της βεράντας που δεν καλύφθηκε από τις τέντες και με παρακολουθούσε με ζωηρό ενδιαφέρον (και τα Νινόμελα αυτόν, βέβαια)! Εύχομαι να κατάλαβε ότι απαγορεύεται η πρόσβαση, διότι ... μπορεί να τον χάσουμε δια παντός καμιά μέρα ΥΓ. Πορδιτσομαργκοτένια μου γλυκά, μωρέ εγώ φταίω που σας λέω ότι είστε για φάγωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:20 Η aretha έγραψε: #1.054 20-10-08 11:20 Α, ώστε σ' εσάς αλήτευε ο Μπάμπης και τον έψαχνε το Πορδάκι μου το πρωί; (Είδες μωρέ τι καλή παρέα που κάνουνε οι ψυχές μου;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #1.055 20-10-08 15:59 Τα παρεξήγησες τα γατιά νομίζω, Aretha. Εμένα σαν να ρομαντζάρουν στο φεγγαρόφωτο μου φαίνονται, γιατί, κάτι συνάδελφοι του Μπάμπη του δεκαοχτούρου μου είπαν, ότι έχει πέσει σύρμα και δεν πλησιάζουν σε σπίτι με μίνι τίγρεις. Στο δικό μας , πάντως, μπαλκόνι, δεν ξαναπλησίασε πουλάκι από τότε που εγκαταστάθηκε στο σπίτι η Μπάχχχχχχυ (ούτε κουτσουλιές ούτε τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #1.056 20-10-08 16:57 Αλικη τι ομορφο ζευγαρακι που ειναι...Φαινονται να κανουν πολυ καλη παρεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η Μαρία82 έγραψε: #1.057 20-10-08 23:12 Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20-10-08_2141.jpg 124,1 KB · Εμφανίσεις: 34 Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η Vasiliki86: #1.058 20-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι κουκλα ειναι η Ρεγγινα καλε...??? Πανεμορφη....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η aretha έγραψε: #1.059 21-10-08 08:29 Πολύ καλό το γατολουναπάρκ, Μαρία!! Το έχεις στερεώσει κάπως το τούνελ πάνω στο νυχοδρόμιο; Και δεν κάνει "κοιλιά" όταν περνάνε τα γατόνια από μέσα; (Το δικό μας τούνελ το βγάζουν βόλτα κανονικά, το περιφέρουν σε ολόκληρο το σπίτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #1.060 22-10-08 15:43 Το Μαργκούδι σε πόζα σοβαρή και στοχαστική: και ο Πορδολέων σε στιγμιότυπο λυσσαλέας μάχης με μπαλάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Bird-watching... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.053 20-10-08 11:15 Αααχχχ, αυτός ο Μπάμπης η Δεκαοχτούρα, σελέμπριτυ έχει καταντήσει... Λοιπόν, Πορδίτσο, άλλη φορά να παίρνεις τηλέφωνο αν τον έχεις χάσει, μάλλον στα δικά μας μέρη θα βρίσκεται! Εχτές τον είχα κατάσκοπο στο απέναντι μπαλκόνι όλο το μεσημέρι, διότι έβαζα καλαμωτή στο μοναδικό σημείο της βεράντας που δεν καλύφθηκε από τις τέντες και με παρακολουθούσε με ζωηρό ενδιαφέρον (και τα Νινόμελα αυτόν, βέβαια)! Εύχομαι να κατάλαβε ότι απαγορεύεται η πρόσβαση, διότι ... μπορεί να τον χάσουμε δια παντός καμιά μέρα ΥΓ. Πορδιτσομαργκοτένια μου γλυκά, μωρέ εγώ φταίω που σας λέω ότι είστε για φάγωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:20 Η aretha έγραψε: #1.054 20-10-08 11:20 Α, ώστε σ' εσάς αλήτευε ο Μπάμπης και τον έψαχνε το Πορδάκι μου το πρωί; (Είδες μωρέ τι καλή παρέα που κάνουνε οι ψυχές μου;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #1.055 20-10-08 15:59 Τα παρεξήγησες τα γατιά νομίζω, Aretha. Εμένα σαν να ρομαντζάρουν στο φεγγαρόφωτο μου φαίνονται, γιατί, κάτι συνάδελφοι του Μπάμπη του δεκαοχτούρου μου είπαν, ότι έχει πέσει σύρμα και δεν πλησιάζουν σε σπίτι με μίνι τίγρεις. Στο δικό μας , πάντως, μπαλκόνι, δεν ξαναπλησίασε πουλάκι από τότε που εγκαταστάθηκε στο σπίτι η Μπάχχχχχχυ (ούτε κουτσουλιές ούτε τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #1.056 20-10-08 16:57 Αλικη τι ομορφο ζευγαρακι που ειναι...Φαινονται να κανουν πολυ καλη παρεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η Μαρία82 έγραψε: #1.057 20-10-08 23:12 Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20-10-08_2141.jpg 124,1 KB · Εμφανίσεις: 34 Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η Vasiliki86: #1.058 20-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι κουκλα ειναι η Ρεγγινα καλε...??? Πανεμορφη....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η aretha έγραψε: #1.059 21-10-08 08:29 Πολύ καλό το γατολουναπάρκ, Μαρία!! Το έχεις στερεώσει κάπως το τούνελ πάνω στο νυχοδρόμιο; Και δεν κάνει "κοιλιά" όταν περνάνε τα γατόνια από μέσα; (Το δικό μας τούνελ το βγάζουν βόλτα κανονικά, το περιφέρουν σε ολόκληρο το σπίτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #1.060 22-10-08 15:43 Το Μαργκούδι σε πόζα σοβαρή και στοχαστική: και ο Πορδολέων σε στιγμιότυπο λυσσαλέας μάχης με μπαλάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αααχχχ, αυτός ο Μπάμπης η Δεκαοχτούρα, σελέμπριτυ έχει καταντήσει... Λοιπόν, Πορδίτσο, άλλη φορά να παίρνεις τηλέφωνο αν τον έχεις χάσει, μάλλον στα δικά μας μέρη θα βρίσκεται! Εχτές τον είχα κατάσκοπο στο απέναντι μπαλκόνι όλο το μεσημέρι, διότι έβαζα καλαμωτή στο μοναδικό σημείο της βεράντας που δεν καλύφθηκε από τις τέντες και με παρακολουθούσε με ζωηρό ενδιαφέρον (και τα Νινόμελα αυτόν, βέβαια)! Εύχομαι να κατάλαβε ότι απαγορεύεται η πρόσβαση, διότι ... μπορεί να τον χάσουμε δια παντός καμιά μέρα ΥΓ. Πορδιτσομαργκοτένια μου γλυκά, μωρέ εγώ φταίω που σας λέω ότι είστε για φάγωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:20 Η aretha έγραψε: #1.054 20-10-08 11:20 Α, ώστε σ' εσάς αλήτευε ο Μπάμπης και τον έψαχνε το Πορδάκι μου το πρωί; (Είδες μωρέ τι καλή παρέα που κάνουνε οι ψυχές μου;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #1.055 20-10-08 15:59 Τα παρεξήγησες τα γατιά νομίζω, Aretha. Εμένα σαν να ρομαντζάρουν στο φεγγαρόφωτο μου φαίνονται, γιατί, κάτι συνάδελφοι του Μπάμπη του δεκαοχτούρου μου είπαν, ότι έχει πέσει σύρμα και δεν πλησιάζουν σε σπίτι με μίνι τίγρεις. Στο δικό μας , πάντως, μπαλκόνι, δεν ξαναπλησίασε πουλάκι από τότε που εγκαταστάθηκε στο σπίτι η Μπάχχχχχχυ (ούτε κουτσουλιές ούτε τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #1.056 20-10-08 16:57 Αλικη τι ομορφο ζευγαρακι που ειναι...Φαινονται να κανουν πολυ καλη παρεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η Μαρία82 έγραψε: #1.057 20-10-08 23:12 Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20-10-08_2141.jpg 124,1 KB · Εμφανίσεις: 34 Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η Vasiliki86: #1.058 20-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι κουκλα ειναι η Ρεγγινα καλε...??? Πανεμορφη....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η aretha έγραψε: #1.059 21-10-08 08:29 Πολύ καλό το γατολουναπάρκ, Μαρία!! Το έχεις στερεώσει κάπως το τούνελ πάνω στο νυχοδρόμιο; Και δεν κάνει "κοιλιά" όταν περνάνε τα γατόνια από μέσα; (Το δικό μας τούνελ το βγάζουν βόλτα κανονικά, το περιφέρουν σε ολόκληρο το σπίτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #1.060 22-10-08 15:43 Το Μαργκούδι σε πόζα σοβαρή και στοχαστική: και ο Πορδολέων σε στιγμιότυπο λυσσαλέας μάχης με μπαλάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α, ώστε σ' εσάς αλήτευε ο Μπάμπης και τον έψαχνε το Πορδάκι μου το πρωί; (Είδες μωρέ τι καλή παρέα που κάνουνε οι ψυχές μου;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η Ελένη Άνση: #1.055 20-10-08 15:59 Τα παρεξήγησες τα γατιά νομίζω, Aretha. Εμένα σαν να ρομαντζάρουν στο φεγγαρόφωτο μου φαίνονται, γιατί, κάτι συνάδελφοι του Μπάμπη του δεκαοχτούρου μου είπαν, ότι έχει πέσει σύρμα και δεν πλησιάζουν σε σπίτι με μίνι τίγρεις. Στο δικό μας , πάντως, μπαλκόνι, δεν ξαναπλησίασε πουλάκι από τότε που εγκαταστάθηκε στο σπίτι η Μπάχχχχχχυ (ούτε κουτσουλιές ούτε τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #1.056 20-10-08 16:57 Αλικη τι ομορφο ζευγαρακι που ειναι...Φαινονται να κανουν πολυ καλη παρεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η Μαρία82 έγραψε: #1.057 20-10-08 23:12 Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20-10-08_2141.jpg 124,1 KB · Εμφανίσεις: 34 Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η Vasiliki86: #1.058 20-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι κουκλα ειναι η Ρεγγινα καλε...??? Πανεμορφη....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η aretha έγραψε: #1.059 21-10-08 08:29 Πολύ καλό το γατολουναπάρκ, Μαρία!! Το έχεις στερεώσει κάπως το τούνελ πάνω στο νυχοδρόμιο; Και δεν κάνει "κοιλιά" όταν περνάνε τα γατόνια από μέσα; (Το δικό μας τούνελ το βγάζουν βόλτα κανονικά, το περιφέρουν σε ολόκληρο το σπίτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #1.060 22-10-08 15:43 Το Μαργκούδι σε πόζα σοβαρή και στοχαστική: και ο Πορδολέων σε στιγμιότυπο λυσσαλέας μάχης με μπαλάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα παρεξήγησες τα γατιά νομίζω, Aretha. Εμένα σαν να ρομαντζάρουν στο φεγγαρόφωτο μου φαίνονται, γιατί, κάτι συνάδελφοι του Μπάμπη του δεκαοχτούρου μου είπαν, ότι έχει πέσει σύρμα και δεν πλησιάζουν σε σπίτι με μίνι τίγρεις. Στο δικό μας , πάντως, μπαλκόνι, δεν ξαναπλησίασε πουλάκι από τότε που εγκαταστάθηκε στο σπίτι η Μπάχχχχχχυ (ούτε κουτσουλιές ούτε τίποτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #1.056 20-10-08 16:57 Αλικη τι ομορφο ζευγαρακι που ειναι...Φαινονται να κανουν πολυ καλη παρεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η Μαρία82 έγραψε: #1.057 20-10-08 23:12 Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20-10-08_2141.jpg 124,1 KB · Εμφανίσεις: 34 Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η Vasiliki86: #1.058 20-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι κουκλα ειναι η Ρεγγινα καλε...??? Πανεμορφη....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η aretha έγραψε: #1.059 21-10-08 08:29 Πολύ καλό το γατολουναπάρκ, Μαρία!! Το έχεις στερεώσει κάπως το τούνελ πάνω στο νυχοδρόμιο; Και δεν κάνει "κοιλιά" όταν περνάνε τα γατόνια από μέσα; (Το δικό μας τούνελ το βγάζουν βόλτα κανονικά, το περιφέρουν σε ολόκληρο το σπίτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #1.060 22-10-08 15:43 Το Μαργκούδι σε πόζα σοβαρή και στοχαστική: και ο Πορδολέων σε στιγμιότυπο λυσσαλέας μάχης με μπαλάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αλικη τι ομορφο ζευγαρακι που ειναι...Φαινονται να κανουν πολυ καλη παρεα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η Μαρία82 έγραψε: #1.057 20-10-08 23:12 Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20-10-08_2141.jpg 124,1 KB · Εμφανίσεις: 34 Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η Vasiliki86: #1.058 20-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι κουκλα ειναι η Ρεγγινα καλε...??? Πανεμορφη....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η aretha έγραψε: #1.059 21-10-08 08:29 Πολύ καλό το γατολουναπάρκ, Μαρία!! Το έχεις στερεώσει κάπως το τούνελ πάνω στο νυχοδρόμιο; Και δεν κάνει "κοιλιά" όταν περνάνε τα γατόνια από μέσα; (Το δικό μας τούνελ το βγάζουν βόλτα κανονικά, το περιφέρουν σε ολόκληρο το σπίτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #1.060 22-10-08 15:43 Το Μαργκούδι σε πόζα σοβαρή και στοχαστική: και ο Πορδολέων σε στιγμιότυπο λυσσαλέας μάχης με μπαλάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η Vasiliki86: #1.058 20-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι κουκλα ειναι η Ρεγγινα καλε...??? Πανεμορφη....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η aretha έγραψε: #1.059 21-10-08 08:29 Πολύ καλό το γατολουναπάρκ, Μαρία!! Το έχεις στερεώσει κάπως το τούνελ πάνω στο νυχοδρόμιο; Και δεν κάνει "κοιλιά" όταν περνάνε τα γατόνια από μέσα; (Το δικό μας τούνελ το βγάζουν βόλτα κανονικά, το περιφέρουν σε ολόκληρο το σπίτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #1.060 22-10-08 15:43 Το Μαργκούδι σε πόζα σοβαρή και στοχαστική: και ο Πορδολέων σε στιγμιότυπο λυσσαλέας μάχης με μπαλάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Το γατολουναπάρκ (ονυχοδρόμιο με γατοτούνελ μαζί) που έφτιαξα για τον Τεραμέλα και χαίρονται τώρα και η Ρεγγίνα και ο Μέλας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τι κουκλα ειναι η Ρεγγινα καλε...??? Πανεμορφη....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η aretha έγραψε: #1.059 21-10-08 08:29 Πολύ καλό το γατολουναπάρκ, Μαρία!! Το έχεις στερεώσει κάπως το τούνελ πάνω στο νυχοδρόμιο; Και δεν κάνει "κοιλιά" όταν περνάνε τα γατόνια από μέσα; (Το δικό μας τούνελ το βγάζουν βόλτα κανονικά, το περιφέρουν σε ολόκληρο το σπίτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #1.060 22-10-08 15:43 Το Μαργκούδι σε πόζα σοβαρή και στοχαστική: και ο Πορδολέων σε στιγμιότυπο λυσσαλέας μάχης με μπαλάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πολύ καλό το γατολουναπάρκ, Μαρία!! Το έχεις στερεώσει κάπως το τούνελ πάνω στο νυχοδρόμιο; Και δεν κάνει "κοιλιά" όταν περνάνε τα γατόνια από μέσα; (Το δικό μας τούνελ το βγάζουν βόλτα κανονικά, το περιφέρουν σε ολόκληρο το σπίτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η aretha έγραψε: #1.060 22-10-08 15:43 Το Μαργκούδι σε πόζα σοβαρή και στοχαστική: και ο Πορδολέων σε στιγμιότυπο λυσσαλέας μάχης με μπαλάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το Μαργκούδι σε πόζα σοβαρή και στοχαστική: και ο Πορδολέων σε στιγμιότυπο λυσσαλέας μάχης με μπαλάκι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.