Κι όμως.....

μια συνοπτικη περιληψη, αν και καταλαβαινετε περι τινος προκειται..
διποδα αγαπουν λιονταρακι, αλλα μετα απο καιρο αναγκαζονται να το αφησουν στην αφρικη. μετα απο καιρο πανε να το δουνε, ολοι τους λενε οτι δε θα τους θυμαται, αλλα εκεινο -μεγαλο λιονταρι πια- πεφτει στην αγκαλια τους ! :inlove:
ειναι η δεν ειναι ρε παιδια η απολυτη ανιδιοτελης αγαπη ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είχα ανοίξει και εγώ παρόμοιο θέμα.:)
https://www.mypetz.gr/threads/Κι-όμως.222047/

και κυκλοφορούν πολλά βιντεάκια, που δείχνει όλη την ιστορία απο την αρχή.
https://www.youtube.com/watch?v=DU6AjvibF50&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=Xmc8gDzk2sg&feature=related
και άλλα πολλά...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το ξερω οτι εχει πολλα βιντεο, αλλα διαλεξα το πιο περιεκτικο και το πιο συντομο ..;)

οκ, απλά εγω δεν χορταίνω να τα βλέπω όλα...:):redface:

υπενθυμιζω και ενα ωραιο ποιημα

[FONT=&quot]Τα ζώα[/FONT]

[FONT=&quot]Ποτέ δε θα πειράξω[/FONT]
[FONT=&quot]τα ζώα τα καημένα,[/FONT]
[FONT=&quot]μην τάχα σαν εμένα[/FONT]
[FONT=&quot]κι εκείνα δεν πονούν;[/FONT]​

[FONT=&quot]Θα τα χαϊδεύω πάντα,[/FONT]
[FONT=&quot]προστάτης τους θα γίνω.[/FONT]
[FONT=&quot]Ποτέ δε θα τ' αφήνω[/FONT]
[FONT=&quot]στους δρόμους να πεινούν.[/FONT]​

[FONT=&quot]Ακόμα κι όταν βλέπω[/FONT]
[FONT=&quot]πως τα παιδεύουν άλλοι,[/FONT]
[FONT=&quot]εγώ θα τρέχω πάλι[/FONT]
[FONT=&quot]με θάρρος σταθερό, [/FONT]​

[FONT=&quot]θα προσπαθώ με χάδια[/FONT]
[FONT=&quot]τον πόνο τους να γιάνω[/FONT]
[FONT=&quot]κι ό,τι μπορώ θα κάνω[/FONT]
[FONT=&quot]να τα παρηγορώ. [/FONT]​

(posted παλιοτερα απο τον χρηστη saiho)​

Υπάρχει και μια άλλη περίπτωση με τη σχέση λιονταριού και ανθρώπου.

<<Ένα λιοντάρι υπέφερε σε ένα τσίρκο από υποσσιτισμό.Όμως τελικά το πήραν από την κόλαση στην οποία ζούσε και το φρόντισε μία κυρία.Πέρασε καιρός,και όταν τελικά μετά από χρόνια η κυρία πήγε να δει το λιοντάρι χτύπησε τα κάγκελα με χαρακτηριστικό τρόπο(αυτό ήταν το σύνθημά τους) και το λιοντάρι την γνώρισε και...άρχισε να την αγκαλιάζει και να την φιλάει>>.
Εδώ είναι το συγκινιτικό αυτό βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=bicIwwQhNtc&feature=related

απο τη στιγμη που το ειδα, καθε φορα με παιρνουν τα ζουμια ...
τρυφερο βιντεο-υμνος για την ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. μακαρι να το δουν καποιοι, και να αναθεωρησουν απεναντι στα ζωα.
η απολυτη αγαπη !

https://www.youtube.com/watch?v=HjWtRYaxmWM&feature=related
Καταπληκτικό βίντεο Ιωάννα.Τρυφερό,συγκηνιτικό γεμάτο ΑΓΑΠΗ..:up::up::up:

υπενθυμιζω και ενα ωραιο ποιημα

[FONT=&quot]Τα ζώα[/FONT]

[FONT=&quot]Ποτέ δε θα πειράξω[/FONT]
[FONT=&quot]τα ζώα τα καημένα,[/FONT]
[FONT=&quot]μην τάχα σαν εμένα[/FONT]
[FONT=&quot]κι εκείνα δεν πονούν;[/FONT]​

[FONT=&quot]Θα τα χαϊδεύω πάντα,[/FONT]
[FONT=&quot]προστάτης τους θα γίνω.[/FONT]
[FONT=&quot]Ποτέ δε θα τ' αφήνω[/FONT]
[FONT=&quot]στους δρόμους να πεινούν.[/FONT]​

[FONT=&quot]Ακόμα κι όταν βλέπω[/FONT]
[FONT=&quot]πως τα παιδεύουν άλλοι,[/FONT]
[FONT=&quot]εγώ θα τρέχω πάλι[/FONT]
[FONT=&quot]με θάρρος σταθερό, [/FONT]​

[FONT=&quot]θα προσπαθώ με χάδια[/FONT]
[FONT=&quot]τον πόνο τους να γιάνω[/FONT]
[FONT=&quot]κι ό,τι μπορώ θα κάνω[/FONT]
[FONT=&quot]να τα παρηγορώ. [/FONT]​

(posted παλιοτερα απο τον χρηστη saiho)​

Τι μου θύμισες....Σήμερα έχεις βαλθεί να με κάνεις να συγκινηθώ...χρόνια δημοτικού...χρόνια όμορφα τρυφερά.Το ποίημα αυτό περιλαμβανόταν στο αναγνωστικό της Β ή Γ δημοτικού..

Αυτο σημαινει ανιδιοτελης αγαπη .

Μετά από μια κουραστική ατέλειωτη ημέρα, έχοντας τη Μπάσσυ αγκαλιά, μπαίνω στο my cat και βλέπω αυτό!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:Υπέροχο Ιωάννα, τρυφερό και αφάνταστα συγκινητικό:)

πολλοι εδω μεσα το εχουν ξαναδει, εγω προσφατα το ειδα κ ειπα να το μοιραστουμε, ειναι οντως υπεροχο βιντεο. πολυ τρυφερο..:up: οσες φορες κ να το δω, συγκινουμαι :happy:

:cry::cry::cry::cry: τι όμορφο και συγκινητικό μωρέ..:(:(

Για να δουν όσοι πιστεύουν ότι τα αιλουροειδή δεν νιώθουν αγάπη.Ιωάνα μπράβο είναι το πιο συγκηνιτικό βίντεο που έχω δει ποτέ μου:up:!!!

Τι μου θύμισες....Σήμερα έχεις βαλθεί να με κάνεις να συγκινηθώ...χρόνια δημοτικού...χρόνια όμορφα τρυφερά.Το ποίημα αυτό περιλαμβανόταν στο αναγνωστικό της Β ή Γ δημοτικού..
Υπηρχε αυτο το ποιημα στο αναγνωστικο της β-γ δημοτικου?Δεν το θυμαμαι καθολου!
Το βιντεο με το λιονταρι πραγματικα καταπληκτικο! Ολοκληρο λιονταρι σαν μικρο γατακι που ξαναβρισκει την μαμα του! Και το ωραιο ειναι οτι τα καταφερε να ζησει και να κανει και δικια του αγελη στην αφρικη!

Για να δουν όσοι πιστεύουν ότι τα αιλουροειδή δεν νιώθουν αγάπη.Ιωάνα μπράβο είναι το πιο συγκηνιτικό βίντεο που έχω δει ποτέ μου:up:!!!

ειναι οντως υπεροχο κ πολυ συγκινητικο.αυτο, οπως και πολλα αλλα βιντεο επρεπε να το προβαλουν στα σχολεια, μηπως ανεβασει τα ζωοφιλικα αισθηματα των νεων παιδιων..:happy:

Υπηρχε αυτο το ποιημα στο αναγνωστικο της β-γ δημοτικου?Δεν το θυμαμαι καθολου!
Το βιντεο με το λιονταρι πραγματικα καταπληκτικο! Ολοκληρο λιονταρι σαν μικρο γατακι που ξαναβρισκει την μαμα του! Και το ωραιο ειναι οτι τα καταφερε να ζησει και να κανει και δικια του αγελη στην αφρικη!

ναι υπηρχε αυτο το ποιημα, ειναι του ιωαννη πολεμη. :)

Υπάρχει και μια άλλη περίπτωση με τη σχέση λιονταριού και ανθρώπου.

<<Ένα λιοντάρι υπέφερε σε ένα τσίρκο από υποσσιτισμό.Όμως τελικά το πήραν από την κόλαση στην οποία ζούσε και το φρόντισε μία κυρία.Πέρασε καιρός,και όταν τελικά μετά από χρόνια η κυρία πήγε να δει το λιοντάρι χτύπησε τα κάγκελα με χαρακτηριστικό τρόπο(αυτό ήταν το σύνθημά τους) και το λιοντάρι την γνώρισε και...άρχισε να την αγκαλιάζει και να την φιλάει>>.
Εδώ είναι το συγκινιτικό αυτό βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=bicIwwQhNtc&feature=related

Μην αγνοείται και το βίντεο που σας έγραψα είναι και αυτό το ίδιο συγκινητικό και είναι αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=bicIwwQhNtc&feature=related

Μην αγνοείται και το βίντεο που σας έγραψα είναι και αυτό το ίδιο συγκινητικό και είναι αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=bicIwwQhNtc&feature=related
Δεν το αγνοησαμε! Το ειδαμε και αυτο! Ειναι το ιδιο συγκινητικο με το πρωτο! Λιγη αγαπη και φροντιδα θελουν μονο και σε αγαπουν για παντα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back