Κεραμιδό-maniacs

εχω το ιδιο( η σχεδον το ιδιο) σε αρσενικο
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
βεβαια εμεις βολευομαστε μονοι μας. να ναι καλα η γλωσσα που ειναι κ μακρια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• paraskevas 008.jpg
    paraskevas 008.jpg
    134,7 KB · Εμφανίσεις: 25
Μη νομίζετε ότι είμαι κανένα χάπατο;Είμαι και άγρια και κάνω και καμπουρίτσες, φουντώνω και ουρά. Βέβαια, όλα αυτά εικονικά, για να μη ξεχνάνε τα δίποδα ότι είμαι γάτα. Οι πρόβες όμως καλό είναι να γίνονται, σε περίπτωση που διανοηθεί κάποιος να μου τη μπει να ξέρει, θα είμαι ετοιμοπόλεμη...Χουαααα, Χουααααα:up::up:
Έτσι, Μπάχχχχυ! Δείξ' τους εσύ τι ψάρια/πουλιά/ζουζούνια πιάνεις! Μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες!
Beeb

εχω το ιδιο( η σχεδον το ιδιο) σε αρσενικο
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Γατίσια πατσαδάκια... Παράδεισος! :inlove::inlove::inlove:
Υπογραφή,
Χούφτι-χούφτι γούμαν (Zbeebz)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γατάσκοπος Λέια, με ξετρελλαίνει. Τί μουστάκια, τί φρύδια, τί ύφος!!!:inlove::inlove: zbeebz,εκτός από τις πατσοκοιλιές, ωραία για χούφτι χούφτι είναι και τα....μπούτια:):)Τη μπουτού μου, την έχω τρελλάνει στις τσιμπιές:lol::lol::lol:

Τι ομορφη αδερφουλα που εχουμε!:D

ωραία για χούφτι χούφτι είναι και τα....μπούτια:):)Τη μπουτού μου, την έχω τρελλάνει στις τσιμπιές:lol::lol::lol:

Αχ, αν είναι, λέει...! Εγώ να δεις τσιμπιές που ρίχνω:rolleyes:

Αχ ρε κοριτσια,εμενα μ αρεσει να χωνω τη μουρη μου στη χνουδωτη κοιλια της και να φυσαω η να τριβομαι!!!Ειμαι σοβαρα?
Δωρααααα,ειδες που η δικια μου εδεσε?Τωρα,εκτος απο μακρουλη ειναι και τσουμπωτη!!!!

Αχ ρε κοριτσια,εμενα μ αρεσει να χωνω τη μουρη μου στη χνουδωτη κοιλια της και να φυσαω η να τριβομαι!!!Ειμαι σοβαρα?
Δωρααααα,ειδες που η δικια μου εδεσε?Τωρα,εκτος απο μακρουλη ειναι και τσουμπωτη!!!!
Εμείς οικογενειακώς χώνουμε τα μούτρα μας στην κοιλιά της Μπασσέτ και τη φιλάμε, άρα, πάσχουμε όλοι από οξεία γατίτιδα:lol::lol::lol:

καλημερααααααααααααααααααα. χρονια πολλαααααααααααααααα
καλα χριστουγεννααααααααααααααααααααααα.
φωναζω για να μ ακουσουν ολοι, γιατι ειναι κ πολλοι παναθεμα τους:P

Χρόνια Πολλά και καλά, να περάσετε όλοι υπέροχα με όσους αγαπάτε!!!:up::up:Εμείς, θα την αφήσουμε τη μικρούλα μας μόνη της από αύριο για τέσσερις ημέρες. Θα έρχεται η κυρία που μας καθαρίζει( και την ξέρει πολύ καλά και η Μπάσσυ) και θα τη φροντίζει.Σήμερα φτιάχνω βαλίτσες, αύριο πριν φύγουμε θα μετατρέψω το σπίτι σε γατοβασίλειο, να της απαλύνω της αγάπης μου τη μοναξιά. :kiss::kiss::kiss:

Χρόνια Πολλά και καλά, να περάσετε όλοι υπέροχα με όσους αγαπάτε!!!:up::up:Εμείς, θα την αφήσουμε τη μικρούλα μας μόνη της από αύριο για τέσσερις ημέρες. Θα έρχεται η κυρία που μας καθαρίζει( και την ξέρει πολύ καλά και η Μπάσσυ) και θα τη φροντίζει.Σήμερα φτιάχνω βαλίτσες, αύριο πριν φύγουμε θα μετατρέψω το σπίτι σε γατοβασίλειο, να της απαλύνω της αγάπης μου τη μοναξιά. :kiss::kiss::kiss:
Χρόνια πολλά κ σε εσας. :up:
Καλά να περάσετε και καλώς να την ξαναβρείτε την Μπασσέτ όταν γυρίσετε. Δώστε της τα φιλιά μας.

Ο Τιμακος σε αγερωχη ποζα...
PC240024.jpg

Ο Τιμακος σε αγερωχη ποζα...

Τι όμορφος γάταρος είναι...:) Λές να γίνει και ο δικός μου έτσι ωραίος;:happy:

Τι όμορφος γάταρος είναι...:) Λές να γίνει και ο δικός μου έτσι ωραίος;:happy:
ο δικος σου θα γινει σιγουρα

Η ανθρωποοικογένειά μου γύρισε από το ξένο μακρινό μέρος, που είχε πάει, μου έφερε μόνο ένα πιατάκι δώρο (εντάξει, μου είχαν κάνει και ένα παιχνίδι πριν φύγουν), δεν τους κράτησα κακία που με παράτησαν, η μαμά μου είπε ότι δεν γινόταν να με πάρουν. Ελπίζω να αργήσουν να ξαναφύγουν ή, εν πάσει περιπτώσει, να με πάρουν μαζί τους, όπως το καλοκαίρι. Εμένα δεν με νοιάζει να αλλάζω σπίτια, άμα έχω τη μανούλα μου, είμαι ευτυχισμένη. Τώρα, με έδιωξε από την αγκαλιά της, γιατί κρατάει αυτό το λαπι πόπ, κάπως έτσι, αλλά, εγώ κάθομαι στα πόδια της και της τα έχω αγκαλιάσει να μη μου ξαναφύγει:D:D:D
Σας φιλώ, ΜΠΑΣΣΕΤ

περασατε ωραια?? αχ ποσο μου αρεσει το αμστερνταμ!!!

Μπασσυ μικρη μου φιλεναδα,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! με πολλα μουσουδοφιλα!:kiss::kiss:;) Να εισαι σιγουρη οτι η μαμα σου σε αγαπαει παρα πολυ!:D
Και να φευγει καπου αλλου,να το ξερεις οτι εισαι συνεχεια στην σκεψη της.:D
Η δικια μας μαμα, μας πηρε μαζι της σε εκεινο το μερος που ειχαμε παει το καλοκαιρι.Αλλα τωρα δεν μου αρεσε καθολου.Εκει που ετρεχα το καλοκαιρι, τωρα ειχε ενα ασπρο κρυο πραγμα που δεν μου αρεσε καθολου!:down::mad: Το κοιτουσα,το κοιτουσα αλλα αυτο δεν εφευγε!:(
Σου αφιερωνω και μια φωτογραφια,που μας εβγαλε η μαμα μας σημερα το πρωι, οπου η στριντζο αδερφη μου με αφησε να την πλησιασω χωρις να μου κανει κχχχ!:blink::cool::D
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σου ευχομαι:kiss::D
ΑΡΗΣ

Συνημμένα

• Χριστουγεννα-08 036 α.jpg
    Χριστουγεννα-08 036 α.jpg
    144,8 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 30-12-08 002 α.jpg
    30-12-08 002 α.jpg
    167,6 KB · Εμφανίσεις: 25
Αρούλη μου, πολύ πολύ ωραίο είναι το μπαλκόνι σου και ο κήπος σου με αυτό το άσπρο πράγμα.Δεν πειράζει που δεν έπαιζες, ας με 'επαιρναν κι εμένα κι ας έμενα μέσα συνέχεια:(:(:(Πάντως, για προσπάθησε να καλοπιάσεις και την αδελφούλα σου, μήπως και σε παίξει πια κι αυτή καμιά φορά:cool:Πάντως, είστε πολύ όμορφα αδελφάκια, και η Μυρτούλα έχει μια γούνα τελείως πιτσιλωτή, που πάρα πολύ αρέσει της μαμάς μου . Δεν λέω τώρα για εσένα, τί άσπρη και πορτοκαλιά γούνα που έχεις και τέτοια....γιατί σαν άντρας που είσαι, θα πάρουν τα μυαλά σου αέρα:lol::lol::lol:Ζυμαράκια και στους τρεις σας (η τρίτη είναι η μαμά Νίκη)Σμουτς....
ΜΠΑΣΣΕΤ

Και επειδή, αφού έστειλε το πιο πάνω μήνυμα η Μπάσσυ έτρεξε να παρατηρήσει, αν καίγονται ωραία τα κούτσουρα στο τζάκι, ανέλαβα εγώ το καθήκον να ανεβάσω τις τζακοφωτογραφίες:cool::cool::cool:

Συνημμένα

• DSCF2877.jpg
    DSCF2877.jpg
    204,7 KB · Εμφανίσεις: 24
  • DSCF2880.jpg
    DSCF2880.jpg
    195,7 KB · Εμφανίσεις: 24
Και επειδή, αφού έστειλε το πιο πάνω μήνυμα η Μπάσσυ έτρεξε να παρατηρήσει, αν καίγονται ωραία τα κούτσουρα στο τζάκι, ανέλαβα εγώ το καθήκον να ανεβάσω τις τζακοφωτογραφίες:cool::cool::cool:
Μπάχχχχυ μου, δεν καίγονται και τόσο καλά τα κούτσουρα στο τζάκι. Ξέρεις γιατί; Διότι δεν έχεις παρέα εμένα!

Beeb

Μπάχχχχυ μου, δεν καίγονται και τόσο καλά τα κούτσουρα στο τζάκι. Ξέρεις γιατί; Διότι δεν έχεις παρέα εμένα!

Beeb
Εμ, γι'αυτό βαρέθηκα κι άρχισα τα τεντώματα, Βeeb μου, και σκέφτομαι, "πού είναι ο Beeb, με τη μπριγιαντισμένη χωρίστρα του, να σχολιάσουμε τη γωνία του κούτσουρου και να αναλογιστούμε, πόση ώρα θα κάνει να καεί αυτή η ρίζα;"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back