Κινητά και φάρσες

Catia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα.
Παιδιά, αφού έγινε το κονέ και ανταλλάξατε τηλέφωνα σβήστε καλύτερα το κινητό από το μνμ.
Μου έτυχε κάτι σήμερα που με έχει κάνει πολύυυυυ επιφυλακτική, ποτέ δεν ξέρεις σε τι χέρια θα πέσει, τόσοι τρελλοί κυκλοφορούν.....
Και από την παράθεση....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά, αφού έγινε το κονέ και ανταλλάξατε τηλέφωνα σβήστε καλύτερα το κινητό από το μνμ.
Μου έτυχε κάτι σήμερα που με έχει κάνει πολύυυυυ επιφυλακτική, ποτέ δεν ξέρεις σε τι χέρια θα πέσει, τόσοι τρελλοί κυκλοφορούν.....
Και από την παράθεση....

Και μενα, απο τοτε που εβαλα μια αγγελια για μια γατουλα, μου στελνεις καποιος αγνωστος καθε πρωι καλημερα, και καθε βραδυ καληνυχτα, 10 μερες τωρα :P Με ρωτησε και αν μαζευω αποδειξεις, και τι θελω να μου παρει το πασχα :D Δεν εχω απαντησει ουτε ενα μηνυμα, αλλα ουτως η αλλως φροντισα να βαλω την καρτα μου, και οχι την συνδεση, οποτε μικρο το κακο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ΕΠΕΙΓΟΝ! Φιλοξενία ή υιοθεσία για περσική ημίαιμη!

Βρε σβήστε το , εμένα με γράψανε σε ένα τσατ τύπου "έλα πάρε με", έκανα αμέσως ακύρωση και από αύριο θα κοιτάξω να δω πως και ποιος.
Απ'ότι μου είπανε στη cosmote το μόνο που χρειάζεται είναι το κινητό σου και το μειλ σου. Ε, τόσος κόσμος τα ξέρει, καμμιά φάρσα από μαθητές υποψιάζομαι....
Και ότι μνμ λάβεις χρεώνεσαι βέβαια...

Βρε σβήστε το , εμένα με γράψανε σε ένα τσατ τύπου "έλα πάρε με", έκανα αμέσως ακύρωση και από αύριο θα κοιτάξω να δω πως και ποιος.
Απ'ότι μου είπανε στη cosmote το μόνο που χρειάζεται είναι το κινητό σου και το μειλ σου. Ε, τόσος κόσμος τα ξέρει, καμμιά φάρσα από μαθητές υποψιάζομαι....
Και ότι μνμ λάβεις χρεώνεσαι βέβαια...

Σοβαρα? Ακυρωση αριθμου δεν μπορεις να κανεις?

Ακύρωση του κινητού μου εννοείς??
Όχι μωρέ, δε γίνεται, δουλειά, υπηρεσίες, όλοι αυτό έχουν.
Έκανα ότι μου είπανε στην cosmote και αύριο θα πάρω την εταιρία και θα γίνει της .....
Μέχρι αστυνομία σκέφτομαι να πάω, τα΄χω πάρει άσχημα.

Μην ακυρωνετε τα κινητα τις καρτες κα τα λοιπα απλα οταν σας παρουν απο φαρσα εκμεταλευτειτε το για να κανετε νέα σπίτια φιλοξενειας και αυτοςμε τις καλημέρες και οσοι σας παρουν στο ετσι μπορει ευκολα να καταλαβουν οτι δεν παιρνανε αυτα και οτι το μονο που θα σας συγκινησει ειναι να φιλοξενησουν γατακι, διαφορετικά διασκεδαστε το.

Πολύ χαρηκα με την υιοθεσία

Ναι, είναι πολύ διασκεδαστικό να πληρώνεις 1,5 ευρώ το μνμ που ο κάθε μλκας σου γράφει τα ακατονόμαστα...
Να του δώσω το τηλέφωνό σου να του δώσεις κάνα γατάκι για φιλοξενεία?
Βρε Ασημίνα, μιλάμε για site τύπου "πάρε με, ξέσκισέ με", σοβαρέψου....

Ναι, είναι πολύ διασκεδαστικό να πληρώνεις 1,5 ευρώ το μνμ που ο κάθε μλκας σου γράφει τα ακατονόμαστα...
Να του δώσω το τηλέφωνό σου να του δώσεις κάνα γατάκι για φιλοξενεία?
Βρε Ασημίνα, μιλάμε για site τύπου "πάρε με, ξέσκισέ με", σοβαρέψου....

Εγω τα διασκεδαζω καπως αυτα :redface: Κανω χαβαλε. Σπασιμο βεβαια να χρεωνεσαι. Μην το παιρνεις τοσο κατακαρδα και εσυ! Ακυρωσε το νουμερο, και ενημερωσε τους παντες για το καινουριο, δεν ειναι τοσο κοπος. Και στο μελλον, μονο καρτοκινητη που εχουμε επι τουτου αγορασει ανεβαζουμε στο ιντερνετ. Να μην χαλαμε την αγγελια της γατουλας ομως, ναι? :/: :P

Τι να σου πω εγω απλα θα ενημερωνα οτι ξεσκισμα γιοκ γαακι αν θελουν ευχαριστως ποτε δε ξερεις

Τι να σου πω εγω απλα θα ενημερωνα οτι ξεσκισμα γιοκ γατακι αν θελουν ευχαριστως ποτε δε ξερεις

:hehe::hehe::hehe: Γεια σου βρε Ασημινα με τα ωραια σου! :clapup:

Τι να σου πω εγω απλα θα ενημερωνα οτι ξεσκισμα γιοκ γατακι αν θελουν ευχαριστως ποτε δε ξερεις

Ε, τι να σου πω, τώρα μ'έκανες και γέλασα και ήμουν και σκασμένη!!!!
Δε μου είχε ξανατύχει κάτι παρόμοιο και τα'παιξα μωρέ....
Κι όσο σκέφτομαι ότι ήταν κάποιο απ'τα παιδιά...
Η γατούλα πάντως δεν έχει ανάγκη, τέτοια κούκλα θα πάει στο καλύτερο σπιτάκι!!!!

Το έκανα split από άλλο θέμα, επειδή θεωρώ ότι έχει ψωμί. Συνήθως, εγώ κλείνω κατευθείαν το τηλέφωνο, αλλά νομίζω ότι το παρακάτω είναι ο ιδανικός τρόπος να ξεφορτωθούμε οριστικά τους λιγούρηδες:

Τι να σου πω εγω απλα θα ενημερωνα οτι ξεσκισμα γιοκ γαακι αν θελουν ευχαριστως ποτε δε ξερεις

:hehe::hehe::hehe::hehe:

Σας έχουν τύχει τίποτα κουλά; Πώς τα αντιμετωπίζετε;

Απάντηση: [split] Κινητά και φάρσες

το τελευταίο διάστημα έχω κ εγώ το ίδιο πρόβλημα μ στέλνουν διαφορά μνμ ρινγκτοουνς κλπ κ μου τρώνε την κάρτα τι πρέπει να κάνω;

εγω παντως,να εμπιστευτω γατακι σε εναν τυπο που χρησιμοποιει ενα τηλεφωνο για να κανει φαρσες..και δεν ξερω και εγω τι αλλο...δεν θα το εκανα ποτε...

το τελευταίο διάστημα έχω κ εγώ το ίδιο πρόβλημα μ στέλνουν διαφορά μνμ ρινγκτοουνς κλπ κ μου τρώνε την κάρτα τι πρέπει να κάνω;

Δηλαδή;:confused: Είμαι λίγο άσχετη απ' αυτά, αλλά ποιος και πώς σου στέλνει ringtones; Κανονικά δεν πρέπει να επικοινωνήσεις με την εταιρία για να τα κατεβάσεις;

Μια ζωη κουλα βασικα. Στο λυκειο με επαιρνε καποιος τηλεφωνο, και με ρωτουσε που εχω τα χερια μου. Εγω το επαιζα τσαχπινοπαρθενα και του ελεγα στο βιβλιο :hehe: Απο ενα σημειο και περα, απλα τους αφηνα να χρεωνονται. Παντα ειχα αναπαντητες και κλησεις με αποκρυψη, σε πολλες περιπτωσεις με επαιρναν ξενοι, που με το ζορι μιλουσαν ελληνικα αλλα μου θελανε και τηλεφωνικο σεξ :down: Μετα καποιος με αποκρυψη ειχε παρει εναν πρωην μου και του ειχε πει οτι τον ειχα απατησει (μια χαζογκομενα που τον ειχε βαλει στο ματι :P ) Σε καποια φαση τους ελεγα οτι ειμαι 70 χρονων και εχω τρια εγγονια :hehe: η βλακεια ειναι οτι νομιζουν πως κατι κανουν, αλλα δεν υπαρχουν πιο αζωοι ανθρωποι απο τους φαρσαδορους. Εκτος και αν εισαι 15 χρονων :down:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2226390:
Μια ζωη κουλα βασικα. Στο λυκειο με επαιρνε καποιος τηλεφωνο, και με ρωτουσε που εχω τα χερια μου. Εγω το επαιζα τσαχπινοπαρθενα και του ελεγα στο βιβλιο :hehe: Απο ενα σημειο και περα, απλα τους αφηνα να χρεωνονται. Παντα ειχα αναπαντητες και κλησεις με αποκρυψη, σε πολλες περιπτωσεις με επαιρναν ξενοι, που με το ζορι μιλουσαν ελληνικα αλλα μου θελανε και τηλεφωνικο σεξ :down: Μετα καποιος με αποκρυψη ειχε παρει εναν πρωην μου και του ειχε πει οτι τον ειχα απατησει (μια χαζογκομενα που τον ειχε βαλει στο ματι :P ) Σε καποια φαση τους ελεγα οτι ειμαι 70 χρονων και εχω τρια εγγονια :hehe: η βλακεια ειναι οτι νομιζουν πως κατι κανουν, αλλα δεν υπαρχουν πιο αζωοι ανθρωποι απο τους φαρσαδορους. Εκτος και αν εισαι 15 χρονων :down:

Για μένα πάντως το τοπ είναι αυτό που έλεγες παραπάνω, για τον τύπο που σε ρωτούσε αν μαζεύεις αποδείξεις.
:rofl::rofl::rofl:

Για μένα πάντως το τοπ είναι αυτό που έλεγες παραπάνω, για τον τύπο που σε ρωτούσε αν μαζεύεις αποδείξεις.
:rofl::rofl::rofl:

:D:D Μα ειδες! Ειναι τρομερο, η επιμονη του. Λογικα απο τις αγγελιες βρηκαν τον αριθμο μου, γιατι ειχα πολυ καιρο να αντιμετωπισω κατι σχετικο. Ηθελα και να ηξερα, αν υπαρχουν κοπελες που ενδιδουν σε κατι τετοιους :/: Σιγουρα σε μικροτερες ηλικιες γινονται πολλα

Δηλαδή;:confused: Είμαι λίγο άσχετη απ' αυτά, αλλά ποιος και πώς σου στέλνει ringtones; Κανονικά δεν πρέπει να επικοινωνήσεις με την εταιρία για να τα κατεβάσεις;
ετσι ήξερα κ εγώ αλλά μου στέλνουν από ένα 1500 νομίζω κ σε κάθε μνμ που στέλνουν μου χρεώνουν τη κάρτα κ επειδή τα στέλνουν 3-3 μέσα σε μια μέρα μπορούν να σου την φάνε όλη. Ηθελα να επικοινωνήσω με την Κοσμοτε κάποια στιγμή που θα έχω καλύτερη διάθεση να δω που κ πως βρίσκουν τα νούμερα των κινητών

ετσι ήξερα κ εγώ αλλά μου στέλνουν από ένα 1500 νομίζω κ σε κάθε μνμ που στέλνουν μου χρεώνουν τη κάρτα κ επειδή τα στέλνουν 3-3 μέσα σε μια μέρα μπορούν να σου την φάνε όλη. Ηθελα να επικοινωνήσω με την Κοσμοτε κάποια στιγμή που θα έχω καλύτερη διάθεση να δω που κ πως βρίσκουν τα νούμερα των κινητών

Λογικα μπορεις να κανεις φραγη εισερχομενων μηνυματων απο τετοια νουμερα, ψαξ'το λιγακι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back