Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Merci!
Αυτός που κοιμάται με τον οχτρό είναι ο Μπαμπαγκίτα, ο Μόργκαν κοιμάται μόνο με άνθρωπο κ μόνο αφού ο άνθρωπος αποκοιμηθεί πριν απ'αυτόν..Κ είναι υπέρ του συστήματος θα πιω όλο το νερό που στάζει από τη βρύση να μη πάει χαμένο, αυτό το πιατάκι με το νερό είναι για'σένα κ είναι εναντίον της βούρτσας, των ψαριών, του χοιρινού, της αγκαλιάς κ οποιουδήποτε άλλου ταχταρίσματος...
Ο Μπαμπαγκίτας είναι υπέρ των μεγάλων αγκαλιών, ανθρωπίσιων, γατίσιων κ σκυλίσιων, αλλά κατά των διαδρομών με αυτοκίνητο, των γιατρών, των κονσερβών που έχουν μπει έστω κ 5 λεπτά στο ψυγείο, των μπάνιων κ των πετσετών. Πρέπει να τον δείτε να επιστρέφει σπίτι μετά από νεροποντή...πλήρες καμουφλάζ από τη λάσπη. Μην τον βλέπετε άσπρο κ παχύ σαν το αρνάκι...είναι ο Άρχοντας του Σκότους!!!Φτάνει να τον ακούσεις να φωνάζει για να του ανοίξεις στις 4 το πρωί κ να μη τολμήσεις να του φωνάξεις, γιατί παρεξηγιέται κ χάνεται για 2-3 μέρες, αφού σε βρίσει κατάμουτρα με ένα παρατεταμένο μνιρνιαρνιάου παραμιλητό.
Κ ερχόμαστε στη Σπίθα (περίπου 10 μηνών ίδια ο Μπαμπαγκίτα στα νιάτα του - μην ψάξετε στις φωτογραφίες, δε θα τη βρείτε ακόμα) η οποία είναι κ η πιο μικρή κ σατανική όλων. Κάνει οτι της αρέσουν τα χάδια, αλλά όταν αποκοιμηθείς μ'αυτήν στην αγκαλιά, θα ξυπνήσεις κ θα λείπει το μισό σπίτι. Σκαρφαλώνει αρχικά στο κεφάλι, όπου κάθεται κ αγναντεύει περήφανα το στόχο, αν τύχει κ κουνηθείς θα σε περπατήσει πάνω στη μούρη κ μετά θα γατζωθεί με ακρίβεια στα επίμαχα σημεία απ'όπου θα βρει σίγουρα την απαιτούμενη ώθηση να πηδήξει πάνω στις κορνίζες κ στα βάζα κ έπειτα θα απογειωθεί ξανά για να βρεθεί κρεμασμένη στην κουρτίνα, γύρω από την οποία στριφογυρνά μια χαζεμένη μύγα. Αφού αναχαιτίσει τη μύγα, θα πάει να κοιμηθεί πάνω στην κοιλιά του Μπαλού (γκ.ριτρίβερ) κ θα προσπαθήσει να πάρει σνάκ να μη σας πω από που. Θα τη διώξεις γιατί τον έχει γαζώσει το σκύλο κ μετά θα πάει πάνω στη χήρα γιαγιά που περιέργως την έχει συμπαθήσει, αν κ μέχρι τώρα δεν καταλάβαινε πως γίνεται να ζουν όλα αυτά τα ζώα μέσα στο σπίτι. Αφού τη γεμίσει άσπρες τρίχες τριβόμενη(αυτό είναι κ το επίπεδο ανοχής όσον αφορά το χτένισμα της Σπίθας), οι οποίες σχεδόν φωσφορίζουν πάνω στην αμφίεση της γιαγιάς ή πάντως έχουν κάνει την γκαρνταρόμπα της να φαντάζει οτι αποτελείται μόνο από ρούχα μοχέρ, μετά θα αποκοιμηθεί στην πολυθρόνα της γιαγιάς κατά τρόπο που θα εμποδίζει 1. τη γιαγιά να κάτσει σαν άνθρωπος με περιφέρεια άνω των 20 εκ. 2.την ανεύρεση του τηλεκοντρόλ 3. τη συγκομιδή της περιττής τρίχας από τα πέριξ κ 4. το σήκωμα του τηλεφώνου. Ο λήθαργος θα διακοπεί μόνο άν τολμήσεις κ βήξεις, γιατί πως τολμάς, έστω κ αν βρίσκεσαι στην άλλη μεριά του σπιτιού; Θα νιαρνιαρίσει φανερά εκνευρισμένη κ θα αλλάξει πλευρό, αν δεν έχει φτάσει ακόμα η ώρα του ριφιφί στη σκυλοτροφή, που δε χωράει καν μέσα στο στόμα της, αλλά είναι τόσο διαολεμένα καλύτερη από αυτές τις μ...ες με τα κοτόπουλα κ τις βιταμίνες. Εντέλει, θα ξυπνήσει, θα τεντωθεί κ θα έρθει να ελέγξει αν τα μαλλιά σου είναι χτενισμένα σε όποια στάση κ αν βρίσκεσαι. Όρθιος, καθιστός ή ξαπλωμένος, το δικό σου μαλλί είναι που θα περάσει από την κρίση της....Στην αρχή θα στα ξεμπλέξει με τα νύχια κ μετά θα στα δαγκώσει γιατί άκουσε οτι η μπούκλα είναι στη μόδα. Μην τολμήσεις να φωνάξεις...Τι είν' ο πόνος μπρος στα κάλλη;;;
Δύσκολη εφηβεία θα μου πείτε...δύσκολη δε λέτε τίποτα..περιμένουμε ήδη γατιά...το κέρατό μου δεν με άκουσε η μάνα μου!
υ.γ.Έχετε την εντύπωση οτι αν ήταν εδώ θα μ'άφηνε να γράψω έστω κ μια σειρά; Guess again...
υ.γ.2 Μήπως θα θέλατε κ εσείς μια μίνι Σπίθα, όταν με το καλό; Επικοινωνείστε μαζί μου. Είμαι σίγουρη οτι με τέτοια διαφήμιση θα γίνει ταραχή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Αααααααααααα, πάω να φιλήσω τη Μπουμπούκα μου! Εγώ δεν έχω γάτα, άγγελο έχω!![]()
Εεεεμ γι'αυτό τα λέω κ εγώ για να μην παραπονιέστε

!Αφήστε τις να κάνουν τις δικές τους κομμώσεις, γιατί μπορεί καμια μέρα αυτές να αποφασίσουν να κάνουν τις δικές σας.

stellak
Διάσημο μέλος
Εεεεμ γι'αυτό τα λέω κ εγώ για να μην παραπονιέστε!
Αφήστε τις να κάνουν τις δικές τους κομμώσεις, γιατί μπορεί καμια μέρα αυτές να αποφασίσουν να κάνουν τις δικές σας.![]()
Α, ναι καλά... εμένα ο Νίνο δεν μου επιτρέπει να σκουπίσω τα μαλλιά μου με πετσέτα μετά το λούσιμο, πιάνει δουλειά κατευθείαν...
Με γεμίζει μυρωδιά γατίλας και μου στεγνώνει γλύφοντας όσα μαλλιά μπορεί
Τι να κάνω; Τον αφήνω, μπορώ κι αλλιώς;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Τις βλέπω και τις ξαναβλέπω

Την Σκουριά πάντος μια χαρά την βλέπω!

Α, ναι καλά... εμένα ο Νίνο δεν μου επιτρέπει να σκουπίσω τα μαλλιά μου με πετσέτα μετά το λούσιμο, πιάνει δουλειά κατευθείαν...Με γεμίζει μυρωδιά γατίλας και μου στεγνώνει γλύφοντας όσα μαλλιά μπορεί
Τι να κάνω; Τον αφήνω, μπορώ κι αλλιώς;
Στέλλα τελικά κάναμε ΛΑΘΟΣ!

Τον Νίνο δεν έπρεπε να τον προτίνουμε για βουλευτή(δεν κάνει το παιδί)
για ΚΟΜΜΩΤΗ έπρεπε να τον προτίνουμε!!!

Εγώ δηλώνω, πρώτη υποψήφια πελάτισα!

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Α, ναι καλά... εμένα ο Νίνο δεν μου επιτρέπει να σκουπίσω τα μαλλιά μου με πετσέτα μετά το λούσιμο, πιάνει δουλειά κατευθείαν...Με γεμίζει μυρωδιά γατίλας και μου στεγνώνει γλύφοντας όσα μαλλιά μπορεί
Τι να κάνω; Τον αφήνω, μπορώ κι αλλιώς;
Εδώ κολλάει κ αυτό που λένε οτι οι γάτες νομίζουν οτι εμείς είμαστε μεγάλες γάτες, ενώ οι σκύλοι νομίζουν οτι είναι μικροί άνθρωποι...Σε βλέπει βρεγμένη κ σε λυπάται η ψυχή του
. Σου λέει τι έπαθε η καημένη;!!!Έπεσε μέσα στο νερό, θα τη βοηθήσω να έρθει στα συγκαλά της 

ιβανα
Επιφανές μέλος

οταν κοιμομαστε αγκαλια πολλες φορες μου γλειφει τη μυτη. τι ωραιο ξυπνημα !!!! 

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Όσο για τους ύπνους, δεν θα το πιστέψετε!Η γάτα μου, συμπεριφέρεται όπως και τα παιδιά μου. Αυτά, όταν ήταν μικρά, ελάχιστες φορές κοιμήθηκαν μαζί μας, διότι έχαναν τη βόλεψή τους. Μόλις λίγο κουνιόμασταν , έφευγαν μουρμουρίζοντας
Ε, και η γάτα το ίδιο!!Λίγο να κουνηθώ, όταν είναι στην αγκαλιά μου, θα πεταχτεί μακριά σαν να την τσίμπησε καρφίτσα, όλο νεύρα. Στο κρεβατι, τις σπάνιες φορές που θα έλθει, δεν κουνιέμαι, γιατί άμα την ξεβολέψω, μια και δυό φεύγει ,και δεν κλείνει και την πόρτα πίσω της
Τα μυστήρια του Σύμπαντος!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Οι ιστορίες της Σπίθας , του Μόργκαν και του Μπαμπαγκίτα είναι καταπληκτικές, προς στιγμήν ένιωσα σαν να διάβαζα βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά![]()

Η αλήθεια είναι οτι έβλεπα πολύ Φρουτοπία μικρή,αλλά μακάρι να έγραφα σαν κ αυτόν!!!Πάντως σ'ευχαριστώ για το κοπλιμάν

, με αναπτέρωσες!Πάρτε κ ένα σύνδεσμο για το αγαπημένο μου χιτ από τη σειρά:
https://www.youtube.com/watch?v=y8Lr...96F297E1A&playnext=1&playnext_from=PL&index=4
Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!

Φιλάκια στα "μυστήρια" ολονών!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

Να το χαίρεστε!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Πλακα πλακα και μενα ο καναπες μου ειναι σε χειροτερη κατασταση και κρυβονται εκει μεσα και παιζουν....

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Την έψαχνα κι εγώ προχθές, Μπασσέτ εδώ, Μπασσέτ εκεί, όλες τις γνωστές κρυψώνες τις έψαξα, τίποτα
Ώσπου, έσκυψα κάτω από τον καναπέ, και είδα τον πάτο του......φουσκωμένο

Μη νομίζετε ότι βγήκε εύκολα, κόντεψα να αναποδογυρίσω τον καναπέ και τίποτα. Χρησιμοποίησα την έσχατη των μεθόδων: Λέιζερ!!! Δεν του αντιστέκεται
Τώρα, έχω δρομολογήσει αλλαγή αυτού του χαζοϋφάσματος, που σκίζεται αμέσως ακόμη και από baby cat!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Παντως αξιζε τον κοπο,να σας ζησει!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
Όταν το διαλύσει τελείως, άλλαξέ το!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Κρατιέμαι-κρατιέμαι-κρατιέμαι...δεν κρατιέμαι άλλο, θα το πω το κρίμα μου.... Βλέποντας το άβαταρ σου Tzoutzou θέλω να πιάσω τη Leia και να τη ζουπήξω μέχρι να πέσω (εγώ όχι η γάτα) ξερή!!! Ουφ...το είπα κ φχαριστήθηκα! Μαγουλήθρα!
Στο αβαταρ η Leia ηταν 1 μηνα και σχετικα ηρεμη.Στην υπογραφη μου ειναι η τωρινη της κατασταση και εχει γινει εντελως στριτζογατο!!!Σε καλουμε οποτε θες σπιτι για καφε κι αν τη ζουληξεις,τρυπα μου τη μυτη!!!!Τωρα πια εχω και μαρτυρες για το μεγεθος της στριτζοσυνης της!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool