Κεραμιδό-maniacs

Έτσι είναι οι γάτες......Ζόρικα πλασματάκια!Κάποιες δεν έχουν όρεξη για παιχνίδια.Βλέπεις μας θεωρούν υπηρέτες,κατώτερους.Τα άτιμα όμως....Τα αγαπάμε!
Κοιτα ο δικος μου παιζει συνεχεια.και φυσικά τρελαίνεται το βραδυ.Ομως δεν μου ναζιαρεύει συχνά.Πιο πολύ στο παιχνίδι και το ξύλο είναι παρά στις αγαπούλες.3 είναι τώρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γι'αυτό της γυρνάει την πλάτη?
Αχ,θέλω να γράψω έναν άρθρο για την συμπεριφορά των ανθρώπων σε σχέση με τη γάτα τους.Ενδιαφέρεστε?Έτσι γιατί ώρες ώρες νιώθω μάνα με έφηβο γιο.
Εγώ ζω τη 2η νιότη κι αυτός το παίζει ξενέρωτος.Μου θυμίζει αυτό τον εαυτό μου πριν 4-5 χρόνια αλλά....τεσπα!
Το γατί μου είναι ξενέρωτο!Ακούω και Χατζηγιάννη τώρα.Νομίζω θα βάλω τα κλάματα.Τα υπόλοιπα γατάκια παίζουν με τις μαμάδες τους,κάνουν νάζια.Εμένα όλο σκανταλιές και ύπνο.Δε με θέλει :cry::cry::cry:
ΚΟρίτσι μου μη στενοχωριέσε ολα τα γατούλια ετσι ειναι οταν θέλουν αυτάκι οχι εμεις .Η Λιλή μου ξυπνά κατά 12-12.30μμ και τότε αρχίζει τα ΜΑΡVVVVVΓγια χαδάκια και παιχνίδια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γι'αυτό της γυρνάει την πλάτη?
Αχ,θέλω να γράψω έναν άρθρο για την συμπεριφορά των ανθρώπων σε σχέση με τη γάτα τους.Ενδιαφέρεστε?Έτσι γιατί ώρες ώρες νιώθω μάνα με έφηβο γιο.
Εγώ ζω τη 2η νιότη κι αυτός το παίζει ξενέρωτος.Μου θυμίζει αυτό τον εαυτό μου πριν 4-5 χρόνια αλλά....τεσπα!
Το γατί μου είναι ξενέρωτο!Ακούω και Χατζηγιάννη τώρα.Νομίζω θα βάλω τα κλάματα.Τα υπόλοιπα γατάκια παίζουν με τις μαμάδες τους,κάνουν νάζια.Εμένα όλο σκανταλιές και ύπνο.Δε με θέλει :cry::cry::cry:
ΚΟρίτσι μου μη στενοχωριέσε ολα τα γατούλια ετσι ειναι οταν θέλουν αυτάκι οχι εμεις .Η Λιλή μου ξυπνά κατά 12-12.30μμ και τότε αρχίζει τα ΜΑΡVVVVVΓγια χαδάκια και παιχνίδια.

Εσένα όμως αρχίζει και τα χαδάκια εκτός απτα παιχνίδια.Εμένα νομίζω ώρες ώρες ότι είναι ο μικρός μου σαδιστής!Πάντως,όπως και να 'χει,ΕΓΩ τον λατρεύω... :cry::inlove:

Mη ξεχνάς οτι ειναι αντρας ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ και σήμερα που 'εχασε κι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα εχει τις κακες του

:lol::up::up::up:δεμπορώ νασου βάλω φωτώ της ΛΙΛΗΣ

Συνημμένα

• gata 1.jpg
    gata 1.jpg
    9,3 KB · Εμφανίσεις: 22
  • gata2.jpg
    gata2.jpg
    31,3 KB · Εμφανίσεις: 28
ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ

Πως μοιάζουν, ο ¨Αρης με τον Πάρη. Λες και είναι αδελφάκια. Πόσο χρονών είναι ο Αρης; Ο Πάρης είναι τριών.

Ο Αρούλης μου είναι λίγο μικρότερος, 14 μηνών περίπου.
Μερικές παλαιότερες φωτογραφίες του Αρη, που του εβγάλε η Ζήνα κάποια φορά που είχε έρθει σπίτι.:D
Κρίμα μόνο που γαλίζουν τα ματάκια του σαν λέιζερ.:hmm:

Συνημμένα

• φωτο Ζηνας.JPG 2 α.jpg
    φωτο Ζηνας.JPG 2 α.jpg
    126,7 KB · Εμφανίσεις: 26
  • φωτο Ζηνας.JPG 5 α.jpg
    φωτο Ζηνας.JPG 5 α.jpg
    76,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • φωτο Ζηνας.JPG 6 α.jpg
    φωτο Ζηνας.JPG 6 α.jpg
    78,3 KB · Εμφανίσεις: 25
Ο Αρης ξερει να ποζαρει αλα Σειριο ε Νικη;:lol:

Χεχεχε!Ωραίος ο Άρης!Ναι όντως τις έχει τις κακές του!Πιο πολύ όμως επειδή επί 2 ώρες είχαμε φωνές και κακό απ'το Καραϊσκάκη που 'ναι δίπλα μας!Τα αυτιά κολλημένα πίσω ήταν !!!
Που λέτε,πηγαίντε στο youtube και κάντε search "the mean kitty song".Αυτόν τον τύπο και τα γατιά του τους λατρεύω!Αφήστε που κι αυτουνού οι γατούλες κεραμίδες είναι!Επίσης ο Σπάρτα είναι και...κακός (mean) σαν μερικούς μερικούς που ξέρω...!

Mη ξεχνάς οτι ειναι αντρας ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ και σήμερα που 'εχασε κι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα εχει τις κακες του

:lol::up::up::up:δεμπορώ νασου βάλω φωτώ της ΛΙΛΗΣ
Xixixixi!Πολυ φάτσα η Λίλη!:cool::cool::cool:

Α!Και για να μην ψάχνεστε,ιδού το λινκ που σας έλεγα!Αξίζει απίστευτα!Το γατάκι αυτό,έχει πια γατίσια λευχαιμία το τσαμένο!Και ο μπαμπάς του είναι πολύ sad!Επίσης έχει και ένα άλλο κεραμιδί,τον Loki!Έχω καεί εδώ και μήνες να βλέπω τα videos τους!
https://www.youtube.com/watch?v=Qit3ALTelOo

Ο Αρης ξερει να ποζαρει αλα Σειριο ε Νικη;:lol:

Ναι Δώρα, στήνεται και καθέται ακίνητος για να του βγάλεις φωτογραφία!:blink:Τέτοιο ψώνιο!;):cool::lol::lol:
Η Μυρτούλα μονίμως, μου γυρίζει το κεφάλι απο την άλλη ή κλείνει τα μάτια στο φλας.:(
Ανυπομονούμε Δωρα πότε θα ανέβεις κατά δώ, να δούμε θεικές φωτογραφίες του Αρη και επιτέλους πολύ καλές της Μυρτούλας!;):D

Ναι ξερω τι εννοεις,εχω μια τετοια ψωναρα κι εγω στο σπιτι!:lol:
Εγω περιμενω πως και πως να τελειωσω απο εδω να ανεβω να σας δω και να χαρω τα μικρα σας!:up:

Η Λίλη είναι η χαμένη αδελφή της Μπασσέτ:up::up::up::up:Κούκλα ξεπλυμμένη κι αυτή. Μοιάζουν και στο χαρακτήρα τάχα; Κάνε της ένα θεματάκι με πολλέεεεεεες φωτό!!!:up::up:

Συνημμένα

• DSCF1873.jpg
    DSCF1873.jpg
    188,1 KB · Εμφανίσεις: 22
Ρίκο , Ρίκο, Ρίκοκο, ήρθες και στο φυσικό σου χώρο, στα ένδοξα κεραμίδια:up::up::up:Πες της μαμάς Γαλάτειας, ότι έτσι είναι οι γάτες , άλλοτε χαδιάρες, άλλοτε ατίθασσες και πάντοτε γοητευτικές:D:DΕσύ είσαι σκέτος " Τόλμης και Γοητείας":cool:

Ο ορισμός του γατούνινγκ!

Δείτε τι γλυκά γατιά που έχω εγώ... Δείτε τι με κεράσανε με τον δεύτερο πρωινό μου καφέ! :inlove::inlove:

Κι επειδή είμαι κανονική γατομάνα-κουκουβάγια, ορίστε κι οι υπόλοιπες τρεις φωτό από το πρωινό γατούνινγκ:

Μα υπαρχει ομορφοτερος καφες;:up:

Ναι, μωρέ Όντζελε, για να χαρείς εσύ το έκαναν τα παιδιά και για να σε ξεκουράσουν:) Χούφτι - χούφτιιιι!
(άλλο που βοηθάει και λίγο το γεγονός ότι κάνει ψοφόκρυοοοο)

Όντζελε, τελευταία περνάνε όλη τη μέρα τους έχοντας από έναν θερμοσυσσωρευτή αγκαλιά. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, μάλλον ΕΜΕΝΑ θέλανε! Ο Beeb ήρθε πρώτος για να χαϊδευτεί και μόλις είπα ένα σκέτο "έλα!" στην Άσπρη, ήρθε κι εκείνη και κατσικώθηκε! :inlove::inlove:

Τη σημειολογία, όμως, την ξεχάσατε!!Βλέπετε πώς έχουν καθήσει; Πιχινό με πιχινό:lol::lol::lol:

Κρίμα μόνο που γαλίζουν τα ματάκια του σαν λέιζερ.:hmm:

Εγώ τι να πω που η Σίμπα βγαίνει με κόκκινα μάτια.:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back