Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:44 Η Ελένη Άνση: #1.661 26-11-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από KittyG: Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα.... Click για ανάπτυξη... Καλώς τα καλά τα παιδιά, βάλε φωτογραφίες παιδί μου, να δει ο κόσμος τί κουκλιά έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Μαρία Γάτσιου: #1.662 26-11-08 22:26 Να μπω και εγώ στο κλαμπ σας;Η γατούλα μου η Τιτίκα είναι 11 χρονών το μωρό μου και είναι κεραμιδόγατο και κουκλίτσα παρά τα χρονάκια της...ελπίζω να συμφωνείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:31 Η aalyah έγραψε: #1.663 26-11-08 22:31 Φυσικά και συμφωνούμε και έχει και πανέμορφα πράσινα ματάκια η κούκλα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μαρία Γάτσιου: #1.664 26-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φυσικά και συμφωνούμε και έχει και πανέμορφα πράσινα ματάκια η κούκλα σου! Click για ανάπτυξη... Καλ'ως σας βρήκα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η Μυρτω4038: #1.665 26-11-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να μπω και εγώ στο κλαμπ σας;Η γατούλα μου η Τιτίκα είναι 11 χρονών το μωρό μου και είναι κεραμιδόγατο και κουκλίτσα παρά τα χρονάκια της...ελπίζω να συμφωνείτε. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Μαρια στην κεραμιδοπαρεα μας Η Τιτικα πραγματικα πανεμορφη:kiss:.Εχει γαλανα ματακια η εγω τα βλεπω ετσι? Τελικα κατεληξα οτι τα κεραμιδακια ειναι η ωραιοτερη ρατσα γιατι εχει απιστευτη ποικιλια και πολυ ωραιους χρωματικους συνδυασμους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.666 26-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως ηρθες Μαρια στην κεραμιδοπαρεα μας Η Τιτικα πραγματικα πανεμορφη:kiss:.Εχει γαλανα ματακια η εγω τα βλεπω ετσι? Τελικα κατεληξα οτι τα κεραμιδακια ειναι η ωραιοτερη ρατσα γιατι εχει απιστευτη ποικιλια και πολυ ωραιους χρωματικους συνδυασμους! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια,νόμιζα οτι εγώ σαν κουκουβάγια την βλέπω όμορφητα ματάκια της είναι πράσινα ίσως στη φωτογραφία να μην φαίνονται και πολύ καλά.Εδώ όλοι έχουν χάσει τα μυαλά τους με το μικρό που είναι περσικό και δεν εκτιμούν την ομορφιά τηςεμένα μου φαίνεται η πιο όμορφη γατούλα του κόσμου την έχω από τα 11 μου και μεγάλωσα μαζί της,την λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η aalyah έγραψε: #1.667 26-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια,νόμιζα οτι εγώ σαν κουκουβάγια την βλέπω όμορφητα ματάκια της είναι πράσινα ίσως στη φωτογραφία να μην φαίνονται και πολύ καλά.Εδώ όλοι έχουν χάσει τα μυαλά τους με το μικρό που είναι περσικό και δεν εκτιμούν την ομορφιά τηςεμένα μου φαίνεται η πιο όμορφη γατούλα του κόσμου την έχω από τα 11 μου και μεγάλωσα μαζί της,την λατρεύω Click για ανάπτυξη... H Τιτίκα σου είναι μια σκέτη κούκλα και να μην σε κάνει η συμπεριφορά μερικών μερικών να φοβηθείς οτι είσαι η μαμα κουκουβάγια. Είναι κούκλα! Εγώ δε πάλι μπορώ να πω οτι την βλέπω σαν....θεία κουκουβάγια () μιας και ο Φριξούλης μου ειχε ίδια χρώματα και μορφολογία (ως προς τα σχέδια στην γούνα) και στην φωτό στην υπογραφή σου μπορώ να πω και ίδιο ύφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.668 26-11-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: H Τιτίκα σου είναι μια σκέτη κούκλα και να μην σε κάνει η συμπεριφορά μερικών μερικών να φοβηθείς οτι είσαι η μαμα κουκουβάγια. Είναι κούκλα! Εγώ δε πάλι μπορώ να πω οτι την βλέπω σαν....θεία κουκουβάγια () μιας και ο Φριξούλης μου ειχε ίδια χρώματα και μορφολογία (ως προς τα σχέδια στην γούνα) και στην φωτό στην υπογραφή σου μπορώ να πω και ίδιο ύφος Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το χαρακτηριστικό ύφος..''τι θες και με ενοχλείς πάλι;Πριν λίγο με πήρες αγκαλιά,δεν μπορώ να έχω μια στιγμή ηρεμίας;''Επίσης να πω οτι αυτό είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε κεραμιδόγατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η aalyah έγραψε: #1.669 26-11-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι είναι το χαρακτηριστικό ύφος..''τι θες και με ενοχλείς πάλι;Πριν λίγο με πήρες αγκαλιά,δεν μπορώ να έχω μια στιγμή ηρεμίας;''Επίσης να πω οτι αυτό είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε κεραμιδόγατο Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Αυτό το ύφος το γνωρίζω πολύ καλά Και αν δεις στο αβαταρ μου θα δεις τα χρώματα του Φριξούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.670 27-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Αυτό το ύφος το γνωρίζω πολύ καλά Και αν δεις στο αβαταρ μου θα δεις τα χρώματα του Φριξούλη Click για ανάπτυξη... Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:10 Η aalyah έγραψε: #1.671 27-11-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος Click για ανάπτυξη... Ηταν ο γλυκούλης μου ήταν. Πανέμορφος, γλυκίτατος, τζαναμπέτης και τεράστιος!!! Το μωρό μου το γλυκό να είναι καλά όπου και νά'ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Ελένη Άνση: #1.672 27-11-08 00:46 Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #1.673 27-11-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Click για ανάπτυξη... Αχ χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια της έχω τρομερή αδυναμία και επειδή σπάνια βρίσκω άτομα που να την εκτιμούν(λόγω ράτσας...)νιώθω πολύ χαρούμενη που σας βρήκα!Πράγματι τα γατάκια σας είναι όλα πανέμορφα και το καθένα ξεχωριστό απορώ γιατί δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ράτσα με τέτοια ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Ελένη Άνση: #1.674 27-11-08 12:40 Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2551(1).jpg 213,1 KB · Εμφανίσεις: 34 DSCF2554.jpg 199,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #1.675 27-11-08 12:56 Χμ...Χρησιμοποιησες καμια λιχουδια;Πολυ ωραιες φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η gatouni έγραψε: #1.676 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Ελένη τα στούμπωσες στην κροκέτα τα λουλουδάκια. Κουκλίτσα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.677 27-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Μήπως "παίζει" laser πάνω στο τραπεζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Κείρα έγραψε: #1.678 27-11-08 13:17 Έχει και κανα χρυσόψαρο το βάζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Μυρτω4038: #1.679 27-11-08 13:32 Ψεκασες με κατνιπ τα τριανταφυλλα? Εγω αυτο θα εκανα Τελειες φωτο Ελενη!Μπραβο. Και το μοντελο, φυσικα κουκλιτσα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η vikoulini: #1.680 27-11-08 14:15 Στην πρώτη φωτό υπαρχει σίγουρα κρυμμένη λιχουδιά ανάμεσα στα ροδοπέταλα!! Καλά Ελένη η γάτα σου είναι άπαιχτη σε όλες τις φώτος που βάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KittyG: Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα.... Click για ανάπτυξη... Καλώς τα καλά τα παιδιά, βάλε φωτογραφίες παιδί μου, να δει ο κόσμος τί κουκλιά έχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Μαρία Γάτσιου: #1.662 26-11-08 22:26 Να μπω και εγώ στο κλαμπ σας;Η γατούλα μου η Τιτίκα είναι 11 χρονών το μωρό μου και είναι κεραμιδόγατο και κουκλίτσα παρά τα χρονάκια της...ελπίζω να συμφωνείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:31 Η aalyah έγραψε: #1.663 26-11-08 22:31 Φυσικά και συμφωνούμε και έχει και πανέμορφα πράσινα ματάκια η κούκλα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μαρία Γάτσιου: #1.664 26-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φυσικά και συμφωνούμε και έχει και πανέμορφα πράσινα ματάκια η κούκλα σου! Click για ανάπτυξη... Καλ'ως σας βρήκα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η Μυρτω4038: #1.665 26-11-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να μπω και εγώ στο κλαμπ σας;Η γατούλα μου η Τιτίκα είναι 11 χρονών το μωρό μου και είναι κεραμιδόγατο και κουκλίτσα παρά τα χρονάκια της...ελπίζω να συμφωνείτε. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Μαρια στην κεραμιδοπαρεα μας Η Τιτικα πραγματικα πανεμορφη:kiss:.Εχει γαλανα ματακια η εγω τα βλεπω ετσι? Τελικα κατεληξα οτι τα κεραμιδακια ειναι η ωραιοτερη ρατσα γιατι εχει απιστευτη ποικιλια και πολυ ωραιους χρωματικους συνδυασμους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.666 26-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως ηρθες Μαρια στην κεραμιδοπαρεα μας Η Τιτικα πραγματικα πανεμορφη:kiss:.Εχει γαλανα ματακια η εγω τα βλεπω ετσι? Τελικα κατεληξα οτι τα κεραμιδακια ειναι η ωραιοτερη ρατσα γιατι εχει απιστευτη ποικιλια και πολυ ωραιους χρωματικους συνδυασμους! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια,νόμιζα οτι εγώ σαν κουκουβάγια την βλέπω όμορφητα ματάκια της είναι πράσινα ίσως στη φωτογραφία να μην φαίνονται και πολύ καλά.Εδώ όλοι έχουν χάσει τα μυαλά τους με το μικρό που είναι περσικό και δεν εκτιμούν την ομορφιά τηςεμένα μου φαίνεται η πιο όμορφη γατούλα του κόσμου την έχω από τα 11 μου και μεγάλωσα μαζί της,την λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η aalyah έγραψε: #1.667 26-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια,νόμιζα οτι εγώ σαν κουκουβάγια την βλέπω όμορφητα ματάκια της είναι πράσινα ίσως στη φωτογραφία να μην φαίνονται και πολύ καλά.Εδώ όλοι έχουν χάσει τα μυαλά τους με το μικρό που είναι περσικό και δεν εκτιμούν την ομορφιά τηςεμένα μου φαίνεται η πιο όμορφη γατούλα του κόσμου την έχω από τα 11 μου και μεγάλωσα μαζί της,την λατρεύω Click για ανάπτυξη... H Τιτίκα σου είναι μια σκέτη κούκλα και να μην σε κάνει η συμπεριφορά μερικών μερικών να φοβηθείς οτι είσαι η μαμα κουκουβάγια. Είναι κούκλα! Εγώ δε πάλι μπορώ να πω οτι την βλέπω σαν....θεία κουκουβάγια () μιας και ο Φριξούλης μου ειχε ίδια χρώματα και μορφολογία (ως προς τα σχέδια στην γούνα) και στην φωτό στην υπογραφή σου μπορώ να πω και ίδιο ύφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.668 26-11-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: H Τιτίκα σου είναι μια σκέτη κούκλα και να μην σε κάνει η συμπεριφορά μερικών μερικών να φοβηθείς οτι είσαι η μαμα κουκουβάγια. Είναι κούκλα! Εγώ δε πάλι μπορώ να πω οτι την βλέπω σαν....θεία κουκουβάγια () μιας και ο Φριξούλης μου ειχε ίδια χρώματα και μορφολογία (ως προς τα σχέδια στην γούνα) και στην φωτό στην υπογραφή σου μπορώ να πω και ίδιο ύφος Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το χαρακτηριστικό ύφος..''τι θες και με ενοχλείς πάλι;Πριν λίγο με πήρες αγκαλιά,δεν μπορώ να έχω μια στιγμή ηρεμίας;''Επίσης να πω οτι αυτό είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε κεραμιδόγατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η aalyah έγραψε: #1.669 26-11-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι είναι το χαρακτηριστικό ύφος..''τι θες και με ενοχλείς πάλι;Πριν λίγο με πήρες αγκαλιά,δεν μπορώ να έχω μια στιγμή ηρεμίας;''Επίσης να πω οτι αυτό είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε κεραμιδόγατο Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Αυτό το ύφος το γνωρίζω πολύ καλά Και αν δεις στο αβαταρ μου θα δεις τα χρώματα του Φριξούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.670 27-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Αυτό το ύφος το γνωρίζω πολύ καλά Και αν δεις στο αβαταρ μου θα δεις τα χρώματα του Φριξούλη Click για ανάπτυξη... Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:10 Η aalyah έγραψε: #1.671 27-11-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος Click για ανάπτυξη... Ηταν ο γλυκούλης μου ήταν. Πανέμορφος, γλυκίτατος, τζαναμπέτης και τεράστιος!!! Το μωρό μου το γλυκό να είναι καλά όπου και νά'ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Ελένη Άνση: #1.672 27-11-08 00:46 Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #1.673 27-11-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Click για ανάπτυξη... Αχ χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια της έχω τρομερή αδυναμία και επειδή σπάνια βρίσκω άτομα που να την εκτιμούν(λόγω ράτσας...)νιώθω πολύ χαρούμενη που σας βρήκα!Πράγματι τα γατάκια σας είναι όλα πανέμορφα και το καθένα ξεχωριστό απορώ γιατί δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ράτσα με τέτοια ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Ελένη Άνση: #1.674 27-11-08 12:40 Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2551(1).jpg 213,1 KB · Εμφανίσεις: 34 DSCF2554.jpg 199,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #1.675 27-11-08 12:56 Χμ...Χρησιμοποιησες καμια λιχουδια;Πολυ ωραιες φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η gatouni έγραψε: #1.676 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Ελένη τα στούμπωσες στην κροκέτα τα λουλουδάκια. Κουκλίτσα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.677 27-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Μήπως "παίζει" laser πάνω στο τραπεζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Κείρα έγραψε: #1.678 27-11-08 13:17 Έχει και κανα χρυσόψαρο το βάζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Μυρτω4038: #1.679 27-11-08 13:32 Ψεκασες με κατνιπ τα τριανταφυλλα? Εγω αυτο θα εκανα Τελειες φωτο Ελενη!Μπραβο. Και το μοντελο, φυσικα κουκλιτσα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η vikoulini: #1.680 27-11-08 14:15 Στην πρώτη φωτό υπαρχει σίγουρα κρυμμένη λιχουδιά ανάμεσα στα ροδοπέταλα!! Καλά Ελένη η γάτα σου είναι άπαιχτη σε όλες τις φώτος που βάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να μπω και εγώ στο κλαμπ σας;Η γατούλα μου η Τιτίκα είναι 11 χρονών το μωρό μου και είναι κεραμιδόγατο και κουκλίτσα παρά τα χρονάκια της...ελπίζω να συμφωνείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:31 Η aalyah έγραψε: #1.663 26-11-08 22:31 Φυσικά και συμφωνούμε και έχει και πανέμορφα πράσινα ματάκια η κούκλα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μαρία Γάτσιου: #1.664 26-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φυσικά και συμφωνούμε και έχει και πανέμορφα πράσινα ματάκια η κούκλα σου! Click για ανάπτυξη... Καλ'ως σας βρήκα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η Μυρτω4038: #1.665 26-11-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να μπω και εγώ στο κλαμπ σας;Η γατούλα μου η Τιτίκα είναι 11 χρονών το μωρό μου και είναι κεραμιδόγατο και κουκλίτσα παρά τα χρονάκια της...ελπίζω να συμφωνείτε. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Μαρια στην κεραμιδοπαρεα μας Η Τιτικα πραγματικα πανεμορφη:kiss:.Εχει γαλανα ματακια η εγω τα βλεπω ετσι? Τελικα κατεληξα οτι τα κεραμιδακια ειναι η ωραιοτερη ρατσα γιατι εχει απιστευτη ποικιλια και πολυ ωραιους χρωματικους συνδυασμους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.666 26-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως ηρθες Μαρια στην κεραμιδοπαρεα μας Η Τιτικα πραγματικα πανεμορφη:kiss:.Εχει γαλανα ματακια η εγω τα βλεπω ετσι? Τελικα κατεληξα οτι τα κεραμιδακια ειναι η ωραιοτερη ρατσα γιατι εχει απιστευτη ποικιλια και πολυ ωραιους χρωματικους συνδυασμους! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια,νόμιζα οτι εγώ σαν κουκουβάγια την βλέπω όμορφητα ματάκια της είναι πράσινα ίσως στη φωτογραφία να μην φαίνονται και πολύ καλά.Εδώ όλοι έχουν χάσει τα μυαλά τους με το μικρό που είναι περσικό και δεν εκτιμούν την ομορφιά τηςεμένα μου φαίνεται η πιο όμορφη γατούλα του κόσμου την έχω από τα 11 μου και μεγάλωσα μαζί της,την λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η aalyah έγραψε: #1.667 26-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια,νόμιζα οτι εγώ σαν κουκουβάγια την βλέπω όμορφητα ματάκια της είναι πράσινα ίσως στη φωτογραφία να μην φαίνονται και πολύ καλά.Εδώ όλοι έχουν χάσει τα μυαλά τους με το μικρό που είναι περσικό και δεν εκτιμούν την ομορφιά τηςεμένα μου φαίνεται η πιο όμορφη γατούλα του κόσμου την έχω από τα 11 μου και μεγάλωσα μαζί της,την λατρεύω Click για ανάπτυξη... H Τιτίκα σου είναι μια σκέτη κούκλα και να μην σε κάνει η συμπεριφορά μερικών μερικών να φοβηθείς οτι είσαι η μαμα κουκουβάγια. Είναι κούκλα! Εγώ δε πάλι μπορώ να πω οτι την βλέπω σαν....θεία κουκουβάγια () μιας και ο Φριξούλης μου ειχε ίδια χρώματα και μορφολογία (ως προς τα σχέδια στην γούνα) και στην φωτό στην υπογραφή σου μπορώ να πω και ίδιο ύφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.668 26-11-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: H Τιτίκα σου είναι μια σκέτη κούκλα και να μην σε κάνει η συμπεριφορά μερικών μερικών να φοβηθείς οτι είσαι η μαμα κουκουβάγια. Είναι κούκλα! Εγώ δε πάλι μπορώ να πω οτι την βλέπω σαν....θεία κουκουβάγια () μιας και ο Φριξούλης μου ειχε ίδια χρώματα και μορφολογία (ως προς τα σχέδια στην γούνα) και στην φωτό στην υπογραφή σου μπορώ να πω και ίδιο ύφος Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το χαρακτηριστικό ύφος..''τι θες και με ενοχλείς πάλι;Πριν λίγο με πήρες αγκαλιά,δεν μπορώ να έχω μια στιγμή ηρεμίας;''Επίσης να πω οτι αυτό είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε κεραμιδόγατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η aalyah έγραψε: #1.669 26-11-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι είναι το χαρακτηριστικό ύφος..''τι θες και με ενοχλείς πάλι;Πριν λίγο με πήρες αγκαλιά,δεν μπορώ να έχω μια στιγμή ηρεμίας;''Επίσης να πω οτι αυτό είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε κεραμιδόγατο Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Αυτό το ύφος το γνωρίζω πολύ καλά Και αν δεις στο αβαταρ μου θα δεις τα χρώματα του Φριξούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.670 27-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Αυτό το ύφος το γνωρίζω πολύ καλά Και αν δεις στο αβαταρ μου θα δεις τα χρώματα του Φριξούλη Click για ανάπτυξη... Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:10 Η aalyah έγραψε: #1.671 27-11-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος Click για ανάπτυξη... Ηταν ο γλυκούλης μου ήταν. Πανέμορφος, γλυκίτατος, τζαναμπέτης και τεράστιος!!! Το μωρό μου το γλυκό να είναι καλά όπου και νά'ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Ελένη Άνση: #1.672 27-11-08 00:46 Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #1.673 27-11-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Click για ανάπτυξη... Αχ χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια της έχω τρομερή αδυναμία και επειδή σπάνια βρίσκω άτομα που να την εκτιμούν(λόγω ράτσας...)νιώθω πολύ χαρούμενη που σας βρήκα!Πράγματι τα γατάκια σας είναι όλα πανέμορφα και το καθένα ξεχωριστό απορώ γιατί δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ράτσα με τέτοια ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Ελένη Άνση: #1.674 27-11-08 12:40 Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2551(1).jpg 213,1 KB · Εμφανίσεις: 34 DSCF2554.jpg 199,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #1.675 27-11-08 12:56 Χμ...Χρησιμοποιησες καμια λιχουδια;Πολυ ωραιες φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η gatouni έγραψε: #1.676 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Ελένη τα στούμπωσες στην κροκέτα τα λουλουδάκια. Κουκλίτσα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.677 27-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Μήπως "παίζει" laser πάνω στο τραπεζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Κείρα έγραψε: #1.678 27-11-08 13:17 Έχει και κανα χρυσόψαρο το βάζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Μυρτω4038: #1.679 27-11-08 13:32 Ψεκασες με κατνιπ τα τριανταφυλλα? Εγω αυτο θα εκανα Τελειες φωτο Ελενη!Μπραβο. Και το μοντελο, φυσικα κουκλιτσα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η vikoulini: #1.680 27-11-08 14:15 Στην πρώτη φωτό υπαρχει σίγουρα κρυμμένη λιχουδιά ανάμεσα στα ροδοπέταλα!! Καλά Ελένη η γάτα σου είναι άπαιχτη σε όλες τις φώτος που βάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φυσικά και συμφωνούμε και έχει και πανέμορφα πράσινα ματάκια η κούκλα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μαρία Γάτσιου: #1.664 26-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φυσικά και συμφωνούμε και έχει και πανέμορφα πράσινα ματάκια η κούκλα σου! Click για ανάπτυξη... Καλ'ως σας βρήκα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η Μυρτω4038: #1.665 26-11-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να μπω και εγώ στο κλαμπ σας;Η γατούλα μου η Τιτίκα είναι 11 χρονών το μωρό μου και είναι κεραμιδόγατο και κουκλίτσα παρά τα χρονάκια της...ελπίζω να συμφωνείτε. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Μαρια στην κεραμιδοπαρεα μας Η Τιτικα πραγματικα πανεμορφη:kiss:.Εχει γαλανα ματακια η εγω τα βλεπω ετσι? Τελικα κατεληξα οτι τα κεραμιδακια ειναι η ωραιοτερη ρατσα γιατι εχει απιστευτη ποικιλια και πολυ ωραιους χρωματικους συνδυασμους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.666 26-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως ηρθες Μαρια στην κεραμιδοπαρεα μας Η Τιτικα πραγματικα πανεμορφη:kiss:.Εχει γαλανα ματακια η εγω τα βλεπω ετσι? Τελικα κατεληξα οτι τα κεραμιδακια ειναι η ωραιοτερη ρατσα γιατι εχει απιστευτη ποικιλια και πολυ ωραιους χρωματικους συνδυασμους! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια,νόμιζα οτι εγώ σαν κουκουβάγια την βλέπω όμορφητα ματάκια της είναι πράσινα ίσως στη φωτογραφία να μην φαίνονται και πολύ καλά.Εδώ όλοι έχουν χάσει τα μυαλά τους με το μικρό που είναι περσικό και δεν εκτιμούν την ομορφιά τηςεμένα μου φαίνεται η πιο όμορφη γατούλα του κόσμου την έχω από τα 11 μου και μεγάλωσα μαζί της,την λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η aalyah έγραψε: #1.667 26-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια,νόμιζα οτι εγώ σαν κουκουβάγια την βλέπω όμορφητα ματάκια της είναι πράσινα ίσως στη φωτογραφία να μην φαίνονται και πολύ καλά.Εδώ όλοι έχουν χάσει τα μυαλά τους με το μικρό που είναι περσικό και δεν εκτιμούν την ομορφιά τηςεμένα μου φαίνεται η πιο όμορφη γατούλα του κόσμου την έχω από τα 11 μου και μεγάλωσα μαζί της,την λατρεύω Click για ανάπτυξη... H Τιτίκα σου είναι μια σκέτη κούκλα και να μην σε κάνει η συμπεριφορά μερικών μερικών να φοβηθείς οτι είσαι η μαμα κουκουβάγια. Είναι κούκλα! Εγώ δε πάλι μπορώ να πω οτι την βλέπω σαν....θεία κουκουβάγια () μιας και ο Φριξούλης μου ειχε ίδια χρώματα και μορφολογία (ως προς τα σχέδια στην γούνα) και στην φωτό στην υπογραφή σου μπορώ να πω και ίδιο ύφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.668 26-11-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: H Τιτίκα σου είναι μια σκέτη κούκλα και να μην σε κάνει η συμπεριφορά μερικών μερικών να φοβηθείς οτι είσαι η μαμα κουκουβάγια. Είναι κούκλα! Εγώ δε πάλι μπορώ να πω οτι την βλέπω σαν....θεία κουκουβάγια () μιας και ο Φριξούλης μου ειχε ίδια χρώματα και μορφολογία (ως προς τα σχέδια στην γούνα) και στην φωτό στην υπογραφή σου μπορώ να πω και ίδιο ύφος Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το χαρακτηριστικό ύφος..''τι θες και με ενοχλείς πάλι;Πριν λίγο με πήρες αγκαλιά,δεν μπορώ να έχω μια στιγμή ηρεμίας;''Επίσης να πω οτι αυτό είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε κεραμιδόγατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η aalyah έγραψε: #1.669 26-11-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι είναι το χαρακτηριστικό ύφος..''τι θες και με ενοχλείς πάλι;Πριν λίγο με πήρες αγκαλιά,δεν μπορώ να έχω μια στιγμή ηρεμίας;''Επίσης να πω οτι αυτό είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε κεραμιδόγατο Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Αυτό το ύφος το γνωρίζω πολύ καλά Και αν δεις στο αβαταρ μου θα δεις τα χρώματα του Φριξούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.670 27-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Αυτό το ύφος το γνωρίζω πολύ καλά Και αν δεις στο αβαταρ μου θα δεις τα χρώματα του Φριξούλη Click για ανάπτυξη... Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:10 Η aalyah έγραψε: #1.671 27-11-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος Click για ανάπτυξη... Ηταν ο γλυκούλης μου ήταν. Πανέμορφος, γλυκίτατος, τζαναμπέτης και τεράστιος!!! Το μωρό μου το γλυκό να είναι καλά όπου και νά'ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Ελένη Άνση: #1.672 27-11-08 00:46 Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #1.673 27-11-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Click για ανάπτυξη... Αχ χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια της έχω τρομερή αδυναμία και επειδή σπάνια βρίσκω άτομα που να την εκτιμούν(λόγω ράτσας...)νιώθω πολύ χαρούμενη που σας βρήκα!Πράγματι τα γατάκια σας είναι όλα πανέμορφα και το καθένα ξεχωριστό απορώ γιατί δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ράτσα με τέτοια ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Ελένη Άνση: #1.674 27-11-08 12:40 Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2551(1).jpg 213,1 KB · Εμφανίσεις: 34 DSCF2554.jpg 199,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #1.675 27-11-08 12:56 Χμ...Χρησιμοποιησες καμια λιχουδια;Πολυ ωραιες φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η gatouni έγραψε: #1.676 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Ελένη τα στούμπωσες στην κροκέτα τα λουλουδάκια. Κουκλίτσα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.677 27-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Μήπως "παίζει" laser πάνω στο τραπεζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Κείρα έγραψε: #1.678 27-11-08 13:17 Έχει και κανα χρυσόψαρο το βάζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Μυρτω4038: #1.679 27-11-08 13:32 Ψεκασες με κατνιπ τα τριανταφυλλα? Εγω αυτο θα εκανα Τελειες φωτο Ελενη!Μπραβο. Και το μοντελο, φυσικα κουκλιτσα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η vikoulini: #1.680 27-11-08 14:15 Στην πρώτη φωτό υπαρχει σίγουρα κρυμμένη λιχουδιά ανάμεσα στα ροδοπέταλα!! Καλά Ελένη η γάτα σου είναι άπαιχτη σε όλες τις φώτος που βάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φυσικά και συμφωνούμε και έχει και πανέμορφα πράσινα ματάκια η κούκλα σου! Click για ανάπτυξη... Καλ'ως σας βρήκα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η Μυρτω4038: #1.665 26-11-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να μπω και εγώ στο κλαμπ σας;Η γατούλα μου η Τιτίκα είναι 11 χρονών το μωρό μου και είναι κεραμιδόγατο και κουκλίτσα παρά τα χρονάκια της...ελπίζω να συμφωνείτε. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Μαρια στην κεραμιδοπαρεα μας Η Τιτικα πραγματικα πανεμορφη:kiss:.Εχει γαλανα ματακια η εγω τα βλεπω ετσι? Τελικα κατεληξα οτι τα κεραμιδακια ειναι η ωραιοτερη ρατσα γιατι εχει απιστευτη ποικιλια και πολυ ωραιους χρωματικους συνδυασμους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.666 26-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως ηρθες Μαρια στην κεραμιδοπαρεα μας Η Τιτικα πραγματικα πανεμορφη:kiss:.Εχει γαλανα ματακια η εγω τα βλεπω ετσι? Τελικα κατεληξα οτι τα κεραμιδακια ειναι η ωραιοτερη ρατσα γιατι εχει απιστευτη ποικιλια και πολυ ωραιους χρωματικους συνδυασμους! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια,νόμιζα οτι εγώ σαν κουκουβάγια την βλέπω όμορφητα ματάκια της είναι πράσινα ίσως στη φωτογραφία να μην φαίνονται και πολύ καλά.Εδώ όλοι έχουν χάσει τα μυαλά τους με το μικρό που είναι περσικό και δεν εκτιμούν την ομορφιά τηςεμένα μου φαίνεται η πιο όμορφη γατούλα του κόσμου την έχω από τα 11 μου και μεγάλωσα μαζί της,την λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η aalyah έγραψε: #1.667 26-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια,νόμιζα οτι εγώ σαν κουκουβάγια την βλέπω όμορφητα ματάκια της είναι πράσινα ίσως στη φωτογραφία να μην φαίνονται και πολύ καλά.Εδώ όλοι έχουν χάσει τα μυαλά τους με το μικρό που είναι περσικό και δεν εκτιμούν την ομορφιά τηςεμένα μου φαίνεται η πιο όμορφη γατούλα του κόσμου την έχω από τα 11 μου και μεγάλωσα μαζί της,την λατρεύω Click για ανάπτυξη... H Τιτίκα σου είναι μια σκέτη κούκλα και να μην σε κάνει η συμπεριφορά μερικών μερικών να φοβηθείς οτι είσαι η μαμα κουκουβάγια. Είναι κούκλα! Εγώ δε πάλι μπορώ να πω οτι την βλέπω σαν....θεία κουκουβάγια () μιας και ο Φριξούλης μου ειχε ίδια χρώματα και μορφολογία (ως προς τα σχέδια στην γούνα) και στην φωτό στην υπογραφή σου μπορώ να πω και ίδιο ύφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.668 26-11-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: H Τιτίκα σου είναι μια σκέτη κούκλα και να μην σε κάνει η συμπεριφορά μερικών μερικών να φοβηθείς οτι είσαι η μαμα κουκουβάγια. Είναι κούκλα! Εγώ δε πάλι μπορώ να πω οτι την βλέπω σαν....θεία κουκουβάγια () μιας και ο Φριξούλης μου ειχε ίδια χρώματα και μορφολογία (ως προς τα σχέδια στην γούνα) και στην φωτό στην υπογραφή σου μπορώ να πω και ίδιο ύφος Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το χαρακτηριστικό ύφος..''τι θες και με ενοχλείς πάλι;Πριν λίγο με πήρες αγκαλιά,δεν μπορώ να έχω μια στιγμή ηρεμίας;''Επίσης να πω οτι αυτό είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε κεραμιδόγατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η aalyah έγραψε: #1.669 26-11-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι είναι το χαρακτηριστικό ύφος..''τι θες και με ενοχλείς πάλι;Πριν λίγο με πήρες αγκαλιά,δεν μπορώ να έχω μια στιγμή ηρεμίας;''Επίσης να πω οτι αυτό είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε κεραμιδόγατο Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Αυτό το ύφος το γνωρίζω πολύ καλά Και αν δεις στο αβαταρ μου θα δεις τα χρώματα του Φριξούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.670 27-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Αυτό το ύφος το γνωρίζω πολύ καλά Και αν δεις στο αβαταρ μου θα δεις τα χρώματα του Φριξούλη Click για ανάπτυξη... Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:10 Η aalyah έγραψε: #1.671 27-11-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος Click για ανάπτυξη... Ηταν ο γλυκούλης μου ήταν. Πανέμορφος, γλυκίτατος, τζαναμπέτης και τεράστιος!!! Το μωρό μου το γλυκό να είναι καλά όπου και νά'ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Ελένη Άνση: #1.672 27-11-08 00:46 Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #1.673 27-11-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Click για ανάπτυξη... Αχ χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια της έχω τρομερή αδυναμία και επειδή σπάνια βρίσκω άτομα που να την εκτιμούν(λόγω ράτσας...)νιώθω πολύ χαρούμενη που σας βρήκα!Πράγματι τα γατάκια σας είναι όλα πανέμορφα και το καθένα ξεχωριστό απορώ γιατί δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ράτσα με τέτοια ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Ελένη Άνση: #1.674 27-11-08 12:40 Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2551(1).jpg 213,1 KB · Εμφανίσεις: 34 DSCF2554.jpg 199,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #1.675 27-11-08 12:56 Χμ...Χρησιμοποιησες καμια λιχουδια;Πολυ ωραιες φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η gatouni έγραψε: #1.676 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Ελένη τα στούμπωσες στην κροκέτα τα λουλουδάκια. Κουκλίτσα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.677 27-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Μήπως "παίζει" laser πάνω στο τραπεζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Κείρα έγραψε: #1.678 27-11-08 13:17 Έχει και κανα χρυσόψαρο το βάζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Μυρτω4038: #1.679 27-11-08 13:32 Ψεκασες με κατνιπ τα τριανταφυλλα? Εγω αυτο θα εκανα Τελειες φωτο Ελενη!Μπραβο. Και το μοντελο, φυσικα κουκλιτσα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η vikoulini: #1.680 27-11-08 14:15 Στην πρώτη φωτό υπαρχει σίγουρα κρυμμένη λιχουδιά ανάμεσα στα ροδοπέταλα!! Καλά Ελένη η γάτα σου είναι άπαιχτη σε όλες τις φώτος που βάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να μπω και εγώ στο κλαμπ σας;Η γατούλα μου η Τιτίκα είναι 11 χρονών το μωρό μου και είναι κεραμιδόγατο και κουκλίτσα παρά τα χρονάκια της...ελπίζω να συμφωνείτε. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Μαρια στην κεραμιδοπαρεα μας Η Τιτικα πραγματικα πανεμορφη:kiss:.Εχει γαλανα ματακια η εγω τα βλεπω ετσι? Τελικα κατεληξα οτι τα κεραμιδακια ειναι η ωραιοτερη ρατσα γιατι εχει απιστευτη ποικιλια και πολυ ωραιους χρωματικους συνδυασμους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Μαρία Γάτσιου: #1.666 26-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως ηρθες Μαρια στην κεραμιδοπαρεα μας Η Τιτικα πραγματικα πανεμορφη:kiss:.Εχει γαλανα ματακια η εγω τα βλεπω ετσι? Τελικα κατεληξα οτι τα κεραμιδακια ειναι η ωραιοτερη ρατσα γιατι εχει απιστευτη ποικιλια και πολυ ωραιους χρωματικους συνδυασμους! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια,νόμιζα οτι εγώ σαν κουκουβάγια την βλέπω όμορφητα ματάκια της είναι πράσινα ίσως στη φωτογραφία να μην φαίνονται και πολύ καλά.Εδώ όλοι έχουν χάσει τα μυαλά τους με το μικρό που είναι περσικό και δεν εκτιμούν την ομορφιά τηςεμένα μου φαίνεται η πιο όμορφη γατούλα του κόσμου την έχω από τα 11 μου και μεγάλωσα μαζί της,την λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η aalyah έγραψε: #1.667 26-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια,νόμιζα οτι εγώ σαν κουκουβάγια την βλέπω όμορφητα ματάκια της είναι πράσινα ίσως στη φωτογραφία να μην φαίνονται και πολύ καλά.Εδώ όλοι έχουν χάσει τα μυαλά τους με το μικρό που είναι περσικό και δεν εκτιμούν την ομορφιά τηςεμένα μου φαίνεται η πιο όμορφη γατούλα του κόσμου την έχω από τα 11 μου και μεγάλωσα μαζί της,την λατρεύω Click για ανάπτυξη... H Τιτίκα σου είναι μια σκέτη κούκλα και να μην σε κάνει η συμπεριφορά μερικών μερικών να φοβηθείς οτι είσαι η μαμα κουκουβάγια. Είναι κούκλα! Εγώ δε πάλι μπορώ να πω οτι την βλέπω σαν....θεία κουκουβάγια () μιας και ο Φριξούλης μου ειχε ίδια χρώματα και μορφολογία (ως προς τα σχέδια στην γούνα) και στην φωτό στην υπογραφή σου μπορώ να πω και ίδιο ύφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.668 26-11-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: H Τιτίκα σου είναι μια σκέτη κούκλα και να μην σε κάνει η συμπεριφορά μερικών μερικών να φοβηθείς οτι είσαι η μαμα κουκουβάγια. Είναι κούκλα! Εγώ δε πάλι μπορώ να πω οτι την βλέπω σαν....θεία κουκουβάγια () μιας και ο Φριξούλης μου ειχε ίδια χρώματα και μορφολογία (ως προς τα σχέδια στην γούνα) και στην φωτό στην υπογραφή σου μπορώ να πω και ίδιο ύφος Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το χαρακτηριστικό ύφος..''τι θες και με ενοχλείς πάλι;Πριν λίγο με πήρες αγκαλιά,δεν μπορώ να έχω μια στιγμή ηρεμίας;''Επίσης να πω οτι αυτό είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε κεραμιδόγατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η aalyah έγραψε: #1.669 26-11-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι είναι το χαρακτηριστικό ύφος..''τι θες και με ενοχλείς πάλι;Πριν λίγο με πήρες αγκαλιά,δεν μπορώ να έχω μια στιγμή ηρεμίας;''Επίσης να πω οτι αυτό είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε κεραμιδόγατο Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Αυτό το ύφος το γνωρίζω πολύ καλά Και αν δεις στο αβαταρ μου θα δεις τα χρώματα του Φριξούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.670 27-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Αυτό το ύφος το γνωρίζω πολύ καλά Και αν δεις στο αβαταρ μου θα δεις τα χρώματα του Φριξούλη Click για ανάπτυξη... Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:10 Η aalyah έγραψε: #1.671 27-11-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος Click για ανάπτυξη... Ηταν ο γλυκούλης μου ήταν. Πανέμορφος, γλυκίτατος, τζαναμπέτης και τεράστιος!!! Το μωρό μου το γλυκό να είναι καλά όπου και νά'ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Ελένη Άνση: #1.672 27-11-08 00:46 Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #1.673 27-11-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Click για ανάπτυξη... Αχ χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια της έχω τρομερή αδυναμία και επειδή σπάνια βρίσκω άτομα που να την εκτιμούν(λόγω ράτσας...)νιώθω πολύ χαρούμενη που σας βρήκα!Πράγματι τα γατάκια σας είναι όλα πανέμορφα και το καθένα ξεχωριστό απορώ γιατί δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ράτσα με τέτοια ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Ελένη Άνση: #1.674 27-11-08 12:40 Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2551(1).jpg 213,1 KB · Εμφανίσεις: 34 DSCF2554.jpg 199,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #1.675 27-11-08 12:56 Χμ...Χρησιμοποιησες καμια λιχουδια;Πολυ ωραιες φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η gatouni έγραψε: #1.676 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Ελένη τα στούμπωσες στην κροκέτα τα λουλουδάκια. Κουκλίτσα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.677 27-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Μήπως "παίζει" laser πάνω στο τραπεζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Κείρα έγραψε: #1.678 27-11-08 13:17 Έχει και κανα χρυσόψαρο το βάζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Μυρτω4038: #1.679 27-11-08 13:32 Ψεκασες με κατνιπ τα τριανταφυλλα? Εγω αυτο θα εκανα Τελειες φωτο Ελενη!Μπραβο. Και το μοντελο, φυσικα κουκλιτσα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η vikoulini: #1.680 27-11-08 14:15 Στην πρώτη φωτό υπαρχει σίγουρα κρυμμένη λιχουδιά ανάμεσα στα ροδοπέταλα!! Καλά Ελένη η γάτα σου είναι άπαιχτη σε όλες τις φώτος που βάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως ηρθες Μαρια στην κεραμιδοπαρεα μας Η Τιτικα πραγματικα πανεμορφη:kiss:.Εχει γαλανα ματακια η εγω τα βλεπω ετσι? Τελικα κατεληξα οτι τα κεραμιδακια ειναι η ωραιοτερη ρατσα γιατι εχει απιστευτη ποικιλια και πολυ ωραιους χρωματικους συνδυασμους! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια,νόμιζα οτι εγώ σαν κουκουβάγια την βλέπω όμορφητα ματάκια της είναι πράσινα ίσως στη φωτογραφία να μην φαίνονται και πολύ καλά.Εδώ όλοι έχουν χάσει τα μυαλά τους με το μικρό που είναι περσικό και δεν εκτιμούν την ομορφιά τηςεμένα μου φαίνεται η πιο όμορφη γατούλα του κόσμου την έχω από τα 11 μου και μεγάλωσα μαζί της,την λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:19 Η aalyah έγραψε: #1.667 26-11-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια,νόμιζα οτι εγώ σαν κουκουβάγια την βλέπω όμορφητα ματάκια της είναι πράσινα ίσως στη φωτογραφία να μην φαίνονται και πολύ καλά.Εδώ όλοι έχουν χάσει τα μυαλά τους με το μικρό που είναι περσικό και δεν εκτιμούν την ομορφιά τηςεμένα μου φαίνεται η πιο όμορφη γατούλα του κόσμου την έχω από τα 11 μου και μεγάλωσα μαζί της,την λατρεύω Click για ανάπτυξη... H Τιτίκα σου είναι μια σκέτη κούκλα και να μην σε κάνει η συμπεριφορά μερικών μερικών να φοβηθείς οτι είσαι η μαμα κουκουβάγια. Είναι κούκλα! Εγώ δε πάλι μπορώ να πω οτι την βλέπω σαν....θεία κουκουβάγια () μιας και ο Φριξούλης μου ειχε ίδια χρώματα και μορφολογία (ως προς τα σχέδια στην γούνα) και στην φωτό στην υπογραφή σου μπορώ να πω και ίδιο ύφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.668 26-11-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: H Τιτίκα σου είναι μια σκέτη κούκλα και να μην σε κάνει η συμπεριφορά μερικών μερικών να φοβηθείς οτι είσαι η μαμα κουκουβάγια. Είναι κούκλα! Εγώ δε πάλι μπορώ να πω οτι την βλέπω σαν....θεία κουκουβάγια () μιας και ο Φριξούλης μου ειχε ίδια χρώματα και μορφολογία (ως προς τα σχέδια στην γούνα) και στην φωτό στην υπογραφή σου μπορώ να πω και ίδιο ύφος Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το χαρακτηριστικό ύφος..''τι θες και με ενοχλείς πάλι;Πριν λίγο με πήρες αγκαλιά,δεν μπορώ να έχω μια στιγμή ηρεμίας;''Επίσης να πω οτι αυτό είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε κεραμιδόγατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η aalyah έγραψε: #1.669 26-11-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι είναι το χαρακτηριστικό ύφος..''τι θες και με ενοχλείς πάλι;Πριν λίγο με πήρες αγκαλιά,δεν μπορώ να έχω μια στιγμή ηρεμίας;''Επίσης να πω οτι αυτό είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε κεραμιδόγατο Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Αυτό το ύφος το γνωρίζω πολύ καλά Και αν δεις στο αβαταρ μου θα δεις τα χρώματα του Φριξούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.670 27-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Αυτό το ύφος το γνωρίζω πολύ καλά Και αν δεις στο αβαταρ μου θα δεις τα χρώματα του Φριξούλη Click για ανάπτυξη... Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:10 Η aalyah έγραψε: #1.671 27-11-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος Click για ανάπτυξη... Ηταν ο γλυκούλης μου ήταν. Πανέμορφος, γλυκίτατος, τζαναμπέτης και τεράστιος!!! Το μωρό μου το γλυκό να είναι καλά όπου και νά'ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Ελένη Άνση: #1.672 27-11-08 00:46 Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #1.673 27-11-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Click για ανάπτυξη... Αχ χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια της έχω τρομερή αδυναμία και επειδή σπάνια βρίσκω άτομα που να την εκτιμούν(λόγω ράτσας...)νιώθω πολύ χαρούμενη που σας βρήκα!Πράγματι τα γατάκια σας είναι όλα πανέμορφα και το καθένα ξεχωριστό απορώ γιατί δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ράτσα με τέτοια ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Ελένη Άνση: #1.674 27-11-08 12:40 Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2551(1).jpg 213,1 KB · Εμφανίσεις: 34 DSCF2554.jpg 199,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #1.675 27-11-08 12:56 Χμ...Χρησιμοποιησες καμια λιχουδια;Πολυ ωραιες φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η gatouni έγραψε: #1.676 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Ελένη τα στούμπωσες στην κροκέτα τα λουλουδάκια. Κουκλίτσα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.677 27-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Μήπως "παίζει" laser πάνω στο τραπεζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Κείρα έγραψε: #1.678 27-11-08 13:17 Έχει και κανα χρυσόψαρο το βάζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Μυρτω4038: #1.679 27-11-08 13:32 Ψεκασες με κατνιπ τα τριανταφυλλα? Εγω αυτο θα εκανα Τελειες φωτο Ελενη!Μπραβο. Και το μοντελο, φυσικα κουκλιτσα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η vikoulini: #1.680 27-11-08 14:15 Στην πρώτη φωτό υπαρχει σίγουρα κρυμμένη λιχουδιά ανάμεσα στα ροδοπέταλα!! Καλά Ελένη η γάτα σου είναι άπαιχτη σε όλες τις φώτος που βάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια,νόμιζα οτι εγώ σαν κουκουβάγια την βλέπω όμορφητα ματάκια της είναι πράσινα ίσως στη φωτογραφία να μην φαίνονται και πολύ καλά.Εδώ όλοι έχουν χάσει τα μυαλά τους με το μικρό που είναι περσικό και δεν εκτιμούν την ομορφιά τηςεμένα μου φαίνεται η πιο όμορφη γατούλα του κόσμου την έχω από τα 11 μου και μεγάλωσα μαζί της,την λατρεύω Click για ανάπτυξη... H Τιτίκα σου είναι μια σκέτη κούκλα και να μην σε κάνει η συμπεριφορά μερικών μερικών να φοβηθείς οτι είσαι η μαμα κουκουβάγια. Είναι κούκλα! Εγώ δε πάλι μπορώ να πω οτι την βλέπω σαν....θεία κουκουβάγια () μιας και ο Φριξούλης μου ειχε ίδια χρώματα και μορφολογία (ως προς τα σχέδια στην γούνα) και στην φωτό στην υπογραφή σου μπορώ να πω και ίδιο ύφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #1.668 26-11-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: H Τιτίκα σου είναι μια σκέτη κούκλα και να μην σε κάνει η συμπεριφορά μερικών μερικών να φοβηθείς οτι είσαι η μαμα κουκουβάγια. Είναι κούκλα! Εγώ δε πάλι μπορώ να πω οτι την βλέπω σαν....θεία κουκουβάγια () μιας και ο Φριξούλης μου ειχε ίδια χρώματα και μορφολογία (ως προς τα σχέδια στην γούνα) και στην φωτό στην υπογραφή σου μπορώ να πω και ίδιο ύφος Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το χαρακτηριστικό ύφος..''τι θες και με ενοχλείς πάλι;Πριν λίγο με πήρες αγκαλιά,δεν μπορώ να έχω μια στιγμή ηρεμίας;''Επίσης να πω οτι αυτό είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε κεραμιδόγατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η aalyah έγραψε: #1.669 26-11-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι είναι το χαρακτηριστικό ύφος..''τι θες και με ενοχλείς πάλι;Πριν λίγο με πήρες αγκαλιά,δεν μπορώ να έχω μια στιγμή ηρεμίας;''Επίσης να πω οτι αυτό είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε κεραμιδόγατο Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Αυτό το ύφος το γνωρίζω πολύ καλά Και αν δεις στο αβαταρ μου θα δεις τα χρώματα του Φριξούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.670 27-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Αυτό το ύφος το γνωρίζω πολύ καλά Και αν δεις στο αβαταρ μου θα δεις τα χρώματα του Φριξούλη Click για ανάπτυξη... Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:10 Η aalyah έγραψε: #1.671 27-11-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος Click για ανάπτυξη... Ηταν ο γλυκούλης μου ήταν. Πανέμορφος, γλυκίτατος, τζαναμπέτης και τεράστιος!!! Το μωρό μου το γλυκό να είναι καλά όπου και νά'ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Ελένη Άνση: #1.672 27-11-08 00:46 Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #1.673 27-11-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Click για ανάπτυξη... Αχ χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια της έχω τρομερή αδυναμία και επειδή σπάνια βρίσκω άτομα που να την εκτιμούν(λόγω ράτσας...)νιώθω πολύ χαρούμενη που σας βρήκα!Πράγματι τα γατάκια σας είναι όλα πανέμορφα και το καθένα ξεχωριστό απορώ γιατί δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ράτσα με τέτοια ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Ελένη Άνση: #1.674 27-11-08 12:40 Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2551(1).jpg 213,1 KB · Εμφανίσεις: 34 DSCF2554.jpg 199,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #1.675 27-11-08 12:56 Χμ...Χρησιμοποιησες καμια λιχουδια;Πολυ ωραιες φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η gatouni έγραψε: #1.676 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Ελένη τα στούμπωσες στην κροκέτα τα λουλουδάκια. Κουκλίτσα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.677 27-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Μήπως "παίζει" laser πάνω στο τραπεζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Κείρα έγραψε: #1.678 27-11-08 13:17 Έχει και κανα χρυσόψαρο το βάζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Μυρτω4038: #1.679 27-11-08 13:32 Ψεκασες με κατνιπ τα τριανταφυλλα? Εγω αυτο θα εκανα Τελειες φωτο Ελενη!Μπραβο. Και το μοντελο, φυσικα κουκλιτσα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η vikoulini: #1.680 27-11-08 14:15 Στην πρώτη φωτό υπαρχει σίγουρα κρυμμένη λιχουδιά ανάμεσα στα ροδοπέταλα!! Καλά Ελένη η γάτα σου είναι άπαιχτη σε όλες τις φώτος που βάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: H Τιτίκα σου είναι μια σκέτη κούκλα και να μην σε κάνει η συμπεριφορά μερικών μερικών να φοβηθείς οτι είσαι η μαμα κουκουβάγια. Είναι κούκλα! Εγώ δε πάλι μπορώ να πω οτι την βλέπω σαν....θεία κουκουβάγια () μιας και ο Φριξούλης μου ειχε ίδια χρώματα και μορφολογία (ως προς τα σχέδια στην γούνα) και στην φωτό στην υπογραφή σου μπορώ να πω και ίδιο ύφος Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το χαρακτηριστικό ύφος..''τι θες και με ενοχλείς πάλι;Πριν λίγο με πήρες αγκαλιά,δεν μπορώ να έχω μια στιγμή ηρεμίας;''Επίσης να πω οτι αυτό είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε κεραμιδόγατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η aalyah έγραψε: #1.669 26-11-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι είναι το χαρακτηριστικό ύφος..''τι θες και με ενοχλείς πάλι;Πριν λίγο με πήρες αγκαλιά,δεν μπορώ να έχω μια στιγμή ηρεμίας;''Επίσης να πω οτι αυτό είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε κεραμιδόγατο Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Αυτό το ύφος το γνωρίζω πολύ καλά Και αν δεις στο αβαταρ μου θα δεις τα χρώματα του Φριξούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.670 27-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Αυτό το ύφος το γνωρίζω πολύ καλά Και αν δεις στο αβαταρ μου θα δεις τα χρώματα του Φριξούλη Click για ανάπτυξη... Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:10 Η aalyah έγραψε: #1.671 27-11-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος Click για ανάπτυξη... Ηταν ο γλυκούλης μου ήταν. Πανέμορφος, γλυκίτατος, τζαναμπέτης και τεράστιος!!! Το μωρό μου το γλυκό να είναι καλά όπου και νά'ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Ελένη Άνση: #1.672 27-11-08 00:46 Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #1.673 27-11-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Click για ανάπτυξη... Αχ χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια της έχω τρομερή αδυναμία και επειδή σπάνια βρίσκω άτομα που να την εκτιμούν(λόγω ράτσας...)νιώθω πολύ χαρούμενη που σας βρήκα!Πράγματι τα γατάκια σας είναι όλα πανέμορφα και το καθένα ξεχωριστό απορώ γιατί δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ράτσα με τέτοια ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Ελένη Άνση: #1.674 27-11-08 12:40 Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2551(1).jpg 213,1 KB · Εμφανίσεις: 34 DSCF2554.jpg 199,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #1.675 27-11-08 12:56 Χμ...Χρησιμοποιησες καμια λιχουδια;Πολυ ωραιες φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η gatouni έγραψε: #1.676 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Ελένη τα στούμπωσες στην κροκέτα τα λουλουδάκια. Κουκλίτσα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.677 27-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Μήπως "παίζει" laser πάνω στο τραπεζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Κείρα έγραψε: #1.678 27-11-08 13:17 Έχει και κανα χρυσόψαρο το βάζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Μυρτω4038: #1.679 27-11-08 13:32 Ψεκασες με κατνιπ τα τριανταφυλλα? Εγω αυτο θα εκανα Τελειες φωτο Ελενη!Μπραβο. Και το μοντελο, φυσικα κουκλιτσα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η vikoulini: #1.680 27-11-08 14:15 Στην πρώτη φωτό υπαρχει σίγουρα κρυμμένη λιχουδιά ανάμεσα στα ροδοπέταλα!! Καλά Ελένη η γάτα σου είναι άπαιχτη σε όλες τις φώτος που βάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι είναι το χαρακτηριστικό ύφος..''τι θες και με ενοχλείς πάλι;Πριν λίγο με πήρες αγκαλιά,δεν μπορώ να έχω μια στιγμή ηρεμίας;''Επίσης να πω οτι αυτό είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε κεραμιδόγατο Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Αυτό το ύφος το γνωρίζω πολύ καλά Και αν δεις στο αβαταρ μου θα δεις τα χρώματα του Φριξούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μαρία Γάτσιου: #1.670 27-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Αυτό το ύφος το γνωρίζω πολύ καλά Και αν δεις στο αβαταρ μου θα δεις τα χρώματα του Φριξούλη Click για ανάπτυξη... Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:10 Η aalyah έγραψε: #1.671 27-11-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος Click για ανάπτυξη... Ηταν ο γλυκούλης μου ήταν. Πανέμορφος, γλυκίτατος, τζαναμπέτης και τεράστιος!!! Το μωρό μου το γλυκό να είναι καλά όπου και νά'ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Ελένη Άνση: #1.672 27-11-08 00:46 Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #1.673 27-11-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Click για ανάπτυξη... Αχ χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια της έχω τρομερή αδυναμία και επειδή σπάνια βρίσκω άτομα που να την εκτιμούν(λόγω ράτσας...)νιώθω πολύ χαρούμενη που σας βρήκα!Πράγματι τα γατάκια σας είναι όλα πανέμορφα και το καθένα ξεχωριστό απορώ γιατί δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ράτσα με τέτοια ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Ελένη Άνση: #1.674 27-11-08 12:40 Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2551(1).jpg 213,1 KB · Εμφανίσεις: 34 DSCF2554.jpg 199,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #1.675 27-11-08 12:56 Χμ...Χρησιμοποιησες καμια λιχουδια;Πολυ ωραιες φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η gatouni έγραψε: #1.676 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Ελένη τα στούμπωσες στην κροκέτα τα λουλουδάκια. Κουκλίτσα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.677 27-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Μήπως "παίζει" laser πάνω στο τραπεζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Κείρα έγραψε: #1.678 27-11-08 13:17 Έχει και κανα χρυσόψαρο το βάζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Μυρτω4038: #1.679 27-11-08 13:32 Ψεκασες με κατνιπ τα τριανταφυλλα? Εγω αυτο θα εκανα Τελειες φωτο Ελενη!Μπραβο. Και το μοντελο, φυσικα κουκλιτσα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η vikoulini: #1.680 27-11-08 14:15 Στην πρώτη φωτό υπαρχει σίγουρα κρυμμένη λιχουδιά ανάμεσα στα ροδοπέταλα!! Καλά Ελένη η γάτα σου είναι άπαιχτη σε όλες τις φώτος που βάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Αυτό το ύφος το γνωρίζω πολύ καλά Και αν δεις στο αβαταρ μου θα δεις τα χρώματα του Φριξούλη Click για ανάπτυξη... Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:10 Η aalyah έγραψε: #1.671 27-11-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος Click για ανάπτυξη... Ηταν ο γλυκούλης μου ήταν. Πανέμορφος, γλυκίτατος, τζαναμπέτης και τεράστιος!!! Το μωρό μου το γλυκό να είναι καλά όπου και νά'ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Ελένη Άνση: #1.672 27-11-08 00:46 Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #1.673 27-11-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Click για ανάπτυξη... Αχ χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια της έχω τρομερή αδυναμία και επειδή σπάνια βρίσκω άτομα που να την εκτιμούν(λόγω ράτσας...)νιώθω πολύ χαρούμενη που σας βρήκα!Πράγματι τα γατάκια σας είναι όλα πανέμορφα και το καθένα ξεχωριστό απορώ γιατί δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ράτσα με τέτοια ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Ελένη Άνση: #1.674 27-11-08 12:40 Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2551(1).jpg 213,1 KB · Εμφανίσεις: 34 DSCF2554.jpg 199,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #1.675 27-11-08 12:56 Χμ...Χρησιμοποιησες καμια λιχουδια;Πολυ ωραιες φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η gatouni έγραψε: #1.676 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Ελένη τα στούμπωσες στην κροκέτα τα λουλουδάκια. Κουκλίτσα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.677 27-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Μήπως "παίζει" laser πάνω στο τραπεζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Κείρα έγραψε: #1.678 27-11-08 13:17 Έχει και κανα χρυσόψαρο το βάζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Μυρτω4038: #1.679 27-11-08 13:32 Ψεκασες με κατνιπ τα τριανταφυλλα? Εγω αυτο θα εκανα Τελειες φωτο Ελενη!Μπραβο. Και το μοντελο, φυσικα κουκλιτσα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η vikoulini: #1.680 27-11-08 14:15 Στην πρώτη φωτό υπαρχει σίγουρα κρυμμένη λιχουδιά ανάμεσα στα ροδοπέταλα!! Καλά Ελένη η γάτα σου είναι άπαιχτη σε όλες τις φώτος που βάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος Click για ανάπτυξη... Ηταν ο γλυκούλης μου ήταν. Πανέμορφος, γλυκίτατος, τζαναμπέτης και τεράστιος!!! Το μωρό μου το γλυκό να είναι καλά όπου και νά'ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Ελένη Άνση: #1.672 27-11-08 00:46 Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #1.673 27-11-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Click για ανάπτυξη... Αχ χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια της έχω τρομερή αδυναμία και επειδή σπάνια βρίσκω άτομα που να την εκτιμούν(λόγω ράτσας...)νιώθω πολύ χαρούμενη που σας βρήκα!Πράγματι τα γατάκια σας είναι όλα πανέμορφα και το καθένα ξεχωριστό απορώ γιατί δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ράτσα με τέτοια ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Ελένη Άνση: #1.674 27-11-08 12:40 Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2551(1).jpg 213,1 KB · Εμφανίσεις: 34 DSCF2554.jpg 199,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #1.675 27-11-08 12:56 Χμ...Χρησιμοποιησες καμια λιχουδια;Πολυ ωραιες φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η gatouni έγραψε: #1.676 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Ελένη τα στούμπωσες στην κροκέτα τα λουλουδάκια. Κουκλίτσα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.677 27-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Μήπως "παίζει" laser πάνω στο τραπεζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Κείρα έγραψε: #1.678 27-11-08 13:17 Έχει και κανα χρυσόψαρο το βάζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Μυρτω4038: #1.679 27-11-08 13:32 Ψεκασες με κατνιπ τα τριανταφυλλα? Εγω αυτο θα εκανα Τελειες φωτο Ελενη!Μπραβο. Και το μοντελο, φυσικα κουκλιτσα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η vikoulini: #1.680 27-11-08 14:15 Στην πρώτη φωτό υπαρχει σίγουρα κρυμμένη λιχουδιά ανάμεσα στα ροδοπέταλα!! Καλά Ελένη η γάτα σου είναι άπαιχτη σε όλες τις φώτος που βάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 11:39 Η Μαρία Γάτσιου: #1.673 27-11-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Click για ανάπτυξη... Αχ χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια της έχω τρομερή αδυναμία και επειδή σπάνια βρίσκω άτομα που να την εκτιμούν(λόγω ράτσας...)νιώθω πολύ χαρούμενη που σας βρήκα!Πράγματι τα γατάκια σας είναι όλα πανέμορφα και το καθένα ξεχωριστό απορώ γιατί δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ράτσα με τέτοια ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Ελένη Άνση: #1.674 27-11-08 12:40 Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2551(1).jpg 213,1 KB · Εμφανίσεις: 34 DSCF2554.jpg 199,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #1.675 27-11-08 12:56 Χμ...Χρησιμοποιησες καμια λιχουδια;Πολυ ωραιες φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η gatouni έγραψε: #1.676 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Ελένη τα στούμπωσες στην κροκέτα τα λουλουδάκια. Κουκλίτσα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.677 27-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Μήπως "παίζει" laser πάνω στο τραπεζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Κείρα έγραψε: #1.678 27-11-08 13:17 Έχει και κανα χρυσόψαρο το βάζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Μυρτω4038: #1.679 27-11-08 13:32 Ψεκασες με κατνιπ τα τριανταφυλλα? Εγω αυτο θα εκανα Τελειες φωτο Ελενη!Μπραβο. Και το μοντελο, φυσικα κουκλιτσα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η vikoulini: #1.680 27-11-08 14:15 Στην πρώτη φωτό υπαρχει σίγουρα κρυμμένη λιχουδιά ανάμεσα στα ροδοπέταλα!! Καλά Ελένη η γάτα σου είναι άπαιχτη σε όλες τις φώτος που βάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!! Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!! Click για ανάπτυξη... Αχ χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια της έχω τρομερή αδυναμία και επειδή σπάνια βρίσκω άτομα που να την εκτιμούν(λόγω ράτσας...)νιώθω πολύ χαρούμενη που σας βρήκα!Πράγματι τα γατάκια σας είναι όλα πανέμορφα και το καθένα ξεχωριστό απορώ γιατί δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ράτσα με τέτοια ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Ελένη Άνση: #1.674 27-11-08 12:40 Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF2551(1).jpg 213,1 KB · Εμφανίσεις: 34 DSCF2554.jpg 199,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #1.675 27-11-08 12:56 Χμ...Χρησιμοποιησες καμια λιχουδια;Πολυ ωραιες φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η gatouni έγραψε: #1.676 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Ελένη τα στούμπωσες στην κροκέτα τα λουλουδάκια. Κουκλίτσα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.677 27-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Μήπως "παίζει" laser πάνω στο τραπεζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Κείρα έγραψε: #1.678 27-11-08 13:17 Έχει και κανα χρυσόψαρο το βάζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Μυρτω4038: #1.679 27-11-08 13:32 Ψεκασες με κατνιπ τα τριανταφυλλα? Εγω αυτο θα εκανα Τελειες φωτο Ελενη!Μπραβο. Και το μοντελο, φυσικα κουκλιτσα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η vikoulini: #1.680 27-11-08 14:15 Στην πρώτη φωτό υπαρχει σίγουρα κρυμμένη λιχουδιά ανάμεσα στα ροδοπέταλα!! Καλά Ελένη η γάτα σου είναι άπαιχτη σε όλες τις φώτος που βάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #1.675 27-11-08 12:56 Χμ...Χρησιμοποιησες καμια λιχουδια;Πολυ ωραιες φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η gatouni έγραψε: #1.676 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Ελένη τα στούμπωσες στην κροκέτα τα λουλουδάκια. Κουκλίτσα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.677 27-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Μήπως "παίζει" laser πάνω στο τραπεζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Κείρα έγραψε: #1.678 27-11-08 13:17 Έχει και κανα χρυσόψαρο το βάζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Μυρτω4038: #1.679 27-11-08 13:32 Ψεκασες με κατνιπ τα τριανταφυλλα? Εγω αυτο θα εκανα Τελειες φωτο Ελενη!Μπραβο. Και το μοντελο, φυσικα κουκλιτσα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η vikoulini: #1.680 27-11-08 14:15 Στην πρώτη φωτό υπαρχει σίγουρα κρυμμένη λιχουδιά ανάμεσα στα ροδοπέταλα!! Καλά Ελένη η γάτα σου είναι άπαιχτη σε όλες τις φώτος που βάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμ...Χρησιμοποιησες καμια λιχουδια;Πολυ ωραιες φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η gatouni έγραψε: #1.676 27-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Ελένη τα στούμπωσες στην κροκέτα τα λουλουδάκια. Κουκλίτσα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.677 27-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Μήπως "παίζει" laser πάνω στο τραπεζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Κείρα έγραψε: #1.678 27-11-08 13:17 Έχει και κανα χρυσόψαρο το βάζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Μυρτω4038: #1.679 27-11-08 13:32 Ψεκασες με κατνιπ τα τριανταφυλλα? Εγω αυτο θα εκανα Τελειες φωτο Ελενη!Μπραβο. Και το μοντελο, φυσικα κουκλιτσα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η vikoulini: #1.680 27-11-08 14:15 Στην πρώτη φωτό υπαρχει σίγουρα κρυμμένη λιχουδιά ανάμεσα στα ροδοπέταλα!! Καλά Ελένη η γάτα σου είναι άπαιχτη σε όλες τις φώτος που βάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτσε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Ελένη τα στούμπωσες στην κροκέτα τα λουλουδάκια. Κουκλίτσα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η stellak έγραψε: #1.677 27-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Μήπως "παίζει" laser πάνω στο τραπεζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Κείρα έγραψε: #1.678 27-11-08 13:17 Έχει και κανα χρυσόψαρο το βάζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Μυρτω4038: #1.679 27-11-08 13:32 Ψεκασες με κατνιπ τα τριανταφυλλα? Εγω αυτο θα εκανα Τελειες φωτο Ελενη!Μπραβο. Και το μοντελο, φυσικα κουκλιτσα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η vikoulini: #1.680 27-11-08 14:15 Στην πρώτη φωτό υπαρχει σίγουρα κρυμμένη λιχουδιά ανάμεσα στα ροδοπέταλα!! Καλά Ελένη η γάτα σου είναι άπαιχτη σε όλες τις φώτος που βάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς Click για ανάπτυξη... Μήπως "παίζει" laser πάνω στο τραπεζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Κείρα έγραψε: #1.678 27-11-08 13:17 Έχει και κανα χρυσόψαρο το βάζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Μυρτω4038: #1.679 27-11-08 13:32 Ψεκασες με κατνιπ τα τριανταφυλλα? Εγω αυτο θα εκανα Τελειες φωτο Ελενη!Μπραβο. Και το μοντελο, φυσικα κουκλιτσα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η vikoulini: #1.680 27-11-08 14:15 Στην πρώτη φωτό υπαρχει σίγουρα κρυμμένη λιχουδιά ανάμεσα στα ροδοπέταλα!! Καλά Ελένη η γάτα σου είναι άπαιχτη σε όλες τις φώτος που βάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχει και κανα χρυσόψαρο το βάζο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Μυρτω4038: #1.679 27-11-08 13:32 Ψεκασες με κατνιπ τα τριανταφυλλα? Εγω αυτο θα εκανα Τελειες φωτο Ελενη!Μπραβο. Και το μοντελο, φυσικα κουκλιτσα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η vikoulini: #1.680 27-11-08 14:15 Στην πρώτη φωτό υπαρχει σίγουρα κρυμμένη λιχουδιά ανάμεσα στα ροδοπέταλα!! Καλά Ελένη η γάτα σου είναι άπαιχτη σε όλες τις φώτος που βάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ψεκασες με κατνιπ τα τριανταφυλλα? Εγω αυτο θα εκανα Τελειες φωτο Ελενη!Μπραβο. Και το μοντελο, φυσικα κουκλιτσα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vikoulini Νεοφερμένο μέλος Η vikoulini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Η vikoulini: #1.680 27-11-08 14:15 Στην πρώτη φωτό υπαρχει σίγουρα κρυμμένη λιχουδιά ανάμεσα στα ροδοπέταλα!! Καλά Ελένη η γάτα σου είναι άπαιχτη σε όλες τις φώτος που βάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στην πρώτη φωτό υπαρχει σίγουρα κρυμμένη λιχουδιά ανάμεσα στα ροδοπέταλα!! Καλά Ελένη η γάτα σου είναι άπαιχτη σε όλες τις φώτος που βάζεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.