Κερνάμε ποτά: Bacardi & Sambucca!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλά, είναι φοβερά τα μωρά :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ ειναι κουκλακια και τα δυο! Ο Bacardi ειναι σαν τον Benny μου μωρο- αδυναμιες ειναι αυτες!!! Η Sambucca ειναι θεα δεν το συζηταω, απιστευτο χρωμα! Καλη τυχη στα μωρακια...Συνηθως δεν κοιταω τις αγγελιες γιατι παιρνουν τα μυαλα μου αερα και τα θελω ολααααααααααα, αλλα χαλαλι τους! Αληθεια ο Λουκουμας πως το εχει παρει που του χεις και παρεα αυτες τις μερες? :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι και τα 2 απλά υπέροχα...
Ας μην είχα ήδη 2 (ίσως κατσλήξω και με 3 εάν δεν υιοθετηθεί ένας προσωρινά φιλοξενούμενος υπέροχος γατούλης)
και θα τα έπαιρνα και τα 2...
Ζηλεύω από τώρα αυτόν ή αυτούς που θα τα υιοθετήσουν...
Και για να είμαι ειλικρινής, ξετρελλάθηκα με την Sambucca!!!!

Και ποιος δεν ξετρελάθηκε με την Sambucca:inlove::inlove:

sambuca23.jpg

Ζητησε κανεις Σαμπουκα? :whistle:

Σκεφτομαι σοβαρα να παρω τ Σαμπουκα..Αν δεν ειχε προβλημα η μητερα μου θα την ειχα παρει τωρα!!!Αλλα τ φοβαται κ τωρα που θα παμε στ χωριο ολη μερα φασαριες θα εχουμε!!!

aporw κάνω παρέα με έναν ξαδερφό σου!
Είχαμε μαζευτεί σήμερα για μπάσκετ και πάνω στο παιχνίδι συζητούσαμε για το τι όνομα να βγάλω στην δική μου μικρούλα και μου είπε: "Βγάλτη Sambuca! Sambuca και Bacardi έχει βγάλει μια ξάδερφή μου 2 γατιά που χαρίζει." Kαι του είπα πως είχα δει την αγγελία χαχα :D
Κουκλιά πάντως και τα 2!!! Ειδικά η Sambuca έχει και ομοιότητες με την δική μου!
Μεταξύ μας: ψήνεται για αιλουροειδές ο ξάδερφος! Θέλει πολύ τον Bacardi! Τον πόρωσε η φουντωτή ουρά!
χαχα :D

Τελευταία επεξεργασία:
aporw κάνω παρέα με έναν ξαδερφό σου!
Είχαμε μαζευτεί σήμερα για μπάσκετ και πάνω στο παιχνίδι συζητούσαμε για το τι όνομα να βγάλω στην δική μου μικρούλα και μου είπε: "Βγάλτη Sambuca! Sambuca και Bacardi έχει βγάλει μια ξάδερφή μου 2 γατιά που χαρίζει." Kαι του είπα πως είχα δει την αγγελία χαχα :D
Κουκλιά πάντως και τα 2!!! Ειδικά η Sambuca έχει και ομοιότητες με την δική μου!
Μεταξύ μας: ψήνεται για αιλουροειδές ο ξάδερφος! Θέλει πολύ τον Bacardi! Τον πόρωσε η φουντωτή ουρά!

:confused::confused: ποιος ξαδελφος μου??:confused::confused:

Σκεφτομαι σοβαρα να παρω τ Σαμπουκα..Αν δεν ειχε προβλημα η μητερα μου θα την ειχα παρει τωρα!!!Αλλα τ φοβαται κ τωρα που θα παμε στ χωριο ολη μερα φασαριες θα εχουμε!!!

μην το σκεφτεσε..:whistle::whistle::whistle:

ο ξαδελφος μπορει να ψηνεται..οι γονεις ομως οχι!:P:P:P

Aν δεν ειχα φασαριες θα τ επαιρνα!!!ειναι το γατι που θελω!!!μπλε:)

Αλλα στο χωριο το σπιτι ειναι 300 τμ τριπατο και με σοφιτα και αυλες μπροσ και πισω και τ γατακια θα ειναι κλεισμενα σε ενα δωματιο:(
μεγαλο δωματιο με ανακληντρο και τζακι(αχρηστο για το καλοκαιρι)και θα βγαινουν μονο στο μπαλκονι απο εκει
κι αυτο με αγωνα θα το καταφερω!!!

ο ξαδελφος μπορει να ψηνεται..οι γονεις ομως οχι!:P:P:P
Nαι αλλά μου έλεγε πως θα εγκατασταθεί στο υπόγειο και θα το έχει αποκλειστικά σαν δικό του χώρο!
Με λίγη πίεση πιστεύω πως ψήνονται και οι γονείς :P Ούτε οι δικοί μου πολυήθελαν πριν από 3 εβδομάδες αλλά σήμερα ο πατέρας μου τηλεφωνούσε να μάθει πως τα πήγε η μικρή στον κτηνίατρο :D
Άσε που άμα μπεις και εσύ στη μέση και δουν πόσο ευτυχισμένη είσαι με τις γατούλες σου και τον Λουκουμά θα το σκεφτούν ;)

Ελπιζουμε να μην μας ξεχασατε εεε?? :D:D:D:D

Τι εγινε τελικα με την κοπελα που ηθελε την μικρη;

Τι εγινε τελικα με την κοπελα που ηθελε την μικρη;

Δεν τα ''βρηκαμε'' σε καποια πολυ βασικα σημεια!;):):):)

Τα βαζω και στο FB τοτε.;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back