Κεραμιδό-maniacs

Εμ, γι'αυτό βαρέθηκα κι άρχισα τα τεντώματα, Βeeb μου, και σκέφτομαι, "πού είναι ο Beeb, με τη μπριγιαντισμένη χωρίστρα του, να σχολιάσουμε τη γωνία του κούτσουρου και να αναλογιστούμε, πόση ώρα θα κάνει να καεί αυτή η ρίζα;"

Και να σκεφτείς ότι σήμερα την κόμμωσή μου την επιμελήθηκε η Άσπρη! Όμως το δίποδό μου έχει σκάσει. Δεν μπορεί να ανεβάσει το βίντεο γιατί τραβήχτηκε υπό γωνία 90 μοιρών και για να το δουν τα άλλα δίποδα πρέπει να στραβολαιμιάσουν!
Πώς το λιμπίζομαι αυτό το τζάκι...

Bibikman-Rastaman

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πού να πώ τον πόνο μου;

Σήμερα ξυπνησα πρωί πρωί να ετοιμαστώ να ακούσω τα καλαντα και όταν πηγα στην κουζίνα ανακαλυψα την καταστροφή. Η γαλοπούλα που την μαρινάρω απο χθες το πρωί μεσα στην κλειστή γάστρα είχε μείνει μισή και τα γατιά μου γιορτάζαν πανηγυρικά την Πρωτοχρονιά.
Είμαι να σκάσω. Και για την γαλοπουλα που πεταχτηκε και επειδή δεν εχω αλλη συνταγή που να μην θελει μαριναδα και κυρίως γιατί δεν ξερω τί θα τους βγαλει τώρα στα αλητακια μου. Λετε να παθουν τίποτα με ωμη γαλοπουλα μαριναρισμενη σε κρεμμυδι και μπυρα;:(

Τελως παντων. Καλη χρονιά σε όλα τα κεραμιδάκια, τα πιο ζαβολιαρικα γατακια του κοσμου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λετε να παθουν τίποτα με ωμη γαλοπουλα μαριναρισμενη σε κρεμμυδι και μπυρα;:(

Τελως παντων. Καλη χρονιά σε όλα τα κεραμιδάκια, τα πιο ζαβολιαρικα γατακια του κοσμου

:lol::lol: Νιαααρρρρ, χικ! Νιαααααρρρρ, χικ! Χικ, Χικ!!!
:lol: Καλή χρονιά, βρε κεραμιδο-αντάρτες (αχ, πολύτεκνη μάνα εσύ, τι τραβάς!)

Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια
Κεραμιδακια original :up:
ειστε, ειστε τα πιο μαγκακια
τα καλυ τα καλυτερα γατακια! ;):up:

Και του Χρονου!! :)

Και του χρόνου Γιούλη να μας πεις τόσο ωραία κάλαντα. Το σπιτάκι μας φέτος το ξεχάσαν τα παιδάκια και δεν ακούσαμε κάλαντα κανονικά. Μόνο ο ιδοκτήτης μας χτύπησε πρωί πρωί την πόρτα για το νοίκι:blink: :blink: :blink: :lol: Και του δώσαμε ένα μάτσο λεφτά χωρίς να μας τραγουδήσει:down:

Και του χρόνου Γιούλη να μας πεις τόσο ωραία κάλαντα. Το σπιτάκι μας φέτος το ξεχάσαν τα παιδάκια και δεν ακούσαμε κάλαντα κανονικά. Μόνο ο ιδοκτήτης μας χτύπησε πρωί πρωί την πόρτα για το νοίκι:blink: :blink: :blink: :lol: Και του δώσαμε ένα μάτσο λεφτά χωρίς να μας τραγουδήσει:down:
Aυτο που ειπες Κειρα μου ειναι πολυ θλιβερο πραγματι:/:
ευχομαι του χρονου να πλημμυρισει παιδια το σπιτι σας:)

.....Και μείνατε και χωρίς γαλοπούλα:lol:. Α ρε τι πάθατε και σεις. Το πειρατικό του δωσε και κατάλαβα αυτή τη φορά.
Καλή Πρωτοχρονιά σε όλα τα πανέμορφα κεραμιδάκια!!!!!!

βρε τι εκαναν τα βρωμο αδελφάκια μου, η μαμά μου και ο ρημαδοπειρατένιος....αλλα και εγω δεν πήγα πίσω...εφαγα ολη την τροφή απο τα αδεσποτάκια που ταϊζει η μαμα μου κάτω και εκτός αυτού εφαγα και λίγο κεικ που είχε ξεχάσει στον πάγκο...μετα έφαγα και της χρονιάς μου (αυτό μάλλον το είπε γιατί για φέτος δεν θα με ξαναδείρει είπε) από το 2009 πάλι. καλά μη φανταστείτε οτι με χτυπαει απλα μου φυσαει το μουράκι μου το λερωμένο και εγω την κοιταω ετσι ωστε να την γεμιζω τύψεις και μετα από λίγο με ζουλαει και ανοιγοκλείνει το στομα της χωρίς ήχο (οχι οτι εγω ειμαι το κωφό)...ασε που ο Τσεης ερχεται διπλα μου και νιαουριζει σα να την μαλώνει..(η μονη στιγμή που τα βάζει με τη Μητέρα)
καλη χρονια στη γατοπαρέα και μαμα Αρτεμις μη μου στεναχωριέστε θα κανετε ωραιοτατη πρωτοχρονιά καλέ...με τόσο κόσμο..
σας γλυκοφιλώ το Φαλντί..
Υ.Γ. καλη χρονιά σε ολα τα κεραμμυδάκια και μη και ολοι σπίτια σας εεε;

Φαλντάκι μην ανυσηχείς. Καθολου δεν την στεναχωρούμε την μαμά μας. Την κανουμε πολύ ευτυχισμένη και η αποδειξη είναι οτι δεν μας μαλώνει καθόλου γιατί ο μπαμπάς υποστηρίζει οτι γαλοπούλα θα ξαναφτιαξουμε του χρόνου και σιγά μην θυμώμαστε μεχρι τότε το μαλωμα. Και λέει οτι ήταν δικό τους λαθος που δεν μας ειχαν ικανα τεσσερα τερατα να σηκώσουμε το χαζοκαπακι της γαστρας.:up:
Καλή χρονιά και σε σας χωρίς μουσουδοφυσηματα και με πολλά χαδια.
Χρόνια πολλά στα δυο σπιτίσια και τα αμετρητα πεζοδρομισια κεραμυδάκια που τριγυρνανε στην καρδια σας:happy:

Λετε να παθουν τίποτα με ωμη γαλοπουλα μαριναρισμενη σε κρεμμυδι και μπυρα;:(
Φαντάσου να ρευτούν μετά από τέτοιο τσιμπούσι! Όλεθρος! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια
Κεραμιδακια original :up:
ειστε, ειστε τα πιο μαγκακια
τα καλυ τα καλυτερα γατακια! ;):up:

Και του Χρονου!! :)
:up::up::up::up::up: Καλή μας χρονιά!

ασε που ο Τσεης ερχεται διπλα μου και νιαουριζει σα να την μαλώνει..(η μονη στιγμή που τα βάζει με τη Μητέρα)
Χαρακτηριστικές ανίερες γατοσυμμαχίες! :lol::lol::lol::lol: Τι πλάκα που έχουν όταν κάνουν τέτοια...

Η γαλοπούλα που την μαρινάρω απο χθες το πρωί μεσα στην κλειστή γάστρα είχε μείνει μισή και τα γατιά μου γιορτάζαν πανηγυρικά την Πρωτοχρονιά.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Συγγνώμη Άρτεμη που γελάω, στη θέση σου θα είχα σκάσει κι εγώ... Δεν πειράζει μωρέ, εσείς να 'στε καλά και τα διαόλια σας επίσης, για να σας σκαρώνουν πάντα τέτοια αξιοθαύμαστα!:lol:
(Αν θέλεις πάντως, έχω συνταγή για χοιρινό με μέλι και μπαλσάμικο να σου δώσω) ;)

Άντε, και του χρόνου με τη γαλοπούλα σας άθικτη!!:D

Τέτοιες σκηνές σας εύχομαι να βλέπετε κάθε μέρα, ειδικά εσείς οι πολύγατες!

Συνημμένα

• PB260064res.jpg
    PB260064res.jpg
    77,8 KB · Εμφανίσεις: 36
Σήμερα ξυπνησα πρωί πρωί να ετοιμαστώ να ακούσω τα καλαντα και όταν πηγα στην κουζίνα ανακαλυψα την καταστροφή. Η γαλοπούλα που την μαρινάρω απο χθες το πρωί μεσα στην κλειστή γάστρα είχε μείνει μισή και τα γατιά μου γιορτάζαν πανηγυρικά την Πρωτοχρονιά.
Είμαι να σκάσω. Και για την γαλοπουλα που πεταχτηκε και επειδή δεν εχω αλλη συνταγή που να μην θελει μαριναδα και κυρίως γιατί δεν ξερω τί θα τους βγαλει τώρα στα αλητακια μου. Λετε να παθουν τίποτα με ωμη γαλοπουλα μαριναρισμενη σε κρεμμυδι και μπυρα;:(

Ισως ψιλομεθύσουν:lol::lol::lol:Αλλα αυτο με την ωμή γαλοπούλα δεν ξέρω. Ρώτα τον κτηνίατρο απο Δευτέρα. τι να πω...
Πάντως και του χρόνου, με ολόκληρη γαλοπούλα:lol:
Φιλησέ μου τα ατιμούλια σου στα μουσούδια τους ρουφηχτά!!!Και...Μήπως να ακολουθήσεις τη συνταγή της Αλίκης? Για σήμερα να τη δοκιμάσεις αφου πλέον η γαλοπούλα είναι παρελθόν???
:D:D

Κεραμιδάκια μου χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά να έχουμε όλοι μας.Αγάπη και χαρά, υγεία κ ευτυχία για το 2009

Και ο Τίμυ και η Λούση μας, σας εύχονται χρόνια πολλά. Οπως κ όλη η γατοοικογένεια μας!
DSC01222.JPG

DSC01009.JPG

Συνημμένα

• DSC01228.jpg
    DSC01228.jpg
    111,2 KB · Εμφανίσεις: 25
Καλή Χρονιά, με λιγότερες σκανταλιές:):)
Και μετά τις σοβαρές ευχές....ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Η αδελφότης των γάτων, La Familia, το σχεδίασε το έγκλημα και το εκτέλεσε άψογα!!!:DΑυτό μοιάζει με μια ιστορία που μου είπε μια φίλη μου, για τη γάτα τους στο χωριό. Είχε μαγειρέψει η μάνα της κοτόπουλο και το είχε αφήσει με κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας στην κουζίνα. Πήγαν οι άνθρωποι στα χωράφια, γυρνάνε το μεσημέρι, βλέπουν λίγο πιο πέρα το καπάκι και μέσα καθόλου κοτόπουλο. Στρίβει η γιαγιά, και πάνω στον πάγκο βλέπει σε έναν τακτοποιημένο σωρό τα κόκκαλα. Στρίβει πάρα 'κει και νά σου πάνω στο κρεβάτι, η γάτα με μια κοιλιά τούρλα ,να κοιμάται του καλού καιρού:lol::lol::lol::lol:Βάζω στοίχημα, ότι η γάτα στο (αναπόφευκτο μάλωμα) θα έκανε την ανήξερη:D:D

Κεραμιδάκια μου χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά να έχουμε όλοι μας.Αγάπη και χαρά, υγεία κ ευτυχία για το 2009

Και ο Τίμυ και η Λούση μας, σας εύχονται χρόνια πολλά. Οπως κ όλη η γατοοικογένεια μας!
DSC01222.JPG

DSC01009.JPG
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ για το 2009 !!!!Τί γλυκούλα η Λούση , φαντάζομαι ,στο κουτελάκι της θα δίνετε πολλά φιλάκια:kiss::kiss::kiss::kiss:

αχ πότε θα πάει 12:00;
Καλή Χρονιά:up::up::up:

αχ πότε θα πάει 12:00;
Καλή Χρονιά:up::up::up:
Θα πάει, βρε, θα πάει! Μόνο μη δώσεις στα γατιά πολλή βασιλόπιτα, να μη βαρυστομαχιάσουν! :lol::lol::rolleyes::lol:

Κεραμιδόγατα, καλή μας χρονιά!

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ για το 2009 !!!!Τί γλυκούλα η Λούση , φαντάζομαι ,στο κουτελάκι της θα δίνετε πολλά φιλάκια:kiss::kiss::kiss::kiss:
Υγεία και ευτυχία και χαρά για τη νέα χρονιά εύχομαι κ σε εσένα. Φιλάκια πολλά από εμάς όλους, και ναι στο κουτελάκι της Λούσης δίνουμε και φιλάκια αλλά και καμμιά φορά κ φαπάκια όταν τρώει τα πάντα και μας κατακλέβει, σκουπιδια τροφή γάτων, τα φαγητά μας κλπ:lol::lol::lol:

Χρονια πολλα κεραμιδακια!
snowcat-domestic-shorthair-t2.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back