Κινηματογράφος

Το πρωτο βλεποταν,ενταξει,περνουσες την ωρα σου,στο δευτερο ειχα παει με μια φιλη μου και την περισσοτερη ωρα γελουσαμε.

α, στο καλό!!! κρίμα...:redface::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι καθολου κριμα,αν σου αρεσει ειπαμε καποιος απο τους πρωταγωνιστες να πας οπωσδηποτε!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι καθολου κριμα,αν σου αρεσει ειπαμε καποιος απο τους πρωταγωνιστες να πας οπωσδηποτε!:lol:

να πάω αποκλύεται! όταν βγει σε dvd όμως ίσως παρασυρθώ!:lol::lol::lol:

Εχουμε και λεμε:Οσο ήμην κλινήρης,ειδαμε "Κυνόδοντα","Being John Malkovich","Ripley's game" και "Children of men".Δε μ'αρεσε κανενα.:lol:
Πλακα κανω,ο Κυνοδοντας ειχε μια σχετικα πρωτοτυπη ιδεα,αν και την ειχαμε ξαναδει σε αλλες ταινιες,απετυχε να με σοκαρει,παρολα αυτα σοκαρε αρκετους μεσηλικες στην αιθουσα,και ενιωσα οτι με αφησε ξεκρεμαστη στο τελος.
Μ'αρεσει πολυ ο Μάλκοβιτς,μου θυμιζει και λιγο το Σειριο,:lol: φτασαμε σε σημειο να λεμε με το Δημητρη οτι επρεπε να τον πουμε Ρίπλεϊ.:lol:Η δευτερη αρκετα ευχαριστη ταινιουλα,η πρωτη αρκετα πρωτοτυπη και επαιζε καταπληκτικα ο ατιμος,οπως παντα.Το Παιδια των Ανθρωπων δε μου αρεσε,ενω το ξεκινησε καλα και ειχε ενδιαφερουσα πλοκη,με κουρασε προς το τελος.

Εχουμε και λεμε:Οσο ήμην κλινήρης,ειδαμε "Κυνόδοντα","Being John Malkovich","Ripley's game" και "Children of men".Δε μ'αρεσε κανενα.:lol:
Πλακα κανω,ο Κυνοδοντας ειχε μια σχετικα πρωτοτυπη ιδεα,αν και την ειχαμε ξαναδει σε αλλες ταινιες,απετυχε να με σοκαρει,παρολα αυτα σοκαρε αρκετους μεσηλικες στην αιθουσα,και ενιωσα οτι με αφησε ξεκρεμαστη στο τελος.
Μ'αρεσει πολυ ο Μάλκοβιτς,μου θυμιζει και λιγο το Σειριο,:lol: φτασαμε σε σημειο να λεμε με το Δημητρη οτι επρεπε να τον πουμε Ρίπλεϊ.:lol:Η δευτερη αρκετα ευχαριστη ταινιουλα,η πρωτη αρκετα πρωτοτυπη και επαιζε καταπληκτικα ο ατιμος,οπως παντα.Το Παιδια των Ανθρωπων δε μου αρεσε,ενω το ξεκινησε καλα και ειχε ενδιαφερουσα πλοκη,με κουρασε προς το τελος.

να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει καμία από όλες αυτές...μόνο το 1 πριν βγεί το new moon...
πάντως γενικά με τέτοια θεματολογία δεν μου άρεσαν ποτέ, αλλά η συγκεκριμένη ήταν πολύ καλή! κι μου άρεσαν και τα εφέ - ωσ λάτρης του σινεμά, εφέ, κλπ κλπ κλπ - !

άσχετο ένα έργο πολύ καλό αλλά με χάλια τέλος (αλλά μόνο για την αρχή του αξίζει να το δει κανείς) είναι το the happening!!! το έχει δει κανείς???

και κάτι άλλο, παιδιά μήπως ξέρετε κάποια καλή με πολύ γέλιο κωμοδία???

To Being John Malkovich είναι πάρα πολύ καλό!! Ακόμα θυμάμαι τι γέλιο είχα κάνει μ' εκείνη τη σκηνή που όλοι, αντί να μιλάνε, λένε μόνο "Μάλκοβιτς, Μάλκοβιτς" :lol::lol::lol::lol:
Τις προηγούμενες βδομάδες είδα το Avatar και το νήsos. Το πρώτο πολύ εντυπωσιακό (αν ξεπεράσει κανείς τις σχετικές αμερικανιές του σεναρίου), το δεύτερο μάλλον μέτριο, αλλά με κάποιες στιγμές αρκετά αστείες.
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Soul Kitchen, το έχει δει κανείς;

To Being John Malkovich είναι πάρα πολύ καλό!! Ακόμα θυμάμαι τι γέλιο είχα κάνει μ' εκείνη τη σκηνή που όλοι, αντί να μιλάνε, λένε μόνο "Μάλκοβιτς, Μάλκοβιτς" :lol::lol::lol::lol:
Τις προηγούμενες βδομάδες είδα το Avatar και το νήsos. Το πρώτο πολύ εντυπωσιακό (αν ξεπεράσει κανείς τις σχετικές αμερικανιές του σεναρίου), το δεύτερο μάλλον μέτριο, αλλά με κάποιες στιγμές αρκετά αστείες.
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Soul Kitchen, το έχει δει κανείς;

ωραία, θα δω μήπωσ πάω κανα βιντεοκλάμπ σήμερα...:)ευχαριστώ!:)

To Συμβαν εκανα το λαθος και πηγα και το ειδα...μου φανηκε εντελως χαλια,οπως και ολες οι ταινιες του ιδιου σκηνοθετη,εκτος απο την Εκτη Αισθηση.Μου φαινεται οτι επειδη εβγαλε μια καλη ταινια νιωθει πως πρεπει να μας κανει να το πληρωνουμε μια ζωη.:lol:
Αλικη οχι,δεν το εχω δει,ουτε κανενας γνωστος μου...

To Συμβαν εκανα το λαθος και πηγα και το ειδα...μου φανηκε εντελως χαλια,οπως και ολες οι ταινιες του ιδιου σκηνοθετη,εκτος απο την Εκτη Αισθηση.Μου φαινεται οτι επειδη εβγαλε μια καλη ταινια νιωθει πως πρεπει να μας κανει να το πληρωνουμε μια ζωη.:lol:
Αλικη οχι,δεν το εχω δει,ουτε κανενας γνωστος μου...

εμένα μου έρεσαν περίπου τα πρώτα 15 λεπτά! φοβερά εφέ! αλλά η συνέχεια ήταν απαίσια! έκλεισα το dvd κατευθείαν!:mpliaks:

πάντως κρίμα! τώρα κάποτε έβγαζαν φοβερές ταινίες, ενώ τώρα 1 στις 10 θα είναι καλή, και αν:down: αφού πάω στο dvd club ψάχνω στα θρίλερ, κωμοδίες...τίποτα δεν βρίσκω! τα έχω δει όλα πια:(

εγω θριλερ δεν βλεπω..δεν μπορω να κοιμηθω αμα δω..κι επειδη εχω δει ολες τις κωμωδιες, πλεον κατεβαζω κωμικες σειρες ξενες και βλεπω καθε βδομαδα..

Την είδα κ γω χθες το βράδυ κ χαλαρά την ξανάβλεπα...

Κι εγω προβλεπω να ξαναπηγαινω!!!:P

Το επομενο που θα δω σε 3d θα ειναι Η Αλικη στην χωρα των θαματων.:D

Χτές είδα ¨την πόλη της ζωής και του θανάτου" του Λου Τσουάν. Μια επική ταινία, τελείως διαφορετική από τις άλλες του είδους.
Αναφέρεται στη σφαγή της τότε πρωτεύουσας της Κίνας Νανγίνγκ από τους Ιάπωνες, η οποία - μετά από 70 χρόνια- παραμένει μια σκοτεινή υπόθεση. Η Κίνα ισχυρίζεται ότι βρήκαν το θάνατο γύρω στους 300.000 ανθρώπους, ενώ η Ιαπωνία παραδέχεται ότι σκοτώθηκαν οι μισοί και ακόμα δεν έχει απολογηθεί δημόσια για ένα τέτοιο έγκλημα πολέμου.
Αν δεν την έχετε δεί, πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρέπει να είναι εξαιρετική ταινία. Έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να τη δω όταν παίχτηκε στις Νύχτες Πρεμιέρας. Ευτυχώς που μου το θύμισες, αλλιώς θα την έχανα πάλι.:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ σκέφτομαι να πάω μέσα στο Σ/Κ να δω την Agora την νέα ταινία του Alejandro Amenabar(Η θάλασσα μέσα ,Οι άλλοι).
Η ταινία πραγματεύεται την ζωή της Υπατίας, της ελληνίδας μαθηματικού-φιλοσόφου-αστρονόμου, που βρήκε φρικτό θάνατο από τον χριστιανικό όχλο.Στον ρόλο της Υπατίας η Rachel Weish γνωστή από τον Επίμονο κηπουρό.
Αν την δω ,θα σας μεταφέρω εντυπώσεις.:)

Χτές είδα ¨την πόλη της ζωής και του θανάτου" του Λου Τσουάν. Μια επική ταινία, τελείως διαφορετική από τις άλλες του είδους.
Αναφέρεται στη σφαγή της τότε πρωτεύουσας της Κίνας Νανγίνγκ από τους Ιάπωνες, η οποία - μετά από 70 χρόνια- παραμένει μια σκοτεινή υπόθεση. Η Κίνα ισχυρίζεται ότι βρήκαν το θάνατο γύρω στους 300.000 ανθρώπους, ενώ η Ιαπωνία παραδέχεται ότι σκοτώθηκαν οι μισοί και ακόμα δεν έχει απολογηθεί δημόσια για ένα τέτοιο έγκλημα πολέμου.
Αν δεν την έχετε δεί, πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο:)

Κι εγω θελω να το δω,απλα θα περιμενω να βρω το...τορρεντ.:P

Εγώ σκέφτομαι να πάω μέσα στο Σ/Κ να δω την Agora την νέα ταινία του Alejandro Amenabar(Η θάλασσα μέσα ,Οι άλλοι).
Η ταινία πραγματεύεται την ζωή της Υπατίας, της ελληνίδας μαθηματικού-φιλοσόφου-αστρονόμου, που βρήκε φρικτό θάνατο από τον χριστιανικό όχλο.Στον ρόλο της Υπατίας η Rachel Weish γνωστή από τον Επίμονο κηπουρό.
Αν την δω ,θα σας μεταφέρω εντυπώσεις.:)

Ειπαν οτι ειναι λιγο ιστορικα ανακριβης αλλα ολες δεν ειναι?Κι εγω θελω να το δω,ο σκηνοθετης ειναι πολυ καλος κι μ'αρεσει και η πρωταγωνιστρια.:)

Πριν μια ωρα ειδα το Skammen (Ντροπη) του Ι.Μπεργκμαν,αψογη οπως ολες οι ταινιες του!!!!!!:D

Αν και είμαι πολύ μεγάλη για παραμύθια:redface: αυτό θα ήθελα να το δω....:redface::redface:
Είναι το λατρεμένο παραμύθι των παιδικών (και όχι μόνο) χρόνων με τον ωραίο Τζώννυ σε σκηνοθεσία του ευρηματικού Τιμ Μπάρτον.;)
Δείτε εδώ κάποια σχόλια, κριτικές ,φωτογραφίες και φυσικά το τρείλερ.:)
Δωράκι θα πας να το δεις;;;;;);)

Εννοειται,το περιμενω πως και πως,αν και φοβαμαι οτι θα ειναι η πρωτη πατατα του λατρεμενου μου.

EΙδα την Αλικη,μου αρεσε σαν ταινια,οχι σαν ταινια του Μπαρτον ομως.Δεν τον αναγνωριζα εκει μεσα,και θα μπορουσα καλλιστα να πιστεψω οτι την γυρισε ο Μπαρτον με καποιον αλλο...
Ειδα επισης το Remember Me,απο περιεργεια κυριως για να δω αν θα μου αρεσει ο Ρομπερτ εκτος βρυκολακίασης.Η απορια μου λυθηκε,και αποδειχτηκε οτι ηταν πολυ καλη επιλογη να παω με φιλη κι οχι με το Δημητρη.:P
Παρτε μπονους και το τρειλερ του Eclipse:
https://www.youtube.com/watch?v=Q1D5goGz0SY

Eγω πειραζει που χαλβαδιαζω το λυκοπαίδι αντι για τον "εκρου του νεκρου"?:whistle::whistle::whistle:

Νομίζω πωςδεν είσαι η μόνη! Όταν είχα πάει να δω τη Νέα σελήνη δύο κορίτσια δίπλα μας αφηνίασαν όταν παράτησε το λύκο στο τέλος! :hehe: Αν κρίνω από το τρέιλερ πάντως η ταινία θα είναι χειρότερη κι από την προηγούμενη.. :/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back