Κεραμιδό-maniacs

καλά τι κουκλί είναι αυτό;;;αυτές οι δίχρωμες είναι η αδυναμία μου:redface:πολύ φουντωτός είναι και αφράτος:up::up:έχω πάρει και εγώ αυτό το παιχνιδάκι στον δικό μου και ξετρελάθηκε:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιχνιδιάρικο Παρασκευάκι, εκτός από κούκλος, είσαι και άσσος στη σύλληψη ποντικιών και πουλιών (ασχέτως αν είναι ψεύτικα) :D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τί ενδιαφέρουσα που είναι η ζωή!!!:up:Βγαίνω στη μια βεράντα, ανεβαίνω λίγο στο ονυχοδρόμιο, παρατηρώ τους φίλους μου τα πουλάκια. Μετά, πάω στο πίσω μπαλκόνι, ανεβαίνω στην καρέκλα, και χαζεύω την κίνηση, ενώ ο ηλιάκος με ζεσταίνει. Αααααχ, τί ωραία που είναι η ζωή:):):up::up::up:

Συνημμένα

• DSCF3193.jpg
    DSCF3193.jpg
    174,1 KB · Εμφανίσεις: 30
  • DSCF3203(1).jpg
    DSCF3203(1).jpg
    168,1 KB · Εμφανίσεις: 34
Τελευταία επεξεργασία:
Αααααχ,τι ωραια που ειναι οντως η ζωη αλλα και τα ματια σου ρε Μπασσυ δεν πανε πισω!!!!!!!!!!!!!

και εμενα με τρελαινουν τα ματια της...:up:

εγω της εβαλα νεα φωτο στην υπογραφη. ετσι που κοιτα δεν ειναι σα να λεει "ρωμαιο ρωμαιο γιατι να εισαι ο ρωμαιος? ":lol::lol::lol:

Μπασινιώ, τι καταπληκτικά μάτια είναι αυτά! :up::up::up:
Και καταπράσινα!:inlove::inlove::inlove:
Τυχερός ο Beebίκος!;):cool:

Εδώ μερικοί από την οικογένειά μας. Να συστηθούμε λοιπόν!!!!!!!

Η Κλάρα, ο Πάρης (έξω από το σπίτι, περιμένει ως γνήσιος κεραμυδόγατος, μήπως του ανοίξει κανείς) και ο μικρός Μίκυ, που σήμερα έχει χαθεί.

Συνημμένα

• 01122007080.jpg
    01122007080.jpg
    129,8 KB · Εμφανίσεις: 24
Εδώ μερικοί από την οικογένειά μας. Να συστηθούμε λοιπόν!!!!!!!

Η Κλάρα, ο Πάρης (έξω από το σπίτι, περιμένει ως γνήσιος κεραμυδόγατος, μήπως του ανοίξει κανείς) και ο μικρός Μίκυ, που σήμερα έχει χαθεί.

Γειά σας Κλάρα, Πάρη και μικρούλη Μίκυ!:hello::hello::hello:
Ελπίζουμε ο μικρούλης Μίκυ να έχει ήδη επιστρέψει σπίτι.:)
Η Κλάρα και ο Πάρης μοιάζουν πολύ μεταξύ τους!:D
Ο ομοχρώματος και ομόφατσος Αρης, σας στέλνει πολλά μουσουδοφιλάκια!:kiss::kiss::rolleyes:

Συνημμένα

• Αρης.jpg
    Αρης.jpg
    59,7 KB · Εμφανίσεις: 15
Γειά σας Κλάρα, Πάρη και μικρούλη Μίκυ!:hello::hello::hello:
Ελπίζουμε ο μικρούλης Μίκυ να έχει ήδη επιστρέψει σπίτι.:)
Η Κλάρα και ο Πάρης μοιάζουν πολύ μεταξύ τους!:D
Ο ομοχρώματος και ομόφατσος Αρης, σας στέλνει πολλά μουσουδοφιλάκια!:kiss::kiss::rolleyes:

Πως μοιάζουν, ο ¨Αρης με τον Πάρη. Λες και είναι αδελφάκια. Πόσο χρονών είναι ο Αρης; Ο Πάρης είναι τριών.

Τί ενδιαφέρουσα που είναι η ζωή!!!:up:Βγαίνω στη μια βεράντα, ανεβαίνω λίγο στο ονυχοδρόμιο, παρατηρώ τους φίλους μου τα πουλάκια. Μετά, πάω στο πίσω μπαλκόνι, ανεβαίνω στην καρέκλα, και χαζεύω την κίνηση, ενώ ο ηλιάκος με ζεσταίνει. Αααααχ, τί ωραία που είναι η ζωή:):):up::up::up:
Μπάχχχχυ μου, το δίποδο πήζει στη δουλειά και δεν μου δίνει σειρά να μπαίνω στο MyCat για να σου μιλάω! Ευτυχώς που βάζεις και καμιά φωτό και σε βλέπω και σιγοψήνομαι... Άντε να δω πότε θα δεήσει το δίποδο να μεταφέρει τις καινούργιες μου φωτό στο κομπιούτερ! Αν συνεχίσουμε έτσι, σε λίγο... θα... θα... θα με ξεχάσεις! :(

Ο Beeb σου

Εδώ πάλι ο Πάρης και η Κλάρα. Έχουν τσακωθεί και μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη, ο ανδρας βγαίνει έξω από το σπίτι μας:mad:
Μοιάζουν πολύ Αρης και Πάρης.

Η Μπασσέτ ευχαριστιέται τη ζωή της κοιμώμενη στη φωλιά δίπλα από το καλοριφέρ και άφησε τη γραμματέα της να απαντά στις θαυμάστριες και τους θαυμαστές της.
-Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, όμως,όλα τα γατομάτια είναι υπέροχα και μοναδικά (τα δικά μου ίσως λίγο πιο υπέροχα και μοναδικά)!!!!:D(Μπασσέτ)
-Beeb, "Δεν ξεχνώ"(Μπασσέτ)

Το καθήκον μου ,ως γραμματεύς το έκανα, οπότε τώρα θα σχολιάσω και θα πω τα δικά μου, πριν ξυπνήσει η κυρία μου και με στρώσει στη δουλειά:DΗ Πασχαλιά, είναι στην υπογραφή, σαν οδαλίσκη στο σαράι του πασσά, με το φως να την χρωματίζει με ρομαντικά χρώματα:):):)
Τα μάτια του Άρη είναι καταπληκτικά και λάμπουν παιχνιδιάρικα:D
Κάθε φορά που βλέπω την Κλάρα και τον Πάρη θέλω να τα ζουλήξω:kiss::kiss::kiss:Αυτό το ένα μέσα και το άλλο έξω έχει πολύ πλάκα:lol:Τουλάχιστον βάζουν μυαλό;

Η Μπασσέτ ευχαριστιέται τη ζωή της κοιμώμενη στη φωλιά δίπλα από το καλοριφέρ και άφησε τη γραμματέα της να απαντά στις θαυμάστριες και τους θαυμαστές της.
-Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, όμως,όλα τα γατομάτια είναι υπέροχα και μοναδικά (τα δικά μου ίσως λίγο πιο υπέροχα και μοναδικά)!!!!:D(Μπασσέτ)
-Beeb, "Δεν ξεχνώ"(Μπασσέτ)

Το καθήκον μου ,ως γραμματεύς το έκανα, οπότε τώρα θα σχολιάσω και θα πω τα δικά μου, πριν ξυπνήσει η κυρία μου και με στρώσει στη δουλειά:DΗ Πασχαλιά, είναι στην υπογραφή, σαν οδαλίσκη στο σαράι του πασσά, με το φως να την χρωματίζει με ρομαντικά χρώματα:):):)
Τα μάτια του Άρη είναι καταπληκτικά και λάμπουν παιχνιδιάρικα:D
Κάθε φορά που βλέπω την Κλάρα και τον Πάρη θέλω να τα ζουλήξω:kiss::kiss::kiss:Αυτό το ένα μέσα και το άλλο έξω έχει πολύ πλάκα:lol:Τουλάχιστον βάζουν μυαλό;
Ευτυχώς που ξεχνάνε εύκολα (διαφορετικά θα ήταν ελέφαντες). Αν γίνει κάτι που δεν αρέσει της Κλάρας, πάλι τα ίδια. Αν την προλάβω και φωνάξω Ο.Κ. Αν όχι τον πλάκωσε στο ξύλο. Τελικά εκείνη τις τρώει, γιατί αυτός είναι πιο δυνατός Μυαλό όμως δεν βάζει;)

Να 'μαστε και εμείς!Πρώτη φορά που πατάμε τα πατουσάκια μας σ'αυτό το θέμα!
Εμείς είμαστε λίγο γκρίζοι,λίγο ροζ και λίγο άσπροι.Και είμαστε τίγρεις.Και ομορφάνδρες.Και η μαμά μας μιλάει στον πληθυντικό για μας..... :D:lol:

Να 'μαστε και εμείς!Πρώτη φορά που πατάμε τα πατουσάκια μας σ'αυτό το θέμα!
Εμείς είμαστε λίγο γκρίζοι,λίγο ροζ και λίγο άσπροι.Και είμαστε τίγρεις.Και όμορφάνδρες.Και η μαμά μας μιλάει στον πλυθηντικό για μας..... :D:lol:
και ειναι και.....πολυ κουκλος(οχι ολιγον):up::up::up:καλως ηρθατε διποδοι υπηρετες και τετραποδα αφεντικα

και ειναι και.....πολυ κουκλος(οχι ολιγον):up::up::up:καλως ηρθατε διποδοι υπηρετες και τετραποδα αφεντικα

Αχ!Το μόνο φόρουμ με ανθρώπους που με καταλαβαίνουν!Αχ...Δεν είναι τυχαίο που ο Ρίκο μου στο γραφείο κάθεται πάνω στην οθόνη.Εκτός του ότι ζεσταίνεται εκεί, κάθεται και στο πιο ψηλό σημείο του δωματίου... Πφφφφ
Ψώνιο Ρίκο!

Όσο για το "κούκλος" ευχαριστώωω!Αλλά μην τα λέμε αυτά δυνατά και ψωνιστεί κι άλλο!:blink:

σσσσσσσ σιγα να μην ακουσει
και οσο για το υψος(που αγναντευει απο ψηλα) ειναι για να βλεπει που ειναι η υποτελης του:D:D

σσσσσσσ σιγα να μην ακουσει
και οσο για το υψος(που αγναντευει απο ψηλα) ειναι για να βλεπει που ειναι η υποτελης του:D:D
Γι'αυτό της γυρνάει την πλάτη?
Αχ,θέλω να γράψω έναν άρθρο για την συμπεριφορά των ανθρώπων σε σχέση με τη γάτα τους.Ενδιαφέρεστε?Έτσι γιατί ώρες ώρες νιώθω μάνα με έφηβο γιο.
Εγώ ζω τη 2η νιότη κι αυτός το παίζει ξενέρωτος.Μου θυμίζει αυτό τον εαυτό μου πριν 4-5 χρόνια αλλά....τεσπα!
Το γατί μου είναι ξενέρωτο!Ακούω και Χατζηγιάννη τώρα.Νομίζω θα βάλω τα κλάματα.Τα υπόλοιπα γατάκια παίζουν με τις μαμάδες τους,κάνουν νάζια.Εμένα όλο σκανταλιές και ύπνο.Δε με θέλει :cry::cry::cry:

καταρχην ποσο χρονων ειναι,αν και τα γατακια αναιξερετος ηλικιας παιζουν(καποια παιζουν περισσοτερο το βραδυ)

Γι'αυτό της γυρνάει την πλάτη?
Αχ,θέλω να γράψω έναν άρθρο για την συμπεριφορά των ανθρώπων σε σχέση με τη γάτα τους.Ενδιαφέρεστε?Έτσι γιατί ώρες ώρες νιώθω μάνα με έφηβο γιο.
Εγώ ζω τη 2η νιότη κι αυτός το παίζει ξενέρωτος.Μου θυμίζει αυτό τον εαυτό μου πριν 4-5 χρόνια αλλά....τεσπα!
Το γατί μου είναι ξενέρωτο!Ακούω και Χατζηγιάννη τώρα.Νομίζω θα βάλω τα κλάματα.Τα υπόλοιπα γατάκια παίζουν με τις μαμάδες τους,κάνουν νάζια.Εμένα όλο σκανταλιές και ύπνο.Δε με θέλει :cry::cry::cry:

Έτσι είναι οι γάτες......Ζόρικα πλασματάκια!Κάποιες δεν έχουν όρεξη για παιχνίδια.Βλέπεις μας θεωρούν υπηρέτες,κατώτερους.Τα άτιμα όμως....Τα αγαπάμε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back