Κλάρα!

thenietzschelegacy

Νεοφερμένο μέλος

Ο thenietzschelegacy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα.
Άντε πιστεύω οτι μπορούμε να μιλήσουμε πλέον για την Κλάρα!!!
Την έχουμε ήδη 20 μερες, είναι ασπρόμαυρη, ράτσας "κόπρος ο κοινός" (ceramidogatus regulus:P ) . Η Γιώτα ( η κοπελιά μου ) την βρήκε στο δρόμο και η μικρή άρχισε να της τρίβεται και να γουργουρίζει απίστευτα. Μοιραία λοιπόν την πήρε σπίτι και χθες έφαγε το πρώτο της τετραπλό εμβόλιο (μεγάλο σοκ:P). Θέλει συνέχεια χάδι, μας ακολουθεί παντού και δεν θυμώνει μαζί μας ΠΟΤΕ!
Την ονομάσαμε Κλάρα γιατί συμφωνήσαμε οτι από εμφάνιση ήταν πολύ κιτς :P. Είναι όμως απίστευτος χαρακτήρας.
Εντάξει, εμένα με κέρδισε ήδη :rolleyes:.
Τρώει ΣΥΝΕΧΕΙΑ και δεν προλαβαίνουμε να καθαρίζουμε την αμμολεκάνη :D
Τι άλλο; Ααααα φωτογραφίες θα ανεβασω σύντομα :up:
Είμαι πάααααααρα πολυ περήφανος για αυτήν :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!Να σας ζήσει η μικρή σας Κλάρα,καλά κανεις και εισαι περηφανος,περιμένουμε φωτό της κουκλας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να την χαίρεστε την Κλάρα σας ! Ένα μεγάλο μπράβο στην Γιώτα που την περιέθαλψε και την υιοθεήσατε (νομίζω ότι τα ζευγάρια γατογονείς αυξάνονται μέρα με την μέρα).

Περιμένουμε φωτό σύντομα.

γιατι κιτς καλε???

Όχι με την άσχημη έννοια. Ας πούμε απλά πως δεν μας εντυπωσίασε η ομορφιά της...:P
Αν και ήδη αλλάξαμε γνώμη και μας φαίνεται πανέμορφη :up:

Πλέον λέμε στον κόσμο οτι την βγάλαμε Κλάρα επειδή μοιάζει με αγελάδα ( εσείς όμως που ξέρετε την αλήθεια σςςςςςςςς :lol:).

Διορθώνω: δεν μας ΦΑΙΝΕΤΑΙ πανέμορφη... ΕΙΝΑΙ πανέμορφη :rolleyes:

Ο,ΤΙ και να λες θέλουμε φωτό της Κλάρας!!!:P:D:D

Τι;!;!;!;!;!;!;!
Δε με πιστεύετε?:P

Έχω το παλιό PC τώρα και δεν έχει υποδοχές για κάρτες μνήμης κάμερας :(

Μόλις το πρόβλημα λυθεί όμως θα σας αποδείξω οτι δεν μιλάω μεροληπτικά :D:lol:

:up::up: κούκλα θα είναι,το διαισθάνομαι χωρίς να την έχω δει!
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙΙΙ!:)

Να σας ζήσει, να είστε πάντα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι μαζί της. Σίγουρα είναι κούκλα και σίγουρα έχει άστρο ,αφού βρέθηκε στο δρόμο σας. Υποψιάζομαι ότι τα μπαλώματα δεν είναι συμμετρικά στο πρόσωπό της, γι'αυτό σας φάνηκε στην αρχή ασκημούλα. Αν είναι όντως έτσι ΄να ξέρεις ότι αυτές οι γάτες έχουν το μεγαλύτερο σουξέ, γιατί είναι ιδιαίτερες, εγώ δε, αυτές τις λατρεύω:kiss::kiss::kiss:

Να τη χαίρεστε, την Κλάρα σας!!
Τα αγελαδί γατάκια είναι γλυκύτατα και πολύ-πολύ χαριτωμένα (άποψη αντικειμενικότατη, φυσικά):rolleyes:

... άλλωστε είναι γνωστό ότι το "Κλάρα" είναι το χαϊδευτικό του ονόματος "Κουκλάρα", το οποίο για να το έχει μια γάτα πρέπει και να το ... υποστηρίζει! Άρα, περιμένουμε σύντομα φωτογραφίες:lol:

Ορίστε κάποιες φωτογραφίες της μικρής μας!!!

Συνημμένα

• SP_A0247.jpg
    SP_A0247.jpg
    155,1 KB · Εμφανίσεις: 54
  • SP_A0250.jpg
    SP_A0250.jpg
    224,1 KB · Εμφανίσεις: 59
  • SP_A0241.jpg
    SP_A0241.jpg
    257,9 KB · Εμφανίσεις: 47
Α,εχει και φράτζα!Να τη χαιρεστε,σωστη κυρια...

Λοιπόν νεώτερα:
Η Γιώτα είδε τις φωτογραφίες που ανέβασα και με πήρε με τις πέτρες! :P

Στη πρώτη λέει έχει λερωμένα αυτιά , στη δεύτερη φαίνεται χοντρή (τς τς τς τι να πεις...γυναίκες :P) και με ανάγκασε να ανεβάσω αυτές:lol::lol:

Συνημμένα

• (e)SP_A0213.jpg
    (e)SP_A0213.jpg
    41,2 KB · Εμφανίσεις: 50
  • (e)SP_A0216.jpg
    (e)SP_A0216.jpg
    49,1 KB · Εμφανίσεις: 46
  • (e)SP_A0220.jpg
    (e)SP_A0220.jpg
    21,6 KB · Εμφανίσεις: 45
Τι γλυκια που ειναι στην τελευταια φωτο που κοιμαται στο πατουσακι...

... κι έτσι επιβεβαιώνεται και η προέλευση του χαϊδευτικού Κλάρα από το Κουκλάρα.:D Όντως, στην τελευταία που κοιμάται πάνω στο ροζ της πατουσάκι είναι να τη φας!:)

Καλέ, αυτό το γλυκό γατάκι σας φάνηκε όχι και τόσο όμορφο; Είναι θαύμα:), γνήσια ελληνίδα κεραμιδογατούλα , με προδιαγραφές σταρ. Να σας ζήσει και, σας περιμένουμε στο θέμα "κεραμιδιού- μάνιακς" με νέα σας και φωτογραφίες:kiss::kiss::kiss:

Εγώ γιατί τη βλέπω πανέμορφη τη γατούλα; :)
Που την είδατε την ασχήμια;
Η ασχήμια είναι μόνο στην ψυχή μας.

Χεχε σας τα έλεγα οτι είναι κούκλα :up:

Απλά όταν την βρήκαμε είχε τα χάλια της και δεν μπορέσαμε να διακρίνουμε την ομορφιά της...

Είμαι...εγώ...δηλαδή....γκουχ γκουχ...εχω πάθει πλάκα με την Κλάρα...την λατρεύουμε :redface:

Εμ πως γινεται να μην τη λατρευετε;Αδερφακι δεν θα αποκτησει η Κλαρα να εχει και καποιον να ερωτευτει το έτερόν σας ήμισι;Τι μόνο εσεις θα ειστε ερωτευμενος με την Κλάρα;:whistle::whistle::whistle:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back