Κεραμιδό-maniacs

Oλοι ετσι ειναι...κι ο δικος μου ψωνιο...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ακομη μια οταν ηταν 2 μηνων!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Garfield.JPG
    Garfield.JPG
    54,3 KB · Εμφανίσεις: 29
Γλυκυτατος!Ποσο ειναι τωρα και πως τον απεκτησες;

Και ακομη μια οταν ηταν 2 μηνων!!

σκετη γλυκα ο μικρος !!!!!!!στη τελευταια φωτο ειναι για φαγωμα.:redface::lol:

Desdemona και Zbeebz ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια.:kiss::D:D

O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!100%κεραμιδογατος:D.Βεβαια εμενα μου θυμιζει τις Αγγλιας!Δεν μπορει καποια αναμηξη θα υπαρχει!:hmm:

Shadowdancer o Garfield ειναι πραγματικα αξιαγαπητος.:inlove::inlove::inlove:
Ειδικα στην τριτη φωτο την πιτσιλωτη του κοιλιτσα σου'ρχετε να την "δαγκωσεις" :blink:;):lol::P Και τι εκπληκτικη ποζα ειναι αυτη!:up:

Τωρα ο γατουνος μου ειναι 5 μηνων και τον πηρα μεσω κτηνιατριου στη Μυτιληνη απο οικογενεια που χαριζε 7 γατακια!!:)

Lounging στον θερμοσυσσωρευτή μια συννεφιασμένη μέρα...
https://www.youtube.com/watch?v=fyyac-Cqats
Για να μην ξεχνιόμαστε!
Lounging και ντουσάκι μαζί, 2 σε 1! :lol:
Δειτε αν μας παει το λουρακι?:D
Κούκλοοοοος! :inlove::inlove:
O Γλυκας πορτοκαλογατος ζωηρος και πανεξυπνος Garfield μου!
Αα, κι άλλος πορτοκαλόγατος! Γλύκας είναι!! Πάσχει κι αυτός από μαμακίαση; (Είναι γενετική νόσος των πορτοκαλόγατων απ' ό,τι έχουμε συμπεράνει στο φόρουμ).:P

Σε λίγο θα εγκαινιάσουμε καινούργιο θέμα: Πορτοκαλο-maniacs :D
Τώρα τον χειμώνα η βιταμίνη C είναι οτι καλυτερο:lol:

Αα, κι άλλος πορτοκαλόγατος! Γλύκας είναι!! Πάσχει κι αυτός από μαμακίαση; (Είναι γενετική νόσος των πορτοκαλόγατων απ' ό,τι έχουμε συμπεράνει στο φόρουμ).:P

Αλίκη θέλεις να πεις ότι ο μικρός μου νοσεί????:blink::blink::blink:

Ναι κυρια Ρανια μου,δε θελαμε να το μαθετε έτσι,ξερω ειναι πολυ σκληρο,αλλα...ο ΛΙΛΟΣ σας νοσει.Οξεια μαμακιαση...Ανιατη...

Ναι κυρια Ρανια μου,δε θελαμε να το μαθετε έτσι,ξερω ειναι πολυ σκληρο,αλλα...ο ΛΙΛΟΣ σας νοσει.Οξεια μαμακιαση...Ανιατη...

Όχουυυυ μας πήραν χαμπάρι όλοι. Το τονίζεις κιόλας. Και Λίλος και μαμάκιας:redface::redface::D

Όχουυυυ μας πήραν χαμπάρι όλοι. Το τονίζεις κιόλας. Και Λίλος και μαμάκιας:redface::redface::D
Ετσι ειναι καλη μου,ολα εδω πλερωνονται...:P:P:P:lol::lol::lol:
ΛΙΛΟΣ ΛΙΛΟΣ!!!
Ποτε θα μας βαλεις καμια προσφατη φωτο του ασωτη μανα;:down:

Ετσι ειναι καλη μου,ολα εδω πλερωνονται...:P:P:P:lol::lol::lol:
ΛΙΛΟΣ ΛΙΛΟΣ!!!
Ποτε θα μας βαλεις καμια προσφατη φωτο του ασωτη μανα;:down:

Θα έρθει θα έρθει και η φώτο απλά πρέπει να βρω χρόνο να αδειάσω την μηχανή μου γιατί κυρία μου με το ταξίδι στην Κάλυμνο και μετά στην Σύμη γέμισε:)και δεν μπορώ να τραβήξω προς το παρόν. Έχει γίνει ένας κούκλος ο άτιμος . Θα δείτε συντόμος. Και το βασικότερο μου μιλάει καλέ:lol:

Σε λίγο θα εγκαινιάσουμε καινούργιο θέμα: Πορτοκαλο-maniacs :D
Τώρα τον χειμώνα η βιταμίνη C είναι οτι καλυτερο:lol:

Συμφωνουμε απολυτα!:up:Ναι θελουμε καινουργια υποκατηγορια
Πορτοκαλο-maniacs :up::up::up:
Συναδελφοι και ομοχρωματοι Πρεστο, Αιμιλιε, Ρου και Γκαρφιλντ
πρεπει να δραστηριποιηθουμε.Για γραψτε εδω τα αντρικα σας κατορθωματα για να δειξουμε σ'ολον τον κοσμο οτι δεν ειμαστε μαμακιδες.:mad: Ειμαστε αντρες με τα ολα μας.!!!:up:(Ε....οχι ακριβως:blink::redface:)
Αλλα αδερφια τωρα προσεξα οτι δεν υπαρχει πορτοκαλο-κουκλα στην πιατσα :hmm:Αν υπαρχει παρακαλειτε πολυ να δηλωσει παρων!;):D
ΑΡΗΣ

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ βέβαια ότι απαιτούμε συμμετοχή Τσε, Αλλαδίνου και Μάπα στους Πορτοκαλο-μάνιακς :up:

Θα έρθει θα έρθει και η φώτο απλά πρέπει να βρω χρόνο να αδειάσω την μηχανή μου γιατί κυρία μου με το ταξίδι στην Κάλυμνο και μετά στην Σύμη γέμισε:)και δεν μπορώ να τραβήξω προς το παρόν. Έχει γίνει ένας κούκλος ο άτιμος . Θα δείτε συντόμος. Και το βασικότερο μου μιλάει καλέ:lol:

αντε βρε ρανια περιμενουμε νεες φωτο !!!!!!και μια με σενα μεσα να δουμε αν αληθευουν οι φημες(((κατι για μαμακιας ακουσα να λενε το παιδι)):lol::lol:

Δηλαδή, εσείς οι πορτοκαλήδες (κατά το μερακλήδες) θα μας καπελώσετε εμάς τις παρδαλές; Πού ξανακούστηκε; Μια ζωή οι παρδαλές καλοπερνούσαν, έκλειναν σπίτια, έγραφαν ιστορία. Τί, δηλαδή, επειδή σ'αυτή τη ζωή μας γεννηθήκαμε γάτες θα μας περιορίσετε σε μια ισχνή μειοψηφία, πρώτα εσείς, μετά οι κομάντος (τιγρέ παραλλαγή), μετά οι μαυροτσούκαλοι, πάει, θα πάρω τα κουρέλια μου και τις πιτσίλες μου και θα ιδρύσω κλειστή λέσχη, όπου θα εγγράφονται αποκλειστικά τρίχρωμες και ταρταρούγες:mad:Κάτσε να θυμηθώ, η αφεντομουτσουνάρα μου, η Μυρτούλα, η Νόρα και κάτι μωρά που υιοθετήθηκαν πρόσφατα, αλλά, δεν μας τίμησαν εδώ (πέντε σύνολο), δεν θα έχει και πολλά μέλη αυτή η λέσχη:(Νιαχχχχχχχχ
ΜΠΑΧΧΧΥ:cry::cry:

Ελενη περιμενε και θα δεις...;)Πρωτες πρωτες σας ετοιμασα...

Δηλαδή, εσείς οι πορτοκαλήδες (κατά το μερακλήδες) θα μας καπελώσετε εμάς τις παρδαλές; Πού ξανακούστηκε; Μια ζωή οι παρδαλές καλοπερνούσαν, έκλειναν σπίτια, έγραφαν ιστορία. Τί, δηλαδή, επειδή σ'αυτή τη ζωή μας γεννηθήκαμε γάτες θα μας περιορίσετε σε μια ισχνή μειοψηφία, πρώτα εσείς, μετά οι κομάντος (τιγρέ παραλλαγή), μετά οι μαυροτσούκαλοι, πάει, θα πάρω τα κουρέλια μου και τις πιτσίλες μου και θα ιδρύσω κλειστή λέσχη, όπου θα εγγράφονται αποκλειστικά τρίχρωμες και ταρταρούγες:mad:Κάτσε να θυμηθώ, η αφεντομουτσουνάρα μου, η Μυρτούλα, η Νόρα και κάτι μωρά που υιοθετήθηκαν πρόσφατα, αλλά, δεν μας τίμησαν εδώ (πέντε σύνολο), δεν θα έχει και πολλά μέλη αυτή η λέσχη:(Νιαχχχχχχχχ
ΜΠΑΧΧΧΥ:cry::cry:

Κατ'αρχην μη ξεχναμε την "αδερφη" μας Πετουλιτα.:hello:
Εγω ομοχρωμη μου Μπασσυ δεν το βρισκω καθολου κακο.:hmm:Θα ειμαστε μια πριβε λεσχη.Να λεμε τα δικα μας:up:
Ασε που επιτελους το μπουνταλο-χαζο-πορτοκαλογατο θα ξεκολησει απο διπλα μου:up: Στενος κορσες πια, μου εχει γινει, οπου παω απο πισω αυτος.:down::mad: Να παει στην δικη του παρεα των Λιλο-μαμακιδων!:P
ΜΥΡΤΩ

Ενα σύντομο διάλειμμα για διαφημίσεις...:)
Με πλάνα απο την ζωή στην ελληνική επαρχία.

Σαββατιάτικη φασίνα, οι καρέκλες πάνω στο τραπέζι.. αλλά κάτι δεν πάει καλά...:hmm:
PB080002.jpg

Αφαιρούμε 2 καρέκλες..και ΟΠΑ!!???:blink:
PB080007.jpg

Ώρα φαγητού...
το καλό το παρικάρι έχει μακρύ χέρι...
PB100020.jpg

Αχ, μα σκάστε επιτέλους!!! Λίγο ησυχία σε αυτό το σπίτι!!! Ούτε 5 λεπτά ησυχία???
PB080016.jpg

Και φυσικά, όταν η μαμά έχει αγκαλιά την Λου.. ο Κίκης κατάλυψη, στο κρεβάτι της Λου!!!:mad::mad: Τί με κοιτάς μάνα??? ΕΕΕ???
PB100022.jpg

Τελικά είναι ωραία εδω...!!! zzzzzzz :happy::happy:
PB100001.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back