Κλέφτης... ψαριών!

• Thread starter Thread starter kakalos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

kakalos

Νεοφερμένο μέλος

Ο kakalos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Πριν μερικά χρόνια είχα έναν μαύρο γατούλη, κλασσικός τζαναμπέτης που όλη την ώρα μόνο αναποδιές έκανε!!:D Ένα βράδυ όταν βγήκα στην αυλή να ταΐσω την γατοοικογένεια είδα και τα 5 γατιά μου γκαστρωμένα από το φαΐ και... μια τσιπούρα στην πόρτα!!:blink: Μετά από λίγο το μαύρο πρόβατο ή μάλλον ο μαύρος γάτος μου ερχόταν από μακριά με μια τσιπούρα στο στόμα!!!:happy:
Προφανώς κάποιος τις είχε βγάλει για ξεπάγωμα αλλά ο ψιψίνος τις βούτηξε! Μετά από το φαγοπότι αν έβλεπε κανείς τον μαύρο και τα υπόλοιπα διέκρινε τα εξής...
-Γάτα
-Κοιλιά:P
-Γάτα
Ήταν αξιαγάπητος γατούλης και πολύ μούρη! Φοβερός!:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελπίζω να μην σου ζήτησε τα ρέστα ..... ή μάλλον τα ψάρια, αυτός που τα έκλεγε μετά. Θα μπορούσες να τον εκπαιδέυσεις να λειτουργεί και για λογαριασμό σου.:hmm: Ξέρεις πόσο έχουν οι τσιπούρες το κιλό σήμερα;;;;:blink:
Θεος ο γατούλης!!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κολπατζης ε;Πρεπει να ηταν πολυ μουρη.Τωρα εχεις γατουλα;

χμ οι τσιπούρες παχαίνουν... να τον εκπαιδεύσεις να φέρνουν καλαμάρια. μεγάλα κατα προτήμιση. από αυτά που ξεπερνάν τα 25 ευρώ το κιλό. να του μάθεις λημέρια γύρω από ψαράδικο...

χμ οι τσιπούρες παχαίνουν... να τον εκπαιδεύσεις να φέρνουν καλαμάρια. μεγάλα κατα προτήμιση. από αυτά που ξεπερνάν τα 25 ευρώ το κιλό. να του μάθεις λημέρια γύρω από ψαράδικο...

τι λες τώρα;;;;;:blink: οι τσιπούρες παχαίνουν;;;; ε όχι πια!!!

Α! και αν διάβασα καλά, τα ευρώ μας δεν τον αφορούν...

η τσιπούρα ειναι το πιο χοντρο ψάρι και το μόνο που μου απαγόρευσε η διαιτολόγος ώς ακατάλληλο σε δίαιτα.. εκτός πια αν ο γάτος έχει αδυναμία σε πελαγίσιες τσιπούρες γιατί αυτές του ιχθυοτροφίου είναι βαρέων βαρών ψάρι..

η τσιπούρα ειναι το πιο χοντρο ψάρι και το μόνο που μου απαγόρευσε η διαιτολόγος ώς ακατάλληλο σε δίαιτα.. εκτός πια αν ο γάτος έχει αδυναμία σε πελαγίσιες τσιπούρες γιατί αυτές του ιχθυοτροφίου είναι βαρέων βαρών ψάρι..

Οχι ρε γμτ.... Ξενέρωσα τώρα.:(

εγω πειστευω οτι ο γατος ηταν πολλυ εκλεκτικος. και ετσι βγηκε μονος του για ψωνια. αλωστε το φρεσκο ψαρι την νυχτα ψαρευετε.

Δεν γνωρίζω αν ήταν εκλεκτικός ο γάτος μου, απλά του μυρίσανε μάλλον και τις βούτηξε... Ευτυχώς αυτός που είχε τις τσιπούρες δεν μας έπιασε!! Πάλι καλά!:D
Τώρα έχω 6 γάτες συνολικά, τις 2 τυχερές μαμάδες τις έβαλα στην gallery, τα ψιψινάκια θα τα δω όταν γυρίσω στην Ελλάδα μετά από 9 μήνες περίπου...:(
Ελπίζω να μου στείλουν καμιά φωτό να τα δω!:hmm:

Αυτό με το "ψάρεμα" αστακών, καλαμαριών και λοιπών θαλασσινών με τη βοήθεια του γάτου δεν ήταν καθόλου κακή ιδέα... Χμμμ....
Βέβαια πρέπει να είναι άριστα εκπαιδευμένος, ώστε να μην αφήνει ίχνη και μετά σας κυνηγάνε, χαχαχα...
Όμως είδες τι καλός gentleman? Πήγε έφερε τσιπούρες και έδωσε και στα άλλα τα γατόνια της παρέας να φάνε, δεν τις κράτησε όλες για τον εαυτό του! Σου άφησε και μία έξω από την πόρτα ο καλούλης!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back