Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 16:16 Η Desdemona: #1.641 24-11-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος.... Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:56 Η stellak έγραψε: #1.642 24-11-08 21:56 Τι κι αν πέρασε ένας χρόνος, βρε Ολγάκι; Κούκλος ήταν κούκλος παρέμεινε Θέλουμε και μούτζα από μεγαλύτερη παλάμη, τώρα που ενηλικιώθηκε το γατί, παρακαλούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η Μυρτω4038: #1.643 24-11-08 22:11 Τι γλυκο μωρακι που ηταν η Μπασσυ:kiss:Και η διχρωμη πατουσιτσα για δαγκωμα! Αυτα ειδε ο Beeb και τωρα δεμ μαζευεται. Ο Κικης οπως παντα βασιλιας. Εμενα μου αρεσε περισσοτερο στην τριτη φωτο.Αρχοντας. Οσο για το Πρεστονι, δεν χρειαζεται να προσθεσω τιποτα. Απλα Νικητης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η staman2 έγραψε: #1.644 24-11-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!! Τέλειο το πολύχρωμο πατουσάκι!! Για ζούληγμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι....... Click για ανάπτυξη... Τι πανέμορφο μωρό τι ζουζουνα!!! Φίλησέ μου την στο πατουσάκι και ζουληξέ το απο εμάς!!!!Εεεε θά΄χει το λόγο της βρε παιδί μου που σε φασκέλωσε το κορίτσι!!! Αρχική Δημοσίευση από julia: Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Click για ανάπτυξη... Και τί μούντζα!!! Για καρτ ποστάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 22:31 Η Zbeebz έγραψε: #1.645 24-11-08 22:31 Ααααααααααχ! Τι ωραίες μούτζες!!!!! Να τις τυλίξεις με ζελατίνα και μετά να τις ξετυλίγεις και να τις τρως σαν καραμέλες! Υπογραφή, Η αρχιμαζόχα τής επικρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Ελένη Άνση: #1.646 25-11-08 00:04 Αχχχχχχχχ, ευφράνθηκα με τις γατομούντζες!!!Τζούλια, τί υπέροχο γατί είναι ο Κίκης σου και μας τον δείχνεις τόσο σπάνια!!!!!Μην αργείς τόσο πολύ να μας κάνεις τονωτικές Κικοενέσεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η moukelis έγραψε: #1.647 25-11-08 09:31 Α,γατομουτζωνουμε;Παρτε μια κι απο εμας μπεμπακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η Ελένη Άνση: #1.648 25-11-08 09:49 Και το βραβείο πάει στον..........Σείριο, με τη διπλή μούντζα και τα χαμογελαστά μάτια :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η moukelis έγραψε: #1.649 25-11-08 10:19 Εμενα μου αρεσει περισσοτερο η ζουμερη πατουσα του Πρεστο και η χρωματιστη της Μπασσετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η Desdemona: #1.650 25-11-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,γατομουτζωνουμε;Παρτε μια κι απο εμας μπεμπακια! Click για ανάπτυξη... Κούκλε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Ελένη Άνση: #1.651 25-11-08 16:28 Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.652 25-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ερωτεύτηκααααααααααααα!!!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η ria23 έγραψε: #1.653 25-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ελενη μου ευτυχως η Ηρω βρηκε εναν κατασπρο γατο στο απεναντι μπαλκονι και του μιλουσε φαντασου να εβλεπε την οθονη με τους κουκλους γατους που εχουμε εδω θα ειχε αφινιασει το ζωο!! τον επομενο μηνα παμε επιτελους για στειρωση αλλα εχω τρελο αγχος η γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:48 Η Ελένη Άνση: #1.654 25-11-08 21:48 Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:40 Η Μυρτω4038: #1.655 25-11-08 22:40 To Σειριακι ονειρεμενο οπως παντα.:kiss:Εδω Δωρακι, πρεπει ο Σειριος να ειναι πολυ μικρουλης. Ria η Ηρω μου φαινεται πολυ μοντερνα.Δεν περιμενει να την φλερταρουν τα αγορακια, τα φλερταρει πρωτη αυτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Η moukelis έγραψε: #1.656 26-11-08 00:52 Σας ευχαριστουμε ολες,διαλεξτε θεμα και θα σας ξαναβαλουμε θεματικη φωτο! Dafni καλωσορισες στο κλαμπ των ερωτευμενων με τον Σειριο...Σε καλοσωριζει ο ιδρυτης. Νίκη μου εδω το Σειριονι ειναι 40 ημερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η dafni.ps έγραψε: #1.657 26-11-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Click για ανάπτυξη... Συγνώμη,αλλά νομίζω πως τα περισσότερα γεννητούρια δεν γίνονται τότε?αν έχω δίκιο(κάποιοι ξέρουν καλλύτερα) αυτό το διάστημα πρέπει να προσέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LazarosKittie Νεοφερμένο μέλος Ο LazarosKittie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο LazarosKittie: #1.658 26-11-08 15:35 Να φέρω την Λαζαρίνα να γνωρίσει κανέναν όμορφο γατούλη. Μην σας φύγουν!!! Μπασσέτ πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Ελένη Άνση: #1.659 26-11-08 16:20 Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:26 Η KittyG έγραψε: #1.660 26-11-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Click για ανάπτυξη... Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Μα, πότε πέρασε 1 χρόνος.... Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:56 Η stellak έγραψε: #1.642 24-11-08 21:56 Τι κι αν πέρασε ένας χρόνος, βρε Ολγάκι; Κούκλος ήταν κούκλος παρέμεινε Θέλουμε και μούτζα από μεγαλύτερη παλάμη, τώρα που ενηλικιώθηκε το γατί, παρακαλούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η Μυρτω4038: #1.643 24-11-08 22:11 Τι γλυκο μωρακι που ηταν η Μπασσυ:kiss:Και η διχρωμη πατουσιτσα για δαγκωμα! Αυτα ειδε ο Beeb και τωρα δεμ μαζευεται. Ο Κικης οπως παντα βασιλιας. Εμενα μου αρεσε περισσοτερο στην τριτη φωτο.Αρχοντας. Οσο για το Πρεστονι, δεν χρειαζεται να προσθεσω τιποτα. Απλα Νικητης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η staman2 έγραψε: #1.644 24-11-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!! Τέλειο το πολύχρωμο πατουσάκι!! Για ζούληγμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι....... Click για ανάπτυξη... Τι πανέμορφο μωρό τι ζουζουνα!!! Φίλησέ μου την στο πατουσάκι και ζουληξέ το απο εμάς!!!!Εεεε θά΄χει το λόγο της βρε παιδί μου που σε φασκέλωσε το κορίτσι!!! Αρχική Δημοσίευση από julia: Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Click για ανάπτυξη... Και τί μούντζα!!! Για καρτ ποστάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 22:31 Η Zbeebz έγραψε: #1.645 24-11-08 22:31 Ααααααααααχ! Τι ωραίες μούτζες!!!!! Να τις τυλίξεις με ζελατίνα και μετά να τις ξετυλίγεις και να τις τρως σαν καραμέλες! Υπογραφή, Η αρχιμαζόχα τής επικρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Ελένη Άνση: #1.646 25-11-08 00:04 Αχχχχχχχχ, ευφράνθηκα με τις γατομούντζες!!!Τζούλια, τί υπέροχο γατί είναι ο Κίκης σου και μας τον δείχνεις τόσο σπάνια!!!!!Μην αργείς τόσο πολύ να μας κάνεις τονωτικές Κικοενέσεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η moukelis έγραψε: #1.647 25-11-08 09:31 Α,γατομουτζωνουμε;Παρτε μια κι απο εμας μπεμπακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η Ελένη Άνση: #1.648 25-11-08 09:49 Και το βραβείο πάει στον..........Σείριο, με τη διπλή μούντζα και τα χαμογελαστά μάτια :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η moukelis έγραψε: #1.649 25-11-08 10:19 Εμενα μου αρεσει περισσοτερο η ζουμερη πατουσα του Πρεστο και η χρωματιστη της Μπασσετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η Desdemona: #1.650 25-11-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,γατομουτζωνουμε;Παρτε μια κι απο εμας μπεμπακια! Click για ανάπτυξη... Κούκλε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Ελένη Άνση: #1.651 25-11-08 16:28 Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.652 25-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ερωτεύτηκααααααααααααα!!!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η ria23 έγραψε: #1.653 25-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ελενη μου ευτυχως η Ηρω βρηκε εναν κατασπρο γατο στο απεναντι μπαλκονι και του μιλουσε φαντασου να εβλεπε την οθονη με τους κουκλους γατους που εχουμε εδω θα ειχε αφινιασει το ζωο!! τον επομενο μηνα παμε επιτελους για στειρωση αλλα εχω τρελο αγχος η γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:48 Η Ελένη Άνση: #1.654 25-11-08 21:48 Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:40 Η Μυρτω4038: #1.655 25-11-08 22:40 To Σειριακι ονειρεμενο οπως παντα.:kiss:Εδω Δωρακι, πρεπει ο Σειριος να ειναι πολυ μικρουλης. Ria η Ηρω μου φαινεται πολυ μοντερνα.Δεν περιμενει να την φλερταρουν τα αγορακια, τα φλερταρει πρωτη αυτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Η moukelis έγραψε: #1.656 26-11-08 00:52 Σας ευχαριστουμε ολες,διαλεξτε θεμα και θα σας ξαναβαλουμε θεματικη φωτο! Dafni καλωσορισες στο κλαμπ των ερωτευμενων με τον Σειριο...Σε καλοσωριζει ο ιδρυτης. Νίκη μου εδω το Σειριονι ειναι 40 ημερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η dafni.ps έγραψε: #1.657 26-11-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Click για ανάπτυξη... Συγνώμη,αλλά νομίζω πως τα περισσότερα γεννητούρια δεν γίνονται τότε?αν έχω δίκιο(κάποιοι ξέρουν καλλύτερα) αυτό το διάστημα πρέπει να προσέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LazarosKittie Νεοφερμένο μέλος Ο LazarosKittie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο LazarosKittie: #1.658 26-11-08 15:35 Να φέρω την Λαζαρίνα να γνωρίσει κανέναν όμορφο γατούλη. Μην σας φύγουν!!! Μπασσέτ πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Ελένη Άνση: #1.659 26-11-08 16:20 Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:26 Η KittyG έγραψε: #1.660 26-11-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Click για ανάπτυξη... Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι κι αν πέρασε ένας χρόνος, βρε Ολγάκι; Κούκλος ήταν κούκλος παρέμεινε Θέλουμε και μούτζα από μεγαλύτερη παλάμη, τώρα που ενηλικιώθηκε το γατί, παρακαλούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 22:11 Η Μυρτω4038: #1.643 24-11-08 22:11 Τι γλυκο μωρακι που ηταν η Μπασσυ:kiss:Και η διχρωμη πατουσιτσα για δαγκωμα! Αυτα ειδε ο Beeb και τωρα δεμ μαζευεται. Ο Κικης οπως παντα βασιλιας. Εμενα μου αρεσε περισσοτερο στην τριτη φωτο.Αρχοντας. Οσο για το Πρεστονι, δεν χρειαζεται να προσθεσω τιποτα. Απλα Νικητης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η staman2 έγραψε: #1.644 24-11-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!! Τέλειο το πολύχρωμο πατουσάκι!! Για ζούληγμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι....... Click για ανάπτυξη... Τι πανέμορφο μωρό τι ζουζουνα!!! Φίλησέ μου την στο πατουσάκι και ζουληξέ το απο εμάς!!!!Εεεε θά΄χει το λόγο της βρε παιδί μου που σε φασκέλωσε το κορίτσι!!! Αρχική Δημοσίευση από julia: Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Click για ανάπτυξη... Και τί μούντζα!!! Για καρτ ποστάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 22:31 Η Zbeebz έγραψε: #1.645 24-11-08 22:31 Ααααααααααχ! Τι ωραίες μούτζες!!!!! Να τις τυλίξεις με ζελατίνα και μετά να τις ξετυλίγεις και να τις τρως σαν καραμέλες! Υπογραφή, Η αρχιμαζόχα τής επικρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Ελένη Άνση: #1.646 25-11-08 00:04 Αχχχχχχχχ, ευφράνθηκα με τις γατομούντζες!!!Τζούλια, τί υπέροχο γατί είναι ο Κίκης σου και μας τον δείχνεις τόσο σπάνια!!!!!Μην αργείς τόσο πολύ να μας κάνεις τονωτικές Κικοενέσεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η moukelis έγραψε: #1.647 25-11-08 09:31 Α,γατομουτζωνουμε;Παρτε μια κι απο εμας μπεμπακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η Ελένη Άνση: #1.648 25-11-08 09:49 Και το βραβείο πάει στον..........Σείριο, με τη διπλή μούντζα και τα χαμογελαστά μάτια :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η moukelis έγραψε: #1.649 25-11-08 10:19 Εμενα μου αρεσει περισσοτερο η ζουμερη πατουσα του Πρεστο και η χρωματιστη της Μπασσετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η Desdemona: #1.650 25-11-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,γατομουτζωνουμε;Παρτε μια κι απο εμας μπεμπακια! Click για ανάπτυξη... Κούκλε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Ελένη Άνση: #1.651 25-11-08 16:28 Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.652 25-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ερωτεύτηκααααααααααααα!!!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η ria23 έγραψε: #1.653 25-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ελενη μου ευτυχως η Ηρω βρηκε εναν κατασπρο γατο στο απεναντι μπαλκονι και του μιλουσε φαντασου να εβλεπε την οθονη με τους κουκλους γατους που εχουμε εδω θα ειχε αφινιασει το ζωο!! τον επομενο μηνα παμε επιτελους για στειρωση αλλα εχω τρελο αγχος η γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:48 Η Ελένη Άνση: #1.654 25-11-08 21:48 Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:40 Η Μυρτω4038: #1.655 25-11-08 22:40 To Σειριακι ονειρεμενο οπως παντα.:kiss:Εδω Δωρακι, πρεπει ο Σειριος να ειναι πολυ μικρουλης. Ria η Ηρω μου φαινεται πολυ μοντερνα.Δεν περιμενει να την φλερταρουν τα αγορακια, τα φλερταρει πρωτη αυτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Η moukelis έγραψε: #1.656 26-11-08 00:52 Σας ευχαριστουμε ολες,διαλεξτε θεμα και θα σας ξαναβαλουμε θεματικη φωτο! Dafni καλωσορισες στο κλαμπ των ερωτευμενων με τον Σειριο...Σε καλοσωριζει ο ιδρυτης. Νίκη μου εδω το Σειριονι ειναι 40 ημερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η dafni.ps έγραψε: #1.657 26-11-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Click για ανάπτυξη... Συγνώμη,αλλά νομίζω πως τα περισσότερα γεννητούρια δεν γίνονται τότε?αν έχω δίκιο(κάποιοι ξέρουν καλλύτερα) αυτό το διάστημα πρέπει να προσέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LazarosKittie Νεοφερμένο μέλος Ο LazarosKittie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο LazarosKittie: #1.658 26-11-08 15:35 Να φέρω την Λαζαρίνα να γνωρίσει κανέναν όμορφο γατούλη. Μην σας φύγουν!!! Μπασσέτ πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Ελένη Άνση: #1.659 26-11-08 16:20 Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:26 Η KittyG έγραψε: #1.660 26-11-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Click για ανάπτυξη... Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι γλυκο μωρακι που ηταν η Μπασσυ:kiss:Και η διχρωμη πατουσιτσα για δαγκωμα! Αυτα ειδε ο Beeb και τωρα δεμ μαζευεται. Ο Κικης οπως παντα βασιλιας. Εμενα μου αρεσε περισσοτερο στην τριτη φωτο.Αρχοντας. Οσο για το Πρεστονι, δεν χρειαζεται να προσθεσω τιποτα. Απλα Νικητης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η staman2 έγραψε: #1.644 24-11-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!! Τέλειο το πολύχρωμο πατουσάκι!! Για ζούληγμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι....... Click για ανάπτυξη... Τι πανέμορφο μωρό τι ζουζουνα!!! Φίλησέ μου την στο πατουσάκι και ζουληξέ το απο εμάς!!!!Εεεε θά΄χει το λόγο της βρε παιδί μου που σε φασκέλωσε το κορίτσι!!! Αρχική Δημοσίευση από julia: Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Click για ανάπτυξη... Και τί μούντζα!!! Για καρτ ποστάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 22:31 Η Zbeebz έγραψε: #1.645 24-11-08 22:31 Ααααααααααχ! Τι ωραίες μούτζες!!!!! Να τις τυλίξεις με ζελατίνα και μετά να τις ξετυλίγεις και να τις τρως σαν καραμέλες! Υπογραφή, Η αρχιμαζόχα τής επικρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Ελένη Άνση: #1.646 25-11-08 00:04 Αχχχχχχχχ, ευφράνθηκα με τις γατομούντζες!!!Τζούλια, τί υπέροχο γατί είναι ο Κίκης σου και μας τον δείχνεις τόσο σπάνια!!!!!Μην αργείς τόσο πολύ να μας κάνεις τονωτικές Κικοενέσεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η moukelis έγραψε: #1.647 25-11-08 09:31 Α,γατομουτζωνουμε;Παρτε μια κι απο εμας μπεμπακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η Ελένη Άνση: #1.648 25-11-08 09:49 Και το βραβείο πάει στον..........Σείριο, με τη διπλή μούντζα και τα χαμογελαστά μάτια :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η moukelis έγραψε: #1.649 25-11-08 10:19 Εμενα μου αρεσει περισσοτερο η ζουμερη πατουσα του Πρεστο και η χρωματιστη της Μπασσετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η Desdemona: #1.650 25-11-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,γατομουτζωνουμε;Παρτε μια κι απο εμας μπεμπακια! Click για ανάπτυξη... Κούκλε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Ελένη Άνση: #1.651 25-11-08 16:28 Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.652 25-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ερωτεύτηκααααααααααααα!!!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η ria23 έγραψε: #1.653 25-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ελενη μου ευτυχως η Ηρω βρηκε εναν κατασπρο γατο στο απεναντι μπαλκονι και του μιλουσε φαντασου να εβλεπε την οθονη με τους κουκλους γατους που εχουμε εδω θα ειχε αφινιασει το ζωο!! τον επομενο μηνα παμε επιτελους για στειρωση αλλα εχω τρελο αγχος η γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:48 Η Ελένη Άνση: #1.654 25-11-08 21:48 Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:40 Η Μυρτω4038: #1.655 25-11-08 22:40 To Σειριακι ονειρεμενο οπως παντα.:kiss:Εδω Δωρακι, πρεπει ο Σειριος να ειναι πολυ μικρουλης. Ria η Ηρω μου φαινεται πολυ μοντερνα.Δεν περιμενει να την φλερταρουν τα αγορακια, τα φλερταρει πρωτη αυτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Η moukelis έγραψε: #1.656 26-11-08 00:52 Σας ευχαριστουμε ολες,διαλεξτε θεμα και θα σας ξαναβαλουμε θεματικη φωτο! Dafni καλωσορισες στο κλαμπ των ερωτευμενων με τον Σειριο...Σε καλοσωριζει ο ιδρυτης. Νίκη μου εδω το Σειριονι ειναι 40 ημερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η dafni.ps έγραψε: #1.657 26-11-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Click για ανάπτυξη... Συγνώμη,αλλά νομίζω πως τα περισσότερα γεννητούρια δεν γίνονται τότε?αν έχω δίκιο(κάποιοι ξέρουν καλλύτερα) αυτό το διάστημα πρέπει να προσέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LazarosKittie Νεοφερμένο μέλος Ο LazarosKittie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο LazarosKittie: #1.658 26-11-08 15:35 Να φέρω την Λαζαρίνα να γνωρίσει κανέναν όμορφο γατούλη. Μην σας φύγουν!!! Μπασσέτ πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Ελένη Άνση: #1.659 26-11-08 16:20 Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:26 Η KittyG έγραψε: #1.660 26-11-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Click για ανάπτυξη... Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vikoulini: Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!! Τέλειο το πολύχρωμο πατουσάκι!! Για ζούληγμα!!! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι....... Click για ανάπτυξη... Τι πανέμορφο μωρό τι ζουζουνα!!! Φίλησέ μου την στο πατουσάκι και ζουληξέ το απο εμάς!!!!Εεεε θά΄χει το λόγο της βρε παιδί μου που σε φασκέλωσε το κορίτσι!!! Αρχική Δημοσίευση από julia: Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!! Και άλλες πολλαπλές! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κούκλος ο Κίκης!!! Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή: Click για ανάπτυξη... Και τί μούντζα!!! Για καρτ ποστάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 22:31 Η Zbeebz έγραψε: #1.645 24-11-08 22:31 Ααααααααααχ! Τι ωραίες μούτζες!!!!! Να τις τυλίξεις με ζελατίνα και μετά να τις ξετυλίγεις και να τις τρως σαν καραμέλες! Υπογραφή, Η αρχιμαζόχα τής επικρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Ελένη Άνση: #1.646 25-11-08 00:04 Αχχχχχχχχ, ευφράνθηκα με τις γατομούντζες!!!Τζούλια, τί υπέροχο γατί είναι ο Κίκης σου και μας τον δείχνεις τόσο σπάνια!!!!!Μην αργείς τόσο πολύ να μας κάνεις τονωτικές Κικοενέσεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η moukelis έγραψε: #1.647 25-11-08 09:31 Α,γατομουτζωνουμε;Παρτε μια κι απο εμας μπεμπακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η Ελένη Άνση: #1.648 25-11-08 09:49 Και το βραβείο πάει στον..........Σείριο, με τη διπλή μούντζα και τα χαμογελαστά μάτια :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η moukelis έγραψε: #1.649 25-11-08 10:19 Εμενα μου αρεσει περισσοτερο η ζουμερη πατουσα του Πρεστο και η χρωματιστη της Μπασσετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η Desdemona: #1.650 25-11-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,γατομουτζωνουμε;Παρτε μια κι απο εμας μπεμπακια! Click για ανάπτυξη... Κούκλε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Ελένη Άνση: #1.651 25-11-08 16:28 Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.652 25-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ερωτεύτηκααααααααααααα!!!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η ria23 έγραψε: #1.653 25-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ελενη μου ευτυχως η Ηρω βρηκε εναν κατασπρο γατο στο απεναντι μπαλκονι και του μιλουσε φαντασου να εβλεπε την οθονη με τους κουκλους γατους που εχουμε εδω θα ειχε αφινιασει το ζωο!! τον επομενο μηνα παμε επιτελους για στειρωση αλλα εχω τρελο αγχος η γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:48 Η Ελένη Άνση: #1.654 25-11-08 21:48 Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:40 Η Μυρτω4038: #1.655 25-11-08 22:40 To Σειριακι ονειρεμενο οπως παντα.:kiss:Εδω Δωρακι, πρεπει ο Σειριος να ειναι πολυ μικρουλης. Ria η Ηρω μου φαινεται πολυ μοντερνα.Δεν περιμενει να την φλερταρουν τα αγορακια, τα φλερταρει πρωτη αυτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Η moukelis έγραψε: #1.656 26-11-08 00:52 Σας ευχαριστουμε ολες,διαλεξτε θεμα και θα σας ξαναβαλουμε θεματικη φωτο! Dafni καλωσορισες στο κλαμπ των ερωτευμενων με τον Σειριο...Σε καλοσωριζει ο ιδρυτης. Νίκη μου εδω το Σειριονι ειναι 40 ημερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η dafni.ps έγραψε: #1.657 26-11-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Click για ανάπτυξη... Συγνώμη,αλλά νομίζω πως τα περισσότερα γεννητούρια δεν γίνονται τότε?αν έχω δίκιο(κάποιοι ξέρουν καλλύτερα) αυτό το διάστημα πρέπει να προσέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LazarosKittie Νεοφερμένο μέλος Ο LazarosKittie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο LazarosKittie: #1.658 26-11-08 15:35 Να φέρω την Λαζαρίνα να γνωρίσει κανέναν όμορφο γατούλη. Μην σας φύγουν!!! Μπασσέτ πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Ελένη Άνση: #1.659 26-11-08 16:20 Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:26 Η KittyG έγραψε: #1.660 26-11-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Click για ανάπτυξη... Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ααααααααααχ! Τι ωραίες μούτζες!!!!! Να τις τυλίξεις με ζελατίνα και μετά να τις ξετυλίγεις και να τις τρως σαν καραμέλες! Υπογραφή, Η αρχιμαζόχα τής επικρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Ελένη Άνση: #1.646 25-11-08 00:04 Αχχχχχχχχ, ευφράνθηκα με τις γατομούντζες!!!Τζούλια, τί υπέροχο γατί είναι ο Κίκης σου και μας τον δείχνεις τόσο σπάνια!!!!!Μην αργείς τόσο πολύ να μας κάνεις τονωτικές Κικοενέσεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η moukelis έγραψε: #1.647 25-11-08 09:31 Α,γατομουτζωνουμε;Παρτε μια κι απο εμας μπεμπακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η Ελένη Άνση: #1.648 25-11-08 09:49 Και το βραβείο πάει στον..........Σείριο, με τη διπλή μούντζα και τα χαμογελαστά μάτια :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η moukelis έγραψε: #1.649 25-11-08 10:19 Εμενα μου αρεσει περισσοτερο η ζουμερη πατουσα του Πρεστο και η χρωματιστη της Μπασσετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η Desdemona: #1.650 25-11-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,γατομουτζωνουμε;Παρτε μια κι απο εμας μπεμπακια! Click για ανάπτυξη... Κούκλε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Ελένη Άνση: #1.651 25-11-08 16:28 Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.652 25-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ερωτεύτηκααααααααααααα!!!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η ria23 έγραψε: #1.653 25-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ελενη μου ευτυχως η Ηρω βρηκε εναν κατασπρο γατο στο απεναντι μπαλκονι και του μιλουσε φαντασου να εβλεπε την οθονη με τους κουκλους γατους που εχουμε εδω θα ειχε αφινιασει το ζωο!! τον επομενο μηνα παμε επιτελους για στειρωση αλλα εχω τρελο αγχος η γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:48 Η Ελένη Άνση: #1.654 25-11-08 21:48 Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:40 Η Μυρτω4038: #1.655 25-11-08 22:40 To Σειριακι ονειρεμενο οπως παντα.:kiss:Εδω Δωρακι, πρεπει ο Σειριος να ειναι πολυ μικρουλης. Ria η Ηρω μου φαινεται πολυ μοντερνα.Δεν περιμενει να την φλερταρουν τα αγορακια, τα φλερταρει πρωτη αυτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Η moukelis έγραψε: #1.656 26-11-08 00:52 Σας ευχαριστουμε ολες,διαλεξτε θεμα και θα σας ξαναβαλουμε θεματικη φωτο! Dafni καλωσορισες στο κλαμπ των ερωτευμενων με τον Σειριο...Σε καλοσωριζει ο ιδρυτης. Νίκη μου εδω το Σειριονι ειναι 40 ημερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η dafni.ps έγραψε: #1.657 26-11-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Click για ανάπτυξη... Συγνώμη,αλλά νομίζω πως τα περισσότερα γεννητούρια δεν γίνονται τότε?αν έχω δίκιο(κάποιοι ξέρουν καλλύτερα) αυτό το διάστημα πρέπει να προσέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LazarosKittie Νεοφερμένο μέλος Ο LazarosKittie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο LazarosKittie: #1.658 26-11-08 15:35 Να φέρω την Λαζαρίνα να γνωρίσει κανέναν όμορφο γατούλη. Μην σας φύγουν!!! Μπασσέτ πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Ελένη Άνση: #1.659 26-11-08 16:20 Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:26 Η KittyG έγραψε: #1.660 26-11-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Click για ανάπτυξη... Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχχχχχχχχ, ευφράνθηκα με τις γατομούντζες!!!Τζούλια, τί υπέροχο γατί είναι ο Κίκης σου και μας τον δείχνεις τόσο σπάνια!!!!!Μην αργείς τόσο πολύ να μας κάνεις τονωτικές Κικοενέσεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:31 Η moukelis έγραψε: #1.647 25-11-08 09:31 Α,γατομουτζωνουμε;Παρτε μια κι απο εμας μπεμπακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η Ελένη Άνση: #1.648 25-11-08 09:49 Και το βραβείο πάει στον..........Σείριο, με τη διπλή μούντζα και τα χαμογελαστά μάτια :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η moukelis έγραψε: #1.649 25-11-08 10:19 Εμενα μου αρεσει περισσοτερο η ζουμερη πατουσα του Πρεστο και η χρωματιστη της Μπασσετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η Desdemona: #1.650 25-11-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,γατομουτζωνουμε;Παρτε μια κι απο εμας μπεμπακια! Click για ανάπτυξη... Κούκλε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Ελένη Άνση: #1.651 25-11-08 16:28 Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.652 25-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ερωτεύτηκααααααααααααα!!!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η ria23 έγραψε: #1.653 25-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ελενη μου ευτυχως η Ηρω βρηκε εναν κατασπρο γατο στο απεναντι μπαλκονι και του μιλουσε φαντασου να εβλεπε την οθονη με τους κουκλους γατους που εχουμε εδω θα ειχε αφινιασει το ζωο!! τον επομενο μηνα παμε επιτελους για στειρωση αλλα εχω τρελο αγχος η γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:48 Η Ελένη Άνση: #1.654 25-11-08 21:48 Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:40 Η Μυρτω4038: #1.655 25-11-08 22:40 To Σειριακι ονειρεμενο οπως παντα.:kiss:Εδω Δωρακι, πρεπει ο Σειριος να ειναι πολυ μικρουλης. Ria η Ηρω μου φαινεται πολυ μοντερνα.Δεν περιμενει να την φλερταρουν τα αγορακια, τα φλερταρει πρωτη αυτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Η moukelis έγραψε: #1.656 26-11-08 00:52 Σας ευχαριστουμε ολες,διαλεξτε θεμα και θα σας ξαναβαλουμε θεματικη φωτο! Dafni καλωσορισες στο κλαμπ των ερωτευμενων με τον Σειριο...Σε καλοσωριζει ο ιδρυτης. Νίκη μου εδω το Σειριονι ειναι 40 ημερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η dafni.ps έγραψε: #1.657 26-11-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Click για ανάπτυξη... Συγνώμη,αλλά νομίζω πως τα περισσότερα γεννητούρια δεν γίνονται τότε?αν έχω δίκιο(κάποιοι ξέρουν καλλύτερα) αυτό το διάστημα πρέπει να προσέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LazarosKittie Νεοφερμένο μέλος Ο LazarosKittie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο LazarosKittie: #1.658 26-11-08 15:35 Να φέρω την Λαζαρίνα να γνωρίσει κανέναν όμορφο γατούλη. Μην σας φύγουν!!! Μπασσέτ πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Ελένη Άνση: #1.659 26-11-08 16:20 Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:26 Η KittyG έγραψε: #1.660 26-11-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Click για ανάπτυξη... Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α,γατομουτζωνουμε;Παρτε μια κι απο εμας μπεμπακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η Ελένη Άνση: #1.648 25-11-08 09:49 Και το βραβείο πάει στον..........Σείριο, με τη διπλή μούντζα και τα χαμογελαστά μάτια :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η moukelis έγραψε: #1.649 25-11-08 10:19 Εμενα μου αρεσει περισσοτερο η ζουμερη πατουσα του Πρεστο και η χρωματιστη της Μπασσετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η Desdemona: #1.650 25-11-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,γατομουτζωνουμε;Παρτε μια κι απο εμας μπεμπακια! Click για ανάπτυξη... Κούκλε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Ελένη Άνση: #1.651 25-11-08 16:28 Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.652 25-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ερωτεύτηκααααααααααααα!!!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η ria23 έγραψε: #1.653 25-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ελενη μου ευτυχως η Ηρω βρηκε εναν κατασπρο γατο στο απεναντι μπαλκονι και του μιλουσε φαντασου να εβλεπε την οθονη με τους κουκλους γατους που εχουμε εδω θα ειχε αφινιασει το ζωο!! τον επομενο μηνα παμε επιτελους για στειρωση αλλα εχω τρελο αγχος η γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:48 Η Ελένη Άνση: #1.654 25-11-08 21:48 Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:40 Η Μυρτω4038: #1.655 25-11-08 22:40 To Σειριακι ονειρεμενο οπως παντα.:kiss:Εδω Δωρακι, πρεπει ο Σειριος να ειναι πολυ μικρουλης. Ria η Ηρω μου φαινεται πολυ μοντερνα.Δεν περιμενει να την φλερταρουν τα αγορακια, τα φλερταρει πρωτη αυτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Η moukelis έγραψε: #1.656 26-11-08 00:52 Σας ευχαριστουμε ολες,διαλεξτε θεμα και θα σας ξαναβαλουμε θεματικη φωτο! Dafni καλωσορισες στο κλαμπ των ερωτευμενων με τον Σειριο...Σε καλοσωριζει ο ιδρυτης. Νίκη μου εδω το Σειριονι ειναι 40 ημερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η dafni.ps έγραψε: #1.657 26-11-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Click για ανάπτυξη... Συγνώμη,αλλά νομίζω πως τα περισσότερα γεννητούρια δεν γίνονται τότε?αν έχω δίκιο(κάποιοι ξέρουν καλλύτερα) αυτό το διάστημα πρέπει να προσέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LazarosKittie Νεοφερμένο μέλος Ο LazarosKittie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο LazarosKittie: #1.658 26-11-08 15:35 Να φέρω την Λαζαρίνα να γνωρίσει κανέναν όμορφο γατούλη. Μην σας φύγουν!!! Μπασσέτ πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Ελένη Άνση: #1.659 26-11-08 16:20 Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:26 Η KittyG έγραψε: #1.660 26-11-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Click για ανάπτυξη... Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και το βραβείο πάει στον..........Σείριο, με τη διπλή μούντζα και τα χαμογελαστά μάτια :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η moukelis έγραψε: #1.649 25-11-08 10:19 Εμενα μου αρεσει περισσοτερο η ζουμερη πατουσα του Πρεστο και η χρωματιστη της Μπασσετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η Desdemona: #1.650 25-11-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,γατομουτζωνουμε;Παρτε μια κι απο εμας μπεμπακια! Click για ανάπτυξη... Κούκλε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Ελένη Άνση: #1.651 25-11-08 16:28 Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.652 25-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ερωτεύτηκααααααααααααα!!!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η ria23 έγραψε: #1.653 25-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ελενη μου ευτυχως η Ηρω βρηκε εναν κατασπρο γατο στο απεναντι μπαλκονι και του μιλουσε φαντασου να εβλεπε την οθονη με τους κουκλους γατους που εχουμε εδω θα ειχε αφινιασει το ζωο!! τον επομενο μηνα παμε επιτελους για στειρωση αλλα εχω τρελο αγχος η γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:48 Η Ελένη Άνση: #1.654 25-11-08 21:48 Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:40 Η Μυρτω4038: #1.655 25-11-08 22:40 To Σειριακι ονειρεμενο οπως παντα.:kiss:Εδω Δωρακι, πρεπει ο Σειριος να ειναι πολυ μικρουλης. Ria η Ηρω μου φαινεται πολυ μοντερνα.Δεν περιμενει να την φλερταρουν τα αγορακια, τα φλερταρει πρωτη αυτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Η moukelis έγραψε: #1.656 26-11-08 00:52 Σας ευχαριστουμε ολες,διαλεξτε θεμα και θα σας ξαναβαλουμε θεματικη φωτο! Dafni καλωσορισες στο κλαμπ των ερωτευμενων με τον Σειριο...Σε καλοσωριζει ο ιδρυτης. Νίκη μου εδω το Σειριονι ειναι 40 ημερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η dafni.ps έγραψε: #1.657 26-11-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Click για ανάπτυξη... Συγνώμη,αλλά νομίζω πως τα περισσότερα γεννητούρια δεν γίνονται τότε?αν έχω δίκιο(κάποιοι ξέρουν καλλύτερα) αυτό το διάστημα πρέπει να προσέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LazarosKittie Νεοφερμένο μέλος Ο LazarosKittie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο LazarosKittie: #1.658 26-11-08 15:35 Να φέρω την Λαζαρίνα να γνωρίσει κανέναν όμορφο γατούλη. Μην σας φύγουν!!! Μπασσέτ πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Ελένη Άνση: #1.659 26-11-08 16:20 Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:26 Η KittyG έγραψε: #1.660 26-11-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Click για ανάπτυξη... Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα μου αρεσει περισσοτερο η ζουμερη πατουσα του Πρεστο και η χρωματιστη της Μπασσετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 11:27 Η Desdemona: #1.650 25-11-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,γατομουτζωνουμε;Παρτε μια κι απο εμας μπεμπακια! Click για ανάπτυξη... Κούκλε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Ελένη Άνση: #1.651 25-11-08 16:28 Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.652 25-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ερωτεύτηκααααααααααααα!!!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η ria23 έγραψε: #1.653 25-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ελενη μου ευτυχως η Ηρω βρηκε εναν κατασπρο γατο στο απεναντι μπαλκονι και του μιλουσε φαντασου να εβλεπε την οθονη με τους κουκλους γατους που εχουμε εδω θα ειχε αφινιασει το ζωο!! τον επομενο μηνα παμε επιτελους για στειρωση αλλα εχω τρελο αγχος η γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:48 Η Ελένη Άνση: #1.654 25-11-08 21:48 Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:40 Η Μυρτω4038: #1.655 25-11-08 22:40 To Σειριακι ονειρεμενο οπως παντα.:kiss:Εδω Δωρακι, πρεπει ο Σειριος να ειναι πολυ μικρουλης. Ria η Ηρω μου φαινεται πολυ μοντερνα.Δεν περιμενει να την φλερταρουν τα αγορακια, τα φλερταρει πρωτη αυτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Η moukelis έγραψε: #1.656 26-11-08 00:52 Σας ευχαριστουμε ολες,διαλεξτε θεμα και θα σας ξαναβαλουμε θεματικη φωτο! Dafni καλωσορισες στο κλαμπ των ερωτευμενων με τον Σειριο...Σε καλοσωριζει ο ιδρυτης. Νίκη μου εδω το Σειριονι ειναι 40 ημερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η dafni.ps έγραψε: #1.657 26-11-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Click για ανάπτυξη... Συγνώμη,αλλά νομίζω πως τα περισσότερα γεννητούρια δεν γίνονται τότε?αν έχω δίκιο(κάποιοι ξέρουν καλλύτερα) αυτό το διάστημα πρέπει να προσέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LazarosKittie Νεοφερμένο μέλος Ο LazarosKittie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο LazarosKittie: #1.658 26-11-08 15:35 Να φέρω την Λαζαρίνα να γνωρίσει κανέναν όμορφο γατούλη. Μην σας φύγουν!!! Μπασσέτ πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Ελένη Άνση: #1.659 26-11-08 16:20 Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:26 Η KittyG έγραψε: #1.660 26-11-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Click για ανάπτυξη... Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,γατομουτζωνουμε;Παρτε μια κι απο εμας μπεμπακια! Click για ανάπτυξη... Κούκλε μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Ελένη Άνση: #1.651 25-11-08 16:28 Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.652 25-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ερωτεύτηκααααααααααααα!!!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η ria23 έγραψε: #1.653 25-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ελενη μου ευτυχως η Ηρω βρηκε εναν κατασπρο γατο στο απεναντι μπαλκονι και του μιλουσε φαντασου να εβλεπε την οθονη με τους κουκλους γατους που εχουμε εδω θα ειχε αφινιασει το ζωο!! τον επομενο μηνα παμε επιτελους για στειρωση αλλα εχω τρελο αγχος η γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:48 Η Ελένη Άνση: #1.654 25-11-08 21:48 Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:40 Η Μυρτω4038: #1.655 25-11-08 22:40 To Σειριακι ονειρεμενο οπως παντα.:kiss:Εδω Δωρακι, πρεπει ο Σειριος να ειναι πολυ μικρουλης. Ria η Ηρω μου φαινεται πολυ μοντερνα.Δεν περιμενει να την φλερταρουν τα αγορακια, τα φλερταρει πρωτη αυτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Η moukelis έγραψε: #1.656 26-11-08 00:52 Σας ευχαριστουμε ολες,διαλεξτε θεμα και θα σας ξαναβαλουμε θεματικη φωτο! Dafni καλωσορισες στο κλαμπ των ερωτευμενων με τον Σειριο...Σε καλοσωριζει ο ιδρυτης. Νίκη μου εδω το Σειριονι ειναι 40 ημερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η dafni.ps έγραψε: #1.657 26-11-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Click για ανάπτυξη... Συγνώμη,αλλά νομίζω πως τα περισσότερα γεννητούρια δεν γίνονται τότε?αν έχω δίκιο(κάποιοι ξέρουν καλλύτερα) αυτό το διάστημα πρέπει να προσέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LazarosKittie Νεοφερμένο μέλος Ο LazarosKittie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο LazarosKittie: #1.658 26-11-08 15:35 Να φέρω την Λαζαρίνα να γνωρίσει κανέναν όμορφο γατούλη. Μην σας φύγουν!!! Μπασσέτ πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Ελένη Άνση: #1.659 26-11-08 16:20 Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:26 Η KittyG έγραψε: #1.660 26-11-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Click για ανάπτυξη... Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η dafni.ps έγραψε: #1.652 25-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ερωτεύτηκααααααααααααα!!!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η ria23 έγραψε: #1.653 25-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ελενη μου ευτυχως η Ηρω βρηκε εναν κατασπρο γατο στο απεναντι μπαλκονι και του μιλουσε φαντασου να εβλεπε την οθονη με τους κουκλους γατους που εχουμε εδω θα ειχε αφινιασει το ζωο!! τον επομενο μηνα παμε επιτελους για στειρωση αλλα εχω τρελο αγχος η γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:48 Η Ελένη Άνση: #1.654 25-11-08 21:48 Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:40 Η Μυρτω4038: #1.655 25-11-08 22:40 To Σειριακι ονειρεμενο οπως παντα.:kiss:Εδω Δωρακι, πρεπει ο Σειριος να ειναι πολυ μικρουλης. Ria η Ηρω μου φαινεται πολυ μοντερνα.Δεν περιμενει να την φλερταρουν τα αγορακια, τα φλερταρει πρωτη αυτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Η moukelis έγραψε: #1.656 26-11-08 00:52 Σας ευχαριστουμε ολες,διαλεξτε θεμα και θα σας ξαναβαλουμε θεματικη φωτο! Dafni καλωσορισες στο κλαμπ των ερωτευμενων με τον Σειριο...Σε καλοσωριζει ο ιδρυτης. Νίκη μου εδω το Σειριονι ειναι 40 ημερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η dafni.ps έγραψε: #1.657 26-11-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Click για ανάπτυξη... Συγνώμη,αλλά νομίζω πως τα περισσότερα γεννητούρια δεν γίνονται τότε?αν έχω δίκιο(κάποιοι ξέρουν καλλύτερα) αυτό το διάστημα πρέπει να προσέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LazarosKittie Νεοφερμένο μέλος Ο LazarosKittie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο LazarosKittie: #1.658 26-11-08 15:35 Να φέρω την Λαζαρίνα να γνωρίσει κανέναν όμορφο γατούλη. Μην σας φύγουν!!! Μπασσέτ πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Ελένη Άνση: #1.659 26-11-08 16:20 Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:26 Η KittyG έγραψε: #1.660 26-11-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Click για ανάπτυξη... Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ερωτεύτηκααααααααααααα!!!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η ria23 έγραψε: #1.653 25-11-08 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ελενη μου ευτυχως η Ηρω βρηκε εναν κατασπρο γατο στο απεναντι μπαλκονι και του μιλουσε φαντασου να εβλεπε την οθονη με τους κουκλους γατους που εχουμε εδω θα ειχε αφινιασει το ζωο!! τον επομενο μηνα παμε επιτελους για στειρωση αλλα εχω τρελο αγχος η γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:48 Η Ελένη Άνση: #1.654 25-11-08 21:48 Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:40 Η Μυρτω4038: #1.655 25-11-08 22:40 To Σειριακι ονειρεμενο οπως παντα.:kiss:Εδω Δωρακι, πρεπει ο Σειριος να ειναι πολυ μικρουλης. Ria η Ηρω μου φαινεται πολυ μοντερνα.Δεν περιμενει να την φλερταρουν τα αγορακια, τα φλερταρει πρωτη αυτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Η moukelis έγραψε: #1.656 26-11-08 00:52 Σας ευχαριστουμε ολες,διαλεξτε θεμα και θα σας ξαναβαλουμε θεματικη φωτο! Dafni καλωσορισες στο κλαμπ των ερωτευμενων με τον Σειριο...Σε καλοσωριζει ο ιδρυτης. Νίκη μου εδω το Σειριονι ειναι 40 ημερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η dafni.ps έγραψε: #1.657 26-11-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Click για ανάπτυξη... Συγνώμη,αλλά νομίζω πως τα περισσότερα γεννητούρια δεν γίνονται τότε?αν έχω δίκιο(κάποιοι ξέρουν καλλύτερα) αυτό το διάστημα πρέπει να προσέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LazarosKittie Νεοφερμένο μέλος Ο LazarosKittie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο LazarosKittie: #1.658 26-11-08 15:35 Να φέρω την Λαζαρίνα να γνωρίσει κανέναν όμορφο γατούλη. Μην σας φύγουν!!! Μπασσέτ πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Ελένη Άνση: #1.659 26-11-08 16:20 Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:26 Η KittyG έγραψε: #1.660 26-11-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Click για ανάπτυξη... Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα Click για ανάπτυξη... Ελενη μου ευτυχως η Ηρω βρηκε εναν κατασπρο γατο στο απεναντι μπαλκονι και του μιλουσε φαντασου να εβλεπε την οθονη με τους κουκλους γατους που εχουμε εδω θα ειχε αφινιασει το ζωο!! τον επομενο μηνα παμε επιτελους για στειρωση αλλα εχω τρελο αγχος η γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 21:48 Η Ελένη Άνση: #1.654 25-11-08 21:48 Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:40 Η Μυρτω4038: #1.655 25-11-08 22:40 To Σειριακι ονειρεμενο οπως παντα.:kiss:Εδω Δωρακι, πρεπει ο Σειριος να ειναι πολυ μικρουλης. Ria η Ηρω μου φαινεται πολυ μοντερνα.Δεν περιμενει να την φλερταρουν τα αγορακια, τα φλερταρει πρωτη αυτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Η moukelis έγραψε: #1.656 26-11-08 00:52 Σας ευχαριστουμε ολες,διαλεξτε θεμα και θα σας ξαναβαλουμε θεματικη φωτο! Dafni καλωσορισες στο κλαμπ των ερωτευμενων με τον Σειριο...Σε καλοσωριζει ο ιδρυτης. Νίκη μου εδω το Σειριονι ειναι 40 ημερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η dafni.ps έγραψε: #1.657 26-11-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Click για ανάπτυξη... Συγνώμη,αλλά νομίζω πως τα περισσότερα γεννητούρια δεν γίνονται τότε?αν έχω δίκιο(κάποιοι ξέρουν καλλύτερα) αυτό το διάστημα πρέπει να προσέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LazarosKittie Νεοφερμένο μέλος Ο LazarosKittie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο LazarosKittie: #1.658 26-11-08 15:35 Να φέρω την Λαζαρίνα να γνωρίσει κανέναν όμορφο γατούλη. Μην σας φύγουν!!! Μπασσέτ πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Ελένη Άνση: #1.659 26-11-08 16:20 Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:26 Η KittyG έγραψε: #1.660 26-11-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Click για ανάπτυξη... Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:40 Η Μυρτω4038: #1.655 25-11-08 22:40 To Σειριακι ονειρεμενο οπως παντα.:kiss:Εδω Δωρακι, πρεπει ο Σειριος να ειναι πολυ μικρουλης. Ria η Ηρω μου φαινεται πολυ μοντερνα.Δεν περιμενει να την φλερταρουν τα αγορακια, τα φλερταρει πρωτη αυτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Η moukelis έγραψε: #1.656 26-11-08 00:52 Σας ευχαριστουμε ολες,διαλεξτε θεμα και θα σας ξαναβαλουμε θεματικη φωτο! Dafni καλωσορισες στο κλαμπ των ερωτευμενων με τον Σειριο...Σε καλοσωριζει ο ιδρυτης. Νίκη μου εδω το Σειριονι ειναι 40 ημερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η dafni.ps έγραψε: #1.657 26-11-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Click για ανάπτυξη... Συγνώμη,αλλά νομίζω πως τα περισσότερα γεννητούρια δεν γίνονται τότε?αν έχω δίκιο(κάποιοι ξέρουν καλλύτερα) αυτό το διάστημα πρέπει να προσέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LazarosKittie Νεοφερμένο μέλος Ο LazarosKittie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο LazarosKittie: #1.658 26-11-08 15:35 Να φέρω την Λαζαρίνα να γνωρίσει κανέναν όμορφο γατούλη. Μην σας φύγουν!!! Μπασσέτ πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Ελένη Άνση: #1.659 26-11-08 16:20 Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:26 Η KittyG έγραψε: #1.660 26-11-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Click για ανάπτυξη... Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
To Σειριακι ονειρεμενο οπως παντα.:kiss:Εδω Δωρακι, πρεπει ο Σειριος να ειναι πολυ μικρουλης. Ria η Ηρω μου φαινεται πολυ μοντερνα.Δεν περιμενει να την φλερταρουν τα αγορακια, τα φλερταρει πρωτη αυτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:52 Η moukelis έγραψε: #1.656 26-11-08 00:52 Σας ευχαριστουμε ολες,διαλεξτε θεμα και θα σας ξαναβαλουμε θεματικη φωτο! Dafni καλωσορισες στο κλαμπ των ερωτευμενων με τον Σειριο...Σε καλοσωριζει ο ιδρυτης. Νίκη μου εδω το Σειριονι ειναι 40 ημερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η dafni.ps έγραψε: #1.657 26-11-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Click για ανάπτυξη... Συγνώμη,αλλά νομίζω πως τα περισσότερα γεννητούρια δεν γίνονται τότε?αν έχω δίκιο(κάποιοι ξέρουν καλλύτερα) αυτό το διάστημα πρέπει να προσέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LazarosKittie Νεοφερμένο μέλος Ο LazarosKittie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο LazarosKittie: #1.658 26-11-08 15:35 Να φέρω την Λαζαρίνα να γνωρίσει κανέναν όμορφο γατούλη. Μην σας φύγουν!!! Μπασσέτ πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Ελένη Άνση: #1.659 26-11-08 16:20 Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:26 Η KittyG έγραψε: #1.660 26-11-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Click για ανάπτυξη... Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σας ευχαριστουμε ολες,διαλεξτε θεμα και θα σας ξαναβαλουμε θεματικη φωτο! Dafni καλωσορισες στο κλαμπ των ερωτευμενων με τον Σειριο...Σε καλοσωριζει ο ιδρυτης. Νίκη μου εδω το Σειριονι ειναι 40 ημερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:06 Η dafni.ps έγραψε: #1.657 26-11-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Click για ανάπτυξη... Συγνώμη,αλλά νομίζω πως τα περισσότερα γεννητούρια δεν γίνονται τότε?αν έχω δίκιο(κάποιοι ξέρουν καλλύτερα) αυτό το διάστημα πρέπει να προσέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LazarosKittie Νεοφερμένο μέλος Ο LazarosKittie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο LazarosKittie: #1.658 26-11-08 15:35 Να φέρω την Λαζαρίνα να γνωρίσει κανέναν όμορφο γατούλη. Μην σας φύγουν!!! Μπασσέτ πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Ελένη Άνση: #1.659 26-11-08 16:20 Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:26 Η KittyG έγραψε: #1.660 26-11-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Click για ανάπτυξη... Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω Click για ανάπτυξη... Συγνώμη,αλλά νομίζω πως τα περισσότερα γεννητούρια δεν γίνονται τότε?αν έχω δίκιο(κάποιοι ξέρουν καλλύτερα) αυτό το διάστημα πρέπει να προσέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LazarosKittie Νεοφερμένο μέλος Ο LazarosKittie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 15:35 Ο LazarosKittie: #1.658 26-11-08 15:35 Να φέρω την Λαζαρίνα να γνωρίσει κανέναν όμορφο γατούλη. Μην σας φύγουν!!! Μπασσέτ πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Ελένη Άνση: #1.659 26-11-08 16:20 Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:26 Η KittyG έγραψε: #1.660 26-11-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Click για ανάπτυξη... Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να φέρω την Λαζαρίνα να γνωρίσει κανέναν όμορφο γατούλη. Μην σας φύγουν!!! Μπασσέτ πως τα πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Ελένη Άνση: #1.659 26-11-08 16:20 Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:26 Η KittyG έγραψε: #1.660 26-11-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Click για ανάπτυξη... Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 17:26 Η KittyG έγραψε: #1.660 26-11-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Click για ανάπτυξη... Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry: Click για ανάπτυξη... Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.