Κι όμως.....

Το εχω δει πολλες φορες αυτο το βιντεο και καθε φορα δακριζω!!!Απιστευτα πλασματα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

(Είναι πράγματι πολύ γνωστό, αλλά σκέφτηκα ότι άξιζε να το βάλω γι'αυτούς που μπορεί να το έχουν χάσει.)

Πρέπει να σημειώσω για όσους δε το ξέρουν ότι η επανένταξη σε φυσικό περιβάλλον για τέτοια ζώα γίνετα από ειδικούς επιστήμονες και εκπαιδευτές. Ο βασικός τους στόχος είναι να ξανα"ξυπνήσουν" στο ζώο το ένστικτο του κυνηγού ώστε και να μπορέσει να επιβιώσει στις σκληρές συνθήκες της άγριας ζωής, κάτι που κανονικά έχει ως αποτέλεσμα το ζώο να γίνει τελείως άγριο σε βαθμό που είναι αδύνατον να το πλησιάσει άνθρωπος.
Μάλλον όμως ο Christian δέχτηκε πολύ αγάπη για να την ξεχάσει τόσο απλά. :)

Κι επειδή ακούμε πολλές δυσάρεστες ιστορίες για κακοποίηση από "ανθρώπους". Ας μην ξεχνάμε οτι υπάρχουν και τέτοιοι Άνθρωποι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το χρυσο μου..... ειχα δει φωτο αλλα οχι βιντεο ειναι σα μια τεραστια γαταρα τι εκπληκτικο!!! καλα καναν και πηγαν να το δουν κανεις πρεπει να ακουει τη καρδια του

Πλάνταξα στο κλάμα πάλι και το χω ξαναδεί και γω...:cry:Πραγματικά δεν ξερεις τι να πεις ...

Και εμενα με πηραν τα ζουμια,δεν το ειχα ξαναδει...

Είναι και το τραγούδι.. που ταιριάζει γάντι!!:)

Βρε παιδιά κάθε φορά που μου βγαίνουν συναισθήματα για τα ζωάκια μου έρχεται πάντα ένα ποιηματάκι στο μυαλό μου που είχαμε μάθει στο δημοτικό "ποτέ δεν θα πειράξω τα ζώα τα καημένα μην τάχα σαν κι εμένα κι εκείνα δεν πονούν?" Αν κάποια το έχει βρε παιδιά please το θέλω. Μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια:)

έχεις τίτλο ή τραγουδιστή? :)

έχεις τίτλο ή τραγουδιστή? :)

Δεν είναι γ... τραγούδι είναι ένα ποιηματάκι που μαθαίναμε στο δημοτικό:)

(Και κάποιος το έβαλε και στο σωστό section.:) Thanks!)

Βρε παιδιά κάθε φορά που μου βγαίνουν συναισθήματα για τα ζωάκια μου έρχεται πάντα ένα ποιηματάκι στο μυαλό μου που είχαμε μάθει στο δημοτικό "ποτέ δεν θα πειράξω τα ζώα τα καημένα μην τάχα σαν κι εμένα κι εκείνα δεν πονούν?" Αν κάποια το έχει βρε παιδιά please το θέλω. Μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια:)
Ο ποιητής που ψάχνεις είναι ο Ιωάννης Πολέμης (1862 - 1924) και το ποίημα το μαθαίναμε νομίζω στο Ανθολόγιο. Αφού το ζήτησες, αφιερωμένο :)

[FONT=&quot]Τα ζώα[/FONT]

[FONT=&quot]Ποτέ δε θα πειράξω
τα ζώα τα καημένα,
μην τάχα σαν εμένα
κι εκείνα δεν πονούν;[/FONT]

[FONT=&quot]Θα τα χαϊδεύω πάντα,
προστάτης τους θα γίνω.
Ποτέ δε θα τ' αφήνω
στους δρόμους να πεινούν.[/FONT]

[FONT=&quot]Ακόμα κι όταν βλέπω
πως τα παιδεύουν άλλοι,
εγώ θα τρέχω πάλι
με θάρρος σταθερό, [/FONT]

[FONT=&quot]θα προσπαθώ με χάδια
τον πόνο τους να γιάνω
κι ό,τι μπορώ θα κάνω
να τα παρηγορώ. [/FONT]​

Τι να πω υπέρ ευχαριστώ. Με συγκίνησες πρωϊ πρωϊ που μπήκα από την δουλειά. Μου θύμησες την παιδική αγνότητα της ψυχής:)

Τώρα που το διάβασα όλο και εγώ το θυμήθηκα!!!:up::)

Ωραία..τα καταφέρατε πάλι να με πάρουν τα ζουμιά στη δουλειά....:cry:
Να 'στε καλά που θυμηθήκατε το ποιηματάκι...

Ωραία..τα καταφέρατε πάλι να με πάρουν τα ζουμιά στη δουλειά....:cry:
Να 'στε καλά που θυμηθήκατε το ποιηματάκι...

Δεν έχεις καταλάβει ακόμα οτι κάποιες κατηγορίες ΔΕΝ είναι να διαβάζομται στο γραφείο?:/::/::/:

Έχω γίνει ΡΕΖΙΛΗ εγω......................:redface::redface::redface::redface: Βούρ στην τουαλέτα.

Εγώ να δείτε. :cry: Είπαμε θα λέμε είναι από τον πονοκέφαλο:)

μακαρι παντα τετοιες ιστοριες να μας κανουν να δακρυζουμε..:)

Kαλέ, αυτό το λιονταράκι εμπνεύσε τον Αμιρ μου καιενώ έβλεπα το βίντεο, έτριβε το πρόσωπό του στο δικό μουΤώρα δεν με αφήνει να γράψω, θέλει να γράψει την δική του γνώμη: ασδφξκλλλλλλλλλρφ . Οχού, Αμιρ, δεν θέλω τρίχες στο στόμα!

Αφιερωμένο σε όλα τα ζώα

απο τη στιγμη που το ειδα, καθε φορα με παιρνουν τα ζουμια ...
τρυφερο βιντεο-υμνος για την ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. μακαρι να το δουν καποιοι, και να αναθεωρησουν απεναντι στα ζωα.
η απολυτη αγαπη !

https://www.youtube.com/watch?v=HjWtRYaxmWM&feature=related

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ το είχα δει και συγκινήθηκα και εγώ..πολύ τρυφερή σκηνή:cry::inlove:τυχεροί που έζησαν κάτι τέτοιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back