Κερνάμε ποτά: Bacardi & Sambucca!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

aporw

Διακεκριμένο μέλος

Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα.
Κερνάμε ποτά!!:beer: Και τι ποτά! Bacardi και Sambucca!!! :D:D

Ο Bacardi είναι ένας υπέροχος και ξεχωριστος τιγρόγατος 1ος μήνα όμορφος και ομιλιτικός!:D Έχει μια υπέροχη και μοναδική ουρίτσα που μοιάζει με κουνελάκι!:redface::D Πώς θα τον ξεχωρίζαμε άλλωστε ανάμεσα στα τόσα τιγρόγατα!:rolleyes: Τι περιμένετε λοιπόν! Ελάτε να τον πιείτε στο ποτήρι!:clapup:
P6100150.jpg

P6100147.jpg

P6100149.jpg

Για τους δυναμικούς τύπους κερνάμε και Sambucca!:D Ένα σφηνάκι γατάκι που σε κάνει να πείς '' Άσπρο πάτο!'' 1ος μήνα πλάσμα μπλέ και τσαχπίνικο!:redface: Χουρχουρίζει σαν μοτεράκι και σε μεθάει με ένα της βλέμμα!:stunned:

P6100152.jpg

P6100151.jpg

P6100153.jpg

Μπορoύμε να σας κεράσουμε ένα απο τα 2 μας ποτά ενώ για τους μεγάλους πότες κερνάμε και τα 2 μαζί!! :drunk::drunk:
Απαραίτητη προυπόθεση να όμως να στειρώσετε τα 2 μας ποτάκια στην κατάλληλη ηλικία γιατί... το πολύ ποτό σκοτώνει!!:worry:

Τι περιμένε λοιπόν?? :clapup::clapup: Περάστε να κεραστείτε!:clapup::clapup:
Για κρατήσεις στο Bar μας επικοινωνήστε με e-mail στο s_rodoula@hotmail.com ή στο τηλέφωνο 6936877241

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι υπεροχα,καλα,οι αδυναμιες δεν κρυβονται,μολις την ειδα τσιριξα...:redface:Καλη τους τυχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι υπεροχα,καλα,οι αδυναμιες δεν κρυβονται,μολις την ειδα τσιριξα...:redface:Καλη τους τυχη!

Ευχαριστουμε πολυ Δωρακι μας!:D:D:redface::redface: Ελπιζουμε η Sambucca μας να γινει τοσο ομορφη μεγαλωνοντας οσο ο Σείριος σας!:D:redface:

Θα μας κανετε και μια χαρουλα??:redface: Μια υπογραφουλα με τα μωρα για να φαινονται..

Ω,πιστεψε με,αυτο το μωρο θα γινει πιο ομορφο απο το Σειριο...

Στην αγγελία βάζω 10 με τόνο !!!!!!!!!!!!!
Φοβερές φωτογραφίες, φοβερά μουτράκια και φοβερά ονόματα.
Εγώ τώρα τι να πω ; για τον Bacardi που έχει την ουρίτσα του Ορφέα μου ή για την γκρι αγαπημένη Sambucca, που θυμίζει αδυναμίες μακρυνές :whistle:
Σίγουρα τα μωρά μας θα είναι καλότυχα:) Το γεγονός και μόνο ότι τα πήραμε από εκεί όπου γεννήθηκαν, εκεί όπου δεν υπήρχε κανένα μέλλον, λέει πολλά.

κουκλια!!!!!!! δεν ξερω πιο μ αρεσει περισσοτερο ειμαι φαν κ των τιγρενιων κ των μπεδενιων!!:D παντως το bacardi ειναι απο τα αγαπημενα μου ποτα:P καλη τυχη στα μπεμπακια!!!!!!

Σιμωνάκι είναι απίστευτα τα κουκλάκια!!!:inlove::inlove::inlove:
Και τα δυο!;):clapup::clapup:
Σίγουρα θα γίνουν ανάρπαστα!;):D

θα ηθελα παρα πολυ να υιοθετησω την σαμπουκα(τυχαια?ειναι και το αγαπημενο μου ποτο)ειμαι απο Χαλκιδα και θα επικοινωνησω στο τλφ.Ειμαι λιγο καινουργια στο κλαμπ σας αλλα υποσχομαι να γινω κι εγω "παλια"

καλη τυχη μπεμπακια!!!!

θα ηθελα παρα πολυ να υιοθετησω την σαμπουκα(τυχαια?ειναι και το αγαπημενο μου ποτο) ειμαι απο Χαλκιδα και θα επικοινωνησω στο τλφ.Ειμαι λιγο καινουργια στο κλαμπ σας αλλα υποσχομαι να γινω κι εγω "παλια"

:blink::blink: Μιλαμε για ρεκορ γρηγορης υιοθεσιας :clapup: Ελπιζω να παει καλα η υιοθεσια, εχω καλο προαισθημα! Αν Καλλιοπη μου μπεις και εσυ στο κλαμπ με τους φανατικους των μπλε γατιων, θα περασεις καλαααα, στο εγγυωμαι προσωπικα! :clapup: Και η μικρη μας Σαμπουκα θα γινει πανεμορφο γατι :redface: Αντε, με το καλο και ο κουνελοουρας Μπακαρντι :inlove:

Tα παιδάαααααακια μας:clapup::clapup::clapup:.
Καλή τύχη να έχουν.
Καλλιόπη αν δεν έχεις άλλο γατί, σκέψου τη δυνατότητα να πάρεις δύο γατιά, δεν θα το πιστεύεις πόσο καλύτερα θα περνάνε;).

Καλημερα!:clapup::clapup:
Καλλιοπη οταν θες επικοινωνησε μαζι μου!:):) Αν δεν εχεις δευτερο γατακι οπως λεει και η Κωνσταντινα σκεψου το και για δευτερο!:) εχει διαφορα..:D

Σας ευχαριστουμε ολους για τα καλα σας λογια!!:D:redface::D

Τέλεια η αγγελία Σιμωνάκι και πανέμορφα τα γατόνια!!!:P:P:P:D:D
Ο bacardi είναι ίδιος με την Αλίσια!!! Θα γίνει ένας υπέροχος και τρυφερός τιγρούλης, μιλάω εκ πείρας!!!:P:P:P

Η Σαμπούκα είναι πάρα πολύ όμορφη!!!!:P:P:P:P:D:D:DΑν ήταν αλλιώς οι καταστάσεις θα την είχα ήδη πάρει!!!:P:P:redface::redface::P:P
Καλή τύχη να έχουν τα 2 μωράκια και πολύ σύντομα θα έρθω να τα δω από κοντά!!!:D:D:D:P:P:P:P:redface::redface:

Τέλεια η αγγελία Σιμωνάκι και πανέμορφα τα γατόνια!!!:P:P:P:D:D
Ο bacardi είναι ίδιος με την Αλίσια!!! Θα γίνει ένας υπέροχος και τρυφερός τιγρούλης, μιλάω εκ πείρας!!!:P:P:P

Η Σαμπούκα είναι πάρα πολύ όμορφη!!!!:P:P:P:D:D:DΑν ήταν αλλιώς οι καταστάσεις θα την είχα ήδη πάρει!!!:P:P:redface::redface::P:P
Καλή τύχη να έχουν τα 2 μωράκια και πολύ σύντομα θα έρθω να τα δω από κοντά!!!:D:D:P:P:redface::redface:

Ευχαριστουμε πολυ Λουκο μας!:clapup::clapup::clapup::clapup:

Kαλή σας τύχη αλκοολούχα μωράκια!(τι ειπα παλι;:confused: :lol: )

Kαλή σας τύχη αλκοολούχα μωράκια!(τι ειπα παλι;:confused: :lol: )

Ευχαριστουμε Χριστινα μου!:D:D:D

Αχου......Σιμώνη τώρα είδα την αγγελία.Θέλεις να με παιθάνεις με αυτές τις καταπληκτικές φωτογραφίες και τα απίθανα μουτράκια;;;; Απίστευτα μωρά. :inlove:

Μολις μιλησαμε με την Κατερινα που ενδιαφερεται να υιοθετησει την Sambucca!:):) Ειναι υπερ της στείρωσης!:D Εαν ολα πανε καλα η Sambucca θα μετακομισει σε ενα χωριο της Χαλκιδας και θα εχει 3 διποδα αδελφακια!:clapup::clapup: Επίσης θα έχει και ενα κηπο χωρις αυτοκινητα να παιζει ανεμελα και μια τετραποδη περσιδα φιλη!:D:D

Μολις μιλησαμε με την Κατερινα που ενδιαφερεται να υιοθετησει την Sambucca!:):) Ειναι υπερ της στείρωσης!:D Εαν ολα πανε καλα η Sambucca θα μετακομισει σε ενα χωριο της Χαλκιδας και θα εχει 3 διποδα αδελφακια!:clapup::clapup: Επίσης θα έχει και ενα κηπο χωρις αυτοκινητα να παιζει ανεμελα και μια τετραποδη περσιδα φιλη!:D:D

Μην τυχον και την δωσεις πριν το Σαββατο και δεν προλαβω να χουφτι-χουφτι σε εφαγα κακομοιρα μου!! :mad::mad::mastigio:bleh:

(καλλιοπη καλε δεν την λενε την κοπελα? :worry:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back