Κερατσίνι, Αμφιάλη, Πέραμα, Δραπετσώνα, Νίκαια, Κορυδαλλός

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

YNL

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα.
Εδώ και 2 βδομάδες περίπου το γατάκι αυτό παρουσιάζεται έξω από το γκαράζ μου κάθε βράδυ κατά τις 2000 και τον/την ταΐζω. Φαίνεται πως είναι από σπίτι. Ρώτησα στην γειτονιά αλλά κανένας δεν το ξέρει. Φοράει λουράκι κόκκινο το έψαξα μήπως έχει καμιά διεύθυνση αλλά τίποτα. Είναι πολύ φιλικό αλλά και συγχρόνως φοβισμένο. Όταν το πλησιάζω αργά αργά, πέφτει ανάσκελα και με αφήνει να το χαϊδεύω στην κοιλιά του. Πάντα βράδυ τον βλέπω ποτέ την ημέρα.

ΥΓ. Αφού τους βάζουμε τα λουράκια θα ήταν νομίζω λογικό να γράφουμε πάνω στο λουράκι με ανεξίτηλο στυλό ένα τηλέφωνο. Αν το κάναμε όλοι μας πιστεύω πως πολλά γατάκια θα είχαν επιστραφεί στα σπίτια τους.

Uploaded with ImageShack.us

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Κερατσίνι, Αμφιάλη, Πέραμα, Δραπετσώνα, Νίικαια, Κορυδαλλός

Ελπιζω να βρεθουν συντομα οι ιδιοκτητες του ή αν οχι καποιο ζεστο σπιτι για το ομορφο γατουνι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ψαξω αν χαθηκε καμμια γατουλα που της μοιαζει, γιατι μενω κοντα στις περιοχες που ανεφερες.

Πολλοι βαζουν λουρακια στις γατες τους και ας μην ειναι δικες τους:confused: Θα μπορουσαν να βαλουν μια ταυτοτητα πανω στο λουρακι.:/:

Ελπιζω η γατουλα να βρει συντομα τους ιδιοκτητες της.:)

Γιάννη μου δεν βάζεις και αφισάκια με τη φωτό του στη γειτονιά σου μήπως το ψάχνει κάποιος;

ΥΓ Να :redface:τολμήσω να σου πω πως η υπέροχη γκρίζα γούνα του θα κάνει καταπληκτικό συνδυασμό με τη πάλευκη γούνα της Χιονάτης σου;
( κι αν δεν το κατάλαβες ;)αυτό ήταν ένα ξεκάθαρο υπονοούμενο;)...μήπως να αποκτούσε αδερφάκι η Χιονάτη σου;;))

ρε συ... δεν το πιστεύω!! Τον είχα δει τον γατούλη , κάτω από έναν σκουπιδοτενεκέ κοντά στον Σκλαβενίτη,Παρασκευή πρωί.
Πρέπει να ήταν αυτός...γκρι-μπλε...
Περιττό να πω ότι μου έκανε απίστευτη εντύπωση η αρχοντιά και το χρώμα του, και σκέφτηκα ¨ρε τί πανέμορφα γατόνια υπάρχουν στους δρόμους και τί κρίμα¨...
Του έκανα ψψψψ,ψψψψ,ψψψψ και πλησίασε επιφυλακτικά, έμεινα λίγο και τον κοίταζα , γιατί ήταν φοβισμένος ,αλλά το καταλάβαινα ότι δεν ήταν άγριος γατούλης...
Μάλιστα είχα μείνει τόσο σαν χαζό και τον κοίταζα, που συνειδητοποίησα ότι με κοίταζε ένας κύριος σε ένα μπαλκόνι.
Και σκέψου πόσο εντύπωση μου έκανε, που το έλεγα μετά σε ένα φίλο μου και του κάνω ¨πρέπει να έχω πάντα ξηρά τροφή στην τσάντα μου!¨ -και μου κάνει ¨έχεις ξεφύγει εντελώς¨ ;)
Στενοχωριέμαι πολύ όταν βλέπω γατόνια που έχουν μάθει σε σπίτι να καταλήγουν στο δρόμο...σκέψου πώς νιώθουν...
Πάντως το γκρι-μπλε του πανέμορφου αρχοντόγατου, πάει πολύ με την αριστοκρατικό άσπρο της Χιονάτης............:whistle:......Συμφωνώ με τη Μίκυ!!!;):P

Παιδιά πάντως αφού είναι τόοοοσο καλός κι ήμερος :redface:
δεν θα μπορούσε να φιλοξενηθεί απο κάποιον εκεί
και να μπει σε αγγελία στα χαρίζονται;:hmm:

Εχουμε νεα απο την γατουλα?

Παιδιά σας παρακαλώ μη μου λέτε τέτοια και μετά αν γίνει τίποτα στο γατάκι θα το φέρω βαρέως και σε τέτοια πράγματα ψυχοπλακώνομαι εύκολα. Θα το ήθελα να γινόταν έτσι, δυστυχώς όμως δεν θεωρώ τον εαυτό μου ικανό για κάτι περισότερο από τη Χιονάτη. Χθες το βράδυ δεν παρουσιάστηκε, παρ όλο που περίμενα μισή ώρα μήπως και φανεί.

Κι αυτό που έγραψες Μαρίνα με ανατρίχιασε γιατί αν τον είδες κοντά στον Σκλαβενίτη για να φτάσει έξω από το γκαράζ μου θα πρέπει να περάσει είτε από τη Λεωφόρο Γ. Λαμπράκη είτε από τη Λεωφόρο Σχιστού. Κι εκτός από τα αυτοκίνητα, συχνάζουν και αρκετά σκυλιά μια που εκεί βρίσκεται το πάρκο του Πρεσωφ. Σήμερα δεν θα έχω τον χρόνο να ξανακτυπήσω πόρτες να ρωτήσω γι αυτόν επειδή ξαφνικά χθες βράδυ η αδελφή μου μπήκε στο νοσοκομείο και θα πρέπει να είμαι δίπλα της

Γιάννη,καλημέρα!:)
Καταρχήν περαστικά στην αδελφή σου!:)
Αν ξαναδείς τον γατούλη και καταφέρεις να τον πιάσεις, εγώ θέλω να τον αναλάβω μετά για προσωρινή φιλοξενία -σουτ! Το ξέρω ότι ουδέν μονιμότερον του προσωρινού!;)- και εύρεση οικογενειας... Τον λάτρεψα αυτόν τον γατούλη, δείχνει πολύ γλυκός...
Θα σου στείλω με πμ το κινητό μου, ώστε αν καταφέρεις και τον πιάσεις με παίρνεις ,ό,τι ώρα και αν είναι :)

Εντάξει Μαρίνα.
Προσπαθώ πάντα μόλις βλέπω την Τρέμη στο γυαλί, μετά τα Μυστικά της Εδεμ, να ξεκινάω για το συσσίτιο.
Σήμερα ήλθε και παρατήρησα πως παρουσιάστηκε από το απέναντι σπίτι (του γκαράζ μου). Ήλθε διστακτικά όπως πάντα σε απόσταση από μένα και του έφερα φαΐ. Αυτός(η) δεν τρώει με το τσούρμο αλλά περιμένει ξεχωριστή μερίδα. Του έβαλα όπως κάθε βράδυ και όταν σχεδόν τελείωνε το φαΐ τον πλησίασα σιγά σιγά, γύρισε ανάσκελα και τον χάδεψα όπως πάντα στη κοιλιά του (όποιος τον πάρει θα έχει πολύ κρέας για ζουμπουλο… πως τα λέτε εσείς).
Κάποια στιγμή τον σήκωσα (σε προειδοποιώ είναι γίγας και βαρύς). Κρατώντας τον, προχώρησα για να μπω στο γκαράζ αλλά άρχισε να στριφογυρίζει στην αγκαλιά μου. Μου άφησε σουβενίρ δυο-τρεις μικρογραντζουνιές. Φυσικά τον άφησα να φύγει και τον ακολούθησα αλλά όταν τον πλησίαζα απομακρυνόταν. Και τελικά κατέληξε πάλι στο σπίτι από όπου ήλθε. Μπας και ανήκει στο σπίτι αυτό? Θα πρέπει να στήσω καραούλι γιατί δεν βλέπω συχνά τους ενοίκους του.
Θα σε κρατήσω ενήμερη. Πάντως ίσως θέλει μερικές μέρες να με εμπιστευτεί για να μπει μαζί μου στο γκαράζ. Το υπόλοιπο τσούρμο όταν τρώνε μπαίνουν και επιθεωρούν (τα περισσότερα) το γκαράζ. Αυτός(η) όμως δεν έχει πλησιάσει ούτε τη γκαραζόπορτα.

Αχ μωρέ καλή επιτυχία να έχει η επιχείρηση διάσωσης του Γκανταλφογκριζούλη γατούλη :)
Δεν χτυπάς στο σπίτι που νομίζεις οτι μένει να ρωτήσεις Γιάννη;:redface:

Αύριο που θα κατέβω για να κολλήσω το σήμα του 2011 στο αυτοκίνητο, θα τους κτυπήσω να ρωτήσω.

Τώρα είδα τις εξελίξεις!:)
Ελπίζω να είναι των γειτόνων!:)

Γιαννη μου..αν θες να τον πιασεις βαλε ΄πλαστικα γαντια (τα χοντρα)για τις γρατζουνιες..ή τυλιξε τον σε μια πετσετα,αν και αυτο...μπορει να τον τρομαξει.:)

Ναι Έφη μου ..... μπα οι γραντζουνιές δεν με ενοχλούν (παρά μόνο όταν τις καθαρίζω με οινόπνευμα):bounce:;)
Το σκέφτηκα αλλά φοβήθηκα επειδή μάλλον είναι σπιτίσιος μήπως αγριέψει περισσότερο με τα γάντια. Το πρόβλημα είναι πως ίσως έχασε την εμπιστοσύνη που είχε για ανθρώπινη αγκαλιά (αν χάθηκε από σπίτι ή τον εγκατέλειψαν ) κι ίσως χρειαστεί χρόνος να με συνηθίσει να τον πιάνω και να τον κουβαλώ στην αγκαλιά μου γιατί όπως είπα είναι και θηρίο. Σε λιγο θα κατέβω για το σήμα στο αυτοκίνητο και θα δω.

Αναμενουμε νεα !!!

Μπορεί να λέω βλακεία τώρα και να έχεις ψάξει ήδη, αλλά επειδή στη φωτογραφία το λουράκι φαίνεται λευκό από τη μέσα μεριά, μήπως έχουν γράψει κάποιο στοιχείο από μέσα;

Λοιπόν, ο νεαρός δεν παρουσιάστηκε ούτε το μεσημέρι ούτε το βράδυ στις 2000. Πήγα και στις 2200 αλλά μόνο τα συνηθισμένα γατιά ήλθαν για συντροφιά και για επιπλέον …..φαΐ.
Ρώτησα για το σπίτι που έλεγα χτες (δεν βρήκα τον ενοικιαστή) μου είπαν δεν έχει γάτες αλλά βλέπω στον κήπο ότι τους βάζει νερό. Οδηγεί ταξί
@Isiliel
Καλά λες για το λουράκι. Πως δεν το σκέφτηκα!!. Κοίταξα μόνο την εξωτερική πλευρά κι αυτό σε σκοτάδι με τα φώτα του δρόμου. Θα του τη στήσω ελπίζω αύριο με την προϋπόθεση να μείνει ακίνητος όσο θα του το λύνω. Τα ξαναλέμε

Ωραια θα περιμενουμε νεα του γατουλη!!!

Μαρίνα
Μη νομίζεις πως τον ξέχασα τον λεβέντη έρχεται πολύ συχνά για να φάει με τα αδέσποτα αλλά ποτέ δεν αναμιγνύεται μεταξύ τους. Μεσημέρι ποτέ δεν έχει δηλώσει παρουσία. Το βράδυ κάθεται παράμερα και περιμένει να τον(την) σερβίρω ξεχωριστά. Δέχεται τα χάδια, αλλά όταν δει τα χέρια μου να κατευθύνονται προς το σώμα του, γίνεται πύραυλος.
Έχω γίνει γραφικός με αυτόν γιατί όταν τελειώσει το φαί του φεύγει προς την ίδια πάντα κατεύθυνση. 6 ή 7 φορές τον ακολούθησα να δω που στο καλό πηγαίνει αλλά επειδή πάει μια από το πεζοδρόμιο και μια κάτω από τα αυτοκίνητα τον χάνω κάποια στιγμή κι όχι πάντοτε στο ίδιο μέρος. Με φαντάζεσαι να κάνω ψιψιψι και με το φακό να τον ψάχνω κάτω από τα αμάξια? Πουθενά το τσογλάνι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back