Κεραμιδό-maniacs

Κορίτσια και αγόρια γεια σας:hello::hello: Κατ'αρχάς, να πούμε, ότι η Άσπρη και ο Beeb, μοιάζουν με τσακωμένους συζύγους, που κάθονται δίπλα δίπλα στον καναπέ, αλλα, δεν μιλάνε:lol::lol::lol:
Η Σίσσυ μας τώρα, τί να πώ; δηλαδή, κοιμόταν στο νεροχύτη; Καταφέρατε, παλιοκόριτσα, να εξοστρακίσετε τη μάνα στα πλακάκια, ενώ οι δυό σας έχετε απλώσει την αρίδα σας στις μαλακωσιές;:down: :redface::redface: Κάτι μου λέει, όμως, ότι ο κώ....ς της Σίσσυς τη βρίσκει στους νεροχύτες. Ήμαρτον Κύριε, Ήμαρτον!!;);)

:lol::lol::lol:.Οοοχι.Να εξηγησω:D. Εκει που ειμαστε εγω και η μαμα μου στις φωτο, ειναι το δωματιο μας.Εκει ειναι η κουζινουλα η μικρη,υπαρχει και η κανονικη, και το βραδυ κοιμομαστε εκει με την πορτα κλειστη.Εχουμε και καλοριφερακι που μπαινει στη μπριζα και ειναι ζεστά.Αμε-αμε!! Να δειτε!
Εικόνα008.jpg

Και το πρωι μολις ξυπνήσει η μαμα η μεγάλη, μας ανοίγει την πορτα.Οποτε η μαμα Σισσι περναει απο τους νεροχύτες και τεντωνεται μεχρι να κατεβει:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να 'μαι!!! Σας έλειψα; Εδώ παραμονεύω την μαμά μου (που όλο κάτι κουμπάκια χτυπάει με τα δάχτυλα μπροστά σ'ενα παραξενο παραθυρο) πότε θα τελειώσει τα ταπα ταπα να μου δώσει να φάαααωωωωω. Αυτή λέει οτι είμαι χοντρός αλλά εγώ νομίζω οτι είμαι απλώς χοντροκόκαλος και γεροδεμένος. ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ δηλαδή. Με αγάπη, Ρού:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 2008-12-01-rou1.JPG
    2008-12-01-rou1.JPG
    159,4 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 2008-12-01-rou2.JPG
    2008-12-01-rou2.JPG
    161,3 KB · Εμφανίσεις: 27
Εμ, έτσι εξηγείται!!Έχετε και κοιτώνα γάτων σπίτι σας, ποιός τη χάρη σας, το κρεβατάκι δε της Σίσσυς είναι το καλύτερο!!!:D:D:D Οπότε, αφού απεκατεστάθη πανηγυρικώς η αλήθεια, να πούμε, ότι είναι οι καταπληκτικότερες γατοφωτογραφίες τεντώματος και χασμουρητού, βεβαίως!!!!Πώς τις πέτυχες βρε παιδί μου!!!!!!!Όπως και να φωτογραφηθούν τα κορίτσια σου Ελένη μου, είναι κούκλες:D Μας έβαλες και δύσκολα θέματα :(:(Ορίστε, νέο θέμα φωτογραφιών: Γατιών τέντωμα ή ανακλάδισμα ή αντέρωμα ή αποταύρισμα!! (Πού θυμήθηκα τόσες λέξεις γι'αυτή την κίνηση;)

Να 'μαι!!! Σας έλειψα; Εδώ παραμονεύω την μαμά μου (που όλο κάτι κουμπάκια χτυπάει με τα δάχτυλα μπροστά σ'ενα παραξενο παραθυρο) πότε θα τελειώσει τα ταπα ταπα να μου δώσει να φάαααωωωωω. Αυτή λέει οτι είμαι χοντρός αλλά εγώ νομίζω οτι είμαι απλώς χοντροκόκαλος και γεροδεμένος. ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ δηλαδή. Με αγάπη, Ρού:)
Ρουρούκο, μην ακούς κανέναν . Έχεις το απολύτως σωστό μέγεθος γάτας, τα δε μαγουλίνια σου, είναι για φάγωμα και γλυκά φιλάκια!! Σματς σματς σματς:kiss::kiss::kiss::kiss:Γρήγορα φαγητό στο παιδί, σκληρή καρδιάααααααα:happy:

Ορίστε, νέο θέμα φωτογραφιών: Γατιών τέντωμα ή ανακλάδισμα ή αντέρωμα ή αποταύρισμα!!
Δύσκολο θέμα. Να ο Ρού μωρό σε φωτογραφία μετά το τέντωμα. Εκεί που ήταν ...έμεινε:lol:

Συνημμένα

• IMG_4685.JPG
    IMG_4685.JPG
    434,5 KB · Εμφανίσεις: 39
Δύσκολο θέμα. Να ο Ρού μωρό σε φωτογραφία μετά το τέντωμα. Εκεί που ήταν ...έμεινε:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χα, χα, χα, χα, χα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Να έχετε την ευχή μου Ρου, αστεράκι -γάτε και Κείρα για τη φωτό και το απίθανο σχόλιο!!!!Έκανα καινούργιο συκώτι με αυτή τη φωτό:lol::lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια και αγόρια γεια σας:hello::hello: Κατ'αρχάς, να πούμε, ότι η Άσπρη και ο Beeb, μοιάζουν με τσακωμένους συζύγους, που κάθονται δίπλα δίπλα στον καναπέ, αλλα, δεν μιλάνε:lol::lol::lol:
Παρεξήγηση! Σπεύδουμε να επανορθώσουμε!

Συνημμένα

• PB260062res.jpg
    PB260062res.jpg
    101,8 KB · Εμφανίσεις: 37

Ρου μην ακους κανεναν!Ειπαμε δεν εισαι χοντρος! Κοντος εισαι για τα κιλα σου!:blink:
Οπως και πολλοι αλλοι-αλλες σ'αυτο το thred:P

Παρεξήγηση! Σπεύδουμε να επανορθώσουμε!

Τι υπεροχα που ειναι μαζι, και τι αγαπημενα:inlove:
Ζηλευω:(

Η Κοματεντσι με γουνα:lol::lol::lol:αντε και με το χρυσο!!!!!

μα γλυκε μου δεν εισαι εσυ χοντρουλης απλα σε παχαινει η γουνα σου!!!!(το ιδιο και σε μενα).:redface::redface::redface:

Έκανα καινούργιο συκώτι με αυτή τη φωτό:lol::lol::lol::lol::lol:
Κι εγώ, κι εγώ! Κι η Ουρανία είχε μια παρόμοια φωτό του Αιμίλιου της! Ζήτω τα βατραχόγατα! :up::up::up:

Τι υπεροχα που ειναι μαζι, και τι αγαπημενα:inlove:
Ζηλευω:(
Είχε κρύο εκείνη τη μέρα και αποφάσισαν να συνεταιριστούν! :lol::lol::lol::lol:

Η Άσπρη και το διατανογατο σε σπανια στιγμη παθους!:P
Αλλα κι ο Ρου,τι σταση,γελουσα μονη μου...

Εμ, έτσι εξηγείται!!Έχετε και κοιτώνα γάτων σπίτι σας, ποιός τη χάρη σας, το κρεβατάκι δε της Σίσσυς είναι το καλύτερο!!!:D:D:D Οπότε, αφού απεκατεστάθη πανηγυρικώς η αλήθεια, να πούμε, ότι είναι οι καταπληκτικότερες γατοφωτογραφίες τεντώματος και χασμουρητού, βεβαίως!!!!Πώς τις πέτυχες βρε παιδί μου!!!!!!!Όπως και να φωτογραφηθούν τα κορίτσια σου Ελένη μου, είναι κούκλες:D Μας έβαλες και δύσκολα θέματα :(:(Ορίστε, νέο θέμα φωτογραφιών: Γατιών τέντωμα ή ανακλάδισμα ή αντέρωμα ή αποταύρισμα!! (Πού θυμήθηκα τόσες λέξεις γι'αυτή την κίνηση;)

Aντερωμα-αποταυρισμα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:. Αφου ειμαι συνεχεια με την ψηφιακη μηχανη ή με το κινητο μου στο χερι, ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα βγουνε και παραξενες φωτο:D.Βγαζω φωτος ,πως βγαζουνε οι φωτογραφοι???Ετσι.Συνεχομενα δηλαδη!! Τα κοριτσια μου σε ευχαριστουνε για τα καλα σου λογια!!Καμια δοση ΘΕΑΣ Μπασσετ θα παρουμε????:hmm:

Είχε κρύο εκείνη τη μέρα και αποφάσισαν να συνεταιριστούν! :lol::lol::lol::lol:
Ένα καλάθι ξέχειλο από γάτες!!! Τί ωραίο θέαμα!!:inlove::inlove:

Άντε, επειδή η καλή μου συνονόματη πεθύμησε την πιτσίλω μου, ορίστε την σε ένα πορτραίτο (η ειδικότης μας) και σε άλλη φωτό, ενώ παραφυλάει κάποιον (με τη φωτό της χάλασα την έκπληξη που ετοίμαζε:down::down::down::lol: )

Συνημμένα

• DSCF2439.jpg
    DSCF2439.jpg
    184,3 KB · Εμφανίσεις: 23
  • DSCF2516.jpg
    DSCF2516.jpg
    292,1 KB · Εμφανίσεις: 20
νέο θέμα φωτογραφιών: Γατιών τέντωμα ή ανακλάδισμα ή αντέρωμα ή αποταύρισμα!! (Πού θυμήθηκα τόσες λέξεις γι'αυτή την κίνηση;)
Το τάνυσμα ξέχασες!! :P :lol:
Να μια σχετική του Πορδολέοντα:

Απίθανη φωτογραφία!!!:up:
Νομίζω πως έχω και μια του Πορδίτσου από όταν ήταν μωρό, που τον έχει πάρει ο ύπνος σε παρόμοια πόζα... Θα ψάξω να τη βρω το απόγευμα και θα επανέλθω!;)

Τι ομορφο πορτραιτο!Πολυ γλυκια ειναι στην πρωτη φωτο η Μπασσετ!

Απίθανη φωτογραφία!!!:up:
Νομίζω πως έχω και μια του Πορδίτσου από όταν ήταν μωρό, που τον έχει πάρει ο ύπνος σε παρόμοια πόζα... Θα ψάξω να τη βρω το απόγευμα και θα επανέλθω!;)
Την βρήκα!! Πορδολέων-βατραχάκι::inlove:

Συνημμένα

• DSCN0549.jpg
    DSCN0549.jpg
    151,6 KB · Εμφανίσεις: 31
Λοιπον,κι εμεις τεντωνομασταν απο μικρα...
P5011057.jpg

P6071184.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back