Κεραμιδό-maniacs

Ήρθαμε κι εμείς στο club Μεσκάλ, Χούλιο και Γκριζαμπέλλα είμαστε κι εμείς Κεραμιδόγατα:P
Αχ Ελένη Π κάνε την στείρωση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έτσι είχε μείνει έγκυος και μία δική μου γατούλα παλιότερα....:/:
Καλώς τα καλά τα παιδιά, βάλε φωτογραφίες παιδί μου, να δει ο κόσμος τί κουκλιά έχεις:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να μπω και εγώ στο κλαμπ σας;Η γατούλα μου η Τιτίκα είναι 11 χρονών το μωρό μου και είναι κεραμιδόγατο και κουκλίτσα παρά τα χρονάκια της...ελπίζω να συμφωνείτε.:)
3062130356_733754db7e.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φυσικά και συμφωνούμε και έχει και πανέμορφα πράσινα ματάκια η κούκλα σου! :up:

Φυσικά και συμφωνούμε και έχει και πανέμορφα πράσινα ματάκια η κούκλα σου! :up:
Καλ'ως σας βρήκα τότε:)

Να μπω και εγώ στο κλαμπ σας;Η γατούλα μου η Τιτίκα είναι 11 χρονών το μωρό μου και είναι κεραμιδόγατο και κουκλίτσα παρά τα χρονάκια της...ελπίζω να συμφωνείτε.:)
3062130356_733754db7e.jpg

Καλως ηρθες Μαρια στην κεραμιδοπαρεα μας:hello:
Η Τιτικα πραγματικα πανεμορφη:kiss::inlove:.Εχει γαλανα ματακια η εγω τα βλεπω ετσι?;)
Τελικα κατεληξα οτι τα κεραμιδακια ειναι η ωραιοτερη ρατσα γιατι εχει απιστευτη ποικιλια και πολυ ωραιους χρωματικους συνδυασμους!;):up::up:

Καλως ηρθες Μαρια στην κεραμιδοπαρεα μας:hello:
Η Τιτικα πραγματικα πανεμορφη:kiss::inlove:.Εχει γαλανα ματακια η εγω τα βλεπω ετσι?;)
Τελικα κατεληξα οτι τα κεραμιδακια ειναι η ωραιοτερη ρατσα γιατι εχει απιστευτη ποικιλια και πολυ ωραιους χρωματικους συνδυασμους!;):up::up:
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια,νόμιζα οτι εγώ σαν κουκουβάγια την βλέπω όμορφη:/:τα ματάκια της είναι πράσινα ίσως στη φωτογραφία να μην φαίνονται και πολύ καλά.Εδώ όλοι έχουν χάσει τα μυαλά τους με το μικρό που είναι περσικό και δεν εκτιμούν την ομορφιά της:mad:εμένα μου φαίνεται η πιο όμορφη γατούλα του κόσμου την έχω από τα 11 μου και μεγάλωσα μαζί της,την λατρεύω:inlove::inlove:

Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια,νόμιζα οτι εγώ σαν κουκουβάγια την βλέπω όμορφη:/:τα ματάκια της είναι πράσινα ίσως στη φωτογραφία να μην φαίνονται και πολύ καλά.Εδώ όλοι έχουν χάσει τα μυαλά τους με το μικρό που είναι περσικό και δεν εκτιμούν την ομορφιά της:mad:εμένα μου φαίνεται η πιο όμορφη γατούλα του κόσμου την έχω από τα 11 μου και μεγάλωσα μαζί της,την λατρεύω:inlove::inlove:

H Τιτίκα σου είναι μια σκέτη κούκλα και να μην σε κάνει η συμπεριφορά μερικών μερικών να φοβηθείς οτι είσαι η μαμα κουκουβάγια. Είναι κούκλα! Εγώ δε πάλι μπορώ να πω οτι την βλέπω σαν....θεία κουκουβάγια (:lol:) μιας και ο Φριξούλης μου ειχε ίδια χρώματα και μορφολογία (ως προς τα σχέδια στην γούνα) και στην φωτό στην υπογραφή σου μπορώ να πω και ίδιο ύφος :P:lol:

H Τιτίκα σου είναι μια σκέτη κούκλα και να μην σε κάνει η συμπεριφορά μερικών μερικών να φοβηθείς οτι είσαι η μαμα κουκουβάγια. Είναι κούκλα! Εγώ δε πάλι μπορώ να πω οτι την βλέπω σαν....θεία κουκουβάγια (:lol:) μιας και ο Φριξούλης μου ειχε ίδια χρώματα και μορφολογία (ως προς τα σχέδια στην γούνα) και στην φωτό στην υπογραφή σου μπορώ να πω και ίδιο ύφος :P:lol:
Ναι είναι το χαρακτηριστικό ύφος..''τι θες και με ενοχλείς πάλι;Πριν λίγο με πήρες αγκαλιά,δεν μπορώ να έχω μια στιγμή ηρεμίας;'':lol::lol:Επίσης να πω οτι αυτό είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε κεραμιδόγατο

Ναι είναι το χαρακτηριστικό ύφος..''τι θες και με ενοχλείς πάλι;Πριν λίγο με πήρες αγκαλιά,δεν μπορώ να έχω μια στιγμή ηρεμίας;'':lol::lol:Επίσης να πω οτι αυτό είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε κεραμιδόγατο

Ναι ναι! Αυτό το ύφος το γνωρίζω πολύ καλά :lol::lol::lol:

Και αν δεις στο αβαταρ μου θα δεις τα χρώματα του Φριξούλη ;)

Ναι ναι! Αυτό το ύφος το γνωρίζω πολύ καλά :lol::lol::lol:

Και αν δεις στο αβαταρ μου θα δεις τα χρώματα του Φριξούλη ;)
Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος:up:

Ναι τον έχω δει πολύ όμορφος γάτος:up:

Ηταν ο γλυκούλης μου ήταν. Πανέμορφος, γλυκίτατος, τζαναμπέτης και τεράστιος!!! :blink::blink::lol:

Το μωρό μου το γλυκό να είναι καλά όπου και νά'ναι.

Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!!:):) Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!!:up:

Μαρία, καλώς όρισες στη "Λέσχη" των κεραμιδόγατων. Ασφαλώς και είναι η ράτσα, που δεν σε κάνει να πλήξεις, αφού κανένα γατάκι δεν μοιάζει με το άλλο, και η Τιτίκα σου είναι χαρακτηριστικό καταπληκτικό δείγμα. Απίθανη είναι!!!:):) Να μας βάζεις συχνά φωτογραφίες της και να μας λες τα νέα της, τέτοια γάτα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής!!:up:
Αχ χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια της έχω τρομερή αδυναμία και επειδή σπάνια βρίσκω άτομα που να την εκτιμούν(λόγω ράτσας...:mad:)νιώθω πολύ χαρούμενη που σας βρήκα!Πράγματι τα γατάκια σας είναι όλα πανέμορφα και το καθένα ξεχωριστό απορώ γιατί δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ράτσα με τέτοια ποικιλία:happy:

Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτ:inlove::inlove:σε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα:lol::lol::lol::lol: όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς:D

Συνημμένα

• DSCF2551(1).jpg
    DSCF2551(1).jpg
    213,1 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSCF2554.jpg
    DSCF2554.jpg
    199,9 KB · Εμφανίσεις: 33
Χμ...Χρησιμοποιησες καμια λιχουδια;Πολυ ωραιες φωτο!

Δεν είναι ακριβοπληρωμένα, είναι όμως .....ακριβά τα κεραμιδάκια μας. Ίδού, η ακριβή μου Μπασσέτ:inlove::inlove:σε ρομαντική φωτογραφία. Η φωτο ελήφθη με τρυκ!!!! Moukelis, η μαθήτρια ξεπέρασε τη δασκάλα:lol::lol::lol::lol: όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς:D
Τι έγινε Ελένη τα στούμπωσες στην κροκέτα τα λουλουδάκια:lol::lol:. Κουκλίτσα είναι.

όποιος βρει το τρυκ, κερδίζει αυτοπάτουσο (κατά το αυτόγραφο) της Μπάσσυς:D

Μήπως "παίζει" laser πάνω στο τραπεζάκι;;;:hmm::rolleyes:

Έχει και κανα χρυσόψαρο το βάζο;:lol: :lol: :lol:

Ψεκασες με κατνιπ τα τριανταφυλλα?:blink: Εγω αυτο θα εκανα;):lol:
Τελειες φωτο Ελενη!:up:Μπραβο. :D
Και το μοντελο, φυσικα κουκλιτσα!:kiss::inlove:

Στην πρώτη φωτό υπαρχει σίγουρα κρυμμένη λιχουδιά ανάμεσα στα ροδοπέταλα!! Καλά Ελένη η γάτα σου είναι άπαιχτη σε όλες τις φώτος που βάζεις!!! :up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back