galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοιτα ο δικος μου παιζει συνεχεια.και φυσικά τρελαίνεται το βραδυ.Ομως δεν μου ναζιαρεύει συχνά.Πιο πολύ στο παιχνίδι και το ξύλο είναι παρά στις αγαπούλες.3 είναι τώραΈτσι είναι οι γάτες......Ζόρικα πλασματάκια!Κάποιες δεν έχουν όρεξη για παιχνίδια.Βλέπεις μας θεωρούν υπηρέτες,κατώτερους.Τα άτιμα όμως....Τα αγαπάμε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilian
Δραστήριο μέλος
Γι'αυτό της γυρνάει την πλάτη?
Αχ,θέλω να γράψω έναν άρθρο για την συμπεριφορά των ανθρώπων σε σχέση με τη γάτα τους.Ενδιαφέρεστε?Έτσι γιατί ώρες ώρες νιώθω μάνα με έφηβο γιο.
Εγώ ζω τη 2η νιότη κι αυτός το παίζει ξενέρωτος.Μου θυμίζει αυτό τον εαυτό μου πριν 4-5 χρόνια αλλά....τεσπα!
Το γατί μου είναι ξενέρωτο!Ακούω και Χατζηγιάννη τώρα.Νομίζω θα βάλω τα κλάματα.Τα υπόλοιπα γατάκια παίζουν με τις μαμάδες τους,κάνουν νάζια.Εμένα όλο σκανταλιές και ύπνο.Δε με θέλει :cry::cry::cry:
ΚΟρίτσι μου μη στενοχωριέσε ολα τα γατούλια ετσι ειναι οταν θέλουν αυτάκι οχι εμεις .Η Λιλή μου ξυπνά κατά 12-12.30μμ και τότε αρχίζει τα ΜΑΡVVVVVΓγια χαδάκια και παιχνίδια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γι'αυτό της γυρνάει την πλάτη?
Αχ,θέλω να γράψω έναν άρθρο για την συμπεριφορά των ανθρώπων σε σχέση με τη γάτα τους.Ενδιαφέρεστε?Έτσι γιατί ώρες ώρες νιώθω μάνα με έφηβο γιο.
Εγώ ζω τη 2η νιότη κι αυτός το παίζει ξενέρωτος.Μου θυμίζει αυτό τον εαυτό μου πριν 4-5 χρόνια αλλά....τεσπα!
Το γατί μου είναι ξενέρωτο!Ακούω και Χατζηγιάννη τώρα.Νομίζω θα βάλω τα κλάματα.Τα υπόλοιπα γατάκια παίζουν με τις μαμάδες τους,κάνουν νάζια.Εμένα όλο σκανταλιές και ύπνο.Δε με θέλει :cry::cry::cry:
ΚΟρίτσι μου μη στενοχωριέσε ολα τα γατούλια ετσι ειναι οταν θέλουν αυτάκι οχι εμεις .Η Λιλή μου ξυπνά κατά 12-12.30μμ και τότε αρχίζει τα ΜΑΡVVVVVΓγια χαδάκια και παιχνίδια.
Εσένα όμως αρχίζει και τα χαδάκια εκτός απτα παιχνίδια.Εμένα νομίζω ώρες ώρες ότι είναι ο μικρός μου σαδιστής!Πάντως,όπως και να 'χει,ΕΓΩ τον λατρεύω... :cry:![]()
lilian
Δραστήριο μέλος

δεμπορώ νασου βάλω φωτώ της ΛΙΛΗΣΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
lilian
Δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Πως μοιάζουν, ο ¨Αρης με τον Πάρη. Λες και είναι αδελφάκια. Πόσο χρονών είναι ο Αρης; Ο Πάρης είναι τριών.
Ο Αρούλης μου είναι λίγο μικρότερος, 14 μηνών περίπου.
Μερικές παλαιότερες φωτογραφίες του Αρη, που του εβγάλε η Ζήνα κάποια φορά που είχε έρθει σπίτι.

Κρίμα μόνο που γαλίζουν τα ματάκια του σαν λέιζερ.

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Που λέτε,πηγαίντε στο youtube και κάντε search "the mean kitty song".Αυτόν τον τύπο και τα γατιά του τους λατρεύω!Αφήστε που κι αυτουνού οι γατούλες κεραμίδες είναι!Επίσης ο Σπάρτα είναι και...κακός (mean) σαν μερικούς μερικούς που ξέρω...!
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Xixixixi!Πολυ φάτσα η Λίλη!Mη ξεχνάς οτι ειναι αντρας ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ και σήμερα που 'εχασε κι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα εχει τις κακες του
δεμπορώ νασου βάλω φωτώ της ΛΙΛΗΣ

Α!Και για να μην ψάχνεστε,ιδού το λινκ που σας έλεγα!Αξίζει απίστευτα!Το γατάκι αυτό,έχει πια γατίσια λευχαιμία το τσαμένο!Και ο μπαμπάς του είναι πολύ sad!Επίσης έχει και ένα άλλο κεραμιδί,τον Loki!Έχω καεί εδώ και μήνες να βλέπω τα videos τους!
https://www.youtube.com/watch?v=Qit3ALTelOo
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ο Αρης ξερει να ποζαρει αλα Σειριο ε Νικη;![]()
Ναι Δώρα, στήνεται και καθέται ακίνητος για να του βγάλεις φωτογραφία!
Τέτοιο ψώνιο!

Η Μυρτούλα μονίμως, μου γυρίζει το κεφάλι απο την άλλη ή κλείνει τα μάτια στο φλας.

Ανυπομονούμε Δωρα πότε θα ανέβεις κατά δώ, να δούμε θεικές φωτογραφίες του Αρη και επιτέλους πολύ καλές της Μυρτούλας!

moukelis
Επιφανές μέλος

Εγω περιμενω πως και πως να τελειωσω απο εδω να ανεβω να σας δω και να χαρω τα μικρα σας!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Συνημμένα
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Πες της μαμάς Γαλάτειας, ότι έτσι είναι οι γάτες , άλλοτε χαδιάρες, άλλοτε ατίθασσες και πάντοτε γοητευτικές
Εσύ είσαι σκέτος " Τόλμης και Γοητείας"
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Χούφτι - χούφτιιιι!(άλλο που βοηθάει και λίγο το γεγονός ότι κάνει ψοφόκρυοοοο)
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Κρίμα μόνο που γαλίζουν τα ματάκια του σαν λέιζερ.![]()
Εγώ τι να πω που η Σίμπα βγαίνει με κόκκινα μάτια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool