Κεραμιδό-maniacs

Αλικη μια σταρ σαν την πριμα μπαλαρινα Μαργκουλα ξερει να παιρνει τις καταληλες ποζες, ακομη και στον υπνο της, στους ενοχλητικους παπαρατσι.;):D:D
Ο Πορδιτσος μαλλον δεν καταλαβε και πολλα, συνεχισε τον υπνο του.:cool:

Νοτα τι εκπληκτικη φωτο ειναι αυτη!:up:
Επιτελους για πρωτη φορα βλεπω την εκφραση του Τσεη απο κοντα:up:
και το Φαλντι βγηκε υπεροχα!:kiss::inlove:
Θελουμε και αλλες φωτο :up:αλλα οχι μετα απο μισο χρονο.:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηθελα να βαλω καλύτερες φωτο της Ελβίρας αλλα παλι το ιδιο μηνυμα εγραφε:/:.Παρτε μια γευση:)

Εικόναφιλεναδες.jpgΕικόνα003ν.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τσε και Φαλντί, δώστε εκ μέρους μου στη μαμά σας μια γερή δαγκωνιά, να δούμε θα αμελήσει ξανά να βάλει φωτογραφίες σας; Τώρα μάλιστα, που αποκτήσατε κρεβατοκάμαρα, που αναδεικνύει το φλογερό σας χρώμα!!!!!!:inlove::inlove:
Ελβίρα, ποια Ελβίρα; Πώς Ελβίρα; Είσαι το μικράκι που κοιτάζει πίσω από την πλάτη της Σίσσυ και δεύτερο πλάνο στη Νόρα; Εσύ είσαι; Πολλά μουσουδοφιλάκια από εμένα!!!!Πού σε έκρυβε η μαμά σου; Δώσ'της κι αυτηνής εκ μέρους μου μια δαγκωνιά να μη σε ξεχνάει στις φωτό τέτοιο μανάρι:kiss::kiss::kiss:
Αρκετές ξένες μαμάδες δάγκωσα πρωί πρωί, ας πάω να δαγκώσω και τη δική μου, που είπε στο μπαμπά κι έβγαλε από την αποθήκη κάτι μακρουλά πράγματα μέσα σε σακκούλες, που κάνουν ένα ωραιότατο φστ φστ και με τρελλαίνουν να παίζω, αλλά, τώρα θα μου τα πάρει, λέει να τα στρώσει:mad::mad:
Μπασσέτ- Μπάσσυ- Μπάχχυ

και επειδή νομίζω ότι μας ξεχασατε, να'μαστε και εμείς....στη νέα Μωβ κρεββατοκάμαρα της Μητέρας ....:D
Εμ, με την αμέλεια που επιδεικνύει η Μητέρα σας ως προς την τέρψη του φιλοθεάμονος κοινού σας, η αλήθεια είναι ότι κοντεύαμε να σας ξεχάσουμε, στρουμπουλά πορτοκαλόγατα. Να τη βάλετε σε σειρά, παρακαλώ, τη Μητέρα!!
(Νότα, με τη φωτογραφία αυτή εξηγείται απόλυτα νομίζω η επιλογή του χρώματος για την κρεββατοκάμαρα.):up:
Αλικη μια σταρ σαν την πριμα μπαλαρινα Μαργκουλα ξερει να παιρνει τις καταληλες ποζες, ακομη και στον υπνο της, στους ενοχλητικους παπαρατσι.;):D:D
Ο Πορδιτσος μαλλον δεν καταλαβε και πολλα, συνεχισε τον υπνο του.:cool:
Νίκη μου, η Μαργκό ποζάρει ακόμα κι όταν είναι στην αμμολεκάνη, πρόκειται για απελπιστική κατάσταση, πραγματικά.:P
Το Πορδάκι μου νύσταζε μωρέ το καημένο, μην το παρεξηγείτε... Εξάλλου έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια, τέντωσε το χεράκι του το μωρό μου:inlove: (απ' ολότελα...):lol:

Αυτές οι σελίδες 150-151 είναι μόνο για γερές κράσεις! Τι γατιά, στρουμπουλά, μικρά, μεγαλύτερα, κοντινά, μακρινά και σε ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων! Λάλησα πρωί-πρωί!
Νότα, πορτοκαλιά γατιά + μωβ κρεβατοκάμαρα = εικαστική παρέμβαση!

Και τώρα σας αφήνω γιατί η Άσπρη μου μού έκανε χουρχουριστή επέλαση για να χαϊδευτεί...

Σας έχω φωτό, σας έχω βίντεο, όλα τα καλά σάς έχω. Σε 2-3 μέρες θα κάνω ένα μεροκάματο σε mycat και youtube για να τα ανεβάσω!

Αυτές οι σελίδες 150-151 είναι μόνο για γερές κράσεις! Τι γατιά, στρουμπουλά, μικρά, μεγαλύτερα, κοντινά, μακρινά και σε ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων! Λάλησα πρωί-πρωί!
Νότα, πορτοκαλιά γατιά + μωβ κρεβατοκάμαρα = εικαστική παρέμβαση!

Και τώρα σας αφήνω γιατί η Άσπρη μου μού έκανε χουρχουριστή επέλαση για να χαϊδευτεί...

Σας έχω φωτό, σας έχω βίντεο, όλα τα καλά σάς έχω. Σε 2-3 μέρες θα κάνω ένα μεροκάματο σε mycat και youtube για να τα ανεβάσω!

περιμενουμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!:):):) με τοσα ζουμπουρλουδικα γατια σου ανοιγει η ορεξη βρε παιδι μου!!!!!!!!!!!

και επειδή νομίζω ότι μας ξεχασατε, να'μαστε και εμείς....στη νέα Μωβ κρεββατοκάμαρα της Μητέρας ....:D

Φαλντούνι και Τσε:inlove::inlove::inlove:ωστε γι'αυτο χαθηκε η μαμά σας; Φτιαχνει παντού ανάλογο ντεκόρ για να αναδείξει την ομορφιά σας; Να τα χαιρεσαι Νότα. Είμαι πολυ περήφανη που αυτη η κούκλα καταδέχτηκε και έπαιξε μαζί μου τις πρωτες της μέρες:redface:
Αντε να 'ρθω να ζουπηξω λιγο Τσέφαλντα:redface:

Τσε και Φαλντί, δώστε εκ μέρους μου στη μαμά σας μια γερή δαγκωνιά, να δούμε θα αμελήσει ξανά να βάλει φωτογραφίες σας; Τώρα μάλιστα, που αποκτήσατε κρεβατοκάμαρα, που αναδεικνύει το φλογερό σας χρώμα!!!!!!:inlove::inlove:
Ελβίρα, ποια Ελβίρα; Πώς Ελβίρα; Είσαι το μικράκι που κοιτάζει πίσω από την πλάτη της Σίσσυ και δεύτερο πλάνο στη Νόρα; Εσύ είσαι; Πολλά μουσουδοφιλάκια από εμένα!!!!Πού σε έκρυβε η μαμά σου; Δώσ'της κι αυτηνής εκ μέρους μου μια δαγκωνιά να μη σε ξεχνάει στις φωτό τέτοιο μανάρι:kiss::kiss::kiss:
Αρκετές ξένες μαμάδες δάγκωσα πρωί πρωί, ας πάω να δαγκώσω και τη δική μου, που είπε στο μπαμπά κι έβγαλε από την αποθήκη κάτι μακρουλά πράγματα μέσα σε σακκούλες, που κάνουν ένα ωραιότατο φστ φστ και με τρελλαίνουν να παίζω, αλλά, τώρα θα μου τα πάρει, λέει να τα στρώσει:mad::mad:
Μπασσέτ- Μπάσσυ- Μπάχχυ

Μπασσετακι εγω ειμαι η Ελβίρα!!! Η μαμα μου είχε ανοίξει θεμα για μένα https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=27302 αλλα οι φωτογραφίες μου δεν φαινόντουσαν.Σαμποτάζ μονο σε μενα:mad:Μην δαγκώσεις την μαμα σου που είναι καλη και σ'αγαπάει, γιατι αμα ειχαμε αλλες θα μας ειχαν πεταξει απο το μπαλκόνι.Αφου εμενα ο μπαμπας μου με φοβάται!! Δεν με πλησιάζει γιατι οταν περναει περπατώντας, εχω στησει ενέδρα και του κάνω επιθεσούλες στα πόδια και τον νευριάζω.Εχει πλακα.Ειναι ολοκληρος άνθρωπος και φοβάται ενα μικρουλι σαν κι εμένα;)

Και τώρα αποκλειστικές φωτογραφίες του Αιμίλιου ο οποίος ρεμβάζει στην γατοπολυκατοικία του και κάθε φορά που έβαζα χέρι μέσα με έφτυνε:blink:.
Αφιερωμένες σε όλα τα γατοκοριτσάκια του my cat και τις περιμένει για ένα ντρίνκ στα ιδιαίτερα διαμερίσματά του:lol:

Συνημμένα

• DSC00428.JPG
    DSC00428.JPG
    346,3 KB · Εμφανίσεις: 44
  • DSC00431.JPG
    DSC00431.JPG
    288,1 KB · Εμφανίσεις: 40
Τελειες!!!! Είναι πανεμορφος γατος ο Αιμιλιος.:inlove: Οταν λες σε έφτυνε;:hmm:Σου έκανε "φτου, φύγε απο το σπιτι μου κυρά μου" ή δεν σου έδινε σημασία;

Πω πω, πως μεγάλωσε!:blink: Κεφάλας κοκκινόγατος με τα όλα του! Ράνια, κούκλος, χάντρα θαλασσιά στο παιδί:D

Τελειες!!!! Είναι πανεμορφος γατος ο Αιμιλιος.:inlove: Οταν λες σε έφτυνε;:hmm:Σου έκανε "φτου, φύγε απο το σπιτι μου κυρά μου" ή δεν σου έδινε σημασία;

'Οχι καλέ το δεύτερο φτού φύγε από το σπίτι μου κυρά μου:lol:. Ενώ εκτός πολυκατοικίας με παίρνει από πίσω παντού και με φωνάζει να πάω και μαζί του. Κόλλημα μαμακομπούκαλο είναι:).

Πω πω, πως μεγάλωσε!:blink: Κεφάλας κοκκινόγατος με τα όλα του! Ράνια, κούκλος, χάντρα θαλασσιά στο παιδί:D

Στελλάκι είναι πολύ καλόψυχο γατάκι πέρα από τις ομορφιές τις οποίες δεν τις διάλεξα μου προέκυψαν μουτζουρωμένες:lol:

Επιπλέον δείτε κορίτσια ένα σπάνιο αδεσποτάκι που ταϊζει η θεία μου στην Κέρκυρα. Πορτοκαλόγατο φουντωτό. Στην δίπλα φώτο οι τριχρωμούλες αδερφούλες του οι οποίες δεν φαίνονται για αδερφές του αλλά είναι γεννημένα μαζί:) Κερκυραίες προλάβετε!!!!!!

Συνημμένα

• Εικόνα 0056.jpg
    Εικόνα 0056.jpg
    10,9 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Εικόνα 0057.jpg
    Εικόνα 0057.jpg
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 17
Και τώρα αποκλειστικές φωτογραφίες του Αιμίλιου ο οποίος ρεμβάζει στην γατοπολυκατοικία του και κάθε φορά που έβαζα χέρι μέσα με έφτυνε:blink:.
Αφιερωμένες σε όλα τα γατοκοριτσάκια του my cat και τις περιμένει για ένα ντρίνκ στα ιδιαίτερα διαμερίσματά του:lol:

Τι κουκλι που ειναι Ουρανία μου!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:Φτου σου Αιμιλιε κουκλαρε

Πού να πώ τον πόνο μου;

Γεια σας είμαι η Κείρα.
Θελω να σας πω εδω τον πονο μου γιατι γινονται απιθανα πραγματα στο σπιτι μου και δεν συμφωνω καθολου. Εκεί που ημουν η βασιλισσα και ειχα την μαμα μου,τον μπαμπα μου και δυο τετραποδους αυλικούς (που ειχα την πονηρη ιδεα να γεννησω πριν εναμιση χρονο), μας κουβαλησαν έναν ασπρογκρι αληταμπουρα που μας το παιζει καλος και δεν μπορω ουτε φαπες να του δωσω. Κι ετσι κι εγω ξεσπαω στους αυλικους μου και τους κανω χχχχ να δει η μαμα μου οτι ειμαι ακομα η βασιλισσα.
Τωρα τι γινεται με το νεο φρουτο; Λες να μη με θελει πια η μαμα μου γι'αυτο να τον εφερε;:( εγω παντως για καλο και για κακο της κραταω μουτρα και της γρυλιζω για να μαθει οτι δεν συμφωνω καθολου και δεν μ'αρεσει που ο κυριος αυτος εχει δικο του ποστ ενω εγω τιποτα και αναγκαζομαι να γραφω εδω. Μαλίστα:mad:

Γεια σας είμαι η Κείρα.
Θελω να σας πω εδω τον πονο μου γιατι γινονται απιθανα πραγματα στο σπιτι μου και δεν συμφωνω καθολου. Εκεί που ημουν η βασιλισσα και ειχα την μαμα μου,τον μπαμπα μου και δυο τετραποδους αυλικούς (που ειχα την πονηρη ιδεα να γεννησω πριν εναμιση χρονο), μας κουβαλησαν έναν ασπρογκρι αληταμπουρα που μας το παιζει καλος και δεν μπορω ουτε φαπες να του δωσω. Κι ετσι κι εγω ξεσπαω στους αυλικους μου και τους κανω χχχχ να δει η μαμα μου οτι ειμαι ακομα η βασιλισσα.
Τωρα τι γινεται με το νεο φρουτο; Λες να μη με θελει πια η μαμα μου γι'αυτο να τον εφερε;:( εγω παντως για καλο και για κακο της κραταω μουτρα και της γρυλιζω για να μαθει οτι δεν συμφωνω καθολου και δεν μ'αρεσει που ο κυριος αυτος εχει δικο του ποστ ενω εγω τιποτα και αναγκαζομαι να γραφω εδω. Μαλίστα:mad:

αγαπητη κειρα μην στεναχωριεσαι και μενα η μαμα μου περιμενει ενα νεο μελος λεει κατα το πασχα!!!!!απο τωρα δηλωνω οτι δεν θα τον αφησω να μου παρει τον αερα!!!! και συ πρεπει να κανεις το ιδιο νομιζω να δειξεις ποιος εχει το πανω χερι με συναδελφικους χαιρετισμους Ηρω!!:P

εγω παντως για καλο και για κακο της κραταω μουτρα και της γρυλιζω για να μαθει οτι δεν συμφωνω καθολου και δεν μ'αρεσει που ο κυριος αυτος εχει δικο του ποστ ενω εγω τιποτα και αναγκαζομαι να γραφω εδω. Μαλίστα:mad:

Και πολύ καλά κάνεις, συναγωνίστρια Κείρα:mad: Ε, μα πια, να μην έχουμε δικαίωμα όλοι δηλαδή να έχουμε δικό μας θέμα; Ορίστε μας!

Σε νιώθουμε και σου συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα σου,
Νίνο και Μέλη

bobiraszq2.jpg
Σας παρουσιάζω τον Μπόμπιρα. Κάθε πρωί με περιμένει να παρκάρω, κάθε μεσημέρι μου θυμίζει έγω από το γραφείο μου ότι είναι ώρα φαγητού και κάθε απόγευμα ξανατρώει για να με αφήσει να ξεπαρκάρω το αυτοκίνητο:rolleyes::D

Ράνια, τι Λιλό-φατσα γλυκιά και στρουμπουλή είναι αυτή; Κούκλος έχει γίνει, φτου φτου:inlove:

Κείρα, σκέψου θετικά: αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για να διεκδικήσεις ακόμα μεγαλύτερη αφοσίωση από τη μαμά σου. Κοίταζέ τη με βλέμμα σπαραχτικό "εμένα δεν-μ'αγάπησε-ποτέ-κανείς" και κάνε ό,τι μπορείς για να της δείξεις πόσο βασανισμένη ψυχή είσαι. Δημιούργησέ της πολλές τύψεις (είσαι σε πολύ καλό δρόμο όπως βλέπω) και μόλις κρίνεις πως ήρθε η κατάλληλη ώρα... δείξε της με νόημα τη λιχουδιά που χαλβαδιάζεις, στρογγυλοκάθησε ακριβώς εκεί που δεν σ' αφήνει, και γενικά κάνε ό,τι τραβάει η όρεξή σου! Αποκλείεται να σου το αρνηθεί;)

Στέλλα, τον Μπόμπιρα τον βλέπω πολύ έμπειρο διαδηλωτή, ε;:cool:

Τι κουκλι που ειναι Ουρανία μου!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:Φτου σου Αιμιλιε κουκλαρε

Ράνια, τι Λιλό-φατσα γλυκιά και στρουμπουλή είναι αυτή; Κούκλος έχει γίνει, φτου φτου:inlove:

Κείρα

Σας ευχαριστούμε πολύ κορίτσια:)

Γεια σας είμαι η Κείρα.

Κείρα άμα σου κάνει την δύσκολη η μαμά σου έλα να σε φιλοξενήσω στην γατοπολοικατικία μου:D Αιμίλιος speaking

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back