Κεραμιδό-maniacs

Κορίτσια, όλες κερδίσατε!!!!!!!!:up::up::up::up:Έχωσα μια κροκέτα μέσα στα φύλλα του τριαντάφυλλου, δεν πλησίαζε αλλιώς, η άτιμη!!:lol::lol:Είναι ρομαντική, όμως, κάθεται με τις ώρες πάνω στο ψηλότερο σκαλί του ονυχοδρόμιου και ρομαντζάρει το ηλιοβασίλεμα ή την πανσέληνο!! Αλήθεια!!!:D Τα πρωινά δεν κάθεται ποτέ:|:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θα το πιστεψετε τι εκανε ο τρελοΑρουλης μου σημερα.Μπηκε μες το πλυντηριο ρουχων.:blink:Απο καιρο, οποτε δουλευε το πλυντηριο, πηγαινε και το κοιτουσε,μαλλον του εκανε μεγαλη εντυπωση.;)Και σημερα που βρηκε ανοιχτη την πορτα μπηκε μεσα να το εξερευνησει.:blink:
Ιδου η αποδειξη, βαβαια κουνημενη η φωτο γιατι τον πετυχα την ωρα που εβγαινε απο μεσα!:blink:;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 27-11 Α.jpg
    27-11 Α.jpg
    71,6 KB · Εμφανίσεις: 35
Δεν θα το πιστεψετε τι εκανε ο τρελοΑρουλης μου σημερα.Μπηκε μες το πλυντηριο ρουχων.:blink:Απο καιρο, οποτε δουλευε το πλυντηριο, πηγαινε και το κοιτουσε,μαλλον του εκανε μεγαλη εντυπωση.;)Και σημερα που βρηκε ανοιχτη την πορτα μπηκε μεσα να το εξερευνησει.:blink:
Ιδου η αποδειξη, βαβαια κουνημενη η φωτο γιατι τον πετυχα την ωρα που εβγαινε απο μεσα!:blink:;)
:lol::lol::lol:Αν είναι δυνατόν τι σκαρφίζονται και κάνουν...η δικιά μου ακούει το πλυντήριο και εξαφανίζεται

:lol::lol::lol:Αν είναι δυνατόν τι σκαρφίζονται και κάνουν...η δικιά μου ακούει το πλυντήριο και εξαφανίζεται
η δικια μου η μιτσουκο(χαιδευτικο απο μιτσι)περιμενε να τελειωσει για να μπει,της αρεσε που ηταν ζεστο και μυριζε σουπλιν.:blink:βεβαια πριν βαλουμε πλυντηριο κοιταγαμε για σιγουρια:lol:,τ αλλα δυο εξαφανιζοντουσαν και με το πλυντηριο και με τη σκουπα:lol: τρομερο γελιο(ευχομαι και σαν αγγελουδια να διασκεδαζουν και να ειναι ευτυχισμενα οσο ηταν μαζι μου:bye::bye::bye:

η δικια μου η μιτσουκο(χαιδευτικο απο μιτσι)περιμενε να τελειωσει για να μπει,της αρεσε που ηταν ζεστο και μυριζε σουπλιν.:blink:βεβαια πριν βαλουμε πλυντηριο κοιταγαμε για σιγουρια:lol:,τ αλλα δυο εξαφανιζοντουσαν και με το πλυντηριο και με τη σκουπα:lol: τρομερο γελιο(ευχομαι και σαν αγγελουδια να διασκεδαζουν και να ειναι ευτυχισμενα οσο ηταν μαζι μου:bye::bye::bye:
και μιας και μιλαμε για τα ζουζουνια μας και τα καινουργια μου μικρα απ
αυριο θα πανε στην καινουργια οικογενεια τους(το αποφασισανε λιγο πιο νωρις γιατι θελουν να ειναι μαζι να στολισουν το χριστουγενιατικο δεντρο)καλο ετσι?

Ιδού, η ακριβή μου Μπασσέτ:inlove::inlove:σε ρομαντική φωτογραφία.
Σαν άλλη Βαλιντέ Σουλτάνα στο σαράι, τρώει τις κροκέτες της μόνο αρωματισμένες με ροδόνερο και μάλιστα από τριαντάφυλλα κήπου, παρακαλώ! Μπράβο Μπάχχχχχυ! (το μάθαμε κι εμείς, αμ' πώς!) ;):lol::lol::lol:

Δεν θα το πιστεψετε τι εκανε ο τρελοΑρουλης μου σημερα.Μπηκε μες το πλυντηριο ρουχων.
Κι ο μουρλο-Beeb το χαλβαδιάζει το πλυντήριο! Το κόλπο είναι πάντα να το ελέγχεις πριν το βάλεις μπρος... :rolleyes:

Αρούλη και Beeb, με απογοητεύετε!! Εγώ αυτό το μηχάνημα το έχω εξερευνήσει από μικρή (εξ ου και η φωτογραφία) :P. Τώρα, αρκούμαι να ελέγχω αν λειτουργεί σωστά, αν στροφάρει απ'τη σωστή μεριά, αν κάνει πλιτς πλιτς το νεράκι ή, αν πλύθηκαν καλά τα ρούχα. Κι αυτό, γιατί παραμεγάλωσα και ,μέχρι να πάρω φόρα να χωθώ μέσα με ωραίο στυλ, με παίρνει χαμπάρι η μαμά και με διώχνει:(:(
Μπασσέτ

Συνημμένα

• DSCF1470.jpg
    DSCF1470.jpg
    132 KB · Εμφανίσεις: 35
Αρούλη και Beeb, με απογοητεύετε!!
Αχ, Μπάχχχυ μου, Μπάχχχχυ, Μπάχχχχυ μου, των ομματιών μου Μπάχχχχυ, δεν φταίω εγώ. Φταίει το δίποδό μου που γινάτι-αμανάτι το έβαλε να με καταντήσει ΜΠΟΥΛΗ!
Όμως αντιστέκομαι!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Beeb ελ τορεαδόρ :cool::lol:

Xα!!!!Κι εγω οταν ημουν μικρη χωνομουν συνεχεια στο πληντυριο και ειδικα το καλοκαιρι!!Τωρα που κανει κρυο απλως το επιβλεπω(οπως η φιλη μου η Μπασσυ)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά όλων σας έχουν μπει στο πλυντήριο;;:lol:Εμένα η δικιά μου ούτε να το φτύσει μόνο όταν δεν λειτουργεί το χρησιμοποιεί για να ξαπλώνει

Βρε κεραμιδομάνες, ούτε μια βδομάδα δεν έλειψα και βρήκα καταιγισμό!! Τι Αρούληδες αραχτούς (απίστευτη αυτή η φωτογραφία Νίκη:up:), τι μούτζες απανωτές, τι γάτες πλυντηριάτες!!
Άξιες, άξιες, συνεχίστε έτσι!

Σήμερα σας φέρνω κάτι διαφορετικό: θαυμάστε βασιλικά κεραμιδάκια που ανατρέπουν εντελώς τα στερεότυπα περί κεραμιδίσιας ζωής μια και βασιλεύουν... στις Βερσαλλίες!!:blink:
Οι αχανείς κήποι των Βερσαλλιών λοιπόν, κατοικούνται από τα πιο όμορφα και πιο καλοζωισμένα κεραμιδόγατα που έχω δει ποτέ (σίγουρα θα τα φροντίζουν κάποιοι γιατί ήταν όλα τους αφράτα, γυαλιστερά και πάρα πολύ φιλικά).

Θαυμάστε κεραμιδόγατα σε στυλ Lοuis quatorze: :P

Συνημμένα

• DSCN2445.JPG
    DSCN2445.JPG
    176,6 KB · Εμφανίσεις: 35
  • DSCN2446.JPG
    DSCN2446.JPG
    150,8 KB · Εμφανίσεις: 41
  • DSCN2454.JPG
    DSCN2454.JPG
    153,4 KB · Εμφανίσεις: 36
  • DSCN2448.JPG
    DSCN2448.JPG
    144,5 KB · Εμφανίσεις: 37
Οι αχανείς κήποι των Βερσαλλιών λοιπόν, κατοικούνται από τα πιο όμορφα και πιο καλοζωισμένα κεραμιδόγατα που έχω δει ποτέ (σίγουρα θα τα φροντίζουν κάποιοι γιατί ήταν όλα τους αφράτα, γυαλιστερά και πάρα πολύ φιλικά).

Τι όμορφα chaton-ια μας έφερες! Δεν πιστεύω να έχωσες κανένα σε καμιά τσέπη και να έγινες τρίτεκνη:D Καλως ήρθες, μπάι δε γουέι!

Βρε κεραμιδομάνες, ούτε μια βδομάδα δεν έλειψα και βρήκα καταιγισμό!! Τι Αρούληδες αραχτούς (απίστευτη αυτή η φωτογραφία Νίκη:up:), τι μούτζες απανωτές, τι γάτες πλυντηριάτες!!
Άξιες, άξιες, συνεχίστε έτσι!

Σήμερα σας φέρνω κάτι διαφορετικό: θαυμάστε βασιλικά κεραμιδάκια που ανατρέπουν εντελώς τα στερεότυπα περί κεραμιδίσιας ζωής μια και βασιλεύουν... στις Βερσαλλίες!!:blink:

Ψυχούλες μου τι όμορφα και γυαλιστερά που είναι:)Εμένα πιο πολύ μου αρέσει το πρώτο,το γκριζάκι είναι για πολύ ζούληγμα,σκέτο κουκλί:inlove:

Εγώ πάλι εκείνο το ασπρόμαυρο που είναι τροφαντό τροφαντό και σαν κιοφτεδάκι το άρπαζα άνετότατα και το έβαζα στην τσέπη! Καλέ τι μωρούδι είναι αυτό!!! Αχ εμένα μ'αρέσουν τα τροφαντούδια!! Μ'αρέσουν πολύ πολύ!! :inlove:

Κυρία ΣΜ μας καλως ήρθατε :D

Ωστε στας Βερσαλλίας λοιπον!!!
:DΑκόμα και τα γατονια Louis XIV οταν πλησιαζουν την Αλίκη ξυριζουν το μισό τους μουσάκι.:lol:
Καλώς μας ήρθες

Καλώς σας βρήκα, μουρλογατούδες!!:hello: Μου λείψατε:P

Δεν πιστεύω να έχωσες κανένα σε καμιά τσέπη και να έγινες τρίτεκνη:D
Λες να μην το σκέφτηκα;:rolleyes: Αλλά εδώ που τα λέμε, σκέψου πώς θα τους φαινόταν να βρεθούν ξαφνικά απ'τα ανάκτορα στην Κυψέλη :lol::lol:

Ακόμα και τα γατονια Louis XIV οταν πλησιαζουν την Αλίκη ξυριζουν το μισό τους μουσάκι.:lol:
Καλά, αυτό κι εμείς τρελαθήκαμε όταν το είδαμε!! Ήταν και το πιο χαδιάρικο απ' όλα, το είχα πάρει αγκαλιά και με ξεκολλήσανε με το ζόρι...

:blink:Ωστε στας Βερσαλιας ησασταν, αγαπητη μας Aretha.:D:D:D
Και τα βασιλικα γατονια υπεροχα:up: και τροφαντα,τροφαντα!;)
Για να μην πω οτι ειναι πιο χοντρα και απο την Μυρτουλα:blink:;)

Αυτό που χαίρομαι στα γατιά είναι πως έχουν όλα ίδια και ενιαία διεθνή πολιτική: το νιαούρισμα, το χουρχούρισμα, οι κουτουλιές, η ουρά-κατάρτι, το τρίψιμο στα πόδια είναι γλώσσα που περνάει παντού!
Εγώ Γαλλίδες γάτες δεν γνώρισα ακόμα, όμως έχω συνεννοηθεί μια χαρά με Γερμανίδες βαλκυρίες, Αυστριακές χωριατοπούλες και Ολλανδέζες γαλατούδες!
Καλώς μας ήρθες από τα εξωτερικά, mademoiselle Aretha! Εκκρεμεί... ένα ταξιδάκι ακόμα... :cool::cool::cool:;):D

Καλά, αυτό κι εμείς τρελαθήκαμε όταν το είδαμε!! Ήταν και το πιο χαδιάρικο απ' όλα, το είχα πάρει αγκαλιά και με ξεκολλήσανε με το ζόρι...

Τα στρουμπουλά είναι του χαδιού τελικά! Γι'αυτο τα λατρέυω!! Αχ και δεν το ζούλαρες το ζουζούνι!!! Να το κάναμε ελληνάκι να το ζουλούσαμε ομαδικώς!! :P

Στην φωτό δε που φαίνεται ο πωπός!! Τι να πω δηλαδή!! Στρογγυλός στρογγυλός!! :lol::lol::lol:

:blink:Ωστε στας Βερσαλιας ησασταν, αγαπητη μας Aretha.:D:D:D
Στο Παρίσι ήμουν, πήγαμε απλώς μια εκδρομούλα και μέχρι τις Βερσαλλίες (εκτελώντας το χρέος μας ως καλοί τουρίστες):P

Στους δρόμους του Παρισιού είδα και πάρα πολλά στένσιλ με γατούλες, να δύο:

Συνημμένα

• DSCN2429.JPG
    DSCN2429.JPG
    99,3 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSCN2680.JPG
    DSCN2680.JPG
    143,9 KB · Εμφανίσεις: 26

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back