Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Προσπάθησε να την φωτογραφίζεις με φως ημέρας ή ρύθμισε τη μηχανή χωρίς φλας.Θα βγουν πολύ ωραία τα ματάκια της.Εγώ τι να πω που η Σίμπα βγαίνει με κόκκινα μάτια.![]()
Εδώ εμείς σας δείχνουμε το κουσούρι μας. Ανοιχτή η πόρτα, η Μπάσσυ κοιτάζει προσηλωμένη μέσα, αλλά, δεν μπαίνει και εμείς τουρτουρίζουμε. Έτσι δε και πλησιάσω να της μιλήσω, να της πω "έλα μέσα", εξαφανίζεται και λαμβάνει θέση στην είσοδο του τούννελ της για να παίξουμε. Άρα, αυτό που θεωρούμε ιδιοτροπία της, είναι πρόσκληση να βγει κάποιος να παίξει μαζί της στο τούννελ (διότι εντός σπιτιού παίζουμε όλη την ώρα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εγώ το πρόσεξα και τους χούφτωσα δεόντως τους ωραίους τσουρεκωτούς πιχινούς τους!Τη σημειολογία, όμως, την ξεχάσατε!!Βλέπετε πώς έχουν καθήσει; Πιχινό με πιχινό![]()

Και περιμένω δηλώσεις από την επίσημη πιχινολόγο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ειλικρινά, έχουμε, γι'αυτό, επειδή ξέρω τί θέλει, αν είναι κάποιος άλλος κοντά, στέλνω εκείνον να την φωνάξει, να το πάρει απόφαση ότι δεν θα βγω, και να μπει , επιτέλους ,μέσα.Βρε Ελενη,τι σοι γατα ειναι πια αυτη η Μπασσετ,πολυ περιεργη επικοινωνια εχετε...![]()
Αλλιώς, 10 φορές να πάω να της ανοίξω για να μπει, 10 φορές θα φύγει από την πόρτα και θα πάει να στηθεί στο τούννελ. Το κακό είναι ότι την πιάνει η όρεξη μέσα στα μεσάνυχτα τις πιο πολλές φορές. Βγαίνει να κατουρήσει και τρομάζουμε να την ξαναμαζέψουμε μέσα, κοντεύω να πλευριτωθώ με τα μεταμεσονύκτια κυνηγητά στο τούννελ

alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Αφου ως γνωστον, η γατα ειναι παντα στη λαθος μερια της πορτας!!!![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αφου ως γνωστον, η γατα ειναι παντα στη λαθος μερια της πορτας!!!![]()
Αυτό Αλίκη είναι η πιό μεγάλη αλήθεια!

Και μιά καλή φωτό της Μυρτούλας, που έβγαλα σήμερα το πρωί με το φως της ημέρας!

Μήπως τα καταφέρουμε και "τυλίξουμε" κανέναν γαμπρό!

Συνημμένα
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Περσα ειναι μια απο τις γατουλες μου που τωρα μενει με τη μαμα μου.
Νιαουριζει, ξυνει τη μπαλκονοπορτα να βγει, σηκωνεται η μαμα, ανοιγει και μετα απο πεντε λεπτα νιαουριζει παλι να μπει μεσα. Ξανασηκωνεται η μαμα, ανοιγει. Μετα απο πεντε λεπτα νιαουριζει για να βγει εξω και φτου κι απο την αρχη.
Αυτο γινεται ανα πενταλεπτο για καμια ωρα!
Καψονι κανονικο!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
΄Η Περσα μου ειναι η προσωποποιηση αυτου του αποφθεγματος!
Η Περσα ειναι μια απο τις γατουλες μου που τωρα μενει με τη μαμα μου.
Νιαουριζει, ξυνει τη μπαλκονοπορτα να βγει, σηκωνεται η μαμα, ανοιγει και μετα απο πεντε λεπτα νιαουριζει παλι να μπει μεσα. Ξανασηκωνεται η μαμα, ανοιγει. Μετα απο πεντε λεπτα νιαουριζει για να βγει εξω και φτου κι απο την αρχη.
Αυτο γινεται ανα πενταλεπτο για καμια ωρα!
Καψονι κανονικο!
Έτσι κάνει και η Σίμπα.
Μόνοπου ατό δε γίνεται για καμια ώρα...
...αλλά για όλο το βράδυ!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Αντί να κυκλοφορούν στις αγκαλιές, πετιούνται στα σκουπίδια, αυτό πειράζει. Άλλωστε, το ότι την βρήκες έχει σημασία, και είναι τώρα μια κουκλίτσα!!Πειραζει που εγω δεν τη βρηκα πεταμενη μεσα σε καδο απορρηματων αλλα διπλα απο εναν ;

Γιατί παρακαλώώώώ; (έχω βάλει τα χέρια στη μέση)Αν πάει η Μυρτούλα στην Εκθεση Γάτας, η Εκθεση θα πρέπει να μετακομίσει αλλού!![]()
Επειδή είναι σνομπ; Γιατί δηλαδής, οι περσικές τί είναι; Για να μην αναφέρω τα Βρεττανάκια
Νίκη, δήλωσε τη Μυρτώ
πριν η λίστα κλείσει,
και να είσαι σίγουρη
πως όλους θα τους νικήσει

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Γιατί παρακαλώώώώ; (έχω βάλει τα χέρια στη μέση)Επειδή είναι σνομπ; Γιατί δηλαδής, οι περσικές τί είναι; Για να μην αναφέρω τα Βρεττανάκια
Νίκη, δήλωσε τη Μυρτώ
πριν η λίστα κλείσει,
και να είσαι σίγουρη
πως όλους θα τους νικήσει![]()
Καλά αυτό ούτε για σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας!

Υποθέτω ότι ο χώρος της Εκθεσης πρέπει να είναι πολύ μεγάλος(σε τετραγωνικά), σκέψου τώρα να πρέπει εγώ να τον ψάξω όλο και κάτω από όλα τα τραπέζια, για να βρώ που θα έχει καταχωνιαστεί!

Ασε που θα κινδυνεύουν και οι κριτές απο τα κχουυυ και τις μπάτσες.
Εκτός αν θεσπίστηκε βράβειο στριτζοσύνης και δεν το ξέρω!

Εκεί θα μπορούσε να κονταροχτυπηθεί με την LEIA!

Υπόσχομαι όμως να φέρω μαζί μου, πολλές, πολλές φωτόγραφιες της(αυτές είναι ακίνδυνες)

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
A Place to Sleep
konstans
Περιβόητο μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ γιάτί βλέπω μόνο κουτάκια;;;![]()
Δεν ειναι τιποτα ανησυχητικο, εγω καποια στιγμη, εβλεπα σταυρους....

Εχετε δικιο, καταλαβα τιο χαζομαρα εκανα, το διορθωνω.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Η μία κάλυτερη απ'την άλλη!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool