Κι άλλος... μακάκας!!!

Η ψυχική ευγένεια και ο πολιτισμός ΑΣΦΑΛΩΣ και είναι άσχετα από εθνική καταγωγή.

Μπράβο, βρε Ζωή! Κι εγώ ακριβώς το ίδιο πιστεύω και το έχω διαπιστώσει επανειλημμένα. Άσε που ο πολιτισμένος ιδιοκτήτης της αποθήκης είναι πιθανότατα Έλληνας:(

Όσο για τη μεταφορά του μηνύματος στις ελπιδοφόρες... το άρθρο αναφέρει πως ελπίζουν ότι γλίτωσε το καημένο το ελαφάκι, δεν είναι βέβαιο (έτσι κατάλαβα...).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντί για τη γάτα πυροβόλησε το φίλο του

15 Οκτωβρίου 2009, 08:32

thumbnail.php

Πήρε ένα αεροβόλο για να απομακρύνει μία γάτα και τελικά πυροβόλησε τον φίλο του.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης (15/10) στο Μοναστηράκι. Ενας άνδρας, στην προσπάθειά του να σκοτώσει μία γάτα που τον ενοχλούσε, τελικά πυροβόλησε κατά λάθος έναν φίλο του. Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ευτυχώς εκτός κινδύνου.

https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/44591.html

Εχω μια απορία.

Πώς δηλαδή μια γάτα μπορεί να ενοχλεί έναν άνθρωπο που καταλαβαίνει οτι είναι αρνητικός;; Τα δικά μου γατιά που είναι δικά μου και με ξέρουν, αν αντιλιφθούν εκνευρισμό ή οτιδήποτε αρνητικό εξαφανίζονται. Αυτή η γάτα πως τον ενοχλούσε και μάλιστα απο απόσταση και μάλιστα τόσο πολύ που να θέλει να την πυροβολήσει. Ξέρετε εσείς καμιά γάτα που επιμένει να ενοχλεί;;
Νιαούριζε; Πρόσβαλε την αισθητική του; Τον έβρισε;;; Τι διάολο του έκανε και τον ενόχλησε τόσο μα τόσο πολύ.
Εχουμε τρελαθεί τελείως μου φαίνεται. Και ο φίλος του καλά να πάθει. Αφου τον βλέπει έτοιμο να κάνει την μα@##@α και τον καμαρώνει να την φάει και να σκάσει!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με βάση τη λογική, πάντα, Κλαίρη μου, μάλλον τον έβρισε η παλιόγατα:P

Παντα υπηρχαν μαλακες,και παντα θα υπαρχουν......Οι πιο αρρωστοι παντως ειναι αυτοι που κανουν τα αισχη τους και καμαρωνουν ,δημοσιοποιοντας τα στο ιντερνετ ,σαν να εχουν κανει το σπουδαιο κατορθωμα...
Αν με το κυνηγι που τους γινεται ελλατωθουν ,θα ειναι ευχης εργο....Για να μηδενιστει ο αριθμος τους ,δεν το πιστευω.
Απογοητευτικο μεν,ρεαλιστικο δε.

Με βάση τη λογική, πάντα, Κλαίρη μου, μάλλον τον έβρισε η παλιόγατα:P
Mπορεί να πήγαινε να τριφτεί και να κάνει χάδια στο μ..αλάκα το καημένο..και παραλίγο να την πληρώσει..αλλά αυτός με το όπλο στο Μοναστηράκι που πήγαινε ήθελα να ήξερα τα χαράματα;:mad::mad::mad::mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back