moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν και σας ανακάλυψα σχετικά αργά, κάλιο αργά παρά ποτέ....Θέλω να συστηθώ με λένε και μένα Κλάρα. Όμως είμαι μεγαλύτερη από εσένα Κλάρα, είμαι 3 χρόνων.Άντε πιστεύω οτι μπορούμε να μιλήσουμε πλέον για την Κλάρα!!!
Την έχουμε ήδη 20 μερες, είναι ασπρόμαυρη, ράτσας "κόπρος ο κοινός" (ceramidogatus regulus) . Η Γιώτα ( η κοπελιά μου ) την βρήκε στο δρόμο και η μικρή άρχισε να της τρίβεται και να γουργουρίζει απίστευτα. Μοιραία λοιπόν την πήρε σπίτι και χθες έφαγε το πρώτο της τετραπλό εμβόλιο (μεγάλο σοκ
). Θέλει συνέχεια χάδι, μας ακολουθεί παντού και δεν θυμώνει μαζί μας ΠΟΤΕ!
Την ονομάσαμε Κλάρα γιατί συμφωνήσαμε οτι από εμφάνιση ήταν πολύ κιτς. Είναι όμως απίστευτος χαρακτήρας.
Εντάξει, εμένα με κέρδισε ήδη.
Τρώει ΣΥΝΕΧΕΙΑ και δεν προλαβαίνουμε να καθαρίζουμε την αμμολεκάνη
Τι άλλο; Ααααα φωτογραφίες θα ανεβασω σύντομα
Είμαι πάααααααρα πολυ περήφανος για αυτήν![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thenietzschelegacy
Νεοφερμένο μέλος

Τριων χρονών ε? Χεχε εμείς έχουμε ακόμα...
Αααα και by the way, η ανάρωση πάει μια χαρά... Ήδη πηδάμε στο κρεβάτι και δαγκώνουμε

Τα καλά νέα είναι οτι ο καιρός πλησιάζει και την περιμένω να έρθει να μείνει σε μένα για καμμιά δεκαπενταριά μέρες

moukelis
Επιφανές μέλος

ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
thenietzschelegacy
Νεοφερμένο μέλος
Μετακόμησα στην Αθήνα και δεν την βλέπω συχνά

Φωτογραφίες θα ανεβάσω όταν πάω Θεσσαλονίκη και την δω

thenietzschelegacy
Νεοφερμένο μέλος

Η Γιώτα έχει δουλειά και δεν μπορεί να κατέβει...
Κρίμα τη χαρά που έκανα

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ααααα και τελικά δεν θα την έχω για το Πάσχα...
Η Γιώτα έχει δουλειά και δεν μπορεί να κατέβει...
Κρίμα τη χαρά που έκανα![]()
διαβασα οοολο το θεμα σου, τωρα το ανακαλυψα και γω..να σας ζησει η κουκλιτσα σας με τα μεγαλα αυτιαααα !
κουκλαρα η κλαρα σου, δε θα τη δεις για πασχα? δε μπορεις να ανεβεις εσυ προς τα πανω ε ?

moukelis
Επιφανές μέλος
Τι κανει η μικρη;
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΑΠΑΠΑΠΑ.............βρε συμπεθερα...τι πραγματα ειναι αυτα.........ακους εκει το "κλαρα" κιτς ονομα......... καλα...μιλαμε για πολυ συγχηση

μπουκακος........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί το λες αυτό; Δεν θεωρώ το όνομα της Κλάρας κιτςΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΑΠΑΠΑΠΑ.............βρε συμπεθερα...τι πραγματα ειναι αυτα.........ακους εκει το "κλαρα" κιτς ονομα......... καλα...μιλαμε για πολυ συγχησημπουκακος........
Αντίθετα νομίζω ότι είναι από το πιο ωραία
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Γιατί το λες αυτό; Δεν θεωρώ το όνομα της Κλάρας κιτςΑντίθετα νομίζω ότι είναι από το πιο ωραία
![]()
ναι...αυτο λεω και εγω...δεν ειδες που η προηγουμενη(....γμτ,παλι η πουπουλομανα δεν θυμαται το ονομα

) ειπε οτι" την ονομασαμε κλαρα...ειναι κιτς ..αλλα εμενα μου αρεσει..."κατι τετοιο ειπε...για αυτο και τα πηρα!!!!!!!μπουκακος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Άντε πιστεύω οτι μπορούμε να μιλήσουμε πλέον για την Κλάρα!!!
Την έχουμε ήδη 20 μερες, είναι ασπρόμαυρη, ράτσας "κόπρος ο κοινός" (ceramidogatus regulus) . Η Γιώτα ( η κοπελιά μου ) την βρήκε στο δρόμο και η μικρή άρχισε να της τρίβεται και να γουργουρίζει απίστευτα. Μοιραία λοιπόν την πήρε σπίτι και χθες έφαγε το πρώτο της τετραπλό εμβόλιο (μεγάλο σοκ
). Θέλει συνέχεια χάδι, μας ακολουθεί παντού και δεν θυμώνει μαζί μας ΠΟΤΕ!
Την ονομάσαμε Κλάρα γιατί συμφωνήσαμε οτι από εμφάνιση ήταν πολύ κιτς. Είναι όμως απίστευτος χαρακτήρας.
Εντάξει, εμένα με κέρδισε ήδη.
Τρώει ΣΥΝΕΧΕΙΑ και δεν προλαβαίνουμε να καθαρίζουμε την αμμολεκάνη
Τι άλλο; Ααααα φωτογραφίες θα ανεβασω σύντομα
Είμαι πάααααααρα πολυ περήφανος για αυτήν![]()
νατο!!!!!!!!!!!στο βαλαμε για να μας πιστεψεις!!!!!!!!!!

πολυ θυμωμενος μπουκακοςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Τέλος. Το αποφάσισα. Δεν θα ξαναβάψω το μαλί ξανθό, δεν το κατάλαβα και αυτόνατο!!!!!!!!!!!στο βαλαμε για να μας πιστεψεις!!!!!!!!!!πολυ θυμωμενος μπουκακος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τέλος. Το αποφάσισα. Δεν θα ξαναβάψω το μαλί ξανθό, δεν το κατάλαβα και αυτό![]()
καλε...........εκει που λεει οτι την ονομασαμε κλαρα ,γιατι συμφωνησαμε οτι απο εμφανιση ηταν πολυ κιτς....γμτ.....μονο εγω το διαβαζω??????????

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
.