Κεραμιδό-maniacs

Τι κι αν πέρασε ένας χρόνος, βρε Ολγάκι; Κούκλος ήταν κούκλος παρέμεινε:) Θέλουμε και μούτζα από μεγαλύτερη παλάμη, τώρα που ενηλικιώθηκε το γατί, παρακαλούμε!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι γλυκο μωρακι που ηταν η Μπασσυ:kiss::rolleyes:Και η διχρωμη πατουσιτσα για δαγκωμα!:up:
Αυτα ειδε ο Beeb και τωρα δεμ μαζευεται.:blink:;)

Ο Κικης οπως παντα βασιλιας.:up:
Εμενα μου αρεσε περισσοτερο στην τριτη φωτο.Αρχοντας.;)

Οσο για το Πρεστονι, δεν χρειαζεται να προσθεσω τιποτα.
Απλα Νικητης.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Hello παιδιά!! Αχ δε μπορούσα να μην σας τη δείξω!! Κοιτάξτε ένα πολύχρωμο πατουσάκι!!!!!!!:inlove::inlove:
Αγάαααπη μου!!! Τέλειο το πολύχρωμο πατουσάκι!! Για ζούληγμα!!!:D

Η πατούσα- μούντζα ,που λέγαμε:D:D Η Μπασσέτ εδώ είναι περίπου τριών μηνών, τώρα, γιατί με φασκελώνει, δεν θυμάμαι.......
:lol::lol:Τι πανέμορφο μωρό τι ζουζουνα!!! Φίλησέ μου την στο πατουσάκι και ζουληξέ το απο εμάς!!!!Εεεε θά΄χει το λόγο της βρε παιδί μου που σε φασκέλωσε το κορίτσι!!!:lol::lol::lol:

Και εγώ βρήκα μια περσινή.. και πισινή κιόλας!!!!:P

Και άλλες πολλαπλές!:rolleyes:
:inlove::inlove::inlove::inlove:

Κούκλος ο Κίκης!!! :D
Και εδώ μια θρυλική μούντζα που άφησε εποχή:
Και τί μούντζα!!! Για καρτ ποστάλ!:inlove::inlove::inlove:

Ααααααααααχ! :) Τι ωραίες μούτζες!!!!! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Να τις τυλίξεις με ζελατίνα και μετά να τις ξετυλίγεις και να τις τρως σαν καραμέλες!

Υπογραφή,
Η αρχιμαζόχα τής επικρατείας :lol::lol::lol::lol::lol:

Αχχχχχχχχ, ευφράνθηκα με τις γατομούντζες!!!:up::up:Τζούλια, τί υπέροχο γατί είναι ο Κίκης σου :up::up:και μας τον δείχνεις τόσο σπάνια!!!!!:):)Μην αργείς τόσο πολύ να μας κάνεις τονωτικές Κικοενέσεις!!!!!:)

Α,γατομουτζωνουμε;Παρτε μια κι απο εμας μπεμπακια!
paradinomai.jpg

Και το βραβείο πάει στον..........Σείριο, με τη διπλή μούντζα και τα χαμογελαστά μάτια:up::up::up:
:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::inlove::inlove:

Εμενα μου αρεσει περισσοτερο η ζουμερη πατουσα του Πρεστο και η χρωματιστη της Μπασσετ!

Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ:up: Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα:|:redface::redface:

Ο Σείριος δεν παίζεται, πάει και τέλειωσε, θες ποζάτος, θες ξαπλωτός θες μουντζώνων, είναι ΜΟΥΡΛΙΑ:up: Ευτυχώς, πάντως, που η Μπασσέτ, που μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή τρέχει αστραπή στα πόδια μου, χώνει τα μούτρα της στην αγκαλιά μου και δεν βλέπει όλους αυτούς τους ΦΟΒΕΡΟΥΣ γόητες του my cat. Αλλιώς, την είχα βάψει, μέχρι να την στειρώσω, θα είχα δράματα:|:redface::redface:
Ερωτεύτηκααααααααααααα!!!!!!!!!1

:lol::lol::lol::lol::lol:Ελενη μου ευτυχως η Ηρω βρηκε εναν κατασπρο γατο στο απεναντι μπαλκονι και του μιλουσε φαντασου να εβλεπε την οθονη με τους κουκλους γατους που εχουμε εδω θα ειχε αφινιασει το ζωο!! τον επομενο μηνα παμε επιτελους για στειρωση αλλα εχω τρελο αγχος η γατομανα:blink::blink:

Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω:)

To Σειριακι ονειρεμενο οπως παντα.:kiss::inlove:Εδω Δωρακι, πρεπει ο Σειριος να ειναι πολυ μικρουλης.:D
Ria η Ηρω μου φαινεται πολυ μοντερνα.;)Δεν περιμενει να την φλερταρουν τα αγορακια, τα φλερταρει πρωτη αυτη!:blink::P:lol::lol:

Σας ευχαριστουμε ολες,διαλεξτε θεμα και θα σας ξαναβαλουμε θεματικη φωτο!:lol:
Dafni καλωσορισες στο κλαμπ των ερωτευμενων με τον Σειριο...Σε καλοσωριζει ο ιδρυτης.:P
Νίκη μου εδω το Σειριονι ειναι 40 ημερων.:)

Εμείς στη γειτονιά, έχουμε πολλούς κούκλους γατούληδες, που κυκλοφορούν αστείρωτοι, ελευθεροι και ωραίοι! Τους έχουν κάποιοι που μένουν σε μια βίλα παρακάτω, αλλά, η Μπασσέτ λόγω της μπετονένιας κατασκευής των μπαλκονιών ,στα οποία συνήθως κυκλοφορεί, δεν έχει οπτική επαφή και όταν ακούει γατοφωνές, δεν δίνει σημασία.Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη το ένστικτό της. Εύχομαι να μην ξυπνήσει μέχρι το Φεβρουάριο, που σκοπεύω να την στειρώσω:)
Συγνώμη,αλλά νομίζω πως τα περισσότερα γεννητούρια δεν γίνονται τότε?αν έχω δίκιο(κάποιοι ξέρουν καλλύτερα) αυτό το διάστημα πρέπει να προσέξεις.

Να φέρω την Λαζαρίνα να γνωρίσει κανέναν όμορφο γατούλη. Μην σας φύγουν!!! Μπασσέτ πως τα πας;:lol:

Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry:

Η Μπασσέτ, εκτός από ήρεμη άνευ οίστρου ,προς το παρόν, γάτα, είναι και διπλοκλειδωμένη. Εννοείται, αν έχει οίστρο νωρίτερα, η επέμβαση θα επισπευσθεί (μη με αγχώνετε):cry:
Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα:P
Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα....:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back