Κεραμιδό-maniacs

AX μωρε το αγελαδακι!! Γλυκας ειναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!Ακουστηκα μεχρι εκει;:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάτι λίγα... !!!!:lol::lol:

Ας ρίξω λίγο στάτη ακόμα....:P (Εδώ ξαναέβαλα τις καρέκλες.. και ξύπνησε, και νευρίασε..:lol::lol:).. τόλμησα η κοινή θνητή, να τον ενοχλήσω.....
PB080003.jpg

Και λίγο κάτι σε αγελαδί...:)
PB080018.jpg

ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!ποιό είναι το γκρι κουκλί; Πρέπει να κάνουμε ένα αρχείο των γατιών του my cat. Όταν κάποια/ος έχει πολλάγατιά, εγώ (με συγχωρείτε γατουλίνια) σας μπερδεύω:(, έχω και 857 πράγματα να θυμάμαι συγχρόνως και χειροτερεύει η κατάσταση. Τί γκρι βελούδο είναι αυτό;γκρι περλ, γκρι αρζάν, έμεινα με το στόμα ανοιχτό:eek::eek::blink: Ο Σείριος της Moukelis είχε αυτήν την απόχρωση, τώρα πήρε να σκουραίνει, όπως η Μπασσέτ μου, και γίνεται γκρι- σουρί!!!

Ειναι θεος,προσκυνω!
Ιδια αποχρωση ειναι Ελενη,απλα στο σπιτι μας δεν εχουμε πολυ φυσικο φως και βγαινει σκουρος.Δεν ειναι πανεμορφος;Ειναι το ινδαλμα του Σειριου...

Ειναι θεος,προσκυνω!
Ιδια αποχρωση ειναι Ελενη,απλα στο σπιτι μας δεν εχουμε πολυ φυσικο φως και βγαινει σκουρος.Δεν ειναι πανεμορφος;Ειναι το ινδαλμα του Σειριου...

Ευχαριστούμε, μας κάνετε και κοκκινίζουμε...:redface::redface:
Είναι σπάνια ράτσα... μπλέ Ρώσσος, μετανάστης στα Πατήσια....:rolleyes:

Η απόχρωση αλλάζει σαν χαμαλεόντας ανάλογα με το περιβάλλον, το ίδιο και τα μάτια, ανάλογα κίτρινα, γκρί ή πράσινα
Το γατί Joker !!!!!:cool::lol::lol::lol:

παραθέτουμε μερικές ακόμα, άλλες παλιές, άλλες φρέσκιες...
(για να ανεβάσουμε λίγο μια θαυμάστρια!!!:happy:)

IM004899.jpg

PA290007.jpg

PA280001.jpg

IM005050.jpg

IM004994.jpg

Είναι κούκλος ο Τσάρος!!:greycat: Αλλά και το αγελαδί κουλουράκι του κοιμώμενου Κίκη... :inlove::inlove: (απολύτως αντικειμενική γνώμη αυτή, φυσικά :rolleyes:)

Εδώ και το Μαργκούδι, επί γατόδεντρου κρεμάμενο, καθώς ρίχνει έναν από τους θρυλικούς, τριαξονικούς ύπνους της: :lol:

Συνημμένα

• DSCN2380.jpg
    DSCN2380.jpg
    229,1 KB · Εμφανίσεις: 40
Η θαυμαστρια κανει στατιστικα σημερα και παρακαλει να μην της παιρνετε τα μυαλα με τις φωτο του ινδαλματος.Αχ...:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Η Μαργκό έχει και το μάτι μια ιδέα ανοιχτό σαν να σκέφτεται: "καλή η παρέα σας, αλλά να έχουμε και το νου μας...":) Εκείνο το μισό γαντάκι στο χέρι είναι να το φας!

Μπα, Στέλλα, νομίζω πως το μάτι είναι απλά ξεχασμένο...:lol: Κοιμόταν του καλού καιρού εκείνη την ώρα.

Αλικηηηηηηηη οχι φωτο με το γατοδεντρο!:mad:

Η θαυμαστρια κανει στατιστικα σημερα και παρακαλει να μην της παιρνετε τα μυαλα με τις φωτο του ινδαλματος.Αχ...:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Η μάνα αφήνει το αντικείμενο θαυμασμού, και πάει να κάνει καμια τουαλέτα...:sick::sick: Και να σας αφήσει να συγκεντρωθείτε και εσείς!:)

@aretha, Η πρίμα μπαλλαρίνα, μόνο στο ψηλότερο σημείο του σπιτιού είναι καλά!!!:redface::happy::lol:

Αλικηηηηηηηη οχι φωτο με το γατοδεντρο!:mad:

@aretha, Η πρίμα μπαλλαρίνα, μόνο στο ψηλότερο σημείο του σπιτιού είναι καλά!!!:redface::happy::lol:
Τι να κάνω, αφού όλο εκεί πάνω πάει και κοιμάται (εκτός απ'το βράδι, που κοιμόμαστε όοοολοι μαζί στο κρεββάτι :rolleyes:).
Πιστεύω πως είναι μετενσάρκωση καρδερίνας (ή μπεκάτσας, ή τσαλαπετεινού, ή σουσουράδας, κάποιου πτηνού τελοσπάντων) και γι' αυτό κάνει φωλιά στο δέντρο...

Δηλαδή, εσείς οι πορτοκαλήδες (κατά το μερακλήδες) θα μας καπελώσετε εμάς τις παρδαλές; Πού ξανακούστηκε; Μια ζωή οι παρδαλές καλοπερνούσαν, έκλειναν σπίτια, έγραφαν ιστορία. Τί, δηλαδή, επειδή σ'αυτή τη ζωή μας γεννηθήκαμε γάτες θα μας περιορίσετε σε μια ισχνή μειοψηφία, πρώτα εσείς, μετά οι κομάντος (τιγρέ παραλλαγή), μετά οι μαυροτσούκαλοι, πάει, θα πάρω τα κουρέλια μου και τις πιτσίλες μου και θα ιδρύσω κλειστή λέσχη, όπου θα εγγράφονται αποκλειστικά τρίχρωμες και ταρταρούγες:mad:Κάτσε να θυμηθώ, η αφεντομουτσουνάρα μου, η Μυρτούλα, η Νόρα και κάτι μωρά που υιοθετήθηκαν πρόσφατα, αλλά, δεν μας τίμησαν εδώ (πέντε σύνολο), δεν θα έχει και πολλά μέλη αυτή η λέσχη:(Νιαχχχχχχχχ
ΜΠΑΧΧΧΥ:cry::cry:

Κι εμείς είμαστε εδώ. Αντε πια γιατι αυτός ο χαζορού (που σιγά τον ντεμεκ πορτοκαλενιο πια) έχει καταχαρεί με τους πορτοκαλο μανιακς.
Ενώ εμείς είμαστε ΚΑΙ πιο κούκλες, ΚΑΙ πιο έξυπνες ΚΑι πιο γατες βρε παιδί μου. Παραθετουμε λοιπον ταρταρουγοομορφιες:

Συνημμένα

• tartar.JPG
    tartar.JPG
    130,3 KB · Εμφανίσεις: 31
  • pounkaki2.JPG
    pounkaki2.JPG
    156,1 KB · Εμφανίσεις: 39
Αχ, δεν τη γλιτώνει η Πούνκη, κάποια μέρα θα 'ρθω να σας τη βουτήξω!! Τι απίστευτη γατίσια ομορφάδα είναι αυτή! :inlove::inlove:

Πω πω κατι ματαρες...

Αχ, δεν τη γλιτώνει η Πούνκη, κάποια μέρα θα 'ρθω να σας τη βουτήξω!! Τι απίστευτη γατίσια ομορφάδα είναι αυτή! :inlove::inlove:

Ευχαριστώ πολύ!!! Το ξέρω οτι είμαι πολύ όμορφη γάτα γι΄αυτό και δεν τους δίνω και πολύ σημασία σ΄αυτους τους δίποδους μπουνταλαδες που έχω για υπηρέτες.:cool: :cool: :cool:

Κι εμείς είμαστε εδώ. Αντε πια γιατι αυτός ο χαζορού (που σιγά τον ντεμεκ πορτοκαλενιο πια) έχει καταχαρεί με τους πορτοκαλο μανιακς.
Ενώ εμείς είμαστε ΚΑΙ πιο κούκλες, ΚΑΙ πιο έξυπνες ΚΑι πιο γατες βρε παιδί μου. Παραθετουμε λοιπον ταρταρουγοομορφιες:
Κου, Κου ,Κούκλαρες, μάλιστα, οι παρδαλές είμαστε και φαινόμαστε:DΗ μαμά μου, βέβαια, παθαίνει μια αφασία με όοοοοοολες τις γάτες. Γι αυτό κι εγώ, για να με εκτιμήσει, που με λέει σνομπ και παρδαλοκεράμιδο, της κατσικώνομαι ΑΜΕΣΩΣ μόλις πάει στον υπολογιστή και την αναγκάζω να γράφει με ένα δάχτυλο, γιατί με τα άλλα με κρατάει αγκαλιά:up::up: Τώρα θαυμάστε με σε μια σπάνια φωτογραφία. Και εξηγώ γιατί είναι σπάνια :1)Σπάνια καταδέχομαι να μπω στις κρεβατοκάμαρες 2) Κι αν μπω, σπάνια ανεβοκατεβαίνω σε έπιπλα 3) Κιαν ανέβω κάπου , ποτέ δεν ανεβαίνω σε αυτή τη συρταριέρα που έχω ανεβεί τη συγκεκριμένη στιγμή και 4)Κάθησα ήσυχη για 3 δευτερόλεπτα, ώστε να με βγάλει η μαμά φωτογραφία, με φόντο κάδρο με φωτογραφίες από πίνακες ζωγραφικής με θέμα γάτες.!!!!!!!!:up::up:

Συνημμένα

• DSCF2338.jpg
    DSCF2338.jpg
    127,6 KB · Εμφανίσεις: 41
Λόγο σπανιότητας της καταστασης έχει ανοίξει κατι τοοοοοοσα ματια να μην της ξεφυγει τίποτα :lol: Κουκλίτσα:redface:

καλέ που είναι οι Πορτοκαλο-μανιακοί να δηλώσει ο Τσεης συμμετοχή;;; (μου έχει φάει τα αυτιά)...
Κείρα η μαμα μας και η αδελφούλα του Φαλντιού είναι κούκλες καλά όχι σαν το ίδιο το Φαλντί αλλα λεμε τώρα...(αυτή η λερωματιά στη μουρίτσα ειναι κληρονομική;;; την εχουμε και εμείς):D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back