ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:22 Η ria23 έγραψε: #2.001 18-12-08 20:22 να και το δικο μου ζουζουνι σε σταση υπνου!!!!!! που αλλου?????? πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00067.jpg 56,3 KB · Εμφανίσεις: 27 vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:01 Η vickymoon: #2.002 18-12-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Καλά, είναι απίθανα!!! Τί τους έχεις κάνει και έχουν στοιχηθεί και πάρει την ίδια στάση Και ,.......θα σου βάλω πιπέρι στη γλώσσαΆκου κοπράκια, αυτά τα κουκλιά κεραμιδόγατα:kiss::kiss::cat::cat: Click για ανάπτυξη... ετσι κοιμουνται η μια πανω στην αλλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Ελένη Άνση: #2.003 18-12-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ria23: να και το δικο μου ζουζουνι σε σταση υπνου!!!!!! που αλλου?????? πανω μου Click για ανάπτυξη... Μα, υπάρχει πιο αγαπημένο σημείο από την αγκαλιά της μάνας; Ξερει η Ηρώ τί κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Zbeebz έγραψε: #2.004 18-12-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Maritassia: χα χα χα!!!! Μα είσαστε ΕΝΤΕΛΩΣ παλαβές κι εσύ και η Στέλλα!!! Τι γέλιο έχω κάνει, δεν λέγεται!!! Ναʼ στε καλά βρε όντζελοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αν αξίζει τον κόπο Αχ, βρε Όντζελοι, σας κολλήσαμε την τρέλα μας, αλλά έχει πλάκα τέτοια τρέλα... άσε που γελάει μαζί μας και μαζί σας πολύς κόσμος (βλ. κοινωνική συνεισφορά) Να είστε καλά, και του χρόνου!!! Click για ανάπτυξη... Φοβάμαι ότι δεν τα ανθίστηκε ο πολύς ο κόσμος. Ή ίσως να προσπαθούν να τα δουν και να τους κάνει νούμερα το σάιτ... Εμείς κι εμείς τα βλέπουμε, Μαριτασσιόντζελε και Στελλόντζελε! Πάντως, στο μεταξύ βλέπω πως δημοσιεύτηκαν καταπληκτικές γατοτσουρεκοφωτογραφίες. Μου άρεσε αυτή με τα τρία γατιά που κοιμούνται. Σαν τσουρέκια που μόλις ξεφουρνίστηκαν και περιμένουν να κρυώσουν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η dafni.ps έγραψε: #2.005 18-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φοβάμαι ότι δεν τα ανθίστηκε ο πολύς ο κόσμος. Ή ίσως να προσπαθούν να τα δουν και να τους κάνει νούμερα το σάιτ... Εμείς κι εμείς τα βλέπουμε, Μαριτασσιόντζελε και Στελλόντζελε! Πάντως, στο μεταξύ βλέπω πως δημοσιεύτηκαν καταπληκτικές γατοτσουρεκοφωτογραφίες. Μου άρεσε αυτή με τα τρία γατιά που κοιμούνται. Σαν τσουρέκια που μόλις ξεφουρνίστηκαν και περιμένουν να κρυώσουν είναι! Click για ανάπτυξη... Θελω μια μπουκιτσα απο τα τσουρεκακιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Η vickymoon: #2.006 18-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φοβάμαι ότι δεν τα ανθίστηκε ο πολύς ο κόσμος. Ή ίσως να προσπαθούν να τα δουν και να τους κάνει νούμερα το σάιτ... Εμείς κι εμείς τα βλέπουμε, Μαριτασσιόντζελε και Στελλόντζελε! Πάντως, στο μεταξύ βλέπω πως δημοσιεύτηκαν καταπληκτικές γατοτσουρεκοφωτογραφίες. Μου άρεσε αυτή με τα τρία γατιά που κοιμούνται. Σαν τσουρέκια που μόλις ξεφουρνίστηκαν και περιμένουν να κρυώσουν είναι! Click για ανάπτυξη... τα δικα μου ειναι τα τσουρεκακια . καμια φορα ξυπνανε κιολας. αλλα συνηθως υπνε που περνεις τα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.007 18-12-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τα δικα μου ειναι τα τσουρεκακια . καμια φορα ξυπνανε κιολας. αλλα συνηθως υπνε που περνεις τα παιδια Click για ανάπτυξη... Το ξερουμε,το ξερουμε,αλλα πειραζει που ειμαι λιχουδα και θελω τσουρεκακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η vickymoon: #2.008 18-12-08 22:41 κ εγω μια περηφανη γατομανα τσουρεκομανα (ειπαμε κουκουβαγια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η dafni.ps έγραψε: #2.009 18-12-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κ εγω μια περηφανη γατομανα τσουρεκομανα (ειπαμε κουκουβαγια) Click για ανάπτυξη... Μια μπουκιτσα,μου επιτρεπετε να παρω?(μια ορφανη (αυτη τη στιγμη)απο γατια σας ζηταει μεζεδακι)μια μπουκιτσα μονο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η vickymoon: #2.010 18-12-08 22:47 αντε ενταξει αλλα σε προειδοπειω ειναι πολυ εθιστικες δε θα μπορεις να ξεκολας. με δικη σου ευθυνη μη μου ζητας κ τα ρεστα για το στερητικο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η dafni.ps έγραψε: #2.011 18-12-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε ενταξει αλλα σε προειδοπειω ειναι πολυ εθιστικες δε θα μπορεις να ξεκολας. με δικη σου ευθυνη μη μου ζητας κ τα ρεστα για το στερητικο μετα Click για ανάπτυξη... το πολυ πολυ θ'αρχισω να σου νιαουριζω και να σου κουναω την ουρα(αλλη μια γατα στο σπιτι σου λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:58 Η vickymoon: #2.012 18-12-08 22:58 ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα stathis gourounopoulo 064.jpg 67,8 KB · Εμφανίσεις: 22 PASHA ANDROS 2008 016.jpg 146,3 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η dafni.ps έγραψε: #2.013 18-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η vickymoon: #2.014 18-12-08 23:27 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 165.jpg 113,6 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #2.015 18-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Click για ανάπτυξη... νομιθω πωθ ειδα μια γατουλα....γατουλαα...γατουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η vickymoon: #2.016 18-12-08 23:33 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,3 KB · Εμφανίσεις: 23 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η dafni.ps έγραψε: #2.017 18-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙ νομιζω πως καπου?σε πηρε τα ματι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.018 18-12-08 23:39 ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η vickymoon: #2.019 18-12-08 23:42 καμια φορα κρυβομαι γιατι ειμαι ντροπαλος αλλα εσενα σε συμπαθησα κυρα δαφνη. σου στελνω πατουσες και κουτουλιες παω να βαλω τη μαμα μου για υπνο μακια σλαρπ σλουρπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η vickymoon: #2.020 18-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι αλλη. η μαργαριτα ειναι στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να και το δικο μου ζουζουνι σε σταση υπνου!!!!!! που αλλου?????? πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:01 Η vickymoon: #2.002 18-12-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Καλά, είναι απίθανα!!! Τί τους έχεις κάνει και έχουν στοιχηθεί και πάρει την ίδια στάση Και ,.......θα σου βάλω πιπέρι στη γλώσσαΆκου κοπράκια, αυτά τα κουκλιά κεραμιδόγατα:kiss::kiss::cat::cat: Click για ανάπτυξη... ετσι κοιμουνται η μια πανω στην αλλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Ελένη Άνση: #2.003 18-12-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ria23: να και το δικο μου ζουζουνι σε σταση υπνου!!!!!! που αλλου?????? πανω μου Click για ανάπτυξη... Μα, υπάρχει πιο αγαπημένο σημείο από την αγκαλιά της μάνας; Ξερει η Ηρώ τί κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Zbeebz έγραψε: #2.004 18-12-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Maritassia: χα χα χα!!!! Μα είσαστε ΕΝΤΕΛΩΣ παλαβές κι εσύ και η Στέλλα!!! Τι γέλιο έχω κάνει, δεν λέγεται!!! Ναʼ στε καλά βρε όντζελοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αν αξίζει τον κόπο Αχ, βρε Όντζελοι, σας κολλήσαμε την τρέλα μας, αλλά έχει πλάκα τέτοια τρέλα... άσε που γελάει μαζί μας και μαζί σας πολύς κόσμος (βλ. κοινωνική συνεισφορά) Να είστε καλά, και του χρόνου!!! Click για ανάπτυξη... Φοβάμαι ότι δεν τα ανθίστηκε ο πολύς ο κόσμος. Ή ίσως να προσπαθούν να τα δουν και να τους κάνει νούμερα το σάιτ... Εμείς κι εμείς τα βλέπουμε, Μαριτασσιόντζελε και Στελλόντζελε! Πάντως, στο μεταξύ βλέπω πως δημοσιεύτηκαν καταπληκτικές γατοτσουρεκοφωτογραφίες. Μου άρεσε αυτή με τα τρία γατιά που κοιμούνται. Σαν τσουρέκια που μόλις ξεφουρνίστηκαν και περιμένουν να κρυώσουν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η dafni.ps έγραψε: #2.005 18-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φοβάμαι ότι δεν τα ανθίστηκε ο πολύς ο κόσμος. Ή ίσως να προσπαθούν να τα δουν και να τους κάνει νούμερα το σάιτ... Εμείς κι εμείς τα βλέπουμε, Μαριτασσιόντζελε και Στελλόντζελε! Πάντως, στο μεταξύ βλέπω πως δημοσιεύτηκαν καταπληκτικές γατοτσουρεκοφωτογραφίες. Μου άρεσε αυτή με τα τρία γατιά που κοιμούνται. Σαν τσουρέκια που μόλις ξεφουρνίστηκαν και περιμένουν να κρυώσουν είναι! Click για ανάπτυξη... Θελω μια μπουκιτσα απο τα τσουρεκακιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Η vickymoon: #2.006 18-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φοβάμαι ότι δεν τα ανθίστηκε ο πολύς ο κόσμος. Ή ίσως να προσπαθούν να τα δουν και να τους κάνει νούμερα το σάιτ... Εμείς κι εμείς τα βλέπουμε, Μαριτασσιόντζελε και Στελλόντζελε! Πάντως, στο μεταξύ βλέπω πως δημοσιεύτηκαν καταπληκτικές γατοτσουρεκοφωτογραφίες. Μου άρεσε αυτή με τα τρία γατιά που κοιμούνται. Σαν τσουρέκια που μόλις ξεφουρνίστηκαν και περιμένουν να κρυώσουν είναι! Click για ανάπτυξη... τα δικα μου ειναι τα τσουρεκακια . καμια φορα ξυπνανε κιολας. αλλα συνηθως υπνε που περνεις τα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.007 18-12-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τα δικα μου ειναι τα τσουρεκακια . καμια φορα ξυπνανε κιολας. αλλα συνηθως υπνε που περνεις τα παιδια Click για ανάπτυξη... Το ξερουμε,το ξερουμε,αλλα πειραζει που ειμαι λιχουδα και θελω τσουρεκακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η vickymoon: #2.008 18-12-08 22:41 κ εγω μια περηφανη γατομανα τσουρεκομανα (ειπαμε κουκουβαγια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η dafni.ps έγραψε: #2.009 18-12-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κ εγω μια περηφανη γατομανα τσουρεκομανα (ειπαμε κουκουβαγια) Click για ανάπτυξη... Μια μπουκιτσα,μου επιτρεπετε να παρω?(μια ορφανη (αυτη τη στιγμη)απο γατια σας ζηταει μεζεδακι)μια μπουκιτσα μονο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η vickymoon: #2.010 18-12-08 22:47 αντε ενταξει αλλα σε προειδοπειω ειναι πολυ εθιστικες δε θα μπορεις να ξεκολας. με δικη σου ευθυνη μη μου ζητας κ τα ρεστα για το στερητικο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η dafni.ps έγραψε: #2.011 18-12-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε ενταξει αλλα σε προειδοπειω ειναι πολυ εθιστικες δε θα μπορεις να ξεκολας. με δικη σου ευθυνη μη μου ζητας κ τα ρεστα για το στερητικο μετα Click για ανάπτυξη... το πολυ πολυ θ'αρχισω να σου νιαουριζω και να σου κουναω την ουρα(αλλη μια γατα στο σπιτι σου λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:58 Η vickymoon: #2.012 18-12-08 22:58 ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα stathis gourounopoulo 064.jpg 67,8 KB · Εμφανίσεις: 22 PASHA ANDROS 2008 016.jpg 146,3 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η dafni.ps έγραψε: #2.013 18-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η vickymoon: #2.014 18-12-08 23:27 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 165.jpg 113,6 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #2.015 18-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Click για ανάπτυξη... νομιθω πωθ ειδα μια γατουλα....γατουλαα...γατουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η vickymoon: #2.016 18-12-08 23:33 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,3 KB · Εμφανίσεις: 23 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η dafni.ps έγραψε: #2.017 18-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙ νομιζω πως καπου?σε πηρε τα ματι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.018 18-12-08 23:39 ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η vickymoon: #2.019 18-12-08 23:42 καμια φορα κρυβομαι γιατι ειμαι ντροπαλος αλλα εσενα σε συμπαθησα κυρα δαφνη. σου στελνω πατουσες και κουτουλιες παω να βαλω τη μαμα μου για υπνο μακια σλαρπ σλουρπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η vickymoon: #2.020 18-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι αλλη. η μαργαριτα ειναι στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Καλά, είναι απίθανα!!! Τί τους έχεις κάνει και έχουν στοιχηθεί και πάρει την ίδια στάση Και ,.......θα σου βάλω πιπέρι στη γλώσσαΆκου κοπράκια, αυτά τα κουκλιά κεραμιδόγατα:kiss::kiss::cat::cat: Click για ανάπτυξη... ετσι κοιμουνται η μια πανω στην αλλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Ελένη Άνση: #2.003 18-12-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ria23: να και το δικο μου ζουζουνι σε σταση υπνου!!!!!! που αλλου?????? πανω μου Click για ανάπτυξη... Μα, υπάρχει πιο αγαπημένο σημείο από την αγκαλιά της μάνας; Ξερει η Ηρώ τί κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Zbeebz έγραψε: #2.004 18-12-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Maritassia: χα χα χα!!!! Μα είσαστε ΕΝΤΕΛΩΣ παλαβές κι εσύ και η Στέλλα!!! Τι γέλιο έχω κάνει, δεν λέγεται!!! Ναʼ στε καλά βρε όντζελοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αν αξίζει τον κόπο Αχ, βρε Όντζελοι, σας κολλήσαμε την τρέλα μας, αλλά έχει πλάκα τέτοια τρέλα... άσε που γελάει μαζί μας και μαζί σας πολύς κόσμος (βλ. κοινωνική συνεισφορά) Να είστε καλά, και του χρόνου!!! Click για ανάπτυξη... Φοβάμαι ότι δεν τα ανθίστηκε ο πολύς ο κόσμος. Ή ίσως να προσπαθούν να τα δουν και να τους κάνει νούμερα το σάιτ... Εμείς κι εμείς τα βλέπουμε, Μαριτασσιόντζελε και Στελλόντζελε! Πάντως, στο μεταξύ βλέπω πως δημοσιεύτηκαν καταπληκτικές γατοτσουρεκοφωτογραφίες. Μου άρεσε αυτή με τα τρία γατιά που κοιμούνται. Σαν τσουρέκια που μόλις ξεφουρνίστηκαν και περιμένουν να κρυώσουν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η dafni.ps έγραψε: #2.005 18-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φοβάμαι ότι δεν τα ανθίστηκε ο πολύς ο κόσμος. Ή ίσως να προσπαθούν να τα δουν και να τους κάνει νούμερα το σάιτ... Εμείς κι εμείς τα βλέπουμε, Μαριτασσιόντζελε και Στελλόντζελε! Πάντως, στο μεταξύ βλέπω πως δημοσιεύτηκαν καταπληκτικές γατοτσουρεκοφωτογραφίες. Μου άρεσε αυτή με τα τρία γατιά που κοιμούνται. Σαν τσουρέκια που μόλις ξεφουρνίστηκαν και περιμένουν να κρυώσουν είναι! Click για ανάπτυξη... Θελω μια μπουκιτσα απο τα τσουρεκακιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Η vickymoon: #2.006 18-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φοβάμαι ότι δεν τα ανθίστηκε ο πολύς ο κόσμος. Ή ίσως να προσπαθούν να τα δουν και να τους κάνει νούμερα το σάιτ... Εμείς κι εμείς τα βλέπουμε, Μαριτασσιόντζελε και Στελλόντζελε! Πάντως, στο μεταξύ βλέπω πως δημοσιεύτηκαν καταπληκτικές γατοτσουρεκοφωτογραφίες. Μου άρεσε αυτή με τα τρία γατιά που κοιμούνται. Σαν τσουρέκια που μόλις ξεφουρνίστηκαν και περιμένουν να κρυώσουν είναι! Click για ανάπτυξη... τα δικα μου ειναι τα τσουρεκακια . καμια φορα ξυπνανε κιολας. αλλα συνηθως υπνε που περνεις τα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.007 18-12-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τα δικα μου ειναι τα τσουρεκακια . καμια φορα ξυπνανε κιολας. αλλα συνηθως υπνε που περνεις τα παιδια Click για ανάπτυξη... Το ξερουμε,το ξερουμε,αλλα πειραζει που ειμαι λιχουδα και θελω τσουρεκακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η vickymoon: #2.008 18-12-08 22:41 κ εγω μια περηφανη γατομανα τσουρεκομανα (ειπαμε κουκουβαγια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η dafni.ps έγραψε: #2.009 18-12-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κ εγω μια περηφανη γατομανα τσουρεκομανα (ειπαμε κουκουβαγια) Click για ανάπτυξη... Μια μπουκιτσα,μου επιτρεπετε να παρω?(μια ορφανη (αυτη τη στιγμη)απο γατια σας ζηταει μεζεδακι)μια μπουκιτσα μονο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η vickymoon: #2.010 18-12-08 22:47 αντε ενταξει αλλα σε προειδοπειω ειναι πολυ εθιστικες δε θα μπορεις να ξεκολας. με δικη σου ευθυνη μη μου ζητας κ τα ρεστα για το στερητικο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η dafni.ps έγραψε: #2.011 18-12-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε ενταξει αλλα σε προειδοπειω ειναι πολυ εθιστικες δε θα μπορεις να ξεκολας. με δικη σου ευθυνη μη μου ζητας κ τα ρεστα για το στερητικο μετα Click για ανάπτυξη... το πολυ πολυ θ'αρχισω να σου νιαουριζω και να σου κουναω την ουρα(αλλη μια γατα στο σπιτι σου λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:58 Η vickymoon: #2.012 18-12-08 22:58 ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα stathis gourounopoulo 064.jpg 67,8 KB · Εμφανίσεις: 22 PASHA ANDROS 2008 016.jpg 146,3 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η dafni.ps έγραψε: #2.013 18-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η vickymoon: #2.014 18-12-08 23:27 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 165.jpg 113,6 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #2.015 18-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Click για ανάπτυξη... νομιθω πωθ ειδα μια γατουλα....γατουλαα...γατουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η vickymoon: #2.016 18-12-08 23:33 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,3 KB · Εμφανίσεις: 23 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η dafni.ps έγραψε: #2.017 18-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙ νομιζω πως καπου?σε πηρε τα ματι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.018 18-12-08 23:39 ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η vickymoon: #2.019 18-12-08 23:42 καμια φορα κρυβομαι γιατι ειμαι ντροπαλος αλλα εσενα σε συμπαθησα κυρα δαφνη. σου στελνω πατουσες και κουτουλιες παω να βαλω τη μαμα μου για υπνο μακια σλαρπ σλουρπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η vickymoon: #2.020 18-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι αλλη. η μαργαριτα ειναι στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: να και το δικο μου ζουζουνι σε σταση υπνου!!!!!! που αλλου?????? πανω μου Click για ανάπτυξη... Μα, υπάρχει πιο αγαπημένο σημείο από την αγκαλιά της μάνας; Ξερει η Ηρώ τί κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Zbeebz έγραψε: #2.004 18-12-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Maritassia: χα χα χα!!!! Μα είσαστε ΕΝΤΕΛΩΣ παλαβές κι εσύ και η Στέλλα!!! Τι γέλιο έχω κάνει, δεν λέγεται!!! Ναʼ στε καλά βρε όντζελοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αν αξίζει τον κόπο Αχ, βρε Όντζελοι, σας κολλήσαμε την τρέλα μας, αλλά έχει πλάκα τέτοια τρέλα... άσε που γελάει μαζί μας και μαζί σας πολύς κόσμος (βλ. κοινωνική συνεισφορά) Να είστε καλά, και του χρόνου!!! Click για ανάπτυξη... Φοβάμαι ότι δεν τα ανθίστηκε ο πολύς ο κόσμος. Ή ίσως να προσπαθούν να τα δουν και να τους κάνει νούμερα το σάιτ... Εμείς κι εμείς τα βλέπουμε, Μαριτασσιόντζελε και Στελλόντζελε! Πάντως, στο μεταξύ βλέπω πως δημοσιεύτηκαν καταπληκτικές γατοτσουρεκοφωτογραφίες. Μου άρεσε αυτή με τα τρία γατιά που κοιμούνται. Σαν τσουρέκια που μόλις ξεφουρνίστηκαν και περιμένουν να κρυώσουν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η dafni.ps έγραψε: #2.005 18-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φοβάμαι ότι δεν τα ανθίστηκε ο πολύς ο κόσμος. Ή ίσως να προσπαθούν να τα δουν και να τους κάνει νούμερα το σάιτ... Εμείς κι εμείς τα βλέπουμε, Μαριτασσιόντζελε και Στελλόντζελε! Πάντως, στο μεταξύ βλέπω πως δημοσιεύτηκαν καταπληκτικές γατοτσουρεκοφωτογραφίες. Μου άρεσε αυτή με τα τρία γατιά που κοιμούνται. Σαν τσουρέκια που μόλις ξεφουρνίστηκαν και περιμένουν να κρυώσουν είναι! Click για ανάπτυξη... Θελω μια μπουκιτσα απο τα τσουρεκακιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Η vickymoon: #2.006 18-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φοβάμαι ότι δεν τα ανθίστηκε ο πολύς ο κόσμος. Ή ίσως να προσπαθούν να τα δουν και να τους κάνει νούμερα το σάιτ... Εμείς κι εμείς τα βλέπουμε, Μαριτασσιόντζελε και Στελλόντζελε! Πάντως, στο μεταξύ βλέπω πως δημοσιεύτηκαν καταπληκτικές γατοτσουρεκοφωτογραφίες. Μου άρεσε αυτή με τα τρία γατιά που κοιμούνται. Σαν τσουρέκια που μόλις ξεφουρνίστηκαν και περιμένουν να κρυώσουν είναι! Click για ανάπτυξη... τα δικα μου ειναι τα τσουρεκακια . καμια φορα ξυπνανε κιολας. αλλα συνηθως υπνε που περνεις τα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.007 18-12-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τα δικα μου ειναι τα τσουρεκακια . καμια φορα ξυπνανε κιολας. αλλα συνηθως υπνε που περνεις τα παιδια Click για ανάπτυξη... Το ξερουμε,το ξερουμε,αλλα πειραζει που ειμαι λιχουδα και θελω τσουρεκακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η vickymoon: #2.008 18-12-08 22:41 κ εγω μια περηφανη γατομανα τσουρεκομανα (ειπαμε κουκουβαγια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η dafni.ps έγραψε: #2.009 18-12-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κ εγω μια περηφανη γατομανα τσουρεκομανα (ειπαμε κουκουβαγια) Click για ανάπτυξη... Μια μπουκιτσα,μου επιτρεπετε να παρω?(μια ορφανη (αυτη τη στιγμη)απο γατια σας ζηταει μεζεδακι)μια μπουκιτσα μονο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η vickymoon: #2.010 18-12-08 22:47 αντε ενταξει αλλα σε προειδοπειω ειναι πολυ εθιστικες δε θα μπορεις να ξεκολας. με δικη σου ευθυνη μη μου ζητας κ τα ρεστα για το στερητικο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η dafni.ps έγραψε: #2.011 18-12-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε ενταξει αλλα σε προειδοπειω ειναι πολυ εθιστικες δε θα μπορεις να ξεκολας. με δικη σου ευθυνη μη μου ζητας κ τα ρεστα για το στερητικο μετα Click για ανάπτυξη... το πολυ πολυ θ'αρχισω να σου νιαουριζω και να σου κουναω την ουρα(αλλη μια γατα στο σπιτι σου λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:58 Η vickymoon: #2.012 18-12-08 22:58 ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα stathis gourounopoulo 064.jpg 67,8 KB · Εμφανίσεις: 22 PASHA ANDROS 2008 016.jpg 146,3 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η dafni.ps έγραψε: #2.013 18-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η vickymoon: #2.014 18-12-08 23:27 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 165.jpg 113,6 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #2.015 18-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Click για ανάπτυξη... νομιθω πωθ ειδα μια γατουλα....γατουλαα...γατουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η vickymoon: #2.016 18-12-08 23:33 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,3 KB · Εμφανίσεις: 23 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η dafni.ps έγραψε: #2.017 18-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙ νομιζω πως καπου?σε πηρε τα ματι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.018 18-12-08 23:39 ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η vickymoon: #2.019 18-12-08 23:42 καμια φορα κρυβομαι γιατι ειμαι ντροπαλος αλλα εσενα σε συμπαθησα κυρα δαφνη. σου στελνω πατουσες και κουτουλιες παω να βαλω τη μαμα μου για υπνο μακια σλαρπ σλουρπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η vickymoon: #2.020 18-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι αλλη. η μαργαριτα ειναι στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maritassia: χα χα χα!!!! Μα είσαστε ΕΝΤΕΛΩΣ παλαβές κι εσύ και η Στέλλα!!! Τι γέλιο έχω κάνει, δεν λέγεται!!! Ναʼ στε καλά βρε όντζελοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αν αξίζει τον κόπο Αχ, βρε Όντζελοι, σας κολλήσαμε την τρέλα μας, αλλά έχει πλάκα τέτοια τρέλα... άσε που γελάει μαζί μας και μαζί σας πολύς κόσμος (βλ. κοινωνική συνεισφορά) Να είστε καλά, και του χρόνου!!! Click για ανάπτυξη... Φοβάμαι ότι δεν τα ανθίστηκε ο πολύς ο κόσμος. Ή ίσως να προσπαθούν να τα δουν και να τους κάνει νούμερα το σάιτ... Εμείς κι εμείς τα βλέπουμε, Μαριτασσιόντζελε και Στελλόντζελε! Πάντως, στο μεταξύ βλέπω πως δημοσιεύτηκαν καταπληκτικές γατοτσουρεκοφωτογραφίες. Μου άρεσε αυτή με τα τρία γατιά που κοιμούνται. Σαν τσουρέκια που μόλις ξεφουρνίστηκαν και περιμένουν να κρυώσουν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η dafni.ps έγραψε: #2.005 18-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φοβάμαι ότι δεν τα ανθίστηκε ο πολύς ο κόσμος. Ή ίσως να προσπαθούν να τα δουν και να τους κάνει νούμερα το σάιτ... Εμείς κι εμείς τα βλέπουμε, Μαριτασσιόντζελε και Στελλόντζελε! Πάντως, στο μεταξύ βλέπω πως δημοσιεύτηκαν καταπληκτικές γατοτσουρεκοφωτογραφίες. Μου άρεσε αυτή με τα τρία γατιά που κοιμούνται. Σαν τσουρέκια που μόλις ξεφουρνίστηκαν και περιμένουν να κρυώσουν είναι! Click για ανάπτυξη... Θελω μια μπουκιτσα απο τα τσουρεκακιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Η vickymoon: #2.006 18-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φοβάμαι ότι δεν τα ανθίστηκε ο πολύς ο κόσμος. Ή ίσως να προσπαθούν να τα δουν και να τους κάνει νούμερα το σάιτ... Εμείς κι εμείς τα βλέπουμε, Μαριτασσιόντζελε και Στελλόντζελε! Πάντως, στο μεταξύ βλέπω πως δημοσιεύτηκαν καταπληκτικές γατοτσουρεκοφωτογραφίες. Μου άρεσε αυτή με τα τρία γατιά που κοιμούνται. Σαν τσουρέκια που μόλις ξεφουρνίστηκαν και περιμένουν να κρυώσουν είναι! Click για ανάπτυξη... τα δικα μου ειναι τα τσουρεκακια . καμια φορα ξυπνανε κιολας. αλλα συνηθως υπνε που περνεις τα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.007 18-12-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τα δικα μου ειναι τα τσουρεκακια . καμια φορα ξυπνανε κιολας. αλλα συνηθως υπνε που περνεις τα παιδια Click για ανάπτυξη... Το ξερουμε,το ξερουμε,αλλα πειραζει που ειμαι λιχουδα και θελω τσουρεκακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η vickymoon: #2.008 18-12-08 22:41 κ εγω μια περηφανη γατομανα τσουρεκομανα (ειπαμε κουκουβαγια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η dafni.ps έγραψε: #2.009 18-12-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κ εγω μια περηφανη γατομανα τσουρεκομανα (ειπαμε κουκουβαγια) Click για ανάπτυξη... Μια μπουκιτσα,μου επιτρεπετε να παρω?(μια ορφανη (αυτη τη στιγμη)απο γατια σας ζηταει μεζεδακι)μια μπουκιτσα μονο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η vickymoon: #2.010 18-12-08 22:47 αντε ενταξει αλλα σε προειδοπειω ειναι πολυ εθιστικες δε θα μπορεις να ξεκολας. με δικη σου ευθυνη μη μου ζητας κ τα ρεστα για το στερητικο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η dafni.ps έγραψε: #2.011 18-12-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε ενταξει αλλα σε προειδοπειω ειναι πολυ εθιστικες δε θα μπορεις να ξεκολας. με δικη σου ευθυνη μη μου ζητας κ τα ρεστα για το στερητικο μετα Click για ανάπτυξη... το πολυ πολυ θ'αρχισω να σου νιαουριζω και να σου κουναω την ουρα(αλλη μια γατα στο σπιτι σου λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:58 Η vickymoon: #2.012 18-12-08 22:58 ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα stathis gourounopoulo 064.jpg 67,8 KB · Εμφανίσεις: 22 PASHA ANDROS 2008 016.jpg 146,3 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η dafni.ps έγραψε: #2.013 18-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η vickymoon: #2.014 18-12-08 23:27 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 165.jpg 113,6 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #2.015 18-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Click για ανάπτυξη... νομιθω πωθ ειδα μια γατουλα....γατουλαα...γατουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η vickymoon: #2.016 18-12-08 23:33 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,3 KB · Εμφανίσεις: 23 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η dafni.ps έγραψε: #2.017 18-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙ νομιζω πως καπου?σε πηρε τα ματι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.018 18-12-08 23:39 ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η vickymoon: #2.019 18-12-08 23:42 καμια φορα κρυβομαι γιατι ειμαι ντροπαλος αλλα εσενα σε συμπαθησα κυρα δαφνη. σου στελνω πατουσες και κουτουλιες παω να βαλω τη μαμα μου για υπνο μακια σλαρπ σλουρπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η vickymoon: #2.020 18-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι αλλη. η μαργαριτα ειναι στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φοβάμαι ότι δεν τα ανθίστηκε ο πολύς ο κόσμος. Ή ίσως να προσπαθούν να τα δουν και να τους κάνει νούμερα το σάιτ... Εμείς κι εμείς τα βλέπουμε, Μαριτασσιόντζελε και Στελλόντζελε! Πάντως, στο μεταξύ βλέπω πως δημοσιεύτηκαν καταπληκτικές γατοτσουρεκοφωτογραφίες. Μου άρεσε αυτή με τα τρία γατιά που κοιμούνται. Σαν τσουρέκια που μόλις ξεφουρνίστηκαν και περιμένουν να κρυώσουν είναι! Click για ανάπτυξη... Θελω μια μπουκιτσα απο τα τσουρεκακιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Η vickymoon: #2.006 18-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φοβάμαι ότι δεν τα ανθίστηκε ο πολύς ο κόσμος. Ή ίσως να προσπαθούν να τα δουν και να τους κάνει νούμερα το σάιτ... Εμείς κι εμείς τα βλέπουμε, Μαριτασσιόντζελε και Στελλόντζελε! Πάντως, στο μεταξύ βλέπω πως δημοσιεύτηκαν καταπληκτικές γατοτσουρεκοφωτογραφίες. Μου άρεσε αυτή με τα τρία γατιά που κοιμούνται. Σαν τσουρέκια που μόλις ξεφουρνίστηκαν και περιμένουν να κρυώσουν είναι! Click για ανάπτυξη... τα δικα μου ειναι τα τσουρεκακια . καμια φορα ξυπνανε κιολας. αλλα συνηθως υπνε που περνεις τα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.007 18-12-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τα δικα μου ειναι τα τσουρεκακια . καμια φορα ξυπνανε κιολας. αλλα συνηθως υπνε που περνεις τα παιδια Click για ανάπτυξη... Το ξερουμε,το ξερουμε,αλλα πειραζει που ειμαι λιχουδα και θελω τσουρεκακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η vickymoon: #2.008 18-12-08 22:41 κ εγω μια περηφανη γατομανα τσουρεκομανα (ειπαμε κουκουβαγια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η dafni.ps έγραψε: #2.009 18-12-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κ εγω μια περηφανη γατομανα τσουρεκομανα (ειπαμε κουκουβαγια) Click για ανάπτυξη... Μια μπουκιτσα,μου επιτρεπετε να παρω?(μια ορφανη (αυτη τη στιγμη)απο γατια σας ζηταει μεζεδακι)μια μπουκιτσα μονο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η vickymoon: #2.010 18-12-08 22:47 αντε ενταξει αλλα σε προειδοπειω ειναι πολυ εθιστικες δε θα μπορεις να ξεκολας. με δικη σου ευθυνη μη μου ζητας κ τα ρεστα για το στερητικο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η dafni.ps έγραψε: #2.011 18-12-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε ενταξει αλλα σε προειδοπειω ειναι πολυ εθιστικες δε θα μπορεις να ξεκολας. με δικη σου ευθυνη μη μου ζητας κ τα ρεστα για το στερητικο μετα Click για ανάπτυξη... το πολυ πολυ θ'αρχισω να σου νιαουριζω και να σου κουναω την ουρα(αλλη μια γατα στο σπιτι σου λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:58 Η vickymoon: #2.012 18-12-08 22:58 ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα stathis gourounopoulo 064.jpg 67,8 KB · Εμφανίσεις: 22 PASHA ANDROS 2008 016.jpg 146,3 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η dafni.ps έγραψε: #2.013 18-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η vickymoon: #2.014 18-12-08 23:27 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 165.jpg 113,6 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #2.015 18-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Click για ανάπτυξη... νομιθω πωθ ειδα μια γατουλα....γατουλαα...γατουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η vickymoon: #2.016 18-12-08 23:33 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,3 KB · Εμφανίσεις: 23 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η dafni.ps έγραψε: #2.017 18-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙ νομιζω πως καπου?σε πηρε τα ματι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.018 18-12-08 23:39 ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η vickymoon: #2.019 18-12-08 23:42 καμια φορα κρυβομαι γιατι ειμαι ντροπαλος αλλα εσενα σε συμπαθησα κυρα δαφνη. σου στελνω πατουσες και κουτουλιες παω να βαλω τη μαμα μου για υπνο μακια σλαρπ σλουρπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η vickymoon: #2.020 18-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι αλλη. η μαργαριτα ειναι στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Φοβάμαι ότι δεν τα ανθίστηκε ο πολύς ο κόσμος. Ή ίσως να προσπαθούν να τα δουν και να τους κάνει νούμερα το σάιτ... Εμείς κι εμείς τα βλέπουμε, Μαριτασσιόντζελε και Στελλόντζελε! Πάντως, στο μεταξύ βλέπω πως δημοσιεύτηκαν καταπληκτικές γατοτσουρεκοφωτογραφίες. Μου άρεσε αυτή με τα τρία γατιά που κοιμούνται. Σαν τσουρέκια που μόλις ξεφουρνίστηκαν και περιμένουν να κρυώσουν είναι! Click για ανάπτυξη... τα δικα μου ειναι τα τσουρεκακια . καμια φορα ξυπνανε κιολας. αλλα συνηθως υπνε που περνεις τα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.007 18-12-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τα δικα μου ειναι τα τσουρεκακια . καμια φορα ξυπνανε κιολας. αλλα συνηθως υπνε που περνεις τα παιδια Click για ανάπτυξη... Το ξερουμε,το ξερουμε,αλλα πειραζει που ειμαι λιχουδα και θελω τσουρεκακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η vickymoon: #2.008 18-12-08 22:41 κ εγω μια περηφανη γατομανα τσουρεκομανα (ειπαμε κουκουβαγια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η dafni.ps έγραψε: #2.009 18-12-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κ εγω μια περηφανη γατομανα τσουρεκομανα (ειπαμε κουκουβαγια) Click για ανάπτυξη... Μια μπουκιτσα,μου επιτρεπετε να παρω?(μια ορφανη (αυτη τη στιγμη)απο γατια σας ζηταει μεζεδακι)μια μπουκιτσα μονο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η vickymoon: #2.010 18-12-08 22:47 αντε ενταξει αλλα σε προειδοπειω ειναι πολυ εθιστικες δε θα μπορεις να ξεκολας. με δικη σου ευθυνη μη μου ζητας κ τα ρεστα για το στερητικο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η dafni.ps έγραψε: #2.011 18-12-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε ενταξει αλλα σε προειδοπειω ειναι πολυ εθιστικες δε θα μπορεις να ξεκολας. με δικη σου ευθυνη μη μου ζητας κ τα ρεστα για το στερητικο μετα Click για ανάπτυξη... το πολυ πολυ θ'αρχισω να σου νιαουριζω και να σου κουναω την ουρα(αλλη μια γατα στο σπιτι σου λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:58 Η vickymoon: #2.012 18-12-08 22:58 ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα stathis gourounopoulo 064.jpg 67,8 KB · Εμφανίσεις: 22 PASHA ANDROS 2008 016.jpg 146,3 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η dafni.ps έγραψε: #2.013 18-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η vickymoon: #2.014 18-12-08 23:27 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 165.jpg 113,6 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #2.015 18-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Click για ανάπτυξη... νομιθω πωθ ειδα μια γατουλα....γατουλαα...γατουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η vickymoon: #2.016 18-12-08 23:33 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,3 KB · Εμφανίσεις: 23 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η dafni.ps έγραψε: #2.017 18-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙ νομιζω πως καπου?σε πηρε τα ματι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.018 18-12-08 23:39 ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η vickymoon: #2.019 18-12-08 23:42 καμια φορα κρυβομαι γιατι ειμαι ντροπαλος αλλα εσενα σε συμπαθησα κυρα δαφνη. σου στελνω πατουσες και κουτουλιες παω να βαλω τη μαμα μου για υπνο μακια σλαρπ σλουρπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η vickymoon: #2.020 18-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι αλλη. η μαργαριτα ειναι στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τα δικα μου ειναι τα τσουρεκακια . καμια φορα ξυπνανε κιολας. αλλα συνηθως υπνε που περνεις τα παιδια Click για ανάπτυξη... Το ξερουμε,το ξερουμε,αλλα πειραζει που ειμαι λιχουδα και θελω τσουρεκακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:41 Η vickymoon: #2.008 18-12-08 22:41 κ εγω μια περηφανη γατομανα τσουρεκομανα (ειπαμε κουκουβαγια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η dafni.ps έγραψε: #2.009 18-12-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κ εγω μια περηφανη γατομανα τσουρεκομανα (ειπαμε κουκουβαγια) Click για ανάπτυξη... Μια μπουκιτσα,μου επιτρεπετε να παρω?(μια ορφανη (αυτη τη στιγμη)απο γατια σας ζηταει μεζεδακι)μια μπουκιτσα μονο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η vickymoon: #2.010 18-12-08 22:47 αντε ενταξει αλλα σε προειδοπειω ειναι πολυ εθιστικες δε θα μπορεις να ξεκολας. με δικη σου ευθυνη μη μου ζητας κ τα ρεστα για το στερητικο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η dafni.ps έγραψε: #2.011 18-12-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε ενταξει αλλα σε προειδοπειω ειναι πολυ εθιστικες δε θα μπορεις να ξεκολας. με δικη σου ευθυνη μη μου ζητας κ τα ρεστα για το στερητικο μετα Click για ανάπτυξη... το πολυ πολυ θ'αρχισω να σου νιαουριζω και να σου κουναω την ουρα(αλλη μια γατα στο σπιτι σου λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:58 Η vickymoon: #2.012 18-12-08 22:58 ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα stathis gourounopoulo 064.jpg 67,8 KB · Εμφανίσεις: 22 PASHA ANDROS 2008 016.jpg 146,3 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η dafni.ps έγραψε: #2.013 18-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η vickymoon: #2.014 18-12-08 23:27 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 165.jpg 113,6 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #2.015 18-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Click για ανάπτυξη... νομιθω πωθ ειδα μια γατουλα....γατουλαα...γατουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η vickymoon: #2.016 18-12-08 23:33 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,3 KB · Εμφανίσεις: 23 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η dafni.ps έγραψε: #2.017 18-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙ νομιζω πως καπου?σε πηρε τα ματι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.018 18-12-08 23:39 ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η vickymoon: #2.019 18-12-08 23:42 καμια φορα κρυβομαι γιατι ειμαι ντροπαλος αλλα εσενα σε συμπαθησα κυρα δαφνη. σου στελνω πατουσες και κουτουλιες παω να βαλω τη μαμα μου για υπνο μακια σλαρπ σλουρπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η vickymoon: #2.020 18-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι αλλη. η μαργαριτα ειναι στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κ εγω μια περηφανη γατομανα τσουρεκομανα (ειπαμε κουκουβαγια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:45 Η dafni.ps έγραψε: #2.009 18-12-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κ εγω μια περηφανη γατομανα τσουρεκομανα (ειπαμε κουκουβαγια) Click για ανάπτυξη... Μια μπουκιτσα,μου επιτρεπετε να παρω?(μια ορφανη (αυτη τη στιγμη)απο γατια σας ζηταει μεζεδακι)μια μπουκιτσα μονο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η vickymoon: #2.010 18-12-08 22:47 αντε ενταξει αλλα σε προειδοπειω ειναι πολυ εθιστικες δε θα μπορεις να ξεκολας. με δικη σου ευθυνη μη μου ζητας κ τα ρεστα για το στερητικο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η dafni.ps έγραψε: #2.011 18-12-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε ενταξει αλλα σε προειδοπειω ειναι πολυ εθιστικες δε θα μπορεις να ξεκολας. με δικη σου ευθυνη μη μου ζητας κ τα ρεστα για το στερητικο μετα Click για ανάπτυξη... το πολυ πολυ θ'αρχισω να σου νιαουριζω και να σου κουναω την ουρα(αλλη μια γατα στο σπιτι σου λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:58 Η vickymoon: #2.012 18-12-08 22:58 ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα stathis gourounopoulo 064.jpg 67,8 KB · Εμφανίσεις: 22 PASHA ANDROS 2008 016.jpg 146,3 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η dafni.ps έγραψε: #2.013 18-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η vickymoon: #2.014 18-12-08 23:27 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 165.jpg 113,6 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #2.015 18-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Click για ανάπτυξη... νομιθω πωθ ειδα μια γατουλα....γατουλαα...γατουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η vickymoon: #2.016 18-12-08 23:33 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,3 KB · Εμφανίσεις: 23 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η dafni.ps έγραψε: #2.017 18-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙ νομιζω πως καπου?σε πηρε τα ματι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.018 18-12-08 23:39 ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η vickymoon: #2.019 18-12-08 23:42 καμια φορα κρυβομαι γιατι ειμαι ντροπαλος αλλα εσενα σε συμπαθησα κυρα δαφνη. σου στελνω πατουσες και κουτουλιες παω να βαλω τη μαμα μου για υπνο μακια σλαρπ σλουρπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η vickymoon: #2.020 18-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι αλλη. η μαργαριτα ειναι στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κ εγω μια περηφανη γατομανα τσουρεκομανα (ειπαμε κουκουβαγια) Click για ανάπτυξη... Μια μπουκιτσα,μου επιτρεπετε να παρω?(μια ορφανη (αυτη τη στιγμη)απο γατια σας ζηταει μεζεδακι)μια μπουκιτσα μονο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:47 Η vickymoon: #2.010 18-12-08 22:47 αντε ενταξει αλλα σε προειδοπειω ειναι πολυ εθιστικες δε θα μπορεις να ξεκολας. με δικη σου ευθυνη μη μου ζητας κ τα ρεστα για το στερητικο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η dafni.ps έγραψε: #2.011 18-12-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε ενταξει αλλα σε προειδοπειω ειναι πολυ εθιστικες δε θα μπορεις να ξεκολας. με δικη σου ευθυνη μη μου ζητας κ τα ρεστα για το στερητικο μετα Click για ανάπτυξη... το πολυ πολυ θ'αρχισω να σου νιαουριζω και να σου κουναω την ουρα(αλλη μια γατα στο σπιτι σου λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:58 Η vickymoon: #2.012 18-12-08 22:58 ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα stathis gourounopoulo 064.jpg 67,8 KB · Εμφανίσεις: 22 PASHA ANDROS 2008 016.jpg 146,3 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η dafni.ps έγραψε: #2.013 18-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η vickymoon: #2.014 18-12-08 23:27 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 165.jpg 113,6 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #2.015 18-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Click για ανάπτυξη... νομιθω πωθ ειδα μια γατουλα....γατουλαα...γατουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η vickymoon: #2.016 18-12-08 23:33 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,3 KB · Εμφανίσεις: 23 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η dafni.ps έγραψε: #2.017 18-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙ νομιζω πως καπου?σε πηρε τα ματι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.018 18-12-08 23:39 ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η vickymoon: #2.019 18-12-08 23:42 καμια φορα κρυβομαι γιατι ειμαι ντροπαλος αλλα εσενα σε συμπαθησα κυρα δαφνη. σου στελνω πατουσες και κουτουλιες παω να βαλω τη μαμα μου για υπνο μακια σλαρπ σλουρπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η vickymoon: #2.020 18-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι αλλη. η μαργαριτα ειναι στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αντε ενταξει αλλα σε προειδοπειω ειναι πολυ εθιστικες δε θα μπορεις να ξεκολας. με δικη σου ευθυνη μη μου ζητας κ τα ρεστα για το στερητικο μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η dafni.ps έγραψε: #2.011 18-12-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε ενταξει αλλα σε προειδοπειω ειναι πολυ εθιστικες δε θα μπορεις να ξεκολας. με δικη σου ευθυνη μη μου ζητας κ τα ρεστα για το στερητικο μετα Click για ανάπτυξη... το πολυ πολυ θ'αρχισω να σου νιαουριζω και να σου κουναω την ουρα(αλλη μια γατα στο σπιτι σου λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:58 Η vickymoon: #2.012 18-12-08 22:58 ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα stathis gourounopoulo 064.jpg 67,8 KB · Εμφανίσεις: 22 PASHA ANDROS 2008 016.jpg 146,3 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η dafni.ps έγραψε: #2.013 18-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η vickymoon: #2.014 18-12-08 23:27 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 165.jpg 113,6 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #2.015 18-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Click για ανάπτυξη... νομιθω πωθ ειδα μια γατουλα....γατουλαα...γατουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η vickymoon: #2.016 18-12-08 23:33 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,3 KB · Εμφανίσεις: 23 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η dafni.ps έγραψε: #2.017 18-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙ νομιζω πως καπου?σε πηρε τα ματι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.018 18-12-08 23:39 ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η vickymoon: #2.019 18-12-08 23:42 καμια φορα κρυβομαι γιατι ειμαι ντροπαλος αλλα εσενα σε συμπαθησα κυρα δαφνη. σου στελνω πατουσες και κουτουλιες παω να βαλω τη μαμα μου για υπνο μακια σλαρπ σλουρπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η vickymoon: #2.020 18-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι αλλη. η μαργαριτα ειναι στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε ενταξει αλλα σε προειδοπειω ειναι πολυ εθιστικες δε θα μπορεις να ξεκολας. με δικη σου ευθυνη μη μου ζητας κ τα ρεστα για το στερητικο μετα Click για ανάπτυξη... το πολυ πολυ θ'αρχισω να σου νιαουριζω και να σου κουναω την ουρα(αλλη μια γατα στο σπιτι σου λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:58 Η vickymoon: #2.012 18-12-08 22:58 ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα stathis gourounopoulo 064.jpg 67,8 KB · Εμφανίσεις: 22 PASHA ANDROS 2008 016.jpg 146,3 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η dafni.ps έγραψε: #2.013 18-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η vickymoon: #2.014 18-12-08 23:27 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 165.jpg 113,6 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #2.015 18-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Click για ανάπτυξη... νομιθω πωθ ειδα μια γατουλα....γατουλαα...γατουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η vickymoon: #2.016 18-12-08 23:33 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,3 KB · Εμφανίσεις: 23 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η dafni.ps έγραψε: #2.017 18-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙ νομιζω πως καπου?σε πηρε τα ματι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.018 18-12-08 23:39 ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η vickymoon: #2.019 18-12-08 23:42 καμια φορα κρυβομαι γιατι ειμαι ντροπαλος αλλα εσενα σε συμπαθησα κυρα δαφνη. σου στελνω πατουσες και κουτουλιες παω να βαλω τη μαμα μου για υπνο μακια σλαρπ σλουρπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η vickymoon: #2.020 18-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι αλλη. η μαργαριτα ειναι στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η dafni.ps έγραψε: #2.013 18-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η vickymoon: #2.014 18-12-08 23:27 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 165.jpg 113,6 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #2.015 18-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Click για ανάπτυξη... νομιθω πωθ ειδα μια γατουλα....γατουλαα...γατουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η vickymoon: #2.016 18-12-08 23:33 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,3 KB · Εμφανίσεις: 23 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η dafni.ps έγραψε: #2.017 18-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙ νομιζω πως καπου?σε πηρε τα ματι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.018 18-12-08 23:39 ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η vickymoon: #2.019 18-12-08 23:42 καμια φορα κρυβομαι γιατι ειμαι ντροπαλος αλλα εσενα σε συμπαθησα κυρα δαφνη. σου στελνω πατουσες και κουτουλιες παω να βαλω τη μαμα μου για υπνο μακια σλαρπ σλουρπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η vickymoon: #2.020 18-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι αλλη. η μαργαριτα ειναι στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ε εσυ πας γυρευοντας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρε να χεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η vickymoon: #2.014 18-12-08 23:27 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 165.jpg 113,6 KB · Εμφανίσεις: 24 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #2.015 18-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Click για ανάπτυξη... νομιθω πωθ ειδα μια γατουλα....γατουλαα...γατουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η vickymoon: #2.016 18-12-08 23:33 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,3 KB · Εμφανίσεις: 23 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η dafni.ps έγραψε: #2.017 18-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙ νομιζω πως καπου?σε πηρε τα ματι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.018 18-12-08 23:39 ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η vickymoon: #2.019 18-12-08 23:42 καμια φορα κρυβομαι γιατι ειμαι ντροπαλος αλλα εσενα σε συμπαθησα κυρα δαφνη. σου στελνω πατουσες και κουτουλιες παω να βαλω τη μαμα μου για υπνο μακια σλαρπ σλουρπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η vickymoon: #2.020 18-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι αλλη. η μαργαριτα ειναι στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #2.015 18-12-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Click για ανάπτυξη... νομιθω πωθ ειδα μια γατουλα....γατουλαα...γατουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η vickymoon: #2.016 18-12-08 23:33 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,3 KB · Εμφανίσεις: 23 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η dafni.ps έγραψε: #2.017 18-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙ νομιζω πως καπου?σε πηρε τα ματι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.018 18-12-08 23:39 ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η vickymoon: #2.019 18-12-08 23:42 καμια φορα κρυβομαι γιατι ειμαι ντροπαλος αλλα εσενα σε συμπαθησα κυρα δαφνη. σου στελνω πατουσες και κουτουλιες παω να βαλω τη μαμα μου για υπνο μακια σλαρπ σλουρπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η vickymoon: #2.020 18-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι αλλη. η μαργαριτα ειναι στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) αχ παιδια να κρυφτω απο το fun club Click για ανάπτυξη... νομιθω πωθ ειδα μια γατουλα....γατουλαα...γατουλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η vickymoon: #2.016 18-12-08 23:33 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα VIENNA 2007 113.jpg 140,3 KB · Εμφανίσεις: 23 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η dafni.ps έγραψε: #2.017 18-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙ νομιζω πως καπου?σε πηρε τα ματι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.018 18-12-08 23:39 ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η vickymoon: #2.019 18-12-08 23:42 καμια φορα κρυβομαι γιατι ειμαι ντροπαλος αλλα εσενα σε συμπαθησα κυρα δαφνη. σου στελνω πατουσες και κουτουλιες παω να βαλω τη μαμα μου για υπνο μακια σλαρπ σλουρπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η vickymoon: #2.020 18-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι αλλη. η μαργαριτα ειναι στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η dafni.ps έγραψε: #2.017 18-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙ νομιζω πως καπου?σε πηρε τα ματι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.018 18-12-08 23:39 ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η vickymoon: #2.019 18-12-08 23:42 καμια φορα κρυβομαι γιατι ειμαι ντροπαλος αλλα εσενα σε συμπαθησα κυρα δαφνη. σου στελνω πατουσες και κουτουλιες παω να βαλω τη μαμα μου για υπνο μακια σλαρπ σλουρπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η vickymoon: #2.020 18-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι αλλη. η μαργαριτα ειναι στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) παρακαλω με ζητησε κανεις??? Click για ανάπτυξη... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙ νομιζω πως καπου?σε πηρε τα ματι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η dafni.ps έγραψε: #2.018 18-12-08 23:39 ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η vickymoon: #2.019 18-12-08 23:42 καμια φορα κρυβομαι γιατι ειμαι ντροπαλος αλλα εσενα σε συμπαθησα κυρα δαφνη. σου στελνω πατουσες και κουτουλιες παω να βαλω τη μαμα μου για υπνο μακια σλαρπ σλουρπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η vickymoon: #2.020 18-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι αλλη. η μαργαριτα ειναι στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: torritobravo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η vickymoon: #2.019 18-12-08 23:42 καμια φορα κρυβομαι γιατι ειμαι ντροπαλος αλλα εσενα σε συμπαθησα κυρα δαφνη. σου στελνω πατουσες και κουτουλιες παω να βαλω τη μαμα μου για υπνο μακια σλαρπ σλουρπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η vickymoon: #2.020 18-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι αλλη. η μαργαριτα ειναι στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 176 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
καμια φορα κρυβομαι γιατι ειμαι ντροπαλος αλλα εσενα σε συμπαθησα κυρα δαφνη. σου στελνω πατουσες και κουτουλιες παω να βαλω τη μαμα μου για υπνο μακια σλαρπ σλουρπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η vickymoon: #2.020 18-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι αλλη. η μαργαριτα ειναι στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ασχετο,η φωτο στο αβαταρ ειναι η ιδια γατουλα?γιατι αν ειναι να ξαναπαω οφθαλμιατρο Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι αλλη. η μαργαριτα ειναι στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.