Κεραμιδό-maniacs

Καλέ, μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου :lol:
Tip: το ιδανικότερο σημείο για την εν λόγω δραστηριότητα (αυξημένου βαθμού δυσκολίας όμως, για δυνατούς λύτες) είναι η κοιλίτσα. Γυρνάς το γατί τ' ανάσκελα και χώνεις μούρη πριν προλάβει να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. :P

Ναι θα συμφωνησω οτι αυτη ειναι και η καλυτερη τεχνικη και το πιο απολαυστικο σημειο!:blink:Οσο για τον βαθμο δυσκολιας με τον Αρουλη ειναι πανευκολο,αλλα με την Μυρτουλα ειναι για πολυ δυνατους λυτες!;):lol:
Τι λεει η ειδημων παμω στο θεμα?:hmm:;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι θα συμφωνησω οτι αυτη ειναι και η καλυτερη τεχνικη και το πιο απολαυστικο σημειο!:blink:Οσο για τον βαθμο δυσκολιας με τον Αρουλη ειναι πανευκολο,αλλα με την Μυρτουλα ειναι για πολυ δυνατους λυτες!;):lol:
Τι λεει η ειδημων παμω στο θεμα?:hmm:;)
Ώστε η κυρία Μυρτούλα μας δεν ανέχετει τα κοιλιόφιλα; Κακώωωωως, πολύ κακώωωωωωωως:down::down:Δεν ξέρεις τί χάνεις βρε Μυρτώ (και η μαμά σου μαζί:(). Νάσαι καλά Αρούλη αγόρι μου:up::up::up:Ευτυχώς, ένα γατί έχω, κι αυτό είναι πολύ ανεκτικό στα ...βίτσια μας:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπητη μας κυρια Ελενη:) Η Μυρτουλα για να σας αποδειξει οτι τελικα ειναι καλο κοριτσι βγηκε φωτογραφια με το καινουργιο της λουρακι.:up: Και ο Αρης εχει καινουργιο λουρακι αλλα αυτος δεν δειχνει να πολυνοιαζεται.;)
Εχουν ομως και των δυο τους τα λουρακια το αυτοματο κλεισιμο προστασια και καταφερνουν να το βγαζουν,ειδικα ο Αρης.:(:hmm:
Μηπως εγω απο φοβο τους το κανω υπερβολικα χαλαρο?:hmm:

Συνημμένα

• ΝΕΟ ΛΟΥΡΑΚΙ 001 α.jpg
    ΝΕΟ ΛΟΥΡΑΚΙ 001 α.jpg
    248,4 KB · Εμφανίσεις: 37
  • ΝΕΟ ΛΟΥΡΑΚΙ 003 α.jpg
    ΝΕΟ ΛΟΥΡΑΚΙ 003 α.jpg
    171,9 KB · Εμφανίσεις: 33
  • ΝΕΟ ΛΟΥΡΑΚΙ 005 α.jpg
    ΝΕΟ ΛΟΥΡΑΚΙ 005 α.jpg
    174,4 KB · Εμφανίσεις: 33
Αγαπητη μας κυρια Ελενη:) Η Μυρτουλα για να σας αποδειξει οτι τελικα ειναι καλο κοριτσι βγηκε φωτογραφια με το καινουργιο της λουρακι.:up: Και ο Αρης εχει καινουργιο λουρακι αλλα αυτος δεν δειχνει να πολυνοιαζεται.;)
Εχουν ομως και των δυο τους τα λουρακια το αυτοματο κλεισιμο προστασια και καταφερνουν να το βγαζουν,ειδικα ο Αρης.:(:hmm:
Μηπως εγω απο φοβο τους το κανω υπερβολικα χαλαρο?:hmm:
Και καλό κορίτσι είναι η Μυρτούλα και πανέεεεεεεμορφο:up::up: Τί ωραία λουράκια, μπράβο τα καλά γατάκια:D:DΚαι, όσο για το άλλο......φυσικά και το κάνεις υπερβολικά χαλαρό:PΕγώ, δεν τολμάω να βάλω λουράκι στη Μπάσσυ (θα της έχω τρία-τέσσερα!), μόλις τη δει ο μπαμπάς της να δυσανασχετεί, αφού μου κάνει κήρυγμα ,περί της ανεξαρτησίας των γάτων, της το βγάζει:mad::mad::down: Οπότε, προκειμένου να τσακώνομαι για το......λουρί της γάτας, κάνω την ανάγκη φιλοτιμία και διαδίδω, ότι, δήθεν, δεν της αρέσουν τα λουριά:bleh::bleh::lol:

Και καλό κορίτσι είναι η Μυρτούλα και πανέεεεεεεμορφο
Επί πλέον, είμαι σίγουρη πως η Νίκη διαλέγει προσεκτικά έπιπλα που να ταιριάζουν στις γάτες της! :lol::lol::lol::lol:
Πολύ ωραίες οι φωτό, Νίκη!

Το βγαζουν απλα,ή το ξεκουμπωνουν Νικη;

Επί πλέον, είμαι σίγουρη πως η Νίκη διαλέγει προσεκτικά έπιπλα που να ταιριάζουν στις γάτες της! :lol::lol::lol::lol:
Πολύ ωραίες οι φωτό, Νίκη!

:lol::lol::lol::lol: Και λουρακια,μην ξεχναμε τα λουρακια!
Αλλο αν αυτα δεν θελουν να τα φορανε.;):lol::lol:

Το βγαζουν απλα,ή το ξεκουμπωνουν Νικη;

Το ξεκουμπωνουν Δωρα,δηλαδη περισσοτερο ο Αρης.Ο μπουνταλακος αποδειχτηκε τελικα "εξυπνος"(εκει που τον συμφερει;)) και το βγαζει με το ποδαρακι του.:blink:Η Μυρτουλα σαν απο θαυμα της αρεσε,το φοραει συνεχεια,δεν το βγαζει.Μια φορα το βρηκα στο μπανιο ξεκουμπωμενο, αλλα πρεπει να της το βγαλε ο Αρης,το πρωι που κυνηγιοταν.:hmm:Δεν φτανει που δεν θελει να φοραει το δικο του, παει και βγαζει και της Μυρτουλας!:mad:Εκει που περιμεναμε δυσκολη την Μυρτουλα μας βγηκε δυσκολος ο Αρης.:blink:

Περα απο την πλακα,ειναι υφασματινα(τα αλλα τα φοβηθηκα) και ο Αρης προσεξα οτι που και που ξυνεται στον λαιμο οταν το φοραει.:hmm:Μαλλον τον φαγουριζει.Και το'κανα τοσο χαλαρο.:hmm:Η Μυρτουλα δεν εδειξε να ενοχλειτε καθολου.Φοραει δεν φοραει το ιδιο της ειναι.:D

Εμενα με το λαστιχενιο ξυνοταν,με το δερματινο η το υφασματινο δεν τους ενοχλει τιποτα.Τι να σου πω,ασε τον Αργ χωρις.Πρεπει να ειναι τοσο χαλαρο ωστε να περνανε δυο απο τα δαχτυλα σου μεσα.

Επειδή καιρό έχω να βάλω φωτό, ορίστε τα καμάρια μου καθισμένα και τα δύο στον καναπέ σαν συμπέθερος και συμπεθέρα!
Η φωτό τραβήχτηκε το βράδυ 27 προς 28 Νοεμβρίου.

Συνημμένα

• PB280075res.JPG
    PB280075res.JPG
    217,7 KB · Εμφανίσεις: 34
Να' μαστε κι εμεις. Μας θελετε στην παρέα σας?? Μονο μισο λεπτακι να τεντωθουμε γιατι τωρα ξυπνήσαμε:P
tentwmata.jpgtentwma noras.jpgxasmourito sissis.jpgSissi.jpg

Καλέ τι ζουζούνες είναι αυτές! Τι τεντώματα!!! Αγάπες μου γλυκιές!! :inlove::inlove:

Ειμαστε οι βασσιλισες του σπιτιου και λεγομαστε Σισσι και Νορα:).Ωραια, τωρα που τεντωθήκαμε, τι αλλα νεα??;);). Τι κανουν οι γατουλες σας?
Α! ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια :):).Η μαμα μου μας εχει μαθει ευγένια;):).:P

Ειμαστε οι βασσιλισες του σπιτιου και λεγομαστε Σισσι και Νορα:).Ωραια, τωρα που τεντωθήκαμε, τι αλλα νεα??;);). Τι κανουν οι γατουλες σας?
Α! ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια :):).Η μαμα μου μας εχει μαθει ευγένια;):).:P

Μπράβο γλυκά μου κορίτσια Σίσσυ και Νόρα

Ετσι να ειστε παντα ευγενικες! :)

Είστε κουκλίτσες γεμάτο σκέρτσο και να σας χαίρετε η μανούλα σας. Φτου φτου μην σας ματιάξω κοκόνες μου (που το θυμηθηκα....) :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Μπραβο Σισσυ και Νορα,ειστε και οι δυο κουκλιτσες!:kiss::kiss::inlove:
Να κοριτσια απο σπιτι με σωστη ανατροφη!;)

Ναι, εμεις εχουμε καλη διαγωγη .Προσπαθουμε ομως να στρωσουμε την Ελβίρα, ενα γατακι που μας κουβάλησε η μαμα μας τον Απρίλιο.Εγω βεβαια δεν την χωνευω και την στρωνω με χχχχ και σφαλιαριτσες:P. Η μαμα Σισσυ ομως την δεχτηκε ,γι αυτο η μαμα Ελενη λεει οτι ειναι η καλυτερη γατούλα του σπιτιου!. Στις παρακατω φωτο θα τη δειτε κιολας, αλλα πειτε τωρα αντικειμενικα οτι εγω ειμαι πιο όμορφη:rolleyes:
Α! και η μαμα μου λεει οτι εχω λεκε στη μουρίτσα μου.Πιο κοσμια δεν μπορει να εκφράζεται?? :mad:
Νόρα:)
glikoula.jpgΕικόνα456.jpgprofil.jpg

Ναι, εμεις εχουμε καλη διαγωγη .Προσπαθουμε ομως να στρωσουμε την Ελβίρα, ενα γατακι που μας κουβάλησε η μαμα μας τον Απρίλιο.Εγω βεβαια δεν την χωνευω και την στρωνω με χχχχ και σφαλιαριτσες:P. Η μαμα Σισσυ ομως την δεχτηκε ,γι αυτο η μαμα Ελενη λεει οτι ειναι η καλυτερη γατούλα του σπιτιου!. Στις παρακατω φωτο θα τη δειτε κιολας, αλλα πειτε τωρα αντικειμενικα οτι εγω ειμαι πιο όμορφη:rolleyes:
Α! και η μαμα μου λεει οτι εχω λεκε στη μουρίτσα μου.Πιο κοσμια δεν μπορει να εκφράζεται?? :mad:
Νόρα:)
glikoula.jpgΕικόνα456.jpgprofil.jpg

Γλυκιά μου Νόρα,

Να ξέρεις οτι το λεκεδάκι που λέει η μαμά σου οτι έχεις στην μουρίτσα σε κάνει το πιο ομορφο και αξιαγάπητο γατάκι. όσο για την καινούρια αδερφούλα σου την Ελβίρα πρέπει να πω οτι είναι και αυτή πολύ όμορφη. Αλλά φυσικά εσύ είσαι η ομορφότερη! Μην το ξεχνάμε αυτό. :P Πρέπει όμως και εσυ να είσαι καλό κορίτσι και να ακολουθείς το παραδειγμα της μαμας και να δεχτείς την μικρή Ελβίρα και να μην της κάνεις χχχχχχχχ και αγριάδες. Γιατί σκέψου αν φύγει το κακόμοιρο που θα πάει? Να μείνει μόνο του στο κρύο? Εσύ θα ήθελες να μείνεις τον χειμώνα χωρίς σπιτάκι? Δεν θα ήταν ωραίο πράγμα έτσι δεν είναι? Γι'αυτό φρόντισε να γνωρίσεις λίγο καλύτερα την αδερφούλα σου και θα δεις οτι θα την αγαπήσεις :)

Χμμμ:hmm:. Αυτα μου λεει και η μαμα μου η μεγαλη. Δικοιο εχεις ετσι οπως το θετεις εσυ τωρα...Αλλα δεν εχω τυψεις γιατι ουτε που εχει περασει απο το μυαλο της να διωξει την Ελβιρα απο το σπιτι. Μαλλον δεν περναει ο λογος μου.Αλλα οχι . εμενα δεν θα μ'αρεσε να ημουνα στο κρύο.Αφου καθομαι στο καλοριφερ πανω και τιναζω το ποδαρακι μου επειδη καιγομαι και η μαμα μου με λεει χαζη που δεν κατεβαίνω αφου καίγομαι.Ομως παει και το χαμηλωνει για να μην καίγομαι:up::up:

Χμμμ:hmm:. Αυτα μου λεει και η μαμα μου η μεγαλη. Δικοιο εχεις ετσι οπως το θετεις εσυ τωρα...Αλλα δεν εχω τυψεις γιατι ουτε που εχει περασει απο το μυαλο της να διωξει την Ελβιρα απο το σπιτι. Μαλλον δεν περναει ο λογος μου.Αλλα οχι . εμενα δεν θα μ'αρεσε να ημουνα στο κρύο.Αφου καθομαι στο καλοριφερ πανω και τιναζω το ποδαρακι μου επειδη καιγομαι και η μαμα μου με λεει χαζη που δεν κατεβαίνω αφου καίγομαι.Ομως παει και το χαμηλωνει για να μην καίγομαι:up::up:

Είδες τι καλή που είναι η μαμά σου και πόσο σ'αγαπάει και σε φροντίζει? Δεν θα έπρεπε και εσύ να της κάνεις το χατήρι και να είσαι πιο καλή προς την μικρή σου αδερφούλα?

(Α πα πα πα πα ακούγομαι σαν κάτι θείες μου που όταν ήμουν μικρή μου δημιουργούσαν τύψεις για να κάνω το ένα η να μην κάνω το άλλο και δεν τις χώνευα καθόλου. Ίδια έγιναααααααααααααα :(:(:(:down::down::down:) :lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια και αγόρια γεια σας:hello::hello: Κατ'αρχάς, να πούμε, ότι η Άσπρη και ο Beeb, μοιάζουν με τσακωμένους συζύγους, που κάθονται δίπλα δίπλα στον καναπέ, αλλα, δεν μιλάνε:lol::lol::lol:
Η Σίσσυ μας τώρα, τί να πώ; δηλαδή, κοιμόταν στο νεροχύτη; Καταφέρατε, παλιοκόριτσα, να εξοστρακίσετε τη μάνα στα πλακάκια, ενώ οι δυό σας έχετε απλώσει την αρίδα σας στις μαλακωσιές;:down: :redface::redface: Κάτι μου λέει, όμως, ότι ο κώ....ς της Σίσσυς τη βρίσκει στους νεροχύτες. Ήμαρτον Κύριε, Ήμαρτον!!;);)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back