Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
), στο διδρομο που οδηγει σε πολλες πορτες στα διασμερισματα της οικογενειας-θειου γιαγιας-να με περιμανει...δεν εχει προβλημα, ομως ξερει παντα πως μολις γυρισω απο το σχολειο θα την παρω στο σπιτι μου (κρυφα παντα) και θα την χαιδευω για πολλη ωρα αν και δεν ειναι ιδιαιτερα χαδιαρα...
Προτιμα να κρεμεται απο το υφασμα που εχουμε πανω στον καναπε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
παντως αυτο με το πομολο το κανει.αν ειναι στο δωματιο μου,αφυο γδαρει την πορτα,ανεβαινει πανω στο κομοδινο,πανω στο κασσετοφωνο και κρεμιεται πανω στο πομολο προσπαθωντας να αποδρασει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το μητρικό της ένστικτο λειτουργεί ακόμα φαίνεται, κι ας είναι γριούλα στα 15 πλέον.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Έχετε προσέξει ένα ειδικό νιαούρισμα που βγάζουν οι γάτες όταν φωνάζουν τα γατάκια τους; Ε, η Λούσυ (η μόνη που γέννησε μία φορά) ακόμα το κάνει σε μερικές περιπτώσεις. Όταν π.χ. βουτήξει κανένα ωμό κομμάτι κρέας, τριγυρνάει στο σπίτι μ’ αυτό στο στόμα κ νιαουρίζει, φωνάζοντας τα ανύπαρκτα γατάκια της. Μια φορά την άκουσα να νιαουρίζει κατ’ αυτόν τον τρόπο, κ την είδα να έχει στο στόμα της ένα ποντίκι παιχνίδιΤο μητρικό της ένστικτο λειτουργεί ακόμα φαίνεται, κι ας είναι γριούλα στα 15 πλέον.
Την καημενη! Στειρωμενη ειναι?
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
παντως αυτο με το πομολο το κανει.αν ειναι στο δωματιο μου,αφυο γδαρει την πορτα,ανεβαινει πανω στο κομοδινο,πανω στο κασσετοφωνο και κρεμιεται πανω στο πομολο προσπαθωντας να αποδρασει![]()
![]()
Ειδική στο ν’ ανοίγει τις πόρτες ήταν η Νταίζη, μόνο που είχε άλλο σύστημα. Έβαζε το ποδαράκι της ανάμεσα στην πόρτα κ το πλαίσιο κ τράβαγε με μανία μέχρι που η πόρτα άνοιγε. Αν παρατηρήσει κανείς τις πόρτες τους σπιτιού μας είναι όλες στραβωμένες στο κάτω μέρος.
Επίσης, κατάφερνε με τον ίδιο περίπου τρόπο ν’ ανοίγει το φούρνο. Πήγαινε, λοιπόν, μπροστά η κυρία άνοιγε πόρτες κ φούρνους, κ ακολουθούσαν οι άλλες για να λάβουν μέρος στο τσιμπούσι.
Τώρα χωρίς την Νταίζη δεν είναι ικανές να κάνουν τίποτα, κι έτσι τέλος κ οι σκανταλιές…Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αλλά αυτό γίνεται συνέχεια! Γμτ ούτε να κάνω πιπί μου δεν μπορώ χωρίς να ασχολούμαι ταυτόχρονα με το Χιόνη...

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
και μαλλον πιο δραστικος. Τρυπωνει στις τσαντες μου...
χριστινα
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Τελευταία έχω παρατηρήσει το εξής φαινόμενο: όταν είμαι σπιτι ο Χιόνης μ'ακολουθεί από πίσω όπου κι αν πάω. Αν του κλείσω την πόρτα αρχίζει να νιουρίζει και να γρατζουνάει μέχρι να του την ανοίξω. Το κακό είναι ότι θέλει όταν πηγαίνω τουαλέτα να αφήνω ανοιχτή διάπλατα την πόρτα, πράγμα που φυσικά δεν γίνεται. Έτσι ή που την κλείνω κι αρχίζει να κλάιει στο διάδρομο ή που αφήνω μια χαραμάδα ανοιχτή, οπότε βάζει το ποδαράκι και την ανοίγει και με το που την ανοίγει αρχίζει να τρέχει δεξια-αριστερά για να προλάβει να κρυφτεί πριν τον μαλώσω!!!![]()
![]()
![]()
Αλλά αυτό γίνεται συνέχεια! Γμτ ούτε να κάνω πιπί μου δεν μπορώ χωρίς να ασχολούμαι ταυτόχρονα με το Χιόνη...![]()
αυτο το κανει και ο μικρος μου και το κανει απο μικρος.. του εχει γινει συνηθειο πια και μολις ακουει την πορτα του μπανιου ερχεται τρεχοντας και καθεται πανω μου οταν "καθομαι"
παιρνει τα χαδια του εχω και παρεα!!!!!!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
η Τσικι τωρα τελευταια οταν λειπουμε για καμια μονοημερη εκδρομη μενει ολη μερα νηστικια....δεν τρωει μπουκια.μολις μας δει πεφτει με τα μουτρα στο πιατο για να αναπληρωσει το χαμενο φαγητο ολοκληρης της ημερας

georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool