27-08-13
14:47
Είναι δυνατόν να κυκλοφορούσαν αδέσποτα δόντια στο σπίτι και να μην τα είδα; Αχαχχαχα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
27-08-13
14:55
Χαχαχαχα! Ρε 'συ, εγώ κάτω τα έβρισκα συνήθως, ίσως τα ρούφηξες με καμιά σκούπα!Είναι δυνατόν να κυκλοφορούσαν αδέσποτα δόντια στο σπίτι και να μην τα είδα; Αχαχχαχα!

(Πάντως, όσα βρήκα τα κράτησα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
27-08-13
15:38
Oμολογώ ότι ούτε εγώ ήξερα για τα δόντια.
Μίλησα με το γιατρό σήμερα και μου είπε πως εφόσον δε φαίνεται κανένα να έχει άλλα συμπτώματα και δεν υπάρχουν σημάδια πως κάτι δεν πάει καλά δε χρειάζεται να ανησυχώ τόσο.Θα τα έχω υπό παρακαλούθηση ώστε να αντιληφθώ άμεσα οποιαδήποτε περίεργη συμπεριφορά κ βλέπουμε.
Καθημερινό ψάξιμο μήπως κ εντοπίσω τελικά κάποια πληγούλα ή έστω από ποιό γατί προέρχεται!
Και εκείνος είπε πως το πιθανότερο είναι να αλλάζουμε κανένα δοντάκι οπότε είναι φυσιολογικό.
Έβαλα ένα λευκό σεντόνι στο καναπέ κ ελέγχω συνέχεια το σπίτι από όπου σηκώνονται μήπως βρω κάτι!
Σε 1-2 εβδομάδες θα πάω τον μικρό για εμβόλιο οπότε θα τον ελέγξει από κοντά κ βλέπουμε!
Μίλησα με το γιατρό σήμερα και μου είπε πως εφόσον δε φαίνεται κανένα να έχει άλλα συμπτώματα και δεν υπάρχουν σημάδια πως κάτι δεν πάει καλά δε χρειάζεται να ανησυχώ τόσο.Θα τα έχω υπό παρακαλούθηση ώστε να αντιληφθώ άμεσα οποιαδήποτε περίεργη συμπεριφορά κ βλέπουμε.
Καθημερινό ψάξιμο μήπως κ εντοπίσω τελικά κάποια πληγούλα ή έστω από ποιό γατί προέρχεται!
Και εκείνος είπε πως το πιθανότερο είναι να αλλάζουμε κανένα δοντάκι οπότε είναι φυσιολογικό.
Έβαλα ένα λευκό σεντόνι στο καναπέ κ ελέγχω συνέχεια το σπίτι από όπου σηκώνονται μήπως βρω κάτι!
Σε 1-2 εβδομάδες θα πάω τον μικρό για εμβόλιο οπότε θα τον ελέγξει από κοντά κ βλέπουμε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roger-mirka
Νεοφερμένο μέλος
Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
02-09-13
13:14
χαιρομαι που ολα φαίνονται καλά! Για να βγάλουν τα δόντια τους δαγκώνουν σαν τρελα οτι βρουν. Σε ανύποπτο χρόνο ο μικρός μου, μου ξηλωσε την πετσετα της θάλασσας... Ευτυχώς έχει αλλάξει τα περισσότερα δοντάκια του. Μόνο ένα καταφερα να βρω!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum